Χρήστες OnLine

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Με άνωθεν κυβερνητικές εντολές ελεύθερα τα παιδιά Νιώτη και Κουράκη!‏


Αυτη ειναι η ξεπουλημενη αριστερα. αυτοι ειναι οι υπηρετες της. υπερανω του νομου



Υπενθυμίζουμε πως τα δύο παιδιά του Νιώτη είχαν συλληφθεί εντός γιάφκας στο Κερατσίνι ενώ τα τα τρία παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκη ήταν στην ομάδα των 200 συλληφθέντων αναρχικών της Θεσσαλονίκης…
Τελικά τα παιδιά των εθνοπατέρων Νιώτη και Κουράκη που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της “εξέγερσης κατά του συστήματος”, κατάφεραν μιά χαρά να την βγάλουν “καθαρή” με την μεσολάβηση των υψηλά ισταμένων προσώπων της εξουσίας και της κυβέρνησης.
Ο γιός και η κόρη του αντιπροέδρου της Βουλής Νιώτη ήταν μεταξύ των 22 συλληφθέντων στην γιάφκα των αναρχικών στο Κερατσίνι.

Καταγγελία βουλευτή! Ο πρύτανης έχει πρόσβαση στο άντρο των τρομοκρατών!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ INDYMEDIA ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ!!!

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Ποιοι είναι αυτοί που επικοινώνησε ο Μουτζούρης;
Τους ξέρει και τους αφήνει ασύδοτους;
Υποθάλπει εγκληματίες;
Τους γνωρίζει και τους αποκρύπτει;



πηγή

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...

ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΩΟ πρυτανη ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ. μην φοβασαι ξεπουλημενε. μαζι με το τσουρμο θα πας και εσυ.

Λοιπόν από σούργελα σε αυτή τη χώρα ως γνωστόν έχουμε πολλά. Σε περίοπτη θέση μεταξύ των σούργελων αυτών φυσικά βρίσκεται ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Αθηνών Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ. Γιατί; Γιατί πραγματικά αυτό που πίνει πρέπει να είναι εξαιρετικό! Από τη μία αυτό το απίστευτο καθηγητικό σούργελο ζητεί την επανεξέταση του πανεπιστημιακού ασύλου από την Πολιτεία μετά την φασιστική επίθεση προχθές των αναρχοναζίδων στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών που είχε ως επακόλουθο τον σοβαρότατο τραυματισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρίου Χρίστου Κίττα, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει, υποθάλπει και φιλοξενεί μέσα στο ίδιο το Πολυτεχνείο για το οποίο είναι και υπεύθυνος, την παράνομη εγκληματική, τρομοκρατική, αναρχοναζιστική, αναρχοφασιστική και ακροαριστερή γιάφκα του Indymedia!!!

Και τολμάει το σούργελο αυτό να μιλάει κιόλας και να ζητεί την επανεξέταση του πανεπιστημιακού ασύλου όταν ο ίδιος είναι ο ηθικός αυτουργός του τραυματισμού του Χ. Κίττα! Μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να σεβαστεί καν, τυχόν δικαστική απόφαση εναντίον του που θα τον αναγκάζει να θέσει εκτός λειτουργίας την φιλοξενούμενη γιάφκα του Indymedia! Να χαιρόμαστε τους καθηγητάδες και τα πανεπιστήμια που έχουμε.. Περαιτέρω λόγια περιττά..


ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!

ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ!



ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


πηγη


Κράτος-TV-Αναρχικοί . Ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζί


Ξεκινά η ιστοσελίδα ομογενών για τη συλλογή υπογραφών για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα



Σε λειτουργία από σήμερα η ιστοσελίδα των νέων ομογενών για τη συλλογή υπογραφών για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Τα Δίκτυα Νεολαίας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), από όλο τον κόσμο, σκοπό έχουν την προώθηση του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα μέσω της ιστοσελίδας τους www.unitethemarbles.org.



Σε συνάντηση που είχαν με την υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου οι Συντονιστές των Δικτύων Νεολαίας από τις επτά Περιφέρειες του ΣΑΕ, η κ. Γκερέκου συνεχάρη τους νέους ομογενείς για την πρωτοβουλία, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η συνεργασία μας με τα Δίκτυα Νεολαίας του ΣΑΕ «θα συνεχιστεί σε πολλά επίπεδα και θα είναι εξαιρετικά γόνιμη, όχι μόνο σε θέματα πολιτισμού αλλά και για την προβολή του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο."


«Η διαδικτυακή πρωτοβουλία που ανέλαβαν τα Δίκτυα Νεολαίας του ΣΑΕ για την προώθηση του αιτήματος της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, μας κάνει να νιώθουμε όχι μόνο περηφάνια αλλά και ευθύνη», τόνισε η κα Γκερέκου


Στόχος των νέων ομογενών είναι να συγκεντρώσουν χιλιάδες υπογραφές, που θα παραδοθούν στην κυβέρνηση και το κοινοβούλιο τη Αγγλίας, στο Βρετανικό Μουσείο, στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στον ΟΗΕ και στην UNESCO.


ΚΑΙ ΞΑΝΑ Η ΣΕΛΙΔΑ


Σε σκάνδαλο εμπλέκουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Επείγουσα δικαστική έρευνα



Βρε, βρε τι έχουμε εδώ; Ξαφνικά έχουμε επείγουσα δικαστική έρευνα, κατόπιν παραγγελίας Εισαγγελέα διεξάγεται για τα οικονομικά της ΠΟΕΣΥ κατά την περίοδο του 2009, και ήδη καταθέτουν μάρτυρες.

Η έρευνα αφορά ενέργειες του τέως προέδρου (και τώρα βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ) Β. Μουλόπουλου και των άλλων μελών.

Σύμφωνα με καταγγελίες ένα μέλος(Σ.Χατζάρας) εντόπισε ότι εισπράττονται χρήματα από την Εμπορική Τράπεζα, με χρήση ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης από την διοίκηση της ΠΟΕΣΥ κατά το 2009. Αντιθέτως δεν υπήρξε η παραμικρή μέριμνα για την είσπραξη εσόδων της ομοσπονδίας, από την Εργατική Εστία, με τα οποία καλύπτονται από χρόνια μισθοί υπαλλήλων, λειτουργικά έξοδα και ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ από το καλοκαίρι του 2008.

Ο Β.Μουλόπουλος ήταν διευθυντή στα ΝΕΑ του ΔΟΛ και ξαφνικά προτάθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας που σημαίνει ότι έχει βουλευτική ασυλία.
Αν υπάρχει τέτοιο αδίκημα πρέπει ο ίδιος ο δημοσιογράφος να ζητήσει άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Όχι άλλο στην συγκάλυψη. Σταματηστε να κανετε πλατες στον καθε αριστερο κλεφτη.