Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ...


OXI ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ . ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

...
ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ....




Δεν θα αδικήσουμε με αριθμούς την σημερινή συγκέντρωση και πορεία... Θα πούμε μόνο πως την ώρα που έπρεπε ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ απ' ακρου εις ακρον (γεμάτα και τα σκαλοπάτια της παλιά Βουλής) κι ο κόσμος ξεχείλισε στα δύο ρεύματα της Σταδίου... Κι όταν κατέβηκαν όλοι στο δρόμο να πάρουν θέση για την πορεία... ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ η Γαλανόλευκη Σταδίου...

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (σ' αυτήν τουλάχιστον την περίπτωση) ΜΕΤΡΑΕΙ... Αλλά μετράει και το ΠΑΘΟΣ και ο ΠΑΛΜΟΣ και η ΔΥΝΑΜΗ που πλημύρρισε το κέντρο της Αθήνας... Όσο για την θλιβερή παρέα των βρωμιαραίων μερικά μέτρα παραπάνω δεν αξίζει κανείς να ασχολήθει.

Θα ασχοληθούν μαζί τους τα αφεντικά τους γιατί απέτυχαν να μας σταματήσουν...


H πορεία που σύμφωνα με το "έγκυρο" indymedia δεν έγινε!!!


ένα έχουμε να πούμε στους αναρχο-υπαλλήλους

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣ'ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ



Απόσπασμα από την πορεία που σύμφωνα με τους "έγκυρους" του indymedia δεν έγινε ποτέ!!!

Καθώς όπως γράφουν δεν συγκεντρώθηκαν παραπάνω από 100 πατριώτες!!!!
οκ μάγκες...έτσι να λέτε εσείς για να αυτοικανοποιήστε...και να σας πιστεύουν τα πιτσιρίκια και τα πρόβατα... εσείς θα λέτε 100;;;.....εμείς θα λέμε ούτε 50!!!....τι 50;;;;....ούτε καν που μαζευτήκαμε γιατί μας κάνατε ντα από την ασφάλεια του ασύλου!!!

Άντε τώρα να παίξετε τους "κλέφτες και αστυνόμους" με τα ματ του αντιεξουσιαστή Χρυσοχοίδη...

Ξέρετε τον τρόπο...πετάμε καμμια πέτρα και γρήγορα πίσω στο άσυλο!!

συνεχίζεται...

Greekalert

Μόνο στην Ελλάδα: “Αντεξουσιαστές” κινητοποιούνται για να περάσει κυβερνητικό νομοσχέδιο!!



Άλλωστε οι φωστήρες το είχαν πει: Είμαστε κυβέρνηση Αντεξουσιαστών!

Μα πάντα έτσι ήταν βρε σύντροφοι. Ποιοί βγήκαν να στηρίξουν την παράδοση Οτσαλάν; Ποιοί βγήκαν να στηρίξουν τη στάση Σημίτη στα Ίμια; Ποιοί βγήκαν να στηρίξουν το σχέδιο Ανάν; Ποιοί βγήκαν να στηρίξουν τους βομβαρδισμούς της Σερβίας; Ποιοί άλλοι θα έβγαιναν να στηρίξουν την χαριστική βολή στον παγκόσμιο πολιτισμό προς όφελος του καπιταλισμού;

Μα φυσικά οι (αντ) εξουσιαστές!

Για να μην πάμε παλαιότερα και θυμηθούμε την στήριξη στις γενοκτονίες του Κεμάλ, την επικράτηση του Μουσολίνι, την εισβολή του Μουσολίνι στην Ελλάδα, την εισβολή του Χίτλερ στην Πολωνία; Την “αυτοκρατορία” στην Κύπρο; Είναι μακρά η λίστα…

olympia

Πορεία Χιλιάδων Ελλήνων Πατριωτών αυτήν την ώρα στην Σταδίου!

Τελευταία ενημέρωση ώρα 18.00 ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο τέλος της οδού Σταδίου προς την πλευρά της πλατείας Συντάγματος απαγορεύουν την συνέχιση της πορείας προς την Βουλή.


Τελικά οι αστυνομία μετα την πίεση των χιλιάδων Ελλήνων και την κατακραυγή του κόσμου. ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕ...ΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Στο τέλος της Σταδίου, μπροστά από το Σύνταγμα, σταμάτησε η πορεία των 1000 περίπου ΕΛΛΗΝΩΝ που, νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Δυνάμεις της αστυνομίας, που παρακολουθούν στενά τη συγκέντρωση, ανέκοψαν την πορεία τους, ενώ κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες στο τέλος του δρόμου.

Τα συνθήματα που φωνάζουν είναι κατά του νομοσχεδίου για τους λαθρομετανάστες που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση. ...


Αυτό παρ’ όλη την τρομοκρατία που καλλιεργήθηκε συστηματικά από τα ΜΜΕ και τους δήθεν αντιεξουσιαστές, που κατέλαβαν παράνομα τον χώρο, που αρχικά είχε ορισθεί σαν χώρος της συγκεντρώσεως. Η πορεία γίνεται μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κολοκοτρώνη από Πατριωτικά και Χριστιανικά σωματεία.

Αντιρατσιστική χούντα: Απαγορεύουν τις πορείες των Ελλήνων Πατριωτών!



Αυτήν την στιγμή, ώρα 17.00, περισσότερα από 1.000 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην πλ. Κολοκοτρώνη στη συγκέντρωση ενάντια στον αφελληνισμό και την παγκοσμιοποίηση, που είχαν οργανώσει Πατριωτικά και Χριστιανικά σωματεία.




Αυτό παρ’ όλη την τρομοκρατία που καλλιεργήθηκε συστηματικά από τα ΜΜΕ και τους δήθεν αντιεξουσιαστές, που κατέλαβαν παράνομα τον χώρο, που αρχικά είχε ορισθεί σαν χώρος της συγκεντρώσεως. Ο σχεδιασμός ήταν μετά την συγκέντρωση και τις ομιλίες να ακολουθήσει πορεία από την πλατεία Κολοκοτρώνη προς την πλατεία Συντάγματος.


Όμως, δεν είναι μόνον οι «αντιεξουσιαστές», είναι και οι εξουσιαστές… Με άνωθεν εντολή και κατόπιν πολιτικής αποφάσεως απαγορεύεται η πορεία των πατριωτών και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ταχθεί στην οδό Σταδίου με σκοπό να εμποδίσουν την πορεία και να προβούν ακόμη και σε συλλήψεις.


Αυτό τη στιγμή, που σε αυτή τη πόλη όλοι μπορούν και κάνουν πορείες… Ανθέλληνες, αφρικανοί, ομοφυλόφιλοι, οι πάντες! Όλοι φαίνεται έχουν δικαιώματα εκτός από τους Έλληνες πατριώτες!

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

Ο Γιωργάκης, ο Χρυσοχοΐδης και οι ταγμένοι υπάλληλοι και υπηρέτες της "Νέας Εποχής" ξαμόλησαν στο κέντρο τα κουκουλωτά αναρχοναζί "όργανα" τους για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες που αντιστέκονται στα εφιαλτικά σχέδια τους!

Νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι ίδιοι σαν όλους τους άλλους λαούς και θα υποκύψουν στην προδοσία και την παράδοση της πατρίδας στους εισβολείς! Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός.

Η τρομοκρατία που δεχόμαστε μας πεισμώνει και μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους! Η απάντηση μας θα είναι ηχηρή και συντριπτική στα όργανα, τους υπαλλήλους και τους υπηρέτες! Ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να σταματήσουμε την Εθνική αντίσταση που ήδη ξεκίνησε.

Η Νίκη είναι δική μας γιατί εμείς είμαστε Έλληνες και τους Έλληνες κανείς δεν μπορεί να νικήσει, ειδικά οι πουλημένοι, οι δοσίλογοι και οι Εφιάλτες.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!


Πηγη