Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT στη λεωφόρο Κηφισίας. Το κίνημα , για Εθνική Αναγέννηση και Δημοκρατική Αντίσταση, που καθημερινά γιγαντώνεται, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, λέει:

- ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο, και τον εξισλαμισμό της Χώρας μας

- ΟΧΙ στην ομοσπονδοποίηση και το διαμελισμό της Ελλάδας

- ΟΧΙ στον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο για χειραγωγούμενη Δημοκρατία

- ΟΧΙ στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού.

- ΟΧΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας

- ΟΧΙ στον Νέο-Οθωμανισμό και τον Εθνομηδενισμό

Η κρίση δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους. Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια της
Νέας Τάξης.Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας και η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων, οργανώνουν, μαζί με το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και την Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών συγκέντρωση, για να απαντήσουμε στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των ντόπιων συνεργατών της, κατά του Ελληνικού Λαού, και του Έθνους, για κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, και της Λαικής Κυριαρχίας, και να απαιτήσουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Καλούμε κάθε πατριώτη, κάθε Έλληνα, να δώσει το Παρόν, στο ξενοδοχείο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ για να διατρανώσουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι.

- Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ είναι Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ A Τ Ε Υ Τ Ε Σ

- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡAΣΕΙ.

Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

- ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT στη λεωφόρο Κηφισίας.

- Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ,

- Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΠΑΤΡΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

Χθές το βράδυ,28 Φεβρουαρίου, ομάδες της "Εθνικής Άμυνας" πραγματοποίησαν δυναμική εξόρμηση σαρώνοντας μεγάλο μέρος της Πάτρας (απο Ζαρουχλέϊκα και Ταραμπούρα μέχρι και Παλαιά Πάτρα και Αγ. Διονύσιο)με τα παρακάτω φυλλάδια και αυτοκόλλητα.



Στιγματίζοντας την δράση και την "προσφορά" των λαθρομεταναστών στην χώρα μας,με έξυπνα τρικάκια θέλουμε να καταδείξουμε στο πατραϊκό κοινό το μέγεθος του προβλήματος που συσσωρεύεται στην πατρίδα μας απ'αυτούς.Τομείς όπως η εργασία και η υγεία έχουν επιβαρυνθεί απο την παρουσία των λαθρομεταναστών μεταφέροντας μας ασθένειες που είχαν προ πολλού εξαλειφθεί απο την χώρα μας και επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά μας ταμεία αφού με δυο χρόνια δουλειάς αυτοί αποκτούν συνταξιοδοτικά δικαιώματα και με 50 ένσημα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Σε πολλές δε δουλειές παίρνουν την εργασία των Ελλήνων αφού συμπιέζουν τα μεροκάματα προς τα κάτω σε βάρος των εργαζόμενων συμπατριωτών μας
.Η δε εγκληματικότητα έχει βαρέσει κόκκινο στην χώρα μας απο τους εισβολείς αυτούς και με νέες μορφές εγκλήματος πιο ωμές και πιο επικίνδυνες.Το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες (εξισώνοντας τους μάλιστα με τους ομογενείς μας(!) ),κατατίθεται στην Βουλή απο μέρα σε μέρα,απο τον Τζέφρυ και την εθνομηδενιστική του παρέα. Εμείς ,σε πείσμα των εχθρών μας που χαίρονταν που δεν μας έβλεπαν τόσο καιρό, διαλαλούμε πως,

ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ
,απέναντι στα καρκινοειδή στοιχεία του ιστού της πόλης μας ,όπως οι λαθρομετανάστες,αλλά κυρίως αυτοί που τους προστατεύουν, όπως οι δημοσιογράφοι και η αναρχοαριστερά.Η "Εθνική Άμυνα" συνεχίζει το καθήκον της εγρήγορσης των Ελλήνων απο την υπνηλία και τον φιλοτομαρισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

πηγή:Εθνική Άμυνα Πάτρας

Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ



Το νομοσχεδιο εχει ηδη κατατεθει,αρα ειμαστε επι ποδος πολεμου

Οι δρασεις μας ειναι απλες ,νομιμες και δυναμικες

ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΒΙΑΣΑΝ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ,ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

ΔΡΑΣΗ 1

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ

ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ
http://deltio11.blogspot.com/2010/02/h_24.html

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ....Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ

ΔΡΑΣΗ 2

ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ....ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ...ΕΧΟΥΜΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ

ΔΡΑΣΗ 3

Καλουμε οσους φιλους μας εχουν ιντερνετ εδω στις ομαδες μας....ειναι ο μονος ασφαλης τροπος ςενημερωσης,χωρις βαρυγκομια,χωρις βαρεμαρα
Οι στιγμες ειναι κρισιμες.....ταυτοχρονα μιλαμε σε ανθρωπους οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε,τους εξηγουμε ,τους καθοδηγουμε ,τους ετοιμαζουμε να κατεβουν στην αθηνα ,την ημερα που θα ψηφιζουν το νομοσχεδιο αν τολμησουν

ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΛ ΤΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

πηγη

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ



Μάθημα Ιστορίας

ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!

Όσοι γνωρίζουν τουρκικά ή έχουν επαφές με τούρκους, ας τους ενημερώσουν!...

Να τους κάνουν επίσης γνωστό ότι, ενώ μας αποκαλούν Γιουνάνηδες (δηλαδή, Ίωνες) εξακολουθούν να κατέχουν την Ιωνία!!!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

Αν δεν ξέρετε, ορίστε η απάντηση:

Η Τούρκικη σημαία, και το αντίστοιχο "εθνικό σύμβολο" των Τούρκων, προέρχεται από ένα σύμβολο του Βυζαντίου, αλλά της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιον, που υπήρχε στην θέση της Κωνσταντινούπολης.

Αυτό το σήμα, που είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου όταν ο Φίλιππος, πατέρας του Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε να καταλάβει αυτή την πόλη, και μια νύχτα με συννεφιά, έστειλε πολεμιστές (σαν καταδρομική επιχείρηση) να περάσουν τα τείχη, για να αλώσουν την πόλη.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε το φεγγάρι, οι εισβολείς έγιναν αντιληπτοί, και αποκρούστηκε η επίθεση.... Από τότε, και επειδή θεωρήθηκε ως θεϊκή βοήθεια προς την πόλη, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου.

Από εκεί έμεινε ως σύμβολο παραδοσιακά και στην Κωνσταντινούπολη, το βρήκε και ο Μωχάμεντ ο πορθητής (και οι επόμενοί του), και όπως χρησιμοποίησε τα πάντα που βρήκε από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, για να δώσει αυτοκρατορική χροιά στην πλιατσικολογική Οθωμανική κατάκτηση, το έκανε ένα σύμβολο της Οθωμανικής κυριαρχίας, και έτσι έμεινε ως μουσουλμανικό σύμβολο....

Η διπλανή φωτογραφία είναι από ένα κέρμα των Βυζαντίων και αν θα προσέξετε, το γράφει: ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ

Αν ξέραμε την ιστορία μας, τουλάχιστον δεν θα ανεχόμασταν τα σημερινά ξεφτιλίκια...

Θα είχαμε τις απαιτούμενες απαντήσεις για όλες αυτές τις μα..... ..που μας σερβίρουν καθημερινά...

πηγη

Βρέθηκαν κοιτάσματα ραδονίου που κάνουν την Ελλάδα το πλουσιότερο κράτος του κόσμου


Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν προχωρήσει στην εξόρυξη αυτών των κοιτασμάτων;

Μήπως η απάντηση που θα δοθεί (και πάλι) θα λέει πως δεν υπάρχει ραδόνιο;

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Και αυτό, σημαίνει πως ο ορυκτός πλούτος μπορεί να ξεχρεώσει εκατοντάδες χρέη σαν αυτά που σήμερα έχει η χώρα...

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

Εμείς ερωτάμε... Ποιος του έδωσε την άδεια;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000. 000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!

Σε κάθε έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000$
Ναι! Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

Τελικά, είμαστε οι πιο πλούσιοι φτωχοί… Να γιατί θέλουν λοιπόν την Μακεδονία και την Θράκη… Έχουν σοβαρούς λόγους, που κρύβουν πολύ χρήμα…

Τελικά, ποιος θα μας προστατεύσει από τους κλέφτες;

http://www.xanthiblogs.gr

ΤΟ 20% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ!



Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι καταγεγραμμένοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι περίπου 800.000 με 900.000. Απ’ αυτούς το 50% είναι στην Αττική, δηλαδή γύρω στις 400.000 με 500.000 και απ’ αυτούς τις 500.000 το 40% είναι μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας. Με βάση την τελευταία επίσημη απογραφή, επομένως, το 19% περίπου του πληθυσμού που ζει στην Αθήνα είναι μετανάστες, νόμιμοι και μη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πριν ένα μήνα έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στους 250 οίκους ανοχής που λειτουργούν στο κέντρο, εκ των οποίων μόνο 7 είναι νόμιμοι.
Όσον αφορά τους μετανάστες, σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, το 40% του συνόλου των μεταναστών της Αττικής συγκεντρώνονται στο Δήμο Αθηναίων.

Πρόβλημα επίσης συνιστούν και μερικά παλιά ξενοδοχεία, τα οποία έχουν μετατραπεί στην ουσία σε οίκους ανοχής, αλλά και τα περίφημα «Στούντιο», ή «Κέντρα Σωματικής Ευεξίας», τα οποία παίρνουν αμέσως άδεια από το υπουργείο Οικονομικών και από τις εφορίες για να πάρουν τριπλότυπο απόδειξης. Ο δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε εικαστικές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην ανάπλαση της Πλατείας Μεταξουργείου και στην ενοποίησή της με την Πλατεία Αυδή, καθώς και στην ανάπλαση της Πλατείας Ψυρρή, η οποία, όπως είπε, σε 2 με 2,5 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, σχεδιάζεται η ανάπλαση της οδού Αθηνάς, ενώ για πρώτη φορά μετά από 150 χρόνια θα δημιουργηθεί μια νέα πλατεία στο κέντρο της πόλης, δίπλα από το Εθνικό Θέατρο, 1.300 τετραγωνικών , η οποία ενδεχομένως να ονομαστεί Μινωτή-Παξινού.
Εως τον Ιούνιο αναμένεται να γκρεμιστεί το υπάρχουν κτίριο του ΝΑΤ και να αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης.

Οι Έλληνες φεύγουν αηδιασμένοι αλλά οι ξένοι αγοράζουν

Στην αγορά 5.000 ακινήτων στη χώρα μας προχώρησαν πέρσι ισάριθμοι οικονομικοί μετανάστες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, οι τράπεζες χορήγησαν πάνω από 5.000 δάνεια σε οικονομικούς μετανάστες προκειμένου να αγοράσουν διαμέρισμα σε μια από τις περιοχές της Αθήνας.
Υπολογίζεται πως το 7% των χορηγήσεων – δηλαδή περί τα 5.000 δάνεια – ελήφθη από μετανάστες, ποσοστό που αγγίζει το 11% αν προστεθούν σ’ αυτούς και οι υπόλοιποι ξένοι υπήκοοι (όχι οικονομικοί μετανάστες) που διαμένουν στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν γεννηθεί στη χώρα μας. Η απόκτηση ακινήτων από μετανάστες, ιδίως σε υποβαθμισμένες σήμερα περιοχές της Αθήνας, αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος

Και έτσι
την ώρα που οι Έλληνες φεύγουν αηδιασμένοι και μη λαμβάνοντας τις εξαγγελίες του Δημάρχου,η Αθήνα παραδίδεται μέρα με την μέρα άνευ όρων στα χέρια των αλλοδαπών νέων δημοτών.