Χρήστες OnLine

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΓΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΖΑΡΙ


ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής του Αγίου Νικολάου αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο και το αρμόδιο υπουργείο έχει μεταξελιχθεί σε... προστασίας του λαθρομετανάστη.

Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ εκατοντάδες Ασιάτες αλλά και Αφρικανοί λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους πέριξ του ΗΣΑΠ και ιδιαίτερα τη Λεωφόρο Ιωνίας απλώνοντας σεντόνια και πουλάνε τα κλεμμένα της εβδομάδας!!!
Από γυναικείες τσάντες, κινητά μέχρι ρολόγια και ρούχα όλα τα καλά..κλεμμένα στο παράνομο παζάρι!!!
Οι κάτοικοι μη ανεχόμενοι αυτή τη κατάσταση, να μη μπορουν δηλαδή να πλησιάσουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά αφού οι καταγγελίες τους στους δήθεν αρμόδιους έπεσαν στο κενό μιας και δεν είναι λαθρομετανάστες. Αν ήταν σίγουρα θα είχαν άλλη αντιμετώπιση.

Χτες λοιπόν κατέβηκαν αποφασισμένοι στο δρόμο προκειμένου να μην επιτρέψουν να στηθεί ξανά το παράνομο παζάρι αλλά και να διαδηλώσουν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, τη πορνέια, τα ναρκωτικά, τα παράνομα τζαμιά και ευρύτερα την εγκληματικότητα. Απένταντί τους το ελληνικό κράτος και τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μόλις είδαν την αποφασιστικότητα των κατοίκων αλλά και την αριθμιτική υπεροχή τους διακτινίστηκαν σε χρόνο μηδέν!!!

Ακολούθησε πορεία των κατοίκων κατά μηκος του δρόμου που στήνεται το παράνομο παζάρι ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναφήσουν τους λαθρομετανάστες να ξαναστησουν το παζάρι με τα κλεμμένα.




egersis