Χρήστες OnLine

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στο ΣτΕ η συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές



Προσφυγή κατά της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών που καθορίζει τα ...δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στα δημοτολόγια αλλοδαπών που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και της εγκυκλίου για τη συμμετοχή μεταναστών στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικράτειας δικηγόρος της Αθήνας.

Στην προσφυγή του υποστηρίζει ότι και οι δυο διοικητικές πράξεις που εκδόθηκαν είναι παράνομες, αντισυνταγματικές και αντίθετες στο κοινοτικό δίκαιο, γιατί αλλοιώνουν τη λαϊκή κυριαρχία και νοθεύουν τη βούληση του ελληνικού λαού.

«Η υπουργική απόφαση με την αυτόματη και μαζική ιθαγενοποίηση όλων σχεδόν των αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και τη μη θέσπιση μέγιστου ορίου πληθυσμού αλλοδαπών παραβιάζει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην εργασία του Ελληνα πολίτη», αναφέρεται στην προσφυγή.

Μπουκάρανε σε φερόμενη ως ΓΙΑΦΚΑ, βρήκαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ..!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΑΚΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


Το περιστατικό θα μπορούσε να καταγραφεί στα απίστευτα αλλά πραγματικά και να καλυφθεί από το σύνολο των ΜΜΕ παγκοσμίως, αλλά... αυτό δεν κατέστη δυνατό, επειδή πρωταγωνιστές του "επεισοδίου" ήταν ΚΑΙ βουλευτές!

Η ομάδα Δ μπούκαρε, λέει, σε γιάφκα που παρακολουθούσαν, και αντί για τρομοκράτες, βρήκαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, και κατόπιν παρέμβασης να διωχθούν από την υπηρεσία τους, επειδή έκαναν... την δουλειά τους.
Ναι, το περιστατικό συνέβη στο Μπανανιστάν, όπου πρωθυπουργός είναι ο Giorgo.

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, παρακολουθήστε το βίντεο



ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ

πηγη

Οι Ελληνες ξυπνανε : Προσφυγή στο ΣτΕ κατά των διοικητικών πράξεων του νόμου περί ιθαγένειας

Το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας



Την ακύρωση της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών Γ.Ραγκούση με την οποία καθορίζονται τα δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο αλλοδαπών που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια, καθώς και της εγκυκλίου για τη συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, ζητεί με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικράτειας (ΣτΕ) ο δικηγόρος Αθηνών Ι.Ανδριόπουλος.


Υποστηρίζει ότι και οι δύο διοικητικές πράξεις που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή του νόμου 3838/2010 είναι παράνομες, αντισυνταγματικές και αντίθετες στο κοινοτικό δίκαιο, διότι αλλοιώνουν τη λαϊκή κυριαρχία (άρθρο 1 του Συντάγματος) και νοθεύουν τη βούληση του ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νοεμβρίου 2010.

«Η υπουργική απόφαση με την αυτόματη και μαζική ιθαγενοποίηση όλων σχεδόν των αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και τη μη θέσπιση μέγιστου ορίου πληθυσμού αλλοδαπών παραβιάζει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην εργασία του Ελληνα πολίτη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην προσφυγή.

πηγη