Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Απύθμενο θράσος των ακροαριστερων ανθελληνων



τα όργανα του indymedia με την βοήθεια των χρήσιμων ηλιθίων προσπαθούν να τα μαζέψουν για τον αντιπρύτανη...και κυκλοφορούν φωτογραφία του Κίττα που δείχνει να υποβαστάζεται από δύο άντρες. Με βάση αυτή την φώτο υποστηρίζουν πως ο αντιπρύτανης δεν δέχτηκε επίθεση...επειδή δεν έχει αίματα!!!!

μάλλον θα ήθελαν να είναι με σπασμένο κεφάλι και γεμάτος αίματα για να φαίνεται αν δέχτηκε επίθεση...
μάλλον θα θέλανε να μην ζει...
ποιος ξέρει;

το μόνο που δεν μας έχουν πει ακόμη είναι πως δεν είχε καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο ο Πρύτανης....αλλά με το θράσος που τους διακρίνει...δεν θα αργήσουν να το κάνουν και αυτό...όλο και κανένας περισπούδαστος βουλευτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την αποστολή!

εκτός αν φροντίσουν να τρομοκρατήσουν με τον γνωστό δημοκρατικό τρόπο τις πρυτανικές αρχές ώστε στο τέλος να αναγκαστεί ο πρύτανης και να πει πως δεν έγινε τίποτα....
σύμπτωση το ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο και λάθος του που ήταν στο πανεπιστήμιο...

Greekalert

Νέες ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ: SS Μπάτσοι Δικαστές .. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...




"SS μπάτσοι δικαστές"
Για να βοηθήσουμε τις εισαγγελικές αρχές, διαπράτεται ΕΞΥΒΡΙΣΗ αστυνομικών και δικαστών (σε περίπτωση που δεν το εντόπισαν ήδη)

και κλείνοντας το κείμενο γράφουνε με κεφαλαία γράμματα για να το τονίσουνε:
"ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ".
Είναι ή δεν είναι αυτό απειλή εις βάρος των δικαστών της υπόθεσης Νικολάου;

Θα εφαρμόσει κανένας εισαγγελέας το νόμο σε αυτή τη χώρα;

Ασκήθηκαν κατηγορίες στους Σέρβους ακροαριστερους - αναρχικούς

Κατά δύο μήνες παρατείνεται η προφυλάκιση των έξι αναρχικών που κατηγορούνται για την επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά της ελληνικής Πρεσβείας τον περασμένο Αύγουστο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη και κράτηση Έλληνα συντρόφου ακροαριστερού στα επεισόδια του Δεκέμβρη του 2008.

Η Εισαγγελία τους απήγγειλε στις 3 Νοεμβρίου κατηγορίες για συμμετοχή σε διεθνή τρομοκρατία και το περιφερειακό Δικαστήριο του Βελιγραδίου αποφάσισε να παρατείνει κατά δύο μήνες την προφυλάκισή τους.

Οι νεαροί, μέλη της οργάνωσης «Αναρχο-συνδικαλιστική Πρωτοβουλία» κατηγορούνται ότι στις 24 Αυγούστου γύρω στις τρεις τα ξημερώματα σχημάτισαν με σπρέι σε τοίχο του κτιρίου, όπου στεγάζεται η ελληνική Πρεσβεία, το σήμα των αναρχικών και στη συνέχεια πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ κοντά στην κεντρική είσοδο, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Το κατηγορητήριο έχει προκαλέσει προβληματισμό στους αριστερους ξεπουλημενους της Σερβίας, καθώς η κατηγορία της «διεθνούς τρομοκρατίας» αποτελεί, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της χώρας, το δεύτερο μεγαλύτερο αδίκημα μετά τη γενοκτονία.

Στην ΣΕΡΒΙΑ ξερουν πως να επιβαλουν τον νομο στα εγκληματα και τις δολοφονικες επιθεσεις των ακροαριστερων φασιστων. Οχι σαν εδω που βασιλευει η ανικανοτητα και η αριστερη προπαγανδα.

"Τι γίνεται στο ΑΠΘ"



"Η Αλήθεια.


1) Οι χουλιγκανς-Αναρχικοι ήτανε στο Πολυτεχνειο ενω απέναντι (της οδου Εγνατίας) ητανε παραταγμένα τα ΜΑΤ χωρις να προκαλλέσουν ,ενω οι αναρχικοι-με μαυροκοκκινες σημαίες- έκοβαν για στιγμές την κυκλοφορία των οχημάτων και πετουσαν πέτρες...

2) Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν ητανε "διαδηλωτες" αλλα τα φασισταρια οι μαυροκοκκινοι αναρχικοι (κυρίως παιδάκια που τα εχουνε κανει πλυση οι aNTIFADES).

3) Αυτοι που "κρατουν" τις καταλήψεις στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονικης ξερουμε πολυ καλά ποιοι έιναι και που έχουν κανει στέκι τους μεγάλο χωρο της πολυτεχνικής (ΑΙΘΡΙΟ), ειναι οι κουκουλάκηδες.

4) Για να΄λέμε την αλήθεια, το οτι ειναι φοιτητης δε σημαινει οτι οτι και αν κανει ειναι σωστό.Φασιστες κοκκινομαυροι ειναι.

5) Οι "φοιτητες" πεταξαν έξω απο το Πολυτεχνειο καθηγητες και φοιτητές

6) Εισέβαλαν και απείλησαν εργαζόμενο του ΜΕΤΡΟ και πηραν στην κατοχή τους μηχάνημα (μαλλον εκσκαπτικο). Αυτο για οσους λενε οτι "φοιτητες" και "εργαζομενοι" ειναι στο Πολυτεχνειο και οργανωνονται (για ποιο πράγμα αραγε?)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΛΔ ΟΙ ΑΡΧΕΣ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ? ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...

ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ.. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Α ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ.

NA ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ


ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ.


το ΑΣΥΛΟ υπηρξε για την προστασια της δημοκρατιας ΚΑΙ ΟΧΙ για να κρυβονται απο πισω του 30 ακροαριστερά μαλακισμενα και να φτιαχνουν μολοτωφ , να καταστρεφουν πανεπιστημια στο ονομα της αριστερης σκατοεπανασταση τους ή να τραμπουκιζουν και να βαρανε αλλα ατομα διαφορετικης ιδεολογιας!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ καταντησατε και μαλιστα χειροτεροι.... η πραγματικη εννοια του ασυλου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τους τραμπουκισμους και τα υπολοιπα ποινικα αδικηματα που συβαινουν κατα συρροη!!!Αυτο δεν μπορουν να το καταλαβουν?

υπερανω του νομου κανεις δεν ειναι ..

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ . ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΤΟ ΠΙΑ...

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ!

"Θα μας αναγκάσουν να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας..."



"ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΦΥΛΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕ ΦΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:
ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ) ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ Κ*** ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ακροαριστεροι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - το ξεπουλημα της Ελλαδας.

ο ανθελληνας Παπανδρεου βαζει μπροστα το γερο ξεπουλημα της Ελλαδας. Η χωρα καιγεται απο ακροαριστερους φασιστες τρομοκρατες και ο Παπανδρεου προχωραει γερα στηνωντας κωλο στους Αλβανους, για χαρη των αφεντικων του...


ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΩΣ ΤΟ 2014,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΙΖΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τις καλύτερες ειδήσεις δια στόματος Γεωργίου Παπανδρέου άκουσε ο Ιλίρ Μέτα για την χώρα του μετά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εργασιών του Ο.Α.Σ.Ε. του οποίου η Ελλάδα θα ηγείται μέχρι και το τέλος του χρόνου.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα των Αλβανών μεταναστών που αφορούν τον τομέα της ασφάλισης, την απόκτηση άδειας παραμονής και εργασίας και την αναγνώριση των αδειών οδήγησης από τις ελληνικές αρχές.
Η Ελλάδα είπε ο κύριος Παπανδρέου θα ηγηθεί της προσπάθειας για την κατάργηση της βίζας για τους Αλβανούς πολίτες εντός του 2010. Με δηλώσεις του στα αλβανικά Μ.Μ.Ε. ο Ιλίρ Μέτα έμεινε ικανοποιημένος από τις δημόσιες τοποθετήσεις του κυρίου Παπανδρέου και ειδικά από την πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης να ενταχθούν τα δυτικά βαλκάνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση έως το 1014.
Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου έχουν διεξαχθεί τρείς συναντήσεις υψηλού επιπέδου ανάμεσα στις κυβερνήσεις των δύο χωρών. 20 και 21 Νοέμβρη ο αναπληρωτής ΥΠ.ΕΞ. Δημήτρης Δρούτσας βρέθηκε στα Τίρανα και είχε συναντήσεις με τους Μπερίσα, Μέτα και τον πρόεδρο της Αλβανίας. Στις 27 Νοεμβρίου ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα συναντήθηκε στις Πρέσπες με τον Έλληνα ομόλογο του Γιώργο Παπανδρέου και τον Σκοπιανό πρωθυπουργό. Τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη ο Ιλίρ Μέτα Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Αλβανικής κυβέρνησης βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Συναντήσεις αυτού του επιπέδου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν έχουν συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στις δύο χώρες.

πηγή:nenanews.eu

Ειλικρινής πλην κυνική ομολογία: Αν ήταν Χρυσαυγίτες η κριτική μας θα ήταν σκληρή…


Όταν γράφουμε εμείς ότι υπάρχει κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ και πολεμάει με κάθε τρόπο τους Εθνικιστές και ιδιαίτερα τους Χρυσαυγίτες προς τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια», κάποιοι υποστηρίζουν ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι! Τα όσα συμβαίνουν σήμερα με τα κανάλια δείχνουν πανηγυρικά πόσο το μαρξιστικό δηλητήριο κυριαρχεί στα λεγόμενα ΜΜΕ.


Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ευθέως δήλωσε ότι εάν στη θέση των αναρχοκομμουνιστών που έχουν συλληφθεί ήταν Χρυσαυγίτες τότε η κριτική τους θα ήταν πολλή σκληρή.


Για όσους αμφιβάλουν παραθέτουμε τι έγραψε το γνωστό troktiko σήμερα στις 9.30 το πρωί: «”Αν έπιαναν παιδιά που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή,


θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση”: Σε μια αυθόρμητη επίδειξη επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αν συλλαμβάνονταν τα παιδιά από πολιτικό που ανήκει στην ακροδεξιά, θα είχε διαφορετική διαχείριση το θέμα από τον ίδιο, ως δημοσιογράφο. Θα ήταν πιο οξύς στην κριτικής του, και όχι τόσο ήπιος όσο με τον Νιώτη. Ποιος το είπε; Ο επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης του Αντ1 Γιώργος Καραϊβάζ.»

πηγη


"Για πρώτη φορά η αστυνομία αφέθηκε να κάνει τη δουλειά της σωστά."



"Αν και η νύχτα είναι ακόμα μπροστά μας, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι για πρώτη φορά η αστυνομία αφέθηκε να κάνει τη δουλειά της σωστά, έχοντας σωστές οδηγίες και σοβαρές κατευθύνσεις από την πολιτική ηγεσία!

Πρώτη φορά η αστυνομία έκανε τόσες συλλήψεις και προσαγωγές. Πρώτη φορά επίσης ο εισαγγελέας αποφάσισε να σταματήσει να παρανομεί καλύπτοντας τα αποβράσματα και έκανε τη δουλειά για την οποία πληρώνεται αδρά από το υστέρημα του ελληνικού λαού, κάνοντας ελέγχους σε γιάφκες φασιστών και κατάσχοντας πολεμικό υλικό. Έτσι τα "κοτόπουλα" πήγαν νωρίς για ύπνο τρομαγμένα!


Σοβαρές ευθύνες βέβαια για τα όσα έγιναν στο ιστορικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει ο πρύτανίς του, ο οποίος δεν έδωσε αμέσως εντολή να επέμβει η αστυνομία ώστε να διασώσει το κτήριο και να διαφυλάξει το άσυλο από τους μενόμενους αναρχοφασίστες - ακροαριστερους που προσπαθούσαν να το καταλάβουν, πράγμα που τελικά έκαναν, στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο τον πρύτανι!


Για μια ακόμη φορά επίσης τα "παιδιά της Εκάλης" βρήκαν στο πλευρό τους, τους καθοδηγητές τους, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Σε μια από τις περιπτώσεις μάλιστα και ενώ η αστυνομία κρατούσε πολλά άτομα που αποδεδειγμένα κατείχαν πυρομαχικά, βόμβες μολότοφ, βαριοπούλες, σιδηρολοστούς και άλλα "εργαλεία" απαραίτητα σε μια "δημοκρατική" σύρραξη, τα οποία και κατασχέθηκαν, βρέθηκαν εκεί δύο από τους βουλευτές του κόμματος των λεσβιών και των ανθελλήνων και με τη μεσολάβησή τους, ο ευθυνόφοβος σε αυτή την περίπτωση αξιωματικός της Αστυνομίας, τους άφησε να φύγουν σαν κύριοι.

Είναι βέβαιο τέλος ότι αν σε άλλη χώρας κάποιος προσπαθούσε να κατεβάσει τη σημαία από το πανεπιστήμιο θα είχε πυροβοληθεί από το 1ο δευτερόλεπτο. Σίγουρα όμως για να φτάσουμε στην Ελλάδα στο σημείο να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη σημαία και τα σύμβολά μας, θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα. Οι αστυνομικοί όμως που υπήρχαν στο γύρω χώρο και σίγουρα ο επικεφαλής αξιωματικός τους, είχαν την υποχρέωση να το κάνουν! Ορκίστηκαν να προστατεύουν τη σημαία και σήμερα όπως και πολλάκις στο παρελθόν, καταπάτησαν τον όρκο τους! "Ορκίζομαι... Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας, να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.". Την ίδια βέβαια υποχρέωση έχουν και όλοι οι Έλληνες πολίτες που υπηρέτησαν τις ένοπλες δυνάμεις!

Αν υπήρχε πραγματικά Δημοκρατία στην Ελλάδα και εάν το κράτος σεβόταν την υπόστασή του, την ιστορία του και ό,τι συμβολίζει το Πανεπιστήμιο και η Σημάια ιδιαίτερα, κάποιοι θα έπρεπε να δικαστούν για αισχάτη προδοσία!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ωραία στέκια βρίσκουν τα παιδιά του αντιπροέδρου της βουλής



Μέσα στο "Ρεσάλτο" συνέλαβαν τα παιδιά του α' αντιπροέδρου της βουλής Γρηγόρη Νιώτη. Λέει ότι είναι "στέκι".

Ρε συ Νιώτη πόσα στέκια έχεις δει που να έχουν ... 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.άλλα πολλά;

Η κόρη είναι δικηγόρος και ο γιος είναι στο μεταπτυχιακό και δεν ήξεραν που πήγαιναν; Εκτός και αν το γνώριζαν και πάνε με την συνέπεια των πράξεων τους.....



Οσο για σενα Νιωτη, αν εχεις τα αρχιδια ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Εισαι το ιδιο ανικανος με την οικογενεια σου, οσο ανικανος εισαι και με την δουλεια σου. Τερμα οι επιταγες για σενα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ