Χρήστες OnLine

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Νέοι πυροβολισμοί κατά ομογενών στη Χειμάρρα aπο αλβανούς.


ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ



Αλβανοί τουρίστες στην Χειμάρρα, επιχειρούν να εκφοβίσουν τον ελληνικό πληθυσμό της πόλης και κυρίως νέους ομογενείς, που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες για την άγρια δολοφονία του 38χρονου Αριστοτέλη Γκούμα, πριν από τρεις εβδομάδες, από ομάδα εθνικιστών επειδή μιλούσε Ελληνικά.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, τέσσερις νεαροί Αλβανοί που επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, βρέθηκαν έξω από την καφετέρια που λειτουργεί ο ομογενής κ.Παντελής Κοκαβέσης στην παραλία της Χειμάρρας και πυροβόλησαν πέντε φορές στον αέρα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, είναι μέλος της Ένωσης Χειμαρριωτών στην Αθήνα και στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην Χειμάρρα, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

«Τα μέλη της συμμορίας είναι ίδιας ηλικίας με τους δράστες της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα. Διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται κοντά στην καφετέρια του Παντελή Κοκαβέση. Η κυνηγητική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν, ανήκει στον πατέρα ενός εκ των δραστών. Έρχονται δηλαδή για διακοπές στην Χειμάρρα, πάνοπλοι» δήλωσε στο ΘΕΜΑonline ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών κ.Φρέντυ Μπελέρης.

Μετά τους πυροβολισμούς, έφτασε στο σημείο κλιμάκιο της τοπικής αστυνομίας, όπου μετά από έρευνες προχώρησε στη σύλληψη δύο δραστών, από τους τέσσερις που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
«Είναι αυτονόητο, πως οι τελευταίες επιθέσεις, εντάσσονται σε ένα σχέδιο εκφοβισμού της ελληνικής μειονότητας και κυρίως των νέων ανθρώπων, που πήραν την απόφαση να επιστρέψουν οριστικά στη Χειμάρρα» κατέληξε ο κ.Μπελέρης.

Αλλη μια ασύλληπτη... "ευφυής" απόφαση ΠΑΣΟΚ: 22 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 SITES ΤΟY ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του τηλεοπτικού
καναλιού ΕΧΤΡΑ3, μόλις 2 μέρες μετά τον 15Αυγουστο δημοσιοποιήθηκε
στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η συμφωνία της Κρατικής "Εταιρίας Κοινωνίας της Πληροφορίας" με ιδιωτική εταιρία, τα στοιχεία της οποίας δεν αναφέρθησαν, η οποία ανέλαβε να κατασκευάσει 3 sites έναντι
αμοιβής 22.000.000 ευρώ (μόνο!!!)

Μάλιστα η δουλειά είναι έτσι σχεδιασμένη, έτσι ώστε ν' αποκαλούν κάποιες εφαρμογές των sites αυτών ως "ευφυής" ώστε να δικαιολογήσουν
το υπέρογκο κόστος...

Την εποχή του Δ.Ν.Τ. που η ανεργία καλπάζει... αλλά και της
γενικότερης κρίσης που μαστίζει και την αγορά Πληροφορικής, τέτοιες
"αναθέσεις" είναι το λιγότερο προκλητικές, αν όχι απαράδεκτες! Φυσικά,
ούτε λόγος για "ανοικτή πρόσκληση", "δημόσιο διάλογο", "διαγωνισμό"
κλπ...

Γιατί τότε, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα βρισκόνταν πολλοί που θα υπέβαλαν
χαμηλότερες προσφορές για την υλοποίηση των έργων...

Αλλά βέβαια, δεν θα ήταν ΠΑΣΟΚ...

πηγη