Χρήστες OnLine

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ...


...
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Παρέμβαση έξω από το ξενοδοχείο Ιμπέριαλ στην Λάρισσα πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Πατριωτικός Σύνδεσμος, σε αντιπαράθεση με μάζωξη Ιεχωβάδων που προκαλούν μεγαλοβδομαδιάτικα με εκδήλωση τους σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Την παρέμβαση πραγματοποιεί πολυπληθή ομάδα του Πατριωτικού Συνδέσμου με πανό και συνθήματα. Θα ακολουθήσει αργότερα εκτενέστερη ενημέρωση.

Πηγη

"Σκούπα τώρα αλλιώς ...χανόμαστε!"



"Σχετικά με την εγκληματικότητα.

Αυτή δεν αντιμετωπίζεται με εντατική αστυνόμευση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σε 24ωρη βάση αστυνομικός έστω από κάθε σπίτι. Η εγκληματικότητα προκαλείται από το μεγάλο αριθμό μεταναστών που βρίσκεται στη χώρα και την πλήρη έλλειψη ελέγχου στο πιοι μπαίνουν και πιοι παραμένουν.

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης για να παραμείνει ένας αλλοδαπός πρέπει να έχει κάλυψη κοινωνικής ασφάλισης και να υποβάλει φορολογική δήλωση. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Έρχονται και παραμένουν αλλοδαποί που δεν μπορούν να βρουν δουλειά και ζουν με εγκληματικές ενέργειες. Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση η οποία δεν θα είναι αποτελεσματική αλλά μία τεράστια επιχείρηση σκούπα όσοι δεν έχουν εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση να εκδιωχθούν από τη χώρα όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές δημοκρατίες του κόσμου.

Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Γιατί και οι έλληνες αλλά και οι αλλοδαποί που ζουν και δουλεύουν νόμιμα και τα βγάζουν πέρα και δυσκολία όταν βλέπουν αλβανούς και γεωργιανούς να ζουν πολυτελώς ενώ δε δουλεύουν θα οδηγηθούν και αυτοί σε εγκληματικές ενέργειες και η χώρα θα μεταβληθεί σε μία απέραντη ζούγκλα.

Σκούπα τώρα αλλιώς τα χειρότερα έρχονται."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΚΟΥΣ ? "Tι γίνεται καθημερινά στα Καλύβια Αττικής;"



"Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.

Μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσε στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, βγάζοντας μαχαιρι...ά, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν ...
στο δυναμικό του σχολείου.

Όταν οι Έλληνες μαθητές άρχισαν να αντιδρούν ,τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς σε βοήθεια. Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.

Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.

Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ειδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).

Η Άμεση Δράση , συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!

Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξανα επιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας! Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.

Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινά τους την στήνουν , και έναν – έναν, (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) , τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί, ακόμα και τα χαρακώνουν με μαχαίρια!!!

Η 20μελής συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, συσπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο τα Καλύβια, αλλά τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας, όπως στα Καλύβια που ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ