Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Πολιτική Δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα: «ΟΧΙ στο παραεμπόριο των αλλοδαπών»

Μέτωπο Νεολαίας Πατρών: Εξόρμηση στο κέντρο της πόλης

Η χθεσινοβραδινή εξόρμηση κλιμακίου του Μετώπου Νεολαίας του Πυρήνα Πατρών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γεμίζοντας με φυλλάδια τους δρόμους στο κέντρο της Πάτρας. Μιας και μας είχαν μείνει φεϊγ βολάν, τα οποία θεωρήσαμε λίγα για να τα πετάξουμε με οχήματα, είπαμε να βγούμε να τα ρίξουμε πεζοί στο κέντρο.

Άλλωστε καλοκαιράκι είναι, οι αναρχικοί δεν ξεμυτίζουν πλέον μετά τα τελευταία που πάθανε, οπότε είπαμε να το εκμεταλλευτούμε. Μάλιστα, επισκεφτήκαμε πρώτα το γνωστό άντρο παρακρατικών και εμπόρων ναρκωτικών (σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ), να δούμε εάν ευσταθούν οι κατηγορίες που προσάπτουν στους «συντρόφους». Προφανώς εννοούμε το περιβόητο – παρανόμως κατειλημμένο – Παράρτημα του Πανεπιστημίου, που δυστυχώς ήταν (;) άδειο. Βγάλαμε πάντως τις φωτογραφίες μας ως ενθύμιο και τους αφήσαμε αρκετά φεϊγ βολάν να έχουν.

Στη συνέχεια οι νεαροί Χρυσαυγίτες (η πλειοψηφία δεν ξεπερνούσε τα 20 χρόνια ηλικίας) πορεύτηκαν στους εμπορικούς δρόμους της Πάτρας, όπως Κορίνθου, Ερμού, Αγ. Νικολάου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Αγ. Ανδρέου, ολοκληρώνοντας χωρίς απρόοπτα τη δράση τους.


Στις καφετέριες της Αγ. Νικολάου μάλιστα, μοιράστηκαν χέρι χέρι μερικά φυλλάδια, σε κόσμο που ζήτησε.


Ραντεβού στους δρόμους πάλι για την επόμενη, ακόμα πιο εντυπωσιακή δράση μας, που θα εδραιώσει την κυριαρχία μας στα πεζοδρόμια αυτής της ΠΡΩΗΝ αναρχοαριστεροκρατούμενης πόλης
.





πηγη

Μήνυμα "ευρωπαίου πολίτη" από άλλη δημοκρατική χώρα - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΚΡΙΣΑΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!




Όταν ήρθα στην Ισπανία πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!) για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας τηςE.E).

Εκεί μου ζήτησαν:

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).

2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα "κυνηγημένος" στην Ισπανία να ζήσω. Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.

3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.

4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).

Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!!

Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος!!!

Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι.
Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της.
Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ.

Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος.

Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ σούμπιτος (sic) προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος!

Σημειωτέον ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).

Ρωτώ λοιπόν τους βαθιά δημοκρατικούς συνέλληνες:

Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία;

Το σχέδιο του Κίσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή για το «σπάσιμο» της Ελληνικής ρίζας και οι ξεφτίλες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα εκτελώντας κατά γράμμα το σχέδιο αυτό.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!!!!

Δείτε πόσο ύπουλα ο Λαζόπουλος μετά από «μεγάλες αποκαλύψεις» γελοιοποιεί αυτούς που ασχολούνται με το πρόβλημα.

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και είναι ήδη πάνω από 2.000.000

πηγη

901 συλλήψεις σε ένα μήνα στην Δυτική Ελλάδα!


Καλπάζει η εγκληματικότητα



Ενδεικτική του «γκρίζου τοπίου» της διαρκώς αυξανόμενης εγκληματικότητας είναι η δραστηριότητα των αστυνομικών διευθύνσεων Δυτικής Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία, μέσα στον Μάιο συνελήφθησαν 901 άτομα, εξιχνιάσθηκαν 38 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες και βρέθηκαν 110 κλεμμένα οχήματα!


Πιο συγκεκριμένα...

http://www.gowest.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=19326&Itemid=1892

με βάση τα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος, κατά την διάρκεια του Μαίου, οι αστυνομικές αρχές της Αχαίας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, συνέλαβαν 901 άτομα.

Πρόκειται για μία σύλληψη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, 54 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 48 για κλοπές – διαρρήξεις, 16 για ληστείες, 6 για παραβάσεις του Νόμου περί Ηθών, 2 για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, 5 για απάτες – πλαστογραφίες, 14 για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 85 για καταδιωκτικά έγγραφα (αποφάσεις δικαστηρίων, εντάλματα, κ.λ.π.), 254 για παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών, 77 για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων, 4 για παραβάσεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, 325 για διάφορα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., κ.λ.π.), 2 για αρπαγές τσαντών, 7 για επαιτεία, ένα για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Επιπλέον εξιχνιάσθηκαν 38 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, εννέα κλοπές – διαρρήξεις σε Ι.Χ.Ε. επιβατηγά, οκτώ ληστείες σε βάρος ατόμων, επτά ληστείες σε βάρος τραπεζών, ΕΛ.ΤΑ., σούπερ - μάρκετ, δύο υποθέσεις αρπαγής τσαντών, δύο υποθέσεις μαστροπείας, τέσσερεις υποθέσεις απάτης, μία υπόθεση πλαστογραφίας.

Εξάλλου εξαρθρώθηκε μία σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατασχέθηκαν συνολικά: 4.430,80 γραμμάρια κάνναβης, 122 φυτά κάνναβης, τρία τσιγαριλίκια κάνναβης, 21 ναρκωτικά χάπια σε δισκία (vulbegan κ.τ.λ.), 1.656,6 γραμ. ηρωίνη, 14,8 γραμ. κοκαΐνη, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο πιστόλια, τρία κυνηγετικά όπλα, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου – αερίων, ένα αεροβόλο όπλο, ένα πολεμικό όπλο τύπου ΑΚ-47 καλάσνικοφ, ένα μηχανισμό εκκένωση ηλεκτρικής ενέργειας, 87 φυσίγγια, 5 κάλυκες, 3 βεγγαλικά – κροτίδες, 2 γεμιστήρες, ένα μαχαίρι (στιλέτο), ένας ράβδος (γκλομπ), 24 παιγνιομηχανήματα – Η/Υ- ηλεκτρονικά παίγνια, 468 παιγνιόχαρτα, 997 ευρώ, 6 πλαστά χαρτονομίσματα (διαφόρων αξιών), 78 πλαστά έγγραφα, 2.174 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD, DVD), ένα ρολόι χειρός, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, δύο φορτηγά αυτοκίνητα, δύο μηχανήματα έργων, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα ζάρι.

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ




ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΔΥΣΣΕΑ Κ.

Στις 29/5 , 12 η ώρα το μεσημέρι στην πλατεία Καπνικαρέας ,στην καρδιά των παράνομων δραστηριοτήτων, οι οποίες καλύπτονται από τον «χαρούμενο» δήμαρχο Αθηνών και πνευματικό τέκνο του ακροδεξιού στελέχους της πολιτικής μακαρίτη Αβέρωφ, μιλάμε φυσικά για τον Λαθραμάνη, έλαβε χώρα συγκέντρωση του θεσμικού φορέα « ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ - STOP» με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του οποίου ο πρόεδρος παρέστη αυτοπροσώπως, εμπόρων και απλών πολιτών, ενάντια στο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ – ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, την ΜΑΦΙΑ και φυσικά τα σκάγια πήραν και τους πράκτορές τους Λαθραμάνη – Χουντοχοΐδη.

Ήταν μία ειρηνική συγκέντρωση των εμπόρων και ανθρώπων κάθε κοινωνικής τάξης που σέβονται τη νομιμότητα και πιστεύουν ότι ακόμα υπάρχει ελληνικό κράτος έστω και αν προσωρινά βρίσκεται υπό την κατοχή διεφθαρμένων και «χαρούμενων» πολιτικών.

Ο συντονιστής της κίνησης ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ- STOP Παναγιώτης Δούμας και ο νομικός σύμβουλος δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος , αφού έδωσαν συνέντευξη σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία βρέθηκαν στον χώρο της συγκέντρωσης, έκαναν την έναρξη του περιπάτου, ο οποίος περνώντας μέσα από το εμπορικό τρίγωνο κατέληξε μπροστά στο Δημαρχείο και στη συνέχεια στους δρόμους πίσω από το Δημαρχείο, που χειμάζονται από το λαθρεμπόριο, το εμπόριο λευκής σαρκός, το δουλεμπόριο και τα ναρκωτικά.

Στη διαδρομή αυτή ορδές αφρικανών δούλων και υπαλλήλων της μαφίας, υποστηριζόμενες διακριτικά από λευκούς τους οποίους έχουμε συναντήσει σε διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και συμμορίες της aristeras, συνέχιζαν να πουλάνε τα παράνομα εμπορεύματά τους. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ σύμφωνα και με καταγεγραμμένες δηλώσεις αστυνομικών oncamera , ότι ο «χαρούμενος» λαθροδημαρχούλης έδωσε εντολή να ΜΗΝ εφαρμόζεται ο νόμος ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, το ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ και τη ΜΑΦΙΑ.

Οι περίπου 150 έμποροι και πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στον περίπατο, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πιθανή συνεργασία δήμου, μαφίας και αριστερών συμμοριών όπως ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Θεωρείται δε βέβαιο ότι λίαν συντόμως θα απαιτηθεί από επίσημους φορείς ο έλεγχος των οικονομικών του ιδίου του «χαρούμενου» λαθροδημαρχούλη, των υπαλλήλων του και των πέριξ αυτών συμμοριτών.


Στον σημερινό περίπατο, εκτός από τον πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου, είχαν κληθεί να παραστούν τόσο ο λαθροδημαρχούλης όσο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Ο Λαθροδήμαρχος και ο ΣΥΡΙΖΑ διάλεξαν να είναι με την μαφία, το παρεμπόριο και τους δουλέμπορους. Θα πρέπει η ελληνική κοινωνία σύντομα να απελευθερωθεί από αυτά τα ΑΘΛΙΑ φαινόμενα ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.

Στον σημερινό περίπατο αντίθετα παρόντες ήταν ο βουλευτής Β Αθηνών Αθανάσιος Πλεύρης και ο έγκριτος δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Ο αγώνας για την εφαρμογή της τάξης και του νόμου στο κέντρο των Αθηνών αλλά και σε όλη την Ελλάδα θα συνεχιστεί με κάθε δυνατό μέσο.

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ - Η ΕΛ.ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ!


«Η χώρα είναι σε πόλεμο για την Οικονομία» συνηθίζει να επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός, αναμένοντας να εισακουσθεί από την κρατική εισπρακτική μηχανή.

Μόνο που η τελευταία κωφεύει επιδεικτικά, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της δράσης του παραεμπορίου. Και ας χάνει το Ελληνικό Δημόσιο πάνω από πέντε δισ. ευρώ ετησίως από τα λεγόμενα «μαγαζιά του πεζοδρομίου».

Γιατί ούτε ΦΠΑ δεν πληρώνουν οι πλανόδιοι ούτε, φυσικά, δηλώνουν τα κέρδη τους. Αφήστε τους δασμούς, τις ασφαλιστικές εισφορές, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ που δεν καταβάλλονται, γιατί όλα γίνονται κυριολεκτικά στο πόδι…

Δεν εκπλήσσουν επομένως κανέναν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ένα στα τέσσερα καταστήματα βάζει λουκέτο εξαιτίας των παράνομων μικροπωλητών.

Για τον ίδιο λόγο χάνονται δύο στις πέντε θέσεις εμποροϋπαλλήλων, ο κλάδος των οποίων βιώνει από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Ολα αυτά και κυρίως η περίεργη αδράνεια της επίσημης Πολιτείας οδήγησαν σε αναβρασμό τον εμπορικό κόσμο που κατέβηκε στους δρόμους, για πρώτη φορά, έπειτα από 32 χρόνια.

Το Σάββατο στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, στην πλατεία Καπνικαρέας, συγκεντρώθηκαν δεκάδες επαγγελματίες, πολλοί εκ των οποίων αυτοαπασχολούμενοι που προτίμησαν να κλείσουν τα καταστήματά τους προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στις αυτοσχέδιες υπαίθριες αγορές που έχουν στήσει σχεδόν παντού πάνω από 170.000 Αφρικανοί και Ασιάτες.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και τα τρία σημαντικότερα σωματεία του εμπορικού τριγώνου της πρωτεύουσας.

Εκείνο, όμως, που ξένισε τους παρευρισκόμενους ήταν η παντελής απουσία, με εξαίρεση τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως έλεγαν αγανακτισμένοι οι τελευταίοι, οι αστυνομικοί κάνουν (με άνωθεν εντολή;) τα «στραβά μάτια» στη διακίνηση των λαθραίων προϊόντων και στους πάγκους που κατακλύζουν κάθε γωνιά της πόλης. Το χειρότερο είναι, όπως καταγγέλλουν, ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν τις διευθύνσεις των αποθηκών απ’ όπου προμηθεύονται την πραμάτεια τους οι πλανόδιοι, αλλά οι προϊστάμενοί τους δεν τους αφήνουν να επέμβουν!

Πάντως, οι έμποροι που πραγματοποίησαν πορεία ακολουθώντας τη διαδρομή Καλαμιώτου – Αγ. Μάρκου – Ευρυπίδου - Αιόλου - Πλ. Κοτζιά – Σοφοκλέους- Ευρυπίδου και Αγ. Μάρκου, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους ακόμη και χωρίς την Πολιτεία στο πλευρό τους.

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών τονίζει ότι «το παράνομο εμπόριο που ανθίζει στους κεντρικούς και όχι μόνο δρόμους της πρωτεύουσας προκαλεί, ενώ η ανοχή, η ένοχη σιωπή και οι πρακτικές που διευκόλυναν και διευκολύνουν τη γιγάντωση του φαινομένου προκαλούν δυσφορία στα μέλη του κοινωνικού ιστού».

Για τον εμπορικό κόσμο «το λαθρεμπόριο, το δουλεμπόριο, η φοροδιαφυγή, η εισφοροδιαφυγή και η εκμετάλλευση του αναφαίρετου δικαιώματος στην εργασία» γιγαντώνονται λόγω των ανεξέλεγκτων διαστάσεων που έχει λάβει το παραεμπόριο.

«Κάτι που αντικατοπτρίζεται στη σημερινή κοινωνική και οικονομική κατάντια της χώρας μας», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή του, με την οποία ζητεί να εφαρμοσθεί -επιτέλους- το Σύνταγμα και οι νόμοι που απαγορεύουν τις παράνομες εμπορικές δραστηριότητες.

Θα τους ακούσει κανείς αρμόδιος και θα πάρει τα αναγκαία μέτρα ή θα συνεχισθεί το σημερινό φαινόμενο η Αθήνα να καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην επιχειρηματικότητα σε σύνολο 34 ευρωπαϊκών πόλεων;

Ισως, γιατί η πόλη έχει απολέσει, χάριν της καφρίλας, που ονομάζεται πολυτισμικότητα, το ελληνικό της χρώμα.

AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 31/5/10
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ... ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ "ΛΑΘΡΟ" Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
Κανένας παλιοπουσταράς πολιτικάντης και δήμαρχος (για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους επιτέλους) δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ασφάλεια και τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο η οικονομία και η κάθαρση τάχα τους απασχολεί, σαν στάχτη στα μάτια των πολιτών για να κρύψουν την πολυπολιτισμική λαίλαπα που μας έφεραν χωρίς να μας ρωτήσουν!

Δεν προσέξατε ότι ακόμα και σαν πτωχευμένοι πλέον Έλληνες πολίτες, ζητάνε πλάτες μόνο από εμάς και κανείς παλιοπουσταράς δεν τολμάει να μιλήσει για τη λαθρομετανάστευση που συνεχίζει ακάθεκτη, ούτε καν για τις παράνομες συντάξεις που λαμβάνουν οι λάθρο χωρίς ποτέ να έχουν δουλέψει στη χώρα, ούτε λόγος και για την αιτία που χρεοκόπησε το ΕΣΥ που εξυπηρετεί εδώ και 13 χρόνια μόνο λάθρο και εντελώς δωρεάν ακόμα και τους ανασφάλιστους λάθρο που τους πληρώνουν ακόμα οι πτωχευμένοι Έλληνες πολίτες; Από την άλλη ο ανασφάλιστος Έλληνος πεθαίνει σαν το σκυλί στο δρόμο και όχι μόνο ο ανασφάλιστος αλλά και ο ασφαλισμένος! Αρκεί να είσαι "μελαχρινούλης" ή "καταξανθούλης" και έχεις όλο τον κόσμο στα πόδια σου! Αυτές είναι επί τόσα χρόνια οι εντολές των ξενολάγνων παλιοπουσταράδων. Είναι τυχαίο αυτό νομίζετε;

Θέλουν τα πουλημένα τομάρια αυτά να οδηγήσουν τους Έλληνες στην απόγνωση για να τους διώξουν μέσω μετανάστευσης από τη χώρα για να πέσει μετά η χώρα μας στα χέρια των "μελαχρινούληδων" και "καταξανθούληδων" ευκολότερα ξεπουλώντας έτσι ευκολότερα και τα εθνικά ζητήματα, την ιστορία και τα εδάφη μας στους "καλούς" μας γείτονες λυκόφιλους και τα μεγάλα αφεντικά τους που είναι κοινά με τους παλιοπουσταράδες που μας κυβερνούν εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον...

Χθες στον Άγιο Παντελεήμονα είχαμε πάλι μία εν ψυχρώ δολοφονία ενός διανομέα φαγητού πακιστανικής καταγωγής, μέσα στη μέση του δρόμου όπου κείτονταν στην άσφαλτο επί πέντε ώρες!!! Κανένα τσοντοκάναλο και ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με τον νεκρό συμπολίτη μας που έβγαζε, τουλάχιστον αυτός, τίμια το ψωμί του. Μόνο οι μίζες της SIEMENS τους ενδιαφέρει έτσι για να πετάνε στάχτη στα μάτια των πολιτών για να μην εξεγερθούν και τους κρεμάσουν! Ολόκληρη η οικονομική κρίση εκεί στηρίζεται. Στη στάχτη στα μάτια των πολιτών ώστε να μη πάρουν αυτοί τα όπλα στα χέρια τους και να τους κυνηγάνε, γιατί άλλο η οικονομική κρίση και άλλο η κρίση στην ίδια την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών. Μιλάμε πλέον ανοικτά για μία κατάσταση η οποία έχει ξεφύγει προ πολλού εξαιτίας αποκλειστικά της παρουσίας εκατομμυρίων λαθραίων τους οποίους δεν ξέρουν πια τι να τους κάνουν....

Αυτές οι εικόνες, ποιον παλιοπουσταρά συγκινούν σήμερα; Τσιμουδιά οι παλιοπουσταράδες! Δεκάδες επιθέσεις, ληστείες, εξαπατήσεις και ξυλοδαρμοί καθημερινά εις βάρος παππούδων και γιαγιάδων! Πριν από την έλευση των λαθραίων, υπήρχαν αυτές οι εικόνες στην ελληνική κοινωνία; Σαφώς και όχι. Είναι τυχαίο και αυτό;

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...

Και βγήκαν τώρα οι γελοίοι του ΠΑΣΟΚ και της Αστυνομίας και καυχούνται ότι μέσα σε δύο μήνες και από τη στιγμή της ενεργοποίησης της ομάδας Δίας συνελήφθησαν 5.048 εγκληματίες! Κανείς παλιοπουσταράς δεν τόλμησε να σας πει όμως ότι το 90% όλων αυτών ήταν λάθρο, ούτε σας είπαν τι τους έκαναν όλους αυτούς! Θα σας το πω εγώ λοιπόν. Τους άφησαν ελεύθερους και πάλι όλους γιατί δεν υπάρχει χώρος να τους φυλακίσουν! Εκεί φτάσαμε κυρίες και κύριοι γι’αυτό και δεν άλλαξε τίποτα ούτε πρόκειται να αλλάξει μιας και το έγκλημα συνεχίζει να τρέχει καθημερινά με γοργότερους ρυθμούς αφού συνεχίζουν να μας κυβερνούν οι παλιοπουσταράδες και εσείς κοιμάστε όρθιοι όταν τους ψηφίζετε...!



Μου θέλουν και τουρισμό οι παλιοπουσταράδες! Ποιος τουρίστας θα έλθει στην Αθήνα και θα πει κάτι καλό για την πατρίδα μας στους συμπατριώτες του, ώστε να θελήσουν και εκείνοι να την επισκεφτούν; Δείτε αυτό το βίντεο με το τι συμβαίνει σήμερα στο κέντρο της πρωτεύουσας μιας υποτίθεται Ευρωπαϊκής χώρας!!! Καταστρέφουμε την πατρίδα μας για χάρη των λάθρο; Είστε σοβαροί ρε παλιοπουσταράδες;

Έχουμε καθημερινά 150 τουλάχιστον ληστρικές επιθέσεις από πολυάριθμες συμμορίες αλλοδαπών, ΜΟΝΟ στο κέντρο της Αθήνας! Φυσικά τα περιστατικά αυτά σε ολόκληρη την χώρα είναι υπερτριπλάσια! Η κυβέρνηση όμως έχει δώσει διαταγή στην Αστυνομία και τα υπαλληλικά τους ΜΜΕ, να αποκρύπτουν τα περιστατικά αυτά για να μην εξεγερθεί ο κόσμος και τους χαλάσει κάποια στιγμή την πολυπολιτισμική σούπα που μας έχουν ετοιμάσει εδώ και χρόνια…

Παράδειγμα, η συμπλοκή 150 Πακιστανών και Αλβανών που συνέβη πριν τρεις μέρες στην Αργυρούπολη (αν δεν κάνω λάθος όπως άκουσα το βράδυ από κάποιον προσκεκλημένο στην εκπομπή του Σπίνου στον Extra! Δεν ακούστηκε το παραμικρό για το γεγονός ούτε από την αστυνομία ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από κανέναν!

Κάθε βράδυ ολόκληρες ορδές μαύρων μαφιόζων σκοτώνονται μεταξύ τους καταστρέφοντας περιουσίες πολιτών σε περιοχές όπως η Κυψέλη, τα Πατήσια, ο Κολωνός, ο Άγιος Παντελεήμονας και ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας που έχει καταμαυρίσει κυριολεκτικά από τα εκατομμύρια αφρικανών μαφιόζων και άλλων λαθραίων που δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους στο μοίρασμα των κερδών από τα ναρκωτικά, τα λαθραία εμπορεύματα και την πορνεία που πουλάνε και δεν αναφέρεται το παραμικρό από κανέναν παλιοπουσταρά πολιτικάντη και δήμαρχο!

Απομονωμένοι οι παλιοπουσταράδες αυτοί εις τας Εκάλας, στα Καστριά, τα Ψυχικά, στα Κολωνάκια, τα Καβούρια και τις Βάρκιζες, (επαναλαμβάνω, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους πλέον) και πολύ καλά φυλασσόμενοι από την αστυνομία που εμείς πληρώνουμε για να την έχουν εκείνοι και όχι εμείς οι απλοί πολίτες, αδιαφορούν προκλητικά για τις κραυγές των ψυχών των Ελλήνων που τους καταδίκασαν αυτοί οι παλιοπουσταράδες να ζούνε μέσα σε έναν τριτοκοσμικό και άκρως επικίνδυνο πολυπολιτισμικό εφιάλτη χωρίς ποτέ να τους ρωτήσουν!

Απομονωμένος και ο Ελληνικός λαός στα καγκελόφραχτα σπίτια του, απεγνωσμένος και τρομαγμένος από την πολυπολιτισμική λαίλαπα, δεν τολμάει πλέον να ξεμυτίζει από το σπίτι του, το οποίο ούτε αυτό του παρέχει ασφάλεια, νιώθει πλέον ξένος, εγκαταλειμμένος και απροστάτευτος από τους παλιοπουσταράδες που μας κυβερνούν εδώ και 20 χρόνια, μέσα στην ίδια του την πατρίδα!

Μη νομίζετε όμως ότι για πάντα θα σωπαίνουμε. Θα έλθει η ώρα που ο Ελληνικός λαός θα είναι αμείλικτος απέναντι στους παλιοπουσταράδες αυτούς... και θα τους δώσουν το μάθημα που τους αξίζει...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!


ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΤΟΥ 2008;

Γέμισαν τα σχολεία μας από ΛΑΘΡΟμετανάστες -ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ


Τα επίσημα στοιχεία που εξασφάλισε ο «ΕΚ» από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, μιλούν από μόνα τους.

Είναι τρομακτικά.

Μεγάλο ποσοστό μαθητών στα ελληνικά σχολεία, που υπερβαίνει κατά πολύ το 10%, είναι αλλοδαποί.

Η Ελλάδα συρρικνώνεται λόγω υπογεννητικότητας, την ώρα που οι αλλοδαποί αυξάνουν και πληθύνονται, με την ανοικτή πλέον ενθάρρυνση της πολιτείας.

Στην Αττική, οι αλλοδαποί γενικότερα φαίνεται να υπερβαίνουν κατά πολύ πλέον το 20% του πληθυσμού του Λεκανοπεδίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2011 είναι έτος απογραφής του πληθυσμού και κάποιοι στο Μαξίμου βιάζονται πολύ...

Νηπιαγωγείο: Πάμε να δούμε τους αριθμούς: στα δημόσια νηπιαγωγεία, τη σχολική περίοδο 2008-09, από τα 128.319 παιδιά, τα 15.447, ήταν αλλοδαποί (το κόστος για τους τελευταίους το επωμίζονται αποκλειστικά οι Έλληνες φορολογούμενοι, οι οποίοι σημειωτέον, αν και εργαζόμενοι, πολλές φορές δεν βρίσκουν θέσεις για τα παιδιά τους λόγω της παρουσίας και της χορήγησης προτεραιότητας στους αλλοδαπούς).

Αυτό σε ποσοστό μεταφράζεται ως 12,03%.

Οι παλιννοστούντες ήταν μόλις 1122, ήτοι 0,87%.

Αν δεν είναι τα παραπάνω Βατερλό για τον Ελληνισμό, αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι το σχολικό έτος που ακολούθησε (2009-10) το ποσοστό των αλλοδαπών, αυξήθηκε, τότε τι είναι;

Στην Αττική, από τα 29.900 παιδιά του νηπιαγωγείου την ίδια περίοδο, τα 5.335, ήταν αλλοδαποί, ήτοι ποσοστό 17,84%!

Πολύ πιθανό ήδη να έχει αγγίξει, αυτή τη σχολική χρονιά, το 20%!

Προσέξτε τώρα: στο Νότιο Αιγαίο, από τα 4.125 παιδιά που φοίτησαν την ίδια περίοδο στα δημόσια νηπιαγωγεία, τα 713, ήταν αλλοδαποί, ήτοι ποσοστό 17,28%! Επικίνδυνο πολύ, για αραιοκατοικημένη και ακριτική περιοχή.

Στα Ιόνια, 3041 Έλληνες μαθητές στα δημόσια νηπιαγωγεία και 533 αλλοδαποί, ήτοι 17,52%!

Στην Πελοπόννησο, από 7.790 παιδιά στα δημόσια νηπιαγωγεία την ίδια περίοδο, τα 1238 είναι αλλοδαποί, ήτοι ποσοστό 15,89%!

Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από 5730 παιδιά, οι ξένοι είναι 808, ήτοι 14,10%.

Η Ελλάδα εποικίζεται και αν συνεχιστεί απρόσκοπτα η εθνολογική της αλλοίωση, θα αλλάξει πολύ.

Δημοτικό: Την περίοδο 2008-09, στα δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας, φοίτησαν 568.797 μαθητές, εκ των οποίων οι 58.332, είναι αλλοδαποί, ήτοι ποσοστό 10,25%, με τους παλιννοστούντες μαθητές να είναι 5.212, ήτοι 0,91%.

Στην Αττική, τα ποσοστά είναι τρομακτικά: από τους 166.908 μαθητές, οι 22.105 είναι αλλοδαποί, ήτοι ποσοστό 13,24%!

Στα Ιόνια, που αν συνεχίσουν έτσι, θα περάσουν δύσκολες ώρες, από τους 11.881 μαθητές, οι 2016 είναι αλλοδαποί, ήτοι, αν είναι δυνατόν, 16,96%!

Στην Κρήτη, από τους 40.460 μαθητές, οι 4.547 είναι αλλοδαποί, ήτοι 11,23%.

Στην Πελοπόννησο, από τους 31.888 μαθητές, οι 4.367 είναι ξένοι, ήτοι 13,69%.

Στη Στερεά Ελλάδα, από τους 26.674 μαθητές, οι αλλοδαποί είναι 2.869, ήτοι 10,75%.

Στην Κεντρική Μακεδονία, από τους 110.099 μαθητές, αλλοδαποί είναι οι 9.068, ήτοι 8,23%.

Γυμνάσιο: Στο Γυμνάσιο, την ίδια περίοδο, σε σύνολο 316.998 μαθητών, οι 28.713 είναι αλλοδαποί, ήτοι 9,05%, με τους παλιννοστούντες να είναι 4.327, ήτοι 1,36%.

Στην Αττική, παρατηρούμε και πάλι υψηλή συγκέντρωση αλλοδαπών.

Από τους 97.878 μαθητές, οι 12.629 είναι αλλοδαποί, ήτοι 12,90!

Στα Ιόνια, από τους 6.651 μαθητές, αλλοδαποί είναι οι 756, ήτοι 11,36%. Εκεί, τα πράγματα είναι πλέον πολύ σοβαρά.

Στην Πελοπόννησο, από τους 16.376 μαθητές, οι 1.698 είναι αλλοδαποί, ήτοι 10,36%.

Στην Κεντρική Μακεδονία, από τους 58.086 μαθητές, αλλοδαποί είναι οι 4.209, ήτοι 7,24%.

Η χαμηλότερη συγκέντρωση αλλοδαπών μαθητών παρατηρείται, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στη Δυτική Μακεδονία, όπου απλά η ανεργία σαρώνει και δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εγκατασταθούν.

Λύκειο: Από τους 210.701 μαθητές στα λύκεια της χώρας την ίδια περίοδο, οι 9.229 είναι αλλοδαποί, ήτοι 4,38%, με τους παλιννοστούντες να είναι 2.262, ήτοι 1,07%.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλοδαπών μαθητών Λυκείου παρατηρείται, που αλλού, στα Ιόνια, όπου από τους 4.494 μαθητές, οι 322 είναι αλλοδαποί, ήτοι 7,16%, την ώρα που στη Δυτική Μακεδονία εκ των 7.068 μαθητών Λυκείου, μόλις οι 83 είναι αλλοδαποί, ήτοι 1,17%.

Στη Δυτική Ελλάδα επίσης, από τους 13.670 μαθητές, μόλις οι 372 είναι αλλοδαποί, ήτοι 2,72%.

Στην Κεντρική Μακεδονία, από τους 37.222 μαθητές, αλλοδαποί είναι οι 1.259, ήτοι 3,38%.

Τέλος, στα ΤΕΕ-ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, από τους 84.364 μαθητές, οι 8.094 είναι αλλοδαποί, ήτοι 9,59%.

Έλληνες, ξυπνάτε!

Η κατάσταση είναι τραγική

Τα νούμερα άλλωστε, μιλούν από μόνα τους.

Αν συνεχιστούν όλα αυτά, με τους αλλοδαπούς να καμουφλάρονται πλέον ως Έλληνες πολίτες στα σχολεία μας, ιδιαίτερα μετά το νόμο που πέρασε το ΠΑΣΟΚ, θα χάσουμε μεσοπρόθεσμα τον ίδιο τον έλεγχο της χώρας.

Υπόψη ότι το 2011 θα γίνει απογραφή πληθυσμού, με πολλούς αλλοδαπούς να αποκτούν ελληνικά ονόματα.

Η εθνολογική αλλοίωση της χώρας και δη στο Λεκανοπέδιο όπου διαβιεί το ήμισυ του πληθυσμού, είναι πλέον παραπάνω από ορατή και προοιωνίζεται μεγάλα δεινά για τη χώρα και το έθνος.

Το Λεκανοπέδιο, κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο γκέτο, οι Έλληνες κάτοικοι του οποίου θα δοκιμάζονται από την εγκληματικότητα αλλά και από ασύμβατες με τον πολιτισμό μας συμπεριφορές και πρακτικές.

Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουν κάποιοι από το λήθαργό τους και να απαιτήσουμε όλοι μαζί την απόσυρση του εθνοκτόνου νομοσχεδίου που πέρασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πριν να είναι αργά για τον τόπο και για την ελληνική οικογένεια.

Τα στοιχεία του υπουργείου είναι τρομακτικά...

dhmopshfisma