Χρήστες OnLine

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ


ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ...

Στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κάνει τα παράπονά του ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας και πάλι την Αστυνομία για... αυθαιρεσία επειδή κατά τους προοδευτικάριους της Κουμουνδούρου δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν προσαγωγές νεολαίων του κόμματός τους! Στην ερώτηση μάλιστα που κατέθεσαν αφήνουν και απειλές εν όψει Δεκέμβρη!

Αναφέρουν:

"Εκτός από τον ξυλοδαρμό των δύο φοιτητών από τους τέσσερις που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πορείας για τον γιορτασμό του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, συνελήφθη και κρατήθηκε στις 15/11/09 ένα μέλος της ΚΟΕ (συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), αφού πρώτα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του και χωρίς κανένα λόγο. Συγκεκριμένα στην πόλη του Ηρακλείου γίναμε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας.

Με ποιο δικαίωμα προσάγει στο αστυνομικό μέγαρο της Αλικαρνασσού μέλος της ΚΟΕ (συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) τη νύχτα της 15ης Νοέμβρη, ενώ επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα και ήταν καθόλα νόμιμος; Με ποιο δικαίωμα κατά την παρουσία του στο αστυνομικό μέγαρο, ανοίγουν την τσάντα του, παίρνουν έγγραφα και βιβλία και τα επιστρέφουν μετά τη διέλευση ενός τετάρτου της ώρας; Με ποιο δικαίωμα παρακολουθείται γνωστό στέλεχος του φοιτητικού κινήματος και της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όπως αυτό προκύπτει από τις διάφορες περίεργες ερωτήσεις που υπέβαλαν στον προσαχθέντα; Όλα αυτά είναι επικίνδυνα, εκθέτουν την αστυνομία και δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει της επετείου του περασμένου Δεκέμβρη, δημιουργώντας όξυνση εντός και εκτός των χώρων της νεολαίας.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Τι προτίθεσθε να κάνετε για τη διερεύνηση της περίπτωσης της σύλληψης του φοιτητή - μέλους της νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- και των παράνομων ενεργειών της Αστυνομίας;
2. Τι θα κάνετε για να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες στους υπεύθυνους
3. Τι μέτρα θα λάβετε για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα που θυμίζουν άλλες εποχές;


ο ερωτων βουλευτης
Μιχαλης Κριτσωτακης"

πηγη

Ο Λαζόπουλος ξαναχτυπά! Aμφισβητεί την Ελληνικότητα Β. Ηπείρου και Κωνσταντινούπολης

Λαζόπουλος: Η ακροδεξιά είναι η μάστιγα της κοινωνίας και αγωνίζομαι για την εξάλειψή της…

Ξαναχτύπησε ο εθνικός γελωτοποιός μας χθες ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβήτησε την Ελληνικότητα της Β. Ηπείρου και της Κωνσταντινούπολης αφήνοντας επίσης να εννοηθεί πως η Ελλάδα προκαλεί πρόβλημα στα σύνορα άλλων χωρών.


Φυσικά και δεν έμεινε εκεί καθώς υπήρξε για ακόμα μια φορά θερμός υποστηριχτής των «παιδιών με τις κουκούλες». Κατηγόρησε για αυθαιρεσία την αστυνομία που συνέλαβε την 22χρονη φερόμενη ως μέλος των Πυρήνων Φωτιάς και συνέκρινε το περιστατικό με την υπόθεση Χριστοφοράκου.


Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Άλλο η υπόθεση Siemens και Χριστοφοράκου, άλλο η εγχώρια τρομοκρατία. Βέβαια και στο παρελθόν έχει διαπρέψει δια των απόψεών του ο κ. Λαζόπουλος, ο οποίος μάλιστα προ μερικών εβδομάδων δήλωσε πως η «ακροδεξιά» (εννοώντας πάντα τον πατριωτισμό) είναι η μάστιγα της κοινωνίας και αγωνίζεται για την εξάλειψή της από τη ζωή μας….


Κ. Λαζόπουλε αποφασίστε, σάτιρα κάνετε ή μαύρη προπαγάνδα; Δεν έχουμε καμιά όρεξη να ασχοληθούμε με το άτομό σας αλλά όπως βλέπετε το star system σας έχει εκλέξει ως mainstream φυσιογνωμία και ρυθμιστή της κοινής γνώμης. Οπότε από αυτό το μικρό μέσο που διαθέτουμε δεν θα αφήσουμε ποτέ τη λάσπη σας αναπάντητη.


πηγη

Η Θράκη περνάει σε τουρκικά χέρια…


Μουσουλμάνοι αγοράζουν γη

από χριστιανούς σε οποιαδήποτε τιμή!!!

Η γνωστή Συνθήκη της Λωζάνης, που υπογράφηκε το 1923 και με βάση την οποία καθορίστηκαν τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας βάσει του πληθυσμού της Θράκης και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, είναι ένα πολιτικό αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Αυτή τη συνθήκη, πρώτη η Ελλάδα την παραβίασε με την μειοδοτική πολιτική των ετών 1955-1959, η οποία αναγνώρισε ξαφνικά τουρκική μειονότητα, υποκαθιστώντας τον όρο μουσουλμανική που σαφώς αναγραφόταν στην Συνθήκη της Λωζάνης. Ο φόβος και η πολιτική ανεπάρκεια των τότε πολιτικών «αρχόντων» της Ελλάδας, επέτρεψε την ισοπέδωση της συνθήκης με τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης αλλά και της ισοπέδωσης του Ελληνισμού σε ολόκληρη την Τουρκία.

Η προδοτική συμπεριφορά των τότε υπευθύνων πολιτικών, προκειμένου να εξευμενίσει την τουρκική λαίλαπα, απάντησε στην Τουρκία παραχωρώντας το αδιανόητο, την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας, αντί να απαντήσει με μέτρα ίσης βαρύτητας και να προχωρήσει σε μαζικές αναγκαστικές εκδιώξεις εκτός της Ελλάδας, όλων εκείνων που επεδίωκαν την αναγνώρισή τους ως «τούρκοι»…
Η συνέχεια, μέχρι σήμερα, ήταν δραματική μέσα από μία παθητική στάση της Ελλάδας σε όσα συνέβαιναν στην Θράκη. Η δραστηριότητα παράνομων οργανώσεων, όπως οι «Γκρίζοι Λύκοι» κατάφεραν να εκφοβίσουν ικανούς αριθμούς μουσουλμάνων, ενώ ταυτόχρονα πέρασαν στρατιωτικό οπλισμό –μέρος του οποίου συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές- με σκοπό την εκπαίδευση ομάδων μουσουλμάνων πολιτών προκειμένου να αναλάβουν δράση όποτε η Άγκυρα αποφασίσει.

Η λειτουργία «τουρκικών νεολαιών» (πολιτιστικοί σύλλογοι) κατάφερε να δημιουργήσει πυρήνες ανθελληνισμού που ανέλαβαν την εφαρμογή των σχεδιασμών της Άγκυρας. Σύλλογοι μουσουλμάνων επιστημόνων ή μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί (που δηλώνουν τούρκοι) λειτουργούν καθ’ υπόδειξιν και αυστηρών εντολών της Άγκυρας. Η αναγνώριση τουρκικής μειονότητας και γλώσσας δεν ήταν ένα απλό πολιτικό ολίσθημα, αλλά αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας, η οποία δεν έχει ανακληθεί ποτέ και που απειλεί σήμερα την ελληνικότητα της Θράκης…

Η δημιουργία μίας κλειστής οικονομίας, των μουσουλμάνων, με το χρήμα να κυκλοφορεί αυστηρά ανάμεσα σε μουσουλμάνους, κορυφώθηκε με την πρόσφατη δημιουργία της τουρκικών συμφερόντων τράπεζας «Ziraat», η οποία αποκαλύφθηκε ότι είναι όργανο της ΜΙΤ και του βαθέους κράτους της Τουρκίας… Η δημιουργία όμως της κλειστής οικονομίας, οδηγεί αυτόματα και στην συστηματική δημιουργία "γκέτο", καθαρά μουσουλμανικών περιοχών, στις οποίες η διαβίωση ενός χριστιανού δεν θεωρείται (πλέον) ευχάριστη υπόθεση...!

Ο πληθυσμός της Θράκης, μειώνεται δραστικά από την πλευρά των χριστιανών, ενώ εδώ και πολλά χρόνια ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται ραγδαία με ρυθμούς που τείνουν να ανατρέψουν τον ένα από τους βασικούς παράγοντες της συνθήκης της Λωζάνης, αυτόν του δημογραφικού, με βάση το θρήσκευμα. Έτσι, πολύ σύντομα, προβλέπεται πως το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Θράκης θα είναι μουσουλμάνοι και θα αποκτήσουν το φυσιολογικό δικαίωμα –που προκύπτει από την ίδια τη Συνθήκη- να απαιτήσουν δικαίωμα σε πιθανή ανεξαρτητοποίηση της ακριτικής Ελληνικής Θράκης και της μετατροπής της σε μία περιοχή στην οποία θα υπάρχει ιδιαίτερο καθεστώς… Είναι απόλυτα βεβαιωμένο πως εάν συνεχίσει η ίδια αδιαφορία, από την πλευρά των ελληνικών κυβερνήσεων (με την μη στήριξη των χριστιανών κατοίκων στην παραμονή τους ή στην δημιουργία πολυμελών οικογενειών), η Θράκη θα περάσει σε τουρκικά χέρια.

Ο δεύτερος παράγοντας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς, επίσης απειλείται επί των ημερών μας, εντονότερα όσο ποτέ άλλοτε, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος της Άγκυρας, η οποία μέσω του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής αλλά και μέσω της Ziraat Bank, ενισχύουν την διάθεση αγορών εδαφών (οικοπέδων και καλλιεργούμενων εκτάσεων – χωραφιών) από την πλευρά των μουσουλμάνων. Η ενίσχυση αυτή γίνεται μέσω μίας υπόγειας πριμοδότησης ή και καταβολής του πλήρους μισθώματος της αγοραπωλησίας. Αυτές οι «οικονομικές βοήθειες» δίνονται αναλόγως του βαθμού πίστης προς την Τουρκία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου μουσουλμάνου, αλλά πάντοτε με υποθήκη του αντικειμένου της αγοράς (οικόπεδο ή χωράφι) προς την τουρκική τράπεζα Ziraat!!! Με απλά λόγια, η τράπεζα δίνει δάνεια αγοράς γης από χριστιανούς σε όλους σχεδόν τους μουσουλμάνους, υποθηκεύοντας τους τίτλους της ιδιοκτησίας υπέρ του τουρκικού δημοσίου!!! (Μάλιστα, το ενημερωτικό υλικό της τράπεζας δίνεται σε δύο γλώσσες: στην αγγλική και στην τουρκική… Η ελληνική γλώσσα δεν χρησιμοποιείται εντός της Ελλάδας και μάλλον η Ziraat Bank την θεωρεί ως μη χρησιμοποιούμενη στην περιοχή της Θράκης, αφού δεν την χρησιμοποιεί στα έντυπά της…)

Μήπως αυτό ονομάζεται έμμεση αγορά γης εκ μέρους της Τουρκίας; Και τι κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις απέναντι σε αυτό το «φαινόμενο»; Δυστυχώς, αδιαφορούν παγερά και δεν παίρνουν κανένα μέτρο στήριξης των χριστιανών κατοίκων, προσφέροντάς τους εργασία για να παραμείνουν στην Θράκη και να μην φύγουν ή προσφέροντάς τους γη (με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο), είτε δημιουργώντας ένα ειδικό οικονομικό καθεστώς για τους κατοίκους της περιοχής, που θα τους διευκολύνει όχι στο να πουλάνε την πατρώα τους γη (λόγω οικονομικής εξαθλίωσης) αλλά στο να αγοράζουν επιπλέον γη… Σε πλήρη αντίθεση, με την τακτική της Άγκυρας, οι Ελληνικές τράπεζες πιέζουν τους χριστιανούς κατοίκους και τους οδηγούν στην εξαθλίωση ή και την πώληση των ακινήτων τους (σε όσους έχουν) σε οποιονδήποτε προσφέρει χρήματα… Και οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά είναι, σχεδόν πάντα, μουσουλμάνοι οι οποίοι προσφέρουν υπέρογκα ποσά προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιοκτησία γης από χριστιανούς… Οι τράπεζες παίρνουν τα χρήματά τους και η Τουρκία αισθάνεται ισχυρότερη… Και ο νοών νοείτω…

Η πλήρης αδιαφορία, που πλησιάζει έντονα τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής αντιμετώπισης εις βάρος των ίδιων των εθνικών συμφερόντων, θα πρέπει να γίνει βασικό σημείο συζητήσεων και δραστικών αποφάσεων, τέτοιων που θα μπορέσουν όχι μόνο να σταματήσουν την μέχρι σήμερα δράση της Άγκυρας και των πρακτόρων της στην περιοχή, αλλά θα δημιουργήσουν την κατάλληλη και όλα τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα αντιστρέψουν την σημερινή «φορά» των εξελίξεων και θα καταστρέψουν τους εξόφθαλμους σχεδιασμούς της Άγκυρας.

Προχθές, ο νέος τούρκος πρέσβης, φερόμενος ως κεχαγιάς, επισκέφθηκε την περιοχή της Θράκης, ενώ δεν έχει δώσει ακόμη τα διπλωματικά του διαπιστευτήρια στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!!! Ίσως να πιστεύει πως επισκέφθηκε μία περιοχή στην οποία δεν υπάρχει το ελληνικό κράτος και ως εκ τούτου συμπεριφέρθηκε αναλόγως… Μάλιστα, σε αυτή του την επίσκεψη φυλασσόταν από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας…

Και το ερώτημα είναι σκληρό: Τους Έλληνες της Θράκης ποιος τους προφυλάσσει από τον εκάστοτε τούρκο πρέσβη ή τον εκάστοτε τούρκο πρόξενο; Η Θράκη παραδίδεται (ή παραδόθηκε και δεν δημοσιοποιήθηκε ακόμη) στην Άγκυρα, χωρίς καμία αντίδραση. Η Συνθήκη της Λωζάνης βιάζεται, παραβιάζεται και ευτελίζεται στο όνομα του χρήματος, της κρατικής αδιαφορίας και του ιστορικού ενδοτισμού κάποιων… και δυστυχώς, πολύ σύντομα, η ίδια η Τουρκία θα ζητήσει την πλήρη εφαρμογή της για να πάρει την Θράκη από την Ελλάδα…

Κωνσταντίνος

πηγή:
Ας μιλήσουμε Επιτέλους

ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 25% ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ο εβραιος ανθελληνας ΣΟΡΟΣ

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ



Απαρατήρητη από το σύνολο του Τύπου πέρασε η συνέντευξη του Εβραίου μεγαλοχρηματιστή Τζόρτζ Σόρος στον Αλέξη Παπαχελά, που δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1) Από τότε που ξέσπασε η παγκόσμια οικονομική κρίση (εδώ κι ένα χρόνο) και ο καταποντισμός των Χρηματιστηρίων, ο Εβραίος Μεγιστάνας και χρηματοδότης κάθε ανθελληνικής δραστηριότητος είχε κέρδη 25%:!.. «Νομίζω πως προστάτευσα πολύ καλά τα κεφάλαιά μου», ανέφερε επί λέξει ο 79χρονος Εβραίος στον Αλέξη Παπαχελά, επιβεβαιώνοντας τα «ρατσιστικά» σενάρια για το ποιοί κέρδισαν από το πρόσφατο οικονομικό κράχ.

2) Επιβεβαιώνοντας ότι οι Εβραίοι δεν γούσταραν τον Μπούς Τζούνιορ, ο Σόρος αποκάλυψε στον Παπαχελά ότι το 2004 ξόδεψε 15 εκατομμύρια δολάρια για να ρίξει τον πρώην Πλανητάρχη, αλλά δεν τα κατάφερε…

3) Ο Σόρος είχε μόνο καλά λόγια για τον Τζέφρυ Παπανδρέου, με τον οποίον συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά οι πολιτικοί συντάκτες «έθαψαν» την συνάντηση, κατόπιν άνωθεν εντολής.

4) Το πιο ωραίο είναι άλλο: Ο Παπαχελάς πήγε τον Σόρος στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως και μετά χρειάστηκε να τον γυρίσει πίσω στην «Αθηναϊκή Λέσχη» Αμερικής και Πανεπιστημίου. Τα παιδιά των Stage είχαν αποκλείσει το Σύνταγμα επί ώρες και τελικά ο Παπαχελάς και ο Σόρος αναγκάστηκαν να βγούν έξω από το αμάξι και να πάνε με τα πόδια στον προορισμό τους!.. «Μα δεν έχετε νέα κυβέρνηση και διαδηλώνουν ήδη;» ήταν το εύγλωττο ερώτημα του Μεγιστάνα Εβραίου προς τον Παπαχελά, ο οποίος ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Σημαντική αύξηση των Εμφυλίων στην Αφρική..και των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη έως το 2030

Δεκάδες εκατομμύρια λαθρομεταναστών πρόκειται να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη(και προς την… Ελλάδα(!) φυσικά, μέσω Τουρκίας, ως συνήθως.)

Σύμφωνα με μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνιας, προβλέπεται σημαντική αύξηση των εμφύλιων συρράξεων στην Αφρικάνικη Ήπειρο την επόμενη 20ετία. Η μελέτη βασίζεται σε σοβαρά στοιχεία και στατιστικές, ωστόσο η βάση αυτού του πορίσματος μπορεί να θεωρηθεί πρωτοφανής, καθώς οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των 400.000 θυμάτων πολέμου που υπολογίζουν ότι θα προστεθούν τα έτη αυτά, θα οφείλεται στην επικείμενη αύξηση της θερμοκρασίας στην Ήπειρο αυτή!


Με βάση έρευνα κι ανάλυση στοιχείων που αφορούν την εξέλιξη των εμφυλίων το διάστημα 1981-2002, οι ερευνητές παρατήρησαν συσχέτιση που αφορά τις εναλλαγές της θερμοκρασίας και την αυξομείωση των πολεμικών συγκρούσεων. Με απλά λόγια, υποστηρίζουν ότι η αύξηση της θερμοκρασίας επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και προφανώς οδηγεί στην βία. «Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα συνεπή» ισχυρίζονται οι επιστήμονες.

Η υπερθέρμανση της Αφρικής λοιπόν μπορεί να προκαλέσει άνοδο των εγκλημάτων πολέμου, αλλά και μείωση της ελπίδας ότι κάποτε η Ήπειρος αυτή θα ορθοποδήσει, και θα πάψει επιτέλους να αποτελεί αφετηρία εκατομμύρια μεταναστών κατευθυνόμενων προς την Ευρώπη, πράγμα που βάσει της λογικής θα ενισχυθεί παράλληλα με αυτά που ισχυρίζονται οι ερευνητές. Οι καπιταλιστές της Δύσης εκτός από τις άμεσες μεθόδους, συμβάλλουν και με έμμεσο τρόπο στην παγκοσμιοποίηση και στον θάνατο των Εθνών και των Λαών, καθότι οι κλιματικές αλλαγές είναι προϊόν του δικού τους συστήματος και μόνο.


Μακάρι να διαψευστούμε κι εμείς με την σειρά μας για τα εγχώρια κοινωνικά προβλήματα που σίγουρα θα διογκωθούν, αλλά τα αποτελέσματα και σε αυτή την περίπτωση είναι ιδιαίτερα συνεπή… Πράσινη Πτέρυγα

Ισλαμοθεοκρατία


Τα πρόβατα του Αλλάχ στην Κάμπαα ή «Το δικαίωμα να είσαι μαλάκας»
(Αυτοί όλοι έχουν τον "φόβο του Αλλάχ".Πάσχουν δηλαδή από Αλλαχοφοβία.

Φυσικός προστάτης του σκοταδισμού και της Ισλαμοθεοκρατίας είναι το ΚΚΕ. Και φυσικά το Σύριζα.Ότι να 'ναι αρκεί να χτυπήσουν οτι αυτοί θεωρούν ελληνικό.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)



http://proxeneio-stop.org/