Χρήστες OnLine

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ηγουμενίτσα: Έπιασαν σπείρα διακίνησης λαθρομεταναστών

Οι λαθρομεταναστες εμαθαν τις σκεψεις του ξεπουλημενου ΠΑΣΟΚ για τις παρανομες ιθαγενειες και ερχονται κατα κυματα... μαλλον δεν ξερουν οτι σφαλιαρες απο τον Ελληνικο λαο περιμενουν πασοκ και ανθελληνες....


Ήθελαν να περάσουν 11 ενήλικες και 6 ανήλικους λαθρομετανάστες σε χώρες της Ε.Ε. μέσω Ηγουμενίτσας. Οι αρχές συνέλαβαν τους 7 αλλοδαπούς - διακινητές, λίγο πριν μπουν στο λιμάνι.

Είχαν μέσα σε 4 αυτοκίνητα τους λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι όλοι
ασιατικής καταγωγής και έχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ πλαστά δελτία ταυτότητας χωρών Ε.Ε., δύο πλαστά διαβατήρια, οκτώ κινητά τηλέφωνα, 1530 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και τα τέσσερα αυτοκίνητα. Προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Επίσης στην Ηγουμενίτσα, συνέλαβαν έναν Έλληνα γιατί μετέφερε με ταξί δύο Αλβανούς λαθρομετανάστες, για τον έναν από τους οποίους ισχύει διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στο έδαφος Σένγκεν, με τελικό προορισμό το Λεωνίδιο Αρκαδίας, έναντι συνολικού χρηματικού ποσού 1000 ευρώ.Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ διενεργείται προανάκριση.

Στο μεταξύ, άλλοι 195 Αλβανοί λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.


ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -- ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ



ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ online ΕΔΩ


Η ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η ΕΔΩ


Τα συμπληρωμένα εντύπα θα αποστέλονται εδώ:
Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών ΙΩΝ -ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Φιλελλήνων 7, 3ος όροφος 10557 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 33 157 33
Τηλεομοιότυπο: 210 - 33 157 14
e-mail: ion@iondragoumis.gr

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...


Δίπλα στους Εύζωνες βρέθηκαν για ακόμη μια φορά οι Έλληνες, για να τιμήσουν κατά πως τους αρμόζει εκείνους που παρέμειναν στις θέσεις τους την ώρα που γινόταν η τρομοκρατική επίθεση στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που το Μνημείο δέχεται επίθεση, καθώς νωπές είναι οι μνήμες απο τις ορδές των άπλυτων που με μολότοφ και πέτρες στα χέρια πατούσαν το Μνημείο και έκαιγαν το φυλάκιο!

Μπράβο σε όσους αντιστέκονται και δεν σκύβουν το κεφάλι στην κάθε μορφής τρομοκρατία!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!


...

ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ... ΔΡΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΗΜΕΡΑ!
...

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΥΠΝΑΤΕ!Ο χαζο-Γιωργάκης και οι πάμπλουτοι "αριστεροί" πάνε να μας πιάσουν στον ύπνο!


Σ τόχος της Κυβέρνησης,όπως διέρρευσε χθες σε διάφορες καθεστωτικές φυλλάδες,είναι να τελειώνει με το Μεταναστευτικό το αργότερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.Κι ενώ γίνεται κατανοητή η βιασύνη του ανθέλληνα Γιωργάκη,εμείς ακόμα μαζεύουμε υπογραφές,συζητάμε και φωνασκούμε,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Ο χρόνος πιέζει!Το έχουμε καταλάβει άραγε;Κάπου διαβάσαμε για μια συγκέντρωση που οργανώνει το Λαος αυτη την Κυριακή στο Ledra Marriot.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!


ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,αν θέλουμε να έχουν αντίκτυπο!Και ο απλός κόσμος μπορεί να κινητοποιηθεί,όπως φάνηκε και χθες με την αυθόρμητη συμμετοχή σχεδόν 3000 Ελλήνων που απέδωσαν τιμές στους Εύζωνες (φωτογραφία αριστερά)!


Διαβάζουμε στο όργανο της λαθρομεταναστολαγνείας "Ελευθεροτυπία" ότι "αντιρατσιστές",λαθρομετανάστες-έποικοι και "αριστεροί" της Εκάλης και της Κηφισιάς,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!!!Εμείς τι θα κάνουμε;Θα καθήσουμε για άλλη μια φορά να κοιτάμε τα γνωστά 50 άτομα να υβρίζουν τη χώρα και το Έθνος μας;


Επιτέλους,τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε;Καλές οι υπογραφές,αλλά αν δεν κατέβουμε στους δρόμους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;


Πάνε να μας πιάσουν κοιμώμενους και να περάσουν στα μουλωχτά το εθνοκτόνο νομοσχέδιο!Χρειάζεται ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΣ.Διαφορετικά,ας καθήσουμε να τα λέμε μεταξύ μας,ενώ ο Αμπντούλ και η Αισέ θα μας κουνάνε επιδεικτικά το ελληνικό διαβατήριο στη μούρη.

πηγη

Βιασμός του Συντάγματος η άρνηση δημοψηφίσματος

Επικίνδυνη η κυβέρνηση για την δημοκρατία!!!!

Δημοψήφισμα κατά το Σύνταγμα (άρθρο 44 παρ. 2) μπορεί να διεξαχθεί είτε για κρίσιμα εθνικά ζητήματα είτε για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα*.

Μία μεγάλη αλήθεια, που βρίσκεται κρυμμένη μέσα στο νόμο περί δημοψηφίσματος.


Δεν είμαστε Ελβετία, όπου μερικές χιλιάδες υπογραφές πολιτών μπορούν να εξαναγκάσουν το κράτος στην διενέργεια δημοψηφίσματος. Βέβαια, δεν είμαστε και Ουγκάντα, όπου είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει κάποιος πολίτης να βρει το δίκιο του λόγω ελλείψεως σχετικής νομοθεσίας. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα, όπου όλα είναι δυνατά και είναι δυνατόν να χάσουμε το δίκιο μας που το υποστηρίζει ο νόμος, επειδή κάποιος ή κάποιοι ερμηνεύουν –πολλές φορές βιάζοντας κάθε λογική- το νόμο κατά το δοκούν (δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η περίπτωση να τον ερμηνεύουν και κατά το λαβείν…).

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νόμο, δημοψήφισμα είναι δυνατόν να διενεργηθεί μόνο για κρίσιμα εθνικά ζητήματα ή για ψηφισμένα (ή και προς ψήφιση) νομοσχέδια σχετικά με κάποιο σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Σε δύο περιπτώσεις, είναι δυνατόν ο «αλάθητος» αρχηγός του κράτους (στη χώρα μας αυτός είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά λόγω των γνωστών περικοπών που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, τη μέγιστη ευθύνη χειρισμών έχει ο πρωθυπουργός της χώρας και στην περίπτωσή μας ο Γιώργος Παπανδρέου…) να ζητήσει τη βοήθεια των πολιτών, προκειμένου να μην δεχθεί το τεράστιο βάρος ευθύνης που τον βαραίνει.

Φυσικό είναι, τα εθνικά ζητήματα, να είναι αιτία δημοψηφίσματος. Και ως εθνικά ζητήματα είναι ακραίες συνθήκες που δημιουργούνται (είτε από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό) και απειλούν την ασφάλεια της χώρας. Και φυσικά η ασφάλεια της χώρας, στην περίπτωσή μας (λαθρομετανάστευση) απειλείται εσωτερικά, αλλά πηγές του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, σε σχετική αναφορά που έγινε και που δημοσιοποιήθηκε, αναφέρουν ότι είναι βέβαιο πως μεταξύ των λαθρομεταναστών κινούνται τρομοκράτες, φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι.

Σύμφωνα, πάλι με πληροφορίες των Ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας (ΕΥΠ) έχει διαπιστωθεί ο «εμπλουτισμός» τούρκων πρακτόρων στους μετακινούμενους πληθυσμούς των λαθρομεταναστών, προκειμένου να εισέλθουν στην χώρα με την «ταυτότητα» του λαθρομετανάστη. Μάλιστα, οι ίδιες ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας εργάζονται προκειμένου να αποκαλύψουν αυτή την «τάση» των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών… Εικάζεται πως η Άγκυρα επιθυμεί να «εισάγει» στην Ελλάδα έναν ικανό αριθμό πρακτόρων, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το Ισλάμ και τους φονταμελιστές μουσουλμάνους που υπάρχουν μεταξύ των λαθρομεταναστών, να εκπαιδεύσουν μικρές ομάδες στην χρήση όπλων, προκειμένου να ενεργήσουν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης να λειτουργήσουν ως «αντιπερισπασμός» στο εσωτερικό της Ελλάδας. Αν και το «σενάριο» αυτό δεν βρίσκει πολλούς υποστηρικτές, δεν μπορεί να μην αναφερθεί, δεδομένου του στρατηγικού σχεδιασμού της γείτονος, οι υπηρεσίες της οποίας εκπονούν σχέδια μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα και σπανίως βραχυπρόθεσμα…

Η απειλή που μεταφέρουν οι «αγνώστου ταυτότητας και λοιπών στοιχείων» λαθρομετανάστες, δεν είναι μόνο η κάλυψη που προσφέρουν σε πράκτορες της Τουρκίας (ή και άλλων χωρών), αλλά είναι η ίδια η φύση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι στο τεράστιο ποσοστό τους είναι μουσουλμάνοι.

Η χωρίς έλεγχο επιτρεπόμενη είσοδος ή η ανυπαρξία πολιτικής τέτοιας που να αποτρέπει την λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα (βαριές δικαστικές ποινές και άμεσες απελάσεις) λειτουργεί ως παράγοντας που πιθανόν θα αλλοιώσει την χώρα, η οποία θα αρχίσει να πιέζεται στο εσωτερικό της από έναν μουσουλμανικό πληθυσμό (τζαμιά, γιορτές, ήθη και έθιμα) ο οποίος σχεδόν πάντα γκετοποιείται και είναι πολύ εύκολα καθοδηγούμενος (είτε λόγω ανέχειας, είτε λόγω θρησκευτικών θεμάτων π.χ. σχισμένο Κοράνι…), άρα και επιρρεπής στη δημιουργία ανώμαλων εσωτερικών καταστάσεων μέσα στην χώρα όπου «φιλοξενείται».

Ο κίνδυνος της εσωτερικής ασφάλειας, λοιπόν, είναι ίσως το μέγιστο κριτήριο πίεσης που μπορεί να οδηγήσει τον κύριο Παπανδρέου στη λήψη απόφασης διενέργειας ενός δημοψηφίσματος, σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να ελληνοποιήσει (πρωτοπορώντας παγκόσμια και αποδίδοντας ιθαγένεια, ενώ σε όλα τα άλλα κράτη δίδεται υπηκοότητα υπό αυστηρούς όρους και συνθήκες) έναν μεγάλο αριθμό λαθραίως εισερχόντων στην Ελλάδα πληθυσμιακών ομάδων (δηλ. λαθρομεταναστών).

Το Δημοψήφισμα δεν είναι αίτηση, ούτε απαίτηση… Είναι σύννομο δικαίωμα των πολιτών και οποιαδήποτε άλλη απόφαση των κυβερνώντων θα αποτελεί πολιτικό πραξικόπημα, θα θέσει την κυβέρνηση εκτός συνταγματικών λειτουργιών και άρα θα την καταστήσει παράνομη και επικίνδυνη για τον τόπο και τους πολίτες της χώρας…

Μαζικές υπογραφές Μουσουλμάνων της Θράκης ΚΑΤΑ του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής!


Το πλέγμα του φόβου μοιάζει να σπάει, δείχνοντας τον δρόμο και στους χριστιανούς συνέλληνες!

Είναι εντυπωσιακό και ομολογούμε ότι ούτε και εμείς οι ίδιοι το αναμέναμε! Πάντα είχαμε βέβαια (και έχουμε) μουσουλμάνους φίλους και συνοδοιπόρους στον αγώνα μας (ως Σωματείο του «Αντιφωνητή» και τώρα μέσα στα ευρύτερα πλαίσια της Πρωτοβουλίας Πολιτών της Θράκης) ενάντια στο τουρκικό Προξενείο και στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας στη Θράκη. Λίγοι ωστόσο ήταν πάντοτε αυτοί (και κυρίως κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα Πομάκοι και Ρομά) που τολμούσαν απροκάλυπτα να καταγγείλουν τις απόπειρες εκτουρκισμού τους, που τολμούσαν να εκφραστούν και να εκτεθούν δημοσίως, πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της απομόνωσης από το περιβάλλον των ομοθρήσκων τους (για να μη μιλήσουμε τώρα και για τις πιέσεις, τις απειλές ή τους εκβιασμούς), την ίδια στιγμή που η γελοία φοβική πολιτική του ελλαδικού κράτους (πλην κάποιων μεμονωμένων πολιτικών εξαιρέσεων) αρνείται ακόμη και ηθικά να τους παράσχει το παραμικρό έρεισμα.

Πάντα επίσης γνωρίζαμε πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειονότητα των μουσουλμάνων συντοπιτών μας εδώ στη Θράκη διακατέχεται από την επιθυμία να ζήσει ειρηνικά στην περιοχή και να διατηρήσει τις καλές σχέσεις που έχει με το πλειονοτικό χριστιανικό στοιχείο. Και γνωρίζαμε ακόμη ότι δεν επικροτεί την ένταση και τον διχασμό που παράγουν συνεχώς οι φασιστικές μέθοδοι της Άγκυρας και του επίσημου τοπικού της οργάνου. Ξέραμε όμως από την άλλη και ότι ο φόβος, που χαρακτηρίζει άλλωστε πολύ συχνά ακόμη και την πλειονοτική τοπική κοινωνία (αυτήν μάλιστα, άνευ ουδενός ουσιαστικού λόγου), πολύ περισσότερο διακατέχει τη μειονοτική, σε μια περιοχή βέβαια που η ισχύς και η λειτουργία της (αυτοφερόμενης ως) «ελληνικής πολιτείας» αποδεικνύονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο πλασματικές και…σκιώδεις!

Φαίνεται ωστόσο ότι αυτός ο φόβος δεν έχει ακόμη καταβάλει και εξουθενώσει τους πάντες υπό το κράτος του! Οι υπογραφές μουσουλμάνων της Θράκης υπέρ του αιτήματος της Πρωτοβουλίας μας για το κλείσιμο του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής άρχισαν να εμφανίζονται δειλά στην αρχή της εκστρατείας μας, όμως μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται! Και οι περίπου 60 μαζικές υπογραφές (όλες μέσα από την Κομοτηνή!) της προχτεσινής μέρας (16/1/2010), όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας www.proxeneio-stop.org, δείχνουν ότι η…Τουρκοκρατία στη Θράκη δεν είναι τελικά για όλους μία κατάσταση απολύτως…δεδομένη, αλλά ούτε και απολύτως…επιθυμητή!

Ειδικά αυτές οι υπογραφές των μουσουλμάνων συμπολιτών μας είναι πολύ σημαντικές, έχουν στα μάτια μας διπλάσια και τριπλάσια ίσως αξία από τις αντίστοιχες των χριστιανών συνελλήνων, που στο κάτω-κάτω δεν έχουν και απολύτως τίποτα να χάσουν ή να διακινδυνεύσουν! Για τους πρώτους αντίθετα το διακύβευμα είναι εντελώς διαφορετικό!

Και ασφαλώς οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν πραγματικά φωτεινό παράδειγμα, που ελπίζουμε ότι θα φέρει σε συναίσθηση και τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας και θα σπάσει πια και το πλέγμα της νεοελληνικής νοοτροπίας της αδιαφορίας, του δισταγμού και της φοβικότητας!

Γιατί, από τη στιγμή που μουσουλμάνοι της Θράκης (και ειδικά της Κομοτηνής!) τολμούν να εκτεθούν δημοσίως, πετώντας επωνύμως τις υπογραφές τους στα μούτρα των πρακτόρων της Άγκυρας που ζουν ολόγυρά τους (με όποιο τίμημα στοχοποίησης θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συνεπάγεται), ποια…επιχειρήματα μπορεί άραγε πλέον να προβάλει κάποιος που ζει στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα ή την Πελοπόννησο (και εφ’ όσον έχει βεβαίως, εννοείται, στοιχειώδεις πατριωτικές ευαισθησίες);

Και ταυτόχρονα βέβαια, όλες αυτές οι υπογραφές αποτελούν εκκωφαντικό κόλαφο σε αυτή τη χρόνια (και πλέον ακόμη περισσότερο εντεινόμενη) απόπειρα της Τουρκίας και των εδώ μηχανισμών της για το καπέλωμα, τη γκετοποίηση και τη χυδαία εκμετάλλευση της μειονότητας προς ίδιον (ιμπεριαλιστικόν) όφελος!

Αποτελούν και την πλήρη δικαίωση όλων όσων φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι η απαίτηση για το κλείσιμο του…ευαγούς ιδρύματος της οδού Ιώνων και για την εκδίωξη των πρακτόρων του, όχι μόνο δεν στρέφεται κατά της ίδιας της μειονότητας, αλλά αποτελεί στην πραγματικότητα μονόδρομο για την πρόοδο, την αρμονική της ένταξη στην ευρύτερη τοπική κοινωνία και τον εκδημοκρατισμό της. Σίγουρα όμως είναι άλλο να το λένε αυτό κάποιοι πλειονοτικοί και άλλο να το ακούς τόσο καθαρά και απροκάλυπτα από τα στόματα των ίδιων των μουσουλμάνων!

Ως εκ τούτου αναμένουμε βεβαίως πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον και τη μέρα που οι θρακικές τουρκόφωνες πρακτοροφυλλάδες θα βγουν πάλι να καταγγέλλουν την…εμφάνιση στη Θράκη «ακραίων κινήσεων από…εθνικιστικούς κύκλους» και «ρατσιστικών πρωτοβουλιών εναντίον της μειονότητας»! Πραγματικά τις αναμένουμε, τώρα που γέμισε άξαφνα ο τόπος κι από…μουσουλμάνους αντιμειονοτικούς ρατσιστές!

Πάνω απ’ όλα όμως, εμείς οφείλουμε να πούμε ότι αυτές οι υπογραφές των μουσουλμάνων συντοπιτών μας έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας, γιατί μάς δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας! Όλες βέβαια οι υπογραφές στήριξης, απ’ όπου και αν έρχονται, είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικές και μας ενισχύουν ηθικά! Οι συγκεκριμένες όμως, ακόμη περισσότερο! Και καθιστούν ακόμη πιο ξεκάθαρα σαφές μέσα στο μυαλό μας ότι πραγματικά υπάρχει τελικά για τη Θράκη κάποια ελπίδα…

Η ιστοσελίδα συλλογής υπογραφών:

http://www.gopetition.co.uk/online/30752/signatures.html

Εσείς υπογράψατε;

πηγή:proxeneio-stop.org

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;



Δεν πας καλά Γιωργάκη. Τις παρελάσεις τις γουστάρουμε οι Έλληνες. Και αυτές τις ανιστόρητες αποφάσεις που πάτε να επιβάλετε για να τις καταργήσετε με το πρόσχημα για δήθεν περικοπή δαπανών, να πας να τις κάνεις στο Αμέρικα, όπου γεννήθηκες και γαλουχήθηκες. Εμείς και ξυπόλητοι ακόμα θα παρελαύνουμε. Κατάλαβες αμέρικαν μπόυ ;

Ανταρσίας
Κατερίνη


ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ... για παντα ζωα..


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!


ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΡΕ;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1929 ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ!

Απίστευτο θράσος από Αλβανούς κακοποιούς, έκαναν πλιάτσικο σε γαμήλιο τραπέζι!!!

Δεν σεβάστηκαν ένα από τα πιο ιερά έθιμα της χώρας,το γαμήλιο τραπέζι.

Την ώρα που το γλέντι γάμου, ήταν στο αποκορύφωμα του σε ταβέρνα επί της λεωφόρου Πάρνηθος, 4 Αλβανοί εισέβαλαν μέσα και υπό την απειλή καλάσνικοφ και αφού γάζωσαν τους τοίχους (!!!!) ακινητοποίησαν υπαλλήλους και θαμώνες. Η λεία τους ήταν περίπου 5.000 ευρώ μερικά κινητά και ρολόγια.

Στην ταβέρνα εκείνη την ώρα βρισκόταν άνθρωποι κάθε ηλικίας και μικρά παιδάκια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων και οι 4 ήταν Αλβανοί (επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί μετά από τη σύλληψη τους) και σας το γράφω γιατί κάποια ΜΜΕ έχουν σταματήσει να γράφουν εθνικότητες των δραστών,νομίζοντας ότι έτσι θα αλλάξει κάτι..

Λες και ο κόσμος είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει...τι συμβαίνει γύρω του...


-Απείλησε με όπλο την 47χρονη ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ στις Σέρρες, και διέφυγε με 1.000 ευρώ στην τσέπη.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, στις 1:30 τα ξημερώματα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πρώτης Σερρών.

Ο δράστης -ένας 28χρονος Αλβανός- αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.



ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΟΥΣΤ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!