Χρήστες OnLine

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κινητοποίηση στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα για την Πρωτομαγιά - ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!

Το κεφάλαιο και οι υπηρέτες του δεν έχουνε πατρίδα. Οι “προλετάριοι” ΕΧΟΥΝ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κινητοποίηση στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα για την Πρωτομαγιά. Τα ΜΜ”Ε” βέβαια έδειχναν τους προβοκάτορες του συστήματος, τα εμπριμέ σημαιάκια, την ΑΔΕΔΥ, την ΓΣΕΕ την ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ την ΜΟΥΛΟΥΚΟΥΚΟΥΕ και όλα τα δεκανίκια της εξουσίας που σύντομα θα είναι παρελθόν. Μαζί με τους τοκογλύφους και τους υπηρέτες τους.

Βλέπετε ότι όλα βαίνουν όπως είχαμε αναλύσει εδώ και μήνες:
Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

Τα κομματικά σημαιάκια και οι “μοσχαροκεφαλές” είναι η ισχύς τους. Η γαλανόλευκη, ο ΤΡΟΜΟΣ τους.

Όπως Αργεντινή.

Αφιερωμένο στους αγώνες που έρχονται…


olympia



“ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ”

Στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα χτυπάει σήμερα η καρδιά της Εθνικής Αντίστασης! Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές και μαζί τους οι κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί εκεί για την Ελληνική Πρωτομαγιά. Μια εκδήλωση που απέχει έτη φωτός από τις “εμπριμέ” μίζερες πορείες των κομματόσκυλων και των “εργατοπατέρων” και όπου κυριαρχεί το ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ της Ελληνικής Σημαίας! Το σύνθημα “ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ” ακούγεται δυνατά σε όλη την περιοχή.


Οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό εκείνων που αντιστέκονται για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, εκεί όπου υπάρχουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Το απόγευμα θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση και περισσότερες φωτογραφίες από την μεγάλη αυτή συγκέντρωση.


Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα – ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πρωτομαγιά από τους Εθνικιστές


Απόλυτη η συνωμοσία της σιωπής από τα ΜΜΕ του ένοχου καθεστώτος, αλλά και από τους ψευτοπατριώτες…



Του καθεστώτος των πολιτικών απατεώνων και των «νταβατζήδων» τους, που οδήγησαν την χώρα στη χρεοκοπία και την δουλεία στους παγκόσμιους τοκογλύφους.


Α