Χρήστες OnLine

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

"Αντέχετε 24 ώρες χωρίς μετανάστες";ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ,ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ...24 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ!


Α ρχικά,νομίσαμε ότι πρόκειται για ανέκδοτο:σύντομο μεν,αλλά διασκεδαστικό!Τελικά,είναι πραγματικότητα!


Οι γνωστοί "αντιρατσιστικοί" κύκλοι,αποτελούμενοι από ανθελληνικά κόμματα όπως το Συριζα και οι Οικολογοι,οι γνωστές ΜΚΟ των 2 ατόμων με αμοιβές εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και οι επίσης γνωστοί "μετανάστες-δημοσιογράφοι",οργανώνουν ένα...χάπενινγκ την 1η Μαρτίου,στο οποίο μας καλούν να συμμετάσχουμε!Ας δούμε όμως τι λένε οι ίδιοι στο επίσημο όργανό τους,την Ελευθεροτυπία:

"Επιθυμία τους είναι να λάμψουν διά της... απουσίας τους για να κάνουν φανερή την παρουσία τους: μια ζωτική παρουσία που αποσιωπάται και απαξιώνεται. Ο Νίκο Άγκο, δημοσιογράφος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην Ελλάδα, τόνισε ότι "η λέξη μετανάστης, για κάποιους ανθρώπους, είναι βρισιά".

"Υπάρχει -πρόσθεσε- μια τρομερή παραπληροφόρηση σχετικά με το θέμα. Συγχέεται το μεταναστευτικό με την ιθαγένεια. Στην Ελλάδα ζούνε και εργάζονται περίπου 1,2 εκατομμύρια νόμιμοι και μη νόμιμοι μετανάστες. Πολλοί θέλουν να εξαφανιστούμε. Την 1η Μαρτίου θα ``εξαφανιστούμε``. H 1η Μαρτίου θα είναι μία λευκή απεργία. Εμείς, οι μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς δεν θα συμμετέχουμε σε καμία οικονομική συναλλαγή. Δεν πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ελληνική κοινωνία. Θα πάμε κανονικά στις δουλειές μας, δεν θα κάνουμε διαδηλώσεις, ούτε πορείες.

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι τρεις άξονες της κίνησης "1η Μαρτίου - 24 ώρες χωρίς εμάς" στην Ελλάδα, είναι η αποχή μεταναστών και Ελλήνων από οικονομικές δραστηριότητες, η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα ανακοινωθούν προσεχώς και θα γίνουν ταυτόχρονα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κοζάνη, καθώς και δημόσια συζήτηση σε εκδήλωση στον "Ιανό", με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, του διευθυντή της εφημερίδας "Αυγή" Νίκου Φίλη, του γενικού γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής Ανδρέα Τάκη, του καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, του νομικού Βασίλη Χρονόπουλου και της δασκάλας Στέλλας Πρωτονοταρίου."


Όπως βλέπετε,συμμετέχουν όλα τα ...μεγάλα ονόματα των λαθρομεταναστολάγνων-φανατικών ανθελλήνων!Ο δε "διοργανωτής" Νίκο Άγκο,ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ "ΑΘΗΝΑΙΟΥ"!Μπορείτε να καμαρώσετε τη θλιβερή παρεούλα των "εξαφανισμένων" στις παρακάτω φωτογραφίες,καθώς και μερικές από τις "δημιουργίες" τους,όπως πχ. η "πολύχρωμη" ελληνική σημαία!


















Κι επειδή οι συγκεκριμένοι μας ρωτάνε αν...αντέχουμε 24 ώρες χωρίς μετανάστες και μας καλούν να αναλογιστούμε τις...συνέπειες αυτής της απουσίας,απαντάμε ως εξής:

-ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!Και όχι μόνο 24 ώρες,αλλά ακόμα καλύτερα...εξαφανιστείτε ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

-Όσο για τις συνέπειες,μας έρχονται πρόχειρα στο μυαλό οι παρακάτω:

-ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ.

-ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

-ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ.

-ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

-ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΚΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα θα γίνουν πραγματικότητα αν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι λαθρομετανάστες από τη χώρα μας!Γι'αυτό λοιπόν,ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να γίνουν "αόρατοι",έστω για μια ημέρα,με την ΕΥΧΗ αυτή η κατάστασή τους να μονιμοποιηθεί!

θα ακολουθησουν μυνησεις για την παραποιηση του εθνικου συμβολου.

πηγη

Η αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα σημάνει το τέλος της Ελληνικής επικυριαρχίας



ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σήμερα οι νομημοποιηθέντες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ανέρχονται στους 560.000! Στην πλειονότητα τους πρόκειται για Αλβανούς υπήκοους.

Η απόδοση της Ελληνικής ιθάγενειας στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες σημαίνει ότι στο προσεχές μέλλον 500,000 αλλοδαποί θα έχουν εκλογικά δικαιώματα. Την στιγμή αυτή σύμφωνα με τα επίσημα σχολικά στοιχεία τα παιδιά τους υπερβαίνουν τα 100.000.

Όμως η είσοδος της Αλβανίας στην Ευρωπαική Ένωση σημαίνει ότι το πολύ σε 5 χρόνια ΟΛΟΙ οι Αλβανοί θα βρίσκονται ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα! Αυτό σήμαίνει ότι όλοι οι Αλβανοί θα μπορούν πολύ εύκολα να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και επακολούθως πολιτικά δικαιώματα που αφορούν και τις βουλευτικές εκλογές όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Έτσι, σε δέκα χρόνια το πολύ, η Ελλάδα δύναται να έχει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Αλβανούς αλλοδαπούς ψηφορόρους! Πέρα από την συνδιαχείρηση της χώρας στο μοντέλο των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, η αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα εγκυμονεί παρόμοιους κινδύνους με αυτούς που οδήγησαν στον βομβαρδισμό της Σερβίας και την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου.

Γιατί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ επιμένει σε αυτό το καταστροφικό για την χώρα νομοσχέδιο, όταν η νομιμότητα των Ευρωπαίων αλλοδαπών θα λυθεί αυτομάτως μέσω της εισόδου στην Ε.Ε. δίχως να εμπλακεί η απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων;

Πρώτον, διότι αρχικά το ΠΑΣΟΚ θα επωφεληθεί από την ψήφο των αλλοδαπών.

Δεύτερον διότι με την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων η άρχουσα τάξη επιδιώκει να δημιουργήσει κίνητρα που θα κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα εν όψει της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε..

πηγη


Πάνε να καταργήσουν το σταυρό από το λάβαρο του Ερυθρού Σταυρού!




ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Σοβαρή καταγγελία από τις Γιαννιώτισσες εθελόντριες

Συμβαίνει για πρώτη φορά και αποτελεί αρνητική εξέλιξη, που θα σχολιαστεί ποικιλότροπα.

Η Ολομέλεια του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποφάσισε να μην συμμετάσχουν οι εθελόντριες στην παρέλαση για τα «Ελευθέρια» των Ιωαννίνων την ερχόμενη Κυριακή.

Δηλαδή δεν θα δούμε, όπως έχουμε συνηθίσει, στην παρέλαση τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού να διασχίζουν, κρατώντας με υπερηφάνεια τη σημαία του σώματος, τον κεντρικό δρόμο, έξω από τη Νομαρχία και να περνούν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Γιατί, όμως, τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αυτή την αρνητική κατάσταση;.....

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Ολομέλειας του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η αποχή από την παρέλαση, αποτελεί έντονη διαμαρτυρία «για τη συμπεριφορά της προέδρου του εδώ Τμήματος Μάρθας Παπαδοπούλου, η οποία ζητά να αφαιρεθεί μόνιμα ο σταυρός από το έμβλημα της σημαίας μας» (δηλ. του Ερυθρού Σταυρού).

Βέβαια, υπήρξε και προηγούμενο σχετικό περιστατικό με «πρωταγωνίστρια» την κ. Παπαδοπούλου.

Όπως καταγγέλλεται «την εσχάτη στιγμή, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2009, την στιγμή της εκκίνησης, χωρίς καμία προειδοποίηση, η κ. Παπαδοπούλου, έδωσε εντολή με τρόπο αυταρχικό, να αφαιρεθεί ο σταυρός».

Η πρόεδρος του Τμήματος Ιωαννίνων επικαλείται απόφαση της κεντρικής διοίκησης των Αθηνών.

Τον ίδιο ισχυρισμό προέβαλε και χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο «Π.Λ.» χωρίς να δώσει κάποια άλλη εξήγηση. «Μιλάω με τη Διοίκηση στην Αθήνα και σας ξαναπαίρνω…», μας είπε γύρω στις 2 το μεσημέρι, αλλά έκτοτε ουδέν!

Ωστόσο, αν και εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες οι εθελόντριες ζητούν κάποιο έγγραφο από την Κεντρική Διοίκηση, εντούτοις αυτό ποτέ δεν προσκομίστηκε.
Επιβάλλεται να βρεθεί μια λύση, γιατί διαφορετικά θα πρόκειται για ένα λυπηρό, ανησυχητικό, αλλά και με περίεργες έως ύποπτες διαστάσεις γεγονός…
Θα προκαλέσει πραγματικά έκπληξη σε όλους, αν τελικά, οι εθελόντριες, που εκπροσωπούν το ερυθροσταυρικό πνεύμα, δεν παρελάσουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολόκληρο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ολομέλειας του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχει ως εξής:

«Η Ολομέλεια του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ. μετά την τακτική συνέλευση που έλαβε χώρα στις 1/2/2010, ανακοινώνει ότι δε θα λάβει μέρος στην παρέλαση με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της πόλης μας την 21η Φεβρουαρίου 2010.

Το Σώμα μας έχει αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες πολέμου για 70 χρόνια, συμμετέχοντας ανελλιπώς ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις μνήμης. Με την τωρινή μας στάση διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη συμπεριφορά της προέδρου του εδώ Τμήματος του Ε.Ε.Σ. κ. Μάρθας Παπαδοπούλου όπως μόνιμα αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα της σημαίας μας. Παράλληλα διαμαρτυρόμαστε για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2009, όταν την έσχατη στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση, έδωσε εντολή με τρόπο αυταρχικό, να αφαιρεθεί ο σταυρός, τη στιγμή της εκκίνησης. Τότε δεν απείχαμε, αν και βαθύτατα προσβεβλημένοι, σεβόμενοι τον τόπο και τον χρόνο.

Μετά από 4 μήνες αναμένουμε ακόμη το επικείμενο έγγραφο εξ' Αθηνών που η ίδια η Πρόεδρος επικαλέστηκε περί αφαίρεσης του σταυρού, προκειμένου να λειτουργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει προσωπική αντιδικία αλλά διαφωνία με τακτικές και μεθόδους που ακολουθούνται, αντίθετες με το πνεύμα του Ε.Σ..

Σεβόμενοι την ιστορία του τμήματος, τις αρχές και το ήθος που ο Ερυθρός Σταυρός πρεσβεύει σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνουμε την απόφαση μας στην τοπική κοινωνία που έχει συνδέσει αυτές τις εκδηλώσεις με την ερυθροσταυρική μορφή της εθελόντριας».

σχολιο : Μάρθα παπαδοπούλου, αλλη μια ανθελληνας υπαλληλος που μπηκε στην λιστα..

Κίνηση Πολιτών του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Αμερικής την Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ.




Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην πλατεία Αμερικής την

Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ.

Αγαπητέ συμπολίτη,

*Είμαστε ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων που κατοικούμε γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη και γενικότερα στις περιοχές του 6ου διαμερίσματος που όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες μας να αλωθεί, να χάσει την ελληνική ταυτότητά του από λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας που συρρέουν ανεξέλεγκτα κατά χιλιάδες την τελευταία δεκαετία. *Η κεντρική λεωφόρος της περιοχής μας, η οδός Πατησίων με θέα τον Παρθενώνα μας, οι πλατείες μας , οι δρόμοι μας έχουν μετατραπεί από παράνομους εμπόρους σε ένα υπαίθριο παζάρι,
κάκιστης αισθητικής. Εκατοντάδες προκλητικοί Ασιάτες, Αφρικανοί, Πακιστανοί απλώνουν τα σεντόνια τους έξω από τα καταστήματά μας που κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Στη θέση τους ανοίγουν λαθρομετανάστες καταστήματα, οι περισσότεροι χωρίς άδειες που τις περισσότερες φορές πίσω από τη νόμιμη ταμπέλα κρύβονται προσφιλείς τους παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, πορνεία), διανυκτερεύοντας όλη τη νύχτα.

Ολόκληρο το 6ο διαμέρισμα είναι πλέον ένα γκέτο από αμέτρητους και μη καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες που κατουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν, στις πλατείες μας, στις πόρτες μας και ενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες. Τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Κάθε δρόμος μας, κάθε πλατεία μας, είναι δικό τους σημείο αναφοράς.

Εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι αυτό το οικτρό θέαμα της πλήρους απαξίωσης της κάθε γειτονιάς μας μη έχοντας συμπαράσταση από κανένα φορέα της πολιτείας. Τα ακίνητα μας πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί, βιώνουμε απεγνωσμένοι την καθημερινότητά μας, απογοητευμένοι για το μέλλον.

Έχει άραγε τέτοια δικαιώματα μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία, να
φέρνει δηλαδή την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση στους κατοίκους της;

Η επιστέγαση όλων των προηγούμενων υπαρχόντων προβλημάτων (συγκοινωνιακό, νέφος, τσιμεντοποίηση, έλλειψη πρασίνου), ήταν η πλήρης γκετοποίηση της περιοχής μας. Δυστυχώς δεκάδες πολιτιστικοί φορείς ψυχορραγούν στις γειτονιές μας, θέατρα, πνευματικά κέντρα κλπ. λόγω μη προσέλευσης κόσμου στις τριτοκοσμικές γειτονιές μας που τα μαχαίρια βγαίνουν τόσο εύκολα !

*ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε πέρα από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες. *

*ΦΤΑΝΟΥΝ οι υποσχέσεις και οι φθηνές δικαιολογίες. *

*ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απογκετοποίηση της περιοχής μας , με την καταγραφή των αλλοδαπών και τον καταμερισμό τους ισομερώς σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου & ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των Ελλήνων που δυστυχώς για το κέρδος νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τις υπόγειες αποθήκες τους αλλάζοντας χρήση, σε 20 και 30 άτομα.*

*ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης & την αξιοποίηση της από το Δήμο*

*ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απόσυρση του αντισυνταγματικού

λαθρομεταναστευτικού ν/σ & τη διενέργεια δημοψηφίσματος - Πολιτικά δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες *

*ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη μας!!!!!!

*ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


''Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.''


ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! (για τους Ελληνες)


Το βίντεο αυτό είναι από την σημερινή (Παρασκευή 11-12-09) συνέντευξη Τύπου του Τζέφρυ Παπανδρέου στις Βρυξέλλες και την πήραμε από την ΝΕΤ που την έδειχνε ζωντανά στις 3 το απόγευμα. Προσέξτε (στο 1:27 του βίντεο) τί απαντά ο προδότης Τζέφρυ στην ερώτηση του υπέργηρου απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο γεράκος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος τον ρωτάει πόσο θα μάς κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της Μπιρμπίλη.

Απομαγνητοφωνούμε επί λέξει την απάντηση του ανθέλληνα Τζέφρυ: «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα»!!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Η Ελλάδα είναι γεμάτη από πετρέλαιο και ο Πρωθυπουργός Τζέφρυ δηλώνει επισήμως πως δεν έχουν βρεί (σ.σ.: ποιοί, άραγε; Προφανώς, οι Εβραίοι ιδιοκτήτες των Πετρελαϊκών Εταιρειών!) παρά ελάχιστο!

Προφανώς, ο προδότης Τζέφρυ προορίζει το Πετρέλαιο της Ελλάδος για τα παιδιά των Ξένων Μεταναστών που θα κατοικούν στην Ελλάδα σε 20 χρόνια και δεν το χαλαλίζει για τους μαλάκες τους Έλληνες. Κατά την γνώμη μας, αυτή η δήλωση του Πρωθυπουργού Τζέφρυ πως δεν υπάρχει παρά ελάχιστο Πετρέλαιο στην Ελλάδα, θα έπρεπε να είναι Πρώτη Είδηση σε όλα τα Δελτία Ειδήσεων. Αλλά, δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι που κουμαντάρουν αυτά τα Δελτία, είναι όλοι ακροαριστεροί και συμφωνούν με τον Προδότη Τζέφρυ: Το Πετρέλαιο της Ελλάδος ανήκει στα Παιδιά των Ξένων Μεταναστών!..


Πηγή http://greeknation.blogspot.com

Που να φανταζόταν ο Περικλής πως 2.500 χιλιάδες χρόνια μετά, στο μουσείο της Ακροπόλεως, λαθροΠα.σο.κ.ιστανοί θα πουλάνε αναπτήρες και ρολόγια



Αυτό που είδα σήμερα με έκανε να εκνευριστώ και να αγανακτήσω όσο δε πάει! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του βολεμένου και σαλεμένου νεοέλληνα! Σχολώντας το μεσημέρι από την δουλειά μου, πέρασα μπροστά από το μουσείο της Ακροπόλεως για να πάω στο μετρό και τι να δώ;;;

Ε, ακριβώς μπροστά από την κεντρική είσοδο του μουσείου καμιά δεκαπενταριά Πακιστανοι, αραχτοί στο πεζοδρόμιο και φυσικά ανενόχλητοι να πουλάνε την λαθραία πραμάτεια τους!

Ακριβώς μπροστά από την είσοδο του μουσείου μας που το θέλουμε αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη του τουρισμού μας και πάνω από όλα για την ανάδειξη του τεράστιου πολιτισμού μας και της ανυπέρβλητης ιστορίας μας!
Που να φανταζόταν ο Περικλής πως 2.500 χιλιάδες χρόνια μετά, κάτω απο τον βράχο της Ακροπόλεως και μπροστά από το μουσείο της, λαθροΠα.σο.κ.ιστανοί θα πουλάνε αναπτήρες και ρολόγια.

πηγη

AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Είχαμε προαναγγείλει την παρουσίαση νέων αποκαλυπτικών εγγράφων για την σκευωρία που έστησαν ορισμένοι οσφυοκάμπτες με υπερτροφικούς από την χρήση σιελογόνους αδένες, που κατοικοεδρεύουν στην καμαρίλα* του γραφείου του εκάστοτε υπουργού προστασίας του πολίτη. Αιχμή του δόρατος στην προκειμένη περίπτωση ο δήθεν βασανισμός του χιλιανού λαθρομετανάστη-εγκληματία-καταζητούμενου από την INTERPOL, ΝAVARRO Pedro. Όμως το δόγμα Χρυσοχοΐδη:

αστυνομικοί στις φυλακές
κακοποιοί σε διακοπές


οι τραγικές επιπτώσεις του στην αύξηση της εγκληματικότητας και στην διάλυση της Εθνικής ασφαλείας, μας αναγκάζει να διατυπώσουμε παράλληλα και μερικές σκέψεις μας.

*Οι αλβανοί κακοποιοί που προκάλεσαν το μακελειό, προχθές στον Βύρωνα, είχαν πάρει «άδεια», για να «ξεσκάσουν» από το στενάχωρο περιβάλλον των φυλακών. ΓΙΑΤΙ κ. Χρυσοχοΐδη;

*(20-10-09καθημερινή )Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε εστάλη χθες το πρωί με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του Πακιστανού μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν στις 10 Οκτωβρίου. Στόχος της πρωτοβουλίας, όπως διευκρίνισαν χθες πηγές του υπουργείου, είναι να διερευνηθούν σε βάθος οι πραγματικές συνθήκες θανάτου του αλλοδαπού. Ο Πακιστανός Μοχάμεντ Καμράν κατηγορούνταν για ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ενός 15χρονου ομοεθνούς του στις 28 Σεπτεμβρίου και ΕΙΧΕ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή την 1η Οκτωβρίου.

Κύριε Χρυσοχοΐδη σας ενδιαφέρει τόσο πολύ γιατί πέθανε ένας Πακιστανός, και δεν σας ενδιαφέρει γιατί ένας παρ΄ ολίγο δολοφόνος ανήλικου παιδιού κυκλοφορεί ελεύθερος. ΓΙΑΤΙ;

*Ένας Έλληνας αστυνομικός βρίσκεται 48 ημέρες προφυλακισμένος, επειδή εμπόδισε ένα χιλιανό κακοποιό να αποδράσει από τα κρατητήρια. Ο λαθρομετανάστης αυτός, που έχει διαπράξει σοβαρότατο έγκλημα στην χώρα του, και τον αναζητεί η INTERPOL με ερυθρό σήμα αναζήτησης, προσπάθησε να δολοφονήσει στις 23/12/09 Έλληνα πολίτη με λάμα 31 εκ. Προσπάθησε να στραγγαλίσει τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος που εκρατείτο. Ο εισαγγελέας διέταξε την κράτησή του, εσείς τον αφήσατε ελεύθερο και φυλακίσατε τον αστυνομικό. ΓΙΑΤΙ;

Σας ενημερώνουμε κ. Χρυσοχοΐδη ότι το χιλιανό «μπουμπούκι» δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο για να δικαστεί. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ Α.Τ. Ακροπόλεως ντυμένος στην «πέννα», συνοδευόμενος από μια κοπέλα, σταμάτησε στην είσοδο του τμήματος και επιδεικτικά επιδόθηκε σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με την συνοδό του.

Όταν τελείωσε την «παράσταση» πήγε στον αξιωματικό υπηρεσίας να παραλάβη τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε αφήσει εκεί όταν ήταν κρατούμενος. Στην συνέχεια δημιούργησε ταραχή ζητώντας με φορτικό τρόπο να του επιστραφούν επτακόσια (700) ευρώ που υποτίθεται ότι είχε μαζί του όταν συνελήφθη. Δεν γνωρίζω αν ζήτησε να του επιστραφεί και το όπλο που είχε όταν τον συνέλαβαν.

Κύριε Χρυσοχοΐδη ανοίγεται μπροστά σας πεδίον δόξης λαμπρόν. Στείλτε τα τσακάλια των εσωτερικών υποθέσεων να προφυλακίσουν τους αστυνομικούς για «κλοπή» 700 ευρώ. Ο χιλιανός φίλος σας είναι πρόσωπο λίαν αξιόπιστο. Τόσο αξιόπιστο που η πρεσβεία της Χιλής, σας είπε ότι δεν θέλει να τον ξέρει και ούτε θα ασχοληθεί μαζί του. Εμπρός κ. υπουργέ που μετά από πέντε μήνες ανακαλύψατε ότι υπάρχει εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Εμπρός κύριε υπουργέ που καταλάβατε ύστερα από 7 χρόνια ότι η 17 Νοέμβρη και η τρομοκρατία εξακολουθούν να κάνουν την χώρα άνω κάτω και εσάς ρεντίκολο. Φυλακίστε και άλλους αστυνομικούς.

Όμως σε μία-δυό μέρες τα νέα στοιχεία για την σκευωρία που έστησαν οι πραιτωριανοί σας, θα σας καταδιώκουν ως ενοχές και τύψεις μέχρι να ζητήσετε παλληκαρήσια συγγνώμη, από τον αθώο αστυνομικό που βρίσκεται στον Κορυδαλλό επειδή πίστεψαν κάποιοι ότι με τον τρόπο αυτό προσφέρουν εκδούλευση για την ανάπτυξη των πολυπολιτισμικών αναζητήσεων σας. Άλλωστε και ο υφυπουργός σας μας είπε ότι τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα. Θα συνηθίσουμε τις μυρωδιές και τα ήθη και έθιμα των αλλοδαπών μεταναστών. Πάντως κ. Χρυσοχοΐδη σίγουρα δεν θα συνηθίσουμε στην δυσωδία της σκευωρίας.

Α.Α.

πηγή:
Φιλοτιμία


ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ...ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!


ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΓΚΑΡΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Προγράμματα διδασκαλίας μητρικής γλώσσας

Θα αρχίσουν από την επόμενη χρονιά στα σχολεία με αλλοδαπούς μαθητές

Της Μαριας Δεληθαναση

Στη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας αλλοδαπών μαθητών σε σχολεία με μεγάλο ποσοστό παιδιών μεταναστών και στη δημιουργία ζωνών εκπαιδευτικής προτεραιότητας σε σχολεία με μεγάλη ετερογένεια (αλλοδαποί, Ρομά, μειονοτικές ομάδες) προχωρά από την επόμενη σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας. Τα προγράμματα διδασκαλίας μητρικής γλώσσας θα είναι αρχικά πιλοτικά, ενώ ήδη έχουν αρχίσει τις εργασίες τους οι ομάδες που θα συντάξουν τα σχετικά εγχειρίδια.

Η υπουργός Παιδείας κ. Αννα Διαμαντοπούλου μίλησε χθες στο διεθνές συνέδριο για τη Μετανάστευση, της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας, για την αδήριτη ανάγκη να προσαρμοσθεί η Ελλάδα στο σύγχρονο εκπαιδευτικό και κοινωνικό αίτημα της πολυ-πολιτισμικότητας. Ετσι τα αναλυτικά προγράμματα αλλάζουν άρδην από την 1η Δημοτικού έως και την 3η Λυκείου ώστε η συνείδηση της εθνικής ταυτότητας να αναπτύσσεται παράλληλα με τη συνείδηση της διαπολιτισμικότητας.

Σε ό,τι αφορά τους ενηλίκους αλλοδαπούς, τα υπ. Παιδείας και Εσωτερικών θα προχωρήσουν, μετά την ψήφιση του νόμου για την ιθαγένεια, στην αλλαγή του τρόπου πιστοποίησης της ελληνομάθειας. Πλέον θα παρέχεται απ’ όποιο πανεπιστημιακό ή άλλο ίδρυμα παρέχει εχέγγυα για αδιάβλητες διαδικασίες. Ετσι θα ξεπερασθούν τεχνικά εμπόδια που έχουν στερήσει πολλούς αλλοδαπούς από την πιστοποίηση ελληνομάθειας.
...

από την
Καθημερινή

σχολιο Ελληνικής Αφύπνισης : προσπαθουν με καθε τρόπο να περάσουν στον απλο λαό οταν ολα έχουν τελειώσει, οτι όλα θα γίνουν οπως τα θέλουν αυτοι οι ξεπουλημένοι. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ