Χρήστες OnLine

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΔΟΛΟΦΟΟΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...


ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ";


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση και την πορεία προς τη Βουλή που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ το πρωί της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση άγγιξε το 100%.

Πριν την έναρξη των συλλαλητηρίων στην Αθήνα, σημειώθηκε μικροένταση μεταξύ αναρχικών και δυνάμεων της αστυνομίας στα Εξάρχεια, έξω από τον χώρο Νοσότρος. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή.

Βέβαια οι αναρχικοί δεν τόλμησαν να βγούν στα συλλαλητήρια γιατί είναι σίγουρο ότι θα έτρωγαν πολύ ξύλο από τους απεργούς. Είναι αυτό που λέει το ΚΚΕ "οργή λαού". Ποιος θα άντεχε στην εικόνα κουκούλας ή μολότοφ έχοντας στον νου του τους αδικοχαμένους ανθρώπους της Marfin, χωρίς να αντιδράσει; Κρύφτηκαν και καλά έκαναν γιατί θα βρίσκονταν απέναντι στην οργή του λαού.

Ανησυχία όμως προξένησε το γεγονός ότι στην διαδήλωση της Θεσσαλονίκης υπήρχαν άτομα μέσα στους διαδηλωτές της ΓΣΕΕ. Οι διοργανωτές φέρουν μεγάλη ευθύνη , ηθική και ποινική στην περίπτωση επεισοδίων. Οι άεργοι, τεμπέληδες, τα πρεζόνια αναρχικοί δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους σκληρά εργαζόμενους.

Να δούμε και τι θα πεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ σήμερα για τους χιλιάδες ακομμάτιστους διαδηλωτές χωρίς πανό που ήταν στο Σύνταγμα και φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών και όχι τα ξύλινα συνθήματα του ΚΚΕ. Ήταν όλοι "φασίστες" και Χρυσαυγίτες"; Τότε προσέξτε γιατί μάλλον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για σας και τα πεπαλαιωμένα κόμματα....