Χρήστες OnLine

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά

Οι εγχώριοι κομμουνιστές το απεφάσισαν. Θα γίνουμε Σοβιετία. Με το καλό σου λέει, άκρη δε βγαίνει τόσα χρόνια, εκλογές, δημοκρατίες και ελληνογενή κουραφέξαλα.



Και επιστρατεύτηκαν εκ νέου οι παλιές γνωστές μέθοδοί τους. Οι βαρβαρικές. Αυτές που οι τηλεοπτικοί μαϊδανοί δικαιολογούν αν δεν επικροτούν, και που τις συνέπειές τους επί σαράντα χρόνια οι Δεξιές κυβερνήσεις των Καραμανλήδων θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, νομιμοποιώντας το κάπα-κάπα ο ένας, προσκυνώντας στους τόπους εξορίας των κομμουνιστών ο άλλος, στηρίζοντας και υποθάλποντας κάθε Αριστερό ανεπάγγελτο επαγγελματία αντιεξουσιαστή και ανθέλληνα.


Βρήκαν ευκαιρία στην αναμπουμπούλα, λοιπόν, και ζητούν να προκαλέσουν «ξεσηκωμό». Αυτοί που μια ζωή τρέφονταν με Σοβιετικής προελεύσεως Αμερικάνικα δολάρια, κι ελληνικές δραχμούλες και ευρώπουλα ως τρόφιμοι της Βουλής και των δεκάδων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Μωρέ, άνθρωποι να τους εμπιστευθεί ο λαός επανάσταση! Θέλει πολλή σκέψη; Αυτοί που συστηματικά κατέστρεψαν τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, θα δώσουν δουλειές στο λαό; Δουλεία θέλουν των λαών, πνευματική, ψυχική και υλική, για να κάνουν τους πατερούληδες και τις μανούλες των εξαθλιωμένων προλετάριων. Και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, όπως έκαναν και το 1944-1949 που στασίασαν και ρήμαξαν την Ελλάδα.


Τι Μελιγαλάς τι Κατίν. Τι Ούλεν, τι Μαρφίν; Τι κονσερβοκούτια τι βόμβες μολότωφ; Αλλάζει ο κομμουνιστής; Και τότε και τώρα σκότωνε ειδεχθώς και αδιακρίτως.


Ο Αριστερός τρόπος σκέψης είναι σαν τη φθίση τη ζηλιάρα κι άσβεστη. Αμα κολλήσει, μπορεί το σύμπτωμα να θεραπευτεί αλλά ο ιός παραμένει και σε πρώτη ευκαιρία εκδηλώνεται και ζητά να κολλήσει κι άλλους. Ετσι εξηγούνται οι χιλιάδες αριστεροί με τα δεξιά πορτοφόλια που έχουν κατακλύσει τις εφημερίδες, τις τηλεοράσεις, την τέχνη, την εκπαίδευση, τα πανεπιστήμια, την πολιτική και πνευματική ζωή του τόπου. Αυτοί που κατακεραυνώνουν το σύστημα και καπάκι κάνουν διακοπή για διαφημίσεις καπιταλιστικών πολυεθνικών. Αυτοί που γλύφουν «τα παιδιά» και εξευτελίζουν την ελληνική κοινωνία από τις ζώνες υψηλής τηλεθέασης.


Αλλά και οι αστοί που νομίζουν πως δεν είναι Αριστεροί, σκέφτονται σαν Αριστεροί. Είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν τα πάντα, αρκεί να μη χάσουν τη βολή τους. «Σφάξε μ’ Αγά μ’ ν’ αγιάσω». Υποχωρώντας σε κάθε δικολαβικό τέχνασμα της Αριστερής σκέψης, σκύβουν τους λαιμούς τους για να χτυπήσει ο κομμουνιστής τον μπαλτά.


Ευτυχώς για το Λαό και την Πατρίδα, κάποιοι δεν ξεχνούν. Και θα θυμίζουν πως οι βουτηγμένοι στο αίμα εγκληματίες που δε δικάστηκαν ποτέ από καμία Νυρεμβέργη, ήσαν και παραμένουν στυγνοί και απάνθρωποι όσο και οι κλέφτες των Χρηματιστηρίων, όσο και οι κοινοί τους υποκινητές και διεθνείς αφεντάδες.


Πηγη

Το μνημόνιο συνεργασίας με το Σουλτάνο θα περιλαμβάνει και τροποποίηση της σχολικής διδακτικής ύλης..!


Μεταξύ των είκοσι συμφωνιών «συνεργασίας» που θα υπογραφούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο πεδίο της – υποτίθεται... «χαμηλής» – πολιτικής κατά την επίσκεψη του Σουλτάνου Ερντογάν στους υποτελείς του στην Αθήνα, δύο από τους στόχους των συζητήσεων βγάζουν μάτι: η «αμοιβαία μείωση εξοπλισμών» και η «ύλη των σχολικών βιβλίων».

Σε ό,τι αφορά τους εξοπλισμούς, ο στόχος θεωρείται... «εύκολος»...

● Η υπεροπλία της Τουρκίας – η οποία ακόμη και στη διάρκεια της δικής της επιτήρησης από το ΔΝΤ ενισχύθηκε, ενώ και τα επόμενα εξοπλιστικά της προγράμματα είναι ήδη δρομολογημένα – δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

● Από την άλλη η Ελλάδα, σε κατάσταση χρεοκοπίας, είναι αμφίβολο όχι μόνο αν μπορεί να ακολουθήσει, αλλά και αν... θέλει να διατηρήσει ένα επίπεδο στοιχειώδους ισορροπίας. Το σύνδρομο της «λευκής πετσέτας» ήδη κυριαρχεί στην κυβέρνηση.

Μιλώντας όμως για τα σχολικά βιβλία, καθώς ο στόχος είναι να εξεταστούν τρόποι ώστε να εξασφαλιστούν ο «σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα» και η «εξάλειψη εχθρικών αναφορών», μπορούμε υπερηφάνως να αναφωνήσουμε:

«Η Ρεπούση τώρα δικαιώνεται»!

Άνετα θα μπορούμε να περιγράψουμε ως «συνωστισμό» όχι μόνο την καταστροφή της Σμύρνης, αλλά και το Μεσολόγγι (άλλωστε και οι Μεσολογγίτες συνωστίστηκαν κατά την έξοδο – μην ακούτε να λένε ότι είχαν ρέψει από την πείνα του αποκλεισμού), τα Ψαρά, τη Χίο κ.λπ. Γιατί άλλωστε να μην περιγράψουμε και το Ζάλογγο ως μια πρώιμη μορφή αιωροπτερισμού; Αλλά και το Κούγκι δεν ήταν μια εξαίσια πρόβα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του Σημίτη και της Γιάννας;

Άλλωστε, αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε και τους Καρατζαφερίσκους, που το έχουν βουλώσει κανονικότατα, αφού πρώτα ξεσήκωσαν τον κόσμο κατά της Γιαννάκου και της Ρεπούση.

Αλλά ξέχασα. Τώρα μιλάνε τα μεγάλα αφεντικά και το «εθνικό συμφέρον» της υπαγωγής στο ΔΝΤ. Κι όταν οι ισχυροί μιλάνε, οι υποτελείς προσκυνούν. Κάνουν μόκο, γλείφουν το κόκαλο της εξουσίας – έστω και άνευ χαρτοφυλακίου – και κουνάνε την ουρά τους στον αφέντη.

Το λέω απλώς για ν’ αποδειχτεί άλλη μια φορά ότι, όταν γινόταν η μεγάλη φασαρία για το άθλιο εκείνο βιβλίο, η μόνη κατσάδα που είχε συνέπεια και βάθος δεν προερχόταν από (ακρο)δεξιά, αλλά από αριστερά – όσοι τέλος πάντων φώναξαν κι από κείνη την πλευρά.

Τώρα που ο Γιωργάκης θα τα βρει και θα τα συμφωνήσει, τώρα που η Ρεπούση θα δικαιωθεί και η οπαδός των... αγγλικών Διαμαντοπούλου θα κληθεί να εκτελέσει την όποια συμφωνία, να δούμε πόσοι θα βρουν τα κουράγια να θημηθούν τι έλεγαν τότε. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...

Το παρόν εστάλη στον
ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : anemogastri

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε κράτος «περιορισμένης κυριαρχίας»



Επειδή η Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο έχει, προ πολλού, υπερβεί τα εσκαμμένα.

Επειδή με τον τρόπο αυτό η Τουρκία επιδιώκει να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα και επ’ αυτών, εν ευθέτω χρόνω, να εγείρει αξιώσεις σε βάρος της χώρας μας.

Επειδή η υποχωρητική, ενδοτική θα έλεγα, θέση των ελληνικών κυβερνήσεων, όχι μόνο δεν περιόρισε την τουρκική επιθετικότητα, αλλά τουναντίον την εξέθρεψε!

Επειδή, παραιτούμεθα (αν δεν τα έχουμε οριστικά απεμπολίσει) από κυριαρχικά μας δικαιώματά, που άπτονται του ζωτικού μας χώρου.

Επειδή η πατρίδα μας τείνει να μετατραπεί σ’ ένα κράτος «περιορισμένης κυριαρχίας».

Επειδή αυτή η πολιτική του κατευνασμού (appeasement αγγλιστί) απέναντι σ΄ έναν επιθετικό γείτονα, ιστορικά, δεν θυμάμαι να έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα για τον εν αμύνη ευρισκόμενο.

Επειδή, αν και ηθελημένα το αγνοούν, για το Αιγαίο υπάρχουν διεθνείς κανόνες, που μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και για τα νησιά μας, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Τουρκία.

Επειδή μια χώρα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, ανοίγει ορέξεις και σ’ άλλους (γείτονες και μη)

Επειδή αυτή η «φιλανδοποίηση» του Αιγαίου, συμφέρει όλους εκτός από εμάς.

Επειδή, μια χώρα που επιδεικνύει τέτοια δειλία, ουδείς την παίρνει σοβαρά στις διεθνείς σχέσεις.

Επειδή, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δυσχερή θέση και δεν νοείται να διαπραγματεύεται υπό τις παρούσες συνθήκες.

Επειδή, παρ’ όλη την καλή διάθεση που επιδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια, η Τουρκία ούτε το casus beli απέσυρε, ούτε τις προκλήσεις στο Αιγαίο σταμάτησε, ούτε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης άνοιξε, ούτε τα κυπριακά πλοία επιτρέπει στα λιμάνια της ,ούτε κάποια άλλη κίνηση καλής θέλησης έκανε απέναντί μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, και για πολλούς περισσότερους, θεωρούμε άκαιρη την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού και ανησυχούμε από την πρεμούρα του κ. Παπανδρέου να αρχίσει διαπραγματεύσεις μαζί του.

Για μας ο κ. Ερντογάν δεν είναι ευπρόσδεκτος

Antinews