Χρήστες OnLine

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Και η Λάρισα είπε ΟΧΙ στο Λαθρονομοσχέδιο


Με μεγάλη επιτυχία έληξε το μεσημέρι, η προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα. Δεκάδες μέλη του εθνικιστικού κινήματος παρευρέθηκαν δίπλα στο πλευρό του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και με κοινό αίτημα την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου, διέσχισαν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης μοιράζοντας ανάλογο υλικό.


Για περισσότερο από δύο ώρες η πορεία ακολούθησε τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες και κατά της προδοτικής στάσης όλων των κομμάτων που διατηρούν κοινή γραμμή πλεύσης πάνω στο ζήτημα.


Από την αρχή της εκδήλωσης μέχρι και την κατάληξη της υπήρξε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, η οποία επικαλούμενη τον φόβο επεισοδίων από τους «γνωστούς-αγνώστους», απαγόρευσε αρχικά την συγκέντρωση μας

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ. Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


Φάτε και την Ντόρκα Τζάκρη όταν μας προειδοποιούσε για "όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία". Τυχαία την τοποθέτησε νομίζετε ο Τζέφρυ ως υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Θεσσαλονίκη;




Έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο σήμερα στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο, γιατί η κυβέρνηση απαγόρευσε στον στρατό να παρελάσει.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που εορτάζεται η επέτειος που δεν επέτρεψαν στο Στρατό να παρελάσει, ούτε καν τα πεζοπόρα τμήματα, παρόλο που ακριβώς δίπλα από το χώρο της παρέλασης βρίσκεται το στρατόπεδο "Μπαλανίκα" της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Η επέτειος της μεγάλης επανάστασης του Ολύμπου κατά του τουρκικού ζυγού το 1878 εορτάζεται επίσημα από τη δεκαετία του ΄60.

Ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται όταν η παρέλαση βρισκόταν προς το τέλος και οι κάτοικοι αναρωτιόνταν αγανακτισμένοι, γιατί δεν παρελαύνει ο στρατός σε μια επέτειο που αφορά πολεμικούς απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας κατά των Τούρκων κατακτητών.

Η υφυπουργός εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη που παρέστη στις εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν επετράπη για πρώτη φορά στην επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου να παρελάσουν ούτε καν τα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα, απάντησε ότι "γίνονται περιστολές λόγω της οικονομικής κρίσης και ότι είναι απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας".

Μάλιστα! Μετά την κατάργηση του όρου "Εθνική" από το υπουργείο παιδείας, την κατάργηση του υπουργείου "Μακεδονίας - Θράκης" και την απαγόρευση να παρελαύνουν τα μηχανοκίνητα τμήματα απαγορεύουν τώρα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης και την παρέλαση των πεζοπόρων στρατιωτικών τμημάτων που δεν έχει καθόλου οικονομικό κόστος.

πηγή:Λευτεριά

Διαβάστε για το "ποιόν" της Ντόρκας στους παρακάτω συνδέσμους:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ; "Για όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία"!

Ποιος ο ρόλος της Θεοδώρας Τζάκρη στο Μακεδονικό;;;

Η ΠΑΣΟΚΑ ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!

Εμετική λαθρομεταναστολαγνεία από την ΑΡΧΙΚΑΤΙΝΑ Στεφανίδου,με ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ και την Τζάκρη!!!

Θ. Τζάκρη: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ

πηγη

ΛΑΡΙΣΑ: Συγκέντρωση και πορεία εθνικιστών κατά του λαθρονομοσχεδίου


Διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις θριαμβολογίες των προστατευόμενων «νεαρών» του συστήματος, σας ενημερώνουμε ότι έγινε κανονικά η προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών και πατριωτών, η οποία κάλυψε σχεδόν όλο το κέντρο της Λάρισας σήμερα το μεσημέρι.


Στην διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα κατά της «ελληνοποίησης» των αλλοδαπών και μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις καθώς και άλλο έντυπο υλικό.


Πριν την ώρα της συγκεντρώσεως αγέλη αναρχοκομμουνιστών ακροαριστερών δολοφόνων, η οποία στην συνέχεια κρύφτηκε στο Πανεπιστημιακό άσυλο ( ναι αυτη ειναι η χρηση του πια,γιαφκα της τρομοκρατιας και των πρεζεμπορων ), λιθοβόλησε παρέα 5 εθνικιστών.


Οι Γαλανόλευκες Σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα κυμάτισαν περήφανα στους δρόμους της πόλης της Λάρισας και κανένας δεν μπόρεσε να τις εμποδίσει.


Το ξεφτιλισμένο πουλημένο κράτος κάνει τα πάντα για να φιμώσει τις φωνές των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας τους γνωστους αναρχουπαλλήλους "αντιεξουσιαστές" για να τραμπουκίσει και να εμποδίσει την ελευθερία και το δικαίωμα των Ελλήνων στο να εκφέρουν την άποψή του.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ


Πλήρης παρουσίαση της εκδηλώσεως καθώς και φωτογραφίες θα δημοσιευθούν μετά από λίγες ώρες.


πηγη


Στη Βουλή συζητούν για την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση. Που είναι όμως η ΝΔούλα οέοοο;




Δείτε τα βιντεάκια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...

Και τώρα ένα "δωράκι" χαρισμένο σε όλους τους "θολοπατριώτες" της ΝΔ για να διαπιστώσετε το ποιος ενδιαφέρεται για αυτόν τον τόπο, ασκεί αντιπολίτευση και τσακίζει τους δοσίλογους και Εφιάλτες του ΠΑΣΟΚ μέσα στη Βουλή..