Χρήστες OnLine

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οι Έλληνες έξω από τη Βουλή διαδηλώνουν τα δίκαια του ελληνισμού


  • Διαμαρτύρονται οι έλληνες για την κυβέρνηση Παπανδρέου που πραξικοπηματικά επιβάλλεται και αντιτίθεται στην λαϊκή εντολή
  • Μηδενική η απόσταση του Γιώργου Παπανδρέου από τον χαρακτηρισμό του εθνικά επικίνδυνου «μονάρχη»
  • Τα ΜΑΤ παρέταξε ο Χρυσοχοΐδης για να επιβάλει την κρατική τρομοκρατία, αλλά απέτυχε παταγωδώς
Η συγκέντρωση των ελλήνων άρχισε. Η συγκέντρωση που στέλνει το πρώτο σαφές μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, πως στην Ελλάδα αποφασίζουν οι έλληνες για τους έλληνες και πως σε κανέναν δεν θα επιτραπεί να αλλοιώσει ούτε το εθνικό φρόνημα αλλά ούτε και τα χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής που άντεξε χιλιάδες χρόνια και αμέτρητους δυνάστες.

Η σημερινή τραγική εικόνα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου φάνηκε όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να σταματήσουν τις φωνές των διαμαρτυρόμενων ελλήνων. Τίποτε δεν σταματά το δίκιο του έλληνα και αυτή τη στιγμή το μήνυμα που δίνουν οι έλληνες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος είναι σαφές: Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ελληνοποιήσετε τους λαθρομετανάστες.

Οι φωνές των ελλήνων που διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή ακούγονται δυνατά και δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση της δύναμης που κρύβει ο ελληνικός λαός. Αυτή την δύναμη, ακριβώς, φοβάται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και προσπαθεί να αλλοιώσει τον ελληνικό πληθυσμό με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών.
Μπορούμε πλέον να πούμε πως σήμερα έφτασε η ώρα για να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και πως σήμερα δίνεται η σαφής λαϊκή εντολή στην κυβέρνηση-ΜΚΟ που κυβερνά τη χώρα: Κάτω τα χέρια από τον ελληνισμό… Όσοι μπορέσουν να ακούσουν, επιτέλους, τον ελληνικό λαό, θα κατανοήσουν το μέγεθος της πολιτικής τους ανοησίας και θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Το πλήθος των συγκεντρωμένων ελλήνων, μπροστά στη Βουλή, αυξάνεται συνεχώς και η αστυνομία αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαλύσει και να φοβίσει τους συγκεντρωμένους, αυτή τη στιγμή παρακολουθεί ανήμπορη να παρέμβει…
Πολλοί επώνυμοι αγωνιστές είναι στην πρώτη γραμμή απέναντι στους πάνοπλους αστυνομικούς...

Θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερα και εξελίξεις...

Πηγη

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΣΤΙΣ 7 μ.μ., ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!




ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ............!


ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΙΔΕΩΔΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΕΣ.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ....

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ......!

πηγη

XANIA: 15 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ… ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ!


ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! Όταν οι αρχές δεν δέχονται τις εγκλήσεις των εθνικιστών που ζητάνε να κάνουν μηνύσεις για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν και τελικά χωρίς να έχουν κάνει τίποτα απολύτως, οδηγούνται με χειροπέδες στο τμήμα!


Πυρήνας Χανίων:”Έχουν ξεφύγει οι σύντροφοι! Μας κυνήγησαν λέει!!! Οι συναγωνιστές μας για 2 ώρες μοίραζαν φυλλάδια χωρίς κανένα πρόβλημα, κινήθηκαν σε 2 διαφορετικές περιοχές με τα πόδια και τα αναρχοκομμούνια ήταν κρυμμένα. Όταν καθίσαμε στο καφενείο, και αφού οι μισοί συναγωνιστές μας έφυγαν μετά από λίγο, επιτέθηκαν στο μαγαζί 150 άτομα! Και το περίεργο είναι ότι την ίδια στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν στο χώρο, σε λίγα δευτερόλεπτα λες και… περίμεναν στη γωνία για να τους προστατέψουν μήπως και γίνει καμιά… έξοδος από το μαγαζί! Οι άνθρωποι έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη