Χρήστες OnLine

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Σιωπηλή Διαμαρτυρία Πορεία ΤΩΡΑ στην οδό Πανεπιστημίου: Οργή και συγκίνηση στην Σταδίου

Πορεία ΤΩΡΑ στην οδό Πανεπιστημίου



Περισσότερα από 1000 άτομα βρίσκονται με την έναρξη της σιωπηλής διαμαρτυρίας, στην οδό Σταδίου, εκεί όπου χάθηκαν τέσσερις αθώες ζωές από τους δολοφόνους του «αντιεξουσιαστικού» χώρου κατά την διάρκεια των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων της 5ης Μαΐου.

Η σημερινή διαμαρτυρία οργανώθηκε μέσα σε ένα 24ωρο αλλά ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση ώστε να εκφραστεί η αηδία που αισθάνεται ο Ελληνικός λαός για την στυγνή δολοφονία των συμπολιτών μας.

Χιλιάδες λουλούδια καλύπτουν την είσοδο της τράπεζας, ενώ οι παρευρισκόμενοι κρατούν μόνο Ελληνικές Σημαίες αλλά και αναμμένα κεριά στη Μνήμη των Νεκρών.

Περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές μαζί με πολλούς Αθηναίους που προσήλθαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους νεκρούς της 5ης Μαΐου πορεύονται αυτή την στιγμή στην οδό Πανεπιστημίου. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη για τους δολοφόνους παρακρατικούς αναρχικούς και το σύνθημα που κυριαρχεί είναι “ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ”.



Η μεγάλη πορεία που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, κατευθύνεται προς το κέντρο της Αθήνας και σε λίγο θα δείτε στην σελίδα μας φωτογραφίες. Καλούμε τους Έλληνες να μην σκύψουν το κεφάλι από τις δειλές και προβοκατόρικες επιθέσεις των “αντιΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ”. Οι μέρες που έρχονται απαιτούν εγρήγορση και οι Εθνικιστές θα πρωταγωνιστήσουν στους δίκαιους λαϊκούς αγώνες για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από την βία των οικονομικών τρομοκρατών και των αγαπημένων παιδιών του συστήματος, που δεν είναι άλλοι από τον μαρξιστικό υπόκοσμο.


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!

πηγη