Χρήστες OnLine

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Δυναμική πορεία στη γαλανόλευκη Φλώρινα

«Είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες, οι απόγονοι του Αλέξανδρου είναι Εθνικιστές!»

Με μία μαζική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας και μία εντυπωσιακή πορεία, από περισσότερους από 250 συναγωνιστές, στους δρόμους της ακριτικής πόλης, δόθηκε η καλύτερη και πιο δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται την γη και την ιστορία μας: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


Από νωρίς το μεσημέρι, κάτω από τον ζεστό ήλιο του Ιουλίου, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας δεκάδες συναγωνιστές και πολίτες της μακεδονικής πόλης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μιας εκδήλωσης που ξεκίνησε αυθόρμητα πριν δύο χρόνια, μερικά χιλιόμετρα βορειότερα, στο φυλάκιο της Νίκης και έκτοτε καθιερώθηκε ως απάντηση στην φιλοσκοπιανή προπαγάνδα των επιδοτούμενων και κρατικοδίαιτων πρακτορίσκων…



Στον συγκεντρωμένο κόσμο απήυθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο επικεφαλής της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής σ. Σ. Τούφας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής σ. Ν. Χρυσομάλλης, ο εκδότης του Στόχου Σ. Χατζηπαρασκευάς και ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Σ. Χάμος.


Με την λήξη των ομιλιών πραγματοποιήθηκε δυναμική πορεία με παλμό στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος έβγαινε στα μπαλκόνια και χειροκροτούσε, ανέμιζε ελληνικές σημαίες ή και συμμετείχε στα συνθήματα. Η πορεία, αφού πέρασε από τα φρουρούμενα γραφεία του «Ουράνιου Τόξου», έκανε μια στάση στη Νομαρχία, όπου και φωνάχτηκαν συνθήματα ενάντια στην προδοτική στάση ξεπουλήματος του νεοελληνικού κράτους, για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου και έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.


πηγη