Χρήστες OnLine

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ετοιμαζουν την ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών στην Ελλάδα



Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων. Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι.

Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.


Η πολιτική
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνωνστην Ελλάδα. Για πολλόυς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τααλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας. Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικώνκαι στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη. Όσο για την αλβανική οικονομία , όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στηνπαραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση. Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον. Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται αναφέρουν μεταξύ άλλων. Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα, η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στηνπολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τηνυποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της ΝοτιοανατολικήςΕυρώπης. Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια. Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζαςαλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους.
Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότισυγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετώντου Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.


Υποστηρικτές στην Ελλάδα
Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι,μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικέςοργανώσεις κ.α. Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.


Ο πατέρας Τσενάι
Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατάτην διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.


Ταχίρ Μήτσι
Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία τουΚόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του ΝίκουΕυαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι". Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.


Presstime, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007/αρ φυλ 75/σελ 8

Προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Παπανδρέου ξεσηκώνει τον κόσμο



ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Σε μια απίστευτη ενέργεια προχώρησε εν κρυπτώ η κυβέρνηση αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών υπαλλήλων κ.Μακρή, απαγορεύει στους αστυνομικούς να φέρουν στολή με το εθνόσημο και στον σταυρό που είναι και το επίσημο σήμα της ΕΛ.ΑΣ!

Όποιος δεν υπακούει σε αυτή την εντολή θα τιμωρείται με πρόστιμο 100 ευρώ! Είναι ίσως η χειρότερη και πιο επικίνδυνη πολιτική απόφαση του ΠΑΣΟΚ την οποία και απέκρυψε πριν τις εκλογές.

Δεν είμαστε εθνικιστές αλλά δεν είμαστε και αυτοί που θα ξεπουλήσουν την παράδοση και την ιστορία στον βωμό των ξένων συμφερόντων! Είμαστε λέει πολίτες του κόσμου και πρέπει να βγάλουμε το εθνόσημο από την ΕΛ.ΑΣ. Σε λίγο και από τον στρατό και αργότερα από τα σχολεία και τα νοσοκομεία οι εικόνες!

Μιλάμε για πλήρη αφελληνισμό και αποβλάκωση στην οποία μας οδηγούν και δεν μας λένε τίποτα!

Όχι δεν είμαστε όλες οι χώρες ίδιες. Εμείς αμυνόμενοι είμασταν σχεδόν πάντα και είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας.

Δεν ντρεπόμαστε που έχουμε την Ελληνική σημαία καρφιτσωμένη στο μπαλκόνι έστω και δύο φορές τον χρόνο.

Το ΠΑΣΟΚ περνάει σρτην β φάση του σχεδίου του. Να μας κάνει σαν τους Πολωνούς, τους Αλβαμούς τους Ιτσαλούς και τους Γερμανούς. Ε, δεν είμαστε ίδιοι. Καλύτεροι ή χειρότεροι αλλά είμαστε Έλληνες. Τέλος.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και να σέβομαι τα άλλα κράτη και τις ελευθερίες τους. Δεν θέλω να είμαι εθνικιστής αλλά θέλω να μπορώ να φωνάξω για την Ελλάδα.

Άντε να χαθείτε , δεν ντρέπεστε κιόλας που δεν μας ρωτήσατε...

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Σαθρή επιχειρηματολογία και υπεκφυγές!


Πριν το 2004 ο κ. Σκανδαλίδης νομιμοποίησε περίπου 800.000 λαθρομετανάστες!
Ακολούθησε ο κ. Παυλόπουλος και με διάφορες μεθόδους νομιμοποίησε άλλους 600.000 λαθρομετανάστες!

Σύνολο 1.400.000 ήδη νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες!!!

- Κάποιος θα μου πει... Γιατί ονοματίζεις αυτούς τους ανθρώπους ως λαθρομετανάστες, αφού ήταν μετανάστες και τώρα είναι ήδη «Έλληνες»;

- Κατ' αρχήν ο Έλληνας γεννιέται, όπως και ο αλβανός, ο πακιστανός κτλ και δεν γίνεται με οποιασδήποτε μορφής γραφειοκρατική πράξη!
Οι πολιτικοί είναι αιρετοί κρατικοί λειτουργοί με «ημερομηνία λήξης» συνήθως πολύ σύντομη! Δεν μπορεί κάποιος από δαύτους να πάρει μια απόφαση, όσο κι αν ενεργεί σύννομα, που θα επηρεάζει καταλυτικά τα εκατομμύρια των Ελλήνων για τους επόμενους αιώνες!

- Νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όλοι τους πέρασαν παράνομα τα Ελληνικά σύνορα διαπράττοντας τεράστιο ποινικό αδίκημα, για το οποίο δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμα στα ελληνικά δικαστήρια!

- Νόμιμοι μετανάστες υπήρξαν οι Έλληνες που προσκλήθηκαν και αφού εξετάστηκαν και ελέχθησαν καταλλήλως, μεταφέρθηκαν με ευθύνη των χωρών που ζητούσαν το εργατικό δυναμικό και τότε ευημερούσαν οικονομικά, για να εργαστούν και να προσφέρουν στην χώρα που τους φιλοξενεί, στον εαυτό τους, την οικογένεια τους και στην πατρίδα τους την Ελλάδα...!
Αυτοί και μόνο αυτοί λέγονται νόμιμοι μετανάστες... όσοι δηλαδή προσκαλούνται, ελέγχονται, εξετάζονται και μετά εργάζονται!!!

Όσοι πηγαίνουν κρυφά κι απρόσκλητοι σε μια χώρα είναι έποικοι και δυνάστες!

Ο αριθμός των 250.000 παιδιών λαθρομεταναστών που ψευδώς ισχυρίζονται, οι συγγραφείς του λαθρονομοσχεδίου, ότι μόνο αυτά θέλουν να ελληνοποιήσουν, προέρχεται από μια στατιστική έρευνα του 2006 (!) σχετική με τα παιδιά λαθρομεταναστών που τότε φοιτούσαν στα ελληνικά σχολεία! Δηλαδή ο αριθμός αυτός που επικαλούνται είναι εντελώς παραπλανητικός και πλασματικός! Στην πραγματικότητα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος, σήμερα 4 χρόνια μετά την πρώτη μέτρηση, και μας τον κρύβουν σκόπιμα!

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του τέως αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, φανερώθηκε ότι μετά την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά αυτά (όσα κι αν είναι) των λαθρομεταναστών που προνοεί το λαθρονομοσχέδιο, αυτόματα σημαίνει ότι θα γίνουν Έλληνες και οι γονείς τους... Αυτό όμως μας το κρύβουν επίσης σκόπιμα!

Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον της Γαλλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών, που στο πρόσφατο παρελθόν εξέδωσε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την δικαίωση των εκεί προσφυγόντων γονιών, που ανάγκασε εν τέλει τις κυβερνήσεις να συμμορφωθούν! Το ίδιο θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση, αφού υπάρχει ήδη το προηγούμενο δεδικασμένο!

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο συγκεντρωτικά, έχουμε και λέμε:
1.400.000 είναι ήδη νομιμοποιημένοι.
1.000.000 είναι τουλάχιστον αυτοί που «θα τακτοποιήσει» το νυν λαθρονομοσχέδιο.
2.400.000 δηλαδή συνολικά σε πρώτη φάση…

Αυτά για την αρχή, αφού όπως συνεχώς ακούγεται δημόσια από επίσημα χείλη υπουργών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού ότι, «θα κλείσουμε τα σύνορά μας προς την Ευρώπη, πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…»!

Όλη η έννοια μας είναι δηλαδή να μην φύγουν από την Ελλάδα και όχι να πάψουν να εισβάλουν, από τα άμοιρα κι αφύλακτα Ελληνικά σύνορα, που σκοπίμως δεν γίνεται κανένας λόγος γι' αυτό! Μένουν μόνο σε ευχολόγια, ότι η Τουρκία δηλαδή κάποια στιγμή (!) θα πρέπει να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες που έχει συνυπογράψει, τις σχετικές με την επιστροφή κάποιων λαθρομεταναστών από αυτούς που διακινεί καθημερινά προς την χώρα μας!!!

Μετά την τακτοποίηση της πρώτης φουρνιάς λαθρομεταναστών, θα γίνει σλόγκαν σε όπου γης κατατρεγμένο... «πηγαίντε στο Ελλάντα, θα γίνετε Ευρωπαίοι και θα φάτε με χρυσά κουτάλια...»

Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html#ixzz0edXsHre9

πηγη

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ- ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!




Στις 4 σήμερα κατατέθηκε το λαθρονομοσχέδιο που έχει εισηγηθεί στη κυβέρνηση γνωστή ΜΚΟ (κλικ εδώ κι εδώ )με μεγάλη ανθελληνική δράση.

Για να ανακόψει τις αντιδράσεις του κατάπτυστου νομοσχεδίου με τις χαλαρότερες προϋποθέσεις παροχής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, το ΠΑΣΟΚιστάν ρίχνει στάχτη στα μάτια και εξαγγέλει "νέες ρυθμίσεις".

Μεταξύ άλλων, θα καθίσταται σαφές ότι η κτήση της ελληνικής ιθαγένειας για τους ενήλικες θα αφορά αποκλειστικά όσους διαμένουν με οριστικούς και όχι προσωρινούς τίτλους παραμονής.


Ποιός και με ποιον τρόπο τους παρείχε την οριστική διαμονή στην χώρα; Το πώς μπήκαν αρχικά στην χώρα ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ για να εργαστούν δεν καθιστά εκ πρωιμίου όλους αυτούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ;

Η προϋπόθεση αυτή θα αποκλείει αιτούμενους πολιτικό άσυλο, προτού αυτό τους χορηγηθεί οριστικά.

Είναι γνωστό πόσοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ χωρίς καν έγγραφα δηλώνουν πως κατάγονται από περιοχές όπου διεξάγεται πόλεμος για να πάρουν πολιτικό άσυλο. Φτάνει να θυμηθούμε το φιάσκο με τον Σύριο με το κοράνι που ξεσήκωσε μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για να κατακάψουν την Αθήνα για μία ακόμη φορά. Δήλωνε άλλη εθνικότητα για να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο και καθοδηγούνταν από ντόπιους και έξωθεν ανθελληνικές ΜΚΟ αλλά και στηρίχτηκε από κοινοβουλευτικά κόμματα για να δράσει. ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. Ποιος θα εγγυάται πως ότι λέει ο κάθε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ που δεν φέρει επάνω του κατά την είσοδό του στην Ελλάδα κανένα έγγραφο λέει και αλήθεια;

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, μελετάται η αύξηση του απαιτούμενου χρόνου παραμονής από πέντε έτη, που ήταν η αρχική ανακοίνωση.

Δηλαδή εδώ γίνεται μία παράταση της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ. Μπήκαν λαθραία ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ γι αυτό, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΚΑΝ όπως ορίζει ο ΝΟΜΟΣ και απλά μας λένε όποιος την σκαπουλάρει για περισσότερο διάστημα παραμένοντας ασύληπτος θα έχει και ελληνική ιθαγένεια. Να θυμίσουμε ότι οι προσωρινές άδειες παραμονής πωλούνται στην Ομόνοια αντί του ποσού των 400 ευρώ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ αρχή δεν πλησιάζει την περιοχή να πατάξει την ανομία και οι λαθρομετανάστες καθώς και όσοι πλουτίζουν από την υπόθεση ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Επίσης να θυμήσουμε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν απανωτά και πολυάριθμα χτυπήματα σε ΔΗΜΟΥΣ τα οποία παρουσιάζονται ως "ληστείες" ενώ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ πόσες άδειες παραμονής λείπουν την επόμενη από τα Δημαρχεία. Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα χτυπούσε Δήμο για 1000 ευρώ όπως έχει γίνει σε πλείστες περιπτώσεις.

Παράλληλα, για τα παιδιά μεταναστών η ιθαγένεια θα χορηγείται αφού παρακολουθήσουν έξι χρόνια ελληνικού σχολείου (αντί τριών ετών), αλλά η ιθαγένεια θα τους δίνεται και πριν τη συμπλήρωση 18 ετών.

Παιδιά μεταναστών ονομάζονται εκείνα που τους γονείς τους προσκάλεσε το ελληνικό κράτος να εργαστούν στην Ελλάδα. Πρόκειται για παιδιά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ τα οποία θα μπορούσαν να πάρουν κάλλιστα την ιθαγένεια του τόπου καταγωγής των γονιών τους και εδώ να παραμένουν (εφόσον γεννήθηκαν Ελλάδα) άδεια παραμονής με ίσως μεγαλύτερο χρονικό όριο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δίνεται η Ελληνική ιθαγένεια. Δεν είναι οι ρίζες τους εδώ. Να σημειώσουμε επίσης πως στη Νιγηρία που πλήθος φοιτητών ήλθαν για να σπουδάσουν και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ έμειναν και για να εργαστούν, είναι αδύνατον να πάρει κάποιος την Νιγηριανή ιθαγένεια. Μέχρι και οι χώρες της Αφρικής γνωρίζουν την σπουδαιότητα αυτής της λέξης που εμείς την μοιράζουμε σαν μπακαλόχαρτο.

Η κυβέρνηση διατηρεί το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου), ενώ η ΝΔ -όπως τουλάχιστον μετέδωσε το Mega- ζητά αυτό να ισχύει από τις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ετοιμαστείτε να έχετε Πακιστανούς Δημάρχους και Αλβανούς Δημοτικούς Συμβούλους. Και αν έχετε την ψευδαίσθηση πως θα σταματήσουν εκεί είσαστε μακρυά νυχτωμένοι. Αυτό αποτελεί απλά μία σφυγμομέτρηση των ΑΝΤΟΧΩΝ και ΑΝΟΧΩΝ μας. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Δεν χρειάζεται καν να το πούμε ...το γνωρίζετε όλοι πως με την πάροδο των χρόνων αυτά που κοροϊδεύαμε παίρνουν σάρκα και οστά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το Καλλικράτης η ισλαμοποίησης της πατρίδας μας είναι κάτι πλέον του βέβαιου. Και όπως είπαμε σειρά έχουν οι βουλευτικές εκλογές.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΛΕΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΡΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ

ΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΗΝ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΕΛΛΑΣ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΕΚΙΛΙΣΤΑΝ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ


πηγη


Διογκούμενο κύμα βιασμών γυναικών στην Ευρώπη από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες - ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ!!!!


Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας, το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μετανάστες Ασιάτες.

Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχεία γιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών.

Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η πραγματικότητα.

Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.

Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε, ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη.

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα, η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία.

Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλας σε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους, από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"...

Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, οι φεμινιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν, ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα"...

πηγή