Χρήστες OnLine

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Εστία εγκληματικότητας το κέντρο της Αθήνας , απο τους λαθρομεταναστες και λοιπους μουσουλμανους φανατικους..

Εστία εγκληματικότητας παραμένει το κέντρο της Αθήνας παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΕΛΑΣ.

Συμπλοκές αλλοδαπών, τοξικομανείς που εμπορεύονται, αλλά και κάνουν χρήση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι, αλλά και ιερόδουλες συνθέτουν το “γκρίζο” τοπίο που επικρατεί σήμερα στο ιστορικό κέντρο, παρά τις συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι έγινε την Κυριακή το απόγευμα: Ιρακινοί, Ιρανοί και Αφγανοί συνεπλάκησαν με μαχαίρια, ρόπαλα και λοστούς για τον έλεγχο των καλύτερων σημείων διακίνησης ναρκωτικών.


Αντιδρώντας, 3000 κάτοικοι και επιχειρηματίες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και δημιούργησαν μια κίνηση πολιτών για την διάσωση του κέντρου της Αθήνας.


Η κίνηση των πολιτών ενημέρωσε με σχετικό της υπόμνημα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μεταξύ αυτών τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καθώς και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.


Περαιτέρω, στα μέσα Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί και πορεία διαμαρτυρίας.


Πηγή


Θέλουν τη Νομική ανοιχτή για ελεύθερη χρήση…”ασύλου”


Ενόψει των “επετειακών” συγκεντρώσεων αναρχικών και ακροαριστερών ομάδων που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι διάφοροι “προστατευόμενοι νεαροί” απειλούν δεξιά και αριστερά ώστε να μείνουν ανοιχτές οι Σχολές με προφανή σκοπό βέβαια.


Να μπορούν, σε επικείμενα επεισόδια και βανδαλισμούς (για τα οποία μας προετοιμάζουν και φτιάχνουν ανάλογο κλίμα τα ΜΜΕ), να κρυφτούν εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και να μπορούν να επικαλεστούν ανενόχλητοι για άλλη μιά φορά το πανεπιστημιακό… “άσυλο”.


Ένα από τα βασικά κτίρια στο οποίο στοχεύουν, μιάς και βρίσκεται στην καρδιά των Αθηνών, είναι αυτό της Νομικής Σχολής στην οδό Μασσαλίας. Μην ξεχνάμε πως κατά τα περσινά γεγονότα του Δεκέμβρη, η Νομική αποτελούσε ένα από τα βασικά “ορμητήρια” των αναρχικών όταν επιδίδονταν στα γνωστά αίσχη τους, με την αστυνομία φυσικά να παρακολουθεί αμέτοχη σε απόσταση αρκετών εκατοντάδων μέτρων…


Ειδικότερα, όπως ανέφερε χθεσινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας των πανεπιστημιακών «τις τελευταίες μέρες στο κεντρικό κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, διάφορες ομάδες νεαρών ατόμων απαιτούν -ενώ απειλούν για δυσάρεστες συνέπειες- να παραμείνει το κτίριο ανοιχτό στη διάρκεια των επικείμενων διαδηλώσεων αδιαφορώντας για τις δυσμενείς συνέπειες που θα είχε η χρήση του από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία».


Μάλιστα πρόκειται να οργανωθεί και γενική συνέλευση από τα ΕΑΑΚ με κεντρικό αίτημα την κατάληψη της Σχολής για τις επόμενες ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση οι συγκεκριμένοι απειλούν τους καθηγητές ότι θα τους κάνουν “το βίο αβίωτο”!


Φυσικά και τα παραπάνω δεν μας προξενούν καμία εντύπωση. Όσοι είναι φοιτητές, γνωρίζουν πολύ καλά από ποιούς στελεχώνονται τα διάφορα “στέκια” εντός των Σχολών. Αλλά από την άλλη, αναρωτιόμαστε, τί έχουν να πούν άραγε οι πρυτάνεις και οι διάφοροι καθηγητές που κατά καιρούς ωρύονταν ότι τους βανδαλισμούς τους έκαναν κάποιοι δήθεν εξωπανεπιστημιακοί;

Φοιτητικός Εθνικιστικός Κύκλος

πηγη


Η ΝΤΟΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!



Εχθές στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα πληροφορηθήκαμε πως η κ. Μπακογιάννη είχε αρνηθεί τη βοήθεια να διαδώσει την επιστολή που συνέταξαν Αμερικανοί πανεπιστημιακοί φιλέλληνες και την οποία έστειλαν στον πρόεδρο Ομπάμα σχετικά με την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και τα σκοπιανά ανιστόρητα ψεύδη.

Την επιστολή υπογράφουν 347 πανεπιστημιακοί ειδήμονες από την Αμερική. Η είδηση έγινε γνωστή κατά την διάρκεια της εκπομπής όταν η πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Γκατζούλη επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιο Παπαθεμελή που συμμετείχε στη συζήτηση και του το ανέφερε.

Να προσθέσουμε επίσης πως σε συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής κ. Μίλλερ σε δημοσιογράφο του κ. Χαρδαβέλλα δήλωσε πως η σκοπιανή προαπαγάνδα στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στα Πανεπιστήμια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Ο κ. Μίλερ αποφάσισε να απαντήσει αρχικά σε ένα ανιστόρητο άρθρο ενός αμερικάνικου περιοδικού που προπαγάνδιζε τα σκοπιανά ψεύδη και διαστρέβλωνε την Ιστορία. Ο κ. Μίλερ δεν έλαβε απάντηση από τον εκδότη του περιοδικού και ξαναέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας.

Ο εκδότης μετά από καιρό του απάντησε λέγοντας ότι έλειπε σε... διακοπές κι αυτή ήταν η αιτία της αργοπορίας του και ...συνέστησε να γράψει ένα άρθρο 100 λέξεων αν θέλει να δημοσιευθεί στο περιοδικό που λειτουργούσε ως φιλοσκοπιανός κράχτης. Ο καθηγητής Μίλερ βρήκε την απάντηση κάτι παραπάνω από υποτιμητική και τότε αποφάσισε να συντάξει ένα γράμμα προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ομπάμα αναλύοντάς του με επιστημονικά ντοκουμέντα την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" επί προεδρίας Μπους. Σε αυτή του την προσπάθεια βρήκε εκατοντάδες πανεπιστημιακούς συμμάχους που την υπέγραψαν αλλά και πολλούς ...αδιάφορους και αρνητικούς όπως ο κ. Μίλερ δήλωσε.

Ομολογουμένως η ελληνική διπλωματία στο εξωτερικό είναι ανύπαρκτη και δεν γίνεται καμία προσπάθεια να πολεμηθεί η σκοπιανή προπαγάνδα παρ' όλο που διαθέτουμε όλα τα ντοκουμέντα και τα επιστημονικά επιχειρήματα. Παρ ' όλο που η Παμμακεδονική της Αμερικής προσπάθησε να έλθει σε επαφή και να διαδώσει την επιστολή μέσω του υπουργείου Εξωτερικών συνάντησε άρνηση και κλειστές πόρτες. Ο κ. Χαρδαβέλλας στην εκπομπή θεώρησε ότι αυτό οφείλεται σε ...ανοησία εκ μέρους της ελληνικής πλευράς αλλά δεν θα συμφωνήσουμε καθόλου με αυτό. Τα υπουργεία Εξωτερικών τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν διαθέτουν καμία διπλωματία για να προωθήσουν το μείζονος σημασίας εθνικό μας θέμα αλλά και αρνούνται την βοήθειά τους σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία που τους προτείνεται. Αυτό δεν ονομάζεται ούτε ανοησία, ούτε αμέλεια. Ονομάζεται ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.


Παραθέτουμε 2 ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις για το θέμα


Archaeology Magazine Letter to the Editor by Professor Stephen G. Miller



πηγη

Μαθήματα ελληνικής ιστορίας από τον αντιπρόεδρο της Scania Σουηδίας

Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Την ώρα που πολλοί Έλληνες δεν γνωρίζουν καν τα στοιχειώδη για την ιστορία της Ελλάδας κάποιοι ξένοι φαίνεται πως βάζουν τα γυαλιά σε όλους μας. Τρανό παράδειγμα αυτό του αντιπροέδρου της Scania Σουηδίας, Robert Sobocki.

Ο κ. Sobocki σε συνέντευξη Τύπου που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην χώρα μας, όχι μόνο μίλησε ελληνικά αλλά αναφέρθηκε και στην ιστορία μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όταν οι φιλόσοφοί σας συζητούσαν για την ύπαρξη της ζωής εμείς ζούσαμε ακόμα σε σπηλιές κυνηγώντας κάθε μέρα για να φάμε”.

πηγη με Βιντεο

Τι γίνεται με τον Αλβανό συνταγματάρχη της SHIK; Ποιά η δράση του στις εξεγέρσεις και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας;



Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Kοσόβου που δρα στην Ελλάδα.

Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη. Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση.
Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.

Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.

Την λύση του γρίφου την αφήνουμε στις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες... που ξεπουλανε εθνικες συνειδησεις και αφηνουν την ελληνικη κοινωνια ερμαιο στα χερια αλβανων και μουσουλμανων....

πηγη

Ελληνική ιθαγένεια, πολιτικά δικαιώματα και λαθρομετανάστευση


Του καθηγητή Κωνσταντίνου Ρωμανού

Ώστε έτσι. Ο νέος πρωθυπουργός θα προχωρήσει στη μαζική ελληνοποίηση του ανθού των λαθρομεταναστών, των παιδιών τους που βρίσκονται στα ελληνικά σχολεία.

Είναι, λέγεται, 250.000 άτομα! Μαζί μ' αυτούς θα νομιμοποιηθούν, αναμφίβολα, και οι γονείς τους, όπως εντός ολίγων ετών οι γυναίκες και τα παιδιά που θα αποκτήσουν στην πορεία. Όλοι αυτοί θα φέρουν στην Ελλάδα, εννοείται, τους συγγενείς τους απ' όλες τις γωνιές της Αφρικής, της Ασίας και των Βαλκανίων (νόμος Σημίτη περί συνενώσεως οικογενειών).

Εν τω μεταξύ στις δημοτικές εκλογές του 2010 θα έχουν ψηφίσει, όπως είχε εξαγγείλει ήδη το 2004 η Νέα Δημοκρατία, όλοι οι αλλοδαποί που βρίσκονται... πέντε χρόνια στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας.
Ήδη τον επόμενο χρόνο (δηλαδή πριν από την καταστροφή της Γης το 2012, σύμφωνα με το ομώνυμο κινηματογραφικό έργο) οι υπναλέοι Έλληνες θα δουν τόσους αλβανούς δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και αστυνομικούς πάνω απ' το κεφάλι τους που θα χάσουν -αν υποτεθεί ότι την έχουν ακόμη- την αίσθηση του χώρου όπου βρίσκονται. Η Ελλάδα δεν θα είναι η ίδια.

Ας αναλογιστούμε επίσης ότι διά της δημιουργίας μεγάλων Περιφερειών, με την εφαρμογή του επερχόμενου «Καποδίστρια 2», οι αλλοδαποί ή οι έλληνες συνεργάτες τους περιφερειάρχες θα παίρνουν προγράμματα κατευθείαν από τις Βρυξέλλες χωρίς την ενοχλητική μεσολάβηση του εθνικού κέντρου των Αθηνών. Τι θαυμαστοί νέοι ορίζοντες αυτονόμησης για «μειονότητες», ξένες θρησκείες και εξωτικούς πολιτισμούς δεν ανοίγονται στις νεόκοπες επαρχίες της πάλαι ποτέ Ελλάδος!

Επίσης, «εξετάζει» επί του παρόντος η νέα κυβέρνηση (κατά την κ. Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργόν Εσωτερικών, περιοδικό «Επίκαιρα» 20-26/11/2009, τεύχος 5) την αλλαγή του ελληνικού κώδικα ιθαγένειας που βασίζεται στο δίκαιο του αίματος (Έλληνας είναι ο γόνος Ελλήνων) ώστε η ιθαγένεια να δίδεται σε όλους όσοι γεννιούνται στην Ελλάδα (δίκαιον εδάφους).


Επιτέλους φθάνει τώρα η στιγμή που θα υλοποιηθούν οι σχετικές προτάσεις της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Εθνικού Παρατηρητηρίου κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας που αποδέχθηκαν κατ' αρχήν οι εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ την 26ην Μαρτίου 2009 στην ΕΣΗΕΑ με παρουσία γνωστών εθνομηδενιστών, προπαγανδιστών του «πολυπολιτισμού» από το δημοσιογραφικό και καθηγητικό κατεστημένο (δες σχετικά το άρθρο μου «Η ελληνική ασθένεια της βουλήσεως» στο «ΠΑΡΟΝ» 5/4/09).

Σημειωτέον ότι με τη μεταρρύθμιση του κώδικα ιθαγένειας ενδέχεται ο έλλην ομογενής του εξωτερικού να πολιτογραφείται στην Ελλάδα δυσκολότερα από έναν π.χ. αφρικανό γόνο λαθρομεταναστών που γεννήθηκε εδώ.

Όμως τι να περιμένει ο γόνος Ελλήνων σε μία Ελλάδα της οποίας το Κοινοβούλιο κατεψήφισε ήδη το δικαίωμα ψήφου των ομογενών ενώ προτίθεται να υπερψηφίσει αντίστοιχο δικαίωμα των αλλογενών;

Αξίζει εν προκειμένω να επισημανθεί η ηθελημένη σύγχυση των όρων ιθαγένεια και υπηκοότητα. Ιθαγενής είναι ο καταγόμενος εκ της χώρας, ο αυτόχθων, ενώ υπήκοος είναι «ο υποκείμενος εις την εξουσίαν κράτους τινός» (Λεξικόν Δημητράκου).

Εξ αυτού προκύπτει ότι ο υπήκοος γίνεται, αλλά ο ιθαγενής μόνον γεννάται, δηλαδή ανήκει σ' ένα γένος ήτοι -κατ' επέκτασιν- σύνολον ομογενών, εθνότητα, έθνος, φυλή (Λεξικόν Δημητράκου). Επομένως συνεπάγεται η αυθαίρετη ταύτιση της φυσικής, αναφαίρετης ιθαγένειας με την επίκτητη υπηκοότητα και κατάργηση της έννοιας του γένους και της εθνότητας ως ουσιωδών ιδιοτήτων της ελληνικότητας.
Προφανώς αυτό είναι και το ζητούμενο της επικείμενης μεταρρύθμισης του ελληνικού κώδικα ιθαγένειας, η ουσιαστική απονοηματοποίηση της έννοιας Έλληνας και ελληνικότητα, η οποία εφεξής θα προσδιορίζεται με τα ρευστά κριτήρια της εκάστοτε κρατικής εξουσίας. Η εξουσία θα καθορίζει, αυθαίρετα, ποιες κατηγορίες ανθρώπων θα ονομάζονται Έλληνες διά της διοικητικής πράξεως της χορηγήσεως πολιτικών δικαιωμάτων και μόνον. Αντιστρόφως θα έχει τη δύναμη το κράτος να αρνείται κατά το δοκούν την ιδιότητα του Έλληνα σε ανθρώπους οι οποίοι εν τούτοις είναι Έλληνες, σύμφωνα με τη λογική και την αλήθεια.

Στην πραγματικότητα η σταδιακή αφαίμαξη της ελληνικής ιδιαιτερότητας από τα ουσιώδη χαρακτηριστικά της έχει αρχίσει προ πολλού στην εκπαίδευση, πρώτα στην τριτοβάθμια και μετά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Δεν επιβάλλουν τάχα εδώ δάσκαλοι και συγγράμματα τη σταδιακή απομάκρυνση από τον «ελληνοκεντρισμό» και τον προσανατολισμό στη «διαπολιτισμική» αγωγή; Η ίδια η σύνθεση των σχολείων είναι πολυεθνική. Χωρίς ελληνικότητα και Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει βέβαια «ελληνική» παιδεία παρά μόνο ως ευφημισμός.

Η ιδεολογική αναπαραγωγή της ελληνικής κοινωνίας διακόπτεται σταδιακά και προμελετημένα. Έωλο είναι επομένως και το επιχείρημα της εξουσίας να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των αλλοδαπών που έγιναν «κοινωνοί της ελληνικής παιδείας» (Θεοδώρα Τζάκρη, «Επίκαιρα», σελ. 19). Ποίας ελληνικής παιδείας; Αυτής που ουσιαστικά αρνείται την ελληνικότητα;

Ο λόγος που τα παιδιά των λαθρομεταναστών εισήχθησαν στα ελληνικά σχολεία δεν είναι ο εξελληνισμός τους.
Κανένας δεν νοιάζεται για την ελληνικότητα, γιατί αν νοιαζότανε θα φρόντιζε συν τοις άλλοις να τηρήσει το Σύνταγμα, το οποίον προβλέπει δωρεάν και υποχρεωτική παιδεία για όλους τους Έλληνες.
Άρα ουδεμία υποχρέωση είχε το κράτος να παρέχει εκπαίδευση σε μη Έλληνες οι οποίοι παρανόμως εισήλθαν στην επικράτεια (προσφάτως το γαλλικό κράτος απαίτησε από μαθητές παρανόμων μεταναστών να εγκαταλείψουν το σχολείο στο τέλος του σχολικού έτους).


H εισαγωγή του τεράστιου αριθμού των αλλοδαπών στο ελληνικό δημόσιο σχολείο έγινε εξαρχής με τον σκοπό να παραμείνουν στην Ελλάδα (μαζί με τους γονείς τους) έως ότου ενηλικιωθούν για να ελληνοποιηθούν.

Η ελληνοποίηση των αλλοδαπών είναι ένα μέτρο το οποίο:

α) αλλοιώνει για πάντα τη σύνθεση του εκλογικού σώματος υπέρ του κυβερνώντος κόμματος,
β) εδραιώνει τον μεγαλύτερο εποικισμό των νεωτέρων χρόνων που γνώρισε η Ελλάδα με κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου,
γ) προσκαλεί νέα κύματα μεταναστών στην Ελλάδα,
δ) ευνοεί τον τουρκικό επεκτατισμό εις βάρος του ελληνικού έθνους το οποίον αποδυναμώνει η επί τούτοις εκ Τουρκίας ορμώμενη λαθρομετανάστευση,
ε) ενισχύει την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία,
ζ) διασπά την κοινωνική συνοχή και μπορεί να επιφέρει συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας εντός της Ελλάδος,
η) μετατρέπει τη χώρα σε κράτος μειονοτήτων με προοπτική διάσπασης,
θ) καταστρατηγεί την ευρωπαϊκή συνθήκη για το Μεταναστευτικό που υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2008 στις Βρυξέλλες η Ελλάδα. Η συνθήκη αυτή αντιτίθεται στις μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών,
ι) προδίδει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη εισάγοντας στην Ευρώπη λαθρομετανάστες που η Ελλάδα παρανόμως εξοπλίζει με ευρωπαϊκά χαρτιά,
κ) καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από την ελληνική εργατική τάξη (Μαρξ: «Η εισαγωγή ξένων εργατών είναι η διαιώνιση της δουλείας»),

λ) καταπατεί τις συνταγματικές ελευθερίες των Ελλήνων, προκειμένου αυτοί να αναγκασθούν να παραχωρήσουν κεκτημένα στους εποίκους (μία πρόγευση αυτού έδωσε η δράση της αστυνομίας υπέρ των αλλοδαπών εναντίον των Ελλήνων κατά τις πρόσφατες συγκρούσεις στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα).



Για να αποτραπούν τα χειρότερα, όσο υπάρχει ακόμα ελληνικό έθνος, Σύνταγμα και νόμοι, θα πρέπει:


α) Να εξαντλήσουμε χωρίς άλλη καθυστέρηση τα περιθώρια νόμιμης διαμαρτυρίας και
β) Να απαιτήσουμε δημοψήφισμα για το Μεταναστευτικό

πηγή

"ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...

Όχι μόνο δεν βάζει μυαλό η Κουμουνδούρου, αλλά η "νεολέρα" της επιμένει να χαρακτηρίζει "εξέγερση" τα έκτροπα του περασμένου Δεκέμβρη, αναμένοντας και προσδοκώντας να έχουμε προφανώς και "δεύτερο γύρο" σε λίγες μέρες. Διαβάστε την ανακοίνωση της Νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ:


Μπορείτε δε να μπείτε και εδώ http://www.neolaiasyn.gr/upload/file/68.pdf για να δείτε τα χάλια τους σε όλο τους το μεγαλείο!

πηγη

"Δούρειος ίππος" για την Ελλάδα το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής





Αθόρυβα και συστηματικά κλιμακώνεται η προσπάθεια της Άγκυρας για την κηδεμονία της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, η οποία αντιμετωπίζεται ως "στρατηγική μειονότητα" από την τουρκική διπλωματία.

Προεξάρχοντα ρόλο στη εφαρμογή της τουρκικής πολιτικής στη Θράκη έχει το προξενείο Κομοτηνής, η απομάκρυνση του οποίου προβάλει πλέον ως η μόνη επιλογή για την αποφυγή περαιτέρω αποσταθεροποίησης της περιοχής.

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του νέου Τούρκου πρέσβη Hasan Gögüş στη Θράκη κρίνεται σκόπιμη μια σύντομη ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων για το 2009:

1. Συνεχίζονται οι προσπάθειες χειραγώγησης και ομοιογενοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας μέσω εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πολιτιστικών σωματείων.

Αν και την τελευταία πενταετία έχουν ανεγερθεί 10 νέα μουσουλμανικά τεμένη, τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί απευθείας από την Τουρκία, ο γνωστός ψευδομουφτής κατήγγειλε "καταστροφή οθωμανικών μνημείων" στην Ελλάδα, αγνοώντας τη συνεχιζόμενη και υπαρκτή καταστροφή παρεκκλησίων στη Θράκη. Ενθαρρυντική ωστόσο είναι η εμφάνιση πομακικών πολιτιστικών συλλόγων.

2. Επιχειρείται εντονότερη οικονομική διείσδυση της Άγκυρας στη περιοχή μέσω της λειτουργίας υποκαταστήματος της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank στη Κομοτηνή ενώ υπάρχουν ενδείξεις για αγορά οικοπέδων χριστιανών από μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας με ευνοικους όρους δανεισμού, με απώτερο σκοπό να περιέλθουν στην κυριότητα του τουρκικού Δημοσίου.

3. Eντείνονται διεθνείς πρωτοβουλίες για την επισήμανση (δήθεν) καταπίεσης των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας. Η έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα Gay McDougal δημοσιοποιήθηκε στη 10η Διάσκεψη του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ υιοθετώντας πλήρως την επιχειρηματολογία των πλέον ακραίων στοιχείων της μειονότητας, αγνοώντας παράλληλα τις καταγγελίες Πομάκων και Ρομά ότι πιέζονται να ομιλούν τη τουρκική γλώσσα και να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι. H δραστήρια "Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης" με έδρα τη Γερμανία επεκτείνεται συνεχώς σε νέες χώρες ενώ έχει αποκτήσει και το status του παρατηρητή στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

4. Αποκαλύφθηκε δίκτυο κατασκοπείας στους κόλπους της μειονότητας υπό τη καθοδήγηση του τουρκικού προξενείου μετά τη σύλληψη μουσουλμάνου στη Σαμοθράκη το περασμένο Ιούλιο. ( ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ...)

Πηγή


σχολιο : oσο οι ξεπουλημενοι πολιτικοι κοιμουνται ορθιοι, οι Τουρκοι προσπαθουν να εισχωρησουν στην Ελλαδα με οποιο τροπο μπορουνε.. στελνωντας κυματα μουσουλμανων λαθρομεταναστων, στελνωντας πρακτορες, κανωντας εμπρησμους σε συνοριακες περιοχες και χρησιμοποιοντας την Αριστερα ( κκε , συριζα ) ωστε να δημιουργουν εσωτερικα ζητηματα και αποσταθεροποιηση στην Ελλαδα....

....οι πολιτικοι απο την αλλη γινονται διπλασιοι τρωγοντας απο παντου ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ενω ο Ελληνας πειναει.. η νεα ταξη της παγκοσμιοποιησης βολευει πολυ τους εβραιους και τους αριστερους υπηρετες τους.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ? ΕτΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ και λοιποι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ.

ΘΕΜΑ:"ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ'' - ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ


ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ...


Εκ πρώτης όψεως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως απαύγασμα ασχετοσύνης και λαϊκισμού η ερώτηση που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή από τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του.


Μια πιο προσεκτική ανάγνωση όμως της ερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα το Πεδίο Βολής Λόφων στη Φλώρινα οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ευθέως την αναστολή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Ελληνικού Στρατού στο ΠΒ Λόφων, το οποίο κατ΄αυτούς "ταλαιπωρεί την περιοχή από το 1961", υποστηρίζοντας ότι γίνεται χρήση ...πυρηνικών όπλων και πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου εκ μέρους του ΕΣ καθώς και ότι "πέρα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, βλήματα σκάνε συχνά δίπλα στα σπίτια και σε χώρους που παίζουν παιδιά" ενώ "αυξημένος είναι και ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος, λόγω της λειτουργίας σε απόσταση λιγότερη από 1χλμ, σύγχρονης μονάδας της ΔΕΗ (ΑΗΣ Αχλάδας-Μελίτης)".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΡΙΖΑ- Ερώτηση του Προέδρου της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ,Αλ.Τσίπρα και των βουλευτών Θ. Δρίτσα&Τ.Κουράκη-ΘΕΜΑ:"ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ''
Αθήνα, 30-11-2009
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
ΘΕΜΑ: ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ανάστατοι και πάλι είναι οι κάτοικοι των κοινοτήτων Λόφοι, Κέλλη, Βεύη και Μελίτη, του νομού Φλώρινας μετά από έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας (ΓΕΣ, Ταμείο Εθνικής Άμυνας, Φ.913.3/50/1/3416, 1.9.2009), που ανακοινώνει "την αναγκαστική απαλλοτρίωση κτημάτων διαφόρων ιδιοκτησιών στις παραπάνω κοινότητες, για κάλυψη στρατιωτικών αναγκών". Από την απαλλοτρίωση εξαιρούνται όσα ακίνητα "φέρονται" ότι ανήκουν στο Δημόσιο ή είναι "σε διάθεση εποικισμού" και υπογράφεται από τον προηγούμενο Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ι. Πλακιωτάκη.

Όλοι οι κάτοικοι, τοπικοί φορείς, με ομόφωνες αποφάσεις των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων, βουλευτές της περιοχής, ζητούν την κατάργηση του «Πεδίου Βολής» το οποίο αφορά η απαλλοτρίωση και ταλαιπωρεί την περιοχή από το 1961, και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, από το 1997, όταν οι «δραστηριότητες» σ αυτό επεκτάθηκαν σε ασκήσεις τεθωρακισμένων, πυροβολικού και διακλαδικές ασκήσεις με την συμμετοχή πτητικών μέσων, με χρήση πυρηνικών όπλων και πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Συνέπεια όλων αυτών είναι η μόλυνση των νερών και του εδάφους με αποτέλεσμα την ακαταλληλότητα του χώρου για γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες, που ζημιώνει οικονομικά τους κατοίκους, αλλά κυρίως η απειλή για την υγεία και την ακεραιότητά τους, καθώς πέρα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, βλήματα σκάνε συχνά δίπλα στα σπίτια και σε χώρους που παίζουν παιδιά.

Αυξημένος είναι και ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος, λόγω της λειτουργίας σε απόσταση λιγότερη από 1χλμ, σύγχρονης μονάδας της ΔΕΗ(ΑΗΣ Αχλάδας-Μελίτης).

Μετά από κινητοποιήσεις των κατοίκων πριν από ένα χρόνο, είχε δοθεί η διαβεβαίωση από το Υπουργείο για τη μεταφορά του Πεδίου, μακριά από τις κατοικημένες και καλλιεργούμενες περιοχές, σε καταλληλότερο χώρο.

Κι ενώ έχουν ήδη επιταχθεί περισσότερα από 3000 στρέμματα, με κατάθεση ενός ποσού ως ενοίκιο στους ιδιοκτήτες στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (το οποίο οι κάτοικοι δεν εισπράττουν, με σκοπό να μη νομιμοποιηθεί η επίταξη), αντί να αποδοθούν στους κατοίκους ελεύθερες οι ιδιοκτησίες τους και να σταματήσει η επικίνδυνη για την υγεία και το περιβάλλον λειτουργία του Πεδίου, με το πρόσφατο έγγραφο του Υπουργείου ανακοινώνεται η επέκτασή του, με νέα αναγκαστική απαλλοτρίωση!

Τα Πεδία Βολής δίπλα σε κατοικημένες περιοχές ταλαιπωρούν τους πολίτες όλης της Ελλάδας, όπως στη Χίο στα Μαστιχοχώρια, στην Άγρα Λέσβου και αλλού. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει και στο παρελθόν ερωτήσεις γι αυτά.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Θα αποσυρθεί το επίμαχο έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΣ, Ταμείο Εθνικής Άμυνας, Φ.913.3/50/1/3416, 1.9.2009), για την αναγκαστική απαλλοτρίωση;

2. Σκοπεύετε να σταματήσετε τη Λειτουργία του Πεδίου Βολής στη Φλώρινα, λαμβάνοντας υπόψη σας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, αλλά και τις αποφάσεις των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων;

3. Σκοπεύετε να πάρετε μέτρα με νομοθετική ρύθμιση, για τη μεταφορά όλων των πεδίων βολής μακριά από κατοικημένες περιοχές, λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα στην Ε.Ε., όπου η ελάχιστη απόσταση στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης είναι 50χλμ από τις κατοικημένες περιοχές;

Οι ερωτώντες Βουλευτές
Αλέξης Τσίπρας
Θοδωρής Δρίτσας
Τάσος Κουράκης


Παραθέτω παλαιότερη επερώτηση του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την στρατιωτική θητεία
Ερώτηση στη Βουλή για τη στρατιωτική θητεία, από τον Π. Κοροβέση...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: Στρατιωτική Θητεία

Προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Η χώρα μας διατηρεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους σε παγκόσμιο επίπεδο και αναλογικά με τον πληθυσμό της στρατούς σε μια περιοχή όπου τα γειτονικά της κράτη ανήκουν στο ΝΑΤΟ, όπως και η Ελλάδα, ή έχουν καταργήσει την υποχρεωτική στράτευση.

Η Ελλάδα υλοποιεί εξοπλιστικά προγράμματα τεραστίου κόστους και είναι στην παγκόσμια κατάταξη 13η σε στρατιωτικές δαπάνες, ενώ
είναι 83η σε δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση.

Κατέχει την 4η θέση σε εισαγωγές όπλων μετά την Κίνα, την Ινδία και τα Αραβικά Εμιράτα.

Η ανορθολογική οργάνωση και η αντιδημοκρατική λειτουργία του ελληνικού στρατού έχει αναδειχθεί πολλές φορές και με αφορμή διάφορα γεγονότα. H στράτευση των νέων αποτελεί ένα θεσμό ο οποίος, όπως οργανώνεται και λειτουργεί είναι λογικά ακατανόητος και συναισθηματικά φθοροποιός, ώστε να οδηγεί πολλούς νέους ακόμα και στην αυτοκτονία.

Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν οι προθέσεις της κυβέρνησης, να τροποποιήσει το καθεστώς της στρατιωτικής θητείας των νέων με υποχρεωτική στράτευση στα δεκαοχτώ τους χρόνια.

Καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, φαίνεται ότι υποκρύπτει σχέδια και διαθέσεις μιας συγκεκριμένης αντιμετώπισης της σχέσης των νέων με το στρατό. Είναι βέβαιο ότι οι συγκεκριμένες ή και οι παρόμοιες απόψεις για τη στράτευση των νέων θα συναντήσουν ισχυρές κοινωνικές αντιστάσεις και δεν πρόκειται να υλοποιηθούν, τουλάχιστον εύκολα.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1.Στη σημερινή διεθνή συγκυρία δεν είναι επιτέλους καιρός να τεθούν δημόσια και να συζητηθούν με πολιτικούς όρους όλες οι παθογένειες του ελληνικού στρατού;

2. Δεν είναι καιρός η στράτευση να τεθεί στην προαιρετική επιλογή των νέων;

3.Τι εξυπηρετεί η υποχρεωτική στράτευση των νέων, η οποία καθιερώθηκε το 1911 για τις ανάγκες των πολέμων εκείνης της εποχής και μπορεί σήμερα να καταργηθεί για τις ανάγκες ενός ειρηνικού μέλλοντος;

Αθήνα 29/5/2008
Ο Ερωτών Βουλευτής
Περικλής Κοροβέσης
-------------------------------------------------------------
και η απάντηση...

Σε απάντηση της υπ' αριθμ. 13175/29-05-2008 Ερώτησης της Βουλής των Ελλήνων, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Περικλής Κοροβέσης, αναφορικά με τη στρατιωτική θητεία, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Η υποχρεωτική στράτευση καθορίζεται από τη διάταξη του άρθρου 4 παράγραφος 6 του ισχύοντος Συντάγματος σύμφωνα με την οποία «κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».

Ο βασικός κοινός νόμος για την υλοποίηση της συνταγματικής επιταγής είναι ο Ν. 3421/05 «Στρατολογία των Ελλήνων» (ΦΕΚ 302 τ. Α'), ο οποίος ρυθμίζει σήμερα θέματα που αφορούν στην εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων των Ελλήνων πολιτών.

Δεδομένης της γεωπολιτικής θέσης της χώρας μας, η οποία επιβάλλει τη διατήρηση αξιόμαχων Ενόπλων Δυνάμεων, το ΥΠ.ΕΘ.Α. έχει να αντιμετωπίσει αφενός τις συνέπειες του συνεχούς διογκούμενου δημογραφικού προβλήματος και αφετέρου την απαίτηση της κοινωνίας για διαμόρφωση της θητείας κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μην αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια κάθε νέου για επαγγελματική εξέλιξη και δημιουργία. Παράλληλα, το ΥΠ.ΕΘ.Α. προσπαθεί να πατάξει το προκλητικό και απαράδεκτο φαινόμενο των φυγόστρατων και να επιτύχει έτσι, και δια αυτής της οδού, την αύξηση της επάνδρωσης των Μονάδων των Ε.Δ.

Σε κάθε περίπτωση, ο ετήσιος αριθμός στρατευσίμων κινείται μέσα στα πλαίσια των δημογραφικών δεδομένων της χώρας μας (απόδοση στρατευσίμων κάθε κλάσης) και υπαγορεύεται αφενός μεν από τις επιχειρησιακές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε επίπεδο εθνικής (εσωτερικής) άμυνας, αφετέρου από τις εκάστοτε υποχρεώσεις της χώρας οι οποίες απορρέουν από την ιδιότητα του μέλους διεθνών οργανισμών, (ΟΗΕ, ΟΑΣΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΕΕ).

Τέλος, πάγια θέση της παρούσας πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠ.ΕΘ.Α. είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνίας. Παρά την κυρίαρχη αντίληψη που θέλει τη θητεία ένα χρονικό διάστημα αποκοπής του νέου από τον χώρο της κοινωνικής του λειτουργίας, στην πραγματικότητα η στρατιωτική θητεία πόρρω απέχει από το να είναι - ακόμη και από κοινωνική άποψη - «χαμένος χρόνος». Για παράδειγμα, η μέσω της θητείας επαφή των νέων με συνομηλίκους τους από διαφορετικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, αποτελεί σημαντικό βήμα στη διαδικασία κοινωνικοποίησης τους, ενώ αναμφισβήτητο όφελος είναι πλέον η στη διάρκεια της θητείας καλλιέργεια της αυτοπειθαρχίας και συνεπώς της κοινωνικής υπευθυνότητας.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ
ΥΠΕΘΑ /Γραφείο Υπουργού ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
.antirrisies.gr,ana-mpa.gr

*Tο σχόλιο στην εισαγωγή είανι απο το
strategy-geopolitics4




Διαβάστε επίσης:



ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ... ΜΕΤΑ Η ΘΡΑΚΗ;

Τη νομιμότητα της μονομερούς ανεξαρτητοποίησης του Κοσόβου από τη Σερβία άρχισε να εξετάζει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ακούγοντας τη θέση του Βελιγραδίου.


«Η συμβουλευτική απόφασή σας θα έχει πρωταρχική σημασία και θα χρησιμεύσει ως οδηγός για τη Γενική Συνέλευση, το Συμβούλιο Ασφαλείας και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ», δήλωσε προς τους δικαστές ο επικεφαλής της σερβικής αντιπροσωπείας Ντούσαν Μπατάκοβιτς κατά την έναρξη της συνεδρίασης.


«Το θέμα που έχετε αναλάβει είναι ουσιώδες για τη χώρα μου, καθώς το Κόσοβο είναι η ιστορική κοιτίδα της Σερβίας και ουσιώδες για την ταυτότητά της», δήλωσε ο Μπατάκοβιτς, ο οποίος είναι πρεσβευτής της Σερβίας στη Γαλλία.


Η μονομερής ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου είναι «μια απόπειρα να τερματισθεί η διοίκησή του από τον ΟΗΕ και η κυριαρχία της Σερβίας στη νότια επαρχία της», συνέχισε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Βαλκανικών Σπουδών του Βελιγραδίου, υπενθυμίζοντας ότι το Κόσοβο βρίσκεται από το 1999 υπό τη διοίκηση του ΟΗΕ.


«Περιμένουμε ότι θα εφαρμοστεί το διεθνές δίκαιο», δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Βουκ Γέρεμιτς κατά την άφιξή του στη Χάγη. «Έχουμε εμπιστοσύνη στο διεθνές δίκαιο», πρόσθεσε.


Η Σερβία πέτυχε στις 8 Οκτωβρίου 2008 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να ζητήσει τη γνώμη του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης σχετικά με τη νομιμότητα της ανακήρυξης ανεξαρτησίας του Κοσόβου στις 17 Φεβρουαρίου 2008. Εξήντα τρεις χώρες, εκ των οποίων 22 από τις 27 χώρες της ΕΕ, έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγη

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ‏ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ;


προσοχη ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ξεπουλημενε, μην τυχον και ενοχλησεις τους νεοταξικους αριστερους φασιστες.. και τα φιλαρακια σου τους αντιεξουσιαστες.. κοιμασαι ορθιος ε?


Τι περιμένετε κύριε Χρυσοχοΐδη και αρχηγέ της Αστυνομίας; Να αρχίσει πρώτα το πανηγύρι; Και ποιος δίνει το δικαίωμα σε ακροαριστερούς τρομοκράτες εξωπανεπιστημιακούς μάλιστα να χρησιμοποιούν το Πολυτεχνείο σαν γιάφκα προετοιμασίας, συντονισμού και οργάνωσης τρομοκρατικών ενεργειών; Και εσείς κύριε Εισαγγελέα που είστε; Υπάρχετε; Μπααααα...

πηγη

Το Όχι των Ελβετών και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση…!


Ο Ενιαίος Μηχανισμός Παραπληροφόρησης της Νέας Τάξης μπήκε σε Κίνηση…

Του Σπύρου Χατζάρα


Οι ενιαίες και σχεδόν ταυτόσημες «αντιδράσεις» σε όλο τον κόσμο για το «Όχι» στους μιναρέδες», που είπαν με το συντριπτικό 57,5% ,οι Ελβετοί, αποδεικνύει την ύπαρξη ενιαίου καθοδηγητικού και συντονιστικού κέντρου. Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, διανοούμενοι και «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καταδικάζουν την απόφαση που έλαβαν οι Ελβετοί.


Στην Ελβετία λειτουργούν 200 επίσημα Τζαμιά, από τα οποία τα 4 μόνο έχουν μιναρέδες, γεγονός που δεν έχει εμποδίσει τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας. να τελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Επιπροσθέτως στην Ελβετία λειτουργούν και άλλα 1800 περίπου ιδιωτικά τζαμιά σαν αυτά που έχουμε στην Ελλάδα. Εξάλλου ο μιναρές ουδόλως συνδέεται με την άσκηση των θρησκευτικών λειτουργιών!


Το «σενάριο» των δηλώσεων και των αντιδράσεων είχε γράφει από πριν. γι’ αυτό και οι συντονισμένες και ταυτόσημες αντιδράσεις.
Για να προλάβουν τη συνέχεια.
Σύμφωνα με τα ελληνικά φερέφωνα , της παγκόσμιας διακυβέρνησης τα «ακροδεξιά κόμματα στην Ολλανδία και την Ιταλία ζητούν να γίνει κι εκεί δημοψήφισμα, λέγοντας ότι δεν στρέφονται κατά της ισλαμικής θρησκείας αλλά εναντίον του πολιτικού Ισλάμ».

Ο Γκερτ Βίλντερς που τάσσεται κατά του «εξισλαμισμού» της Ευρώπης και χαρακτηρίζει το Κοράνι «φασιστικό», ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα και στην Ολλανδία για την απαγόρευση των μιναρέδων, «Αυτό που είναι δυνατό στην Ελβετία πρέπει να γίνει δυνατό και εδώ», τόνισε σε ανακοίνωσή του.
Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να πάνε τη Μέκκα στα δικαστήρια, και να απαιτήσουν να πάψουν οι ιμάμηδες να γκαρίζουν απ’ τα μεγάφωνα..
ΥΓ2. Ο Κουσνέρ με μπούργκα, θα μοιάζει πολύ στην κα Ερση!


Οι Νέο-Οθωμανοί, οι χαφιέδες, οι πράκτορες, οι σκοταδιστές, οι πραγματικοί φασίστες και όλο το σκυλολόι των «επαγγελματιών αντιρατσιστών», έχουν φάει τα λυσσακά τους, με την Ελβετία.


Από τον «κρυπτοΕβραίο» υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας ,τον (πεταχτούλη) Μπερνάρ Κουσνέρ, που δήλωσε στο ραδιόφωνο της RTL, «εχω σοκαριστεί από την απόφαση αυτή που είναι αρνητική όσον αφορά τις ανησυχίες, ακόμη και των Ελβετών, γιατί αν δεν μπορούν να οικοδομηθούν μιναρέδες, αυτό σημαίνει ότι καταργούμε μια θρησκεία», και την ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ, για την ανεξιθρησκία, Άσμα Τζαχανγκίρ ,που δήλωσε ότι η απαγόρευση της ανέγερσης μιναρέδων αποτελεί «καταφανή διάκριση απέναντι στα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία» και ότι ανησυχεί βαθύτατα, «όσον αφορά τις αρνητικές συνέπειες αυτού του δημοψηφίσματος στην ανεξιθρησκία και την ελευθερία τέλεσης των θρησκευτικών λειτουργιών για τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία» ως την κυρία Έρση , (που μάλλον πρέπει να πάει για καμιά εξέταση ούρων στον ΕΔΟΕΑΠ για να δει αν στέκει στα καλά της), στην «Χαφιεδοτυπία» , (Εθνικιστικό ντελίριο στο δημοψήφισμα κατά των μιναρέδων) , η γραμμή είναι μία και ενιαία.



Παραχάραξη της λογικής και της πραγματικότητας . Μετατροπή του άσπρου σε μαύρο.

Το ολλανδικό Σύνταγμα δεν προβλέπει τη διενέργεια δημοψηφισμάτων και όλες οι προσπάθειες βουλευτών που κατέθεσαν σχετικές προτάσεις νόμου μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί.


Όποιος δεν δέχεται να υποκύψει στην πολύ-πολιτισμικότητα του «παγκόσμιου αχταρμά» γίνεται ακροδεξιός. Σήμερα όποιος διαφωνεί με τους νεοταξίτες αποκαλείται φασίστας. Όπως και το 60% των Ελβετών. Τον Χίτλερ ξέχασαν αλλά δεν τους βολεύει, γιατί οι ναζί είχαν καλές σχέσεις με τους μουσουλμάνους .


Το ενδιαφέρον είναι ότι οι «κυβερνήσεις, οι διανοούμενοι και οι «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ποτέ για τις καθημερινές προσβολές που δέχονται οι ορθόδοξοι παπάδες στην Ιερουσαλήμ, από τους φασίστες Εβραίους, ούτε για την απαγόρευση να ηχούν οι καμπάνες, στις ισλαμικές χώρες, ούτε για την απαγόρευση , να φοράς εμφανώς , τον σταυρό .


Στον ισλαμικό κόσμο ακούγονται ήδη φωνές για αντίστοιχα μέτρα σε βάρος των Χριστιανών!!!! (παρότι στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, οι εκκλησίες λειτουργούν χωρίς καμπαναριά).
Ο μεγάλος μουφτής της Αιγύπτου Αλι Γκόμα είπε ότι η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων συνιστά «προσβολή» προς όλους τους μουσουλμάνους και ότι είναι μια «επίθεση» στη θρησκευτική ελευθερία.
Η θρησκευτική ελευθερία πάνω από την πολιτική ελευθερία. Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα του βραβείου που έδωσαν στον «αγωνιστή της θρησκευτικής ελευθερίας» στη συναγωγή της νέας Υόρκης.


Χρησιμοποιείται η «πολιτική ορθότητα» στη θρησκεία για να διαλυθούν έθνη και πολιτισμοί.
Οι εισβολείς νέο-άποικοι μουσουλμάνοι μπορούν να προσβάλλονται βλέποντας τον Χριστό σε εικόνες δημόσια σε χριστιανικές χώρες , αλλά ο Ελβετός και ο Έλλην δεν μπορούν να προσβάλλονται από τους μιναρέδες των εποίκων!!!

ΥΓ. Φαντάζομαι ότι θα έχουν σοκαριστεί και ο πεθερός και η πεθερά της Τσέλσι.

Πηγή: http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Altermedia News Hellas: Αξιοσημείωτον είναι το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Ελβετία υπάρχουν μόνον 4 μιναρέδες, ενώ σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχει πάρα πολύ μεγαλύτερος αριθμός μιναρέδων και συνεπώς η πρόκληση που υφίσταται ο ελληνικός λαός είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη…!


πηγη