Χρήστες OnLine

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ο Aλλαχ είναι μεγάλος στα αραβικά φώναξε ο δράστης πριν αρχίσει να πυροβολεί στο Fort Hood

Θαυμαστε το "αμερικανακι" γεννημα θρεμα στην αμερικη.. απο λαθρομεταναστες γονεις. Μεγάλωσε, μορφώθηκε, βρηκε δουλειά.. και μια ωραία μέρα σκότωσε 14 ατομα και τραυματισε 30, στο ονομα του Αλλαχ και του ισλαμ! Αυτους θέλουμε να τους βάλουμε στην χώρα μας και να τους κάνουμε Ελληνες!

Αυτοι ειναι οι φανατισμενοι ισλαμιστες μουσουλμανοι που μας στελνουν καθημερινα οι Τουρκοι


Ο οπλισμένος άνδρας που άνοιξε πυρ κατά των στρατιωτών στο Τέξας, φώναξε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,'Allahu Akbar' που στα αραβικά σημαίνει: "Ο Θεός είναι μεγάλος". Αυτό ανέφεραν στρατιώτες στη στρατιωτική βάση του Τέξας που είδαν το οπλισμένο Major Nidal Malik Hasan να φωνάζει τη συγκεκριμένη φράση πριν ανοίξει πυρ.


Έτος 2013. Έκθεση Δ δημοτικού με θέμα «Το Αιγαιο»..

Κάποτε το Αιγαίο ήταν όλο Ελληνικό.

Επειδή όμως ο Ελληνικός λαός υπέφερε μαζικά από αϋπνίες ο καλός μας ο πρωθυπουργός ζήτησε την βοήθεια του Τούρκου πρωθυπουργού και έτσι μοιράζοντας το πέλαγος ολα είναι τώρα καλά!!!.....
Ο μπαμπάς μου λέει συνεχεία ...οι προδότες ..κρεμάλες...σαπούνι.. και δεν τον καταλαβαίνω.
Από αύριο θα μάθουμε να γράφουμε έκθεση και στα Πακιστανικά.
Θα είναι πολύ ..αστείο, και καλό διότι θα μπορώ να μιλώ και με τα άλλα παιδάκια.

manos141


Φίλε Manos141, πόσο δίκιο έχεις....
Ας δούνε όλοι αυτοί που τον ψηφήσανε από κι εμπρός τα κατορθώματα του.
Άρχισαν τα όργανα.Θυμηθείτε το : Θα είναι ο «χειροτερότερος» πρωθυπουργός της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας και με τεράστια διαφορά από όλους τους άλλους. Το παράδειγμα προς αποφυγήν του κάθε επίδοξου πολιτικού. Η ντροπή της οικογένειας Παπανδρέου. Το όνειδος κάθε Έλληνα πατριώτη (εξαιρούνται οι ΚΚΕΔΟΞΥΡΙΖΕΣ λόγω βλακείας). Ο σύγχρονος δοσιλογισμός και το απύθμενο ταλέντο του Εφιάλτη.

ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΙΣ "ΑΝΩΤΕΡΑ"...
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΚΕΔΟΞΥΡΙΖΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ....ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Thessalos .
πηγή:Ινφογνώμων , δελτιο των 11

Χωρίς εικόνες και σταυρούς τα Σχολεία στα Τρίκαλα ?



Διχάζει την εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων, η απόφαση για απομάκρυνση από τα σχολεία των θρησκευτικών συμβόλων

Αντιμέτωπη με μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που οδηγεί εκτός των σχολικών αιθουσών τα θρησκευτικά σύμβολα, βρίσκεται η εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων...

Η απόφαση, ζητά απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων «για να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής».

Μπορεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος να έχει ταχθεί μέσω του Προέδρου της Δημήτρη Μπράτη υπέρ της απόφασης αλλά μεγάλο μέρος της τοπικής εκπαιδευτικής Κοινότητας, διαφωνεί με αυτή την απόφαση εναντίον της ύπαρξης εκκλησιαστικών συμβόλων στα σχολεία.

«Το σχολείο θα πρέπει να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους χωρίς κανένας μαθητής να αισθάνεται μειονεκτικά λόγω της καταγωγής, της φυλής ή του θρησκεύματός του», λένε οι υπέρμαχοι της απόφασης, «υπάρχουν σχολεία όπου όλοι οι μαθητές είναι Χριστιανοί», αναφέρουν όσοι τάσσονται κατά της απόφασης.


Με λιγα λόγια.. ερχονται παρανομα οι λαθρομεταναστες στην χωρα μας και εμεις "πρέπει" να κρυψουμε τα συμβολα της θρησκειας μας για να μην "ενοχλουνται" οι λαθρομετανάστες και οι "επαγγελματιες αντιρατσιστες" .. !! λογικότατο ε?

http://www.trikalanews.gr/article/5906/

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


Σήμερα αποκαλύφθηκαν και στους πιο δύσπιστους συμπατριώτες μας οι πραγματικές προθέσεις του Γιωργάκη. Μιλώντας στο Forum για τη λαθρομετανάστευση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να προωθήσει τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά της δεύτερης γενιάς, τη συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές όσων θα έχουν την ιθαγένεια και στις δημοτικές εκλογές όλων.


Αν αυτά γίνουν πραγματικότητα, τότε η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τέλειωσαν. Θα γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας. Και σε συνδυασμό με άλλα μέτρα του Γιωργάκη (απολύσεις ελληνόπουλων, χτύπημα νεολαίας, εξοντωτική φορολογία κλπ) θα αναγκαστούμε οι Έλληνες να φύγουμε στο εξωτερικό.


Αυτός είναι και ο σκοπός των εχθρών της πατρίδας μας, σκοπός για τον οποίο έβγαλαν το Γιωργάκη στην εξουσία: σε πρώτη φάση, η αλλοίωση του πληθυσμού διά της τεχνητής ροής λαθρομετανάστευσης.


Στη συνέχεια, η διατάραξη της κοινωνικής συνοχής λόγω των επεισοδίων και της εγκληματικότητας των αλλοδαπών.


Σε τρίτη φάση, η απόδοση προνομίων και ιθαγένειας στους αλλοδαπούς, δήθεν για να εξευμενιστούν και να ηρεμήσουν.


Τέταρτο στάδιο είναι η αλλοίωση του εκλογικού σώματος, ώστε οι ψήφοι των μεταναστών να κρίνουν πάντα το εκλογικό αποτέλεσμα.


Όλα αυτά σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την υπεργεννητικότητα των λαθρομεταναστών, θα οδηγήσουν στη σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας. Οι Έλληνες θα μείνουν μια μειοψηφία και οι αλλοδαποί θα μας έχουν πάρει τη χώρα μέσα από τα χέρια.


Για αυτό το βρώμικο ρόλο κατά της πατρίδας μας στήριξαν οι ξένοι το Γιωργάκη. Θα τον αφήσουμε να διαλύσει την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος; Οφείλουμε να αρχίσουμε έναν τιτάνιο αγώνα ώστε η κυβέρνηση να μην μπορέσει να περάσει αυτά τα προνόμια στους λαθρομετανάστες. Αγώνα κάθε στιγμή, από κάθε Έλληνα, σε κάθε χώρο δραστηριότητας, ώστε να πέσει η κυβέρνηση όσο γίνεται γρηγορότερα για να μην προλάβει να δώσει νομιμοποίηση, ιθαγένεια και ψήφο και συνεπώς να χαρίσει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες.

πηγη


ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙΣ. Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....


...ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ..αν οχι για εμας.. τουλαχιστον για τα παιδια μας και τιε οποιες μελλοντικες γενιες..


πηγή:Πατριωτικός Λόγος


ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΖΕΦΡΥ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!






Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου όταν χθές εξήγγειλε ότι θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές.

«υπήρξαμε και εμείς πρόσφυγες και κάθε ελληνικό σπίτι γνωρίζει από μετανάστευση και προσφυγιά»

ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μας λένε :

-Και εμείς ήμασταν κάποτε μετανάστες σε άλλες χώρες και πρέπει να τους δεχθούμε όπως μας δέχθηκαν και εμάς.

-Δεν είναι ηθικό να μένουμε αδιάφοροι στην δυστυχία των άλλων

- Τα πιό πολλά εγκλήματα γίνονται απο Ελληνες και όχι απο ξένους.

ΨΕΜΑΤΑ !

-Ποτέ κανένας λαός δεν απεφάσισε με δημοψήφισμα ότι θέλει έλληνες μετανάστες.

Η ηγεσία κάποιων χωρών , υπακούοντας στα κελεύσματα του ντόπιου κεφαλαίου,

κάλεσε τους έλληνες σαν φθηνούς εργάτες χωρίς να ρωτήσει τον λαό .

-Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (ΑΝ υποθέσουμε οτι χρωστάμε ) μόνο στις χώρες που μας δέχθηκαν και οχι στο Πακιστάν (που είναι ο καλύτερος φίλος της Τουρκίας).

-Εμείς πήγαμε ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ. Δεν περάσαμε νύχτα τα σύνορα.

-Το 80% της ανθρωπότητας ζεί στη φτώχεια και τη δυστυχία. Εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους.Οποιοσδήποτε τίμιος ηγέτης θα ξεκαθάριζε

δύο πράγματα : α) Πόσους μετανάστες μπορούμε να δεχθούμε β) Απο ποιές χώρες.

-Σχετικά με την εγκληματικότητα : Οταν οι σοφοί μας πολιτικοί κάνουν κάποιο διάλειμμα απο το εθνοσωτήριο έργο τους ας μας απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα:

α) Τί ποσοστό του πληθυσμού αποτελούν οι μετανάστες ; β) Τί ποσοστό των εγκλημάτων γίνεται απο μετανάστες; γ) Τί ποσοστό των εγκλημάτων γίνεται απο Ελληνες που έχασαν την δουλειά τους εξ αιτίας των μεταναστών ;

Αρχές του 2007 η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς εξέδωσε ένα εμετικό φυλλάδιο όπου μέσα σε διάφορες νεοεποχίτικες γελοιότητες παραδέχεται οτι το 30% των εγκλημάτων γίνεται απο αλλοδαπούς . Δηλαδή όταν το 9% του πληθυσμού διαπράττει το 30% των εγκλημάτων αυτό δεν είναι λόγος για να ζητάμε το διώξιμο των μεταναστών ;

Όπως παραδέχονται λοιπόν οι νεοεποχίτες , εάν δεν είχαμε μετανάστες θα γινόταν το πολύ-πολύ 70 εγκλήματα ενώ τώρα γίνονται 100 . Μα απο το 70 εώς το 100 είναι αύξηση 42,8 % !!!

Δηλαδή φέραμε 1.000.000 μετανάστες , αυξήσαμε την ζήτηση και τις τιμές των τροφίμων κατά 10 % , αυξήσαμε τα εγκλήματα κατά 42,8 % και καταφέραμε οικονομική ανάπτυξη κατα ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ;;;!!!
Μήπως κάπου πιαστήκαμε κορόϊδα ρε παιδιά ; ( Το οτι οι μετανάστες προκάλεσαν οικονομική ανάπτυξη μιάς εκατοστιαίας μονάδας αναφέρθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 28-10-2006 ) . Ας δεχθούμε οτι είναι αλήθεια . Σε τί ποσό μεταφράζεται αυτό για τον καθένα μας ; Τί εννοούν όταν λένε πχ. οτι έχουμε ανάπτυξη 2% ; Ποιό αίναι αυτό το αρχικό ποσόν που αυξήθηκε κατά 2% ; Ας υποθέσουμε οτι είναι το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ( γύρω στα 27.000 ευρώ ετησίως ανά άτομο ) . Μια εκατοστιαία μονάδα σημαίνει αύξηση 270 ευρώ ετησίως για τον καθένα μας ! Αφ' ενός μεν είναι γελοίο ποσόν , αφ' ετέρου ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ δικές μας τσέπες ! Αυτά τα λεφτά (εάν όντως υπάρχουν ! ) πήγαν στις τσέπες λίγων . Δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι οι μόνοι που ωφελήθηκαν οικονομικά είναι οι πωλητές συστημάτων συναγερμού !

Και κάτι ακόμα : Μας λένε οτι δεν πρέπει να είμαστε ξενοφοβικοί και να αποδεχτούμε ( εμείς , οι πολλοί ) τις ισλαμικές συνήθειες των μεταναστών . Δεν θα ήταν πιό λογικό να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ στα δικά μας ήθη ;

δ) Μήπως τα σοβαρότερα εγκλήματα (εισαγωγή ναρκωτικών , συμβόλαια θανάτου ) γίνονται κυρίως απο μετανάστες ;

Θα έχετε δεί την διαφήμηση που λέει "Βοηθήστε τον μικρό Χασάν να ριζώσει στην Ελλάδα". Κανείς όμως δεν μας εξηγεί το ΓΙΑΤΙ . Γιατί πρέπει ΕΜΕΙΣ να δεχθούμε τον μικρό Χασάν απο το Αφγανιστάν. Τα όπλα που σκότωσαν τους γονείς του τα έδωσαν στους Ταλιμπάν οι Αμερικανοί . Αυτοί να βοηθήσουν τον μικρό Χασάν . Εκεί πρέπει να πάει.

Ας εξετάσουμε όμως την ακραία και απίθανη περίπτωση οτι έχουμε ανάγκη τους μετανάστες. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που υπαγορεύει η κοινή λογική :

- Θα πάρουμε τους πιο έξυπνους , τίμιους και υγιείς.

- Οταν τελειώνει το ωράριο εργασίας τους δεν θα κυκλοφορούν όπου θέλουν αλλά θα μαζεύονται και θα κλείνονται σε ειδικά στρατόπεδα.

-Δεν θα δεχθούμε απο όλες τις χώρες μετανάστες αλλά μόνο απο αυτές που έχουμε συμφέρον να υποστηρίξουμε.

-θα υπάρχει δίκτυο εντοπισμού και στρατολόγησης των πιό "δεκτικών" ώστε (με τον κατάλληλο μισθό) όταν επιστρέψουν στην πατρίδα τους να δρούν σαν δικοί μας πράκτορες.

Από χείλη πρώην υπουργού , που μάλλον δεν βλέπει με καλό μάτι τους μετανάστες,

άκουσα πρίν λίγο καιρό ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση σκοπεύει να δεχθεί στα επόμενα

15 χρόνια 90 εκατομμύρια (!) μετανάστες για να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα.

Κυττάξτε τώρα το ψέμα :

-Υπάρχουν τόσα εκατομμύρια άνεργοι στην Ε.Ε. . Η υπογεννητικότητα μειώνει τον πληθυσμό (και τους ανέργους). Γιατί αυτοί εισάγουν και άλλους εργάτες ;

Μόνο μην τολμήσει κανείς να πεί ότι χειάζεται η Ε.Ε. πληθυσμιακή ενίσχυση

για να μην κινδυνεύει από την Τουρκία ή την Ρωσσία !

-Ας πούμε ότι τα περί υπογεννητικότητας είναι ένα παραμυθάκι και στ΄ αλήθεια θέλουν σκλάβους για να αναλάβουν τις επικίνδυνες δουλειές που εμείς οι …αριστοκράτες δεν καταδεχόμαστε . τότε γιατί δεν φέρνουν αργεντίνους ή ρώσσους που και λευκοί είναι και χριστιανοί και δεν θα ξυπνούσαν τα ρατσιστικά αντανακλαστικά των ευρωπαίων (μην ξεχνάμε ότι οι λελέδες φοβούνται την αναβίωση του ναζισμού όσο τίποτα άλλο).

Κι όμως! Αυτοί επιμένουν να φέρνουν Χασάνηδες , Αλήδες και Ουγκαμπέμπε .

Γιατί το κάνουν; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν : Ή θέλουν μέσα στους μετανάστες να εγκαταστήσουν δίκτυα κατασκοπείας τρομοκρατών ( βάζεις τον κλέφτη στο σπίτι σου για να τον επιτηρείς καλύτερα !) ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! Διαλέγετε και παίρνετε !

Ένα άλλο χοντρό παραμύθι είναι αυτό που λέει ότι από την φθηνή εργασία των μεταναστών έχουμε οφέλη .

Ωραία λοιπόν ! Μια φορά το μήνα όταν χρειαστούμε καθαρίστρια για το σπίτι θα την βρούμε πολύ φθηνή , αλλά :

-Η παρουσία π.χ. 10% μεταναστών στον πληθυσμό αυξάνει την ζήτηση τροφίμων και των κατοικιών (άρα και τις τιμές τους) κατά 10% όχι μια φορά το μήνα αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

-Οι μετανάστες μεταφέρουν ασθένειες και υπερφορτώνουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας (και τις τσέπες των φορολογουμένων –που κατά σύμπτωση είναι αποκλειστικά οι γηγενείς και όχι οι μετανάστες).

-Οι μετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα είτε σαν δράστες είτε ,έμμεσα, ρίχνοντας στην ανεργία γηγενείς που καταφεύγουν στο έγκλημα για να επιβιώσουν .

-Οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία μεταξύ των γηγενών .

Ωραία λοιπόν ! Βρήκατε φθηνό κηπουρό για το γκαζόν σας αλλά κυττάξτε τι σας κόστισε :

-Πληρώνετε το φαγητό και το ενοίκιο ακριβότερα.

-Πληρώνετε επιπλέον φόρους για την υγεία και την αστυνόμευση .

-Κολλήσατε ηπατίτιδα από τον μετανάστη γείτονα (η Ελλάδα όντως έχει πρόβλημα ηπατίτιδας λόγω μεταναστών).

-Ξαναγοράσατε την οικοσκευή σας γιατί η παλαιά …έκανε φτερά κάποιο σαββατοκύριακο που λείπατε!

-Εκτός από τον εαυτό σας πρέπει τώρα να συντηρείτε και τα δύο παιδιά σας που δεν μπορούν να βρούν δουλειά.

-Κάποτε πηγαίνατε διακοπές με την σκηνή και κατασκηνώνατε όπου νάναι . Σήμερα δεν διανοείσθε κάτι τέτοιο . Αραγε πόσο αποτιμάται σε χρήμα αυτή η χαμένη πολυτέλεια ;

Κατά σατανικό τρόπο η μόνη διέξοδος στα οικονομικά σας βάρη είναι να χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερο τις φθηνές υπηρεσίες των μεταναστών χειροτερεύοντας έτσι περισσότερο την κατάστασή σας !

Τελικά ποιος βγαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κερδισμένος από τους μετανάστες;

Ολη η ντόπια νομενκλατούρα που χρησιμοποιεί εργάτες στα εργοστάσιά της , πηγαίνει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει το συνάχι της και ούτως ή άλλως χρησιμοποιεί σεκιουριτάδες για να φυλάξει τα παλάτια της .

Πανηγυρι αλλοδαπων και Τουρκων...



polit2006

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



Ανθέλληνες, περαστικά σας!

Αριστερά. Ο πολιτικός χώρος που κυβερνά και εξουσιάζει την Ελλάδα. Παντού, το παίζουν νταήδες και αφεντικά. Στις σχολές, στα συνδικάτα, στους δήμους, στις γειτονιές μας. Και παντού γεννούν την ίδια απέχθεια, σε κάθε απλό Έλληνα.

Σκληροί «επαναστάτες». Yπερασπιστές του κάθε πικραμένου μετανάστη. Έχουν το «θάρρος» να τα βάζουν με τα ντουβάρια. Να βάζουν γκαζάκια, πλέον σε καθημερινή βάση. Να πετάνε πέτρες και μολότοφ ή και να γαζώνουν με καλάσνικοφ «στρατιωτάκια» που έχουν ρητές εντολές να είναι "ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα", όπως έγινε πριν λίγες μέρες. «Στρατιωτάκια» τα οποία, που έσπευσαν με ιδιαίτερο ζήλο μάλιστα, να τους υπερασπιστούν και να εγγυηθούν την τάξη και την ασφάλεια των παρακλήσεών τους να μην «χαλάσει» η αντιρατσιστική τους συγκέντρωση. Απόλυτη συνεργασία κράτους-παρακράτους, που φαίνεται να τα χαλάνε στη μοιρασιά.

Θαυμάστε λοιπόν, το θάρρος τους. Τραγικά μίζεροι. Αυτό το σινάφι, κακόμοιρων ανθρωπάκων που έχουν με επαγγελματικό ζήλο, ταχτεί να σταθούν πολέμιοι του Ελληνικού Έθνους και των Αγωνιστών του, τους Εθνικιστές.

Θαυμάστε τους μέσα από απλές παραθέσεις του ρουφιανοσάιτ τους, για την αντιρατσιστική συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτοί είναι που μας τάζουν ...κρεμάλες.

Στα γραφόμενά τους λοιπόν:

- Καλούν σε βοήθεια. Και λένε ΕΠΕΙΓΟΝ προκειμένου να κατέβει ο κόσμος τους. Να παρακαλάνε την αστυνομία να απομακρύνει τους «φασίστες» κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, που είχαν «καταλάβει» την πλατεία της γειτονιάς τους(!), ώστε να μπορούν χωρίς κάποιον κίνδυνο να πραγματοποιήσουν τη συναυλία τους.

- Το ποιος στ’ αλήθεια συνεργάζεται με την Αστυνομία. Η παρουσία 20 διμοιριών ΜΑΤ ήταν η καλύτερη εγγύηση για την ασφάλειά τους από τους Χρυσαυγίτες, που φημολογούταν πως βρίσκονταν στην περιοχή. Θυμίζουμε και τα σκηνικά που είχαν λάβει χώρα στην Πλατεία, το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπου οι διμοιρίες οδήγησαν τις ορδές των άπλυτων μέχρι την Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, κάθισαν έπειτα διακριτικά στην άκρη και επενέβησαν μόνο όταν ξεκίνησε η Αντεπίθεση από την πλευρά των κατοίκων, οι οποίοι είχαν δεχτεί μολότοφ, στυλό κλπ. Βέβαια, τότε δεν υπήρχαν 20 διμοιρίες για να τους γλυτώσουν…

- Το ποιοι συνεργάζονται με τους δημοσιογράφους. Καταρχάς στοχοποιούν. Αυτό, για να δείξουμε το πόσο υποκριτές είναι όσο αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εφαρμογή των νόμων. Το ότι και ο χώρος των δημοσιογράφων είναι κατά 99,9% αριστεροί πάσης φράξιας και αποχρώσεως, δεν περιμέναμε να το μάθουμε από μία φωτογραφία. Είναι απλά ακόμα μία απόδειξη η κυνική ομολογία ότι στη ρουφιανοσελίδα τους ανεβάζουν φωτογραφίες και επαγγελματίες φωτορεπόρτερ, που συνεργάζονται με ειδησεογραφικά πρακτορεία.

- Οι ενισχύσεις από αναρχικούς που κατέβαιναν από ΑΣΟΕ, την περιφρούρηση τους και γενικά τον πανικό τους, στο άκουσμα και μόνο πως τους περιμένουν 10-15 "Χρυσαυγίτες" στην Πλατεία, που δεν ήταν παρά κάτοικοι, κάποιοι από αυτούς μέλη των επιτροπών κατοίκων της περιοχής, σίγουρα όμως όχι μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι φωτογραφίες από τη συγκέντρωσή τους μαρτυρούν πως οι αντιρατσιστές, μαζί με τους μετανάστες που τραβολογούσαν, δεν έφτασαν καν τις λίγες εκατοντάδες. Οι υποσχέσεις για ενισχύσεις, η περιφρούρηση και η παρουσία 20 διμοιριών ΜΑΤ, φωτορεπόρτερ έτοιμους να καταγράψουν το κάθε τι, δεν ήταν αρκετά για να καθησυχάσουν το φόβο τους στο άκουσμα και μόνο πως θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εντέλει, ξέσπασαν πάνω στην Ελληνική Σημαία, την οποία ποδοπάτησαν…

Η Ελληνική Σημαία είναι Ιερή ως Σύμβολο του Έθνους. Οποιοσδήποτε τη θεωρεί απλό πανί, ή απλά ένα ύφασμα, δε διαφέρει από κάποιον που την καίει ή την ποδοπατάει. Βέβαια, ακόμα χειρότερος από αυτός που ομολογεί πως γι αυτό η Σημαία δεν είναι παρά ένα πανί ή που την καίει γιατί έτσι γουστάρει, είναι οι φλαφλατάς που κατά τ’ άλλα κόβει λαρύγγια (αν χρειαστεί), αλλά θεωρεί ακραία συμπεριφορά να μην επιτρέψει τη βεβήλωση της Σημαίας.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Καλλίμαχος

πηγή

Απαντούν στην αντίσταση του λαού με περισσότερη πλύση εγκεφάλου

Η «νομιμοποίηση είναι αναπόφευκτη», το μήνυμα Μαφίας - Ροκφέλερ & CO


Το Συμπέρασμα του Διεθνούς Φόρουμ του ΟΗΕ για τη «Μετανάστευση και την Ανάπτυξη» ήταν βασικά ένα.... «Χρειάζεται περισσότερη πλύση εγκεφάλου» , και χορηγίες για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές.


«Τα κράτη θα πρέπει προληπτικά να διεξάγουν συστηματικά εκστρατείες για τον θετικό ρόλο των μεταναστών» , τόνισε η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον που εκπροσωπούσε τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον!!!!
Δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα. Δεν χρειάζεται να τους αλλάξουν όνομα.
Μετά την υπογραφή στην «ούγια», τι άλλο να προσθέσει κανείς για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές;

Το φαινόμενο της «ενίσχυσης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», προβληματίζει τις κυβερνήσεις, όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους, ενώ οι αρμόδιοι διεθνείς Οργανισμοί συνέστησαν την «πρόληψη» και «καταπολέμηση» του φαινόμενου.
«Ρατσισμός» και «ξενοφοβία» είναι τα δύο βασικά στερεότυπα, που ανέπτυξε η προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Με αυτό τον τρόπο προσδιορίζουν την αντίσταση της Δημοκρατίας, στην προσπάθεια κατάλυσης των κρατών στο δρόμο για την «παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση».

«Πρόληψη» και «Καταπολέμηση», σημαίνει περισσότερη πλύση εγκεφάλου, περισσότερα λεφτά για τις ΜΚΟ, και περισσότερα λεφτά για τα λαμόγια, που θα οργανώνουν της επικοινωνιακές εκστρατείες.

Ο υπόκοσμος και το παρακράτος του αντιρατσισμού, χρειάζεται περισσότερη χρηματοδότηση, ώστε να αντιληφθούμε, οι Έλληνες, τα οφέλη που δεν βλέπουμε από την κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας. Από στην εισβολή εκατομμυρίων λαθροψηφοφόρων . Από τον Εξισλαμισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Τα μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ευρώπη δεν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια παρά την περί του αντιθέτου εντύπωση που δημιουργείται ενώ αντίθετα, σε περιόδους οικονομικής κρίσης η μετανάστευση προς τον ανεπτυγμένο κόσμο παρουσιάζει κάμψη και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αύξηση». Διαπίστωσαν οι σύνεδροι στο Παγκόσμιο Φόρουμ του ΟΗΕ.
Σιγά τη διαπίστωση. Η κρίση μείωσε το εισόδημα των πελατών, και την κατανάλωση ναρκωτικών. Οι τιμές έπεσαν. Οπότε μειώθηκαν και τα εισοδήματα στις χώρες προέλευσης, που θα κάλυπταν τα ναύλα.

Αλλά γιατί βαφτίζουν «μεταναστευτικά ρεύματα » τη μεταφορά και το εμπόριο δυστυχισμένων ανθρώπων από τη μαφία;
Γιατί δεν ζήτησε το «Φόρουμ», νόμιμη μετανάστευση για να τελειώνουμε;
Πλάτες στην μαφία κάνουν;

Τα κράτη πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εκπαιδευτική «αναβάθμιση» των μεταναστών είπε η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον.
Και γιατί παρακαλώ τα κράτη; Χάθηκαν οι τραπεζίτες; Γιατί να πληρώσει το σύνολο των φορολογουμένων κάθε χώρας, και όχι ο Ροκφέλερ, ο Ρότσιλντ και οι άλλοι, ραβίνοι του χρήματος;

«Πανευρωπαϊκά, το 50% των μεταναστών είναι εκτός της αγοράς εργασίας. Εχουν εξελιχθεί στους αποδιοπομπαίους τράγους της κρίσης, των οποίων παραβιάζονται τα δικαίωματα», τόνισε η κ. Σόλομον.
Λογική την αγωνία της. Αφού όμως τους έφεραν, πρέπει να τους βάλουμε και στο τραπέζι, να μοιραστούμε το φαγητό μας. Αυτά πιστεύει και ο Ιερώνυμος.

Η ανάγκη για εφαρμογή πολιτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης των μεταναστών και των παιδιών τους τονίσθηκε ιδιαιτέρως στο Φόρουμ.
Ο γενικός διευθυντής του τμήματος Διεθνούς Μετανάστευσης του ΟΟΣΑ Ζαν Κριστόφ Ντιμόντ σημείωσε ότι «υπό τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης συνιστάται να μην διακοπούν τα προγράμματα ένταξης και στήριξης των μεταναστών.
Δώστε , δωρεάν σπίτια και περίθαλψη, από λεφτά των « ηλιθίων φορολογουμένων». Σιγά το συμπέρασμα. αυτό γίνεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα;

Οι μεταναστευτικές πολιτικές πρέπει να αμβλυνθούν και σε καμία περίπτωση να μη σκληρύνουν, τονίσθηκε στο Φόρουμ.
Οι μετανάστες που χάνουν την εργασία τους θα πρέπει να έχουν «περίοδο χάρητος» και να μην απελαύνονται από τις χώρες όπου έχουν διαθέσει για χρόνια την εργατική τους δύναμη.
«Η νομιμοποίηση θεωρείται προβληματική από κάποια κράτη, αλλά ίσως είναι αναπόφευκτη», τονίσθηκε από τον Νοτιοαφρικανό Γιόχαν Φικ στα συμπεράσματα της στρογγυλής τράπεζας που ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση της μετανάστευσης στην εποχή οικονομικής κρίσης.
Ειδικά για την πολιτική επαναπατρισμού που προωθεί η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, σημειώθηκε ότι πρέπει να ενισχυθούν τα λεγόμενα «χαμηλότοκα δάνεια αναχώρησης» και τα προγράμματα επαναπατρισμού.
«Πληρώστε τους για να φύγουν».
Αυτό είναι το συμπέρασμα
Σπ.Χ

ΥΓ. Μεροκάματο 6650 ευρώ για Αλβανούς «μετανάστες»

Στην Καλαμάτα συνελήφθησαν συνολικά εννέα Αλβανοί«μετανάστες», οι οποίοι είχαν συστήσει, εγκληματική οργάνωση εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.
Οι πέντε από τους εννέα πιάστηκαν στη λυόμενη κατοικία που διέμεναν, στο 2ο χλμ. του δρόμου Ασπροχώματος- Πύλου , και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κιλά χασίς σε συσκευασία του ενός κιλού , 45 γραμμάρια κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές και δέκα κινητά τηλέφωνα. Οι άλλοι 4 «έμποροι επί ποδός», συνελήφθησαν κατά την «εργασία», και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) σε φούντα και 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης, καθώς και 6.650 ευρώ από την είσπραξη της ημέρας.
Στην Ελληνοαλβανική μεθορίο, η αστυνομία ( 4ης Νοεμβρίου) έπιασε ογδόντα εννέα δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 177 κιλών και 318 γραμμαρίων, που έκανε «εισαγωγή» η «θυγατρική της αλβανικής μαφίας», στην Ελλάδα.

πηγη

Ο «Φασισμός» των αντιφασιστών(2)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Σύμφωνα με την ισχύουσα στις ημέρες μας πολιτική ορολογία, ισχύουσα με τρόπο εντελώς αυθαίρετο χωρίς ίχνος αντικειμενικότητος, φασισμός είναι το απόλυτο κακό και φασίστες οι πέραν πάσης αμφιβολίας κακοί.


Στο βιβλίο, λοιπόν, του Στάνλεϊ Πέιν («Η ιστορία του φασισμού» – Φιλίστωρ), που έχει εκδοθεί και στα Ελληνικά, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος φασισμός παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους… O όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και οι πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923. Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή τον «δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό».


Δεν είναι όμως μόνον τα κομμουνιστικά καθεστώτα, που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην κατηγορία των φασιστικών καθεστώτων σύμφωνα με τα γραφόμενα του Στάνλεϊ Πέιν, τα οποία όντως ανταποκρίνονται στην σημερινή πολιτική πραγματικότητα, φασίστες είναι όλοι οι άλλοι εκτός από τους θεωρούμενος από το κατεστημένο ως φασίστες. Υπ’ αυτή την έννοια φασιστικά είναι προπαντός τα λεγόμενα δημοκρατικά, αφού η αυθαιρεσία, η καταπίεση και η ανελευθερία χαρακτηρίζουν όλο και περισσότερο τις δημοκρατίες της εποχής της «παγκοσμιοποίησης».


Μη πάτε μακριά ελάτε στην Ελλάδα του 2009. Λένε εμάς τους Χρυσαυγίτες φασίστες που δεν είμαστε και δεν είμαστε προπαντός γιατί εμείς πιστεύουν στην Ιδέα του έθνους φυλή και όχι στην Ιδέα κράτους, η οποία αποτελεί το κύριο συστατικό στοιχείο της ιδεολογίας του φασισμού όπως αυτός εφαρμόστηκε στην Ιταλία του μεσοπολέμου.


Αυτά όμως ψιλά γράμματα για τους πολιτικά αμόρφωτους που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Επί της ουσίας, πάντως, εάν φασισμός είναι η επιβολή του μονόλογου της κατηγορίας και της συκοφαντίας χωρίς δικαίωμα απολογίας, οι πρώτοι και μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι κατήγοροί μας των καναλιών οι οποίοι λένε τα χίλια μύρια όσα εναντίον μας χωρίς να μας δίνουν δικαίωμα απαντήσεως.


Μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε στη ζούγκλα του Μάκη ένας αναρχικός και αποκάλεσε την Χρυσή Αυγή εγκληματική συμμορία. Εκτός από τα δεκάδες τηλέφωνα που έγιναν από φίλους και οπαδούς του Κινήματός μας, έγιναν και συγκεκριμένα επώνυμα τηλεφωνήματα προκειμένου να δοθεί απάντηση, όμως αυτό το δικαίωμα δεν μας το έδωσε ο αριστερός Μάκης, ο δημοκράτης Μάκης, ο οποίος κάνει την εκπομπή του κάθε φορά από ένα κανάλι το οποίο ανήκει σε έναν πλουτοκράτη, ο οποίος έχει την συχνότητα στην διάθεσή του χωρίς άδεια… Τα ίδια και με τις εφημερίδες, τα ίδια και με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς…


Επαναλαμβάνω λοιπόν το ερώτημα: με το δεδομένο περιεχόμενο που δίδουν στον όρο φασισμός ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Εμείς ή οι αντιφασίστες;

πηγη

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 200.000 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



Στο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής οι ζαβοί εκεί μέσα ή ζουν σε άλλο πλανήτη ή απλά παίρνουν σκληρά ναρκωτικά, αλλιώς δεν εξηγείται... ή μάλλον εξηγείται:

Πως ονομάζεται ο πρόεδρος του Ινστιτούτου; Α. Ζαβός! Όλα εξηγούνται στη ζωή, αργά ή γρήγορα…

Κύριε Ζαβέ, μάθε πρώτα πρώτα ότι κανείς μετανάστης στην Ελλάδα δεν ήλθε νόμιμα και συνεπώς παρανόμως νομιμοποιήθηκαν όσοι νομιμοποιήθηκαν και θα πρέπει να λογοδοτήσουν και στη δικαιοσύνη και στους Έλληνες πολίτες όσοι παρανόμως τους νομιμοποίησαν.

Θέλεις να μάθεις και πόσοι είναι συνολικά οι μετανάστες; 5 εκατομμύρια! Διαφωνείς; Απόδειξε μου ότι είναι λιγότεροι. Θέλω ονόματα και διευθύνσεις όλων τους. Όταν δηλώνεις μέσω τάχα έρευνας ότι είναι 200.000 τους έχεις καταγράψει με ονόματα και διευθύνσεις....

Εγώ σου το αποδεικνύω ότι είναι 5 εκατομμύρια απλά με μία βόλτα που μπορούμε να πάμε μαζί στο κέντρο και όχι μόνο της Αθήνας όπου ψάχνεις Έλληνα πλέον με το τουφέκι...

Προσγειώσου λοιπόν στην πραγματικότητα και άσε τις μαλακίες για τους μαλάκες και τις έρευνες του κώλου για τους κώλους. Πες τα λοιπόν στους Αναρχοναζίδες, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ, στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, όχι σε τα μας...


πηγη


Ειδεχθές έγκλημα κατά της Φυλής , του Ανθρωπισμού και κυρίως του Ελληνισμού.




ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ: ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κατά το ΚΚΕ:

«Δέκα χιλιάδες παιδάκια έφυγαν για να σωθούν στις Λαϊκές Δημοκρατίες» («Δημοκρατικός Στρατός» τεύχος 4, Απρίλιος 1948, σελ. 139)!!!



Οι αιμοβόροι αυτοί διέπραξαν το έγκλημα του παιδομαζώματος.

Κατά το διάστημα 1947-1949 οι κομμουνιστοσυμμορίται διενήργησαν βίαιον παιδομάζωμα εις όσας επαρχίας προσκαίρως επεκράτησαν. Οι Κουκουέδες με ειδικήν υπηρεσίαν που ετιτλοφορείτο «Επιτροπή Βοηθείας του Παιδιού» απέσπων από τας Ελληνικάς οικογενείας μικρά παιδιά και βρέφη ακόμη τα οποία ωδήγουν στα παραπέτασμα π.χ. εις Αλβανίαν, Γιουγκοσλαβίαν, Βουλγαρίαν και αλλού.

Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός (Υπηρεσία Πληροφοριών του Δ.Ε.Σ. τεύχος 5 Νοεμβρίου 1948 και Δελτίον Υπουργείου Συντονισμού, τεύχος 69/1949) αναφέρουν, ότι τα απαχθέντα Ελληνόπουλα ανέρχονται εις 28.000, που εστάλησαν εις Βουλγαρίαν (2.600), Τσεχοσλοβακίαν (2.235), Ρουμανία (3.801), Πολωνία (περίπου 3.000), Βουλγαρίαν (2.660), Αλβανία (περίπου 2.000), Γιουγκοσλαβίαν (11.609) και τα υπόλοιπα στην Ανατολικήν Γερμανίαν.

Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός εζήτησε από τας κομμουνιστικάς χώρας να επιτρέψουν στα απαχθέντα Ελληνόπουλα να γυρίσουν στην Ελλάδα. Απήντησε μόνον η Τσεχοσλοβακία, η οποία είπε ότι από τα ζητούμενα 5.000 παιδιά, τα 138 της είναι γνωστά! Έτσι τον Οκτώβριο 1948 η Εκτελεστική Επιτροπή Ενώσεως Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού εξέδωσε την ακόλουθον απόφασιν:


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Όπως λέμε.... Γεννήθηκες στην Ελλάδα; Είσαι Ελληνας!


O μουσουλμάνος και Ιρανός, στρατιωτικός ψυχίατρος, Nidal Malik Hasan, ήταν το «αμερικανάκι», που σκότωσε 12 και τραυμάτισε 31 σε βάση του στρατού των ΗΠΑ στο Τέξας...!!

Το "αμερικανάκι" μουσουλμάνος φανατικός που προτίμησε να σκοτώσει 12 άτομα "συμπατριώτες" του.. Αυτοί είναι οι αλλοδαποί πολίτες που γενιούνται σε μια χώρα κα ιπαίρνουν την υπηκοότητα, αλλά το μίσος που τρέφουν απο τον σιλαμισμό είναι ικανό να οπλίσει το χέρι τους και να σκοτώσουν...

Άλλοι δύο στρατιώτες κρατούνται και ανακρίνονται για πιθανή συμμετοχή τους στους πυροβολισμούς. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν για την πιθανότητα ενός δεύτερου, ή και τρίτου σκοπευτή.

Ο "δικός μας". ο Ελληνoαμερικανός, (και Λιθουανοκαναδονορβηγοεβραίος) πρωθυπουργός, να βάλει επομένως τα «ελληνόπουλα», από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, κλπ κλπ στον Ελληνικό Στρατό, να «φυλάττουν Θερμοπύλες», και να σκοτώσουν τους Έλληνες πρίν τους επιτεθούν οι Τούρκοι.



ΣΠ.Χ
ΥΓ.Εφιάλτεεεεες!


Σημαντική είναι η αύξησή των αλλοδαπών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια


Πλησιάζουν τους 500 οι αλλοδαποί μαθητές στα δημοτικά του νομού Τρικάλων


Σημαντική αύξηση των αλλοδαπών μαθητών παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στο νομό μας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Ο αριθμός των αλλοδαπών-παλιννοστούντων μαθητών παρουσιάζει σημαντική αύξηση την περίοδο 1990-2006. Πιο συγκεκριμένα από τους 11 αλλοδαπούς-παλιννοστούντες μαθητές τη σχολική χρονιά 1990-91 φθάσαμε στους 395 τη σχολική χρονιά 2005-06. Οι αλλοδαποί-παλιννοστούντες μαθητές αποτελούσαν το 0,1% του συνόλου των μαθητών στο Ν. Τρικάλων τη σχολική χρονιά 1990-91, ενώ τη σχολική χρονιά 2005-06 έφθασε το 5,18%.

Τη νέα χρονιά
Για τη σχολική χρονιά 2009-2010 ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών στα δημοτικά σχολεία του νομού μας ανέρχονται στους 485, από τους οποίους οι 92 φοιτούν στη β΄τάξη, οι 83 στη δ΄τάξη και οι 83 στην α΄τάξη. Οι παλιννοστούντες μαθητές για τα ίδια δημοτικά σχολεία ανέρχονται σε 46 και οι τσιγγανόπαιδες 224 μαθητές. Ειδικά για την τελευταία κατηγορία ενώ στην α΄τάξη φοιτούν 54 παιδιά, στην τελευταία τάξη αυτά φτάνουν σε μόλις εννέα μαθητές.

http://www.e-erevna.gr/portal/story.aspx?ID=76448.0000

ΠΥΡΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


''Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ... ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ'',ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Σύμφωνα με
δημοσίευμα της έγκυρης ιταλικής Corriere della Sera (03/10) πυρήνας της εξτρεμιστικής οργάνωσης Fatah Al Islam έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα, απ' όπου σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις στην ελληνική επικράτεια και σε άλλα σημεία της Ευρώπης. Η εφημερίδα, που επικαλείται λιβανικές πηγές, αναφέρει ότι τα μέλη της Fatah Al Islam έχουν μπει στην Ελλάδα είτε με πλαστά είτε με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, που τους προμήθευσαν "ταχυδρόμοι" από τη χώρα μας.


Ο εκ των ηγετών της Fatah Al Islam, Mohammed Musa ήAbu Muslim, που το 2008 είχε καταφέρει "θεαματικό χτύπημα" στη διοίκηση της κατασκοπίας του Λιβάνου στη Βηρυτό, φέρεται να έχει εισέλθει στην Ελλάδα μαζί με πυρήνα "μαχητών" πριν από μερικούς μήνες. Στόχος τους είναι "να δημιουργήσουν επιμελητειακή βάση, από την οποία θα εξαπολύουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα και την υπόλοιπη Ευρώπη". Ο Mohammed Musa είχε φροντίσει "να νοικιάσει με ασφάλεια διαμερίσματα, όπου κρύφτηκαν οι πρώτοι μουτζαχεντίν".


Ορισμένοι έμειναν, άλλοι μετακινήθηκαν προς την Ευρώπη, ώς τη Σκανδιναβία, και άλλοι πήγαν στο Μαρόκο. Την εγκατάσταση ακολούθησαν αναγνωριστικές επιχειρήσεις: εκαναν συχνά ταξίδια στην Ευρώπη ώστε να εντοπιστούν και να επιλεγούν οι στόχοι, μεταξύ των οποίων οι αερομεταφορές, κυβερνητικά κτίρια και σημεία με μεγάλο συμβολισμό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.


Η τρίτη φάση, οι επιθέσεις, θα ξεκινήσει όταν στην Ελλάδα φτάσει "ο μάγος των βομβών" Abd Al Ghani Jawhar, που φέρεται να βρίσκεται ακόμα στη Μέση Ανατολή.
Κατά την ιταλική εφημερίδα, "ο ελληνικός δρόμος" δεν επελέγη τυχαία από τη
Fatah Al Islam. Ένα άλλο ηγετικό στέλεχος, ο Σύρος Abu Adnan, φέρεται να έχει ζήσει επί μακρόν στην Ελλάδα και να είναι αυτός που είπε ότι "η Ελλάδα είναι το ιδανικό εφαλτήριο: υπάρχει πολιτική αστάθεια, η αστυνομία ασχολείται με την εσωτερική τρομοκρατία, με ένα βήμα είμαστε στην Ανατολή και με ένα άλλο στην καρδιά της Ευρώπης".


Ο Αντναν συνελήφθη στα τέλη του Ιουνίου στον Λίβανο και "μετά από σκληρή ανάκριση έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για το δίκτυο που έστησε η οργάνωσή του αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια". Αν τα στοιχεία που έδωσε έχουν επαληθευτεί, γιατί οι πυρήνες δεν έχουν ακόμα εξαρθρωθεί; Σύμφωνα με πηγές του τομέα ασφαλείας του Λιβάνου, ο λόγος είναι ότι το δίκτυο "είναι πολύ κλειστό και προστατευμένο".


Πηγή:Strategy-Geopolitics

Όχι άλλα πειράματα με τα αρχαία ελληνικά




Συντάκτης: Κωνσταντίνος Χολέβας

Κατά τήν πρόσφατη ἐπίσκεψή του στή Θεσσαλονίκη ὁ Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου ἐπισκέφθηκε τόν 103 ἐτῶν ὁμότιμο Καθηγητή τῆς Μεσαιωνικῆς Φιλολογίας κ.Ἐμμανουήλ Κριαρᾶ. Ἐκεῖ ὁ παλαίμαχος φιλόλογος δήλωσε ὅτι πρέπει νά καταργηθεῖ ἡ διδασκαλία τῶν Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν στά ἑλληνικά Γυμνάσια καί Λύκεια. Σεβόμεθα τήν ἡλικία καί τό ἔργο τοῦ ὑπεραιωνόβιου καθηγητοῦ, ἀλλά ὀφείλουμε νά ἐκφράσουμε σοβαρές ἐνστάσεις γιά τήν πρότασή του. Ἄλλωστε δέν λησμονοῦμε παλιότερες ἄστοχες προτάσεις του, ὅταν τοῦ παρεῖχε τακτικό βῆμα ἡ κρατική τηλεόραση καί ἐκεῖνος μᾶς δίδασκε ὅτι τό θηλυκό τοῦ «γραμματέως» εἶναι ἡ « γραμμάτισσα» καί ὄχι ἡ γραμματεύς! Φυσικά ἡ πρότασή του αὐτή ἀπερρίφθη ἀπό τήν κοινωνία, ἡ ὁποία ἀπορρίπτει κάθε ἀκρότητα καί ὑπερβολή.

Ἐλπίζω ὁ Πρωθυπουργός νά μήν παρασυρθεῖ ἀπό τόν κ. Κριαρᾶ καί νά μήν ἔχουμε πάλι προβλήματα, ἀναθεωρήσεις καί πειραματισμούς πού θά βλάψουν τήν παιδεία καί τά παιδιά μας. Τό 1976 ὁ ἀείμνηστος Γεώργιος Ράλλης κατήργησε ὡς Ὑπουργός Ἐθνικῆς Παιδείας καί Θρησκευμάτων τά Ἀρχαῖα Ἑλληνικά στό Γυμνάσιο. Τά ἐπανέφερε ὁ Γεώργιος Μπαμπινιώτης τό 1991 ὡς Πρόεδρος τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου. Ὁ Ράλλης ἀργότερα παραδέχθηκε τό λάθος του. Ὅμως μία γενιά Ἑλληνοπαίδων ἐπί 15 χρόνια ἀπεκόπη ἀπό τή συνέχεια καί τή διαχρονία τῆς ἑνιαίας ἑλληνικῆς γλώσσας. Θυμοῦμαι ὅτι λίγο μετά τή μεταρρύθμιση τοῦ 1976 εἶχε ἔλθει στή χώρα μας ὁ λόγιος Πρόεδρος τῆς Σενεγάλης Λεοπόλντ Σεγκόρ, ὁ ὁποῖος γνώριζε ἄριστα τά Ἀρχαῖα Ἑλληνικά. Μόλις ἔμαθε ὅτι δέν διδάσκονται ἀπό τό πρωτότυπο στίς τρεῖς τάξεις τῶν ἑλληνικῶν Γυμνασίων ἐξέφρασε τήν δυσάρεστη ἔκπληξή του για τήν ἀσέβεια τῶν Νεοελλήνων πρός τή γλωσσική μας κληρονομιά.

ἘπανειλημμένωςἘπιτροπή Πολιτισμοῦ καί Παιδείας τοῦ Εὐρωκοινοβουλίου μέ ψήφισματά της ἔχει ζητήσει ἀπό ὅλες τίς χῶρες –μέλη τῆς Εὐρ. Ἑνώσεως νά ἐμπλουτίσουν τά σχολικά προγράμμτα μέ τά Ἀρχαῖα Ἑλληνικά καί τά Λατινικά κείμενα. Ἰδιαιτέρως δέ γιά ἐμᾶς τούς Ἕλληνες τά Ἀρχαῖα Ἑλληνικά δέν εἶναι μία νεκρή γλῶσσα, ἀλλά ἡ παλαιότερη μορφή τῆς μιᾶς καί ἑνιαίας ἑλληνικῆς. Εἶναι τιμή γιά μᾶς ὅτι μιλοῦμε μέ μικρές γραμματικές διαφοροποιήσεις τή γλῶσσα τοῦ Ὁμήρου, τοῦ Πλάτωνος, τῶν Εὐαγγελίων καί τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας. Σήμερα ὅλοι οἱ Ὀρθόδοξοι Θεολόγοι τῶν Βαλκανικῶν χωρῶν μαθαίνουν τά Ἀρχαῖα Ἑλληνικά γιά νά διαβάσουν τήν Καινή Διαθήκη καί τούς Πατέρες ἀπό τό πρωτότυπο. Καί ἐμεῖς θά ἀποφασίσουμε νά αὐτοκτονήσουμε ὡς Ἔθνος; Θά καταργήσουμε κάθε δεσμό μέ τή γλωσσική μας παράδοση γιά νά φανοῦμε δῆθεν «προοδευτικοί»;

κατάργηση τῶν τόνων καί τῶν πνευμάτων (τό 1982) ὁδήγησε σέ πνευματική ὀκνηρία καί σέ μεγαλύτερη ἀνορθογραφία τούς μαθητές . Ἡ πιθανή -ὅ μή γένοιτο- κατάργηση τῶν Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν θά ἀπονευρώσει τελείως τό ἤδη προβληματικό γλωσσικό αἰσθητήριο τῶν νέων μας. Τή σημερινή γλωσσική σύγχυση θά ἀκολουθήσει ὁ γλωσσικός ἀφελληνισμός. Θά ντρεπόμαστε νά μαθαίνουμε Ἀρχαῖα Ἑλληνικά, ἀλλά θά εἴμαστε ὑπερήφανοι ἄν τά παιδιά μας μιλοῦν ξένες γλῶσσες ἀπό τά βρεφικά τους χρόνια. Αὐτή δέν εἶναι πρόοδος, εἶναι ξενομανία καί πιθηκισμός. Ναί, νά μαθαίνουμε ξένες γλῶσσες, ἀλλά πρωτίστως νά μαθαίνουμε τήν ἀπαρχή τῆς δικῆς μας γλώσσας. Τήν παιδαγωγική ἀξία τῶν Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν ἀπέδειξαν τά μακροχρόνια πειράματα τοῦ Ἀνοικτοῦ Ψυχοθεραπευτικοῦ Κέντρου Ἀθηνῶν. Ὅπως γράφει ὁ Ψυχίατρος Ἰωάννης Τσέγκος στό βιβλίο του «Ἡ Ἐκδίκηση τῶν Τόνων» (Ἐναλλακτικές Ἐκδόσεις, Ἀθήνα 2005) μαθητές Δημοτικοῦ πού διδάχθηκαν Ἀρχαῖα Ἑλληνικά βελτίωσαν τίς ὀπτικοαντιληπτικές τους ἱκανότητες καί μείωσαν τά ποσοστά δυσμαθιῶν καί δυσλεξιῶν.

Τά Ἀρχαῖα Ἑλληνικά ἀπετέλεσαν καί ἀποτελοῦν πηγή γλωσσικοῦ πλούτου γιά ὅλους τούς πολιτισμένους λαούς. Ἡ Ἀρχαία Ἑλληνική εἶναι ἡ πηγή πού τροφοδοτεῖ μέχρι σήμερα ὅλες τίς εὐρωπαϊκές γλῶσσες ( βλέπε γιά παράδειγμα τή λέξη: Τηλεματική). Ἀπό τή γλῶσσα τοῦ Ὁμήρου χρησιμοποιοῦμε σήμερα τό 70% τῶν λέξεων. Γιατί, λοιπόν, μᾶς καλεῖ ὁ κ. Κριαρᾶς νά γίνουμε πατροκτόνοι; Ὄχι, λοιπόν, κ. Κριαρᾶ. Σᾶς σεβόμαστε, ἀλλά θά ἀντισταθοῦμε σθεναρῶς μέ κάθε νόμιμο μέσο σέ ὅποιον ἐπιχειρήσει νά ἐπιβάλει τίς ἀντιπαιδαγωγικές ἀπόψεις σας. Ἄς μή στερήσουμε ἀπό τούς νέους μας αὐτόν τόν τεράστιο γλωσσικό πλοῦτο!

Κ.Χ. 29-10-2009

Πηγή:
Αντίβαρο

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ 100 ΣΦΑΙΡΕΣ! ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


Από τα στοιχεία που προκύπτουν από την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι οι τρομοκράτες, οι οποίοι πιθανόν να συνδέονται με τη λεγόμενη «παλιά γενιά», είχαν σκοπό να προκαλέσουν μακελειό σκοτώνοντας – και όχι μόνο έναν – αλλά τους «εμπόδισε» εμπλοκή στο Καλάσνικοφ. Και τώρα, είναι λογικό όλοι να αναρωτιούνται αν πρόκειται για «προκήρυξη πολέμου», για «αντίποινα» των ασύλληπτων μελών της 17Ν στις οργιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό τους ή για νέα οργάνωση:

Πάντως, η απόφαση Χρυσοχοΐδη για (σταδιακή) κατάργηση των σκοπών στα Αστυνομικά Τμήματα αντιμετωπίστηκε «μουδιασμένα» μεν από το Σώμα, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι πρόκειται για την έσχατη λύση. Γιατί αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής με έκθεσή τους είχαν προειδοποιήσει για αιματηρό χτύπημα που ανέμεναν από τους τρομοκράτες εναντίον αστυνομικών ή Αστυνομικού Τμήματος. Στην απόρρητη διαταγή που υπέγραφε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και είχε φέρει στο φως η Presstime, δίνοντας οδηγίες στους διοικητές των Α.Τ. να «καθαρίσουν» από κάδους και δέντρα τις προσόψεις των Τμημάτων και να θέσουν σε συναγερμό το προσωπικό. Όμως, ούτε αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα….
«Αντίποινα» με αίμα

Πάντως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έπαθαν σοκ όταν προχώρησαν στην αξιοποίηση των στοιχείων για το χτύπημα στην Αγία Παρασκευή. Κατ’ αρχάς, κατάλαβαν ότι οι δράστες είχαν στόχο να σκοτώσουν και πως θα συνέχιζαν να πυροβολούν μέχρι να τους έριχναν όλους νεκρούς στο έδαφος! Στο συμπέρασμα αυτό οδηγεί η ανεύρεση ανάμεσα στους 100 κάλυκες μια άθικτης σφαίρας. Αυτό καταδεικνύει πως το Καλάσνικοφ έπαθε εμπλοκή, κάτι που ανάγκασε (;) τους δράστες να σταματήσουν την επίθεση και να διαφύγουν. Άραγε, αν δεν πάθαινε εμπλοκή, πόσες ακόμα σφαίρες θα έριχναν;

Εδώ, θα πρέπει να προσθέσουμε το γεγονός ότι στο Αστυνομικό Τμήμα την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν και τρεις πολίτες (μόνο η παρουσία του ενός ο οποίος υπέστη σοκ, έγινε γνωστή) οι οποίοι είχαν πάει εκεί για τυπικές υποθέσεις (εξουσιοδοτήσεις, γνήσιο της υπογραφής κ.λ.π.) Οι τρομοκράτες φαίνεται πως το κατάλαβαν αυτό αλλά αδιαφόρησαν. Άρα, από τύχη δεν χύθηκε αίμα εκτός των αστυνομικών και πολιτών.

Όμως το στοιχείο το οποίο πραγματικά σόκαρε τους αστυνομικούς ήταν η «ταυτότητα» μιας από τις τρεις μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν οι δράστες. Σχεδόν από την πρώτη ώρα μετά την επίθεση, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιος ήταν ο λόγος που οι τρομοκράτες εγκατέλειψαν τις μηχανές αναμμένες. Κι αυτό γιατί μέχρι τώρα καμία από τις ενεργές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν συνήθιζε να «παραδίδει» τα μεταφορικά της μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. Η απάντηση δόθηκε λίγο αργότερα. Οι δύο μηχανές είχαν κλαπεί φέτος στις 20 και 27 Οκτωβρίου, από την Ηλιούπολη και την Αγία Παρασκευή , ενώ η τρίτη είχε κλαπεί πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια! Στις 24 Οκτωβρίου του 2000 από τον Νέο Κόσμο, ημερομηνία κατά την οποία «βασίλευε» η 17Ν. Άραγε, πρόκειται για κάποιο «μήνυμα» των τρομοκρατών προς την ΕΛ.ΑΣ και μπορεί να οδηγήσει στη σύνδεση της παλιάς με τη νέα γενιά τρομοκρατών.

Ψάχνουν και την υπόλοιπη 17Ν

Ο Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή να ξαναρχίσουν οι προσπάθειες ταυτοποίησης «ορφανού» βιολογικού υλικού και αποτυπωμάτων από τη δράση της οργάνωσης και προαναγγέλλει συλλήψεις που θα ξαναφέρουν την οργάνωση στην επικαιρότητα.

Το καλοκαίρι του 2002 ο κ. Χρυσοχοΐδης έλεγε ότι όλα τα μέλη της 17Ν είναι στη φυλακή και αν υπάρχουν κάποιοι έξω, είναι περιφερειακοί, με ασήμαντο ρόλο.

Οι διαρροές από την Κατεχάκη σήμερα όμως κάθε άλλο παρά αυτό λένε. Μιλάνε για 10 μέλη της οργάνωσης, τα οποία φέρονται να έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία και τα χτυπήματά της. Πάντως οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις νέες έρευνες τονίζουν ότι η ταυτοποίηση των στοιχείων που θα «δένουν» τους υπόπτους είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία που θα αργήσει πολύ.

Γιατί όμως ο κ. Χρυσοχοΐδης ζητά ξανά τώρα άνοιγμα του φακέλου για την τρομοκρατική οργάνωση; Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση του υπουργού έπαιξε η φετινή έκθεση του State Department για την τρομοκρατία. Σε αυτήν η «17Ν» αναφέρεται ως οργάνωση εν ενεργεία και επισημαίνεται πως Έλληνες αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την εξάρθρωσή της. Εξάλλου, ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι και η θεωρία στελεχών της Αντιτρομοκρατικής περί «συγκοινωνούντων δοχείων». Ότι δηλαδή τα παλιά ασύλληπτα μέλη της 17Ν έχουν εμπλοκή στην εμφάνιση της «νέας τρομοκρατίας».

Τι ψάχνουν

Από τη μια να διαπιστώσουν αν υφίσταται εμπλοκή υπόπτων τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στις λίστες τους και από την άλλη να εντοπίσουν τους…ιδιοκτήτες του «ορφανού» υλικού από την οργάνωση.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν από το μέγαρο της Κατεχάκη πως ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε 10 άτομα, αν και ο υπουργός επιμένει πως τελικά οι συλλήψεις δεν αποκλείεται να φτάσουν και τις 15. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ανάμεσα σε αυτά τα άτομα συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι των οποίων τα ονόματα τότε είχαν διακινηθεί (όλοι θυμόμαστε την παραφιλολογία των ημερών της εξάρθρωσης της οργάνωσης) ως εμπλεκομένων, αλλά δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία, καθώς και «νέα ονόματα».

Για όλους τους, πάντως, υπάρχει η πεποίθηση ότι έπαιζαν ρόλο (άλλοι σημαντικό, άλλο περιφερειακό) στη δράση της οργάνωσης. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι μετά το τέλος της δράσης της 17Ν κάποια από τα ασύλληπτα μέλη έπιασαν…δουλειά αλλού.
Άρχισαν δηλαδή να στρατολογούν νέα μέλη κυρίως από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και να δημιουργούν νέες τρομοκρατικές οργανώσεις. Άλλοι πρόσφεραν την τεχνογνωσία τους στην κατασκευή των εκρηκτικών μηχανισμών, άλλοι την εμπειρία τους στα δολοφονικά και μη χτυπήματα, ενώ κάποιοι έχτισαν τη δομή και έκαναν τον καταμερισμό ευθυνών στις οργανώσεις.
Αυτοί, κατά κάποιους αξιωματικούς , είναι οι «γεννήτορες» της νέας γενιάς των τρομοκρατών και δεν αποκλείεται να προκύψουν στοιχεία τα οποία θα συνδέσουν την «17 Νοέμβρη», μέσω των ασύλληπτων μελών της, με νέες τρομοκρατικές οργανώσεις. Εδώ οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι τα στοιχεία θα προκύψουν και αμφίδρομα. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει στενή συνεργασία της ομάδας που ερευνά τον «φάκελο 17Ν» με αυτή που έχει αναλάβει τον εντοπισμό μελών νεοεμφανιζόμενων τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η «Σέχτα Επαναστατών» και η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ελπίζουν δηλαδή ότι κάποια από τα νέα μέλη που θα συλληφθούν θα «σπάσουν» και θα οδηγήσουν μέσω στοιχείων στους «καθοδηγητές», οι οποίοι εμπλέκονται στη δράση της «17 Νοέμβρη».
Το άλλο σημαντικό σημείο στο οποίο στέκονται οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι τα «ορφανά στοιχεία». Πρόκειται για αποτυπώματα, αλλά και υλικό DNA το οποίο είχε συλλεχθεί πριν από την εξάρθρωση της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και δεν ταυτοποιήθηκαν ποτέ.
Το υλικό ερευνήθηκε προσεκτικά από τους αστυνομικούς ώστε να διαπιστωθεί αν συνδέεται με κάποιους από τους συλληφθέντες, αλλά δεν προέκυψε κανένα στοιχείο. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και μετά τις συλλήψεις και τη δίκη, αλλά το «σκοτάδι» παρέμεινε. Με το πέρασμα των χρόνων και τις αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, αλλά κυρίως μετά τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη περί φυλάκισης όλων των μελών της οργάνωσης, ο φάκελος μπήκε στο αρχείο και οι έρευνες εξασθένησαν. Κι αυτό γιατί υπήρχε η πεποίθηση πως επρόκειτο για περιφερειακά μέλη με ελάχιστη συμμετοχή στη 17Ν και πως αφού ο πυρήνας της οργάνωσης και το μεγάλο μέρος της είχαν εξαρθρωθεί, το βάρος των ερευνών θα έπρεπε να περάσει αλλού. Τώρα, τα στοιχεία θα επανεξεταστούν και θα γίνει προσπάθεια ταυτοποίησής τους με τους υπόπτους, ώστε να οδηγηθούν οι Αρχές σε ασφαλή συμπεράσματα και να προχωρήσουν σε συλλήψεις κλείνοντας και τα τελευταία «κενά».

Οι έρευνες

Την υπόθεση ανέλαβε κλιμάκιο έμπειρων στελεχών της Αντιτρομοκρατικής που θεωρούν ότι θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Ικανοποιημένη φέρεται και η αμερικανική πλευρά.

Νέα οργάνωση

Μία προκήρυξη (σ.σ. αμφίβολης γνησιότητας) από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Ο.Π.Λ.Α (Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας) με την οποία γίνεται ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής έχει προβληματίσει την Αντιτρομοκρατική. Η προκήρυξη είναι μονοσέλιδη, γραμμένη σε υπολογιστή με κεφαλαία γράμματα. Είχε τοποθετηθεί σε φάκελο, σε γραμματοκιβώτιο μονοκατοικίας Ήβης 21 στο Μαρούσι. Προηγήθηκε τηλεφώνημα σε καθημερινή εφημερίδα, όπου αναφέρθηκε πληροφορία, η οποία δεν έχει δημοσιευθεί, σχετικά με την επίθεση, ώστε να πιστοποιηθεί ότι επρόκειτο για τους τρομοκράτες.

Πηγή: αποσπάσματα από presstime
Αρ.φυλ. 180
Σελ. 4-5

Γραικυλιστάν 2009: Απέσυραν τον Πίνακα της Σφαγής της Χίου του Ντελακρουά!

2075fds


“ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;“: Σωρεία, σοβαρών ερωτημάτων προκαλεί η απόφαση (άγνωστος ο εμπνευστής), να μην εκτίθεται, από τώρα και στο εξής, στο επισκευασμένο Βυζαντινό Μουσείο Χίου (Μετζιτιέ Τζαμί), το πιστό αντίγραφο της Σφαγής της Χίου, του διάσημου Γάλλου Ζωγράφου Ευγένιου Ντελακρουά. Ο εκπληκτικός αυτός πίνακας προκάλεσε, τότε, συγκίνηση και αποτροπιασμό για τις κτηνωδίες των Τούρκων, σε βάρος των κατοίκων της Χίου. Την έλλειψη του πίνακα, διαπίστωσε σε ξενάγησή της, στο χώρο της έκθεσης η Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου, Ισαβέλλα Μπουρνιά, η οποία ήδη με επιστολή της προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ζητά την παρέμβασή του.


“ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ” Η Ισαβέλλα Μπουρνιά σχετικά με το θέμα δήλωσε: “Αυτή τη στιγμή ο πίνακας βρίσκεται αποθηκευμένος στο Οσμανίε Τζαμί, που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην 3η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην περιοχή του Φραγκομαχαλή. Το Οσμανίε Τζαμί, λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μετακινήθηκε εκεί, προκειμένου να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έκθεμα.” Η κυρία Μπουρνιά μεταξύ άλλων υπογράμμισε: ” Χώρος στο Μετζιτιέ Τζαμί, υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί κενοί τοίχοι προκειμένου να συμπεριληφθεί το αντίγραφο της σφαγής ως έκθεμα”.


“ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ(;):Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει ήδη μία μυστική προφορική συμφωνία προκειμένου να καθαιρεθεί ο πίνακας, ως ένδειξη απάλειψης του ιστορικού χάσματος που χωρίζει τους δύο λαούς. Για την Ιστορία πάντως, η Τουρκία, επεδίωξε τη μεν πρώτη φορά, να αφαιρεθούν οι ταμπέλες από τις οστεοθήκες των θυμάτων της Σφαγής, στη Μονή του Αγίου Μηνά, που έφεραν την επιγραφή: “ΕΡΓΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ” καθώς και την καθαίρεση της αντίστοιχης επιγραφής στη Νέα Μονή Χίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.tvpatrida.gr/


ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?


ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.. την συνεχεια την ξερετε..


πηγη


Το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση – ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία


Θετικές χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τη «μεταναστευτική πολιτική» .«H Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις -κατ’ αρχήν- θετικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ικανοποίηση των αιτημάτων που τόσα χρόνια παλεύουν οι μεταναστευτικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις»
ΥΓ. Είπατε τίποτα;

Το ΠΑΣΟΚ έχει παράδοση στις παράνομες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών


Κάποιος ανώνυμος αναγνώστης άφησε το παρακάτω σοφό σχόλιο σε πρόσφατη ανάρτηση που αφορά την Ελληνοποίηση αλλοδαπών:

"Ιθαγένεια δέν μπορεί νά πάρει πού νά κτυπιέται. Γιατί;
διαβάστε τί γράφει ή Τζιροπούλου στό βιβλίο της Ο έν τή λέξει Λόγος(σάς στό συνιστώ),

Ιθυγενής(τό υ εναλλάσεται μέ τό α)εκ τού ιθύς=ευθύς+γένος,δλδ ό κατ'ευθείαν απόγονος,ό γηγενής,έν αντιθέσει πρός τόν έπηλυν(επί+ελαύνω,επελαύνω,επιτίθεμαι έξωθεν,ώς αλλο-δα-πός).

Ο κύριος λοιπόν έκ Νιγηρίας ΜΟΝΟ υπηκοότητα μπορεί νά πάρει,αλλά επειδή εισήλθε στήν χώρα παράνομα,κάθε περαιτέρω πράξη είναι παράνομη,άρα καί ή υπηκοότητά του,καί μπορεί νά τού αφαιρεθέι ανά πάσα στιγμή.τό γεγονός ότι νομιμοποιήθηκε εκ τών υστέρων δέν τόν σώζει,διότι νομιμοποίηση παρανόμου είναι παράνομη."


Θα συμφωνήσω με τον αναγνώστη και θα επαναπαυόμουν στην συνδρομή του Νόμου και της Δικαιοσύνης. Αλλά,... το ΠΑΣΟΚ έχει μια πρόσφατη Ιστορία στο συγκεκριμένο ζήτημα που αξίζει να εξετάσουμε. Η Ιστορία μας πάει πίσω στο μακρινό.... 2000 όπου είχαμε παρόμοια κατάσταση! Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα απο το πόρισμα του εισαγγελέα Ντογιάκου:

« Σύμφωνα με την πρακτική που εφαρμόστηκε, οι ομογενείς Πόντιοι, οι οποίοι κατοικούσαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση, καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί για να τους χορηγηθεί η «θεώρηση παλιννόστησης» προσήρχοντο στην αρμόδια Eλληνική Προξενική Aρχή και υπέβαλαν σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. H «θεώρηση παλιννόστησης» παρείχε μόνο δικαίωμα εισόδου στην Eλλάδα, οι δε Eλληνικές Aρχές (Nομαρχίες, Δήμοι, Aστυνομία) για την απονομή της ιθαγένειας, την εγγραφή τους στα Δημοτολόγια και στα Mητρώα Aρρένων και τη χορήγηση αδειών παραμονής, εξέδιδαν αυτοτελείς αποφάσεις με βάση τα προσκομιζόμενα σε αυτές δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς. Όπως προκύπτει όμως από τις ένορκες καταθέσεις υπαλλήλων που υπηρετούσαν σε αρμόδιες ελληνικές κρατικές υπηρεσίες (Nομαρχίες κλπ.) οι οποίες εμπλέκονταν στην όλη διαδικασία, αυτές δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθοόυν με επιτυχία στο τεράστιο αυτό έργο.

Δεν υπάρχει όμως σχετική διάταξη (τυπικός νόμος ή κανονιστική πράξη εκδοθείσα με βάση νομοθετική εξουσιοδότηση) η οποία να καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης των θεωρήσεων παλιννόστησης, οι σχετικές δε θεωρήσεις γίνονταν επί σειρά ετών χωρίς αντίστοιχη νομική πρόβλεψη. Eπομένως πρόκειται για εφαρμογή παράνομης διαδικασίας με την ανοχή, αν όχι την παρότρυνση των αρμοδίων Kυβερνητικών Oργάνων (δηλ. των αρμοδίων Yπουργών).

...σημαντικός αριθμός ομογενών που ζούσαν στην Kύπρο, πιθανότατα και από αυτούς που είχαν «Eλληνοποιηθεί» παράνομα με τις διαδικασίες που προαναφέρθηκαν, μεταφέρθηκε με αεροσκάφη των Mακεδονικών Aερογραμμών, θυγατρικής εταιρείας της Oλυμπιακής Aεροπορίας, σε διάφορες πόλεις της Bορείου Eλλάδος (π.χ. Θεσσαλονίκη, Aλεξανδρούπολη, Kαβάλα κ.λπ.), προκειμένου να ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα των παραπάνω περιοχών. Mετά την ημέρα των εκλογών μεταφέρθηκαν και πάλι στην Kύπρο.

Mε βάση όσα προαναφέρθηκαν, τα οποία στηρίζονται σε επίσημα δημόσια έγγραφα, αναμφισβήτητου κύρους και αξιοπιστίας, προκύπτει ότι κατά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται παραπάνω, ακόμη δε μέχρι και σήμερα, εισήλθε παράνομα στην Eλλάδα από την πρώην Σοβιετική Ένωση ο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. O αριθμός αυτός ανέρχεται σε 150.000 περίπου μόνο από τη Mόσχα.»

Πηγή: Ελληνικές Γραμμές


Φυσικά ουδείς παράνομος έχασε την ιθαγένεια του, παρότι η μεθόδευση επιρρέασε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του 2000! Ουδείς τιμωρήθηκε για τις παράνομες πρακτικές!

Όσο για την αντίδρασεις της Νέας Δημοκρατίας που αναμένουν κάποιοι σήμερα, ας δούμε τι συνέβει στο παρελθόν:

Χαρακτηριστικό της στάσης που επικρατεί στην υποτιθέμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι η δήλωση του τομεάρχη Δημόσιας Τάξεως Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου ότι "η ΝΔ δεν επιθυμεί να δημιουργήσει εντάσεις και να φορτίσει το ήδη ταλαιπωρημένο πολιτικό κλίμα, ούτε να μπει σε ακραίες αμφιβολίες που θα βλάψουν διεθνώς την εικόνα της χώρας"
.


Μην περιμένετε πολλά από την ΝΔ κύριοι. Ειδικά όσοι αξιότιμοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ περιμένουν ότι θα συμπαρασύρουν την ΝΔ ενάντια στις παράνομες νομιμοποιήσεις και κατόπιν Ελληνοποιήσεις. Η ΝΔ είναι ένα ξεπουλημένο κόμμα που πρόσφατα αυτοκτόνησε! Τι σας δίνει την εντύπωση ότι θα αλλάξει στάση; Η στρατηγική του "βασίζομαι στις μεγάλες δυνάμεις" είναι αποδεδειγμένα εσφαλμένη. Στην προκειμένη περίπτωση, η μεγάλη δύναμη είναι η ΝΔ. 'Οπως πολύ σοφά δηλώνει ο πατέρας κάποιου άλλου βουλευτη του ΛΑ.Ο.Σ., όταν μια οντότητα χάσει την "αγωνιστικότητα" της, τότε πάυει να υπάρχει.

Όταν όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο στήριξης των παράνομων Ελληνοποιήσεων που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, τότε η μόνη οδός που απομένει έιναι αυτή που θα δώσει στο κόμμα αυτό να κατανοήσει ότι οι αντιδράσεις θα είναι μαζικές από σύσσωμη την Ελληνική κοινωνία. Πρέπει επιτέλους να κυρήξουμε τον πόλεμο στα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας και όχι να είμαστε δέσμιοι της γνώμης του κάθε καναλάρχη και έρμαια του κάθε υποτακτικού του, δημοσιογράφου!

ΕΨ

Εδώ ο Καρατζαφέρης, εκεί ο Καρατζαφέρης, πουθενά ο Καρατζαφέρης!

«… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ…»

Μέχρι τις περασμένες εκλογές, ο… ευλογημένος από το περιστέρι του Βοσπόρου –εξ’ ου και «Περιστέρης»- αρχηγός του ΛΑΟΣ, όρμαγε στη Ντόρα, με κάθε ευκαιρία. Μέχρι που ανάγκασε κάποιους να μιλάνε για… βεντέτα. Επίσης, ο περί ου ο λόγος, δήλωνε σε κάθε ευκαιρία, ότι όταν μετά τις εκλογές προκύψει πρόβλημα ηγεσίας στη ΝΔ, αυτός θα έχει λόγο και θα παίξει ρόλο, γιατί τον αφορά το μέλλον της… πολυκατοικίας.

Εδώ κι έναν μήνα όμως, που έχει προκύψει το ζήτημα, ο ευλογημένος… αγνοείται. Εδώ ο Καρατζαφέρης, εκεί ο Καρατζαφέρης, πουθενά ο Καρατζαφέρης! Ούτε στον Χατζηνικολάου, ούτε στον Πρετεντέρη, ούτε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ούτε καν στον προθυμότερο όλων, τον Αυτιά. Τι έγινε βρε παιδιά; Μην είδατε τον ευλογημένο;


πηγη