Χρήστες OnLine

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!




ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ..ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..

Κωνσταντίνος Ε.

Ιδού ποιοι ακροαριστεροί πράκτορες/δολοφόνοι είναι ο "Επαναστατικός αγώνας" ή αλλιώς "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ή "ΟΠΛΑ" ... !!



Αυτοι είναι οι συλληφθέντες που φέρονται να συμμετείχαν στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός αγώνας" με άλλα 3 ονόματα, ανάλογα με τα θύματα που υπήρχαν και την κοινωνική κατακραυγή!



Μαζιώτης Νίκος του Αγαμέμωναν ετών 39

Παναγιώτα Ρούπα του Βίκτωρα ετών 41

Σταθόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου ετών 32

Κορτέσης Χριστόπουλος του Γεωργίου ετών 31

Νικητόπουλος Σαράντος του Ευσταθίου ετών 32

Γουρνάς Κώστας του Δημητρίου ετών 30

Ιδού οι φωτογραφίες των μελών του "Επαναστατικού αγώνα"




















Στο σπίτι του Μαζιώτη και της Ρούπα στα Καλύβια κατασχέθηκε σκληρός δίσκος με προκηρύξεις του "Επαναστατικού αγώνα" και προσχέδιο για επόμενη επίθεση. Χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων για επικείμενες ενέργειες.


Η Παναγιώτα Ρούπα που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός αγώνας" είναι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη που τον Ιανουάριο του 2001 είχε κληθεί να καταθέσει υπέρ του για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο υπουργείο Ανάπτυξης στις 6 Δεκεμβρίου του 1997.
Άρα γνώριζε από τότε την δράση και προφανώς για να είναι μαζί του ακόμα και τώρα συμφωνούσε και με όσα έκανε. Μην τρελαθούμε.

Να αναφέρουμε οτι αναμένονται και άλλες συλλήψεις..

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑ ΩΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ;


ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΣΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΕΠΙΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ"....

ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΣ. Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ".Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ) ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
"ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ, Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ $%&**%^&&* ΟΛΟΥΣ.Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΙΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ;ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ $%^& ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ"

ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ. ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΑ.... ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΛΛΑΞΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑΤΙ.... ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

"ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ; ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΥΡΟ ΨΟΦΙΜΙΑ"
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ @@ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ. ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ.

ΜΠΛΕ ΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.

ΓΟΝΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝΕ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ;

ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ.ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ;

Πηγη

Καμπάνα σε αγρότη για απασχόληση λαθρομεταναστών



Στο αυτόφωρο Κυπαρισσίας οδηγήθηκε αγρότης από τα Φιλιατρά με την κατηγορία ότι απασχολούσε παρανόμως αλλοδαπούς εργάτες από τη Σομαλία. Το δικαστήριο καταδίκασε τον αγρότη σε φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ημερών σε δυο από τους εργάτες, που είχαν συλληφθεί γιατί δεν διέθεταν άδειες παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα.


http://newsmessinia.blogspot.com

5 Έλληνες με 30 Αφρικανούς εποίκους (video)


VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Δείτε τι έγινε σήμερα στην Ερμού με το παραεμπόριο



ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!

Δείτε το video τι έγινε σήμερα στην Ερμού. Απαράδεκτοι που ξυλοκόπησαν έναν 72χρονο και μετά άρχισαν τα επεισόδια...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ...


http://totefteri.blogspot.com/2010/04/blog-post_8934.html



Αυτοί είναι οι φίλοι του Χουντοχοίδη! ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ...ΦΥΓΑΔΕΥΕ! (video)

Κατόπιν εορτής η αστυνομία του Χουντοχοίδη - Άφησαν τους λαθρομετανάστες να ξυλοκοπήσουν, να φύγουν & εμφανίστηκαν για να κάνουν τις ...πάπιες (video)


Λαθρομετανάστες χτύπησαν πολίτες



Επεισοδιακή ήταν η εξόρμηση της ομάδος «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!», η οποία όπως είχε προγραμματίσει, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της δράση στην οδό Ερμού, με σκοπό να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τις συνέπειες της αγοράς ειδών του παρεμπορίου αλλά και φωτογραφίσει και να μαγνητοσκοπήσει την ασύδοτη δράση των παρανόμων μικροπωλητών και την αδράνεια των αρχών.

Οι παράνομοι μικροπωλητές εξ' αρχής αντιδρούσαν έντονα στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο, κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας στα αγγλικά και σε σπαστά ελληνικά. Κάποια στιγμή, στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ομάδα Αφρικανών πέταξε αποχωρώντας μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή, μετά από την οποία τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος.

Οι δράστες, έφυγαν τρέχοντας μέσα από το στενό, παρασύροντας τραπεζοκαθίσματα από τις παρακείμενες καφετέριες και εκσφενδονίζοντας καρέκλες, ποτήρια, μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν, κρατώντας καδρόνια και σιδηροσωλήνες.

elkosmos.gr