Χρήστες OnLine

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MOODY’S O SORROS


O γνωστός “αντί-ρατσιστής” μεγαλοεπιχειρηματίας Ουγγροεβραίος George Sorros εμφανίζεται να είναι δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής του διεθνούς οικονομικού ομίλου MOODY’S που το τελευταίο διάστημα υποβαθμίζει συνεχώς την Ελληνική Οικονομία με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι οι ολοένα αυξανόμενοι δανεισμοί της Πατρίδος μας από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.


Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται http://www.gurufocus.com/StockBuy.php?symbol=MCO&action=buyonly πως ο υλοποιητής της “Ανοιχτής Κοινωνίας” George Sorros, που οραματίζετω ο επίσης Εβραίος Κάρλ Πόππερ ένας εκ των μεγαλύτερων επικριτών του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους ,προχωρά ακάθεκτα στην υλοποίηση της δικιάς του Τάξης Πραγμάτων στα Βαλκάνια με δράσεις όπως χορηγίες σε Μ.Κ.Ο όπως το Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι του Π.Δημητρά όπως επίσης και επενδύσεις πολλών δις σε διεθνείς κολοσσός όπως η Moody’s που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα.


Το χρήμα ανέκαθεν υπήρξε ο “Θεός” των Εβραίων με αυτό εξαγόραζαν συνειδήσεις με αυτό επέβαλαν την θέληση τους με αυτό έδιωξαν τους Παλαιστινίους από την πατρίδα τους με αυτό καταφέρουν να συντηρούν την πολεμική τους μηχανή στο Ισραήλ και να βάφουν τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων αμάχων ανθρώπων.


Εμείς όντας Έλληνες στο αίμα και στην συνείδηση έχουμε ένα χρέος να επιτελέσουμε από το βάθος των αιώνων.Όσο ως κοινωνία δεχόμαστε τις ύβρεις τις προσβολές και την καταπάτηση των νόμιμα εχόντων δικαιωμάτων μας από μία μιαρή μειοψηφία καρεκλοκενταύρων (Πολιτικών,δημοσιογράφων,δικηγόρων,συνδικαλιστών,Μ.Κ.Ο) τόσο θα συνεχίζεται η ύβρεις των εθνικών μας συμβόλων η καταπάτηση των αξιών και ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος ανθελληνικού τύπου.

Τιμολέων

πηγη


Το τέλος του κόσμου το 2012, της Ελλάδας το 2010;


Μια διαφορετική ματιά....


Ξένος διπλωμάτης μου λέγει «σήμερα η Ελλάς διέρχεται δράμα που οδηγείται σύντομα σε Ελληνική Τραγωδία αλλά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τον από μηχανής θεό». Συνεχής επανάληψη σφαλμάτων που οφείλονται στην πολιτική ηγεσία.


Όλα άρχισαν με εκπληκτική εθελοτύφλωση ήδη από την δεκαετία του 1960. Μισός αιώνας πολιτικών σφαλμάτων μιας ανεπαρκούς ηγεσίας έφεραν, όπως ήταν προβλέψιμο και μοιραίο, την Ελλάδα στο χείλος της αβύσσου.

Το σχέδιο που αποδίδεται στον Κίσσινγκερ, εφαρμόζεται με πεισματική επιμονή από μία κλίκα Ελλήνων με ανώτατα αξιώματα.

Είπε ο Κίσσινγκερ «ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος, πρέπει να τον χτυπήσουμε στην γλώσσα του, στα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα για να καταστεί ανίκανος να μας ενοχλεί στα γεωπολιτικά μας σχέδια». Αυτό το σχέδιο το παραβλέπουμε, ο Κίσσινγκερ σε επιστολή που μου απέστειλε, διαψεύδει ότι το είπε, αλλά περιέργως το βλέπουμε να αναπτύσσεται σε όλες τις πτυχές του. Μια Ελλάδα όπου η ανάπτυξη ήταν ετήσια αύξηση του ΑΕΠ κατά 8%, με αθρόα εισροή ιδιωτικών επενδύσεων και επαναπατρισμό του εφοπλιστικού διεθνούς κεφαλαίου, άρχισε να προκαλεί δέος στα μεγάλα συμφέροντα της υπερατλαντικής Υπερδυνάμεως, του μεγάλου εχθρού μας. Η Ελλάς σηκώνει κεφάλι έχοντας αγνοήσει την δυναμική του Ανατολικού Ζητήματος.

Το σχέδιο εφαρμόζεται, με επεμβάσεις, απειλές, και άφθονο χρήμα με πειθήνια όργανα μια κλίκα Ελλήνων με βάση την παλαιά στρατηγική ότι τα κάστρα πέφτουν με ενεργούμενα εντός των τειχών. Σήμερα, τα spreads που οδηγούν σε υπέρογκα επιτόκια που θα γονατίσουν μέχρι θανάτου την Ελλάδα, αποδίδονται δήθεν στα όργανα της «κερδοσκοπίας». Εξαπατάται ο λαός όταν του κρύβουν ότι πίσω τους βρίσκονται πολιτικοί λόγοι.

Η Ελλάς αντιστέκεται σε θέματα ζωτικού συμφέροντος για τους Αγγλοσάξωνες, οι οποίοι έχουν χάσει τη υπομονή τους. Θέλουν να τελειώσουν γρήγορα σε δύο πλάνα. Στην τελική αποδοχή και εφαρμογή του πυρήνος του Σχεδίου Ανάν ως προς την Κύπρο. Στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ μέχρι του Ιουνίου.

Η Ελλάς πρέπει να συρθεί αιμόφυρτη στην αρένα της εκτελέσεως. Όλα αυτά συνοδεύονται με τον εξευτελισμό που συνεπάγεται το Σχέδιο Κίσινγκερ.Σε αυτά περιλαμβάνεται το σχέδιο εξουδετερώσεως του συμπαγούς εθνικού κράτους με την απόδοση ιθαγένειας σε απροσάμοστους λαούς, που εψήφισε ήδη η Βουλή.

Οι Έλληνες θα καταστούν σύντομα μειοψηφία στον τόπο τους,Ελλάδα και Κύπρο. Η Αμερική έχει εξασφαλίσει πρόθυμη συνεργασία εντός των τειχών για το άνοιγμα της Κερκόπορτας.

Εάν ο λαός δεν αντιδράσει,όλα θα συμβούν μέσα στο μοιραίο έτος 2010.

Κεφαλονιά: Αγώνας για Εθνική Αφύπνιση


Ομάδες μελών του Μετώπου Νεολαίας Κεφαλονιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησαν τις προηγούμενες εβδομάδες εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε περιοχές του νησιού μας με αφορμή την ψήφιση του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου και με σκοπό την ενημέρωση των συμπατριωτών μας για τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η δράση κορυφώθηκε κυρίως κατά τις προηγούμενες ημέρες όπου εξαιτίας του εορτασμού της Λαμπρής υπήρξε αυξημένη κίνηση τόσο στις πόλεις όσο και στα χωριά του Νομού μας.


Εκτός από τις πόλεις του Αργοστολίου και του Ληξουρίου, όπου πλέον οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει την παρουσία της Χρυσής Αυγής και δεν παραλείπουν σε κάθε ευκαιρία να μας δίνουν συγχαρητήρια, τα μέλη του Πυρήνα μας πραγματοποίησαν πολιτική δράση με εφημερίδες, φυλλάδια, τρικάκια και αυτοκόλλητα σε χωριά του δήμου Λειβαθούς, Πυλαρέων αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Παλικής.

Ήταν στην ουσία η πρώτη οργανωμένη επαφή μας με τους κατοίκους ορεινών και σχετικά απομακρυσμένων χωριών του νησιού μας και μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία να μας βλέπουν πιό συχνά!


Στο κέντρο του Αργοστολίου συνεχείς ήταν οι διανομές φυλλαδίων του Κινήματός μας σε περαστικούς, σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα. Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για Εθνική Αφύπνιση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο νησί μας ενώ ήδη κάποιοι τοπικοί πολιτικάντηδες έχουν εκφράσει την “δυσφορία” τους για την παρουσία μας, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Μέτωπο Νεολαίας Κεφαλονιάς: Συνεχής πολιτική δράση Πυρήνας Κεφαλονιάς

πηγη


ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟΠ! Σήμερα στο Σύνταγμα


ΣΗΜΕΡΑ!!!

Σαββατο 10 Απριλίου
2:00pm - 3:30pm
Σύνταγμα, μπροστά από McDonalds

Μαζευόμαστε μπροστά από τα McDonalds, στην Πλ. Συντάγματος και πορευόμαστε όλοι μαζί κατά μήκος της Ερμού και φωτογραφίζουμε τους παρανόμους μικροπωλητές, καθώς και τους αστυνομικούς που κάθονται και τους κοιτούν ή - αν θέλετε - παίζουν κρυφτούλι με τον καφέ στο χέρι.

Σε καμμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί κάλεσμα για διαδήλωση ή οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ο σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε το αρχείο μας με εικόνες παραβατικότητας και αδράνειας του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προκαταβολικά, λέμε ότι δεν θα γίνει καμμία ανταλλαγή κουβεντών, ύβρεων ή οτιδήποτε άλλο με τους παρανομούντες αλλοδαπούς, ακόμη και αν αυτοί αντιδράσουν. Εμείς απλά θα τους φωτογραφίζουμε και θα τους μαγνητοσκοπούμε.

Πρέπει να είμαστε πολλοί, ώστε να γίνει η δουλειά μας με ασφάλεια, χωρίς απρόοπτα.

Group στο Facebook


πηγη


ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ


ΤΟ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' ΣΤΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μύκονο. Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι του νησιού στην «Espresso», τέσσερα άτομα αλβανικής καταγωγής (δύο γυναίκες και δύο άνδρες, ηλικίας από 35 ώς 40 ετών), που ζουν στη Μύκονο, κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία -η οποία ήταν αναρτημένη έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας- την έριξαν στο έδαφος και στη συνέχεια άρχισαν να την ποδοπατούν.

Την αποτρόπαια πράξη των Αλβανών είδε ένας κάτοικος του νησιού.Αναυδος, τους ρώτησε γιατί το έκαναν και εκείνοι φέρεται να του απάντησαν ότι είχαν πιει πολύ αλκοόλ και δεν ήξεραν τι έκαναν. Κατόπιν, επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Ι.Χ. και έγιναν «καπνός».
Πρέπει να σημειωθεί, πως πρόκειται για ένα από τα απανωτά περιστατικά βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου που σημειώνονται τους τελευταίους μήνες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Τελευταίο περιστατικό, η αποτρόπαιη πράξη ομάδας αλοδαπών που έβαλε στο μάτι την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο
.

πηγη

οι λαθρομετανάστες έρχονται κατα χιλιάδες και ο Παπανδρέου το μονο που κάνει είναι να κυνηγάει Ελληνες ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!

Σύλληψη τεσσάρων διακινητών και 31 λαθρομεταναστών


Στη σύλληψη τεσσάρων διακινητών και 31 λαθρομεταναστών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης...



Τους λαθρομετανάστες, τους οποίους παρακολουθούσαν διακριτικά οι αστυνομικοί, συνάντησαν αρχικά τρεις αλλοδαποί διακινητές. Στη συνέχεια, στο σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι λαθρομετανάστες, στην αγροτική περιοχή Λαγυνών, προσήλθε ιδιωτικής χρήσης Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάσθηκαν οι λαθρομετανάστες, με προορισμό το εσωτερικό της χώρας. Το φορτηγό συνόδευε και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις διακινητές.

Η σύλληψη των λαθρομεταναστών και του οδηγού του φορτηγού, έγινε στον ανισόπεδο κόμβο Αρδανίου, ενώ η σύλληψη των τριών διακινητών έγινε στο 17ο χλμ. του οδικού άξονα Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής.