Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες...Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!



Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή, live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς.


Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια.
Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.


Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.


Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;
Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.
Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.

Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:


ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.
ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.
ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.



ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.
Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.
Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.


Toυ FactorX

πηγη

Το ψυχογράφημα του ελληνόφωνου Ανθέλληνα. Ποιοί είναι; Πώς εξηγείται;



Αν και ανέκαθεν στην ελληνική κοινωνία υπήρχε ο ανθελληνισμός, τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο παρουσιάζει αύξηση. Και αν υποθέσουμε πως δεν μιλάμε για μια μεγάλη ποσοτική αύξηση σίγουρα έχουμε μια ποιοτική αναβάθμιση. Για την ακρίβεια ο ανθελληνισμός έχει γίνει μόδα και αποτελεί το καταφύγιο του κάθε δήθεν επαναστάτη και ψευτοδιανοούμενου. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι, ποια η κοσμοθεωρία τους και πως τελικά γελοιοποιούνται με τα ίδια τους τα επιχειρήματα...Η εμμονή για τους Αρχαίους Έλληνες ομοφυλόφιλους Συνήθως οι ανθέλληνες χαρακτηρίζουν εαυτούς «προοδευτικούς» και προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και των ιδιαιτεροτήτων των ανθρώπων όπως για παράδειγμα των ομοφυλοφίλων. Την ίδια όμως στιγμή και με σκοπό να πλήξουν την Αρχαία Ελλάδα επαναλαμβάνουν με μανία πως όλοι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι! Εδώ ξεκινά και η πρώτη μεγάλη αντίφαση τους αλλά και η υποκρισία τους αφού από τη μια είναι υπέρμαχοι των ιδιαιτεροτήτων και από την άλλη την «ιδιαιτερότητα» την χρησιμοποιούν ως όπλο για να πλήξουν και να μειώσουν την Αρχαία Ελλάδα!

Πώς είναι δυνατόν αλήθεια να σέβεσαι και να προασπίζεσαι σεξουαλικές επιλογές και από την άλλη να τις χρησιμοποιείς ως επιχείρημα και όπλο για να πλήξεις κάτι; Συνεπώς έχουμε υποκρισία σε σημείο που ο ανθέλληνας αυτοεξευτελίζεται
Αυτό βεβαίως είναι και το μοναδικό πράγμα που τους απασχολεί από την Αρχαία Ελλάδα και τις προσωπικότητες της. Αν τους ρωτήσει κανείς τι έγραφε ο Πλάτων στην «Πολιτεία» ή στους «Νόμους» του δεν έχουν ιδέα…

Η εμμονή για τους κακούς Έλληνες οι οποίοι είναι εθνικιστές και <<φασίστες.>>
Ο αμπελοφιλόσοφος ανθέλληνας αυτοχαρακτηρίζεται ως πολέμιος του εθνικισμού, του φασισμού, ως προοδευτικό και ανοικτόμυαλος αριστερός κτλ. Το να μην επιθυμεί λοιπόν κάποιος Έλληνας τα Σκόπια να αναγνωριστούν ως Μακεδονία, για αυτούς θεωρείται ένδειξη εθνικισμού! Την ίδια στιγμή όμως ευθυγραμμίζονται με το Σκοπιανό εθνικισμό! Δηλαδή οι πολέμιοι του ελληνικού εθνικισμού ευθυγραμμίζονται έναν άλλο εθνικισμό! Μιλάμε δηλαδή για υποκρισία και πάλι που φτάνει στα όρια της νέυρωσης. Φυσικά τις ίδιες απόψεις έχουν και για τα ελληνοτουρκικά. Σε αυτή την περίπτωση η αυτογελοιοποίηση τους και η υποκρισία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού ευθυγραμμίζονται με το Θεοκρατικό-Στρατοκρατικό καθεστώς της Άγκυρας!Είναι τόσο γελοίο όσο το να ισχυρίζεται κάποιος πως είναι αντιεθνικιστής και προοδευτικός αλλά και ταυτόχρονα οπαδός της Χούντας και του Χομεινί! Η εμμονή για τους «Τουρκόσπορους» Νεοέλληνες ή για τους Έλληνες οι οποίοι είναι απόγονοι Σλάβων, Αλβανών κτλ
Ο ανθέλληνας εκτός των άλλων δηλώνει πως η καταγωγή, οι φυλές, οι θρησκείες, το έθνος δεν έχουν καμία αξία. Λίγο έως πολύ για τον κλασσικό ανθέλληνα αυτά είναι θεωρίες περίπου Ναζιστικές τις οποίες απορρίπτει μετά βδελυγμίας.
Την ίδια στιγμή όμως λυσσωδώς, προσπαθούν να αποδείξουν πως οι Έλληνες είμαστε «Τουρκόσποροι» ή απόγονοι Σλάβων και Αλβανών και το φωνάζουν προς πάσα κατεύθυνση. Για άλλη μια φορά αυτογελοιοποιούνται. Αφού η καταγωγή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί έχουν τόση μανία για να αποδείξουν πως δεν είμαστε Έλληνες; Στην ουσία δηλαδή οι ίδιοι πρώτοι όχι απλώς αποδέχονται το έθνος αλλά αποδέχονται την σημασία της «καθαρότητας» της φυλής . Μάλλον πρόκειται για νοσταλγούς του Χίτλερ διότι αλλιώς δεν εξηγείται…
Ο άθεος ανθέλληνας «αντιεξουσιαστής» που δηλώνει πολέμιος του συστήματος, της εξουσίας, της θρησκείας και του παγκόσμιου καπιταλισμου
Σε αυτή την περίπτωση ο ανθέλληνας μάχεται το «όπιο τους λαού», τη θρησκεία. Παράλληλα μάχεται την παγκόσμια εξουσία και το διεθνές σύστημα. Πρώτος όμως είναι αυτός που υπερασπίστηκε το «όπιο του λαού», τη θρησκεία στην περίπτωση του δήθεν σχισμένου Κορανίου μιλώντας για σεβασμό της θρησκευτικότητας. Φυσικά όταν η θρησκεία είναι η επίσημη του ελληνικού κράτους θα εισβάλλει διαμαρτυρόμενος στο Άγιο Όρος αδιαφορώντας για την θρησκευτική παράδοση. Η αντίφαση εδώ ξεκινά από τη νεύρωση και καταλήγει στη σχιζοφρένεια. Δηλαδή είναι Άθεοι αλλά αγωνίζονται για τη θρησκεία των Μουσουλμάνων! Σέβονται τη θρησκεία αλλά όχι στην περίπτωση του Άγιου Όρους!
Ότι να ‘ναι δηλαδή αρκεί να πηγαίνουν κόντρα σε αυτό που θεωρούν ελληνικό!
Παράλληλα μάχονται το παγκόσμιο σύστημα και είναι αντιεξουσιαστές αλλά από την άλλη είναι κατά του Έθνους κράτους όπως ακριβώς προστάζει το Παγκόσμιο Σύστημα και ο Νεοφιλελευθερισμός. Μάλιστα θα υπερασπιστούν τις διεθνιστικές απόψεις της εξουσίας ακόμα και με τη βία.

Τελικά ποιοι είναι οι ανθέλληνες; Και πώς Εξηγείται το φαινόμενο;
Οι μη Έλληνες ή αυτοί που αμφιβάλλουν για την καταγωγή τους
Αρχικά έχουμε αυτόν που αμφιβάλλει για την καταγωγή του ή είναι σίγουρος πως δεν είναι Έλληνας. Πιθανότατα όταν ήταν μικρός άκουσε τη γιαγιά του να μιλά Σλάβικα για παράδειγμα ή ενδεχομένως ξέρει πως δεν είναι Έλληνας.
Αυτομάτως αισθάνεται και κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί νιώθει πως δεν είναι μέρος του μεγάλου ελληνικού πολιτισμού. Ξέρει πως προέρχεται από κάπου αλλού. Αν και δηλώνει πως η καταγωγή δεν παίζει κανένα ρόλο βαθειά μέσα του δεν το πιστεύει.
Νιώθει άσημος έναντι των άλλων. Μετά μανίας θα προσπαθήσει να αποδείξει πως και όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι απόγονοι των Ελλήνων αλλά κάποιας καταγωγής ανάλογης της δική τουή και κατώτερης. Έτσι θα μειωθούν οι λοιποί Έλληνες στα μάτια του και θα έρθουν στα δικά του μέτρα ώστε να αισθάνεται άνετα, ισότιμος ή ενδεχομένως και ανώτερος.
Στην περίπτωση του μη Έλληνα δεν αποκλείεται να προέρχεται και από κράτος ή να ασπάζεται θρησκεία,που μισεί ή έχει διαφορές με την Ελλάδα. Επομένως όχι μόνο θα ισχυρίζεται πως δεν είμαστε Έλληνες αλλά και πως η Ελλάδα είναι το υπέρτατο κακό.
Εδώ βεβαίως μπορεί εκτός από τη δική του νεύρωση να εξυπηρετεί και άλλα συμφέροντα.

Οι μπαχαλάκηδες ή αλλιώς οι κοινοί Χούλιγκανς
Αυτή την κατηγορία ανθέλληνα θα μπορούσαμε πριν λίγα χρόνια να τη βρούμε στα ελληνικά γήπεδα. Πρόκειται για μπαχαλάκηδες που θέλουν να εκτονωθούν. Στη θέση του «Γάβρου» ή του «Βάζελου» είναι τώρα ο «κακός Έλληνας φασίστας».

Η ανάγκη της συμμέτοχης σε μια ομάδα
Τα ανθρώπινα όντα έχουν την έμφυτη ανάγκη να νιώθουν πως ανήκουν κάπου. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο ανθελληνισμός προβάλλεται ως η ιδεολογία της ελίτ. Της ψωροελίτ για την ακρίβεια. Έτσι άτομα που συνήθως είναι ανασφαλή μετέχουν σε μια τέτοια ομάδα με την ανάλογη κοσμοθεωρία.

Το παιδί με το...κουσούρι
Σε αυτή την περίπτωση κάποιος γίνεται ανθέλληνας επειδή απο μικρός είχε κάποια ιδιαιτερότητα. Πιθανότατα βρέθηκε σε μια συντηρητική οικογένεια που κατέκρινε τις επιλογές του και έβλεπε την ιδιαιτερότητα του ως "κουσούρι." Η συντηρητική κοινωνία τον κορόιδευε. Τώρα με το να γίνει ανθέλληνας αισθάνεται πως παίρνει εκδίκηση απο την κακή ελληνική κοινωνία και απο τους Έλληνες νοικοκυραίους.

Το βόλεμα και οι κουτοπόνηροι
Εδώ ο ανθέλληνας σκέφτεται κουτοπόνηρα και συμφεροντολογικά. Βλέπει πως η ιδεολογία που κυριαρχεί είναι ο ανθελληνισμός. Αυτή προωθείται. Ελπίζει λοιπόν πως έτσι θα καταξιωθεί κοινωνικά. Δεν αποκλείεται δε να διοριστεί στο Δημόσιο και να βολευτεί.
Ακόμα και ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας μπορεί να διοριστεί για να ευθυμήσουμε και λίγο.

Οι χαμένοι του εμφυλίου πολέμου ή οι ιδεολογικοί τους απόγονοι

Εδώ ο ανθέλληνας νιώθει πως παίρνει το αίμα του πίσω από τους «κακούς δεξιούς» και κεντρώους. Έχασε στον εμφύλιο και μαζί του ο διεθνισμός αλλά τώρα θα πάρει την εκδίκηση του. Έτσι ότι αυτός νομίζει πως είναι ελληνικό θα το πολεμήσει. Θα πάει κόντρα σε κάθε λογική αρκεί να νιώθει πως χάνει η <<πατρίδα.>>
Φυσικά δεν αποκλείεται ο ανθέλληνας να προκύψει από συνδυασμό όλων των παραπάνω.


Ελπίζουμε πως με δόσεις χιούμορ δώσαμε στον αναγνώστη να κατανοήσει την προσωπικότητα του ανθέλληνα. Να δει και ο ίδιος ο ανθέλληνας την αντιφατικότητα και την υποκρισία που τον χαρακτηρίζει.
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ. ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ…

ventetta

Το ότι απελάθηκαν 141.777 μετανάστες το ξέρετε ανθελληνικά σκουλήκια!


...Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα μας κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας ποιος θα μας το πει;




Το ευρωπαϊκό δίκτυο Migreurop καταγράφει σωρεία παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος χιλιάδων "προσφύγων" που συνελήφθησαν το τελευταίο έτος. Ομαδικές παράνομες απελάσεις, μυστικές επαναπροωθήσεις στα σύνορα, βάρβαρη συμπεριφορά αστυνομικών, παντελής αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, εκατοντάδες θάνατοι μεταναστών, ανάμεσά τους και παιδιά, συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό τρόμου σε Εβρο και Αιγαίο, που δεν τιμά καθόλου τις ελληνικές αρχές!


ΡΩΤΑΜΕ ΑΘΛΙΟΙ:...
1. Από πότε είναι παράνομο να ασκεί μια χώρα το δικαίωμά της – έστω και πλημμελώς - να μην είναι τα σύνορά της ξέφραγο αμπέλι σαν τον πισινό ορισμένων???


2. Το ότι απελάθηκαν 141.777 μετανάστες το ξέρετε. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα μας κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας ποιος θα μας το πει???


3. Το ότι συνελήφθησαν 42.834 να παραμένουν παράνομα στην Ελλάδα το ξέρετε. Τον συνολικό αριθμό των εισβολέων που μένουν παράνομα στη χώρα μας ποιος θα μας το πει???

4. Το ότι απελάθηκαν κάποιοι ελάχιστοι στην Τουρκία, έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων που έπρεπε να απελαθούν το ξέρετε. Το γιατί ανεχθήκαμε τη δραματική αλλαγή του κοινωνικού ιστού της χώρας διευκολύνοντας την Τουρκία να προωθήσει τις απώτερες επιδιώξεις της ποιος θα μας το πει???


5. Το ότι πέθαναν 1074 πρόσφυγες στο Αιγαίο το ξέρετε. Το γιατί δεν τολμάτε να καταγγείλετε την Τουρκία που μετατρέπουν σκόπιμα οι δουλέμποροί της τα φουσκωτά σε πλωτά φέρετρα για να μεταμορφώνουν τους εισβολείς σε δήθεν «δυστυχισμένους» ναυαγούς ποιος θα μας το πει???


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

1. Το δουλεμπόριο και τις απαγωγές των «δυστυχισμένων» από «δυστυχισμένους γιατί δεν το καταγγέλλετε???

2. Για τα εγκλήματα των εισβολέων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών πότε θα φιλοτιμηθείτε να μιλήσετε???

3. Για την αγανάκτηση αυτού του λαού που διεκδικεί το δικαίωμά του να ζει ανενόχλητος στη χώρα του τι έχετε να πείτε???


4. Για την άλωση των πλέον ευαίσθητων εθνικά περιοχών της χώρας από επικίνδυνους ισλαμιστές εισβολείς πότε νοιαστήκατε???

ΘΕΩΡΟΥΜΕ…
Ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι στον Έλληνα πολίτη να εγκαταλείψει την εθνικά επικίνδυνη πολιτική που μεθοδεύει για τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού.
Χρέος της πολιτείας είναι ν αφουγκράζεται τη φωνή των πολιτών της, να μην περιφρονεί κατάφωρα την εκφρασμένη κοινωνική συνείδηση που είναι συνείδηση αντίστασης στην επιχειρούμενη άλωση της πατρίδας από τους ξένους εισβολείς.
Καθήκον της είναι να συμπαραταχθεί με το λαό της και όχι με τους θηλυπρεπείς τριχομούρηδες που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη χώρα σε πασαρέλα πολυεθνικών καβαλιέρων για να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.


Ακούστε τη φωνή του ελληνικού λαού και μην ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου.
Μην οδηγείτε την κατάσταση στα άκρα και εξωθήσετε το λαό να βγει στους δρόμους γιατί τότε θα είστε υπόλογοι για τις μαύρες μέρες που θα ξημερώσουν για τον τόπο.



ellinikoforum

Δείτε με τι προβληματίζουν τα Ελληνόπουλα στο σχολείο...πόσο ύπουλα περνάνε τα ανθελληνικά μυνήματα τους!



ΑΥΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ !!!



Στο κάτω κείμενο έχουμε την "επιστολή" συμπληρωμένη....!
Κύριε Δήμαρχε,

Είμαστε μαθητές της 6ης τάξης Δημοτικού Σχολείου
και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Χώρα μας.
Το πρόβλημα που μας απασχολεί είναι ότι φοβόμαστε να πάμε σχολείο μη τυχόν και μας χτυπήσουν ή μας μαχαιρώσουν αυτοί οι ξένοι, για να μας πάρουν το χαρτζηλίκι μας και το κινητό τηλέφωνο που μας αγόρασαν οι γονείς μας.
Οι άνθρωποι αυτοί φυσικά έχουν μεγαλώσει έτσι και έχουν μάθει ότι θέλουν να το παίρνουν με τη βία, χωρίς να σέβονται τη ζωή των άλλων!
Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι αυτοί που μας κυβερνούν, μας έχουν εγκαταλείψει στη τύχη μας και δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη ζωή μας ούτε για την Ελλάδα!
Νομίζουμε ότι οι "ταλαιπωρημένοι αυτοί πρόσφυγες" δεν είναι πρόσφυγες, γιατί κανείς δεν τους έδιωξε από τη πατρίδα τους, όπως μας λέτε ψέμματα, γιατί οι ίδιοι λένε ότι πλήρωσαν 4.000 έως 5.000 ευρώ για να τους φέρουν μέσω Τουρκίας εδώ, για να περνάνε καλύτερα!
Και επειδή δεν είναι δυνατόν να είχαν τόσα πολλά λεφτά, πιστεύουμε ότι τους τα έδωσαν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό στη πατρίδα μας στέλνοντάς τους εδώ.

Ακόμα πιστεύουμε πως αυτοί που μας κυβερνούν, παίζουν το παιχνίδι αυτών που μας στέλνουν εδώ αυτούς τους ξένους, που είναι οι Αμερικανοί που θέλουν να κυριαρχήσουν και να κυβερνήσουν όλο το πλανήτη διαλύοντας τα κράτη με την Εθνική και πληθυσμιακή διάβρωση και τη παγκοσμιοποίηση!
Διότι μόνο με την Εθνική διάβρωση θα μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από τη διάλυση του κράτους μας.
Μπορούμε να αδιαφορούμε για αυτά που συμβαίνουν; Για τους Έλληνες που οι ξένοι κακοποιοί σκοτώνουν για να τους ληστέψουν; Για τα σπίτια που ανοίγουν και κλέβουν συνέχεια; Για το γεγονός ότι φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας για να παίξουμε ή για να πάμε στο φροντιστήριο;
Γι΄αυτό λοιπόν θα ήταν πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μας να απαιτήσετε να φύγουν όλοι αυτοί οι ξένοι από την Ελλάδα για ζήσουμε πάλι ελεύθερα χωρίς να είμαστε κλειδωμένοι στα σπίτια μας, χωρίς φόβο, χωρίς μαχαιρώματα, χωρίς ληστείες, χωρίς φόνους, χωρίς διαρρήξεις, χωρίς βιασμούς, χωρίς ναρκωτικά και χωρίς πολλά άλλα ξενόφερτα πράγματα που ήταν άγνωστα σε μας και που τα έφεραν μαζί τους αυτοί οι ξένοι που ήλθαν παράνομα στη Χώρα μας.


Ελπίζουμε η επιστολή μας να ξυπνήσει μέσα σας τον Έλληνα που ίσως κοιμάται....

efenpress

Στο πλευρό της Ελλάδας η Αυστραλία - Επιμένουν στο ΠΓΔΜ και αρνούνται το σκέτο "Μακεδονία"



Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι ηγέτες των καταγόμενων από την ΠΓΔΜ στην Αυστραλία μετά την επίσκεψη του προέδρου της Βουλής της χώρας στα Σκόπια.

Κι αυτό γιατί ο κ. Χάρι Τζέκινς σε όλες του τις προσφωνήσεις απέφυγε να αναφερθεί στη χώρα με το όνομα "Μακεδονία" και επέμεινε στον όρο "ΠΓΔΜ", με τον οποίο η Αυστραλία αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ίδιο όρο "ΠΓΔΜ" χρησιμοποίησε και ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Κέβιν Ραντ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέβσκι στην Καμπέρα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζέκινς εκλέγεται σε μια περιοχή (έδρα Σκάλιν) όπου ζει σημαντικός αριθμός πολιτών καταγόμενοι από την ΠΓΔΜ, οι οποίοι έως πρόσφατα τον θεωρούσαν υποστηρικτή των αιτημάτων τους.

express

O μουσουλμάνος που είχε πει ότι του έσκισαν το κοράνι συνελήφθη για σύσταση συμμορίας


Που ειναι ο Συριζα τωρα και ο υπολοιποι ψευτοκουλτουριαρηδες , για να κανουν πορειες και να απαιτησουν να ελευθερωθει ο ψευτης λαθρομεταναστης? Οχι οτι δεν ξεραμε οτι τοτε τα γεγονοτα ηταν υποκινουμενα, αλλα τωρα πια το ξεκαρφωμα των αριστερων προβοκατορων ειναι εμφανεστατο!




θυμάστε εκείνη την ιστορία, με το κοράνι (μερικές σελίδες σε φωτοτυπίες) ενός Σύριου(;), που τάχα έσκισε ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια ελέγχου και που προκάλεσε την "οργή" της μουσουλμανικής κοινότητας (των λαθρομεταναστών), που διοργάνωσε θορυβώδικα συλλαλητήρια –και την 29η Μαΐου- με κραυγές «Αλλάχ ακμπάρ» και σπασίματα αυτοκινήτων, καταστημάτων κ.λπ.


Ε, λοιπόν, ο λεγάμενος συνελήφθη προ ημερών για σύσταση συμμορίας διαρρηκτών. Μαζί με τον… θρησκευόμενο διαρρήκτη, συνελήφθησαν κι άλλα… μπουμπούκια, καταζητούμενοι για βιασμούς κ.! τ.λ., λαθρομετανάστες βεβαίως.