Χρήστες OnLine

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....ΚΡΥΨΟΥ Ή ΠΟΛΕΜΑ!


ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ: ΚΡΥΨΟΥ Ή ΠΟΛΕΜΑ!



Σήμανε η ώρα της Μάχης!


Οι Απροσκύνητοι Έλληνες από κάθε πολιτικό χώρο και κάθε πολιτικής καταβολής που αποφάσισαν να λάβουν τις τύχες του τόπου και του Έθνους στα χέρια τους θα δώσουν την απάντησή τους στα σχέδια της Κατοχικής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα.


Και τη Πέμπτη στις 09.00-10.30 το πρωί, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ να στείλουμε το μήνυμα στους προσκυνημένους!


OΧΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ!



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!


Ο Ελληνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα!


Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα! Κατά την άποψή μας αποτελούν μέρος ενός σχεδιασμού, ο οποίος έχει ως απώτερο στόχο του τη διάλυση του ελληνικού κράτους.

Τη διάλυσή του μέχρι του βαθμού που η Νέα Τάξη να το θεωρεί ακίνδυνο. Στο βαθμό που να μπορεί να το ελέγχει απόλυτα και είναι στο μέγεθος της προ των Βαλκανικών Πολέμων Ελλάδας. Γεωγραφικά διαμερίσματα όπως η Κρήτη, η Μακεδονία ή η Θράκη, δίνουν δύναμη στον ελληνισμό και αυτό είναι προφανές ότι ενοχλεί κάποιους. Τους ενοχλεί ο ελληνισμός, ο οποίος παίρνει δύναμη από ένα ισχυρό ελληνικό κράτος και όχι το ίδιο το κράτος, επειδή αυτό είναι ελληνικό. Τους ενοχλεί αυτό το οποίο μπορεί να παράγει εις βάρος τους μια ισχυρή ελληνική κοινωνία και όχι αυτό το οποίο μπορεί να κάνει εις βάρος τους ένα ισχυρό ελληνικό κράτος.

Για λόγους τους οποίους έχουμε αναλύσει σε άλλα κείμενά μας, ο ελληνισμός είναι αυτήν τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας. Για να εξουδετερώσουν αυτήν την κοινωνία, επιχειρούν να το κάνουν μέσω της διάλυσης του κράτους. Ένας στόχος, όχι εκτός πραγματικότητας για την περιοχή μας.

Κάποιοι εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι ήταν λάθος τους να δημιουργήσουν και σταδιακά να ισχυροποιήσουν το ελληνικό κράτος. Αυτό το λάθος σήμερα προσπαθούν να “διαγράψουν”. Το λάθος που έκαναν οι αλαζόνες Αγγλοσάξονες την εποχή της παντοδυναμίας τους και σήμερα στην “πτώση” τους προσπαθούν να διαγράψουν.

Το “λάθος”, το οποίο απειλεί τα συμφέροντά τους στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Το “λάθος”, το οποίο επηρεάζει την ασφάλεια του Ισραήλ. Αντιλαμβανόμενοι οι Αγγλοσάξονες ότι η αυτοκρατορική Νέα Τάξη δεν μπορεί να επιβιώσει, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά της, προκειμένου ν’ αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επόμενη φάση, όποια κι αν είναι αυτή.

Πηγή

Διαβάστε επίσης εδώ :

Αυτή είναι η πραγματική είδηση των ημερών.Αυτή την είδηση πρέπει όλοι να την διαδώσουμε παντού.


Ποιός τον τοποθέτησε στην κορυφή της Ευρωβουλής?


IΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. "ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΛΕΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!


Λοιπόν μάγκες σήμερα το πρωί απόλαυσα τις νέες μπουρδολογίες και παπαρουποσχέσεις του ΠΡΟ-ΠΟ Χρυσοχοΐδη στην εκπομπή του Αυτιά στον Alter! Λοιπόν καθίστε αναπαυτικά και σας τις μεταφέρω επιγραμματικά για να διασκεδάσετε και εσείς για μία ακόμα φορά.

Τι είπε πάλι το άτομο;

1)"Οι λαθρομετανάστες τόνωσαν την Ελληνική Οικονομία και τους χρωστάμε την οικονομική μας ανάπτυξη"!!!!!


Ναι το είδαμε αυτό, απλά πτωχεύσαμε....

2)"Δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες εγκληματίες"!!!!!


Χαιρετίσματα, αλλά ούτε όλοι οι σκύλοι δαγκώνουν, δεν παύουν όμως να είναι σκύλοι. Φυσικά και έχουμε και εμείς "μπουμπούκια" εγκληματίες αλλά ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε και άλλους πολλούς περισσότερους από το παράθυρο; Μας ρώτησες ποτέ και δεν το έμαθα ακόμα κύριε ΠΡΟ-ΠΟτζή μου;

3)"Στις 29 Μαρτίου θα βγουν στους δρόμους 2.000 αστυνομικοί με μηχανάκια. Δύο μηχανάκια με δύο αστυνομικούς το καθένα, θα περνούν κάθε 20 λεπτά από τα σπίτια σας"!!!!


Πολύ ωραία λοιπόν, 2.000 αστυνομικοί με νεροπίστολα που ούτε καν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν αν πρώτα δεν φάνε το μολύβι, θα κατατροπώσουν 2 εκατομμύρια λαθραίων που περιφέρονται "ασκόπως" στην Ελλάδα κρατώντας χειροβομβίδες και καλάσνικοφ.....

Μάλιστα αποκάλεσε τους αστυνομικούς ως "παιδιά" επειδή είναι λέει νέοι αστυνομικοί και έτοιμοι να προσφέρουν γιατί τους δώσανε κίνητρα! 700 ευρώ είναι τα κίνητρα... Δηλαδή ρίχνει στη φωτιά παιδιά να τα βάλουν με επαγγελματίες και κομάντος δολοφόνους....

Και θα περνάνε και από το σπίτι σας κάθε 20 λεπτά οι αστυνομικοί - παιδιά και θα κλάσουν έτσι μέντες και πατάτες οι εγκληματίες - κομάντα με τις χειροβομβίδες και τα καλάσνικοφ...

Εντωμεταξύ τσιμουδιά περί μετατροπής της οπλοκατοχής από πλημμέλημα σε κακούργημα, αφού αυτή τη στιγμή δεν περιφέρονται δύο εκατομμύρια καλάσνικοφ, τοκάρεφ, σκόρπιον και χειροβομβίδες στην Ελλάδα. Κάπου αλλού, σε άλλο γαλαξία περιφέρονται προφανώς για τον ΠΡΟ-ΠΟ….

4)"Το κέντρο της Αθήνας θα πάψει να μοιάζει με πόλη τριτοκοσμικής χώρας με διαφορετική από την Ελληνική κουλτούρα, ήθη και πολιτισμό! Είναι ντροπή για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της"!


Σε ερώτηση του Αυτιά εάν τους διώξει από το κέντρο τους λαθραίους θα πάνε κάπου αλλού και τα προβλήματα θα συνεχιστούν, τι απάντησε το άτομο; "Μα ποιος είπε ότι θα τους διώξουμε";;;;!!!!!!!

Τότε τον ρώτησε ο Αυτιάς πως συμβιβάζεται κάτι τέτοιο εάν δεν τους διώξετε; Τι απάντησε πάλι το άτομο; "Τους παράνομους θα τους διώξουμε πίσω στις πατρίδες τους"!!!!!

Κύριε απ' αυτέ μου δεν τα έμαθες ακόμα; Μα που ζεις ; Ο αρχηγός σου ο Γιωργάκης από την Πέμπτη, τους παρανόμους θα τους κάνει έλληνες, πως θα διώξεις από τις 29 Μάρτη και μετά, έλληνες πολίτες για τις χώρες τους; Θα μας τρελλλάαανς;;;;

5)"Πρέπει να πάψει επιτέλους και αυτή η τρομολαγνεία από τους πολίτες! Εάν φτάσουμε στο σημείο να επικρατήσει ο φόβος στην κοινωνία, τότε πάει το χάσαμε το παιχνίδι και δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα!"


Ναι βέβαια, μία μέρα οι Έλληνες είπαν να γίνουν τρομολάγνοι και φοβικοί χωρίς λόγο και αιτία.... Συγνώμη δηλαδή αλλά ο ΠΡΟ-ΠΟτζής σε ποιο πλανήτη ζει; Δεν έχει επίγνωση τι γίνεται δίπλα του; Τα στατιστικά της αστυνομίας για την εγκληματικότητα που κάθε χρόνο κυριολεκτικά διπλασιάζονται με μεγάλους πρωταγωνιστές τους λαθραίους οι οποίοι αν και αποτελούν το 20% επί του συνολικού πληθυσμού στην Ελλάδα, εντούτοις έχουν γεμίσει τις φυλακές κατά σχεδόν 60% δεν του λέει τίποτα του τύπου αυτού....;

5)Ο ΠΡΟ-ΠΟτζής υπουργός υποσχέθηκε, όλο νάζι και χαρά, από την ευγένεια του γλείφτη Αυτιά που έφαγε το παραμύθι και πάλι: "Κάντε λίγη υπομονή μέχρι τις 29 Μαρτίου και θα δείτε πως θα αλλάξει το τοπίο της εγκληματικότητας και η Ελλάδα ολόκληρη"!!!!!!!


Τι λε ρε που θα κάνουμε κι άλλο υπομονή; Για μαλάκες μας περνάς να καθόμαστε να χειροκροτούμε τις μαλακίες που αμολάς κάθε λίγο και λιγάκι θολοράμπο Χρυσοχοίδη; Ψάξε αλλού για κορόιδα, στα όρνια που σε ψηφίζουν εσένα και το κόμμα σου...

Τα λόγια είναι περιτταααααά που λέει και το άσμα. Ο ΠΡΟ-ΠΟ προφανέστατα παίρνει κάτι το πολύ καλό και δυνατό που τον φτιάχνει υπέροχα! Ζηλεύω, θέλω και εγώ.


πηγη


Η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα ή κάποιοι την θέλουν χρεοκοπημένη για να την αγοράσουν φτηνά;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πλούσια κοιτάσματα χρυσού σε Μακεδονία και Θράκη. Γι’ αυτο πολεμούν την Ελλάδα, γι΄αυτό “κάποιοι” δεν θέλουν οι Έλληνες να σηκώσουν “κεφάλι”…!!!

Πηγη


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ




Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ