Χρήστες OnLine

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Για τους Ομογενείς χρειαζόντουσαν 200 ψήφοι, για τους λαθρομετανάστες 151;


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ


Πέρυσι η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φέρει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο το οποίο έδινε το δικαίωμα στους ομογενείς μας του εξωτερικού να ψηφίζουν στις εκλογές.


Για να γίνει όμως αυτό νόμος του κράτους, πληροφορηθήκαμε ότι χρειαζόταν η θετική ψήφος των 2/3 (200 βουλευτών) της Βουλής. Τέτοια πλειοψηφία δεν υπήρχε, καθώς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν το νομοσχέδιο, και γι’ αυτόν τον λόγο το νομοσχέδιο δεν πέρασε.


H AΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.



Το θέμα είναι ότι οι προδότες είναι εντός των τειχών, και μάλιστα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Κατέβασα την τελευταία τροποποίηση του Συντάγματος που βρήκα στην ιστοσελίδα της Βουλής, δηλαδή το Σύνταγμα όπως το κατάντησαν μερικοί και όπως ισχύει αυτήν την στιγμή. Σας το επισυνάπτω αυτούσιο.

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28. ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΏΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 28, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ; KAI AN TO ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ;

Ειρήνη Β.

πηγη

Mην κάνετε την Ελλάδα....Ελλαδιστάν - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ VIDEO



Το μέλλον μας , κάποιοι το έχουν προδιαγράψει. Είναι γνωστό και δεν σας λέμε κάτι καινούριο.
Ο έλεγχος θέλουν να περάσει μέσω από τις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΡΟΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ - ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΗΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΤΙΑ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

-ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

Στοιχεία από το βιβλίο Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνεται.

Επίσημα στοιχεία Υπουργείου Παιδείας.

22ο Δημοτικό σχολείο πλατεία Κολιάτσου 52 Έλληνες + 139 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 191
26ο Δημοτικό σχολείο πλατεία Αμερικής 106 Έλληνες + 150 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 256
55ο Δημοτικό σχολείο πλατεία Βάθης 135 Έλληνες + 153 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 288
79ο Πατησίων 92 136 228
132ο Κάτω Πατησίων 90 Έλληνες + 122 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 212
157ο Πατησίων 57 Έλληνες + 72 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 129
164ο Πεδίο Άρεως 55 Έλληνες + 115 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 170
165ο Πεδίο Άρεως 42 Έλληνες + 108 Αλλοδαποί = Σύνολο μαθητών 150

Αυτά τα αποκρύπτουν τελείως από τον Ελληνικό λαό
Έτσι μπορώ να σας δώσω 50-60 σχολεία στο κέντρο των Αθηνών
Για να μη σας πω ότι στην επαρχία προσέχτε επισήμως κάθε χρόνο καταργούνται ελλείψη μαθητών 30 εως 40 Δημοτικά και ανάλογα Γυμνάσια και Λύκεια. Τα σχολεία αυτά ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

http://patriotikoslogos.blogspot.com/2010/01/blog-post_4572.html
http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html

Είναι πατριωτικό χρέος όλων μας να στηρίξουμε απολύτως τον αγώνα των συμπατριωτών μας αγροτών για τους ακόλουθους λόγους:

1) Στόχος της κυβέρνησης είναι να ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος, οι Έλληνες να πουλήσουν τη γη τους, η οποία στη συνέχεια να αγοραστεί από λαθρομετανάστες με την οικονομική στήριξη ξένων κεφαλαίων (όπως γίνεται στη Θράκη με χρηματοδότηση του Τουρκικού Προξενείου). Η κυβέρνηση προσπαθεί αυτό να το πετύχει αφενός αφήνοντας στην πείνα και την εξαθλίωση τους αγρότες, ώστε να παρατήσουν το επάγγελμά τους και να πουλήσουν τη γη τους και αφετέρου εξοντώνοντας φορολογικά τη μέση ελληνική οικογένεια ώστε να πουλήσει την εξοχική κατοικία, το "πατρικό" της. Μπορούμε να το αφήσουμε να εξελιχθεί αυτό το σχέδιο;

2)Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δείχνουν τόση πρεμούρα για την απόδοση ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες,………………………………………………………………….


Ελληνα Πατριώτη, στήριξε τον αδερφό σου ΑΓΡΟΤΗ!!!!!

Ελληνα Πατριώτη στήριξε τους αγρότες μας, Πονάνε τη Γη μας όσο κανείς άλλος.
Στηρίζουμε τους δίκαιους αγώνες των αγροτών!!!
Είμαστε ενάντια στα σχέδια των προδοτικών κυβερνήσεων που θέλουν την ερήμωση της Γης μας και να την παραδώσουν στους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!!!!

Μεταναστευτικές συνέπειες





Σάββας Γ. Ρομπόλης (καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου):

Ταυτόχρονα, πέντε εκατομμύρια μετανάστες από Αφρική και Ασία βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην Μ. Ανατολή αναζητώντας έναν τρόπο εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όμως, η αυστηροποίηση των ελέγχων και των ποινών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα τα δύο τελευταία έτη 2008-2009 έχει οδηγήσει την Ελλάδα να είναι ο τελικός προορισμός των νέων ροών μεταναστών, δεδομένου ότι λόγω της γεωγραφικής θέσης της χώρας είναι εύκολη η μη νόμιμη είσοδος και αρκετά δύσκολη η μη νόμιμη έξοδος

Η δική μου πρόβλεψη είναι για πολλαπλάσιες λαθρομεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα

Η αύξηση του πληθυσμού της Ελληνικής επικράτειας κατά 61% εντός κάποιων ετών είναι ρεαλιστική πρόβλεψη παρά την προσπάθεια κάποιων να γελοιοποιήσουν την πληροφορία.

αύξηση των κατοίκων της Ελλάδας σε σκαλοπάτια του 61%

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολύ βάσιμοι λόγοι για την υποστήριξη της πρόβλεψής μου για μεγάλες μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα και γι΄αυτό έγινε η προσπάθεια απλοποίησης της ανάλυσης του φαινομένου (χρόνια που απαιτούνται για την αύξηση κατά 61% του πληθυσμού της Ελληνικής επικράτειας).

Θεωρώ ότι σταθμισμένοι και αστάθμητοι παράγοντες όπως

1). οι πόλεμοι για την αύξηση του λαθρομεταναστευτικού ρεύματος,
2). οι οικονομικοί λόγοι,
3). οι εντάξεις χωρών στην Ε.Ε. (π.χ. η ενοποίηση των Βαλκανίων),
4). η ελεύθερη διακίνηση των κατοίκων των εθνών εντός της Ε.Ε.,
5). η δουλειά των δουλέμπορων που επικυρώνεται από την πρόβλεψη (πέντε εκατομμύρια μετανάστες από Αφρική και Ασία βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην Μ. Ανατολή)
6). καθώς και η πιθανή μελλοντική ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
7). Το μήνυμα-πρόσκληση στους λαθρομετανάστες με την ψήφιση του νόμου που αποδίδει την Ελληνική ιθαγένεια πανεύκολα (Προφανώς τον δρόμο που έστρωσε ο Παυλόπουλος

α). με την απόδοση ρόζ χαρτιών αδιακρίτως,
β). τους νόμους που διευκόλυναν σε πολύ μεγάλο βαθμό την μελλοντική Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών, και το
γ). μήνυμα που έδωσε από την τηλεόραση πριν κάποια χρόνια για την ‘’φιλοξενεία’’ που παρέχει η Ελληνική κυβέρνηση στους λαθρομετανάστες καταντάνε πταίσματα μπροστά στα κίνητρα που δίνει ο νέος νόμος περί απόδοσης Ελληνικής ιθαγενειας.
οδηγούν σε μεγάλες μεταναστευτικές ροές.

7). Το μήνυμα-πρόσκληση στους λαθρομετανάστες με την ψήφιση του νόμου ανταπαντάται με λόγους:

ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

deltio11.blogspot.com
«ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ»

Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.

Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!

Όταν μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,

Όταν προ τινών ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",

Όταν η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν....όταν....όταν... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της!
Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας........
Ολόκληρο το άρθρο στην ιστοσελίδα:
http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_7655.html

πηγη

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ



Οι Έλληνες πολίτες που ανησυχούν για την ύπαρξη πολλών ξένων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, που μας φόρτωσαν ''με το έτσι θέλω'' κάποια εθνομηδενιστικά κέντρα εξουσίας (ξένα και εγχώρια) είναι ρεαλιστές.

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ


Το σχέδιο των κέντρων αυτών είναι η κυριαρχία του ισλαμικού στοιχείου στην Ελληνική επικράτεια με την αδιάκοπη ροή λαθρομεταναστών και η αποδόμηση της Ελληνικής εθνοκεντρικής παιδείας, και η προώθηση της πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης.

Και μπορεί να ρωτήσει κάποιος γιατί θα είναι τόσο μεγάλη και αδιάκοπη η μεταναστευτική ροή, ειδικά στην Ελλάδα.

Επειδή στην Ελλάδα διεξάγεται το πείραμα μετάβασης προς την πολυπολιτισμική κοινωνία, και επειδή είναι και μια συμβολική κίνηση κατάλυσης της φυλετικής συνέχειας της γενέτειρας της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Τα υπερεθνικά κέντρα θέλουν να επιβάλουν την τυρρανία του (αντί) Συναγματικού πατριωτισμού μέσω της ενσωμάτωσης των εποίκων στην κοινωνική και οικονομική ζωή του γηγενή πληθυσμού, παρά τις φωνές αντίδρασης ώστε να γίνουμε ο πληθυσμός των νεοπατριωτών (όλοι οι νέοι πατριώτες του πολυπολιτισμικού κόσμου) στην θέση του έθνους των Ελλήνων με την βοήθεια της υποβολής (των Μ.Μ.Ε., των ''ειδικών'' π.χ. στην παιδεία), και της επιβολής των τριών εξουσιών (άρνηση διεξαγωγής δημοψηφίσματος).

Οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται από υπερεθνικά κέντρα σαν εργαλείο της διάλυσης εθνών και κοινωνικής συνοχής.

Ο επιλεγμένος στρατός (λαθρομετανάστες) κατοχής και πλιάτσικου (εξισορρόπησης πλούτου μέσω των κλοπών, των ληστειών, των επιδομάτων κ.α.) για την διασφάλιση της επιτυχίας του πολυπολυτισμικού πειράματος, θα αποτελέσει οδηγό και παράδειγμα και για άλλες (και Ευρωπαϊκές) χώρες.

Άρα ρεαλιστής είναι όποιος θεωρεί ανεπιθύμητους τους λαθρομετανάστες.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ

Την κρίση την κάνουν ευκαιρία, εγχώρια και μη, κέντρα εξουσίας, ομάδες και άτομα

1). με νόμιμους τρόπους π.χ. έμμεση και άμεση φορολογία, τόκοι, υπηρεσίες για αυτονόητα δικαιώματα που αμφισβητούνται π.χ. μείωση μισθών, απολύσεις κ.α.

2). με νομιμοφανείς τρόπους επιδότηση Μ.Κ.Ο. με φανερά και μυστικά κονδύλια για την προώθηση του αντιρατσισμού (Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών), της οικολογίας (για την αποδοχή πράσινων φόρων), ή αντιπληροφόρησης (soft power)

3). κρίση που γίνεται ευκαιρία με παράνομους τρόπους (''μαύρο χρήμα'' για την επιδότηση συμμοριών και τρομοκρατικών ομάδων, ευνοϊκές συνθήκες για διεξαγωγή κλοπών, ληστειών, απαγωγών, εκβιασμών, μαφίες κ.α)

είναι κύρια ζητούμενα των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, και το δευτερεύον είναι η δικαίωση μιας εσφαλμένης ιδεοληψίας (ειρήνη μέσω της πολυπολιτισμικότητας).

Ο βαθμός διείσδησης στην κοινωνία των συνθημάτων ''ανοιχτή κοινωνία'', ''ανθρωπισμός'', ''αντιρατσισμός'', ''πατρίδα μας η γή'', ''συνταγματικός πατριωτισμός'' κ.α. μαζί με τις πράξεις και οι ενέργειες θα καθορίσουν το μέλλον και την επιβίωση ή μη των εθνικών κρατών (σε πρώτη φάση βασικός στόχος είναι η διάλυση του Ελληνικού έθνους).

Απέναντι στην πολυπολιτισμική λαίλαπα των εργαλείων επιβολής και υποβολής εξουσίας, μέσω των σχεδιασμένων βημάτων του πολυπολιτισμικού πειράματος για την εξομάλυνση της πολυπολιτισμικής πορείας που έχει χαραχθεί από υπερεθνικά κέντρα, πρέπει να αντιταχθούν οι συνειδητοποιημένοι εθνικά υπερήφανοι πολίτες.

πηγη

Έκοψαν τα μηχανοκίνητα από τις παρελάσεις - Θέλουν "φτηνές" Ενοπλες Δυνάμεις...



Στην ικανοποίηση των δυνάμεων που από το 1974 επιδιώκουν την κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων ή τουλάχιστον των μηχανοκίνητων και τεθωρακισμένων δυνάμεων από τις παρελάσεις, προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωση του ίδιου του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου. Η δήλωση έχει ως εξής: «Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές. Για το ζήτημα είχαν την ευκαιρία την τιμή να ενημερώσω τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.»

Και ποιοι οι λόγοι αυτής της ανιστόρητης απόφασης; Υποτίθεται για λόγους «οικονομίας». Kαι μάλιστα εμπλέκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να φανεί ότι υπήρξε "θεσμική κάλυψη"...

Η δήλωση δεν αντέχει σε κριτική, ειδικά ως προς το δεύτερο μέρος της: «Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές» Δηλαδή, τι; Θα πηγαίνουν οι πολίτες στις επιθεωρήσεις; Προφανώς δεν έχουν ενημερώσει τον υπουργό για το τι ακριβώς είναι οι «επιθεωρήσεις». Επιθεωρήσεις δεν κάνουν οι πολίτες. Κάνει η ανώτερη στρατιωτική ηγεσία για να ελέγξει το αξιόμαχο και την ετοιμότητα των μονάδων.

Οι παρελάσεις αποσκοπούν να φέρουν κοντά ΕΔ και λαό, με αφορμή κάποια εθνική επέτειο που ενώνει και τους δύο, ως άρρηκτος συνδετικός κρίκος. Εμπνέουν τους νέους. Πόσοι Έλληνες αξιωματικοί δεν αποφάσισαν να αφιερωθούν στην πατρίδα, όταν παρέλαυναν μπροστά του τα «σιδερένια τείχη» της χώρας; Για «πέντε τάλιρα»-υποτίθεται ότι- σπάνε αυτό τον κρίκο; Νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι πολύ βαθύτερο, όπως αναφέρουμε και στην αρχή τους σημειώματός μας…

Αν θέλουν οικονομίες υπάρχουν πολλές πηγές: Το δυσθεώρητο κόστος της λειτουργίας της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της Βουλής (το οποίο δεν εκπέμπει ακόμα) που φτάνει στα 4,1 εκατ. ευρώ το χρόνο και υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για τις δημόσιες σχέσεις του εκάστοτε προέδρου της Βουλής. Για την αντιολισθητική βελτίωση των μαρμάρινων πατωμάτων της Βουλής είχε προβλεφτεί κονδύλι 2,2 εκατ. ευρώ ενώ σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι νέες προσφορές για το ίδιο έργο είναι κάτω από τις 200.000 ευρώ !

Όπως προαναφέραμε οι λόγοι κατάργησης των μηχανοκίνητων από τις παρελάσεις είναι βαθύτεροι και εντάσσονται στα πλαίσια της τάσης αποκοπής οτιδήποτε συνδέει τον Έλληνα με το ένδοξο παρελθόν του. Οι εθνικές παρελάσεις που ουσιαστικά απονευρώνονται με την ανακοίνωση του υπουργού είναι «καρφί στο μάτι» για όλη την δήθεν «προοδευτική» διεθνιστικών αντιλήψεων ελληνική διανόηση. Με τελικό ζητούμενο την δημιουργία ενός λαού που θα ξεχάσει σε βάθος χρόνου την καταγωγή του, τους αγώνες του και τους νεκρούς του.

Οι παρελάσεις δεν είναι μία απλή στρατιωτική επίδειξη όπως πολλοί ισχυρίζονται. Είναι η ένδειξη σεβασμού και τιμής όλων εμάς προς αυτούς που πέθαναν για μας, για να μπορούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι από τυραννίες και δεσποτισμούς να καταστρέφουμε τελικά και να προσβάλλουμε ότι αυτοί δημιούργησαν και πέτυχαν με τις θυσίες τους.

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, στο υποσυνείδητο του Έλληνα η απόφαση αυτή θα έχει την ίδια βαρύτητα με το μοιραίο λάθος της υπουργού Παιδείας της ΝΔ η οποία αγνοώντας τις παρακλήσεις του λαού υποστήριζε το σύγγραμμα της ομάδας Ρεπούση. Ο λαός πηγαίνει στις παρελάσεις για να δει και να χειροκροτήσει τα παιδιά του.

Η παρέλαση είναι μία από τις λίγες φορές το χρόνο που ο λαός έρχεται σε επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις, επιτυγχάνοντας την αρμονική διασύνδεση λαού και Στρατού σε ένα πανεθνικό εορταστικό κλίμα. Η παρέλαση είναι το επιστέγασμα της απόδοσης τιμής σε αυτούς που μας επιτρέπουν να ζούμε ελεύθερα και να είμαστε υπερήφανοι για αυτό που είμαστε Έλληνες.

Αν το πρόβλημα είναι τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ που στοιχίζει ετησίως η συμμετοχή των μηχανοκινήτων στις παρελάσεις τότε προτείνουμε κάτι: Να ζητήσουν από τους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να εξακολουθήσουν να βλέπουν τους ελληνικούς «πύρινους χάλυβες» να παρελαύνουν με την ελληνική σημαία, να πληρώσουν οι ίδιοι το κόστος. Να είστε βέβαιοι ότι θα συγκεντρωθούν πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που απαιτούνται. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αλλά μην στερείτε κ. υπουργέ από την Ελλάδα την περηφάνια της…

πηγή:
defencenet.gr

Αντί-εξουσιαστές:Τα «τάγματα εφόδου» των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των μασόνων!!!



Όλοι η Ελλάδα σήμερα γνωρίζει αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», επιδοτούμενοι «υπερεπαναστάτες» και ποικίλοι «τρομοκράτες» είναι όργανα των μυστικών υπηρεσιών, «τάγματα εφόδου» του κράτους και του παρακράτους.

Οι χώροι αυτοί των «αριστερίστικων» νεφελωμάτων έχουν εδώ και πολλά χρόνια αλωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. Αποτελούν τους προνομιούχους χώρους στρατολόγησης φασιστικών ομάδων κρούσης του κράτους και του παρακράτους. Η διείσδυση, βεβαίως, δεν έχει περιοριοριστεί μόνο σε αυτούς τους χώρους, αλλά στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πολιτικό στερέωμα από «άκρα δεξιά», μέχρι «άκρα αριστερά».

Τέτοιοι παρακρατικοί θύλακες υπάρχουν και στα κόμματα. Τα κομματικά υποκείμενα της μεταλλαγμένης «αριστεράς» αποτελούν τους πολιτικά προνομιούχους, σήμερα, χώρους «παραγωγής» νεοταξικών ιδεών, αλλά οργανωμένων γενιτσάρων.
Όλο αυτό το «κύκλωμα» των διεθνών οικονομικών κέντρων, των σπονσόρων και των μυστικών τους υπηρεσιών είναι καλοδουλεμένη εδώ και πολλές δεκαετίες και απλώνεται πάνω από την ελληνική κοινωνία σαν ένας εφιαλτικός ιστός της αράχνης.


Έχει οικοδομηθεί ένα πολυπλόκαμο δίκτυο:


α). Δίκτυο επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων ιδεολογικών και πολιτικών εστιών μόλυνσης και καθοδήγησης της απελπισμένης νεολαίας.



Αυτό απλώνεται στα ΜΜΕ, στα κόμματα και στις «εξτρεμιστικές» οργανώσεις. Εδώ μέσα βρίσκονται οι «Ιοί», το indymedia, πολιτικοί, δημοσιογράφοι σταρ και τηλεστάρ, δικηγόροι, ιστολόγια κ.λπ: Όλοι με κόκκινα και αντι-εξουσιαστικά γιλέκα…

β). Δίκτυο μηχανισμών παραγωγής καθοδηγητών και οργάνωσης «ταγμάτων εφόδου»: Τα δίκτυα των Εξαρχείων π.χ. τα «ορμητήρια» αυτά, τα τόσο γνωστά και «επώνυμα», αλλά και τα τόσο άθιχτα από το καθεστώς. Απολαμβάνουν δεκαετίας τώρα μιας σκανδαλώδους ασυλίας, βρίσκονται στο απυρόβλητο…

γ). Δίκτυο μηχανισμών που συνδυάζουν την παραγωγή «αντιρατσιστικών» ιδεολογημάτων με την πρακτική της «αντιρατσιστικής» τρομοκρατίας.
Εδώ βρίσκονται οι ποικίλες επιδοτούμενες ομάδες του «αριστερίστικου» φάσματος, καθώς και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ…

δ). Τέλος, υπάρχει το «δίκτυο» παραγωγής και καθοδήγησης τρομοκρατικών ομάδων κρούσης: «17Ν» και Ε.Λ.Α. παλιότερα οι νέες σήμερα…

Όλα αυτά έχουν αναλυθεί διεξοδικά, εδώ και πολλά χρόνια από το ΡΕΣΑΛΤΟ και από άλλους. Γι’ αυτό επιμέναμε κουραστικά ότι όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αριστερές ιδέες και πρακτικές και ότι λάθος να τους χαρακτηρίζουμε ως αριστερούς, αναρχικούς κ.λπ…
Κάθε νοήμων άνθρωπος έχει αντιληφθεί όλον αυτόν τον ιστό της αράχνης. Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην αντιλαμβάνεται τον πρακτορικό ρόλο όλων αυτών…
Αρχίζουν, τώρα να σπάνε κάποιοι «κρίκοι της αλυσίδας» και να καταγγέλλονται τα «έργα» των μυστικών υπηρεσιών και από τα «θύματά» τους.
Ήδη ο Βασίλης Τζωρτζάτος έχει πολλές φορές καταγγείλει το δίκτυο χαφιέδων των «Εξαρχείων», το κύκλωμα των δικηγόρων της υπόθεσης «17Ν», τα βρόμικων «αριστερίστικα» έντυπα» κ.λ.π…
Τώρα έρχεται ο «αντιεξουσιαστής», Νίκος Κουνταρδάς να φωνάξει ανοικτά:
«Οι αντιεξουσιαστές είναι εντολοδόχοι ξένων μυστικών υπηρεσιών και ΜΑΣΟΝΩΝ».
Ο Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος είχε προβληθεί από τους αντιεξουσιαστές ως «μαχητής και ήρωας» έρχεται σήμερα να δηλώσει:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες, νεράιδες, ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»

πηγη


ΠΡΟΔΟΣΙΑ Γιωργάκη:ΕΚΧΩΡΕΙ την Εθνική μας Κυριαρχία στους Βούλγαρους,που ανοιγοκλείνουν τα μπλόκα!


Μ εγάλος μάγκας ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπορίσοφ!Αφού είδε κι απόειδε με το ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ,μετέβη ο ίδιος με ελικόπτερο στα σύνορα στον Προμαχώνα (δείτε τις σχετικές φωτογραφίες) και κατάφερε να ανοίξει τα μπλόκα για αρκετές ώρες!Κι όχι μόνο αυτό,αλλά μας ζητάει και αποζημίωση 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ,μετά από καταγγελία που έκανε στην Ευρωπαική Ένωση!


Δεν τα βάζουμε με τον Βούλγαρο:Αυτός το συμφέρον της χώρας του κοιτάει και πολύ κάνει!ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΜΩΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;;;ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ "ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ";ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ;

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Πασόκοι!!!Μέσα σε λίγους μήνες έχουν συμβεί ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στη χώρα κι έρχονται κι άλλα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ τους επόμενους μήνες!

Ε λοιπόν...τελικά δεν έχουμε ακυβερνησία!ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!Έτσι Καρατζαφέρη;Δικαιώθηκες πάλι μπαγάσα που έβγαλες ακραίο τον Σαμαρά επειδή μίλησε για ακυβερνησία!

ΝΤΡΟΠΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

πηγη