Χρήστες OnLine

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ:ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ!!!


Ο γνωστός Καθηγητής Νεοκλής Σαρρής προχώρησε χθες σε μια μεγάλη αποκάλυψη,που δείχνει τι πραγματικά πρεσβεύει η Μπακογιάννη και το συνάφι της:



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Αν έχει λίγη ντροπή και φιλότιμο η κόρη του Μητσοτάκη,θα δώσει πειστικές εξηγήσεις!Εμείς,γνωρίζοντας τις υπόγειες διαδρομές της,δεν εκπλησσόμαστε καθόλου μ'αυτή την ιστορία!Ας τα βλέπουν άλλοι αυτά,που επιμένουν να τη συγκρίνουν με τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Αντώνη Σαμαρά...!


πηγη


Πρόβλημα λαθρομετανάστες: Φόβος στο Βαθύ της Σάμου


Έντονο προβληματισμό και ανησυχία , προκαλούν οι ομάδες των λαθρομεταναστών, οι οποίοι περιφέρονται ελεύθερα, στους δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού. Γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους, αρκετοί θωρακίζουν τα καταστήματά και τα σπίτια τους , γυναίκες αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνες μόλις νυχτώσει !


Μέσα σε όλα αυτά έρχονται φήμες που ενισχύονται μέρα με τη μέρα και κάνουν λόγο για επιθέσεις, που αν δεν είναι αληθινές, αναδεικνύουν -αν μην τι άλλο- το φόβο που διακατέχει τους πολίτες της πόλης, που έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο αίσθημα για τους κατοίκους της Σάμου. Αυτό της ανασφάλειας.


Τελευταίο κρούσμα η έντονη φήμη για βιασμό γυναίκας το βράδυ της Παρασκευής από ομάδα μεταναστών, φήμη που δεν επιβεβαιώνεται μεν από επίσημα χείλη αλλά έχει διαδοθεί σε όλη τη πόλη και φαίνεται να διαρρέει ανεπίσημα και από προσωπικό του νοσοκομείου. Το γεγονός ότι το πρόβλημα εντοπίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην πρωτεύουσα φαίνεται να δικαιώνει στην πράξη τους λίγους που είχαν διαφωνήσει με την ίδρυση κέντρου μεταναστών στο Βαθύ .

Τελικά η πράξη αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι η ύπαρξη του κέντρου δεν λύνει αλλά ενισχύει έμμεσα το πρόβλημα .

Πλησιάζει αναπόφευκτα η ώρα που οι τοπικοί φορείς , με πρώτο τον δήμο Βαθέος, θα πρέπει να δουν το πρόβλημα στην πραγματική του πρακτική διάσταση . Φιλοσοφίες και γενικόλογες θεωρίες δεν έχουν θέση σε ένα θέμα που αρχίζει αργά αλλά σταθερά να απασχολεί τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού.

Σαμιακόν Βήμα

Εθνικισμός, Πατριωτισμός και Εθνισμός





Το άρθρο αυτό θα ασχοληθεί με τις συγκεχυμένες εν πολλοίς έννοιες εθνικισμός - εθνισμός – πατριωτισμός. Τα σύγχρονα λεξικά έχουν προσδώσει στον όρο «εθνικισμός» έννοια στρεβλωτική και οι εθνομηδενιστές όταν θέλουν να προσβάλουν τη δράση των ιδεολογικών τους αντιπάλων την χαρακτηρίζουν εθνικιστική, θεωρώντας ότι έτσι τους περιθωριοποιούν. Από την αντίπερα όχθη αυτοί, οι οποίοι εισπράττουν την επίθεση, θεωρώντας τον χαρακτηρισμό προσβλητικό, αμυνόμενοι σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι δεν είναι εθνικιστές αλλά εθνιστές.

Η σύγχυση των εννοιών δεν είναι τυχαία! Ο Θουκυδίδης αναφέρει σχετικά με την τότε προπαγάνδα: «ακόμη και την καθιερωμένη σημασία των λέξεων άλλαξαν για να δικαιολογούν τις πράξεις των».

Στο «Νέον Ορθογραφικόν Ερμηνευτικόν Λεξικόν» του Δημητράκου διαβάζουμε: «εθνικισμός: η αποκλειστική προσήλωσις εις την εξυπηρέτισιν των εθνικών ιδεωδών».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Δημήτριο Βεζανή ο εθνικισμός αποτελεί: την «ενεργητική κατάφαση της ιδέας του Έθνους». Δηλαδή ο εθνικιστής δεν πιστεύει απλά στα ιδεώδη του Έθνους αλλά ενεργεί συνάμα. Ο εθνιστής ενώ πιστεύει στα ιδεώδη του Έθνους εντούτοις ηθελημένα δεν αγωνίζεται γι’αυτά. Δηλαδή ενώ ο εθνικιστής είναι ένας δρών αγωνιστής υπέρ του Έθνους ο εθνιστής απλώς πιστεύει στο Έθνος, ανήκει σ’ αυτό αλλά δεν επιθυμεί να αγωνισθεί για το Έθνος του.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, τον πατέρα της Δημοκρατίας, ο εθνικισμός βασίζεται στο Έθνος, ο πατριωτισμός βασίζεται στην Πατρίδα. Ο εθνικισμός υπάρχει στον πνευματικό χώρο αλλά και στον βιολογικό, διότι προϋποθέτει την ύπαρξη φυλής. Επίσης ο εθνικισμός είναι διαχρονικός, διότι στην έννοια του Έθνους περιλαμβάνονται οι αγέννητοι και οι νεκροί. Το Έθνος λοιπόν, επεκτείνεται στο παρελθόν και στο μέλλον. Η πατρίδα από την άλλη έχει συναισθηματικό περιεχόμενο, διότι συνδέει τα άτομα ενός ομογενούς λαού προς έναν γεωγραφικό χώρο. Μπορεί να υπάρξει Έθνος χωρίς Πατρίδα (π.χ. διότι αυτή κατεκτήθη και το έθνος εξεδιώχθη). «Όσον μεγαλύτερος και λαμπρότερος είναι ένας πολιτισμός τόσον ισχυρότερον είναι το σχετικόν εθνικόν αίσθημα και κατά συνέπειαν ο εθνικισμός». Ο Παπαναστασίου διαχωρίζει τον εθνικισμό από τον ιμπεριαλισμό, σωβινισμό. Ο αμυντικός εθνικισμός «θέλει την σύμπτωσιν κρατικών και εθνικών ορίων», σε αντίθεση με τον ιμπεριαλισμό, ο οποίος «επιδιώκει την επέκτασιν των κρατικών ορίων πέραν από τα εθνικά».

Το Έθνος μας σήμερα παραπαίει. Κυβερνάται από γονατισμένους πολιτικούς, οι οποίοι υπακούοντας στα κελεύσματα των ξένων ξεπουλούν πατρίδα. Ο λαός είτε κοιτάζει αμήχανος, είτε εκμαυλισμένος συνεχίζει να βιώνει την εθνική και ηθική του κατάπτωση. Για να μην καταρρεύσει το Έθνος μας έχει ανάγκη όλων εμάς, των όσων ζωντανών, κατά τον Ίωνα Δραγούμη, οι οποίοι θα πρέπει να συνδεθούμε με πίστη, αυτοθυσία και διαίσθηση με τη ζωή του Έθνους να διακονήσομε την παράδοση μας και να αναπτύξουμε τη συνείδηση μας στον Ελληνικό τρόπο ζωής. Να επιδείξουμε εμπράκτως αγάπη προς το Έθνος και προς κάθε Εθνικό. Να περιφρουρήσουμε αξίες, πολιτισμό, περιβάλλον, γλώσσα και τον γεωγραφικό χώρο που μας απέμεινε και περικλείεται στα γεωγραφικά όρια του Ελλαδικού και Κυπριακού Κράτους. Στη συνέχεια να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει σε μας και στα παιδιά μας. Να λευτερώσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη του Ελληνισμού. Και εάν εμείς σταθούμε ανάξιοι να το πετύχουμε να παραδώσουμε σκυτάλη στις επερχόμενες γενεές.

Οι ελπίδες μας στρέφονται στη νεολαία. Σ’ αυτήν όμως τη νεολαία, η οποία πρέπει να διαπνέεται από τις αξίες του Έθνους. Σε όσους μπορούν να νοιώσουν στο αίμα τους τις επιταγές του Καζαντζάκη:

«…Το πρώτο σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.

Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.

Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στον γυιό σου την μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει…..».

Το δικό μας κάλεσμα απευθύνεται σ’ αυτή τη Νεολαία. Οι υπόλοιποι, φυγόστρατοι και ξοφλημένοι ας παραμείνουν έρποντες, αραχνιασμένοι και γερασμένοι, πριν ακόμη την εφηβεία τους, στις μουχλιασμένες τάξεις της ΕΔΟΝ και στον εγκληματικό χουλιγκανισμό και ότι τούτο συνεπάγεται.

Παναγιώτης Κλεοβούλου

Δικηγόρος
Αντιπρόεδρος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

antistasi.org

Παράνομα έκαναν καθηγήτρια την κυρία Θάλεια Δραγώνα που είναι η νέα περίπτωση Ρεπούση στο νυν υπουργείο Παιδείας



Μιλάμε για την νέα περίπτωση Ρεπούση που σήμερα είναι στο υπουργείο Μη Εθνικής Παιδείας (κλικ εδώ)Ένα άρθρο από το 2007 που λέει πως έκαναν παράνομα καθηγήτρια την Θάλεια Δραγώνα

16/09/2007

Που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας

Με... διασταλτική ερμηνεία το ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνώρισε το διδακτορικό της!

Xωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών, η κυρία Θάλεια Δραγώνα, σίγουρο μέλος της νέας Βουλής, μια και ο κ. Παπανδρέου την τοποθέτηση σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ δεν κρίθηκε ικανός ο Κώστας Λαλιώτης για εκλόγιμη θέση και έτσι έμεινε εκτός Βουλής, είχε την τύχη –πιθανότατα και την εύνοια– να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών, με μια μεθόδευση που δείχνει ότι στην Ελλάδα πάντα εφευρίσκονται παράθυρα για να ξεφεύγουν κάποιοι από τον νόμο. Και η σκανδαλώδης απόφαση στηρίχθηκε σε... διασταλτική ερμηνεία του νόμου που... σκαρφίσθηκαν!

Η φωτοτυπία της σχετικής βεβαίωσης του ΔΙΚΑΤΣΑ, με ημερομηνία 24/1/1986, που δημοσιεύουμε, ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ...

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί τίθεται η σημείωση, που έχει και όλο το... ζουμί! «Η ενδιαφερόμενη στερείται βασικού τίτλου σπουδών», γράφει. Προφανώς για να έχουμε και τις πλάτες μας καλυμμένες... Και να μεταφερθούν οι ευθύνες σε εκείνους που θα προσφέρουν αξιώματα, στηριζόμενοι σε ανύπαρκτο τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν τα του ΔΙΚΑΤΣΑ, δεν έπρεπε να της αναγνωρισθεί το διδακτορικό δίπλωμα, αφού δεν έχει βασικό τίτλο σπουδών. Το μόνο που διαθέτει ήταν κάποιο πτυχίο του Κολεγίου Deree, ενός παραρτήματος αμερικανικού πανεπιστημίου που λειτουργούσε στην εδώ... αμερικανική βάση, πριν κλείσει.

Από έρευνες που κάναμε, αυτό που προέκυψε είναι ότι τη μεθόδευση την έστησε η Τριμελής Επιτροπή, πρόεδρος της οποίας ήταν ο κ. Λάμπρος Χουσιάδης, καθηγητής στη Σχολή Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να ξεπερασθεί η έλλειψη βασικού τίτλου σπουδών, τι σκαρφίσθηκαν λέτε; Τη... διασταλτική ερμηνεία! Και με τον τρόπο αυτό η κυρία Θάλεια κατάφερε να πάρει αναγνώριση του διδακτορικού της. Άραγε, πριν από την κυρία Θάλεια, για ποιον άλλον ή άλλη η Τριμελής Επιτροπή κατέφυγε σε... διασταλτική ερμηνεία για να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ το διδακτορικό τους δίπλωμα, από τη στιγμή που στερείται βασικού τίτλου σπουδών;

Η ίδια κομπίνα στο πανεπιστήμιο

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μεθόδευση της... διασταλτικής ερμηνείας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να εκλεγεί καθηγήτρια και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μια και δεν διαθέτει βασικό τίτλο σπουδών!

Ήξερε ο Γιώργος!

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά τα... γραφειοκρατικά εμπόδια που έφραζαν τον δρόμο στην κυρία Θάλεια Δραγώνα τα ήξερε ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ως γνωστόν έχει θητεύσει στο υπουργείο Παιδείας. Αποκαλυπτικό είναι σχετικό «παραπολιτικό» που είχε το ένθετο τηλεοπτικό περιοδικό του «Βήματος», το «TV GUIDE», στη στήλη «THE BOX», και στο οποίο γράφονταν τα εξής στο τεύχος της περασμένης Κυριακής:

«Ο Γ. Παπανδρέου διατηρεί και τις στενές σχέσεις με παλαιούς συμμαθητές του στο Κολέγιο (ήταν μέλος της περίφημης “τάξης του ʼ71”, αν και ο ίδιος δεν αποφοίτησε λόγω δικτατορίας, εξορίας κ.λπ.). Ένας από αυτούς είναι ο εκδότης Γιώργος Δραγώνας, πρόεδρος εδώ και λίγες ημέρες του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού. Η τ. σύζυγός του, Θάλεια Δραγώνα, τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος είχε ανέκαθεν σε μεγάλη εκτίμηση τη Θάλεια. Στο υπουργείο Παιδείας θυμούνται ακόμη πως ξεπεράστηκαν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια για να ανοίξει ο δρόμος της προς μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα. Και πολιτική, υποθέτω, χωρίς νομικά κωλύματα που αντιμετώπισαν άλλες».

Ποια ήταν τα εμπόδια;

Αυτόματα το ερώτημα που προβάλλει και ζητάει απάντηση είναι ποια ήταν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αντιμετώπιζε η κυρία Θάλεια και πώς ξεπεράστηκαν.

Κι ένα δεύτερο ερώτημα; Τι θυμούνται στο υπουργείο Παιδείας;

Και τι θυμάται ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που έχει σε τόση βαθιά εκτίμηση την κυρία Θάλεια, με την οποία συμπίπτει στα περί πολυπολιτισμικής χώρας, ανεξάρτητα από τους κινδύνους που διατρέχει το σπίτι μας...

πηγή:Το Παρόν

Πατριωτισμός



του Απόστολου Αποστολόπουλου

Οι Γάλλοι άρχισαν να συζητούν για την εθνική τους ταυτότητα, με πρωτοβουλία του Σαρκοζί. Εδώ το ίδιο θέμα προκαλεί πολεμική και είναι αφορμή διαμάχης στη ΝΔ ενόψει εκλογής αρχηγού. Ο λεγόμενος συντηρητικός χώρος κάνει το τελευταίο διάστημα ριζοσπαστικά βήματα συζητώντας θέματα που εθεωρούντο αυτονόητα ή ήταν ταμπού. Είναι πρόοδος σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και το παρόν. Στο ΠΑΣΟΚ πχ απάντησαν χωρίς συζήτηση στο ζήτημα αυτό τοποθετώντας στο Υ/Παιδείας, ως γραμματέα, την κ. Δραγώνα, ομόσταυλη της κ. Ρεπούση.

Επιβεβαιώνοντας ότι η «Ρεπούσια» αντίληψη για τον ελληνισμό, τον πατριωτισμό, την εθνική ταυτότητα, διαπερνά τα κόμματα, αν συνυπολογίσουμε ότι και στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ οι ίδιες απόψεις κυριαρχούν, αν και με αντιστάσεις. Ωστόσο το θέμα μας δεν είναι σήμερα αυτό.

Είναι, λέγαμε, πρόοδος ότι τουλάχιστον ένα κομμάτι της κοινωνίας (το θεωρούμενο συντηρητικό) θα επιλέξει αρχηγό συζητώντας και για την εθνική ταυτότητα, τον πατριωτισμό. Είναι πρόοδος διότι αφού όλα πλέον αμφισβητούνται πρέπει να (ξανά)συζητηθούν.
Εξ αρχής ο πατριωτισμός βρέθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία ότι οδηγεί στην εσωστρέφεια, στην απομόνωσή μας τόσο στη Βαλκάνια γειτονιά μας όσο και διεθνώς. Την κατηγορία αυτή υιοθετούν ορισμένοι στη ΝΔ.

Η προφανής, απλή (και διόλου απλοϊκή) απάντηση είναι ότι αν δεν υποστηρίξεις με όλα τα διαθέσιμα μέσα το σπίτι σου, στο τέλος θα το χάσεις. Αντίθετα όταν το σπίτι είναι συγυρισμένο, στην πρόσοψη και εσωτερικά, ο κόσμος εκτιμά τον ιδιοκτήτη και τον σέβεται. Είναι μια καλή αρχή για να έχεις πρόσωπο στη γειτονιά και στη (διεθνή) κοινωνία.
Με απλά λόγια η σαφής εθνική ταυτότητα, ο πατριωτισμός, δίνει ένα σκοπό στην κοινωνία: να συγυρίσει το σπίτι, να πάψει η πατρίδα μας να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Ταυτόχρονα είναι καλό εφαλτήριο για να κουβεντιάσεις με τον καθένα χωρίς κανένα κόμπλεξ. Δεν κάνεις τον παλληκαρά, είσαι απλώς νοικοκύρης που ξέρει τι θέλει, ξέρει ως που φτάνει το χέρι του αλλά ξέρει και ως που επιτρέπει να μας αγγίξει το χέρι του άλλου, όποιος και αν είναι αυτός.

Το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά θα τα δουν και οι ξένοι, στις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον, στη Μόσχα ή στο Πεκίνο. Και θα τα λογαριάσουν. Αν σε μερικούς από αυτούς δεν αρέσει να νοικοκυρευτούμε, να ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ακριβώς θέλουμε, δεν πειράζει. Τους κακομαθαίνουμε τόσο καιρό αλλά σιγά-σιγά θα συνηθίσουν. Άλλοι θα μας σεβαστούν. Ο πατριωτισμός δεν είναι βέβαια το μόνο κριτήριο εκλογής αρχηγού της ΝΔ. Γι’ αυτό θα επανέλθουμε.

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, Παρασκευή 20-11-09

πηγή

Ο «κακός εθνικισμός» σαν θέμα εκθέσεως στην σχολική ύλη!



Για όσους δεν το γνωρίζουν, μέσα στην ύλη η οποία διδάσκεται στα Ελληνόπουλα στα σχολεία και προπαντός στα φροντιστήρια, όπου και στηρίζουν τις ελπίδες τους για εισαγωγή στις ανώτατες σχολές, μέσα στην ύλη λοιπόν για το μάθημα της εκθέσεως, είναι και το πώς οι μαθητές θα αναπτύξουν το θέμα για τον “κακό εθνικισμό”, καθώς και για τα… αγαθά του αντιρατσισμού και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και άλλα αναλόγου τύπου και πολιτικής ταυτότητος θέματα.


Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και στα Πανεπιστήμια και κυρίως στις σχολές εκείνες, που βγάζουν δασκάλους και καθηγητές, τους αυριανούς δασκάλους και καθηγητές, που και αυτοί διδάσκονται πώς να διδάσκουν αύριο στα παιδιά

Η Σύμβουλος του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Αφροδίτη Al Salech, σε παλαιότερη φωτογράφηση της



Συνέχεια από εδώ

Ενα από τα νέα και φρέσκα πρόσωπα που μπήκαν σε κρατικές-κυβερνητικές θέσεις είναι και η ηθοποιός κα Αφροδίτη Al Salech σε θέση ειδικού συμβούλου δίπλα στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Σπ.Βούγια (για θέματα μετανάστευσης).
Κατά σύμπτωση μια φωτογράφηση της τον Οκτώβριο του 2001 στο Penthouse σε στυλ "Λάρας Κροφτ"(στην ταινία τον ομώνυμο ρόλο ενσάρκωσε η Αντζελίνα Τζολί με μεγάλη εμπορική επιτυχία) μας ...έδωσε αυτές τις πολύ ωραίες και επιτυχημένες (προφητικές...θα λέγαμε) φωτογραφίες.

Εμείς τις βρήκαμε και εσείς μπορείτε να τις απολαύσετε...

Φυσικά η ίδια είχε δηλώσει ότι της αρέσει το γυμνό και για εμπορικούς λόγους - ηθοποιός ήταν η Αφροδίτη....

Πάντως διατηρεί ένα πολύ καλό "ιστολόγιο" και γνωρίζει άριστα το θέμα της μετανάστευσης στη χώρα μας και φυσικά μπορεί να συμβάλει στην δίκαιη επίλυση του. (σ.σ. το πόσο "καλά" μπορεί να τα χειριστεί καθώς και το πόσο "αξιοκρατικά" επιλέχτηκε για την θέση μπορείτε να τα διαβάσετε στο αρχικό σύνδεσμο που παραθέτουμε)

πηγή:i-reportergr

Έπεσαν οι μάσκες στην Ελευθεροτυπία


Άρθρο με τίτλο Antifa κοσμεί σήμερα την Eλευθεροτυπία.
Φυσικά όμως και δεν μας εκπλήσσει κάτι τέτοιο. Πέρα από το κατάπτυστο κείμενο που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες Εθνικιστές με παρέες χουλιγκάνων της Ρωσίας, θα πρέπει να σταθούμε σε μερικές φράσεις.


Όπως το ότι ο Ελληνικός Δεκέμβρης επηρέασε τους ρώσους αντιφασίστες. Όπως επίσης το πως η Ελλάδα είναι κέντρο του πανευρωπαϊκού αντιφασισμου μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη. Δίχως ντροπή το συγκεκριμένο άρθρο λέει πως οι ρώσοι Εθνικιστές είναι μέρος του συστήματος όπως ακριβώς οι “ακροδεξιοί” στην Ελλάδα και μόνο οι αντιφασίστες είναι οι επαναστάτες που βλέπουν σαν εχθρό τους το σύστημα.

Δηλαδή ο αρθρογράφος της Ελευθεροτυπίας, ενός κολοσσού των ΜΜΕ, ή ο πρύτανης του ΕΜΠ που δήλωσε πως προτιμά να καταδικαστεί από το να κλείσουν το indymedia, οι δεκάδες καταλήψεις δημοσίων κτηρίων που υπάρχουν με την ανοχή του κράτους κάνει όλους τους αναρχικούς και αριστεριστές επαναστάτες ενώ τους εθνικιστές μέρος του συστήματος; Αυτούς που με την ανοχή του συστήματος υπάρχουν και μιλάνε;

Οι Εθνικιστές όμως στη χώρα μας έχουν αποδείξει πως είναι οι μόνοι που πολεμούν Εναντίον Όλων και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.


“”Έψιλον” Ελευθεροτυπίας: Αφιέρωμα στο παγκόσμιο “κίνημα” (όπως το ονομάζει) των antifa! Τώρα δεν υπάρχουν “μαρτυρίες” ανθρώπων της άλλης πλευράς, καταγραφές επιθέσεων ή σκοτεινές ανατριχιαστικές και βίαιες φωτογραφίες, αλλά ένα… αγιογράφημα των ανά των κόσμο αντιφασιστών, που μάχονται με… ηρωισμό και με κίνδυνο της ζωής τους κατά των “κακών νεοναζί”, οι οποίοι “σκοτώνουν, μαχαιρώνουν, δέρνουν” κλπ. Το γλύψιμο δεν έχει προηγούμενο. Πάρτε μία γεύση: «Antifa, όπως αντιφασίστας. Ενα όνομα με έξι γράμματα, για ένα κίνημα που γεννήθηκε στους κόλπους ενός ευρύτερου (της αντιπαγκοσμιοποίησης), με σαφή στόχο. Στη Ρωσία, με τα περίπου 50.000 μέλη νεοφασιστικών οργανώσεων, οι αντιφασίστες φαίνεται να περνούν τις δυσκολότερες μέρες απ’ όλους τους ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ