Χρήστες OnLine

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

O UCK ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


''ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ Η ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ''


Κανένας αλβανός στα βαλκάνια δεν θα αρνηθεί τον πόλεμο αν του δοθεί η ευκαιρία για την ένωση με την μεγάλη Αλβανία. Από την Αθήνα θα ζητήσουν προς το παρόν τον επαναπατρισμό 200,000 αλβανών οι οποίοι εκδιώθηκαν μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο…θα βοηθήσουμε την κατάσταση με μικρές προβοκάτσιες. Αυτά είπε ο Ιδαγέτ Βεκίρη δικηγόρος 58 ετών, επικεφαλής των τσάμηδων πίσω από το ιντερνετικό ψευδώνυμο "Αλβαν βγιόσα". Η μυστική παραστρατιωτική οργάνωση UCC των αλβανών τσάμηδων έχει το αρχηγείο της στην Νότια Αλβανία. Η δύναμη τους υπολογίζεται σε 5.000 ενόπλους πανέτοιμους να αναλάβουν δράση με σαμποτάζ και ανταρτοπόλεμο εντός της Ελλάδος.
Τεκμηριωμένη πληροφορία αναφέρει ότι έχουν γίνει αντιληπτά 30-40 άτομα ίσως και παραπάνω στην βορειοδυτική Ελλάδα αλβανικής εθνικότητας, για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι πράκτορες του UCC. Μόνο στην περιοχή τις Ηπείρου ελληνικές υπηρεσίες ανακάλυψαν περισσότερα από 1000 καλάσνικοφ, 200 πιστόλια, αντιαρματικά, νάρκες και πολλές σφαίρες.
Απόρρητες πληροφορίες λένε ότι οι αποθήκες με βαρύ οπλισμό του UCC υπάρχουν διάσπαρτες στη Ελλάδα σε περιοχές της Αθήνας και σε μυστικά σημεία της βορείου Ελλάδας. Τα οικονομικά τους προέρχονται από το εμπόριο όπλων ,εμπόριο σαρκός , ναρκωτικών και πορνείας , καθώς και βοήθεια από το αλβανικό λόμπι των ΗΠΑ υπό τις διαταγές της MOSSAD.
Στρατολογεί μέλη απο τους 1.500.000 αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά τα ηγετικά της στελέχη είναι αλβανοί από το Κόσσοβο.

Πηγή

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . οι πολιτικοι κοιμουνται κια μαλακιζονται ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
...
Πενήντα τέσσερις λαθρομετανάστες βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα στην μέση του πουθενά, προερχόμενοι από την Αίγυπτο και την Παλεστινη με προορισμό την Αθήνα . Στην θαλάσσια περιοχή του Μπαλί Ρεθύμνου προσάραξε το σκάφος με τους 54 λαθρομετανάστες ηλικίας 25 έως 50 ετών που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την εθνική οδό όπου και συνελήφθησαν.


Διερχόμενος οδηγός, βλέποντας τα ξημερώματα να περπατούν τόσο πολλοί άνθρωποι μαζί, κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές .Οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στο Σταυρωμένο, που μισθώθηκε από τη Νομαρχία για να φιλοξενηθούν φρουρούμενοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επαναπροώθησης τους στην χώρα τους.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


...
ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net», ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

...ΖΗΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, θεωρεί επιβεβλημένη την κοινή συνεργασία των κ. Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη, οπότε και είναι μαθηματικά βεβαία η νίκη τους από τώρα, προς το συμφέρον της Μακεδονίας!

Η δημιουργία ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ και η υποβολή μίας εκ των τριών υποψηφιοτήτων για λογαριασμό και των τριών, θα οδηγήσει σε μεγάλη νίκη και πραγματική ανατροπή του ελλαδικού πολιτικού σκηνικού, με τον αγνό πατριωτισμό να επανέρχεται ξανά επίσημα στο προσκήνιο, ενεργοποιώντας όλη τη δημιουργικότητα και όλες τις απενεργοποιημένες τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες των Ελλήνων!

Οι τρεις πολιτικοί άνδρες, οφείλουν να συναντηθούν και να συναποφασίσουν ΤΩΡΑ, ομόφωνα και αδελφικά, ποιος θα γίνει Πρόεδρος της Ν.Δ. και ποιοι θα γίνουν οι δύο ισότιμοι Αντιπρόεδροι, σε μια Τριανδρία, ισχυρή, δυναμική και πρωταγωνιστική στις πολιτικές εξελίξεις και τον επηρεασμό και την στροφή τελικά και της ίδιας της Κυβέρνησης στην αληθινή Κόκκινη Γραμμή στο Σκοπιανικό!

Μια τέτοια κίνηση, θα δώσει δείγμα γραφής και υψηλής ευθύνης, πνεύμα ομαδικότητας και εμπιστοσύνης, που θα δημιουργήσει συνθήκες θριαμβευτικής αποδοχής από την εκλογική βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΔΩ.

Πάνε για “ελληνοποίηση” εκατοντάδων χιλιάδων ξένων

Σήμερα το πρωΐ στην Πλατεία Αττικής λαθρομετανάστες μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους

185386-exw


Για 250.000 “ελληνόπουλα” που δεν τα αναγνωρίζουμε μίλησε ο γνωστός αριστερός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, αναφερόμενος στις 250.000 παιδιά ξένων, που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και που θέλουν να τα κάνουν αυτομάτως Έλληνες πολίτες! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός προστασίας του πολίτη(;) ή του λαθρομετανάστη(;) Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δήλωσε στην “Ελευθεροτυπία” ότι “τα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα δεν θα υφίστανται καμμιά συνέπεια μέχρι να τακτοποιηθούν”…


Παίρνοντας σαν δεδομένο τον δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας, αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για μία δημογραφική αλλοιώση της τάξεως του 15%, η οποία συνετελέσθη χωρίς ποτέ κανείς να ρωτήσει γι’ αυτό τον ελληνικό λαό! Το αντίθετο! Ο Ελληνικός Λαός είναι εντελώς αντίθετος με όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία 20 χρόνια, τα οποία αποτελούν κυριολεκτικά μία εισβολή εις βάρος της χώρας μας.


Τον καθορισμό του Έλληνα τον προβλέπει η Ιστορία, τον προβλέπουν ακόμη και αυτοί οι ίδιοι οι νόμοι που αυτοί οι ίδιοι ψήφισαν! Το προβλέπει η ίδια η ουσία της ιδρύσεως του νέου Ελληνικού κράτους και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε αντιρατσιστής να τον αλλάξει βαφτίζοντας “έλληνα” τον οποιοδήποτε έχει έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας!


Υ.Γ.: Σήμερα το πρωΐ στην Πλατεία Αττικής λαθρομετανάστες μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους παρουσία Ελλήνων κατοίκων της περιοχής… Έτσι έχουν καταντήσει την Ελλάδα και αντί να συμμαζέψουν τα πράγματα, την θέλουν ακόμη χειρότερη.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.


ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ & ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ


ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .. ΑΥΤΩΝΩΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΗΣ ΩΣ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ" ΑΘΗΝΑΣ.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...

...ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ



Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ





ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ

Της Κοραλίας Κυριακού

Στα ίχνη της κινέζικης μαφίας βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Η σύλληψη δύο μαφιόζων στη Θεσσαλονίκη που εκβίαζαν ομοεθνείς τους αποδεικνύει ότι όσα έλεγαν σε απόρρητη έκθεσή τους αξιωματικοί της Αστυνομίας για τη δράση της κινεζικής μαφίας στη χώρα μας είχαν βάση.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν παραδώσει στο αρχηγείο απόρρητη λεπτομερή έκθεση για τη δράση της κινεζικής μαφίας στην Ελλάδα. Σε αυτή περιέγραφαν τον τρόπο «δουλειάς» των μαφιόζων και τον κίνδυνο να εισβάλει η μαφία στη χώρα. Αποδεικνύεται ότι είχαν δίκιο.




Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι η κινεζική μαφία κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα στη χώρα μας. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. λένε πως οι Κινέζοι παράνομοι, μετά την αθρόα προσέλευσή συμπατριωτών τους μεταναστών, είδαν «κενό» και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν γιγαντώνοντας τα κέρδη τους.

Το μεγαλύτερο σοκ προκάλεσε η ανακάλυψη πλαστογράφησης επίσημων εγγράφων από το ελληνικό προξενείο του Χονγκ Κονγκ. Επρόκειτο για βίζες που η κινεζική μαφία είχε πλαστογραφήσει για να τις χρησιμοποιήσει στο «σπρώξιμο» λαθρομεταναστών. Το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε άμεσα η Ιντερπόλ και ότι σταμάτησε η έκδοση σχετικών εγγράφων από το προξενείο αποδεικνύει τη σοβαρότητα του θέματος.

Βέβαια, η διακίνηση λαθρομεταναστών δεν είναι ο μόνος χώρος στον οποίο η κινεζική μαφία θέλει να εισβάλει στην Ελλάδα. Οι εκβιασμοί, οι πλαστογραφίες, τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, η πορνεία κ.ά. είναι «δουλειές» που η μαφία ξέρει καλά και θέλει να «ελέγξει» στην Ελλάδα.

Κινεζική μαφία διακινεί λαθρομετανάστες


Ανεξέλεγκτη είναι η δράση της κινεζικής μαφίας στη χώρα μας, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στην προώθηση Κινέζων λαθρομεταναστών.

Υπάρχει ροή σημάτων από την Ιντερπόλ ότι οι Κινέζοι λαθρομετανάστες κάνουν μαζικές μετακινήσεις μέσω του βαλκανικού άξονα, δηλαδή μέσω Τουρκίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και Αλβανίας, αλλά και μέσω Ρωσίας με προορισμό τα βόρεια λιμάνια της Ευρώπης. Οι ελληνικές και ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για αύξηση του κύματος των Κινέζων λαθρομεταναστών, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο η κινεζική μαφία αλλά και νέες συμμορίες δουλεμπορίου να προωθούν τους λαθρομετανάστες. Το κινεζικό ανθρώπινο «εμπόρευμα» ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα διεθνή κυκλώματα των δουλεμπόρων, αφού για την μεταφορά ενός μόνο λαθρομετανάστη από τη χώρα του στην Ευρώπη εισπράττουν περισσότερα από 12.000 δολάρια, δηλ. περίπου 15.000 ευρώ.


Δεν είναι λίγες μάλιστα οι περιπτώσεις που συμμορίες Κινέζων μαφιόζων εκβίαζαν ομοεθνείς τους για να τους πάρουν χρήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη όπου η συμμορία εκβίαζε έναν ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης ενδυμάτων και μικροαντικειμένων στη λεγόμενη «Τσάινα Τάουν» προκειμένου να του πάρει χρήματα. Ο καταστηματάρχης δεν υπέκυψε και οι μαφιόζοι τον ξυλοκόπησαν άγρια. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Αθήνα, στα Πετράλωνα, όπου «ανταποκριτές» της κινέζικης μαφίας κρατούσαν αιχμαλώτους σε ένα διαμέρισμα εννιά ομοεθνείς τους. Η ΕΛ.ΑΣ. ήδη ασχολείται με την υπόθεση λαθρομεταναστών που έχουν πέσει θύματα συνδέσμων της κινεζικής μαφίας, ενώ ψάχνουν τα «μεγάλα κεφάλια» που κινούν τα νήματα στην Ελλάδα.

Πριν λίγο καιρό η Ιντερπόλ ανακάλυψε ένα κρούσμα πλαστογράφησης που «τάραξε» το ελληνικό προξενείο του Χονγκ Κονγκ. Κινέζοι λαθρομετανάστες είχαν πάνω τους θεωρήσεις που είχαν εκδοθεί για άλλους Κινέζους πολίτες από την επαρχία Κουατόνγκ. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο ελληνικό προξενείο, ενώ οι ελληνικές αρχές, που αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν κίνηση της μαφίας, για να αποφύγουν άλλες τέτοιες ενέργειες αποφάσισαν να επιτρέπουν την έκδοση θεωρήσεων μόνο από την πρεσβεία μας στο Πεκίνο.

«SNAKE HEADS»

Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Η μεγαλύτερη συμμορία στον τομέα του δουλεμπορίου είναι οι «Snake Heads» που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ευρώπη.

Η κινεζική μαφία έχει δύο τρόπους προώθησης των λαθρομεταναστών: είτε τους μεταφέρει με ταχύπλοα πλοιάρια στο γειτονικό Χονγκ Κονγκ, για να τους προωθήσει ακολούθως στην Αμερική, είτε φροντίζει να τους προωθήσει προς την Ευρώπη μέσω της Βαλκανικής ή του ρωσικού διαύλου. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να τους χορηγεί πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να νομιμοποιεί τη μετακίνησή τους. Μάλιστα, η μαφία των «κεφαλών των φιδιών» έχει επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει τους τελευταίους μήνες έγγραφα του ελληνικού προξενείου στο Χονγκ Κονγκ. Την πρώτη φορά μεγάλο γκρουπ Κινέζων ταξιδιωτών που είχε προμηθευτεί νομίμως ελληνικά έγγραφα για να ταξιδέψει – υποτίθεται - στη χώρα μας, βρέθηκε παρανόμως διασκορπισμένο στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Γαλλία.


Η κινεζική Μαφία συνεργάζεται με άλλες μικρότερες που κατοικοεδρεύουν στις ήδη υπάρχουσες πολυπληθείς κοινότητες των Κινέζων, όπως στη Βρετανία (αριθμεί 250.000 άτομα), στην Γαλλία (200.000), στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη οι Κινέζοι λαθρομετανάστες φτάνουν μέσω Τουρκίας και Σκοπίων και έχουν φροντίσει την αποπληρωμή της μεταφοράς τους στους μαφιόζους μέσω συγγενών τους που ήδη βρίσκονται στη χώρα, οι οποίοι καταβάλουν ένα μέρος του ποσού. Επειδή όμως τα χρήματα που δίνουν τις περισσότερες φορές δεν επαρκούν, η μαφία τους υποχρεώνει να απασχολούνται για πολλά χρόνια σε κάποια «μαύρη εργασία» ώστε να αποπληρώσουν και το τελευταίο ευρώ.


Στην Κίνα εκτιμάται ότι λειτουργούν περίπου 1 εκατ. «μυστικές συμμορίες», από τις οποίες 4.200 σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα. Η ισχύς που έχουν αποκτήσει είναι πλέον τόσο μεγάλη, ώστε πολλές από αυτές έχουν γιγαντωθεί και έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται και εκτός συνόρων – όχι μόνο σε γειτονικές χώρες, αλλά και στην αμερικανική και ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην Ιαπωνία οι περιβόητες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος «yakuza» υπολογίζεται ότι έχουν περισσότερα από 80.000 μέλη, ενώ τα ετήσια κέρδη τους υπερβαίνουν τα 50 δις δολάρια.

Η κάθε χώρα της περιοχής εμφανίζει τις δικές της ιδιαιτερότητες όσον αφορά στους τομείς δραστηριότητας του οργανωμένου εγκλήματος. Στην Ταϋλάνδη τα μεγαλύτερα κέρδη προέρχονται από την παραγωγή και τη διακίνηση ηρωίνης και αμφεταμινών, ενώ στη Μαλαισία η πειρατεία αποτελεί πλέον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τη διεθνή ναυτιλία. Στις Φιλιππίνες, εξ’ άλλου, υπάρχουν περισσότερες από 249 οργανωμένες συμμορίες, οι οποίες κατά κύριο λόγοι δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ανθρώπων μέσω της γνωστής πλέον πρακτικής του trafficking. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 γυναίκες στις Φιλιππίνες διοχετεύονται από τα διεθνή κυκλώματα πορνείας και καταλήγουν σε χώρες του εξωτερικού.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ Η ΜΑΦΙΑ



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Πλαστογραφίες 95,67%
Κλοπο-διαρρήξεις 50,87%
Ανθρωποκτονίες 37,57%
Εγκλήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης 55,13%
Βιασμοί 48,36%
Παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας 90,72%


Πηγή:presstime
αρ.φυλ.177
σελ.24-25


Μαζικές απελάσεις Κοσοβάρων στη Γερμανία



Εν αναμονή μαζικών απελάσεων

14 χιλιάδες οι Κοσοβάροι πρόσφυγες στη Γερμανία 10 χρόνια μετά τη λήξη του πολέμου στο Κόσοβο. Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών σχεδιάζει τώρα μαζικές απελάσεις

Εδώ και χρόνια η Γερμανία προσπαθεί με διάφορα οικονομικά κίνητρα να πείσει τους Κοσοβάρους πρόσφυγες που διαμένουν στη χώρα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ακόμη και σήμερα οι ενήλικες λαμβάνουν 750 ευρώ συν τα έξοδα μετακίνησης, εάν εγκαταλείψουν τη Γερμανία. Πέρσι όμως μόλις 900 Κοσοβάροι ανταποκρίθηκαν σε αυτή την προσφορά. Βάσει νέας συμφωνίας που προωθεί τώρα το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών με την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, οι πρόσφυγες που δεν έχουν άδεια παραμονής θα είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν άμεσα τη Γερμανία. Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργέιου Εσωτερικών Στέφαν Παρίς: "Θα απελαθούν εκείνοι που δεν έχουν νόμιμη άδεια παραμονής και για τους οποίους έχει ήδη αποφασιστεί ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη Γερμανία".

πηγή

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ? Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΦΤΑ ΨΗΦΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΝΑ ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ...


Αγανάκτηση αλλά και τρόμος επικρατεί πλέον στους κόλπους του κυπριακού Ελληνισμού για το μέλλον που του ετοιμάζει ο Δ. Χριστόφιας (που από πολύ κόσμο αποκαλείται Καταστρόφιας...) και η κυβέρνησή του.

Ο πρόεδρος της Κύπρου έχει αποδεχτεί την παραμονή 50.000 Τούρκων εποίκων στο νησί, την εναλλάξ προεδρία και αμέτρητες άλλες πρόνοιες του σχεδίου Ανάν. Δεν μπορούσε όμως κανείς να φανταστεί ότι θα έφτανε στο απώτατο στάδιο ενδοτισμού, να προτείνει δηλαδή ο ίδιος (!!!) τη μετατροπή των Ελληνοκυπρίων σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Με έκπληξη διαβάσαμε ότι σύμφωνα με την πρόταση Χριστόφια, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας (θα κυβερνούν εκ περιτροπής, με την αναλογία 4:2) θα εκλέγονται από τον λαό, με απευθείας ψηφοφορία, αλλά από ξεχωριστή λίστα υποψηφίων και με στάθμιση της ψήφου των Τουρκοκυπρίων που είναι λιγότεροι, σε αναλογία 7:2. Δηλαδή, στις πρώτες εκλογές για την εκλογή του Ελληνοκύπριου προέδρου θα ψηφίσουν και οι Τουρκοκύπριοι. Αντιστοίχως, οι Ελληνοκύπριοι θα ψηφίσουν για τον Τουρκοκύπριο αντιπρόεδρο, όμως η ψήφος τους θα διαιρεθεί διά 3,5, για να διατηρηθεί η ίδια αναλογία συμμετοχής της μιας κοινότητας στις εκλογές της άλλης και να μην αναιρείται η πολιτική ισότητα.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας, σχολιάζοντας την πρότασή του, είπε πως στηρίζεται στη βάση ότι το 20% του πληθυσμού είναι Τουρκοκύπριοι. «Κατά συνέπεια, αυτό σημαίνει δίκαιη, κατά τη δική μου αντίληψη, τοποθέτηση σε ό,τι αφορά το βάρος της ψήφου των πολιτών που αφορούν την εκλογή του Τουρκοκύπριου αντιπροέδρου, που θα είναι σε ένα μέρος της θητείας πρόεδρος». Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, όπως ήταν αναμενόμενο, χαρακτήρισε την πρόταση Χριστόφια θετική και ένα βήμα προς τα εμπρός... «Εάν η λαϊκή ψηφοφορία δεν θέτει υπό αμφισβήτηση την αρχή της πολιτικής ισότητας, δεν είμαστε αντίθετοι με αυτό», είπε. Ο Ταλάτ δήλωσε πως αν και δεν υπήρξε ακόμη συμφωνία, «και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν "σοφές και σωστές" προτάσεις, ανταποκρινόμενες στις ανησυχίες της κάθε μιας».

H πρόταση Χριστόφια προκαλεί αντιδράσεις στο εσωτερικό και κατηγορείται από την αντιπολίτευση και τα κόμματα της συγκυβέρνησης ως πρωτοφανώς
υποχωρητική.

«Δεν μπορεί κανένας να μετατρέπει έναν Ευρωπαίο πολίτη, τον Ελληνοκύπριο πολίτη, σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας, υποβάλλοντας προτάσεις που διατηρούν το δικαίωμα στον κάθε Τουρκοκύπριο να έχει μία ψήφο για την εκλογή είτε του προέδρου είτε του αντιπροέδρου και την ίδια στιγμή να περιορίζει το βάρος της ψήφου του κάθε Ελληνοκύπριου για την εκλογή Τουρκοκύπριου», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Στο ίδιο πνεύμα και ο αντιπρόεδρος του συγκυβερνώντας ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. «Φτάσαμε στο σημείο να κατατίθεται ως δική μας πρόταση η εκ περιτροπής προεδρία σε συνδυασμό με την αριθμητική πολιτική ισότητα, η οποία ήταν μια πάγια τουρκική επιδίωξη», είπε.

πηγή:
Πατριωτικός Λόγος