Χρήστες OnLine

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Γέμισε η Αθήνα αλλοδαπούς μικροπωλητές. Μέχρι και έξω από το μουσείο της Ακρόπολης πουλάνε χαλασμένα νερά για 2 ευρώ.

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ...μονο λογια και απο πραξεις τπτ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ εχετε μετατρεψει την αθηνα σε μεια απεραντη χαβουζα..

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΑ. ΤΕΛΟΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ



Αλλοδαποί μικροπωλητές πολιορκούν τους τουρίστες, για να τους πουλήσουν εμφιαλωμένο νερό ακόμη και προς 4 ευρώ το μπουκάλι. Το νερό δεν είναι μόνο ακριβό, αλλά και επικίνδυνο, αφού σύμφωνα με καταγγελίες ορισμένοι από τους πλανόδιους παίρνουν άδεια μπουκάλια από τους κάδους, τα γεμίζουν με νερό της βρύσης και τα πωλούν στους ανυποψίαστους επισκέπτες.

Η κάμερα του ALPHA είχε καταγράψει τους παράνομους μικροπωλητές από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές να στέκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και να κυνηγούν στην κυριολεξία τους τουρίστες, που κατέβαιναν διψασμένοι, για να τους πουλήσουν νερό. Οι ξεναγοί που συνοδεύουν τα γκρουπ, καταγγέλλουν ότι έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια πλανόδιους μικροπωλητές να αδειάζουν τους κάδους των απορριμμάτων και να παίρνουν τα κενά μπουκάλια, τα οποία γεμίζουν με νερό από βρύση και στη συνέχεια αφού τα βάζουν σε σακούλες με παγάκια για να παγώσουν, να τα πωλούν στους τουρίστες.

Την καταγγελία αυτή επιβεβαιώνει και η Α΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού με έγγραφό της προς την Τουριστική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Η κάμερα του ALPHA κατέγραψε και το «κρυφτούλι» των παράνομων μικροπωλητών με την Δημοτική Αστυνομία. Οι μετανάστες βλέποντας τους αστυνομικούς, τρέχουν και σκαρφαλώνουν στο βράχο απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης, όπου κρύβουν τα εμπορεύματα τους μέσα στα δένδρα στην Αρχαία Αγορά. Από τη μία σκάλα ανεβαίνουν οι αστυνομικοί και από την άλλη κατεβαίνουν οι μικροπωλητές μπροστά στα μάτια των τουριστών. Μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που θα φύγουν οι αστυνομικοί, ο χώρος κατακλύζεται και πάλι απ’ τους μικροπωλητές.

Πύρ και… μανία είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, αφού όπως καταγγέλλουν, τις τελευταίες 2 εβδομάδες, οι παράνομοι μικροπωλητές όχι μόνο έχουν κάνει πραγματική… επέλαση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και στενά, αλλά έχουν μετατρέψει το ιστορικό κέντρο σε ένα απέραντο…δημόσιο ουρητήριο!

«Όταν καλούμε την Δημοτική Αστυνομία για να βάλουν τάξη, το μόνο που μας λένε είναι: ¨έχουμε εντολή άνωθεν να μην τους πειράξουμε¨!» καταγγέλλει ο δικηγόρος Δημήτρης Λινός, κάτοικος της οδού Νίκης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης:

Σε δημόσιο ουρητήριο έχει μετατραπεί το Σύνταγμα

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ....ΜΗΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!!!!


πηγη


Δηλώσεις αλβανών δολοφόνων / πρακτορων - Θα τους τινάζαμε όλους στον αέρα



«Ημασταν έτοιμοι για πόλεμο. Εάν μπαίνατε στο διαμέρισμα θα σας τινάζαμε στον αέρα. Θα κάναμε τον Βύρωνα Βαγδάτη» είπε με απίστευτη κυνικότητα ο 30χρονος αλβανός Σαντέρ Πεμάι -ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας με τα Καλάσνικοφ- όταν ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο στα κρατητήρια της Ασφάλειας με τους αστυνομικούς που έδωσαν μάχη στον Βύρωνα για να συλλάβουν τους δύο αδίστακτους κακοποιούς.....


Οι σκληροί και ιδιαίτερα έμπειροι σε επικίνδυνες αποστολές αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, που πήραν μέρος στην επιχείρηση σύλληψης των δύο επικίνδυνων κακοποιών, έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τον περιβόητο δραπέτη να τους αποκαλύπτει με απόλυτη ωμότητα το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που οι αστυνομικοί τους εγκλώβιζαν στο διαμέρισμα της οδού Φλέμιγκ.

«Γι’ αυτό είχαμε το ΤΝΤ, αλλά και τις χειροβομβίδες» συμπλήρωσε ο Σαντέρ Πεμάι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τους αστυνομικούς. «Κοιμόμασταν με το ΤΝΤ και τις χειροβομβίδες αγκαλιά. Ξέραμε πως κάποια στιγμή θα μας βρίσκατε και μάλιστα ήμασταν σίγουροι πως θα έρχονταν και οι "μαύροι" μαζί σας (σ.σ.: εννοεί τα ΕΚΑΜ που φορούν μαύρες κουκούλες και στολές) και ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε πόλεμο. Ετσι είναι η ζωή» κατέληξε ο αδίστακτος κακοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η όμορφη φίλη του Σαντέρ Πεμάι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς περισσότερα από 10 κιλά εκρηκτικής ύλης, τύπου ΤΝΤ, και 30 χειροβομβίδες ρωσικής και αλβανικής προέλευσης, αμυντικού αλλά και επιθετικού τύπου.

Μην ξεχασουμε να ευχαριστήσουμε τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟ

Γερμανική χυδαιότητα. Οι Γερμανοί που κατέστρεψαν την πατρίδα μας το 1941-44 βγάζουν και γλώσσα και μας κοροϊδεύουν.....



Το αίσχος και η ιεροσυλία δεν έχουν όριο σε ορισμένα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, που επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλήξουν το κύρος της Ελλάδας διεξάγοντας έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και διασυρμού εναντίον της χώρας μας. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού «Focus», το οποίο διαφημίζεται από χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του έντυπου, ξεπερνά κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού. Οπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του γερμανικού εντύπου, παρουσιάζεται video που προϊδεάζει τους ακροατές για τη θεματολογία της σημερινής έντυπης έκδοσης και το οποίο εμφανίζει την Αφροδίτη της Μήλου να χειρονομεί χυδαία με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο και τυλιγμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία. Το άθλιο φωτογραφικό μοντάζ συνοδεύεται από τον κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία».

Στο περιεχόμενο του βίντεο εμφανίζεται ένα ζευγάρι Γερμανών που δηλώνουν ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων. Παράλληλα, οι δύο πρωταγωνιστές του βίντεο διαβάζουν με πολλή προσοχή μια σειρά από άρθρα και ρεπορτάζ του περιοδικού, τα οποία περιγράφουν την εσωτερική δημοσιονομική ύφεση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ενα από τα συγκεκριμένα άρθρα φέρει τον τίτλο «Η πτώχευση της Ελλάδας» και σε αυτό, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία και διαγράμματα με την πτωτική πορεία του ευρώ και απεικονίζονται χώρες των οποίων το ισοζύγιο του προϋπολογισμού βρίσκεται «στο κόκκινο».

Ακόμη πιο σκληρό είναι το ρεπορτάζ με τον τίτλο "Δύο χιλιάδες χρόνια πίσω. Από την κούνια μέχρι την αυλή της Ευρωπαϊκής Ενωσης: Ελλάδα, παρακμή άνευ προηγουμένου. Πώς έγινε αυτό;" ενώ στο ίδιο τεύχος φιλοξενούνται και εκτιμήσεις υποτίθεται διακεκριμένων οικονομολόγων του εξωτερικού οι οποίοι υπερτονίζουν την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης. Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι αρκετοί Ελληνες του εξωτερικού που είδαν το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού έσπευσαν να το καταδικάσουν με ηλεκτρονικά μηνύματα που απέστειλαν.

πηγή
NAMASTE
Το είδαμε στο
ΚΕΝΤΡΙ

ΣΧΟΛΙΟ


Οι βρωμιάρηδες οι Γερμανοί εκτός του ότι κατέστρεψαν την χώρα μας την περίοδο 1941-1944 και υποθήκευσαν το μέλλον της, ποτέ δεν επέστραψαν ούτε δραχμίτσα από το πολεμικό δάνειο που "ρούφηξαν" στην κυριολεξία από τα ελληνικά κρατικά ταμεία. Δεν πλήρωσαν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις στους κατεστραμένους συμπατριώτες μας. Δεν έδωσαν ούτε ένα μάρκο για τα χωριά που έκαψαν και τους ανθρώπους που αφάνησαν. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες πέθαναν από την πείνα στην κατοχή και οι βρωμεροί Γερμανοί που ευθύνονταν εξ' ολοκλήρου γι αυτό δεν πλήρωσαν ποτέ........

Ρε καθίκια παλιοναζί που τολμήσατε να αναρτήσετε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως μας το βρωμόπανό σας βγάζετε και γλώσσα από πάνω; Θα μας πείτε πως να κουμαντάρουμε την χώρα μας; Ξεφτιλισμένα τομάρια που μέσω της Siemens δωροδοκήσατε τους πουλημένους προδότες πολιτικούς όλων των Ευρωπαϊκών κρατών....

Προτείνω αν είναι κανένας Γερμανός ανάμεσα σε αυτούς που θα έρθουν σαν ελεγκτες από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ να του τρίψουμε στην μούρη το επίμαχο τεύχος του περιοδικού και να τον στείλουμε πακέτο στην χώρα του.

Για να μην ξεχνάμε......


Ελληνόπουλα στην Αθήνα κατά την διάρκεια της κατοχής.

Το μνημείο των εκτελεσθέντων στα Καλάβρυτα....

"Εδώ υπήρχε η Κάνδανος....." πριν τα γερμανικά κτήνη την καταστρέψουν γιατί "τόλμησαν" οι ηρωϊκοί Κρητικοί να μην θέλουν να πατάει το πόδι του Ναζί στα Αγια ελληνικά χώματα της Κρήτης....

"Ομορφή" εικόνα από το Δίστομο....την έστελναν καρποστάλ οι Γερμανοί στην πατρίδα τους....
Αυτοί που μας ελέγχουν οικονομικώς και μας περιορίζουν την εθνική μας κυριαρχία (κατά δήλωση του πρωθυπουργού) υψώνουν πριν μόλις μερικες δεκαετίες την "βρωμερή" σημαία τους στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

πηγή:koukfamily