Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ!


ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΝΥΧΤΑ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Η πρωτοβουλία των "φίλων του Αγίου Όρους" που αγκαλιάζεται από όλον τον Αγωνιζόμενο Πατριωτικό Χώρο, είναι δεύτερη μεγάλη ευκαιρία μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας να ξανα-ανασκουμπωθούμε και να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση, ότι το ποτάμι που ξεχείλισε στις 30 Ιανουαρίου, φουσκώνει κάθε μέρα όλο και πιό πολυ... Και θα τους πνίξει...

Το Σαββάτο 6 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, ΕΝΩΜΕΝΕΣ, οι δυνάμεις της Αντίστασης, λένε ΟΧΙ, στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, ΟΧΙ στην Παγκοσμιοποίηση, ΟΧΙ στην συρρίκνωση των Εθνικών μας συνόρων.

Και λένε ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ στις προθέσεις του συστήματος να αλλοιώσει την Εθνικοθρησκευτική μας ΣΥΝΟΧΗ... ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΟΝΙΑ...

Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένουμε έναν χρόνο για να γίνουμε διπλάσιοι... Ίσως να μας αρκεί μιά εβδομάδα... Ας το δουλέψουμε, ας το παλέψουμε κι ας το κοινωνήσουμε σε συμαχητές, φίλους και συγγενείς... ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ... Τώρα θα μας δούν και μέρα... Δεν θέλουμε να τους τρομάξουμε πια... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

"Μάλλον σε άλλη χώρα βρισκόμαστε..."



"Xθές Κυριακή απόγευμα πήγα μια βόλτα με τη γυναίκα μου στην πλατεία Αριστοτέλους και στη παραλία στη Θεσσαλονικη. Το θέαμα που αντικρύσαμε ήταν τουλάχιστον τραγικό και τρομακτικό.

Άπειροι έγχρωμοι λαθρομετανάστες να έχουν απλώσει τη πραμάτια τους κατα μήκος της παραλιακής, αφήνοντας ελάχιστο χώρο στους περπατητές και καθόλου στους ποδηλάτες.

Το παραεμπόριο με την ανοχή του ξεπουλημένου κράτους δλδ. που το μόνο που κάνι είναι να κυνηγάει τον Έλληνα φορολογούμενο και να αποκαλεί "φασίστα" όποιον τολμάει να πει την αλήθεια!

Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι βρισκόμασταν σε άλλη χώρα, μάλλον κάπου... στην Αφρική. Φοβόμασταν να περπατήσουμε και συνεχώς είχαμε το νού μας μη μας αρπάξει κανείς καμία τσάντα. Φάτσες περίεργες, ύποπτες, φυσιογνωμίες που θα έπρεπε να είχαν ελεγχθεί πρότου να μπούν στην Ελλάδα.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο. Οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτισμικές προεκτάσεις του προβλήματος μάλλον δεν απασχολούν κανένα αρμόδιο που προτιμά να απλώνει τη κουτάλα και να αράζει το βίος του Ελληνικού λαού.

Κρίμα για τη χώρα , κρίμα για τα παιδιά μας που θα ζήσουν ίσως στη χειρότερη περίοδο του Ελληνισμού."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Χωρίς όρια η εγκληματικότητα - 46.2% περισσότερη από πέρυσι - ΜΠΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ!


Αυξήθηκαν κατά 42,6% πέρυσι οι ληστείες. (σ.σ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ) κλέφτης βίασε 95χρονη στην Εύβοια. Μαχαιρώθηκε αρτοποιός στο Λαύριο

Τη μαύρη πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία από την έκρηξη της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζουν τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας για το 2009, ενώ τα καθημερινά περιστατικά πρωτοφανούς αγριότητας έχουν προκαλέσει σύγχυση στις Αρχές, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τον τρόπο να ανακόψουν την πορεία της κατάστασης.

Ενδεικτικά, το Σαββατοκύριακο, κλέφτης έφτασε στο σημείο να βιάσει 95χρονη στην Εύβοια, ενώ μόλις δύο μέρες πριν τρεις άλλοι ξυλοκόπησαν 97χρονο στο σπίτι του για να του πάρουν τα λιγοστά χρήματα που είχε.

Επίσης, δύο κακοποιοί πυροβόλησαν εν κινήσει πάνω στη μοτοσικλέτα του υπάλληλο της εταιρείας «Γερμανός» για να τον ληστέψουν, τρεις άλλοι μαχαίρωσαν αρτοποιό στο Λαύριο, ένας μαχαίρωσε διερχόμενο στα Εξάρχεια, πάλι με σκοπό τη ληστεία, ενώ ένας 30χρονος από το Μπαγκλαντές έσφαξε τη Ρουμάνα σύντροφό του στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, το 2009 σε σχέση με το 2008 οι ληστείες παρουσίασαν αύξηση 42,6%, οι αρπαγές τσαντών 83%, ενώ οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ τινάχτηκαν στο 100%.

Εν τω μεταξύ ανασύρθηκε νεκρός προχθές από τη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου ο 18χρονος Ρουμάνος που αναζητούνταν από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, όταν μαζί με δύο ανήλικους Αλβανούς είχαν ληστέψει τον φύλακα της πλαζ, τον οποίο χτύπησαν και του πήραν το κινητό του τηλέφωνο. Οι νεαροί καταδιώχτηκαν από αστυνομικούς και έπεσαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν.

Οι δύο Αλβανοί ανασύρθηκαν με υποθερμία αλλά ζωντανοί, ενώ ο Ρουμάνος βρέθηκε προχθές νεκρός. Πιθανολογείται ότι χτύπησε στα βράχια και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα του τελευταίου διημέρου:

Θύμα βιασμού έπεσε 95χρονη σε χωριό της Εύβοιας από έναν άγνωστο που εισέβαλε προχθές το βράδυ στο σπίτι της. Οπως κατέθεσε η ηλικιωμένη γυναίκα, που σε αυτήν την ηλικία έζησε την πιο φρικτή εμπειρία, ο δράστης, ο οποίος πιθανόν ήταν αλλοδαπός, μπήκε στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν, την ξύπνησε, τη βίασε και εξαφανίστηκε, χωρίς να ξέρει αν έκλεψε κάτι.

Εφιάλτης για πατέρα - γιο


Δραματικές ώρες στα χέρια τριών ληστών έζησαν πατέρας και γιος, προχθές τα ξημερώματα, στο σπίτι πάνω από το αρτοποιείο τους στο Λαύριο. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 65χρονο αρτοποιό, έδεσαν τον ίδιο και τον γιο του με καλώδια, πήραν από το σπίτι 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, άγνωστος τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο έναν άνδρα και άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό, ενώ άλλοι δύο τραυμάτισαν με μαχαίρι 17χρονο στη στάση του Μετρό Ευαγγελισμός για 75 ευρώ.

Ακόμα, μία γυναίκα τραυματίστηκε στα Πετράλωνα κατά την αρπαγή της τσάντας της, έξι άτομα, πιθανόν αλλοδαποί, τραυμάτισαν πολίτη στο Σύνταγμα και του πήραν 200 ευρώ, ενώ σωρεία είναι οι επιθέσεις χωρίς τραυματισμούς κυρίως στην Αθήνα.

Μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Το έγκλημα στον Κολωνό έγινε χθες το πρωί, στην οδό Φιλιππουπόλεως 27, όπου έμεναν δράστης και θύμα. Ο 30χρονος Μπαγκλαντεσιανός, κατά τη διάρκεια καβγά με την 24χρονη Ρουμάνα σύντροφό του, πιθανότατα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, αλλά χτύπησε το πόδι του και συνελήφθη από αστυνομικούς, που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες.

ΚΑΜΙΝΙΑ

Πυροβόλησαν υπάλληλο

Η ληστεία στον υπάλληλο της εταιρείας «Γερμανός» έγινε στην οδό Μυκόνου 52 στα Καμίνια, την ώρα που είχε παραλάβει τις εισπράξεις από τρία καταστήματα της εταιρείας στην περιοχή και πήγαινε με τη μοτοσικλέτα του να τα καταθέσει. Δύο άγνωστοι, που επίσης επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον πυροβόλησαν εν κινήσει με αποτέλεσμα να το τραυματίσουν στο δεξί πόδι και, όταν έπεσε στον δρόμο, του άρπαξαν την τσάντα με 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Πάτρα
Ληστής ετών... 10 εισέβαλε σε κέντρο αισθητικής

Δεκάχρονος εισήλθε σε κέντρο αισθητικής στην Πάτρα και άρπαξε την τσάντα της ιδιοκτήτριας. Οι υπεύθυνοι του ινστιτούτου δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν παρακολουθώντας την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας διαπίστωσαν ότι ο κλέφτης της τσάντας ήταν ένα νεαρό αγόρι.

Ο 10χρονος σκαρφάλωσε από τον φωταγωγό στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, με κίνδυνο της ζωής του και από το ανοικτό παράθυρο της κουζίνας κατάφερε να μπει στο ινστιτούτο.

Με αστραπιαίες κινήσεις το αγόρι άρπαξε την τσάντα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπήκε μέσα αποχώρησε από το κέντρο αισθητικής. Η ιδιοκτήτρια του κέντρου ανακάλυψε πως η προσωπική της τσάντα είχε κάνει φτερά. Αμέσως έβαλε το βίντεο του κυκλώματος παρακολούθησης που διατεθεί το κέντρο και έκπληκτη είδε τον μικρό να κλέβει την τσάντα της. Ο δεκάχρονος δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές, αν και το πρόσωπό του έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ (πηγή)

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ - ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΣΩ SMS ΣΤΟΝ ΤΗΛ. ΑΡΙΘΜΟ 6979240406 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ SMS ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ "ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ".




ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ...


ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΟΞΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.


ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ..

ΤΙΣ "ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ", ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


πηγη