Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ …ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΟΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ



Αρχισαν πάλι να λειτουργούν τα "διόδια" της Μενάνδρου.

Αποκλειστική εκμετάλλευση έχουν οι λαθρομετανάστες που κυριαρχούν στην περιοχή του τριγώνου του θανάτου και όχι μόνον. Με την απειλή μαχαιριού αφαιρούν από διερχόμενους πεζούς χρηματικά ποσά..
Ανυποψίαστοι συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να πληρώσουν για να περάσουν....υγιείς.

Το θέμα της εμπορίας ναρκωτικών δεν συγκινεί κανένα πλέον και μοιάζει με απελευθερωμένο επάγγελμα.
Σε λίγο θα δούμε και ταμειακές μηχανές να κρατάνε οι Αφγανοί έμποροι για να δίνουν αποδείξεις στους χρήστες.

Για τους Αλβανούς χονδρεμπόρους ακούω ότι θα εκδίδουν τιμολόγια για το χασίς και την ηρωϊνη που πουλάνε στους Αφρικανούς λιανέμπορους.
Επί τέλους να αναπνεύσει η οικονομία μας.

Για τα "διόδια" της Μενάνδρου προς το παρόν δεν θα δίνουν απόδειξη. Το μελετάει το αρμόδιο Υπουργείο......

Πηγές:
http://pisostapalia.blogspot.com/

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_1565.html


Σχόλιο...

Να συμπληρώσω ότι η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο,είναι πια ανέκδοτο.Γιατί απλά δεν υπάρχει.

Ενώ αν γίνει συγκέντρωση όπως πχ στο PRESIDENT από τον Χατζάρα,μαζεύονται και 2-3 κλούβες Ματ..

Διαβάστε ακόμα και για τις ληστείες στο μετρό στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ....ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΟΤΑΝΟΠΕΔΙΟΥ



Συνέχεια από εδώ:

Υπάρχει κάποιος να σταματήσει τους προδότες; ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣE ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ!
ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΠΟΔΟΜΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΖΑΜΙ

Στην περιοχή του Βοτανικού "Ναυτικό Οχυρό", το οποίο απέχει περίπου 700 μέτρα από το νέο σταθμό του Μετρό, στον Αγιο Σάββα.
Το Ελληνικό Δημόσιο παραχώρησε την έκταση, ενώ τη χρηματοδότηση είχε αναλάβει η Σαουδική Αραβία.

Το σχέδιο προβλέπει επίσης την τοποθέτηση ενός ιμάμη που θα αμείβεται από το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά προβλέπεται επίσης ότι η κάθε μουσουλμανική κοινότητα θα έχει το δικαίωμα να φέρει τον δικό της θρησκευτικό λειτουργό.

Στον Βοτανικό (εκεί που έχει κορμοράνους και ρέμα) θα φτιάξουν ένα τεράστιο τζαμί οι μουσουλμάνοι της Αθήνας.Επειδή οι 131 υπερευαίσθητοι πολίτες (του ΣΥΡΙΖΑ) που σταμάτησαν το γήπεδο του ΠΑΟ,τώρα σίγουρα δεν θα πάνε την υπόθεση στο Στε...Θα την πάω όμως εγώ.

Και καλώ και την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας να σταματήσουμε την ανέγερση του τζαμιού,γιατί θα ενοχλεί τους κορμοράνους.

Άσε που θα μας χαλάσουν και το μητροπολιτικό πάρκο που ονειρευόμαστε χρόνια..

Η υπόθεση πρέπει να πάει αμέσως στο Στε,να δούμε ποιοι ΤΕΛΙΚΆ δίνουν οικοδομικές άδειες (ενώ από αυτούς που έχουν οικοδομική άδεια και αποφάσεις του Στε τις παίρνουν πίσω) και ποιοι δίνουν οικόπεδα που ανήκουν στους Έλληνες πολίτες (του Ελληνικού στρατού) για να αναγερθούν τζαμιά μόλις 5 λεπτά από την Ακρόπολη..

Βοτανοπέδι μυρίζει η υπόθεση δις Μπιρμπίλω..

πηγή:
Εγκληματικότητα

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ-Τρώγονται μεταξύ τους οι Υπουργοί και ξυλοκοπούν διαδηλωτές!


Η αρχή του τέλους για την Πασοκικη λαίλαπα άρχισε:Μετά τα σκληρά αντιλαικά μέτρα που έχουν προκαλέσει οργή και απελπισία στον κόσμο,τώρα επανέρχεται το...παλιό καλό Πασοκ των ανελέητων ξυλοδαρμών των ΜΑΤ σε απλούς πολίτες που διαδηλώνουν.Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι αριστεροί,ο Γλέζος ή συνταξιούχοι.Το θέμα είναι πως αυτή η Κυβέρνηση χάνει πλέον τον έλεγχο,μόλις 5 μήνες μετά την Εκλογή της!

Ο θλιβερός κλόουν Τζέφρυ,αφού δεν είχε ούτε το θάρρος να ανακοινώσει ο ίδιος τα νέα μέτρα,εγκατέλειψε τη χώρα και κάνει ταξιδάκια ανά την υφήλιο!Οι δε υπουργοί και βουλευτές του,τρώγονται μεταξύ τους ανταλάσσοντας σκληρούς χαρακτηρισμούς ακόμα και μέσα στη Βουλή!

Το σημαντικότερο,τα Μμε των νταβατζήδων χαμηλώνουν σιγά σιγά τους θριαμβευτικούς τόνους υπέρ των μέτρων:ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!Βέβαια,αυτή η στάση των ουσιαστικά κυβερνώντων της χώρας,πρέπει να μας προβληματίσει για το ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Τα πράγματα είναι απλά:Τώρα είναι η ευκαιρία μας να ρίξουμε την ανθελληνική και προδοτική Κυβέρνηση του Γιωργάκη!Τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα,σε συνδυασμό με το Εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο,θα κάνουν επιτέλους τον κοσμάκη να ξεσηκωθεί,να κατέβει στους δρόμους και να στείλει εκεί που πρέπει τους προδότες!

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ!ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

πηγη

Με αστυνομική προστασία η θεατρική παράσταση του ξεπουλημένου ανθέλληνα Καφετζόπουλου στην Καστοριά



Έχουμε κράτος… κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση γι’ αυτό! Την ίδια στιγμή, που βεβηλώνεται και πάλι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτου, η αστυνομία του ΠΑΣΟΚ έβαλε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να φυλούν το κινηματοθέατρο όπου δίνει παράσταση στην Καστοριά αυτή την ώρα ο πολιτευτής των Πρασίνων Οικολόγων, που αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να αποκαλούνται «μακεδόνες», Αντώνης Καφετζόπουλος. Αφορμή για τα αστυνομικά μέτρα μία προκήρυξη της Χρυσής Αυγής

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ


ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Δεν σέβονται τίποτε απολύτως οι αυτοαποκαλούμενοι "επαναστάτες" και "αγωνιστές" που βρήκαν άσυλο στην Κουμουνδούρου.

Πριν λίγα χρόνια ο ασχημομούρης Στρατούλης μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του είχε αναρτήσει πανό μέσα στη βουλή. Έμεινε φυσικά ατιμώρητος, ενώ αν στη θέση του βρισκόταν κανένας άλλος φουκαράς που δεν θα είχε την αργομισθία του λεγάμενου και τις πλάτες κόμματος, ακόμη σε κανένα κελί θα βρισκόταν.

Χθες η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμβολή του Γλέζου, ανάρτησε πανό πάνω απο το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Φυσικά και πάλι έμειναν ατιμώρητοι, ενώ η Αστυνομία του ΠΡΟΠΟτζή κράτησε πάλι "αμυντική στάση" αφήνοντας όλα αυτά τα στοιχεία να πατήσουν τα βρωμοπόδαρά τους στο Μνημείο!

Μάλιστα ο Γλέζος -που θέλει όλοι να του αναγνωρίζουν τους αγώνες του, ενώ προφανώς ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να προσβάλει με τις πράξεις του τους Αγώνες των προγόνων μας- διαμαρτυρόταν στους αστυνομικούς επειδή είχαν συλλάβει μέλος του... "ανθού της ελληνικής νεολαίας" -κουκουλοφόρο!

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ & ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΛΟΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ;




Γεύση "πολυπολιτισμού"

Εικόνες από την "πολυπολιτισμική" ελλαδική πραγματικότητα εν έτει 2010...

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν διάφοροι υπερευαίσθητοι "προοδευτικοί" έχουν καταδικάσει την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της ευπιστίας αφελών από το "ορθόδοξο παπαδαριό".

Λέτε να αντιδράσουν και τώρα στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τις "ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ/ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ";

πηγη

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ



http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=138595

προσέξτε τελευταία παράγραφο.

Δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι και να ελληνοποιούμε τα παιδιά των Αλβανών αθίγγανων που ΟΙ ΙΔΙΟΙ βγάζουν στην επαιτεία;

Το αλβανικό κράτος είναι υπεύθυνο για την προστασία και ευημερία των μειονοτήτων στο έδαφός του ή μήπως όχι;

Αντί αυτού τις φορτώνει στην Ελλάδα αλλά ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ, πρέπει με λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων να διδάσκονται και την αλβανική.

Είπαμε οι Έλληνες είναι ανθρωπιστές, όχι @##@@!


Μαρία Φ.
πηγη