Χρήστες OnLine

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Στα τέλη Ιανουαρίου θα φέρουν το αντισυνταγματικό νομo?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ...!

Η επιρροή του μουσουλμανισμού στις αποφάσεις των λαθρομεταναστών, είναι αναπόφευκτη εφόσον η πλειοψηφία τους προέρχεται από χώρες μουσουλμανικές & για όσους το αγνοούν το Κοράνι δεν είναι θρησκευτικό κείμενο απλά, αλλά πολιτική επιταγή, εξού και υπάρχει η Σαρία ή Ισλαμικό Δίκαιο που εφαρμόζεται ήδη σε θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου στη Θράκη.

Με την ελληνοποίηση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και το δικαίωμα ψήφου των, η Ελλάδα παύει να θεωρείται χώρα ευρωπαϊκού τύπου και γίνεται πεδίο θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Με άλλα λόγια ξαναζούμε μέρες Οθωμανικής σκλαβιάς.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ Β'ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για να έχουν συνταχθεί τα νέα δημοτολόγια, με τους λαθρομετανάστες ενσωματωμένους έως 30.06.2010.

Ή συντάσσεστε ΤΩΡΑ στον αγώνα για άμεση συλλογή υπογραφών και ό.τι άλλο προκύψει ή ΠΟΤΕ.... ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!


ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ..http://www.iondragoumis.gr/METANASTES/PSIFOS%20METANASTES-all-2.pdf http://www.thermopilai.org/content/thelo-demopsephisma-gia-epaiskhunto-nomoskhedio-nomimopoieses-ton-lathrometanaston

“Τουρκική μειονότητα” οι μουσουλμάνοι της Κω;



Θέμα θεσμοθέτησης της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας με την επαναλειτουργία των τουρκικών σχολείων που έκλεισαν το 1971 εγείρει μέσω του newstime η μουσουλμανική Κοινότητα της Κω.

Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται με τόσο ηχηρή φωνή το αίτημα τους ενώ υποστηρίζουν ακόμα ότι θα ήταν καλύτερα να διδάσκονται τα παιδιά των μουσουλμάνων τη θρησκεία τους σε ιδιαίτερο μάθημα στα σχολεία, αντί να βγαίνουν έξω την ώρα των θρησκευτικών.


«Δεν είμαστε μειονότητα, είμαστε ίσοι πολίτες, αλλά το ζήτημα της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας εκκρεμεί...» διευκρινίζει ο Πρόεδρος του μουσουλμανικού Συλλόγου «η αδελφότης» Μασλούμ Παϊζάνογλου.

Το Newstime έζησε μια βδομάδα με τους τουρκόφωνους μουσουλμάνους στο χωριό Πλατάνι που παλιά είχε την ονομασία Κερμεντές. Ένα οδοιπορικό που πραγματοποιείται σε μια εποχή όπου από τον περασμένο Μάϊο επιχειρείται να στηθεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης θέμα «τουρκικής μειονότητας στην Κω και στη Ρόδο» ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στην προσπάθεια αυτή με υποκινητή τον ελβετό βουλευτή Ανδρέα Γκρός, πρωτοστατεί και ο ελληνοκύπριος βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Χρήστος Πουργουρίδης.

Την ίδια ώρα η περίεργη υπόθεση κατασκοπείας με την σύλληψη 2 τούρκων που κατάγονται από την μουσουλμανική κοινότητα της Κω με την κατηγορία ότι πουλούσαν μυστικά στην Ελλάδα,στην απέναντι όχθη στην Αλικαρνασσό ,στο Μπόντρουμ, καλύπτεται από πέπλα μυστηρίου

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα Γιώργος Νικητιάδης μίλησε στο Νewstime για τους τρόπους με τους οποίους έχει αντιδράσει η ελληνική πλευρά , κάλεσε τους βουλευτές που υπογράφουν το Ψήφισμα περί «τουρκικής μειονότητας» στο Συμβούλιο της Ευρώπης να επισκεφθούν τη Ρόδο και την Κω για να διαπιστώσουν την κατάσταση που επικρατεί, και χαρακτήρισε «ύποπτη» την υπόθεση κατασκοπείας που εγείρει η Τουρκία.

Το Πλατάνι βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από το κέντρο της Κω και είναι το τελευταίο χωριό πριν τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου. Σε αυτό το χωριό ζει η πλειοψηφία των τουρκόφωνων μουσουλμάνων της Κω που υπολογίζονται στους 1500. Οι περισσότεροι μας είπαν ότι κανείς δεν τους ρώτησε για την αλλαγή του ονόματος του χωριού που λεγόταν για εκατοντάδες χρόνια Κερντεμές. Το όνομα Πλατάνι προήλθε από ένα τεράστιο πλατάνι στην πλατεία μπροστά από το τουρκικό εστιατόριο Arab. Οι μουσουλμάνοι στο Πλατάνι συμβιώνουν αρμονικά με τους έλληνες χριστιανούς και τίποτα δεν δείχνει το παραμικρό πρόβλημα. Εξάλλου είναι πάρα πολλοί οι μικτοί γάμοι ενώ όλοι σχεδόν έχουν υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.

Το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη τουρκικών σχολείων τονίζουν σχεδόν όλοι, ενώ και ο Σεριφ Δαμάτογλου Σουκρί, ο ιμάμης του νησιού είναι αδελφικός φίλος του Δεσπότη ενώ και με τους υπόλοιπους ιερείς διατηρεί στενές σχέσεις.
Ο Κατρί Μαμίς ζει στον μαχαλά των μουσουλμάνων στο Πλατάνι που ήρθαν στη Κω από την Κρήτη. Έμαθε τα τούρκικα από την μάνα του την Ζεερά που συνεχίζει να τα μαθαίνει στα 9 της εγγόνια.

« Είμαι γεννηθείς το 64 και εγώ δεν πρόλαβα να πάω σε τουρκικό σχολείο, όταν πηγαίνω στην Τουρκία και μιλάω τουρκικά καταλαβαίνουν την προφορά μου», μας λέει ο Κατρί Μαμίς ενώ αντίθετα η 95χρονη μητέρα του θα μας πει ότι δεν κατάφερε να μιλήσει ποτέ καλά ελληνικά.

Η Αλικαρνασός και το Τουργκουτ Ράϊς στα τουρκικά παράλια φαίνονται με γυμνό μάτι από το πλατάνι της Κω. Πού αισθάνονται πιο κοντά οι τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι του νησιού;

Οι περισσότεροι μας είπαν ότι πηγαίνουν στην Τουρκία μόνο για διακοπές ή για να δουν τους συγγενείς τους. «Εμείς αναζητούμε και τις ρίζες μας την ιστορία του Κεμάλ Ατατούρκ...» θα δηλώσει στην κάμερα ο 20χρονος Σουλεϊμάν και κάποιοι τον αγριοκοίταξαν!!

Την Παρασκευή μέρα προσευχής το τζαμί θα γεμίσει. Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι. Ο γιός του Κατρί Μαμίς ο Αράς θα ομολογήσει ότι δεν πηγαίνει συχνά και σπάνια προσεύχεται. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι νέοι μουσουλμάνοι έχουν μια κοσμοπολίτικη εμφάνιση ζουν στην Κώ μια σύγχρονη ζωή ενώ δεν είδαμε πουθενά κορίτσια με τις παραδοσιακές μαντήλες.

Την Τετάρτη το βράδυ όταν έπαιξε ο Ολυμπιακός με την τουρκική Εφεν Πίλς στο μπάσκετ όλες οι τηλεοράσεις ήταν συντονισμένες σε τουρκικά κανάλια. Τα καφενεία γεμάτα.

«Δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε να υποστηρίξουμε, είμαστε και με τις δύο ομάδες όπως είναι και η ζωή μας» μας λέει αυθόρμητα ο Ασατ ενώ κάποιοι μας είπαν ότι οι περισσότερες κόντρες γίνονται στο ποδόσφαιρο καθώς η πλειοψηφία των μουσουλμάνων της Κω υποστηρίζει την Φενερμπαχτσέ...

(Πηγή: Newstime)
πηγή

Διαβάστε επίσης:



ΔΗΘΕΝ "ΕΥΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ"



Ντροπή και αίσχος! Σου σπάει τα νεύρα τόσο πολύ αυτή η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που σου έρχεται ...να μπεις μέσα στην οθόνη του υπολογιστή (όπως λέγαμε παλιά για την τηλεόραση)...

Μπορεί να έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες κατά του απαράδεκτου νομοσχεδίου που δίνει ιθαγένεια και ψήφο στους λαθρομετανάστες και αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση του έθνους και το εκλογικό σώμα, αλλά το Βήμα διαπιστώνει "ευρεία υποστήριξη από την κοινωνία των πολιτών" και αφιερώνει για το θέμα μακροσκελές κείμενο...

Έλεος πια... Τόση υποτίμηση της νοημοσύνης των αναγνωστών; Νομίζουν οι εγκέφαλοι του Βήματος ότι ο κάθε πολίτης δεν γνωρίζει πως νιώθει ο ίδιος και οι διπλανοί του για το θέμα; Θα αφήσουν το Βήμα να επιβάλει την άποψη των ΜΚΟ;

Ε ρε που φτάσαμε... Σε λίγο θα κάνουν και μια ΜΚΟ όλοι οι αλλοδαποί κλέφτες, ληστές, βιαστές, παραχαράκτες, λαθρέμποροι, νταβατζήδες κ.α., η οποία ΜΚΟ θα πάρει κι αυτή θέση υπέρ του νομοσχεδίου. Ε άντε στο διάολο πια...

Όποιος θέλει να διαβάσει το δημοσίευμα, ας κάνει κλικ εδώ

Έκρηξη και εντός του ΠΑΣΟΚ για το λαθρο-νομοσχέδιο.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ



Ετσι μπράβο ! Γιατί το θέμα δεν ειναι κομματικό ! Ειναι Εθνικό !

Ο τ. αντιπροέδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κρητικός, καλεί την κυβέρνηση να αναστείλει την κατάθεση του λαθρο-νομοσχεδίου στη Βουλή και χαρακτηρίζει, «Πρόχειρη, βιαστική, αμελέτητη και πολιτικά ανεπεξέργαστη τη νομοθετική πρωτοβουλία Saragusi με επιπτώσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και μακροπρόθεσμα σε εθνικό επίπεδο», τη «Νομοθετική πρωτοβουλία», της κυβέρνησης για μαζικές ελληνοποιήσεις των παρανόμων οικονομικών μεταναστών

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κρητικού:

«Ο Πολιτικός και Κοινωνικός Σύνδεσμος « Ο Νικόλαος Ζορμπάς» σε σχέση με τη διαδικασία αθρόας νομιμοποίησης (παραχώρηση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων) δεκάδων χιλιάδων παρανόμων οικονομικών μεταναστών ποικίλης προέλευσης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του διότι:

I. Θεωρεί τη νομιμοποίηση αυτή πρόχειρη, βιαστική, αμελέτητη και πολιτικά ανεπεξέργαστη σε σχέση με τις επιπτώσεις που θα έχει μεσοπρόθεσμα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και μακροπρόθεσμα σε εθνικό επίπεδο.

II. Η λύση του μεταναστευτικού προβλήματος αντιμετωπίζεται προληπτικά, με μέτρα αποκλεισμού της λαθρομετανάστευσης και δευτερευόντως με νομιμοποίησή τους.

Ο «Σύνδεσμος» καλεί την κυβέρνηση να αναστείλει την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή και να προσανατολιστεί στη σκέψη διεξαγωγής δημοψηφίσματος, αποκρούοντας εισηγήσεις ειδημόνων, δηλαδή « φωτισμένων ηγεσιών» περί δήθεν αναρμοδιότητας του λαού για ζητήματα που αφορούν σε ατομικά δικαιώματα.

Στη Δημοκρατία μια είναι η φωτισμένη ηγεσία: Ο ΛΑΟΣ

Όταν μάλιστα υπάρχουν ζητήματα μείζονος Εθνικής σημασίας, όπως το εν λόγω, προέχει η ανάγκη ενεργοποίησης του άρθρου 44 παρ.2 του Συντάγματος, ώστε να αποφανθεί ο Λαός με Δημοψήφισμα».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
« Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ»

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Κρητικός

ΔΕΛΤΙΟ11 &ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ