Χρήστες OnLine

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δημήτρης Παπαχρήστου & Δημήτρης Παπαγεωργίου. Καμαρώστε ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ Χρυσοχοϊδη ... μέ διαφορά 3 μηνών

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

Ας ξεκινήσουμε από το περιστατικό (21/10/2009) στο οποίο προσήχθει ο κ. Παπαχρήστου (εκφωνητής του Πολυτεχνείου) μαζί με δύο δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάστε την είδηση από το in.gr:

Την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Τσιατούρα ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από το περιστατικό στα Εξάρχεια με τις προσαγωγές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όσους προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το ξανακάνω δημοσίως» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι και ζήτησε να διερευνηθεί ποιός έδωσε την εντολή για αυτές τις προσαγωγές.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1066738

Στις φωτογραφίες παρακολουθούμε καρέ-καρέ τον κύριο Παπαχρήστου Δημήτριο να προσπαθεί να βγάλει το κράνος από τον αστυνομικό.

Ολόκληρο το βίντεο μπορείται να δείτε εδώ :http://www.youtube.com/watch?v=AE4H6BLCQ_0&feature=player_embedded

Συνοψίζοντας,

Τόσο ο Δημοσιογράφος Δημ. Παπαχρήστου όσο και οι δημοσιογράφοι Στέλιος Ελληνιάδης («Ελευθεροτυπία» & «στο Κόκκινο», μέλος ΣΥΝ) και Σωτήριος Διαματόπουλος με εντολή του Υπ.Προστ. του Πολίτη

αφήνονται ελεύθεροι
με προφορική εντολή του Υπουργού (ποιος έδωσε στον Υπουργό το δικαίωμα να υποκαθιστά ο ίδιος την Ελληνική δικαιοσύνη;)

ο Υπουργός ζητάει δημόσια συγνώμη και

ζητάει και υποχρεώνει τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να παραιτηθεί εξαιτίας του συμβάντος

ο Υπουργός Προ.Πο ζητάει να διερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή για τις προσαγωγές (για να το σκεφθεί καλά κάθε αστυνομικός που θα θελήσει να προσαγάγει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ άσχετα αν τους εξυβρίζουν ή αν τους βγάζουν το κράνος ή αν υποθάλπτουν εγκληματίες που επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Ας δούμε τώρα και πως αντιμετωπίστηκε ένα αντίστοιχο περιστατικό, 3 μήνες μετά, όπου όμως οι προσαχθέντες ανήκουνε στον «πατριωτικό» χώρο.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος και του περιοδικού Patria προσαγάγεται το σάββατο 23/1/2010 μαζί με άλλα 43 άτομα στους Αμπελόκηπους(στην Αθήνα) , κατά τη διάρκεια συμπλοκών αναρχικούς και αντιρατσιστές.

Προσαγάγονται και τελικά συλλαμβάνονται συνολικά 44 άτομα,

ΟΛΟΙ τους εθνικιστές (κανένας αναρχικός ή αντιρατσιστής δεν συνελλήφθηκε),

προφυλακίζονται ΟΛΟΙ, ανάμεσά τους και 13 ανήλικοι.

Δύο ημέρες μετά, δηλ την Δευτέρα 25/1/10 αποφυλακίζονται προσωρινά μόνον οι 13 ανήλικοι και χρειάζονται άλλες δύο ημέρες για να αποφυλακιστούνε (παίρνοντας τακτική δικάσιμο) οι υπόλοιποι.

Προς έκλπηξη όλων, ο δημοσιογράφος Δημ. Παπαγεωργίου όχι μόνο δεν αποφυλακίστηκε πρώτος αλλά αποφασίστηκε να παραμείνει προφυλακισμένος!
Αιτία:

Αναγνωρίστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικούς!

Μάλιστα διώκεται με τον «κουκουλονόμο», τον οποίο το ΠΑΣΟΚ λέει ότι είναι άδικος και θα τον αλλάξει.Βέβαια το ερώτημα είναι αν ο δημοσιογράφος φορούσε κουκούλα, τότε πως τον αναγνώρισαν οι ΣΥΡΙΖΑιοι και οι αναρχικοί;

Όπως όμως μπορείτε να δείτε εδώ:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1115163ο Δημ.Παπαγεωργίου είχε στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από το Indymedia πολύ πριν το περιστατικό στους Αμπελοκήπους.Τους είχε πειράξει μάλιστα και η πρωτοβουλία του να αναλάβουν την επισκευή του ετοιμόροπου σπιτιού του Κωστή Παλαμά, με αποκλειστικά δικά τους χρήματα και προσωπική εργασία.
Συνοψίζοντας:

Ο (αριστερός) Παπαχρήστου Δημήτρης
· απελευθερώνεται (με εντολή υπουργού)
· ανταμοίβεται με δημόσια συγνώμη και
· προκαλεί την υποχρεωτική παραίτηση του Αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας.

Αντίθετα, ο Παπαγεωργίου Δημήτρης, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ επειδή «αναγνωρίστηκε» (υποτίθεται ενώ φορούσε κουκούλα) από αναρχικούς και ΣΥΡΙΖΑίους.

Επιπλέον:

Ο (αριστερός) Παπαχρήστου προπαγανδίζει την ιδεολογία του στα δημόσια ελληνικά σχολεία:

όπως μπορείτε να δείτε, καθηγητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουνε να καλούνε τον Παπαχρήστου (ναι αυτόν που είδατε να προσπαθεί να βγάλει το κράνος από τον αστυνομικό) για ομιλίες ΜΕΣΑ σε σχολεία όπως

στα δημοτικά της Κερατέας
http://www.atticanews.gr/?c=117&a=2321

· από το σύνδεσμο Φιλολόγων νομού Ημαθίας και την αντίστοιχη ΕΛΜΕ
http://www.laosver.gr/news/local/16150.html αλλά και

· σε Λύκεια : έχουμε καταγγελίες από μαθητές του 7ου Λυκείου Θεσσαλονίκης που υποχρεώθηκαν από τους φιλολόγους τους αντί για μάθημα να παρακολουθήσουν 2 ώρες σκληρής αριστερής προπαγάνδας τον Νοεμβρίο 2009 χωρίς μάλιστα να υπάρχει καμμία σχετική άδεια από τη Δ/νση Βθμιας Εκπ/σης του νομού Θεσσαλονίκης

Όσο για τις απόψεις του κ. Παπαχρήστου, διαβάστε τι δήλωσε
σε συνέντευξή του σε μαθητή:«Ο κυβερνητικός εθνικισμός των γειτόνων μας είναι χειρότερος από των Άνθιμων και των Καρατζαφέρηδων» , πλαισιωμένα με πολλές ακόμη αναρχοαριστερές αμπελοφιλοσοφίες.http://efhbos.wordpress.com/2008/11/13/efhbos_mhtsos_papaxrhstos/
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
Για να μας απελευθερώνουν μόλις μας προσαγάγουν με εντολή του Υπ.Προ.Πο
Για να μας ζητάει δημόσια συγνωμη ο ίδιος ο Υπουργός
Για να αλλάζει εξαιτίας μας Αρχηγό η Ελληνική Αστυνομία
Και για να κάνουμε και την προπαγάνδα μας στη συνέχεια ΜΕΣΑ στα Ελληνικά δημόσια σχολεία.

Αυτή η αδικία ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί.

πηγή:
ΑντιΠαρακμή

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΞΕΠΟΤΛΗΜΕΝΩΝ

Αρθρο του απαντηση στην Wall street Journal

«Η Ελλάδα προστατεύει τις μειονότητες»

«Οι πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις στην Κρήτη θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη και εγείρουν σημαντικά ηθικά και πολιτικά ζητήματα. Εντούτοις, αυτά συνδέονται περισσότερο με την γενικότερη άνοδο της βίας και τη δράση εξτρεμιστικών οργανώσεων και λιγότερο με την άνοδο του αντι-σημιτισμού. Η Ελλάδα δεν υπήρξε - και δεν θα γίνει ποτέ - μια χώρα τυφλού μίσους και ρατσισμού. Αν και, δικαιολογημένα, θα ανέμενε κανείς μια πιο έγκαιρη δημόσια αντίδραση στην κατάπτυστη επίθεση στη συναγωγή, δεν πρέπει να μπαίνει κανείς στον πειρασμό να προβαίνει σε ανακριβείς και επικίνδυνες γενικεύσεις. Ιστορικά, οι Έλληνες υπέφεραν στα χέρια των Ναζί και έχουν πληρώσει ασύγκριτο τίμημα στο όνομα της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των δικαιωμάτων του πολίτη.
Τώρα που οι βάνδαλοι είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, οι επικριτές πρέπει να παραδεχτούν ότι οι Ελληνικές αρχές έδρασαν με επαγγελματικό και υποδειγματικό τρόπο. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε προ ημερών περισσότερους από 40 ακροδεξιούς εξτρεμιστές, οι οποίοι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που συμπαραστέκονταν στους μετανάστες. Η αλλαγή δεν θα συντελεστεί εν μια νυκτί αλλά, η νέα μας κυβέρνηση υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι αποφασισμένη να επιδείξει «μηδενική ανοχή» απέναντι σε κάθε είδος βίας και να προστατεύσει τα δικαιώματα των μειονοτήτων, καθώς και των αδύναμων και φτωχών πολιτών της.»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

πηγή

Ανακεφαλαιωνοντας

Απο εκει που η Ελληνικη Κυβερνηση δεν αναγνωριζει καμια μειονοτητα , τωρα υπουργος διατυπαμπανιζει οχι μονο οτι εχουμε αλλα πως θα τις προστατευσει κιολας

Προδικαζει το αποτελεσμα της δικης των εθνικιστων αφου ισχυριζεται οτι επιτεθηκαν και οχι απλως οτι συνεληφθησαν μετα απο συμπλοκη

Ο υπουργος θεωρει οτι οι οργανωσεις που διαδηλωνουν υπερ των λαθρομεταναστων ειναι κατι το θετικο - σε μια χωρα ομως οπου τηρειται η εννομη ταξη οι εν λογω οργανωσεις θα ειχαν απαγορευτει και τα μελη τους θα ηταν στην φυλακη αφου στην ουσια παροτρυνουν στην τελεση του αδικηματος της παρανομη εισοδου στη χωρα .


Ψευδολογεί για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Κρήτη (Αποκάλυψη: Ξένοι πράκτορες συνεχίζουν να αλωνίζουν:Σύλληψη Αμερικανών και Βρετανών πρακτόρων για τον εμπρησμό της Εβραϊκής συναγωγής. )

Απο την αλλη η προασπιση της εθνικης συνοχης και των συνορων θεωρειται μη ανεκτη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αεροπορική βάση στην Ίμβρο "σφήνα" στο βόρειο Αιγαίο κατασκευάζει η Τουρκία


Προωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων με διάδρομο αποπροσγείωσης μαχητικών αεροσκαφών μήκους 2.100 μ. κατασκευάζουν οι Τούρκοι με άκρα μυστικότητα στην Ίμβρο το νησί που η Άγκυρα μετέτρεψε σε ανοικτή φυλακή για να διώξει τους Έλληνες κατοίκους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το defencenet.gr η αεροπορική βάση κτίζεται δίπλα (απόσταση 1,6 χλμ) από το κεντρικό στρατόπεδο του νησιού όπου εδρεύει ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, αλλά και η μονάδα του πυροβολικού (1,5 χλμ από την πρωτεύουσα το χωριό Παναγιά Μπαλωμένη).

Η μονάδα υποστηρίζει κυρίως τους εκτοξευτές των πυραύλων WS-1 των 302 χλστ, εμβέλειας 80 χλμ. που εδράζονται σε τετραπλούς εκτοξευτές και στοχεύουν τη Λήμνο.

Το αεροδρόμιο θα έχει την δυνατότητα υποστήριξης των δύο βασικών τύπων μαχητικών αεροσκαφών, F-16C/D και F-4Ε 2020 Terminator (λόγω του οριακού μήκους του διαδρόμου για απογειώσεις με πλήρες οπλικό φορτίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε συνθήκες επιχειρήσεων ή για αναγκαστικές προσγειώσεις μαχητικών), των μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 και C-160 της τουρκικής Αεροπορίας, καθώς και όλων των ελικοπτέρων. Το αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά στρατιωτικούς σκοπούς.


Η κίνηση της Άγκυρας είναι καθαρά επιθετική ειδικά αν συνδυαστεί με τις εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού λιμανιού του νησιού του Κάστρου που βρίσκεται βορειοανατολικά, τις νέες αποθήκες πυρομαχικών που κτίζονται συνέχεια και τα έργα υποδομής και υποστήριξης βόρεια της πρωτεύουσας του νησιού. Οι εργασίες έχουν ενταθεί από το περασμένο καλοκαίρι κα σίγουρα αυτό δεν είναι άσχετο με ην ελληνική κινητικότητα λίγα μίλια βορειοδυτικά στα πετρελαϊκά πεδία της Θάσου και του Μπάμπουρα.

Δημιουργείται μία προωθημένη αεροπορική βάση, λίγα μίλια βορειοανατολικά της Λήμνου και νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης, ανάλογη με την Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου, προφανώς για να υποστηρίζει τις βάσεις Μπαλίκεσερ και την Μπαντίρμα, αλλά και για να αποτελεί εφαλτήριο σε αποβατικές ενέργεις στο βόρειο Αιγαίο. Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε σε εκτάσεις που ανήκαν σε Έλληνες στους οποίους δε τους αναγνωρίστηκαν οι παλαιοί τίτλοι κυριότητας και έτσι τα κτήματα αυτά περιήλθαν στην κατοχή του τουρκικού δημοσίου. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία του αεροδρομίου (λήφθηκε μόλις είχαν τελειώσει οι εργασίες του διαδρόμου αποπροσγείωσης και πριν αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του πύργου ελέγχου, των υποστέγων, των αποθηκών κλπ) βρίσκεται στη μέση μιας αγροτικής περιοχής.

Στην Ίμβρο το 1964 απαγορεύθηκε η διδασκαλία της ελληνικής με αποτέλεσμα ο κύριος όγκος των μαθητών να μεταναστεύσει προς Κωνσταντινούπολη και Ελλάδα. Τα μέτρα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την δραματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού.

Έτσι από 9.000 μέλη περίπου το 1960, ανέρχεται σήμερα σε 500 περίπου ομογενείς (μονίμους κατοίκους) και στα δύο νησιά που με την συνθήκη της Λοζάνης, έμεινασν υπό τουρκική κατοχή (Ίμβρος-Τένεδος). Το 1965 ιδρύθηκαν οι περίφημες «ανοικτές φυλακές», όπου οι πάσης φύσεως εγκληματίες κυκλοφορούσαν αλεύθεροι από το πρωί μέχρι το βράδυ, προβαίνοντας σε κάθε είδους βιαιότητες σε βάρος του πληθυσμού και μάλιστα...χωρίς την τυπική δυνατότητα των τουρκικών αρχών ασφαλείας να παρεμβαίνουν! Γιατί; Σύμφωνα με το άρθρο 14 της Συνθήκης της Λωζάννης θεσπίστηκε για την Ίμβρο και την Τένεδο καθεστώς ειδικής διοικητικής οργάνωσης (τοπική αυτονομία) αποτελούμενη από τοπικά στοιχεία για την παροχή εγγυήσεων στον γηγενή μη-μουσουλμανικό πληθυσμό (ο οποίος αποτελούσε τότε την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των δύο νήσων)!

Χαρακτηριστικό είναι όταν ομάδα παρακρατικών επιτέθηκε σε Ιμβριώτη ομογενή κατά την επίσκεψη του Έλληνα γενικού προξένου στην Κωνσταντινούπολη Αλέξη Αλεξανδρή αυτό έγινε όταν το αυτοκίνητο της αστυνομίας που συνόδευε τον Έλληνα διπλωμάτη, αποχώρησε με πρόσχημα την... έλλειψη ευθύνης στη περιοχή. Δηλαδή χρησιμοποίησαν το άρθρο 14, το οποίο βέβαια έχουν ποδοπατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Από τους 9.000 Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, σήμερα ο πληθυσμός δεν ξεπερνάει τους 500 περίπου ομογενείς και στα δύο νησιά...

Την περασμένη εβδομάδα η τουρκική εφημερδία Taraf, δημοσίευσε απομαγνητοφωνημένη ομιλία Τούρκου συνταγματάρχη στην οποία ο Τούρκος αξιωματικός παραδεχόταν ότι βάσει οργανωμένου σχεδίου και για να διώξουν τους Έλληνες ομογενείς από την Ίμβρο μετέτρεψαν το 1965 το νησί σε ανοικτή φυλακή και το ίδιο πρότεινε να εφαρμοστεί μετά την κατάληψη του βόρειου Έβρου στην επίθεση που σχεδιαζόταν εκεί το 2003 βάσει των αποκαλύψεων της Taraf.

Όλα αυτά την ώρα που η Πολεμική Αεροπορία πιεζόμενη νε περικόψει δαπάνες προγραμματίζει, αν απαιτηθεί από τις οικονομικές εξελίξεις, την κατάργηση των προωθημένων Σμηναρχιών σε Σκύρο και Καστέλλι...

πηγή

Διαβάστε τι γράφαμε:

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007
Τα πετρέλαια του Βορείου Αιγαίου

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008
Τουρκικό γεωτρύπανο στο Αιγαίο

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ Η «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟY»

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009
Οι Τούρκοι κάνουν εξόρυξη πετρελαίου στο Αιγαίο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αεροπορική βάση στην Ίμβρο "σφήνα" στο βόρειο Αιγαίο κατασκευάζει η Τουρκία


Προωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων με διάδρομο αποπροσγείωσης μαχητικών αεροσκαφών μήκους 2.100 μ. κατασκευάζουν οι Τούρκοι με άκρα μυστικότητα στην Ίμβρο το νησί που η Άγκυρα μετέτρεψε σε ανοικτή φυλακή για να διώξει τους Έλληνες κατοίκους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το defencenet.gr η αεροπορική βάση κτίζεται δίπλα (απόσταση 1,6 χλμ) από το κεντρικό στρατόπεδο του νησιού όπου εδρεύει ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, αλλά και η μονάδα του πυροβολικού (1,5 χλμ από την πρωτεύουσα το χωριό Παναγιά Μπαλωμένη).

Η μονάδα υποστηρίζει κυρίως τους εκτοξευτές των πυραύλων WS-1 των 302 χλστ, εμβέλειας 80 χλμ. που εδράζονται σε τετραπλούς εκτοξευτές και στοχεύουν τη Λήμνο.

Το αεροδρόμιο θα έχει την δυνατότητα υποστήριξης των δύο βασικών τύπων μαχητικών αεροσκαφών, F-16C/D και F-4Ε 2020 Terminator (λόγω του οριακού μήκους του διαδρόμου για απογειώσεις με πλήρες οπλικό φορτίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε συνθήκες επιχειρήσεων ή για αναγκαστικές προσγειώσεις μαχητικών), των μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 και C-160 της τουρκικής Αεροπορίας, καθώς και όλων των ελικοπτέρων. Το αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά στρατιωτικούς σκοπούς.


Η κίνηση της Άγκυρας είναι καθαρά επιθετική ειδικά αν συνδυαστεί με τις εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού λιμανιού του νησιού του Κάστρου που βρίσκεται βορειοανατολικά, τις νέες αποθήκες πυρομαχικών που κτίζονται συνέχεια και τα έργα υποδομής και υποστήριξης βόρεια της πρωτεύουσας του νησιού. Οι εργασίες έχουν ενταθεί από το περασμένο καλοκαίρι κα σίγουρα αυτό δεν είναι άσχετο με ην ελληνική κινητικότητα λίγα μίλια βορειοδυτικά στα πετρελαϊκά πεδία της Θάσου και του Μπάμπουρα.

Δημιουργείται μία προωθημένη αεροπορική βάση, λίγα μίλια βορειοανατολικά της Λήμνου και νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης, ανάλογη με την Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου, προφανώς για να υποστηρίζει τις βάσεις Μπαλίκεσερ και την Μπαντίρμα, αλλά και για να αποτελεί εφαλτήριο σε αποβατικές ενέργεις στο βόρειο Αιγαίο. Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε σε εκτάσεις που ανήκαν σε Έλληνες στους οποίους δε τους αναγνωρίστηκαν οι παλαιοί τίτλοι κυριότητας και έτσι τα κτήματα αυτά περιήλθαν στην κατοχή του τουρκικού δημοσίου. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία του αεροδρομίου (λήφθηκε μόλις είχαν τελειώσει οι εργασίες του διαδρόμου αποπροσγείωσης και πριν αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του πύργου ελέγχου, των υποστέγων, των αποθηκών κλπ) βρίσκεται στη μέση μιας αγροτικής περιοχής.

Στην Ίμβρο το 1964 απαγορεύθηκε η διδασκαλία της ελληνικής με αποτέλεσμα ο κύριος όγκος των μαθητών να μεταναστεύσει προς Κωνσταντινούπολη και Ελλάδα. Τα μέτρα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την δραματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού.

Έτσι από 9.000 μέλη περίπου το 1960, ανέρχεται σήμερα σε 500 περίπου ομογενείς (μονίμους κατοίκους) και στα δύο νησιά που με την συνθήκη της Λοζάνης, έμεινασν υπό τουρκική κατοχή (Ίμβρος-Τένεδος). Το 1965 ιδρύθηκαν οι περίφημες «ανοικτές φυλακές», όπου οι πάσης φύσεως εγκληματίες κυκλοφορούσαν αλεύθεροι από το πρωί μέχρι το βράδυ, προβαίνοντας σε κάθε είδους βιαιότητες σε βάρος του πληθυσμού και μάλιστα...χωρίς την τυπική δυνατότητα των τουρκικών αρχών ασφαλείας να παρεμβαίνουν! Γιατί; Σύμφωνα με το άρθρο 14 της Συνθήκης της Λωζάννης θεσπίστηκε για την Ίμβρο και την Τένεδο καθεστώς ειδικής διοικητικής οργάνωσης (τοπική αυτονομία) αποτελούμενη από τοπικά στοιχεία για την παροχή εγγυήσεων στον γηγενή μη-μουσουλμανικό πληθυσμό (ο οποίος αποτελούσε τότε την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των δύο νήσων)!

Χαρακτηριστικό είναι όταν ομάδα παρακρατικών επιτέθηκε σε Ιμβριώτη ομογενή κατά την επίσκεψη του Έλληνα γενικού προξένου στην Κωνσταντινούπολη Αλέξη Αλεξανδρή αυτό έγινε όταν το αυτοκίνητο της αστυνομίας που συνόδευε τον Έλληνα διπλωμάτη, αποχώρησε με πρόσχημα την... έλλειψη ευθύνης στη περιοχή. Δηλαδή χρησιμοποίησαν το άρθρο 14, το οποίο βέβαια έχουν ποδοπατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Από τους 9.000 Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, σήμερα ο πληθυσμός δεν ξεπερνάει τους 500 περίπου ομογενείς και στα δύο νησιά...

Την περασμένη εβδομάδα η τουρκική εφημερδία Taraf, δημοσίευσε απομαγνητοφωνημένη ομιλία Τούρκου συνταγματάρχη στην οποία ο Τούρκος αξιωματικός παραδεχόταν ότι βάσει οργανωμένου σχεδίου και για να διώξουν τους Έλληνες ομογενείς από την Ίμβρο μετέτρεψαν το 1965 το νησί σε ανοικτή φυλακή και το ίδιο πρότεινε να εφαρμοστεί μετά την κατάληψη του βόρειου Έβρου στην επίθεση που σχεδιαζόταν εκεί το 2003 βάσει των αποκαλύψεων της Taraf.

Όλα αυτά την ώρα που η Πολεμική Αεροπορία πιεζόμενη νε περικόψει δαπάνες προγραμματίζει, αν απαιτηθεί από τις οικονομικές εξελίξεις, την κατάργηση των προωθημένων Σμηναρχιών σε Σκύρο και Καστέλλι...

πηγή

Διαβάστε τι γράφαμε:

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007
Τα πετρέλαια του Βορείου Αιγαίου

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008
Τουρκικό γεωτρύπανο στο Αιγαίο

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ Η «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟY»

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009
Οι Τούρκοι κάνουν εξόρυξη πετρελαίου στο Αιγαίο...

Διευρύνεται το ισλαμικό προγεφύρωμα


Ο εχθρός αποβίβασε χθες στην Σάμο ακόμα 3 διμοιρίες επιλεγμένων εποικιστών.
Οι Λιμενικοί «συνέλαβαν» τους 60 λαθρομετανάστες καθώς προσπαθούσαν να μπουν παράνομα στη χώρα μας με ένα φουσκωτό σκάφος, χωρίς να έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το πρωί «σύμφωνα με το πρόγραμμα φιλοξενείας» τους προσέφεραν ζεστά κρουασάν.


Σπ.Χ


Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ


Oι σκέψεις για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες δεύτερης γενιάς δεν λαμβάνουν υπόψη τους, μεταξύ άλλων, ένα επικίνδυνο γεωπολιτικό δεδομένο: Ένα συμπαγές τμήμα αυτών είναι αλβανικής καταγωγής.
Κατά συνέπεια, η τυχόν ελληνοποίηση μεταναστών δεν θα εισαγάγει στην ελληνική κοινωνία μόνο πολίτες απλώς διαφορετικής εθνοτικής προέλευσης, αλλά και μια συμπαγή εθνική ομάδα μιας γειτονικής χώρας. Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι ούτε φυλετικό ούτε εθνοτικό αλλά γεωπολιτικό. Σήμερα, ο αλβανικός λαός ζει μια φάση αυξημένου και επιθετικού εθνικισμού και το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να επιδράσει και στους Αλβανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα. Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία των αλβανικής καταγωγής πολιτών θα απορροφηθεί γρήγορα από την ελληνική κοινωνία. Όμως αυτό αφορά στην πλειοψηφία. Και το ζήτημα είναι ότι τα προβλήματα δεν τα δημιουργούν ποτέ οι μεγάλες πλειοψηφίες που θέλουν την ησυχία τους, αλλά οι μικροσκοπικές φανατισμένες μειοψηφίες.

Και αυτές είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν. Και, φυσικά, είναι απλώς θέμα χρόνου να εμφανιστούν και αντίστοιχες ακραίες εθνικιστικές μειοψηφίες Ελλήνων που θα δημιουργήσουν το διαλεκτικό πόλο βίας και θα φανατισμού. Ας μην ξεχνάμε ότι η Γιουγκοσλαβία δεν διαλύθηκε και η Βοσνία δεν βυθίστηκε στο αίμα για τόσα χρόνια επειδή το ήθελε η πλειοψηφία των πολιτών τους, αλλά μόνον κάποιες αποφασισμένες μειοψηφίες.

Ούτε στη Ρουάντα κάποια στιγμή αποφάσισαν οι Χούτου να σφάξουν τους Τούτσι γείτονές τους. Η σφαγή υπήρξε αποτέλεσμα συνθετικής διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε από ορισμένους φανατικούς.
Οι βίαιες και εξτρεμιστικές μειοψηφίες, ενώ δεν έχουν καμία δημιουργική δύναμη στο χτίσιμο μιας κοινωνίας, έχουν τεράστιες ικανότητες στην αποδόμησή της, ανεξαρτήτως των βουλήσεων της μετριοπαθούς πλειοψηφίας. Οι μηχανισμοί άρνησης του «Άλλου» και της δημιουργίας εθνοτικής καχυποψίας και μίσους είναι αυτοτροφοδοτούμενοι και δεν χρειάζονται παρά ένα μικρό αρχικό πυρήνα. Και η πρόωρη «ελληνοποίηση» των μεταναστών εισαγάγει αυτή την παράμετρο στην εσωτερική ελληνική γεωπολιτική ταυτότητα.

Μπορεί, βέβαια, να καταδικάζουμε παρόμοια εξέλιξη, αλλά αυτό δεν παύει να την καθιστά λιγότερο πιθανή. Η γεωπολιτική ανάλυση πρέπει να λαμβάνει υπόψη της όχι την ευκταία πραγματικότητα, αλλά την πιθανή πραγματικότητα. Και οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να εξετάζουν ακόμη και τα πιο ακραία σενάρια. Αλλιώς κάνουν ιεραποστολικό έργο και όχι πολιτική…

Όταν κανείς παίζει ρώσικη ρουλέτα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα του κληρώσει η θαλάμη του περιστρόφου στην οποία υπάρχει η σφαίρα. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην συμβεί αυτό. Το ότι όμως έχεις τις πιθανότητες «υπέρ» σου δεν παύει να καθιστά αυτή την ενέργεια λιγότερο αυτοκτονική. Άλλωστε, οι συνέπειες της σημερινής μας επιλογής δεν θα φανούν παρά σε βάθος χρόνου και μπορεί να είναι κατακλυσμιαίες, κάνοντας τις μέχρι τώρα εθνικές καταστροφές που έχει υποστεί η Ελλάδα να φαντάζουν σχετικά ασήμαντα συμβάντα.

Μπροστά μας ανατέλλει το ενδεχόμενο ακόμη και του εμφυλίου πολέμου.
Φυσικά, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να απορροφήσουμε τους μετανάστες που έχουν ριζώσει πλέον για τα καλά στη χώρα μας. Αυτό όμως δεν πρέπει να γίνει βιαστικά και μαζικά, αλλά μόνο αφού θα έχει ολοκληρωθεί μια διαδικασία ελληνοποίησης, όταν δηλαδή θα έχουν αποκτήσει ελληνική συνείδηση και η ελληνική κοινωνία θα έχει ξεπεράσει τις καχυποψίες ενάντια στους νέους πολίτες της. Αυτή, δυστυχώς, είναι μια διαλεκτική διαδικασία, δύσκολη, επίμονη και με πολλά πισωγυρίσματα και σε καμία περίπτωση δεν διευκολύνεται από τις φανατισμένες κραυγές όσων αρνούνται να δεχτούν ως πραγματικές τις εθνικές συνειδήσεις μέσα στις κοινωνίες και προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον εθνικισμό απλά αρνούμενοι την ύπαρξή του.

(*) Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής ανάλυσης και πολεμικής τεχνολογίας. Διδάσκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.


Πηγή http://ellinikoforum.blogspot.com

800.000 λαθρομετανάστες: οι 700.000 είναι ακόμη εδώ και ζητούν ιθαγένεια



Του Παναγιώτη Σαββίδη
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», 24-1-2010

Πόσοι έχουν συλληφθεί σε μία οκταετία - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την «εύκολη ιθαγένεια» που προωθεί ο Γιάννης Ραγκούσης - «Η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα, αλλά πράξη της κρατικής εξουσίας», απαντά ο Συνήγορος του Πολίτη και προσθέτει ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ο πατριωτισμός

ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση και τον διακαή του πόθο να προχωρήσει στην απονομή «εύκολης» ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες αποτέλεσε η τοποθέτηση του Συνηγόρου του Πολίτη κ. Γιώργου Καμίνη στη Βουλή: «Η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα, αλλά πράξη της κρατικής εξουσίας».

Απαντώντας, ουσιαστικά, σε όσους υποστηρίζουν πως η ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου είναι «στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα» των μεταναστών, ο καθηγητής ξεκαθάρισε την περασμένη Τρίτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι....

«η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα. Αυτό εάν ανοίξει κάποιος το Σύνταγμα, αμέσως το βλέπει. Είναι μία από εκείνες τις πράξεις της κρατικής εξουσίας οι οποίες διατηρούν ακριβώς τον απόηχο της κρατικής κυριαρχίας».

Μιλώντας στα μέλη της επιτροπής, ο Συνήγορος του Πολίτη τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που έχουν νομιμοποιηθεί και έχουν πλέον συνάψει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα, μετέχουν δηλαδή της «ελληνικής παιδείας». Ταυτόχρονα, κληθείς να σχολιάσει την αθρόα πολιτογράφηση αλλοδαπών που προωθεί η κυβέρνηση, επισήμανε με νόημα ότι σημασία θα πρέπει να έχει και ο «πατριωτισμός» όπως απορρέει μέσα από τις θεμελιώδεις αξίες του ελληνικού Συντάγματος:

«Το άρθρο 120 του Συντάγματος εμπιστεύεται την τήρησή του στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Δηλαδή, οι συνταγματικές αξίες που περιέχονται και προπάντων οι θεμελιώδεις αξίες του Συντάγματος είναι πατριωτικές αξίες. Αυτό μας λέει το Σύνταγμα. Όταν εμπιστεύεται την υπεράσπιση και την τήρησή του στον πατριωτισμό μας, λέει ότι οι αξίες οι οποίες διακηρύσσονται είναι αξίες που οφείλει κάθε Έλληνας να υπερασπιστεί. Αυτή είναι, εάν θέλετε, μια πιο συγκεκριμένη εκδοχή της έννοιας της πατρίδας. Σχετικές διατάξεις έχει και το άρθρο 2 παράγραφος 1 που προστατεύει την αξία του ανθρώπου και το άρθρο 5 παράγραφος 1 για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας. Φυσικά πάντοτε με έναν πυρήνα, που είναι το έθνος, γιατί οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν όμως υπέρ αυτού και του έθνους, αλλά ο πατριωτισμός είναι κάτι πια που εκφεύγει από τα στενά όρια ενός τυφλού και άκρατου εθνικισμού».

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Καμίνης απάντησε και σε όσους το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζουν «ακραίους», «μισαλλόδοξους» και «εθνικιστές» την πλειοψηφία των Ελλήνων που διαφωνεί με το νομοσχέδιο Ραγκούση και ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του σχεδίου νόμου που παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις της κοινής γνώμης, όπως εκφράστηκαν τόσο κατά την περίοδο της δημόσιας διαβούλευσης στο Διαδίκτυο και στο opengov.gr όσο και στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Η τοποθέτηση Καμίνη εδράζεται στο γεγονός πως σε καμία απολύτως διεθνή σύμβαση η «ιθαγένεια» δεν συμπεριλαμβάνεται στα «ατομικά δικαιώματα», όπως είναι η ζωή, η τιμή, η ελευθερία, η προστασία από τα βασανιστήρια, το άσυλο της κατοικίας, η θρησκευτική ελευθερία, η πρόσβαση σε νόμιμο δικαστή κ.λπ. Αντίθετα, η απονομή ιθαγένειας είναι καθαρά «πολιτικό δικαίωμα», το οποίο αναγνωρίζεται από κάθε κυρίαρχο κράτος αποκλειστικά στους πολίτες του.

Το κράτος μέσω νόμων μπορεί να αποφασίσει ποιος και με ποιους όρους μπορεί να λάβει την ιθαγένεια. Όσον αφορά στα «ατομικά δικαιώματα» -όπως τονίζουν οι αντιδρώντες στο νομοσχέδιο Ραγκούση-, αυτά προστατεύονται πλήρως στην Ελλάδα με συνταγματικές ρυθμίσεις για τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς πολίτες που διαμένουν στη χώρα.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Φλωρίδη, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος, κατά πόσο ως επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής κλήθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, ο κ. Καμίνης αποκάλυψε πως μέχρι και σήμερα δεν του ζητήθηκε από τον κ. Ραγκούση, αλλά εφόσον του ζητηθεί, θα τοποθετηθεί.

Τα νούμερα τρομάζουν


Από το 2001 έως το 2008 συνελήφθησαν 794.137 λαθρομετανάστες για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Από αυτούς μόλις 130.153 επαναπροωθήθηκαν στις χώρες τους.

Οι υπόλοιποι παρέμειναν και στην πλειονότητά τους νομιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων με κυβερνητικές αποφάσεις και με τον νέο νόμο είναι υποψήφιοι για απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα νούμερα αφορούν μονάχα στους λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. και όχι σε όσους ξέφυγαν και καθημερινά ξεφεύγουν από την «τσιμπίδα» των Αρχών, οι οποίοι είναι προφανώς πολλαπλάσιοι.

«Τα στοιχεία καταδεικνύουν την πλήρη αποτυχία της μεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθήθηκε κατά τα τελευταία 20 έτη. Προχωρώντας άκριτα σε διαδοχικές εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις (1997, 2001, 2005 και 2007), επιβραβεύσαμε την παράνομη μετανάστευση και τη μαύρη εργασία και στείλαμε το μήνυμα στις χώρες προέλευσης των παράνομων μεταναστών ότι αν κάποιος κατάφερνε με οποιονδήποτε τρόπο να εισέλθει και να παραμείνει στη χώρα, αργά ή γρήγορα θα νομιμοποιούνταν», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Γιάννης Κολοβός, ερευνητής που έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το Μεταναστευτικό και συγγραφέας των βιβλίων: «Το Κουτί της Πανδώρας: Παράνομη μετανάστευση και νομιμοποίηση στην Ελλάδα» και «Το τέλος μιας ουτοπίας: η κατάρρευση των πολυπολιτισμικών κοινωνιών στη Δυτική Ευρώπη» (Εκδόσεις Πελασγός).

Πηγή :akritas-history-of-makedonia

Βρέχει "δημοψήφισμα" στου "Πέτρου" την στράτα...

Το βράδυ της Τρίτης 26/1/10, ο Πέτρος Κωσταντίνου και η αντιρατσιστική παρέα του οργάνωσαν συλλαλητήριο μετά πορείας me αφετηρεία την Ομόνοια. Την θέση των Πακιστανών έχουν πάρει τώρα Αφρικανοί λαθρομετανάστες. Αναρωτιέται κανείς αν ο Κωσταντίνου τους πληρώνει με την ώρα ή με το χιλιόμετρο;


Το κωμικό της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που βρίσκονταν στην Ομόνοια άρχισε να βρέχει χαρτάκια της Χρυσής Αυγής με αναγεγραμμένο το αίτημα για δημοψήφισμα.


Την έξυπνη αυτή παρέμβαση αποθανάτισε η κάμερα των πιστών οπάδων του Κούλογλου.
(Περισσότερα εδώ)



πηγη


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΖΟΚΕΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!


ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΟΚΕΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ.

ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!!

Ρουφιάνοι του Σύριζα και Πρόεδρος Συλλόγου γονέων κατέδιδαν ΜΑΘΗΤΕΣ!



Η ιστορία των γεγονότων του περασμένου Σαββάτου οδεύει προς το τέλος και είναι καιρός να κάτσουμε και με νηφαλιότητα να δούμε κάποια πράγματα. Είναι βέβαια δύσκολο να παραμείνει κανείς ψύχραιμος, αν κάτσει να καταμετρήσει τα απίστευτα που ακολούθησαν την προσαγωγή των νεαρών πατριωτών.

Από την πρώτη στιγμή που οι 44 οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά που μπορεί να κάνουν τον οποιονδήποτε να χάσει την ψυχραιμία του. Όπως την χάσαμε και εμείς όταν ενημερωθήκαμε από γονείς συλληφθέντων μαθητών ότι την ώρα που οι 44 πιτσιρικάδες βρίσκονταν για αναγνώριση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μουλόπουλος μπαινόβγαινε στους χώρους του μεγάρου σαν στο σπίτι του, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου των Αμπελοκήπων δρομολογούσε την καταδίκη μαθητών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μπροστά στην είσοδο της ΓΑΔΑ ο κύριος αυτός, υπό τη παρουσία του Μουλόπουλου και των προθύμων «περαστικών» αυτοπτών μαρτύρων - όχι η Μαρίνα Βήχου δεν ήταν εκεί - επεδείκνυε φωτογραφίες συγκεκριμένων ανηλίκων με τα ονόματά τους, ώστε αυτοί να ταυτοποιηθούν και να μηνυθούν. Το όνομα αυτού του «κυρίου» είναι στην διάθεσή μας αλλά δεν θα το δημοσιοποιήσουμε, γιατί θα κατατεθούν μηνύσεις εις βάρος του από τους γονείς των μαθητών.

Αυτό είναι το ήθος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των υποστηρικτών του. Νεοταξίτες δοσίλογοι, που σπεύδουν με κάθε ευκαιρία να καταδώσουν και να κατηγορήσουν από την ίδια την Πατρίδα τους μέχρι ανήλικα σχολιαρόπαιδα. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί σε κάθε ευκαιρία αποκαλούν τους Πατριώτες ρουφιάνους και συγχρόνως παρουσιάζονται ως αυτόκλητοι υπερασπιστές της ανηλικότητος, του εφηβικού αυθορμητισμού και των νεανικών οραμάτων.

Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επαναλαμβάνεται. Γιατί κάθε τόσο αποδεικνύεται ότι από τον Κον Μπεντίτ μέχρι τους διάφορους «αστέρες» της εγχώριας αριστεράς είναι όλοι τους φυσικοί και πνευματικοί βιαστές της νεολαίας από τους παιδικούς σταθμούς μέχρι τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα...
Όλα αυτά και πολλά άλλα που θα αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες καταδεικνύουν και την εγκυρότητα των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν απέναντι σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν μπροστά από τον ανακριτή με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να κρυφτούν, χωρίς να δακρύσουν, χωρίς να δείξουν το φόβο τους...

Παναγιώτης Δούμας

Πηγή

ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!



Ρατσιστές και υπάνθρωποι…

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ποιοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές στην ελληνική κοινωνία. Υπάνθρωποι του “αντιεξουσιαστικού” στεκιού Παντείου, επιτέθηκαν και προπυλάκισαν τον μεταπτυχιακό φοιτητή, Χρύση Ι. (παιδί με ειδικές ανάγκες-αλλά και πολλές ειδικές ικανότητες που θα ζήλευαν πολλοί), πρώην μέλος της ΦΟΣ, και νυν εκπρόσωπο της Νεολαίας ΛΑΟΣ, στην επιτροπή μελών του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ). Βέβαια από τους συγκεκριμένους τύπους δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, το ζήτημα είναι τι κάνει η ευνομούμενη (;) πολιτεία…

Κύριε υπουργέ Προ.Πο., πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, αυτοδιαχειριζόμενα… στέκια και αυτονομημένες περιοχές;

Πότε θα σταματήσετε να σκύβετε το κεφάλι στους αριστεριστές και τους Συριζαίους, και θα πράξετε το καθήκον σας;

Πότε θα σταματήσετε να συλλαμβάνετε αθώους και να αφήνετε ελεύθερους τους φαιο-κόκκινους εγκληματίες;

Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

πηγή:
fos-edu.gr