Χρήστες OnLine

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Γκαζακια σε γραφεία πολιτικών στη Θεσσσαλονίκη.. ο Χρυσοχοιδης νταντευει τους αριστερους ανθελληνες και αυτοι του βαζουν γκαζακια σαν σωστα φιλαρακια

Τριπλή επίθεση με γκαζάκια στα πολιτικά γραφεία του υπουργού δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Σπύρου Βούγια και της δημοτικού συμβούλου του ΠΑΣΟΚ, Χρύσας Αράπογλου, στην Θεσσαλονίκη.

Ισχυρή ήταν η έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το γραφείο του Σπύρου Βούγια, στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 1. Από το ωστικό κύμα έσπασε η τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας που στεγάζεται το γραφείο. Μικρότερης ισχύος ήταν η έκρηξη στην οικοδομή που στεγάζεται το γραφείο της Χρύσας Αράπογλου στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Ο εμπρηστικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο γραφείο του Χ.Καστανίδη στην οδό Ι.Δραγούμη δεν εξερράγη. Οι περιοχές περιμετρικά των γραφείων που ήταν στόχοι των επιθέσεων έχουν ουσιαστικά αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες ελέγχους.

Σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σε γραφεία υπουργών και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Αστυνομικός που βρισκόταν στο γραφείο της Χρ. Αράπογλου είδε έναν εκ των δραστών και τον κυνήγησε.

Για βγες τωρα Χρυσοχοιδη ξεφτιλα να ζητησεις συγγνωμη απο τους φιλους σου.. βγες τωρα να δηλωσεις οτι θα "χτυπησεις" την τρομοκρατια και τους "βανδαλους" .... Βλεπουμε οτι δυναμικα ξεκινησες να τελειωσεις την "τρομοκρατια" .. απο λογια αλλο τιποτα.. κοιτα να παραιτησεις κανεναν που κανει την δουλεια του, κοιτα να τιμωρησεις κανεναν αστυνομικο που τολμησε να αγγιξει αριστερο τρομοκρατη.. γιαυτα καλος εισαι... καταταλλα.. ανικανος.....ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ τωρα !! ανικανοι ολοι σας..

Δημοκρατία ή αριστερίστικη μπανανία;




Τα μάθατε τα νέα;

Οι αριστεροί δεν πρέπει να συλλαμβάνονται.


Οι δε αστυνομικοί, οφείλουν πρώτα να ρωτούν τους πολίτες για τα πολιτικά φρονήματά τους πριν συλλάβουν και προσαγάγουν, ώστε να μην πέσουν πάνω σε αριστερούς και δη αγωνιστές (με ή χωρίς εισαγωγικά). Αλλιώς, κινδυνεύουν με τιμωρία από τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Τσιατούρα!

Οι αριστεροί, χαίρουν, βλέπετε, ασυλίας.
Δικαιούνται όμως να «παρεμβαίνουν» (παράνομα), ακόμα και όταν αυτό στοιχίζει τη ζωή σε αστυφύλακες (βλέπετε θλιβερό περιστατικό Κυψέλης). Δικαιούνται επίσης να «υποδεικνύουν» στην ΕΛΑΣ συλλήψεις ακτιβιστών της απέναντι πλευράς, όταν «ζορίζονται».


Υπό επιτροπεία!

Ο προαναφερόμενος υπουργός, έχει τεθεί υπό την επιτροπεία του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του. Δέχεται στο υπουργείο του οποίου προΐσταται κάτι απίστευτους, επαγγελματίες «αυτόπτες μάρτυρες» από περιοχές όπου τα μπάχαλα είναι στην ημερήσια διάταξη, δέχεται κάτι αντιπροσώπους «οργανώσεων» που εκπροσωπούν μυστήριες παρεούλες και ολιγομελείς «συνιστώσες», υιοθετεί τη ρητορική τους για «φασιστική απειλή» (ακόμα δεν μας είπανε ποια είναι αυτή η ριμάδα), δίνει την εντύπωση (ασυνείδητα) στους πολίτες ότι παίζει το πολιτικό παιχνίδι τους.

Κοινώς, έπεσε στην παγίδα τους και υπέκυψε στον εκβιασμό τους, φοβούμενος την 6η Δεκεμβρίου. Η αριστερά, η οποία τον χρησιμοποιεί, θα τον αντιπαθεί ό,τι και αν κάνει, λόγω της εξάρθρωσης της 17Ν. Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνει ο κ. Χρυσοχοΐδης και προσπαθεί εναγωνίως να την προσεταιριστεί. Και γιατί να ανησυχεί; Τον λογαριασμό των τρομοκρατικών επιθέσεων, τον πληρώνει συνήθως η Δεξιά…

Αδιέξοδες λογικές, κινδυνεύουν οι δεξιοί

Η ΕΛΑΣ μπαίνει σε περιπέτειες. Τα στελέχη της δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν. Τους λένε να «καθαρίσουν» τα Εξάρχεια και όταν οι ένστολοι προσπαθούν να το κάνουν, βρίσκουν το μπελά τους, με τρανό παράδειγμα την απομάκρυνση του κ. Τσιατούρα. Το παιχνίδι ισορροπιών, όμως, δεν του βγαίνει του αρμόδιου υπουργού. Η νέα λογική που θέλουν να εμφυτεύσουν ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Βούγιας στην ΕΛΑΣ, είναι φύσει αδιέξοδη. Αντίθετα από τα προσδοκώμενα, θα συνεισφέρει στην κλιμάκωση της εγκληματικότητας και της πολιτικής βίας, εις βάρος, κυρίως, της Δεξιάς.

Στην τελευταία περίπτωση, καμία από τις «επιτροπές» και τις «κινήσεις» που δέχεται φιλόξενα ο κ. Χρυσοχοΐδης, δεν θα αρθρώσει λέξη. Οι προκηρύξεις θα δημοσιευτούν στις γνωστές «προοδευτικές» εφημερίδες, ο υπουργός θα καταδικάσει φραστικά, η αριστερά θα γελά κάτω από τα μουστάκια της υπερηφανευόμενη για «το πιο ενεργό κομμάτι της νεολαίας» και μιλώντας για «αντάρτικο πόλεων» και η Δεξιά θα θρηνήσει άλλο ένα στέλεχός της.

Το χειρότερο είναι όμως ότι κανείς εκ δεξιών δεν μιλά. Ακούγονται μόνο κάτι «παράξενα» για το πόσο «σοβαρός» είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης. Φυσικά, αφού συνομιλεί αποκλειστικά με αριστεριστές και λοιπούς παρατρεχάμενους του συστήματος και «αδειάζει» πολιτικά τους υφισταμένους του! Όσο για την έννομη τάξη, αυτή δοκιμάζεται στη Νίκαια. Στο δημαρχείο της πόλης έχει υποσταλεί η ελληνική σημαία και κυματίζουν κάτι πακιστανικές… Κατά τα άλλα, είμαστε κυρίαρχο κράτος, με σώματα ασφαλείας και στρατό.

πηγή

Οι απελευθερωμένοι λαθρομετανάστες και μια πορεία που ποτέ δεν έγινε


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας κρατούντο, μεταφερόμενοι από το λιμάνι της Πάτρας, αρχικώς 22, αργότερα 16, λαθρομετανάστες.
Μία αναρχική ομάδα του Αγρινίου ανακοινώνει και καλεί σε συγκέντρωση και πορεία, με σκοπό την απελευθέρωσή τους, το Σάββατο 17-10 στην Πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβανιού), ένα από τα πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Ανακοινώσεις ακολούθησαν και στο γνωστό παρακρατικό αναρχοσάιτ με ειδική αφίσα , πανό κλπ. Αναμενόμενο θα πείτε.

Η λεπτομέρεια όμως, που κάνει κωμικό το όλο εγχείρημα είναι ότι οι λαθρομετανάστες... είχαν ήδη αφεθεί ελεύθεροι από την αρχή της εβδομάδος, κάτι που ήταν γνωστό τοις πάσι. Αυτή τη φορά λοιπόν, βλέπουμε το κράτος να προλαβαίνει τις επιταγές του παρακράτους, με το δεύτερο να εκτίθεται, λόγω... κεκτημένης ταχύτητας!

Παρόλη την κινητοποίηση τους, κατάφεραν να συγκεντρωθούν γύρω στα 15-20 αργόσχολα άτομα με ένα κουρέλι, το ‘στήσαν, πιάνοντας τα παγκάκια "αγωνιζόμενοι" για τα «αδέρφια» τους (ρωτήσανε τις μάνες τους άραγε;) τους λαθρομετανάστες και βέβαια για πορεία ούτε λόγος! Ο ορισμός της αυτογελοιοποίησης!


Πυρήνας Αγρινίου






ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΪΔΗΣ


ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


Aργά σήμερα το απόγευμα ο Εισαγγελέας άφησε ελέυθερο τον Στοΐδη που πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα. Λύθηκε έτσι και η απορία του taxalia για το ποιός θα ταΐζει τολυκόσκυλο τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο. Δείτε αναλυτικά τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι του, που έχει μετατρέψει σε φρούριο με περιφράξεις, ψηλά δέντρα και κάμερες ασφαλείας...


Τελικά με τόσα που βρήκε η Αστυνομία εκεί μέσα γιατί συνεχίζουμε να μιλάμε για σπίτι και όχι για γιάφκα;


ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ‏ ΟΥΤΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ! ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΙΓΟΣ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!





1) Στην αρχή γέμισες τα Εξάρχεια με αστυνομία, νομίζαμε ότι έχεις τη θέληση να πάψει στην Ελλάδα και δη στην πρωτεύουσα της χώρας να υπάρχουν άβατα. Το χειροκροτήσαμε αλλά στο πρώτο νταντά που σου έκανε ο Γιωργάκης υποχώρησες σαν ξεπουπουλιασμένη κοτούλα. Ούτε 10 μέρες δεν άντεξες! Είσαι λίγος, παραιτήσου.


2)Βγήκες τότε και είπες ότι όποιος αστυνομικός δεν σέβεται τον πολίτη θα φεύγει την ίδια ώρα. Τι σημαίνει όποιος αστυνομικός δε σέβεται τον πολίτη; Μάλλον νομίζεις ότι η αστυνομία κερνάει καφεδάκι με περγαμόντο. Δε σε ενδιαφέρει καθόλου και ο σεβασμός του πολίτη στον αστυνομικό προφανώς. Είσαι λίγος, παραιτήσου.


3)Τι δουλειά είχε η αναφορά στις φιλίες των αστυνομικών; Γιατί απαγορεύεται να έχει ένας αστυνομικός φιλία με κάποιον χρυσαυγίτη και θα πρέπει για το λόγο αυτό να τιμωρείται με απομάκρυνση; Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στις πολίτες (και οι αστυνομικοί πολίτες δεν είναι;) της χώρας αυτής να έχουν φιλίες με όποιον θέλουν αυτοί; Δηλαδή όποιος αστυνομικός έχει φιλίες με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με κουκουλοφόρους δεν θα απομακρύνεται; Γιατί αυτός ο διαχωρισμός; Είναι περισσότερο φασίστες οι χρυσαυγίτες από τους κουκουλοφόρους και τους ΣΥΡΙΖΙώτες; Είσαι λίγος, παραιτήσου.


4) Γιατί η Χρυσή Αυγή πρέπει να κηρυχτεί εκτός νόμου και δεν πρέπει να κηρυχτεί εκτός νόμου και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ΕΕΚ, το ΜΛ-ΚΚΕ το ΚΚΕ-ΜΛ το ΟΑΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ που υποστηρίζουν και υποθάλπουν την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό, το αντάρτικο πόλεων και την κατάλυση του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας; Και ποιος σου δίνει το δικαίωμα και από τη θέση ακόμα του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως να ζητάς την κήρυξη εκτός νόμου κάποιου νόμιμου πολιτικού κόμματος; Παρεμβαίνεις στο έργο της δικαιοσύνης; Από πού πηγάζει το δικαίωμα σου αυτό; Είναι ή δεν είναι μόνο ο Άρειος Πάγος αρμόδιος να ελέγχει και να νομιμοποιεί ή όχι, πολιτικά κόμματα; Προς τι λοιπόν αυτές οι φαμφάρες και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Είσαι λίγος, παραιτήσου.


5)Ερχόμαστε στην τελευταία περίπτωση με τον κύριο Μήτσο Παπαχρήστο. Δηλαδή επειδή ο κύριος αυτός ήταν εκφωνητής του σταθμού στο Πολυτεχνείο, έχει το ελεύθερο να μας πηδήξει κιόλας και είναι και υπεράνω των νόμων; Η παρουσίαση ενός βιβλίου αποτελεί και αυτό , άβατο; Ποιος το λέει αυτό; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Οι αστυνομικοί δέχτηκαν ξαφνική επίθεση από κουκουλοφόρους με καδρόνια και πέτρες και οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν μέχρι εκεί που κρύφτηκαν.


Που κρύφτηκαν; Μέσα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (που αλλού;) για την παρουσίαση ενός θολοπροοδευτικού μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρικού και ρεβανσιστικού βιβλίου…. Δηλαδή επειδή κατέφυγαν σκόπιμα εκεί (για να σε ξεβρακώσουν μέσω του ΣΥΡΙΖΑ) οι εγκληματίες που λίγο πριν είχαν επιτεθεί στην αστυνομία, οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να εισέλθουν στην εκδήλωση για να τους συλλάβουν; Μωρέ τι μας λες; Που τα έχεις δει αυτά γραμμένα; Είσαι λίγος, παραιτήσου.


6)Παρατήρησα ότι ο κύριος Παπαχρήστος προσπάθησε να βγάλει βιαίως το κράνος του αστυνομικού με το αιτιολογικό που υιοθέτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελαν να δουν με ποιους μιλάνε! Αλήθεια; Πρώτα πρώτα οι αστυνομικοί της ομάδας Δ μετακινούνται με μοτοσυκλέτες και φορούν κράνη. Βρισκόμενοι σε αποστολή και εκτελώντας διαταγές, θα πρέπει να ξεγυμνώνονται από την εξάρτηση τους για να μπορούν να συνομιλούν με ΣΥΡΙΖΙώτες; Θα πιάσουμε τώρα και κουβεντούλα με όσους υποθάλπουν κουκουλοφόρους εγκληματίες και τρομοκράτες; Αλήθεια ο Τσίπρας και ο Παπαχρήστος που τόσο πολύ θέλουν να βλέπουν το πρόσωπο αυτού που συνομιλούν μαζί τους, γιατί δεν ζήτησαν ποτέ ούτε τράβηξαν την κουκούλα κάποιου αναρχα κουκουλωτού; Προφανώς δεν χρειάζεται να την τραβήξουν, τους γνωρίζουν προσωπικώς για να μην πω ότι είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι… Ποιο ήταν λοιπόν το λάθος της Αστυνομίας; Είσαι λίγος, παραιτήσου.


7) Και τώρα το σημαντικότερο. Με ποιο δικαίωμα ζήτησες και πέτυχες την απελευθέρωση των προσαχθέντων; Ήταν δική σου αρμοδιότητα κάτι τέτοιο; Ποιος νόμος σου δίνει αυτό το δικαίωμα; Είσαι μήπως ανακριτής ή εισαγγελέας για να αποφασίζεις ποιος προσαγόμενος ή συλληφθείς θα απελευθερώνεται ή όχι; Ο Τσιατούρας ως αρχηγός της Αστυνομίας τόσα χρόνια απεδείχθη πολύ λίγος εκ των πραγμάτων αλλά σε τι έφταιγε σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό για να καρατομηθεί; Πες ότι έψαχνες την αφορμή και άσε τώρα τα σάπια. Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να πράξουν το καθήκον τους και να συλλάβουν αυτούς που προηγουμένως τους είχαν επιτεθεί; Είσαι πολύ λιγότερος από τον Τσιατούρα που παραίτησες. Παραιτήσου!


8) Ζήτησες συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί; Εκπληρώνεις συμβόλαια μαζί τους; Έχεις τέτοιες φιλίες; Είναι κακό το να έχεις φίλους Χρυσαυγίτες και καλό το να έχεις φίλους ΣΥΡΙΖΙώτες ε; Τι είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Είναι υπεράνω των νόμων της τάξης και της ασφάλειας; Ποιος το λέει αυτό; Ο μεταπολιτευτικός αριστερίστικος κομπλεξαρισμός που σε δέρνει μαζοχιστικά μάλιστα; Ούτε 10 μέρες δεν άντεξες! Είσαι τραγικά λίγος, παραιτήσου!




Και δεν θα αναφερθώ διεξοδικά στο ότι επιθυμείς λαθρομετανάστες μέσα στην αστυνομία. Από πού και ως που κάποιος λάθρα και παράνομα εισερχόμενος σε μία χώρα, τον νομιμοποιούν και όχι μόνο δεν τον απελαύνουν αλλά και τον προσλαμβάνουν σε δημόσια υπηρεσία και μάλιστα ασφαλείας;


Συμβαίνουν αυτά σε κάποιο άλλο κράτος; Στην Γαλλία την Αγγλία και την Ολλανδία έχουν προσλάβει παράνομους λαθρομετανάστες στις αστυνομίες τους ή απλά προέρχονται αυτοί από τις χώρες αποικίες τους οι οποίοι και αυτομάτως λαμβάνουν την υπηκοότητα έτσι και αλλιώς λόγω του αποικιοκρατικού καθεστώτος που είχαν επιβάλλει στα κράτη αποικίες; Η Ελλάδα είναι το ίδιο; Υπήρξε ποτέ αποικιοκρατικό κράτος για να επικαλείστε την Αγγλία, την Γαλλία και την Ολλανδία για να δέσετε το έγκλημα μειοδοσίας σας; Απίστευτα πράγματα…



ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ...


πηγη


ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ''ΠΟΜΑΚΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ''!!!


Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Θράκη και η αποτυχία του τούρκου πράκτορα-προξένου Μουσταφά Σαρνίτς να προωθήσει τέσσερις (4) μουσουλμάνους – «τούρκους» βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δημιούργησαν την ανάγκη μεταστροφής των σχεδίων της Άγκυρας προς τον παράγοντα εκείνο που είχε καλοσχεδιασθεί και είχε επιμελημένα προετοιμασθεί ως η «εναλλακτική λύση» προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της Κοσοβοποίησης της Θράκης.


Εδώ και καιρό, έχουμε επισημάνει έναν ακόμη πράκτορα* του Προξενείου της Κομοτηνής (γηγενή μουσουλμάνο Πομάκο) της Ελληνικής Θράκης, ο οποίος κατάφερε να διεισδύσει στους χώρους δραστηριοποίησης των Πομάκων και συγκεκριμένα σε χώρους όπου αναπτύσσονται δράσεις και αντιδράσεις κατά του εκτουρκισμού της Θράκης αλλά και κατά της τουρκοποίησης των μουσουλμάνων κατοίκων της ακριτικής αυτής περιοχής.

Η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου πράκτορα στους συγκεκριμένους χώρους έχει γίνει μεθοδικά και αφού κατάφερε να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κύκλου στον οποίο εισήλθε έχει αρχίσει αργά αλλά σταθερά να διασπείρει μία δυναμική και μία τάση δυναμικής αλλά και ανεξάρτητης παρέμβασης του Πομακικού στοιχείου απέναντι στην «μητέρα πατρίδα» Τουρκία.

Η αραιές αναφορές περί ενωμένων Ελλήνων Πομάκων, μεταλλάσσονται αργά αλλά σταθερά σε αναφορές μίας Πομακικής δύναμης (ή Πομακικού Κινήματος) η οποία δρα ανεξάρτητα από το Ελληνικό κράτος προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των μουσουλμάνων Πομάκων Θρακών. Τελευταία απόδειξη για την δυναμική αυτή τάση είναι η μετάβαση και η εκπροσώπηση των Πομάκων της Θράκης στην τελευταία συνδιάσκεψη του ΟΑΣΕ στην Βαρσοβία, όπου υπήρξε και μία «σύγκρουση» με την τουρκική διπλωματική αντιπροσωπεία…

Όμως, αν και οι Ελληνικές κυβερνήσεις φέρουν μεγάλες ευθύνες για την δημιουργηθείσα «τάση» και την ανεξαρτησία κινήσεων που αυτή έχει αναλάβει, χωρίς καμία συνεννόηση με Έλληνες διπλωμάτες, η Τουρκία επιταχύνει πλέον τις κινήσεις του συγκεκριμένου της πράκτορα, ο οποίος αναφέρεται πλέον σε «Πομακικό Κίνημα»!!!

Η συνέχεια εδώ

Απιστευτες τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή Κάππαρη.. εδω οι πολιτικοι ασχολουνται ακομα με τα πρακτορακια του σορος και τους κανουν τα χατηρια..


Οι μογγολοι Αττίλες προέκτειναν την κατοχή στη θάλασσα της Αμμοχώστου

Ευτυχώς που πήγε ο Έλληνας Υπ. Εξ. Γιώργος Παπανδρέου!






Μετακίνησαν τις σημαδούρες και περιπολούν για να επιβάλουν τον ετσιθελισμό τους. Το θέμα που είναι πολύ σοβαρό και το χειρίζεται το Υπουργείο Εξωτερικών. Δεν αποκλείεται διάβημα στα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας....


Οι κατοχικές Αρχές σε μια άκρως προκλητική τους ενέργεια, μετακίνησαν τις σημαδούρες στη θαλάσσια Περιοχή Κάππαρη, στην Αμμόχωστο, προς ανατολάς. Με την επιθετική προκλητική τους ενέργεια, περιορίζουν το χώρο ελεύθερης πρόσβασης των ακταιωρών της Δημοκρατίας και των αλιευτικών.

Στην περιοχή υπήρξαν και στο παρελθόν προστριβές, όταν οι ντόπιοι ψαράδες παρενοχλούντο από τους εισβολείς. Αυτή τη φορά, όμως, η μετακίνηση των σημαδούρων έγινε εκατοντάδες μέτρα προς τα δεξιά, περιορίζοντας την ελεύθερη θάλασσα και το άνοιγμά της στο πέλαγος.

Αυξήθηκαν, δηλαδή, οι μοίρες της γωνίας, όπως σύρεται η νοητή γραμμή του διαχωρισμού από την ξηρά. Η πειρατική ενέργεια των Τούρκων, σε περίοδο συνομιλιών, έχει καταγραφεί από την Εθνική Φρουρά. Το Υπουργείο Άμυνας ενημέρωσε σχετικά το Υπουργείο Εξωτερικών που προβαίνει σε παρασκηνιακές παραστάσεις μη αποκλειομένης και της καταγγελίας στα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το θέμα έφερε στο φως την περασμένη Παρασκευή η εφημερίδα «Το κυπριακό Ποντίκι» αλλά οι Αρχές προσπάθησαν να το κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους μέχρι να ολοκληρώσουν τη διερεύνησή του. Δεν εκτιμήθηκε εξαρχής η σοβαρότητα της κατάστασης που επιχειρεί να επιβάλει η τουρκική πλευρά.


Το υπερ-κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και ο “σκληρός” Υπουργός

MITSOS2

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ (”ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”… ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 1821, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ Ή ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ(…) ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είχε από την πρώτη στιγμή εκφράσει την πεποίθηση ότι το “Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη” μπορεί να άλλαξε όνομα, καμία όμως διαφοροποίηση δεν πρόκειται να υπάρξει με την προηγούμενη (ανύπαρκτη) πολιτική της ΝΔ σχετικά με την δημόσια τάξη.


Οι δηλώσεις Χρυσοχοίδη απευθύνονταν μονάχα σ’ ένα στενό κομματικό/πολιτικό ακροατήριο με σκοπό να καθησυχαστούν όσοι έχουν έρθει στα όριά τους με την ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητας.


Την ίδια ώρα που ακούγονταν οι τυμπανοκρουσίες για “κατάργηση του αβάτου των Εξαρχείων”, στην Θεσσαλονίκη άγνωστοι έκαναν ρημαδιό μεγάλο αριθμό καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ εμφανίστηκε μία νέα οργάνωση με το εύγλωττο όνομα “Σχεδιαστές Υψηλής Καταστροφής”. Γιαυτό το γεγονός ο Χρυσοχοιδης έκανε τον κινέζο τσιν τσαν ...


Το κράτος του ΠΑΣΟΚ, όπως και παλαιότερα αυτό της ΝΔ, άγονται και φέρονται πλήρως από το γνωστό “προοδευτικό” σύμπλεγμα εξουσίας στο οποίο αλωνίζουν οι αναρχικοί και καθοδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνουν και τα σημερινά γεγονότα με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Β. Τσιατούρα. Μετά από καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για… αστυνομική αυθαιρεσία αναγκάστηκε ο κατά τα άλλα “σκληρός” Χρυσοχοίδης να αποπέμψει τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη (!!!) από όσους προσήχθησαν χθες στην ΓΑΔΑ.


Για την ιστορία, οι προσαγωγές αυτές έγιναν μετά την επίθεση αναρχικών σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος το βράδυ της Τετάρτης όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν επειδή οι αστυνομικοί… τόλμησαν να μπούνε σε βιβλιοπωλείο για τον εντοπισμό των δραστών. Η σημαντική (όπως αποδείχθηκε) λεπτομέρεια ήταν πως εκεί γινόταν παρουσίαση βιβλίου κάποιου αριστερού και αυτοί που συνελήφθησαν ανήκαν στον “προοδευτικό” χώρο. Μετά από αυτό αναρωτιούνται κάποιοι ποιός κυβερνάει αυτή τη χώρα!


EKTAΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΣΤΟΪΔΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ "BULGARMAK"


ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ... TOY BΡHKAN ΟΠΛΑ, ΣΦΑΙΡΕΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "
ΣΤΟΧΟ"

Ο γνωστός ανθέλληνας και βουλγαρόριζος Στοίδης, ιδρυτής και διαχειριστής του εμετικού boulgarmak.org βρισκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο σπίτι του στην οδό Σαρανταπόρου πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας, βρέθηκαν όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα τουκάρεφ, αρχαία αντικείμενα και τρείς ανθρώπινες νεκροκεφαλές... Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώνουμε!



ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!!!


Η προανάκριση τελείωσε και αύριο το πρωί ο Στοΐδης πάει στον Εισαγγελέα μέσω Σκύδρας όπου θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια του εκεί Αστυνομικού τμήματος. Δεν φοβούνται τίποτα και τον πάνε αλλού, απλά στην Έδεσσα τα κρατητήρια βρίσκονται υπο ανακαίνιση. Στην φωτογραφία (ΝΑΙ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΪΔΗΣ) ο συνταξιούχος του Δημοσίου και γνωστός ανθέλληνας είναι ξεκαθαρος. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα κυκλαδίτικο αρχαίο γλυπτό με ένα από τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του. Για να ξέρετε όμως τι δουλειές έκανε ο Στοϊδης πριν ανακαλυφθεί το διαδίκτυο να αποκαλύψουμε τα εξής.
...

Πριν πολύ πολύ καιρό είχε κατασκευάσει μια πέτρινη βουλγαρική επιγραφή την οποία και έθαψε σε σημείο του υψώματος 606 πάνω από την Έδεσσα. Μετά από μερικά χρόνια ξέθαψε την πλάκα για να "αποδείξει" την βουλγαρική παρουσία στην περιοχή αλλά μόνο ξύλο δεν έφαγε αφού οι ειδικοί αποκάλυψαν αμέσως την κομπίνα... Τέτοιος άνθρωπος είναι ο Στοΐδης και οι ιστορίες που έχουμε να σας πούμε για αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο είναι ατέλειωτες! ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΩΠΙΝΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤIΣ ΗΘΕΛΕ ΑΡΑΓΕ;



Σχόλιο:Διαβάστε ποιος είναι ο Στοΐδης, ποια η δράση του και ποιοι οι υποστηρικτές του.

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ

Βουλγαρική οργάνωση με έδρα την Έδεσσα ζητάει αλλαγή συνόρων

Τον επισκέφθηκε και ο Αμερικανός πρόξενος ο oποίος εντυπωσιάστηκε από την προπαγάνδα του μέσω της ιστοσελίδας του και του έδωσε τα ... εύσημα λέγοντας μάλιστα πως θα είναι σε επαφή μαζί του.

Ο Αμερικανός πρόξενος "στήνει" μειονότητες στη Βόρεια Ελλάδα

Πιστός υποστηριχτής του Στοΐδη και της Βουλγαρικής προπαγάνδας ο "Ιός" της Ελευθεροτυπίας και φυσικά το Indymedia του Soros

Ο "ΙΟΣ"(Ελευθεροτυπία) ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

INDYMEDIA & BULGARMAK: ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ

Είναι τελικά Κυβέρνηση Κουκουλοφόρων.


Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται. Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί μόνο μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κουκουλοφόρων.

Μετά τα ραντεβού του υπουργού προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη με τον μαφιόζο Πακιστανό λαθρεμπόρων ανθρώπων, που τον καταζητεί η Ιντερπόλ, τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που κυνήγησε τις Αφρικανές ιερόδουλες, και τη συγνώμη προς τους πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. εισηγήθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο την κατάργηση της νομοθετικής διάταξης για την κουκούλα.

Η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, όπως ανέφερε, ο κ. Καστανίδης, ήταν προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης, ενώ η σχετική διάταξη θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, απολύουν χιλιάδες πραγματικά Ελληνόπουλα, που δούλευαν ανασφάλιστα στο δημόσιο τομέα, και προσλαμβάνουν επόπτες της μαφίας μέσα στα αστυνομικά τμήματα.
Οι «σοσιαλιστές» , μέσα σε δύο εβδομάδες, ανακοίνωσαν ότι δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες, άφησαν ελεύθερους 1200, που ήταν για απέλαση, ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρηθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς, κατάργησαν τη διάταξη για την κουκούλα, και δεν καταργούν το διόδια των εργολάβων. Ταυτόχρονα κορόιδεψαν 20.000 ανθρώπους που έστειλαν βιογραφικά για 80 θέσεις γενικών γραμματέων,και ο κρατικικός μηχανισμός περιμένει τον διαγωνισμό για να δουλέψει.Οι γυναίκες θα πάρουν σύνταξη στα 65.

Οσοι τους ψήφισαν θα τραβούν πιστεύω τα μαλλιά τους.
Το 43% έδωσε αυτοδυναμία στην κουκούλα, στον Πακιστανό λαθρέμπορο ανθρώπων, και τον ΣΕΒ

«Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα». δήλωσε ο (πασόκος) πρόεδρος του πράσινου ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.

«Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος» πρόσθεσε.
Τους εθνικούς στόχους επομένως τους βάζει ο πράσινος ΣΕΒ.

Τώρα είναι αργά. Το λάθος έγινε.
Ας κοιτάξουν να το διορθώσουν στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Μαύρο στους πασοκοκουκουλοφόρους.
Μαύρο στους πασοκολαθρομετανάστες.
Μαύρο στο βαθύ Πασοκ των τραπεζιτών και του ΣΕΒ.
Μαυρο στους Πασοκοαπατεώνες!


Λευτεριά στους Ελληνες!
Εθνική αντίσταση τώρα!

Ξέρετε γιατί!

«Αυτό είναι το παγκοσμιοποιημένο ελλαδιστάν με τα αφύλαχτα σύνορα και την ασυδοσία στην λαθρομετανάστευση.»

Συνελήφθη σήμερα στα Πατήσια και στη Ν. Χαλκηδόνα σπείρα αλλοδαπών η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στη χώρα μας.: Συγκεκριμένα η σπείρα αποτελούταν από έξι Σύριους, έναν από το Μπαγκλαντές, έναν Σουδανό και μια Ρουμάνα στην κατοχή των οποίον βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 135 κιλά ηρωίνης. Η σπείρα είχε διασυνδέσεις με Τουρκία από την οποία εισήγαγαν την ηρωίνη. Επίσης στα σπίτια των εγκληματιών βρέθηκαν όπλα, σφαίρες, πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια ενώ τα 135 κιλά ηρωίνης με τη νόθευση που θα προκαλούσαν στο εργαστήριο θα έφτανε τα 700 κιλά.

Αυτό είναι το παγκοσμιοποιημένο ελλαδιστάν με τα αφύλαχτα σύνορα και με την ασυδοσία στην λαθρομετανάστευση. Τον κύριο Χρυσοχοίδη και τους λοιπούς «φραγκάτους» αντιρατσιστές τους ενδιαφέρει να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ενώ δεν δίνουν δεκάρα για την ελληνική νεολαία που πεθαίνει καθημερινά στις πλατείες.

Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα



Να γίνουμε όλοι λαθρομετανάστες! Πάμε…

Μαθαίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τους σχεδιασμούς του υπουργού Προστασίας του (ξένου) Πολίτη, αισθάνομαι επιτακτικά την ανάγκη να μεταβληθώ σε λαθρομετανάστη.


Όχι, δεν θέλω να γίνω λαθρομετανάστης στην Βραζιλία, στην Ουγκάντα, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία ή στην Αλβανία.

Πρέπει να γίνω λαθρομετανάστης στην Ελλάδα, γιατί έχω κι εγώ δικαιώματα, σαν πολίτης, να ζητήσω να γίνω κάτι που δεν είμαι, κάτι καλύτερο από αυτό που είμαι, κάτι που θα μου δώσει μέλλον στον τόπο που ζω και στον οποίο θέλω να ζήσω πλέον ως λαθρομετανάστης.

Τα δικαιώματα των πολιτών του κόσμου, είναι σαφέστατα λιγότερα από τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι δικαιούνται να ζήσουν καλύτερα από όλους, να τους χορηγηθούν ευκολίες περισσότερες από τους άλλους, να τους δοθεί ασφάλιση, υγειονομική περίθαλψη, εργασία (και όχι απασχόληση), αλλά και σπίτι.

Εγώ είμαι ένας άνεργος Έλληνας πολίτης μέσα στην ίδια μου την χώρα. Χωρίς σπίτι και χωρίς κανένα μέλλον. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο υπουργός Προστασίας του (ξένου) Πολίτη δεν προστατεύει εμένα, αλλά τους λαθρομετανάστες!

Γιατί να μην έχω κι εγώ, όχι σαν άνθρωπος, αλλά σαν λαθρομετανάστης, μία ευκαιρία να ζήσω καλύτερα και να μου λύσει ο υπουργός τα προβλήματά μου;

Γιατί να μην μπορώ να αισθάνομαι ασφαλής, υπό την πλήρη προστασία της αστυνομίας, η οποία θα φοβάται μην πέσω και χτυπήσω και κατηγορηθούν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να χάσουν την δουλειά τους και να προσληφθώ εγώ στη θέση τους;

Γιατί να μην εξασφαλίσω την σύνταξή μου σε ένα κράτος στο οποίο δεν έχω προσφέρει τίποτε άλλο από προβλήματα κι αυτό μου γυρίζει και το άλλο μάγουλο (όπως ο κάθε καλός χριστιανός) και μάλιστα με «αποζημιώνει» με 2.000 ευρώ;

Γιατί να μην μπορώ να γίνω κι εγώ ένας λαθρομετανάστης μέσα σε όλους τους άλλους και να εξασφαλίσω έτσι καλύτερο τρόπο ζωής από τους ηλίθιους ντόπιους, από τους Έλληνες, που πληρώνουν φόρους για να γεύομαι τις φροντίδες του κράτους ενώ οι ίδιοι κοντεύουν να γίνουν φτωχότεροι και από τον φτωχότερο λαθρομετανάστη;

Πού μπορώ να απευθυνθώ ώστε να πολιτογραφηθώ ως Πακιστανός, Αφγανός, Ιρακινός, Ιρανός ή ότι άλλο χρειαστεί για να με προσέξει ο υπουργός, ο πρωθυπουργός, τα ΜΜΕ, οι διάφοροι ψυχοπονιάρηδες σύλλογοι και σωματεία και να μου δώσουν την ευκαιρία να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη, του Έλληνα πολίτη δηλαδή;

Ποια πόρτα πρέπει να χτυπήσω για να βγάλω μία κάρτα εισόδου που θα με νομιμοποιεί ως λαθρομετανάστη;

Μήπως θα πρέπει να βγαίνω τα βράδια και να συχνάζω σε παράξενα στέκια, όπου ψάχνουν για λίγη ζεστασιά κάποιοι επώνυμοι;

Μήπως θα πρέπει να τρέχω σε πορείες φονταμενταλιστών μουσουλμάνων και να απειλώ τις περιουσίες και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών;

Μήπως θα πρέπει να γνωρίσω ανθρώπους που εργάζονται μεθοδικά για την καταστροφή της Ελλάδας;

Μήπως θα πρέπει να δηλώσω πολιτικός πρόσφυγας, πεινασμένος και ατιμασμένος, για να με λυπηθεί ο υπουργός Προστασίας του (ξένου) Πολίτη ή ο άλλος υπουργός που με θέλει να ψηφίσω στις επόμενες δημοτικές εκλογές;

Μήπως άραγε θα πρέπει να πουλάω παράνομα cd, να εκδίδω στην πορνεία κάποιες αλλοδαπές ή να εμπορεύομαι διάφορες «σκόνες»;

Πρέπει να γίνω λαθρομετανάστης κατεπειγόντως...

Πείτε μου, κάποιος από όλους εσάς, που πρέπει να πάω; Είναι η ευκαιρία μου να πάρω όλα όσα ποτέ δεν ονειρεύτηκα, αλλά εδώ, στην Ελλάδα, μου τα προσφέρουν μόνο αν είμαι λαθρομετανάστης. Και τα καλύτερο από όλα είναι πως τα προσφέρουν μόνο στους λαθρομετανάστες, ως αποκλειστική «υπηρεσία»…

Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στη χώρα που με γέννησε, με πούλησε και με αγόρασε, στη χώρα που με εξευτέλισε και αφού με εκμεταλλεύτηκε με πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια.

Θέλω να γίνω λαθρομετανάστης στον τόπο που οι προγονοί μου αγωνίστηκαν να κρατήσουν δικό τους, αλλά σήμερα κάποιοι άλλοι τον παραδίδουν ελέω ψήφων και… «ανθρωπισμού» στους «δυστυχείς» λαθρομετανάστες…

Θέλω κι εγώ μία ευκαιρία, έστω και σαν λαθρομετανάστης. Θέλω την ευκαιρία που δεν μου δόθηκε ποτέ, σε όλα τα χρόνια που ήμουν Έλληνας πολίτης… Είναι άραγε τόσο κακό να θέλω να εξασφαλιστώ δηλώνοντας λαθραίος μέσα στην ίδια μου την πατρίδα;

Κύριε πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ Προστασίας του (ξένου) πολίτη, αιτούμαι της επίσημης μεταβολής μου από έλληνα πολίτη σε λαθρομετανάστη. Το αιτούμαι επειδή η χώρα μου, η πατρίδα μου, η κυβέρνησή μου με κυνηγάει και σκοπεύει στην ολοκληρωτική εξαφάνισή μου.

Η ικανοποίηση του αιτήματός μου πρέπει να είναι άμεση, για να μπορέσω επιτέλους να νιώσω την έννοια της δημοκρατίας σε αυτό το κράτος, αλλά και για να απολαύσω πλέον την ισότητα και την ισονομία μεταξύ των πολιτών, που τόσο πολύ έχω στερηθεί λόγω των λατρευτών σας λαθρομεταναστών…

Αφήστε με να πάψω να είμαι ένα δυστυχισμένο κορόιδο, ένας χωρίς μέλλον έλληνας και κάντε με επιτέλους έναν ευτυχισμένο και με λαμπρό μέλλον λαθρομετανάστη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι...

Κωνσταντίνος

πηγή:
Ας μιλήσουμε επιτέλους

Επειδή μας έχουν ζαλίσει με τον Παπαχρήστο απο χθές.........


Ο Παπαχρήστος έρχεται από πίσω και απρόκλητα επιτίθεται στον αστυνομικό προσπαθώντας να του βγάλει το κράνος.

OYΔΕΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ.ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ........


ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ KAI KAΘΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ)

ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ(ΚΡΑΝΟΣ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ;

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ.

Το βίντεο και η συνέχεια εδώ

"Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε..."



"Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε..."

Φέρεται να είπε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαχρήστος
σε Αστυνομικό ενώ ταυτόχρονα επεχείρησε να του βγάλει το κράνος εξάρτημα της στολής του.

Είναι από το επεισόδιο στα Εξάρχεια μετά από την επίθεση κουκουλοφόρων σε ομάδα Αστυνομικών όταν εκείνοι
έξω από τον χώρο του βιβλιοπωλείου όπου ευρίσκοντο
οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προέβαιναν σε προσαγωγές υπόπτων.

Βγήκαν τα παλληκάρια του Τσίπρα και προσπάθησαν
να αποτρέψουν τις συλλήψεις.
Πολύ σωστά τους πήγαν όλους στην ΓΑΔΑ.

Τώρα για το "ξέρεις ποιός είμαι εγώ..."

Ναι εγώ ξέρω... ο νεαρός Αστυνομικός δεν σε ξέρει...

Θα έπρεπε;

Eίσαι ένας ακόμα που εξαργύρωσε το μικρόφωνο του
"Εδώ Πολυτεχνείο..." για να γίνει γνωστός.

Δημοσιογράφος, συγγραφέας κ.λ.π.

Πόσα βιβλία θα πούλαγες διαφορετικά και ποιός
Εκδοτικός Οίκος θα σε γνώριζε;

Υπάρχουν πολλές καλύτερες πένες σε συρτάρια
γιατί δεν έχουν κουπόνια να εξαργυρώσουν.

Το δεύτερο μικρόφωνο μετά την Δαμανάκη εξαργυρώθηκε
και αυτό.

Το έχω ξαναγράψει ότι υπήρχαν πολλοί αφανείς αγωνιστές
εκείνα τα χρόνια και από όλες τις παρατάξεις που δεν
αντάλλαξαν τα κουπόνια του αγώνα αργότερα με την
μεταπολίτευση.

Ποιός είσαι;

Τίποτα το ιδιαίτερο!

Κάποιοι θέλουν να καταργηθούν τα κράνη των Αστυνομικών
που φοράνε τα ΜΑΤ και οι Ομάδες ΔΕΛΤΑ όταν επιχειρούν

για να αναγνωρίζονται είναι η δικαιολογία.

Και ερωτώ από ποιούς;

Από αυτούς που θα τους περιμένουν το βράδυ έξω από τα σπίτια τους;

Και πώς θα προστατεύονται από τις επιθέσεις;

Εκτός αν η Αστυνομία προσλάβει Ράμπο και Σβαρτσενέγκερ
που δεν χρησιμοποιούν κράνη!


Πηγή:Greekalert

Θέλεις να μην συλλαμβάνεσαι; Γίνε κι εσύ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ




ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Και ΠΑΣΟΚιστανός ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ εις το ΠΗΛΙΚΙΟΝ !!

Η είδηση είναι από το www.in.gr, και την μεταφέρω αυτούσια:

"Το βράδυ της Τετάρτης πεζή περιπολία αστυνομικών δέχθηκε επίθεση με πέτρες και τούβλα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος.
Στη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των νεαρών, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν σε βιβλιοχώρο στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου γινόταν παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη Η Αριστερά και ο κακός ο λύκος.
Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τον συγγραφέα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαχρήστο, το μέλος του ΣΥΝ Στέλιο Ελληνιάδη και έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπαχρήστου υπήρξε βασικός εκφωνητής στη διάρκεια της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το 1973.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι και ζήτησε να διερευνηθεί ποιός έδωσε την εντολή για αυτές τις προσαγωγές."



1ο συμπέρασμα και κορυφαίο: Ο υπουργός, μόλις πληροφορείται ένα συμβάν το οποίο δεν του αρέσει, μπορεί και παρεμβαίνει. Και μάλιστα, διατάσει και την απελευθέρωση των συλληφθέντων!!!

2ο συμπέρασμα: Απαγορεύεται να προσαχθεί κάποιος, αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη χειρότερα, αν είναι και της γενιάς του Πολυτεχνίου, η προσαγωγή του αποτελεί "έγκλημα καθοσιώσεως"! Και δεν μιλάμε για συλλήψεις, έτσι; Για προσαγωγές μιλάμε. Φανταστείτε να τους είχαν συλλάβει κιόλας. Γι'αυτό λοιπόν, εμπρός στην Κουμουνδούρου όλοι, να αποκτίσουμε κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και να μπορούμε να τα σπάμε, να βρίζουμε χυδαία τους Αστυνομικούς και να έχουμε και ασυλία.

3ο συμπέρασμα: Λέξη για την επίθεση κατά των Αστυνομικών που προηγήθηκε. Ο νέος ανθύπατος υπουργός, εκτός από τον προσδιορισμό "υπουργός Προστασίας του Λαθρομετανάστη", δεν θα αργήσει σε λίγο καιρό να πάρει και τον προσδιορισμό "υπουργός του Κουκουλοφόρου".

πηγή:
dexiextrem

Κάτω τα ξερά σας από το «Όχι»



Δεν ήταν δικοί σας πρόγονοι.

Γι’ αυτό μην τρέξετε τις επόμενες ημέρες να βγάλετε από τα κομματικά σας μπαούλα τις γαλανόλευκες και μην γυαλίζετε τους ιστούς. Μην ψάχνετε τα πρωτόκολλα για το πού θα καθίσει ο καθένας από εσάς στις δεξιώσεις που θα χλαπακώσετε τόσο όσο θα έφθανε να ταϊστεί ο πληθυσμός της Αθήνας για όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Μην κάνετε τον κόπο να μάθετε παπαγαλία τον λόγο που θα σας γράψουν (για άλλη μια φορά) για το τι ήταν το «ΟΧΙ» γιατί αυτή η λέξη δεν μαθαίνεται. Αυτή την λέξη καλά θα κάνετε να μην την ακουμπήσετε ούτε με ένα από τα δειλά και τιποτένια κύτταρα του εγκεφάλου σας. Αυτή την λέξη δεν την αξίζετε. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε ούτε και οι παραπέρα. Καλύτερα μάλιστα στις δημόσιες υπηρεσίες το τριήμερο του «εορτασμού» η σημαία να είναι μεσίστια. Θρήνο να ορίζει και όχι γιορτή διότι την χώρα αυτή που σας κανάκεψε χρόνια τώρα την έχετε ξεφτιλίσει.

Το «Όχι» δεν πρέπει να το ξεστομίσουν για πολλοστή φορά οι Yes men. Για ποιο «Όχι» θα μιλήσετε; Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Νέας Μακεδονίας; Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Θράκης και του Αιγαίου; Για το «yes» στο σχεδίου Ανάν ή στα μπακαλόχαρτα του Αλμούνια;

Οι πρόγονοι που είπαν «Όχι» δεν γέννησαν παιδιά που λένε συνεχώς «Ναι». Γιατί εκείνο το «Όχι» δεν το είπαν πολιτικοί. Οι πολιτικοί το ’40 το είπαν και το ’44 το ξείπαν. Για να μην αναφέρουμε τους πολιτικούς «άνδρες» της Ελλάδας επί γερμανικής κατοχής. Το «Όχι» για τους Έλληνες κρατάει 69 χρόνια αλλά οι πρόγονοι τους οποίους εσείς μιμείστε το πωλούσαν φθηνά ανάλογα με το τι θα κονομούσαν στην κάθε θητεία τους. Κανένας νοήμων Έλληνας δεν ζήτησε τα τραβηγμένα προς δεξιά και βόρεια σύνορά του πίσω, αλλά κανένας επίσης από αυτούς δεν ανέχεται άλλο ζόρισμα στην αξιοπρέπειά του. Τι νομίζετε ότι είναι το όνομα και το σύνορο; Είναι αυτό που δεν πρόκειται κανένας Yes man να καταλάβει: Συναισθηματικός προσδιορισμός.

Άντε λοιπόν να γιορτάσετε την 4η Ιουλίου της mama America, την 21η Απριλίου των ηλιθίων, την 4η Αυγούστου των ναζιστοθρεμένων, την 25η Οκτωβρίου των «καλός ο κομμουνισμός αλλά το μπρέργκερ καλύτερο» και οι οικολόγοι να μαζέψετε μαργαρίτες μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο να ορίσει ημέρες εορτασμού μειονοτήτων Ελλάδας. Ανδρείκελα δεκαετίες ολόκληρες είσαστε που αλλάζετε κουστουμάκι ανάλογα με τους προσωπικούς σας ήρωες (που δυστυχώς για εσάς) ούτε ένας δεν υπήρξε Έλληνας.
Ούτε ένας δεν τόλμησε να πει «Όχι».

πηγή:
simplemangreek

"Μήπως πρέπει να φύγουμε από την Πατρίδα μας και να πάμε μετανάστες?"


"Υποτίθεται ότι το νηπιαγωγείο είναι διετές και υποχρεωτικό.Στην Μάνδρα Αττικής όμως μάλλον δεν είναι και τα 25 προνήπια(τα οποία είχαν πεί ότι θα τα πάρουν όλα στο σχολείο) σήμερα επρεπε να μπούν σε κλήρωση για 8 θέσεις.Από αυτά τα 25 τα 5 ήταν Ελληνόπουλα και τα υπόλοιπα οικονομικών μεταναστών...και όπως είναι φυσικό αυτά ήταν τα περισσότερα "τυχερά".

Εμείς οι αυτόχθονες ιθαγενείς(όπως μας καταντήσαν)τι πρέπει να κάνουμε...να πάμε και εμείς μετανάστες?

Οταν γίνονται κληρώσεις για εργατικές κατοικίες ή όπως με το Ολυμπιακό χωριό τα περισσότερα δώθηκαν σε μετανάστες.
Και να μην είσαι ρατσιστής σε αναγκάζουν να γίνεις.!!"

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ