Χρήστες OnLine

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ταυτοποιήθηκε το dna του Σειρινίδη με αυτό του ...βερμούδα που πυροβόλησε στα Εξάρχεια κλούβα..

Ταυτοποιήθηκε το dna του Άρη Σερινίδη με αυτό του νεαρού που είχε βγει με βερμούδα, χειρουργική μάσκα και είχε πυροβολήσει σε κλούβα της αστυνομίας.

Είναι λοιπόν ο ίδιος που είχε κάνει αυτή την επίθεση σαν ...τουρίστας και κανένας δεν τον έπιασε!

Μια μια οι απορίες του κόσμου αρχίζουν και λύνονται.

Διαβάστε και το άρθρο εδώ:

Συνελήφθησαν οι δυο ληστές που τραυμάτισαν υπάλληλο σε ληστεία. Ο ένας φέρεται ως μέλος των "Πυρήνων".Ο Συρινίδης και ο Σεϊσίδης είναι οι δράστες.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Από σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα κυκλοφορεί εφημερίδα με την επωνυμία “hoba3ora” (νεα αυγή) με αρχισυντάκτη τον Δημήτρη Ιωάννου (γνώριμο μας βεβαίως και θα ασχοληθούμε με τον τύπο προσωπικά) γραμμένη και στα σλάβικα που οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ επιμένουν να χαρακτηρίζουν “Μακεδονικά”.

...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"!

...
Εκτός από την Ελληνική Οικονομία έχουν καταρρεύσει και οι Υπηρεσίες μας και οι συνειδήσεις όσων έπρεπε να κρατάνε Θερμοπύλες στην Μακεδονία και για την Μακεδονία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΠ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ... ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και μόνοι μας θα βγάλουμε ξανά το φίδι από την τρύπα...

Από σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα κυκλοφορεί εφημερίδα με την επωνυμία "hoba3ora" (νεα αυγή) με αρχισυντάκτη τον Δημήτρη Ιωάννου (γνώριμο μας βεβαίως και θα ασχοληθούμε με τον τύπο προσωπικά) γραμμένη και στα σλάβικα που οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ επιμένουν να χαρακτηρίζουν "Μακεδονικά". Στην πρώτη σελίδα μάλιστα της πρώτης έκδοσης υπάρχει αφιέρωμα με σχετική φωτογραφία για τον ΑΡΧΙΚΟΜΙΤΑΤΖΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ και γνωστό βούλγαρο Γκότσε Ντέλτσεφ, που έχουν αναγάγει σε ήρωα τα γυφτοσκοπιανά.

Ολόκληρη η εφημερίδα είναι μιά βρώμικη και ελεεινή προπαγάνδα κατά της Πατρίδας, στάζει χολή για την Ελλάδα και το μίσος της κατακλύζει κάθε της γραμμή. Εκδίδεται σε 20.000 αντίτυπα, θα μοιράζεται δωρεάν και μοιάζει να είναι συνέχεια του περιοδικού "30ρα" (ζορα - αυγή) που εκδίδονταν από τους ίδιους συνομωτικούς κύκλους στα τέλη της δεκαετίας του 80... (Και τότε μόνο εμείς ασχολούμασταν βεβαίως).

Τέλος είναι ξεκάθαρη η σχέση της έκδοσης με τον εμετό του Ουράνιου Τόξου... Αλλά τι νοιάζουν όλα αυτά τους Έλλαδίτες που ξεπούλησαν την συνείδηση τους για ένα τζιπάκι και μιά πλάσμα 45αρα στο σαλόνι τους.

Επειδή όμως δεν είναι όλοι οι Ελληνες ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ένα λέμε... Κύριοι ανευθυνουπέυθυνοι θα έχουμε ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ στην Μακεδονία μας και δεν θα το έχουμε ξεκινήσει εμείς...

Πηγη


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ


ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!


ΚΑΙ... ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ!

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή, καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, 22χρονο φοιτητή, που συνελήφθη διαδήλωση για τα κυβερνητικά μέτρα, επειδή έσπαζε κάμερες Τραπεζών.

Το Δικαστήριο δέχτηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, για δύο πράξεις: της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης. Τον αθώωσε δε για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης (δηλαδή ότι εισήλθε στο κτίριο της νομαρχίας σε ώρα λειτουργίας). Ο νεαρός, αφέθηκε ελεύθερος.

Η δίκη ξεκίνησε με γεμάτο ακροατήριο, από συντρόφους του που του συμπαραστέκονταν, ενώ πέριξ του δικαστικού μεγάρου είχαν αναρτηθεί πανό, με τα οποία ζητούσαν την απελευθέρωσή του και ομάδα νεαρών φώναζε συνθήματα.

Δύο αστυνομικοί κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας, που υποστήριξαν ότι είδαν τον κατηγορούμενο, κατά τη διάρκεια της πορείας στη Λάρισα να σπάζει τις εξωτερικές κάμερες σε τράπεζες της Λάρισας, αλλά συμμετείχαν και άλλα άγνωστα άτομα. Ο συγκεκριμένος, είπαν ότι φορούσε κράνος και κρατούσε κοντάρι. Τον είδαν δε να εξέρχεται από το κτίριο της νομαρχίας κρατώντας στο χέρι το κράνος και φορώντας τζόκεϊ καπέλο και με τα ίδια ρούχα.

Ο 22χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Μετά την απαγγελία της απόφασης, ο πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε τον κατηγορούμενο και του τόνισε ότι το δικαστήριο τον αντιμετώπισε με... επιείκεια και ότι θα πρέπει να το εκτιμήσει, προτρέποντας τον να διεκδικεί μεν τα δικαιώματά του, αλλά να σέβεται και τα δικαιώματα των άλλων! Δεν φταίει μόνο η Αστυνομία για τα χάλια μας...

Βαρύτατες είναι και οι ευθύνες των δικαστικών, που επιμένουν να παριστάνουν τους μεγαλόψυχους μόνο όταν αφορά τους εγκληματίες, κακοποιούς αναρχικούς και κάθε εχθρό της Πατρίδας!

πηγη