Χρήστες OnLine

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!


ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ JEFFREY!) ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ...

- ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.

- ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ Κ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

- ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ...ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Από το dhmopshfisma.blogspot.com

O μουσουλμάνος που είχε πει ότι του έσκισαν το κοράνι συνελήφθη για κλοπές και σύσταση συμμορίας !!!

"Θυμάστε τον μουσουλμάνο που έκανε άνω κάτω την Αθήνα με το σκισμένο κοράνι που υποτίθεται ότι του έσκισε ένας αστυνομικός και έγιναν διαδηλώσεις στην Αθήνα; Ε, λοιπόν ο 28χρονος Ατιγκ Μοχάμαντ έχει συλληφθεί και κρατείται για κλοπές σε σπίτια και μάλιστα έγινε έφοδος στο σπίτι του και βρέθηκαν κοσμήματα και τιμαλφή!Ο άνθρωπος αυτός ήταν του ...βρώμικου κόσμου με ποινικά αδικήματα στην πλάτη του όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πριν έναν χρόνο για να γίνει πάλι μπάχαλο η Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μας πει τίποτα τώρα που τον συνέλαβαν τον 28χρονο μουσουλμάνο που ισχυρίστηκε ότι το κοράνι που είχε στην τσέπη του (την πίσω ξέρετε ποια) του το έσκισε ο αστυνομικός;

θυμάστε εκείνη την ιστορία, με το κοράνι (μερικές σελίδες σε φωτοτυπίες) ενός μουσουλμάνου "μετανάστη", που τάχα έσκισε ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια ελέγχου και που προκάλεσε την οργή της μουσουλμανικής κοινότητας (των λαθρομεταναστών), που διοργάνωσε θορυβώδικα συλλαλητήρια –και την 29η Μαΐου- με κραυγές «Αλλάχ ακμπάρ» και σπασίματα αυτοκινήτων, καταστημάτων κ.λπ. Ε, λοιπόν, ο λεγάμενος συνελήφθη προ ημερών για σύσταση συμμορίας διαρρηκτών. Μαζί με τον… θρησκευόμενο διαρρήκτη, συνελήφθησαν κι άλλα… μπουμπούκια, καταζητούμενοι για βιασμούς κ.! τ.λ., λαθρομετανάστες βεβαίως".

Από το ΤΡΩΚΤΙΚΟ

ΣΥΡΙΟΣ Ο "ΙΡΑΚΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Αυτός είναι ο "καημένος" αλλοδαπός οικονομικός μετανάστης που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι - σκονάκι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βράδυ της 20ης Μαίου δείχνοντας μάλιστα την πλαστή ταυτότητα του στην κάμερα θολοπροοδευτικών μέσων, χωρίς φόβο αλλά και με πολύ ταλιμπάνικο πάθος για να συγκινήσει την Ελληνική θολοπροοδευτική κοινωνία ....

Ο κύριος αυτός λοιπόν σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός, είναι Σύριος. Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα. Και σε αυτό τον βοήθησε μια "σφηκοφωλιά" ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην πλατεία Αγίου Νικολάου...

Από το
greekalert

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΙ! ΤΑ ΚΟΡΑΝΙΑ - ΣΚΟΝΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ - ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.


Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ



Από σήμερα αρχίζουμε την αποδόμηση του κατασκευασμένου κατηγορητηρίου από τους «αδιάφθορους» της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σε βάρος αθώων αστυνομικών, που αφορούν στην σκευωρία με πρωταγωνιστή τον χιλιανό λαθρομετανάστη εγκληματία φυγόδικο NAVARRO Pedro.

Ως πρώτο στοιχείο θα αναφέρουμε ποιός είναι ο προφυλακισμένος αστυνομικός.
Πρόκειται για έναν νέο που απέκτησε με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ τίτλο σπουδών στις πολιτικές επιστήμες, από το πανεπιστήμιο Linkopings της Σουηδίας (2008). Δεν θα επεκταθούμε στις πολλές επιστημονικές του εργασίες και δραστηριότητες, αλλά θα μνημονεύσουμε μόνον ότι γνωρίζει 3 γλώσσες (Αγγλικά, Σουηδικά, Γερμανικά). Κλασσικό προφίλ βασανιστή, δεν συμφωνείτε;

Τώρα ας δούμε για ποιό λόγο συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος από τις 7 Ιανουαρίου 2010. Έδερνε, λένε οι αδιάφ(θ)οροι για τις εσωτερικές υποθέσεις της αστυνομίας, ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ !!!! τον χιλιανό εγκληματία, από τις 14.00 έως 17.00 την 31η Δεκεμβρίου 2009, υιοθετώντας με ύποπτη ευκολία την κατάθεση του χιλιανού.


Όμως οι (α)διάφοροι την πάτησαν.

Ο αστυνομικός βρισκόταν αιμόφυρτος από τα χτυπήματα του NAVARRO, στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών από τις 14.45 της ίδιας ημέρας, για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματά του.(βλ ντοκουμέντα)

Για όλους τους ανθρώπους, πλήν των ασχολουμένων με την πάταξη της διαφθοράς στην αστυνομία, το διάστημα μεταξύ 14.00 έως 14.45 ισοδυναμεί με τρία τέταρτα της ώρας και όχι με τρείς ώρες. Τώρα πως μπορεί κάποιος αστυνομικός να βασανίζει κρατούμενο στην περιοχή της Ακρόπολης και ταυτόχρονα να βρίσκεται τραυματισμένος ό ίδιος στο Λαϊκό νοσοκομείο, μόνο η μεταφυσική μπορεί να απαντήσει, ή η θεωρία του διακτινισμού.


Αλλά πως θα έπειθαν την Δικαιοσύνη;

Τρίωρος «βασανισμός» είναι «χορταστικός». Άσε που οι απανταχού υπερασπιστές των δικαιωμάτων των δήθεν κατατρεγμένων θα είχαν την ευκαιρία να στήσουν το δικό τους πανηγύρι, όπως και έγινε.

Προσέξτε και τις ημερομηνίες.

Πριν αρχίσει οποιαδήποτε έρευνα έχουν καταδικαστεί οι αστυνομικοί, από την πολιτική ηγεσία, την «συνδικαλιστική» οργάνωση ΠΟΑΣΥ, την κ. Κούνεβα και τις λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις».

-- "Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας αλλοδαπός κρατούμενος στο Τμήμα Ακρόπολης μετατράπηκε σε σάκο του μποξ από μερικούς απάνθρωπους και ασυνείδητους αστυνομικούς. Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, αφού βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος. ( Χρυσοχοΐδης, 2 Ιανουαρίου 2010)

-- «…ειδεχθές συμβάν βάναυσης κακοποίησης αλλοδαπού κρατουμένου…. από νέους {ένστολους βρικόλακες}» (ΠΟΑΣΥ 3 Ιανουαρίου 2010)

-- Η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

ΑΡΑΒΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,

άρχισαν να διαμαρτύρονται για βασανισμούς σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της Ελλάδος. ( 2 Ιανουαρίου 2010)

-- …στα βασανιστήρια που υποβλήθηκε ο άτυχος κρατούμενος εξαιτίας των οποίων νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, πρόκειται για τον αξιωματικό υπηρεσίας που συνέταξε δικογραφία για τον κρατούμενο, στην οποία έκανε αναφορά για δήθεν απόπειρα απόδρασής του. Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η σκευωρία είχε ως συνέπεια την έκδοση εντάλματος κράτησης του αστυνομικού, στις 7 Ιανουαρίου, με το σκεπτικό ότι… «καταδεικνύει θρασύτητα, έντονη αντικοινωνικότητα, …. ταπεινά ελατήρια». «Όλα τα ανωτέρω καθιστούν πολύ πιθανή την διάπραξη από αυτόν στο μέλλον και νέων, όμοιων ή συναφών αδικημάτων. Κρίνεται δε σφόδρα πιθανό ότι δεν θα παραστεί στο Δικαστήριο και δεν θα υποβάλλει εαυτόν στην εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης που τυχόν θα εκδοθεί σε βάρος του»

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Απόδειξη ο εξευτελισμός των σκευωρών που προήλθε από το «χαϊδεμένο παιδί» τους τον χιλιανό εγκληματία.

Ο NAVARRO αν και είχε διαταχθεί η κράτησή του από την Δικαιοσύνη, αφέθηκε ελεύθερος και βεβαίως ήταν αυτός που δεν παρέστη στο Δικαστήριο και δεν υπέβαλλε τον εαυτό του στην εκτέλεση της καταδικαστικής αποφάσεως που τυχόν θα εξεδίδετο εις βάρος του. Πήγε όμως στο Α.Τ. Ακροπόλεως και ζητούσε τα χρήματα που δήθεν είχε μαζί του όταν συνελήφθη, κατηγορώντας αστυνομικούς για κλοπή επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό θρασύτητα, έντονη αντικοινωνικότητα και ταπεινά ελατήρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
Σύμφωνα με αυτές ουδέποτε υπήρξε βασανισμός και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα.

ΕΠΙΣΗΣ, γιατί οι α-διάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. δεν εξέτασαν τον αργεντινό Μάξ, που βρίσκεται εδώ και δύο περίπου χρόνια στις φυλακές των Πατρών και γνωρίζει καλά τα έργα και τις ημέρες του χιλιανού που προσκύνησε η Ελληνική πολιτεία, για να τον κάνει ενεργούμενό της στην βρωμερή αυτή σκευωρία;

ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια είναι η κατοικία του NAVARRO;

Πως κερδίζει το ψωμί του εδώ και δύο χρόνια;

Έχει ξαναδημιουργήσει παρόμοια περιστατικά στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα κράτη που ήταν κρατούμενος;

Γιατί η δικηγόρος από κάποια ΜΚΟ που τον επεσκέφθη το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου 2009 δεν ανέφερε τίποτα περί βασανιστηρίων;

Α.Α.


πηγή:Φιλοτιμία

Διαβάστε ΚΑΤΑΝΤΙΑ:

ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Ο Ραγκούσης ανέλαβε την υπεράσπιση του Χιλιανού κρατούμενου

O Αυτοκράτωρ Χρυσοχοίδης προκαταλαμβάνει την δικαιοσύνη για την υπόθεση του Χιλιανού

ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ...(ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΝΟΙ !

Πολιτικό άσυλο και σε Χιλιανούς;

Ο Χιλιανός και το πολιτικό άσυλο

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ&ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ-ΤΟ ΝΥΧΙ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ!

πηγη

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!



Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας "χτυπούν" στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς "εχθρούς", εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε "εμπόρους" όλων των ειδών.

Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά", που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.

Παναγιώτης Τραϊανού

ΣΧΟΛΙΟ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
πηγη

Αφαίρεσαν το σταυρό του σήματος της Ελληνικής Αστυνομίας από τις νέες ταυτότητες των αστυνομικών






Η κυβέρνηση προχωρά με ταχύτατο ρυθμό στον αφελληνισμό και τον αποχρωματισμό των πάντων.

Η αφαίρεση του σταυρού από το σήμα της αστυνομίας στις νέες ταυτότητες των αστυνομικών δεν είναι τυχαία κίνηση.

Σκεφτείτε..!

Πως θα μπορούν να δρουν οι "νέοι" εργαζόμενοι, αλλοδαποί, στα αστυνομικά τμήματα αν υπάρχει το σύμβολο της ορθοδοξίας επίσημα στο σήμα της αστυνομίας μας;

Όλα γίνονται για να μη δυσαρεστηθούν λοιπόν οι αλλοδαποί εργαζόμενοι.

Φυσικά όλα αυτά αποσκοπούν στον πλήρη αποχρωματισμό της Ελλάδος και στην κατευθυνόμενη μαζοποίηση μας.

Μας πηγαίνουν προς την παγκοσμιοποίηση, το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ολοταχώς!

Αφυπνισθείτε Έλληνες!

πηγή:Ελλήνων Αφύπνιση

ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ



Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Βούγιας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι

"οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολτισμό των Αφρικανών και των Ασιατών, αφού όραμά του είναι να διαμένουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα όποια προβλήματα υπάρχουν σήμερα θα ξεπεραστούν".

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι είναι έξω από τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων να βλέπουν τους Πακιστανούς να χτυπούνε στην πλάτη τους μαχαίρια, απάντησε ότι

"είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και τα έθιμά τους, τη μουσική τους και τις μυρωδιές τους".

εφ. Η ΑΞΙΑ
21/02/10

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΑΡΤΕ "ΜΥΡΩΔΙΑ" ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ...ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ!

ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ


ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


ΣΚΑΙ, ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΟΥΤΕ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ..




ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΑΤΥΡΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΩΣ ΣΑΤΙΡΕΣ..

Η Ελληνική σημαία αποτελεί σύμβολο της κυριαρχίας του Ελληνικού Κράτους. Αποτελεί επίσης και κυρίως, σύμβολο αγώνων, θυσιών, αίματος, ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς, αρχών και αξιών, σύμβολο ενότητας και εθνικής ομοψυχίας.


Η προσβολή των εθνικών συμβόλων θίγει όλα τα παραπάνω και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 181 Ποινικού Κώδικα καθώς και στο άρθρο 58 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Συγκεκριμένα το άρθρο 181 του ΠΚ ορίζει: «Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους … τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών».

Αντίστοιχα στο Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα το άρθρο 58 ορίζει: «Στρατιωτικός που δημόσια με λόγο ή έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκδηλώνει καταφρόνηση για τη σημαία, …, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Με λίγα λόγια η πολιτεία μας προβλέπει την τιμωρία όλων όσων απαξιώνουν και προσβάλλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο το σύμβολο της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, τη Σημαία.

Εγώ σας ερωτώ λοιπόν.

Για ποιο λόγο οι Εισαγγελείς, το ΕΣΡ και η Αστυνομία αφήνουν επί σειρά ετών το κανάλι ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα την γελοιωδέστατη από κάθε άποψη και επίπεδο, εκπομπή “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ” να προσβάλλει κατ’ επανάληψη και κατά συρροή το εθνικό μας σύμβολο το οποίο το απεικονίζει ανάποδα; Σε ποια άλλη χώρα θα γινόταν επιτρεπτό αυτό; Πείτε μου μία έστω χώρα πλην της Ελλάδος.

Η έννοια της δημοκρατίας και της ελευθεριότητας επιτρέπει στο κάθε γελοίο υποκείμενο, στον κάθε πουλημένο καναλάρχη και στον κάθε γραικύλο να προσβάλει με αυτό τον τρόπο το εθνικό σύμβολο της χώρας; Θα εφαρμοστούν κάποτε οι Νόμοι και οι Κανόνες αυτής της χώρας κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι της Αστυνομίας και κύριοι του ΕΣΡ;

Εδώ θα μου πείτε ότι και οι κουκουλωτοί αναρχοναζί καίνε τη σημαία ελεύθερα και ποτέ δε συλλαμβάνονται και πολύ κακώς βέβαια αλλά ας πούμε ότι αυτοί είναι κουκουλοφόροι και το σκάνε μέσα στο άσυλο και οι Εισαγγελείς και η ευνουχισμένη αστυνομία μας, “αδυνατούν” να τους συλλάβουν. Στην περίπτωση όμως της εκπομπής του ΣΚΑΙ, “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ”, οι Εισαγγελείς και η Αστυνομία δεν μπορούν να «εντοπίσουν» το σταθμό και τους υπευθύνους αυτού; Τους είναι άγνωστοι;


Επίσης στο δρόμο που βγαίνει το γελοίο υποκείμενο που υποδύεται τον τσολιά και όπου με τη σημαία ανάποδα τριγυρνά στους δρόμους γυρίζοντας τα βίντεο της εκπομπής και πάλι δεν μπορούν να τον συλλάβουν οι κύριοι της Εισαγγελίας και τις αστυνομίας; Χρειάζεται ειδική άδεια ο αστυνομικός για να επέμβει σε έγκλημα που λαμβάνει χώρα μπροστά του; Ποιον φοβούνται τον Τσίπρα ή την Παπαρήγα; Και γιατί άραγε ο «τσολιάς» δεν ασχολείται ποτέ και με το ΣΥΡΙΖΑ; Τι ερώτηση κάνω τώρα ε;

Για να σας βοηθήσω λοιπόν κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι του ΕΣΡ, κύριοι της Αστυνομίας κλπ “που δεν μπορείτε να εντοπίσετε” τους κυρίους αυτούς του ΣΚΑΙ, ορίστε οι διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και τα emails τους από το ίδιο τους το site… www.skai.gr

Ιδιοκτησία:

Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε.Ε.

Eθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2 Νέο Φάληρο 185 47

τηλ. 210-4800170-4

Εκπομπή “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ” ellinofreneia@skai.gr

Σύνταξη: editorial-web@skai.gr

Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: pr@skai.gr


ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!


Έτσι μας κατάντησαν κυρίες και κύριοι τα γραικυλοειδή της θολοκουλτούρας και του ψευτοπροοδευτισμού. Να γελάμε προσβάλλοντας τα εθνικά σύμβολα μας για τα οποία κάποιοι άλλοι έχυσαν το αίμα τους για να καθόμαστε εμείς σήμερα εκ του ασφαλούς στον καναπέ μας και να χαζογελάμε με τα γλοιώδη αυτά υποκείμενα που βιάζουν την Ελληνική σημαία και τα εθνικά σύμβολα της πατρίδας μας, προσβάλλοντας ειδικά αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, τη σημαία και τους απογόνους τους και κανείς, ούτε οι εισαγγελικές, ούτε οι αστυνομικές αρχές, ούτε καν οι πολίτες αυτής της χώρας να μην αντιδρούν, το αντίθετο μάλιστα να χαζογελούν ξεφτιλίζοντας τον ίδιο τον εαυτό τους, την ίδια την πατρίδα τους για την οποία οι ίδιοι είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το σημερινό της χάλι, με τις επιλογές τους πάνω από την κάλπη…

Το άλλοθι για όλους αυτούς τους γραικύλους είναι ότι οι νεοέλληνες δεν υπήρξαν όμοιοι στο “ανάστημα” με τους προγόνους τους! Σωστά, μόνο που υπεκφεύγουν και ξεχνούν σκόπιμα ότι οι ίδιοι είναι αυτοί οι νεοέλληνες που σήμερα κατηγορούν και οι οποίοι απεδείχθησαν πολύ κοντύτεροι στο “ανάστημα” από τους προγόνους τους….

*ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΧΑΔΕΡΦΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ.

υγ. Κάποιοι γελοίοι θολοπροοδευτικοί bloggers, είχαν ισχυριστεί σαν απάντηση σε αυτό το κείμενο, ότι η σημαία αναποδογυρισμένη σημαίνει κατάσταση κινδύνου και αποτελεί τάχα διεθνή πρακτική, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Στην ερώτηση μου εάν είναι έτσι τα πράγματα, τότε τι σημαίνει ανάποδα η Ιταλική, η Γαλλική, η Βρετανική, η Τούρκικη, η Ιαπωνική, Σουηδική, Νορβηγική, Δανέζικη, Φινλανδική, Αυστριακή, Ελβετική, Ισλανδική, Κουβανέζικη, Αλγερινή, Ιρλανδική, Τυνησιακή, Μαλακεδονική σημαία κλπ φυσικά δεν ήξεραν τι να μου απαντήσουν... γιατί επήραν τον μπούλον και πάλι από τον Imaginos όπως και πάντοτε τον παίρνουν... Πάρτε τις προαναφερόμενες σημαίες και γυρίστε τες ανάποδα να δούμε εάν δείχνουν κάτι διαφορετικό για να αποτελεί και διεθνή πρακτική σε περίπτωση κατάστασης ανάγκης. Η μόνη κατάσταση ανάγκης είναι οι καμένοι, κυριολεκτικά, θολοπροοδευτικοί εγκέφαλοι...


πηγη


ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010, 01:36

Περίπου 18 αδέσποτα σκυλιά εξαφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, γεγονός, το οποίο προκαλεί την ανησυχία των κατοίκων και των φιλοζωϊκών σωματείων.

Τα συγκεκριμένα σκυλιά βρίσκονταν κοντά στο χώρο του ΌΣΕ όπου ιδιώτες τα τάιζαν και τα πρόσεχαν, όμως εν μία νυκτί χάθηκαν και μάλιστα το ένα από αυτά εντοπίστηκε νεκρό.

ΠΗΓΗ: Delta Tv
__________________________________________________
Εάν κυκλοφορούν Πακιστανοί στην περιοχή, το μυστήριο λύθηκε!
Είναι ο καλύτερος μεζές τους. Κάντε zoom στην εικόνα!


πηγή:EFENPRESS

Διαβάστε ακόμα:




Οι Αφγανοί κυνηγούν τα περιστέρια για να τα …φάνε

πηγη

Yπάρχει τρομοκρατία της αριστεράς στην Ελλάδα;


Υπάρχει τρομοκρατία της αριστεράς στην Ελλάδα επί της δεξιάς;

Ο Στρατούλης που αλωνίζει και διατάζει τους πάντες μέσα στη ΓΑΔΑ είναι δηλαδή αριστερός που κυνηγάει δεξιούς; Τι λέτε ρε μαλάκες,που είναι ο κάθε Στρατούλης αριστερός, αρχίδια αριστερός είναι όπως αρχίδια δεξιός είναι και ο Καρα Τζαφέρ κωλοτούμπας , γαμημένος ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ είναι, όπως όλοι τους με μισθό όπως και η Τανσού.

Καταλάβετέ το ρε πρόβατα οπαδοί/ψηφοφόροι, σας μεγαλώνουν από βρέφη να υποστηρίζετε με φανατισμό τις γαμημένες ποδοσφαιρικές ομάδες/κόμματα για να τα τσεπώνουν οι "μάγκες" και σεις να σκοτώνεστε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό/Δεξιά-Αριστερά !!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (και όπως είπε και ο Χατζάρας) στη στοά υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί;;;

Ο Λεωνίδας ήταν αριστερός ή δεξιός; Ο Βουλγαροκτόνος; Ο Κολοκοτρώνης; Ο Παύλος Μελάς;

HTAN MONO EΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
ΥΓ.(συγγνώμη για τα Γαλλικά αλλά...)

πηγη

EΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΟΠΛΟΥ!