Χρήστες OnLine

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Δυναμική παρέμβαση Εθνικιστών πριν λίγα λεπτά στην Παλαιά Βουλή


Εθνικιστές και πατριώτες παρενέβησαν δυναμικά στη συζήτηση που γινότανε για το λαθρονομοσχέδιο στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής. Όλοι οι παριστάμενοι του πάνελ ήταν υπέρ του λαθρονομοσχεδίου και αντίθετη άποψη καμμία.


Την πρώτη παρέμβαση έκανε ο εκδότης του Στόχου Σάββας Χατζηπαρασκευάς διαμαρτυρόμενος για τον παραλληλισμό των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας με τους λαθρομετανάστες. Στην συνέχεια ακούστηκαν συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ενώ πήρε τον λόγο και το μέλος του Π.Σ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Παναγιώταρος, ο οποίος τους είπε: «Ωραία δημοκρατία έχετε…


Δεν ακούστηκε καμμία αντίθετη άποψη. Το κατάντημά σας φαίνεται από το γεγονός ότι μέλη των αντιρατσιστικών οργανώσεων και κομμάτων της άκρας αριστεράς χειροκροτούν τον πρόεδρο του συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων! Άξιος ο μισθός σας! Φαίνεται πως όλους σας κάτι σας ενώνει…»


Νεώτερη ενημέρωση και πλήρης σε λίγο…


ΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ - ''ΜΕΤΑΒΑΣΗ'' ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ


ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το Υπουργείο Εσωτερικών διέρρευσε ότι ετοιμάζει νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας! Αν δηλαδή ψηφισθεί το σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών θα προωθήσει νέο Κώδικα, όπου η μετάβαση από το δίκαιο του αίματος (της καταγωγής δηλαδή) στο δίκαιο του εδάφους (της γέννησης και διαμονής) θα είναι σαφέστερη.

Τι εννοεί με αυτή τη διαρροή η Κυβέρνηση; Πέρα από την προχειρότητα και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα της ελληνικής ιθαγένειας, η σπουδή για δύο διαδοχικές παρεμβάσεις στον πολύπαθο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας αποδεικνύει ότι έρχεται η δεύτερη δόση μαζικών ελληνοποιήσεων και μας το προαναγγέλλουν σιγά – σιγά νομίζοντας ότι μάλλον συνηθίσαμε πια την πρώτη.

Φαίνεται ότι η Κυβέρνηση, για μικροπολιτικούς σκοπούς, έσπευσε να καταθέσει το σχέδιο νόμου που όλοι γνωρίζουμε στη Βουλή για να προλάβει αυτές τις δημοτικές εκλογές και, στη συνέχεια, θα «αποτελειώσει» το δίκαιο της ιθαγένειας κατά τα κελεύσματα των προσφιλών της ΜΚΟ.

Με το δεύτερο κύμα ελληνοποιήσεων, άλλωστε, θα ετοιμασθεί και για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Γιατί αναμφίβολα με τη «σημαία ευκαιρίας» που έχουμε ορθώσει αναμένεται να μας προτιμήσουν τα στίφη των μεταναστών. Να μην τακτοποιηθούν και αυτοί με μια ελληνική ιθαγένεια; Κι ας έχει γίνει ο Κώδικας Ιθαγένειας κουρελόχαρτο και η Βουλή των Ελλήνων παιχνιδάκι των ΜΚΟ…

πηγή:greekalert

αετός για το stoxos.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη ανοικτή πανομογενειακή συγκέντρωση, όλοι Έλληνες στη καταγωγή που ζούμε στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, άνθρωποι που νοιαζόμαστε για την πατρίδα μας αν και ζούμε μακριά της, άνθρωποι που υπηρετούμε την πατρίδα μας εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια και που θυσιαζόμαστε για αυτή όταν κληθούμε, καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα και αιτήματα:

1)Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία είναι απαραίτητο να υπάρχει ισορροπία -σε εύρος και συσχετισμούς-μεταξύ των δικαιωμάτων που παρέχει η πολιτεία (και πρέπει να απολαμβάνει κάθε πολίτης) αλλά και των υποχρεώσεων που του επιβάλλει. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κοινωνίες οδηγούνται στα άκρα είτε της απολυταρχίας και της σκλαβιάς, είτε της αυθαιρεσίας και της αναρχίας.

2) Ζούμε στις ΗΠΑ, την πρώτη χώρα που θεμελιώθηκε πάνω στις δημοκρατικές αρχές και εμπνεύστηκε από τις μεγάλες αξίες της –αρχαίας αλλά και σύγχρονης- Ελλάδος, της πατρίδας μας, και νιώθουμε έντονη την ανάγκη να σεβόμαστε την ανθρώπινη ύπαρξη και να στηρίζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου.

3) Νιώθουμε, όσο λίγοι τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, νόμιμοι ή μη, μιας και όλοι είμαστε μετανάστες ή γόνοι μεταναστών στις ΗΠΑ και βιώσαμε παρόμοιες καταστάσεις.

4) Κρίνουμε απαραίτητο η ελληνική πολιτεία να προστατεύει όλους τους μετανάστες, ακόμη και τους παράνομους, και να εντάσσει στο δυναμικό της όσους από αυτούς αποτελούν ωφέλιμη και δημιουργική συνιστώσα της γενέτειράς μας, παρέχοντας τους το δικαίωμα της νόμιμης εργασίας με όλες τις αμφίδρομες δεσμεύσεις που απαιτεί κάτι τέτοιο.

5) Ωστόσο, είμαστε εναντίον της μαζικής και με συνοπτικές διαδικασίες χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους και μη μετανάστες στη χώρα μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ήμασταν εξίσου αντίθετοι και με μαζικές απελάσεις ή όποιες άλλες προθέσεις ή πράξεις που θα έπλητταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ευημερία σε εθνική κλίμακα.

6) Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να αποτελεί απλά μια διαδικασία της κρατικής μηχανής και μάλιστα μιας μηχανής που δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητα της, που συχνά «εμπνέεται» από κομματικές κατευθύνσεις και που «ταλαιπωρείται» από τακτικές εκλογικές αναμετρήσεις.

7) Είναι γνωστό ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να προκύψει απλά από την ψήφιση ενός σχετικού νόμου τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι τα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας ψηφίζουν κατά βούληση … των πολιτικών τους αρχηγών απαξιώνοντας έτσι οι ίδιοι τον σπουδαίο και διακριτό ρόλο που τους ανέθεσε το ελληνικό σύνταγμα με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

8)Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν εμπίπτει στα πλαίσια της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύουμε ότι ο έλεγχος, η καταγραφή και η έκδοση «πράσινης» κάρτας νομίμου παραμονής σε πρώτη φάση θα συνέβαλε αποτελεσματικά στη προστασία αυτών των ανθρώπων και στη συνέχεια, μέσα από μια μακροπρόθεσμη εθνική μεταναστευτική πολιτική, την ένταξη όσων πληρούν κάποιες ουσιαστικές προϋποθέσεις στην ελληνική πολιτεία.

9) Κρίνουμε ότι το ζήτημα της χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας και της κατάρτισης μεταναστευτικής πολιτικής θα πρέπει να αντιμετωπισθεί σαν εθνικό και να ζητηθεί μια ευρύτερη συναίνεση εντός και εκτός του κοινοβουλίου. Διαφαίνεται ότι η φιλοσοφία του προτεινόμενου νομοσχεδίου διίσταται (ίσως και να αντιτίθεται) κατά πολύ του κοινού λαϊκού αισθήματος με κίνδυνο τη δημιουργία ανατρεπτικών και ρατσιστικών δυναμικών αλλά και τάσεων διάσπασης και τριβής μέσα στην ελληνική κοινωνία.

10) Η σπουδή της ελληνικής κυβέρνησης να ψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο με επείγουσα προτεραιότητα, καταμεσής μάλιστα μιας τεράστιας και πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και χρηματοπιστωτικής απαξίωσης που διέρχεται, κατά γενική ομολογία, η πατρίδα μας, μας δημιουργεί εύλογα πολλά ερωτηματικά, ακόμη και υποψίες. Είναι αλήθεια τόσο επίκαιρο και επείγον τον εν λόγω ζήτημα; Ποιος θα είναι άραγε ο αντίκτυπος στην εθνική και θρησκευτική ταυτότητα και ομοιογένεια των Ελλήνων; Θα διακυβευτούν το εθνικό φρόνημα και η ορθόδοξη πίστη μας; Θα επιφέρει αλλοίωση του εκλογικού σώματος, προς όφελος ενός ή δύο συγκεκριμένων κομμάτων; Σε μια εποχή που οι θέσεις εργασίας είναι ελάχιστες και η ανεργία καλπάζει, ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στα ασφαλιστικά ταμεία και στα κρατικά ταμεία ανεργίας και επιδομάτων; Συμφωνούμε ότι «ο φόβος είναι κακός οδηγός», αλλά δεν φοβόμαστε. Το να επεξηγούμε τα πάντα κάτω από το πρίσμα της ξενοφοβίας είναι υπεκφυγή και όχι αντιμετώπιση. Ο Έλληνας δεν φοβήθηκε θεριά, τώρα θα φοβηθεί; Το να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που «η ανέχεια και ο πόλεμος τους στέρησαν την πρώτη τους πατρίδα» αποτελεί απόπειρα παραπλάνησης του κόσμου, θίγοντας τις ευαίσθητες χορδές ανθρωπιάς του Έλληνα, προβάλλοντας μια περιορισμένη μα τραγική κατηγορία των μεταναστών και όχι μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη διάσταση του ζητήματος.

Δυστυχώς εκτιμούμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας θα επιδράσει αρνητικά, έως και καταλυτικά, με συνέπειες απρόβλεπτες και ίσως μη –αναστρέψιμες.

11) Τελειώνοντας αναρωτιόμαστε γιατί το ελληνικό κράτος, αν ήθελε πραγματικά να «τακτοποιήσει» εκκρεμότητες, δεν φρόντισε με την ίδια σπουδή να ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα της ελληνικής διασποράς για χορήγηση δικαιώματος ψήφου στις χώρες που κατοικούν τα μέλη της; Στο κάτω-κάτω εμείς οι απόδημοι Έλληνες (απεξαρτημένοι από ρουσφέτια, πακέτα και επιδοτήσεις) θα ψηφίζουμε με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προοπτική του ελληνικού έθνους. Έτσι δεν πρέπει;

12) Κρίνουμε ότι η λαθρομετανάστευση και το προτεινόμενο σχέδιο νόμου είναι ο Δούρειος Ίππος της άλωσης του Ελληνισμού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Δημήτριος Καλαμαράς Esq, Πέτρος Γαλάτουλας

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας


Greekalert

Αναρχικοί ρουφιάνοι του Indymedia έβγαζαν φωτογραφίες στο συλλαλητήριο για να στοχοποιήσουν πολίτες




Αναρχικοί με επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και κάποιοι δήθεν περαστικοί με κινητά προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες προσώπων που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Τον έναν από αυτούς τον αντιλήφθηκαν μερικοί και έφαγε κάποιες φάπες πριν τον προστατέψει όπως βλέπετε η αστυνομία η οποία δεν ήθελε να πάρουμε και βίντεο όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί!



Τις φωτογραφίες τις ανεβάζουν στο Indymedia για στοχοποίηση πατριωτών απειλούν και δέρνουν όσους αναγνωρίσουν...

Βλέπετε πως είναι τα άτομα του Indymedia που υπερασπίζεται ο Χρυσοχοίδης και ο πρύτανης του ΕΜΠ Μουτζούρης. Άπλυτοι, βρώμικοι και πρεζόνια...(πηγή)

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ εναντίον Νομοσχεδίου,Ισλάμ και εγχώριων "ανθρωπιστών"!


Γ ια μια ακόμη φορά,ο Λόγος που θέλουμε να ακούμε από τους Αρχιερείς μας:



Και μια παρατήρηση,δεδομένου ότι σήμερα είναι η Παραβολή του Καλού Σαμαρείτη:Η Εκκλησία δίνει χρόνια τώρα ό,τι μπορεί.Έχετε δει ποτέ κανέναν από τους ευαισθητούληδες,αυτόκλητους προστάτες των λαθρομεταναστών,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;Δεν μιλάμε μόνο για τα μεγάλα "αντιρατσιστικά" κεφάλια,αλλά και για τους απλούς πχ.αναρχικούς:Γιατί αντί να ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά σε αφίσες κλπ δεν τα διαθέτουν για να θρέψουν και να στεγάσουν τους "αδελφούς" τους;

Την ξέρετε την απάντηση...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...και τα συμφέροντα,για ν'ασχοληθούν με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρωπιστικά θέματα!

πηγη