Χρήστες OnLine

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ



ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΑΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΦΥΛΑΚΩΝ!!

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΕΥΕΙ Σ ΕΜΑΣ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΡΟ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 79 ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

πηγη


ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ...




....ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ.


ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ,ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...



anopetra-eleos

Πλήρη κάλυψη δίνει στους Πυρήνες της Φωτιάς ο Χρυσοχοϊδης! Άφησε ελεύθερο τον 22χρονο!




Μόλις δημοσιεύσαμε σήμερα ότι πηγή της Τρομοκρατίας είναι το ίδιο το ανθελληνικό κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες, στο παρακάτω άρθρο:

http://gr.altermedia.info/?p=7797


ΗΡΘΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ!

Ο 22χρονος , του οποίου η αντιτρομοκρατική είχε δημοσίευσει φωτογραφίες του και χαρακτήριζε ως συγγγραφέα προκυρήξεων των “Πυρηνων της Φωτιάς”, αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αρκεί να επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να μην βγει από την χώρα, με εγγύηση 10.000 ευρώ, πληρωμένα από τον πλούσιο πατέρα του!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ! Γιατί άλλωστε “να το κάψουν”το παιδί το κράτος και να το έχουν να κάθεται απλά να δίνει συνεντεύξεις και να γράφει βιβλία μέσα από τα “λευκά κελιά” των τρομοκρατών, με DVD, τηλεόραση, σύνδεση στο Ίντερνετ, δωρεάν φαγητό και καθαρίστρια, σε μια περίοδο που χρειάζονται ΕΞΩ άτομα να στηρίζουν επιθέσεις εναντίον πατριωτικών στόχων, αλλά και άτομα να μπορούν βοηθήσουν να στηθούν και τα σενάρια περί “ακροδεξιάς τρομοκρατίας;”

Ας βγει έξω και αυτός να κάνει την δουλειά του, προβεβλημένος πλέον ως προσωπικότητα από τα ΜΜΕ, και ως “ήρωας ” από τον “πολιτικό” χώρο του , ας φτιάξει και κάποια δική του Μ.Κ.Ο ή Εταιρεία ώστε να επιδοτείται με κρατικά κονδύλια, και ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ( όπως και οι προκάτοχοί του) αλλά αυτή τη φορά με καλύτερη δημοσιότητα, κρατική επιδότηση και ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!


ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΡΙΚΟ! ΤΑΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ! (ΕΙΧΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΥ!)


ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ!

ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ Η ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!


πηγη