Χρήστες OnLine

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Οι αριστεροί ιδεολόγοι με τα δεξια πορτοφόλια. πως κοροιδεύουν τον λαο και πως τσεπώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρω ενω ο λαός πεινάει.

αθάνατη ξεπουλημένη αριστερά .. και θέλουν να γεμίσουν την χώρα και με λαθρομετανάστες για να πάρουν τα "χοντρά φράγκα¨που τους έχουν υποσχεθεί εβραοι και ανθέλληνες ( βλ. Σόρος )

Έκλειναν το λιμάνι και έπαιρναν 140.000 ευρώ τον χρόνο
Ωραίοι κάποιοι αριστεροί συνδικαλιστές λιμενεργάτες που έκλειναν και το λιμάνι στον κόσμο. Αν μάθαινε ο κόσμος ότι παίρνουν 140.000 ευρώ τον χρόνο θα τους είχε λιντσάρει. Γιαυτό και ορισμένοι δεν ήθελαν να γίνει η συμφωνία με τους Κινέζους. Που θα έβρισκαν τόσο μεγάλα ποσά;


Ο αριστερός Σ.Φυντανίδης παίρνει 45.000 ευρώ για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ

Να και ο ιδεολόγος της αριστεράς! Ο Σεραφείμ Φυντανίδης παίρνει για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ 45.000 ευρώ και μιλάμε για ένα concept που είναι μια συνέντευξη και κάτι ρεπορταζάκια!
Και πληρώνουμε τον Φυντανίδη και την εκπομπή του από 45.000 ευρώ σε κάθε εκπομπή.


Το δέχθηκε αυτό το πράγμα ο Φυντανίδης που ήταν ο ιδεολόγος και ο ιδρυτής της ανθελληνικής εφημερίδας "Ελευθεροτυπία"; Να παίρνει από την κρατική τηλεόραση τόσο μεγάλο ποσό σε μια περίοδο κρίσης; Η εκπομπή του κάνει τηλεθέαση κοντά στο 3%. Θα μας δείρουν καμιά ώρα με αυτά που διαβάζουν οι αναγνώστες. Κάπου θα ξεσπάσουν.


Μετά τον Παπαδόπουλο μήπως δεν ενοχλούν ούτε τα 96.000 ευρώ των Μαγγίρα;

Έπεσαν όλοι πάνω να στηρίξουν τον ...αριστερό με την δεξιά τσέπη Σπύρο Παπαδόπουλο. Συμπτωματικά είναι οι δημοσιογράφοι των ..καγιέν που λένε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν προκαλεί με το να παίρνει από την κρατική τηλεόραση 65.000 ανά επεισόδιο για την εκπομπή του..!!!

Δεν μας λένε όμως τι γίνεται με τις αδερφές Μαγγίρα που αμείβονται με 96.000 ευρώ το επεισόδιο για να μας μαγειρέψουν. Ο υπουργός πολιτισμού έπρεπε να είχε στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα.
Αν δεν παραιτείται ο πρόεδρος της ΕΡΤ ας τον στείλει στον εισαγγελέα για τα σκάνδαλα και τις συμβάσεις. Να δει για πότε θα φύγει από κρατική θέση με την σύμβαση Ρουσόπουλου που του υπέγραψε μέχρι το 2012.


αυτή είναι η αριστερά του λαού .. οι ξεφτιλισμένοι προδότες τρώνε με χρυσά κουτάλια .. θαυμάστε τους


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ 1940

Φίλοι αναγνώστες γεια σας. Το θέμα της σημερινής μας επικοινωνίας είναι επετειακό και έχει να κάνει με την προδοσία της ηγεσίας της αριστεράς το 1940. Λέω της αριστεράς κι όχι του ΚΚΕ, γιατί η τότε αριστερά ήταν το ενιαίο ΚΚΕ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι, το ΚΚΕ διασπάστηκε σε ΚΚΕ (Εξωτερικού) και ΚΚΕ (Εσωτερικού), εξέλιξη του οποίου είναι ο σημερινός Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ κ.τ.λ., το 1968. Οπότε, για ότι έχει γίνει προ του 1968, πρέπει να ντρέπονται και να απολογούνται και οι κουκουέδες και οι συριζαίοι.


Για να εξετάσουμε, όμως, την στάση της αριστεράς, πρέπει κατ’ αρχάς να εξετάσουμε την στάση της Σοβιετικής Ενώσεως, εφόσον η εγχωρία αριστερά υπήρξε πάντοτε απολύτως συμμορφωτική με την πολιτική της. Όλα άρχισαν το 1936, με την έκρηξη του ισπανικού εμφυλίου πολέμου, που υπήρξε το προοίμιο του Μεγάλου Πολέμου.


Η ενεργητική και αποτελεσματική ανάμιξη της Γερμανίας στον πόλεμο αυτόν, σε συνδυασμό με τον επανεξοπλισμό της, πανικόβαλε τον Στάλιν, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η σειρά του. Ο μεγάλος του φόβος ήταν μια γερμανική επίθεση εναντίον του, με την ανοχή ή και την υποστήριξη των Δυτικών. Προκειμένου να το αποφύγει αυτό, προσέφερε ο ίδιος την συμμαχία του στις αστικές δημοκρατίες. Έτσι, λοιπόν, μέσω της Κομιντέρν έδωσε «γραμμή» στα ευρωπαϊκά Κ.Κ., να εγκαταλείψουν την επαναστατική τακτική και να συμπτύξουν «Λαϊκά Μέτωπα» με όσες αστικές πολιτικές δυνάμεις ήταν διαθέσιμες.


Στα πλαίσια αυτά, έγινε και στην Ελλάδα η μυστική συμφωνία Σοφούλη-Σκλάβαινα (1936), με την οποία οι κομμουνιστές δεσμεύονταν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στους Φιλελευθέρους, για να σχηματίσουν κυβέρνηση. Μετά την αποκάλυψη της συμφωνίας έγινε σάλος και με δεδομένη την ακυβερνησία, κλήθηκε ο Ι. Μεταξάς για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά (Απρίλιος 1936). Μετά από μικρό διάστημα κοινοβουλευτικής διακυβερνήσεως, ο Ι. Μεταξάς κατάλαβε πως έτσι δε γίνεται δουλειά και ανακήρυξε εθνικό καθεστώς, την 4η Αυγούστου. Το ΚΚΕ, επιχείρησε να κάνει αντίσταση, αλλά το καθεστώς Μεταξά, με συνδυασμό κοινωνικής πολιτικής και αποτελεσματικής αστυνομεύσεως, διέλυσε στην κυριολεξία το ΚΚΕ.


Σε αυτήν την κατάσταση βρήκε το ΚΚΕ ο πόλεμος του 1940. Οι ενεργοί κομμουνιστές βρίσκονταν σε φυλακές και… εξοχές (εξορίες), ενώ πολλοί κομμουνιστές της προ της 4ης Αυγούστου περιόδου, είχαν κάνει δηλώσεις μετανοίας και ζούσαν ελεύθεροι. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών, είχαν αποκηρύξει τον κομμουνισμό με την θέλησή τους και είχαν κόψει παρτίδες. Εν τω μεταξύ, σε διεθνές επίπεδο είχαν αλλάξει πολλά. Από την 23η Αυγούστου 1939, ίσχυε το γερμανο-σοβιετικό σύμφωνο φιλίας (γνωστό ως «σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ») και ένεκα αυτού η πολιτική των αριστερών κομμάτων της Ευρώπης γύρισε… τούμπα. Ήταν ο καιρός του περιβόητου «Πουρκουά» («γιατί να πολεμήσουμε;»), που έριξαν οι Γάλλοι κομμουνιστές, κατά την διάρκεια της γερμανικής επιθέσεως.


Παρόλα αυτά, την 2α Νοεμβρίου 1940, στην εφημερίδα «Καθημερινή», δημοσιεύτηκε επιστολή του εγκλείστου στις φυλακές αρχηγού του ΚΚΕ, Ν. Ζαχαριάδη, για τον πόλεμο. Με την επιστολή του αυτή, όλως παραδόξως, ο αρχικουκουές καλούσε τον ελληνικό λαό να υπερασπισθεί την πατρίδα: «Στον πόλεμο αυτό, διευθυνόμενο από την κυβέρνηση Μεταξά, πρέπει όλοι να δώσουμε τις δυνάμεις μας μέχρι τελευταίας ικμάδας. Όλοι στον αγώνα, ο καθένας από τη θέση του. Οι εργάτες όλου του κόσμου είναι στο πλευρό μας». Την επιστολή αυτή, επιδεικνύουν σήμερα οι πάσης φύσεως αριστεροί, για να θριαμβολογήσουν για τον δήθεν εθνικό τους ρόλο, κατά το έπος του ’40.


Δεν λένε, όμως, την συνέχεια. Λίγο αργότερα, η επιστολή αυτή, θεωρήθηκε πλαστή από αυτούς τους ιδίους τους ηγήτορες του κόμματος. Σύμφωνα με άρθρο του περιβόητου Πλουμπίδη, γνωστού από την υπόθεση Μπελογιάννη, στον «Ριζοσπάστη», η επιστολή ήταν πλαστή: «Ιδιαίτερα, με το δημοσιευμένο στις φυλλάδες του Μεταξά της 2 Νοέμβρη πλαστό γράμμα του μεγάλου μας αρχηγού συντρόφου Ζαχαριάδη, παράσυρε στην αυτοκτονία το λαό» (πηγή: «ΚΚΕ-Επίσημα Κείμενα, τόμος Ε΄). Τι είχε συμβεί; Ο δαιμόνιος υπουργός Ασφαλείας Κ. Μανιαδάκης, προκειμένου να δείξει στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει απόλυτη σύμπνοια των Ελλήνων, ακόμη και των κομμουνιστών, κατασκεύασε και έστειλε προς δημοσίευση την επιστολή αυτή.


Λίγον καιρό αργότερα, την 26η Νοεμβρίου 1940, ο Ζαχαριάδης έγραψε πραγματική αυτήν την φορά επιστολή, στην οποία καταγγέλλει τον πόλεμο της Ελλάδος ως «ιμπεριαλιστικό» και ζητά τον άμεσο τερματισμό του: «Ενάντια στη θέληση του λαού ο Μεταξάς έκανε και κάνει τον πόλεμο ενάντια στην Ιταλία σα μια επιχείρηση αντιλαϊκή-πλουτοκρατική-καταχτητική-φασιστική-ιμπεριαλιστική. Ο λαός είναι αποφασιστικά ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο… Έξω απ’ αυτά, η Ελλάδα δεν έχει καμία θέση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ενάμεσα στην Αγγλία και Ιταλία-Γερμανία» (πηγή: Ν. Ζαχαριάδη «Συλλογή Έργων», έκδοση Κ.Ε. του ΚΚΕ).


Στις 15 Ιανουαρίου 1941, ο Ζαχαριάδης έγραψε και νέα επιστολή, στην οποία προχωρούσε ακόμα παραπέρα: «Μετά το διώξιμο των Ιταλών από την Ελλάδα, το αίμα των φαντάρων μας χύνεται άδικα, σήμερα δε ο εγγλέζικος ιμπεριαλισμός εισπράττει σε αίμα των παιδιών της Ελλάδας, τους τόκους του κεφαλαίου που διέθεσε το 1935-36 για την παλινόρθωση του Γεωργίου και την εγκαθίδρυση της μοναρχοφασιστικής δικτατορίας του Μεταξά. Οι λαοί και φαντάροι της Ελλάδας και της Ιταλίας δεν είναι εχθροί μα αδέρφια και η συναδέρφωσή τους στο μέτωπο θα σταματήσει τον πόλεμο».


Κι ενώ, τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού αγωνίζονται στο μέτωπο και απελευθερώνουν την μία βορειοηπειρωτική πόλη μετά την άλλη, το ΚΚΕ τους καλούσε να… πετάξουν τα όπλα: «Καλούμε τους πολεμιστές μας ν’ αρνηθούν να πολεμήσουν περ’ απ’ τα σύνορα της πατρίδας μας. Τι ζητάμε στην Αλβανία; Που μας πάνε; Ο λαός μας δε θέλει δεύτερο Σαγγάριο» (πηγή: «ΚΚΕ-Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄).


Πιο αργότερα, τον Μάρτιο του 1941, ενώ ο πόλεμος μαίνεται και επίκειται η γερμανική επίθεση, το ΚΚΕ κάνει την ακόλουθη πουρκουάδικη έκκληση: «Η Κ.Ε. καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους τις διοικήσεις των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές, που ν’ αντιπροσωπεύουν όλους, από το στρατιώτη μέχρι το στρατηγό, όσοι συμφωνάνε σε τούτο το πρόγραμμα δράσης: Να προτείνουν ειρήνη στους απέναντι αντιπάλους τους και ν’ απαιτήσουν, από το ένα μέρος παραίτηση της κυβέρνησης, σχηματισμό προσωρινής αντιπολεμικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας-ειρήνης, σταμάτημα του πολέμου, ακύρωση των συμφωνιών που κλείστηκαν με τους Εγγλέζους και προσανατολισμό της χώρας προς τη Σοβιετική Ένωση.


Η Κ.Ε. καλεί την εργατική τάξη και ιδιαίτερα τους εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες, αυτοκινητιστές κι εργάτες πολεμικών εργοστασίων, να εφαρμόσουν ενιαίο εργατικό αντιπολεμικό μέτωπο με όσους συμφωνάνε στην πλατφόρμα του Μετώπου εθνικής σωτηρίας-ειρήνης, συγκροτώντας επιτροπές εργοστασιακές κι επιχείρησης και να παλέψουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με κωλυσιεργία στην παραγωγή, με οικονομικές και πολιτικές απεργίες. Η Κ.Ε. καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό να πάρει παράδειγμα από τον ηρωϊκό αδελφό λαό της Βουλγαρίας που κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια και την πραγματική συνεννόηση όλων των βαλκανικών λαών» (πηγή: «ΚΚΕ-Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄).


Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της ηγεσίας της αριστεράς, στο έπος του ’40. Και έπονται και άλλες προδοσίες, μεγαλύτερες και σοβαρότερες. Συναγωνιστές, είμαστε οι μόνοι που στέκουμε όρθιοι. Αυτές τις ημέρες που οργιάζει η προπαγάνδα τους, να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Να αποκαλύπτουμε παντού τον άθλιο ρόλο τους, τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους.


Γιατί με την πρώτη ευκαιρία, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!

Γ. Δ. – Αθήνα


πηγη


Υπό άκρα μυστικότητα έρχεται ο (κουμπάρος) ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ στην ΑΘΗΝΑ


Θα φέρει και «πράσινες» επενδύσεις ο «Φιλάνθρωπος»;


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ,κάτω από άκρα μυστικότητα για τον «φόβο των ιουδαίων» έρχεται στην Ελλάδα, (καλεσμένος σε ….βάπτιση), στις αρχές της άλλης εβδομάδας, ο περιβόητος Εβραίος ανθέλληνας από την Ουγγαρία ,(τον έσωσε από το Άουσβιτς ο Βάλεμπεργκ) , Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιος θα είναι ο ανεπίσημος κύκλος επαφών του, και αν η επίσκεψη του έχει σχέση, και με τις «εξελίξεις» στην νου-δούλα .(ή το Μακεδονικό)

Το «πρόσωπο κλειδί» για την επίσκεψη ίσως να είναι εδώ:

Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας (Μίλτος Καμπουρίδης) που εργάζεται για τον κ. Σόρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του (Κάλλια Καμπουρίδου) με τον γιο της κα. Ντόρας Μπακογιάννη (!)
και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη (Κώστα Μπακογιάννη).

Αργότερα, η πεθερά της αδελφής (Κάλλια Καμπουρίδου) του στενού συνεργάτη (Μίλτος Καμπουρίδης) του Σόρος, δηλαδή η
κα. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.
Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης, έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο. )


Το φαινόμενο «Σόρος» που έχει τις ρίζες του βαθειά σε ένα διεθνικό επίπεδο κοινωνικών παροχών, που λέγονται , «φιλανθρωπίες», αρχίζει να απασχολεί πολλούς σκεπτόμενους ανθρώπους. Σαν την Λερναία Ύδρα ο κύριος αυτός που θα μπορούσε να ονομασθεί κλειδοκράτορας των διεθνών θυρών, που όλο και πολλαπλασιάζονται στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, μάς επιδεικνύει δύναμη φωτός, αγνώστου προελεύσεως, αλλά αναγνωρίσιμου χρώματος.

-Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου

-Ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;

-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε ότι βρίσκεται πίσω από την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/04/2004).

-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.(Εκπρόσωπος του Ιδρύματος στο Βελιγράδι, ήταν η «περιούσια» Σόνια Λίχτ, στενή φίλη της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που συνεργάστηκε και με τον George)
-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496).
- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.

-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων16/8/1998).

-Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν.(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)

-Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας. Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές. Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι χρηματοδοτούνται από το Σόρος (σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).

-Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και από το Σόρος και από πολυεθνικές και από το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.

Άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος έχουν χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στα Σκόπια φτιάχνοντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Πανεπιστήμια στα οποία οι Σκοπιανοί μαθαίνουν ότι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης.

Χωρίς την συνεχή και τεράστια οικονομική ενίσχυση από ιδρύματα και οργανώσεις όπως του κ. Σόρος, τα Σκόπια ίσως να μην υπήρχαν σαν κράτος σήμερα. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων

http://ixnos.blogspot.com

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΑ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (!)


ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Δείτε παρακάτω αυτή την ''όμορφη παρέα'' ...
Υπό τα βλέμματα του Κεμάλ Ατατούρκ και του Ελευθερίου Βενιζέλου σε μία ιστορική φωτογραφία του 1930, γιορτάστηκαν στην Κομοτηνή τα 86 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας. Ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς και η σύζυγός τους Εσίν, φρόντισαν προσωπικά για τις λεπτομέρειες της δεξίωσης και φόρεσαν τα καλά τους για να υποδεχτούν στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» τους εκατοντάδες φορείς και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έσπευσαν να ευχηθούν τα «χρόνια πολλά».


Μία ελληνική και μία τουρκική σημαία αντίκριζαν οι καλεσμένοι στην είσοδο της αίθουσας, πριν χαιρετίσουν τον κ. Σαρνίτς και τη σύζυγό του, τον υποπρόξενο Οσκάν Ντουμάν και τη σύζυγό του, τον έτερο υποπρόξενο Φατίχ Ακάρτζα, που αντικατέστησε τον προηγούμενο υποπρόξενο Ονούρ Εκρέν, διπλωμάτες και υπαλλήλους του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.


Από τις παρουσίες που έκαναν αίσθηση αυτή του πρέσβη Αλέξη Αλεξανδρή, ενώ οι συνηθισμένες πλέον παρουσίες, αφού δεν λείπουν από καμία εκδήλωση που έχει σχέση με την Τουρκία, αυτές των ψευτομουφτήδων Κομοτηνής Ιμπράμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και του προέδρου της «τουρκικής νεολαίας» Κομοτηνής Αντνάν Σελήμ. Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, οι αντινομάρχες Κώστας Κατσιμίγας, Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Μεχμέτ Δεβετζήογλου, οι βουλευτές Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Τάκη Χαρίτο, οι Χασάν Μαλκότς, Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, δήμαρχοι της Φιλύρας Χασάν Κιασήφ, του Ιάσμου Κυριάκος Αμούτζας, της Μαρώνειας Χρήστος Παπανικολάου, της Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, σύσσωμο σχεδόν το διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Λιούρτα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη νομαρχία Μιχάλης Αθανασιάδης, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παύλος Δαμιανίδης, ο Γιώργος Μανανάς, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τουρκικής τράπεζας Ziraat στην Κομοτηνή Νεζιμί Οζάι, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι και άλλοι.


ολοι οι πράκτορες και οι ανθέλληνες μαζεμενοι δλδ..

Πηγή:Χρόνος

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ''



ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες συνοδοιπόροι τους διοργάνωσαν αντιρατσιστικό "συλλαλητήριο" σήμερα στο Σύνταγμα. Συντονίστης όλου αύτου ήταν ο "νερουλάς" του Εφετείου Θανάσης Κούρκουλας. Το πλήθος πραγματικά "γέμισε" την πλατεία και έφτασε στο αστρονομικό νούμερο των εβδομήντα ατόμων ενώ είχες την αίσθηση ότι τα πανό ήταν πιο πολλά από τους διαδηλωτες. Ο κόσμος πραγματικά αγκάλιασε αυτή την κίνηση τόσο πολύ που αγνοούσε την ύπαρξή τους.

Στις ομιλίες που πραγματοποίησαν οι αμερικανόδουλοι πρακτορίσκοι και οι παρατρεχάμενοι τους, μας μίλησαν για τις κακές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τις κλιματικές αλλαγές που "ξερίζωσαν" τους λαθρομετανάστες απο τις πατρίδες τους αλλά και για θέματα άσχετα με την συγκέντρωση όπως π.χ τον νόμο πλαίσιο, την βάση του 10 κ.λ.π. Το λόγο πήραν και καποιοί μαθητές απο το Συντονιστικό Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών και μας είπαν για τον ρατσισμό που βιώνουν οι λαθρομετανάστες στα σχολεία αλλα για εκείνο που βιώνουν τα Ελληνόπουλα ούτε λόγος. Φυσίκα δεν ξεχάσαμε και τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας ο οποιός σε άπταιστα πακιστανικά με ελληνική προφορά ζήτησε πολιτικό άσυλο για κάθε λαθρομετανάστη, δουλειά σε όλους (ενώ οι ΄Ελληνες δεν εχουν δουλειά) και άμμεση νομιμοποίηση όλων.

'Ολοι αυτοί λοιπόν ζητούν χωρίς να προσφέρουν.


Αφού μίλησε κάθε είδους κατακάθι η βροχή που ξεκίνησε εκείνη την ώρα έδωσε ένα άδοξο τέλος σε αύτη την κακόγουστη παράσταση αφού είναι γνωστή η κακή σχέση τους με το νερό. Είναι λοιπόν φανέρο ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον τον ρόλο τους και έχει νοίωσει στο πετσί του την "αγάπη" των λαθρομεταναστών που "ήρεμα" συνυπάρχουν μαζί μας και ληστεύουν, βιάζουν, κλέβουν και αλλοιώνουν τον εθνολογικό ιστό της χώρας.
Αν όλα αυτά κάποια στιγμή τεθούν σε εφαρμόγη τότε η χώρα μας θα είναι μπροστά στον θανάσιμο κίνδυνο της δημιουργίας ενός στρατού εκατομμυρίων " Ελλήνων" ισλαμιστών και αλβανών εθνικιστών με δικαίωμα ψήφου πράγμα που τους όριζει ρυθμιστές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Έτσι το χαμηλό βιοτίκο, πολιτικό και πολιτιστικό τους επίπεδο θα κάνει την χώρα μας να θυμίζει Ασία και εμάς ξένους στο σπίτι μας.

egersis