Χρήστες OnLine

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Τα ξεφτιλισμένα αναρχάκια, πήραν τις νέες τους εντολές και προξένησαν ζημιές στο κέντρο

Σοβαρά επεισόδια και καταστροφές σε τράπεζες, αλλά και στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε ομάδα περίπου 40 ατόμων, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Καταρχήν στόχος έγινε το βιβλιοπωλείο του βουλευτή του ΛΑΟΣ. Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης στο zougla.gr «οι άγνωστοι χτυπούσαν με βαριοπούλες τη βιτρίνα με αποτέλεσμα αυτή να θρυμματιστεί, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετάξουν μέσα τις μολότοφ που κρατούσαν».

Στη συνέχεια, η ομάδα των αναρχικών κατευθύνθηκε προς τις οδούς Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, σπάζοντας και καταστρέφοντας τράπεζες και καταστήματα, ενώ στόχος τους έγιναν και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Συνολικά προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε 3 τράπεζες, 2 βιβλιοπωλεία και 1 αυτοκίνητο.

Αφού προξένησαν τις ζημιές στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι, ο κόσμος που βρισκόταν γύρω, άρχισε να κινείται προς τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΧΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?


Να η απάντηση από τον βουλευτή Γεωργιάδη

Σήμερα, 08-10-2009 και περί την 13:00΄ ώρα, το βιβλιοπωλείο του Βουλευτή Γεωργιάδη Άδωνι, έγινε -για πρώτη φορά μετεκλογικά- στόχος εγκληματικής επιθέσεως από πενήντα (50) περίπου αντιεξουσιαστές, που κρατούσαν βαριοπούλες και αιχμηρά αντικείμενα.
Χάρις όμως στην έγκαιρη παρατηρητικότητα αλλά και την κινητικότητα των υπαλλήλων και λόγω των προφυλακτικών μέτρων που έχουν υιοθετηθεί (triplex άθραυστο τζάμι και αυτόματα ρολά ασφαλείας) απεφεύχθη η καταστροφή του.


Σημειωτέον, οι εν λόγω αναρχο-κομμουνιστές συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο σε παρακείμενα οχήματα και άλλα καταστήματα και κατόπιν διέφυγαν ανενόχλητοι προς την περιοχή των Εξαρχείων. Άντε να δούμε ποτε το κράτος θα συνεχίσει να παρέχει άσυλο στους τρομοκράτες..






AN 6.3%=148.323, TOTE... ??



ΕΣΥΕ: Στο 6,3% η ανεργία στους αλλοδαπούς

Σύμφωνα με την έρευνα, τα μη ενεργά άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας ανέρχονται σε 148.323.

Στο 6,3% ανέρχεται η ανεργία στα άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας σύμφωνα με την ειδική έρευνα για τη θέση στην αγορά εργασίας των μεταναστών και των αμέσων απογόνων τους που διεξήγαγε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).

Η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα για να βρει εργασία το ποσοστό αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό στα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 12 νέες χώρες -μέλη της ΕΕ (60,4%). Τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 15 παλαιότερες χώρες-μέλη της ΕΕ δηλώνουν κατά πλειοψηφία (59,8%) ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους (π.χ. γάμος με Έλληνα/Ελληνίδα ή άλλος λόγος).

Ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων με αλλοδαπή ιθαγένεια δήλωσε ότι έχει περιορισμένη άδεια παραμονής στη χώρα (47,9%) ενώ το ποσοστό ατόμων που δήλωσε ότι δεν έχει άδεια παραμονής ανέρχεται σε 2,9%.

Εξάλλου, ένα ποσοστό 46,4% δήλωσε ότι έχει άδεια παραμονής αόριστης διάρκειας. Τέλος, ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών δήλωσε ότι σχεδιάζει να παραμείνει στην Ελλάδα μόνιμα (46,6%) ή πάνω από πέντε έτη (23,4%) ή από ένα έως πέντε έτη (9,9%). (πηγή)

Οι μετανάστες στη χώρα μας είναι 2.354.333 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Με τα ανεπίσημα πόσοι είναι; (να συζητήσουμε για τους νόμιμους και πως πήραν τα χαρτιά της νομιμοποίησης ή διαμονής (προσωρινής ή μόνιμης) είναι περιττό, έχουμε κάνει πλήθος αναρτήσεων για τα παράνομα κυκλώματα και πως αυτά δρουν στη πατρίδα μας, να βάλουμε στο παραπάνω νούμερο και τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν κάθε μέρα στη χώρα μας και όσους ήδη έχουν μπει τότε τι νούμερο θα έχουμε άραγε;)

Ένας Αλβανός που απολύθηκε δεν είναι μη ενεργός οικονομικά αλλά είναι άνεργος. Το πεντάχρονο Αλβανάκι είναι μη ενεργό οικονομικά αλλά δεν είναι άνεργο. Άρα δεν συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω νούμερο.

Δηλαδή, ως "άνεργος" μπορεί να θεωρηθεί μόνο ένας ενήλικος και το ποσοστό είναι επί συνόλου ενηλίκων σε ενεργή ηλικία. Βάλτε λοιπόν και ένα μέσο όρο τριών προστατευόμενων ατόμων σε κάθε ενήλικο, και έχετε τον συνολικό αριθμό αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Λοιπόν, αν το 6,3% των ξένων είναι άνεργο στην Ελλάδα καί αυτό το 6,3% των ξένων αντιστοιχεί σε 148.323 άτομα, τότε έχουμε καί λέμε: 6,3%Χ=148.323 <=> 6,3Χ = 148.323 Χ 100 <=> 6,3Χ = 14.832.300 <=> Χ=14.832.300/6,3 <=> Χ= 18.323.000/63 <=> Χ=2.354.440, 4

Δηλαδή κατ' αυτό το άρθρο της Καθημερινής οι ξένοι άνεργοι στην Ελλάδα είναι 2.354.440 άτομα. Με τους ανήλικους , αδήλωτους και τα γυναικόπαιδα με έναν πρόχειρο υπολογισμό ανέρχονται σε πόσους;

Κι ερωτώ: Με συνδυασμό την παντελή απουσία εθνικής στρατηγικής σε ποιόν αριθμό θεωρείτε δεδομένη την αντίδραση; Στα 7.000.000 ή στα 8.000.000 άτομα θεωρείτε ότι οι Έλληνες θα αντιδράσουν βιαίως;

πηγη

ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπηρέτης ξένων συμφερόντων, ο δούλος της εργοδοσίας των Γερμανών του Alpha, ο αριστερός με την δεξιά τσέπη, παρεκτρέπεται και υβρίζει κόμματα και δημοκρατικούς θεσμούς.

Ο μέτριος θεατρίνος που το καλοκαίρι στην Πάρο ήταν η κολλητή παρέα του κατηγορούμενου για παιδεραστία Ρομάν Πολάνσκι(καρατσεκαρισμένο)απόψε στην εκπομπή του ειρωνεύτηκε -και έχυσε δηλητήριο στο όριο της υβρεολογίας- τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό(Λαός) λέγοντας πως δεν θα του πούν οι βουλευτές του Λαός πως θα αποκαλεί το κόμμα. “Θα το αποκαλώ, όπως θέλω και όπως μου γουστάρει”είπε το βαρύ πεπόνι του πιο αποτυχημένου ελληνικού σταθμού, λέγοντας κι άλλα πολλά χυδαία.

Κύριε κολλητέ του κατηγορούμενου ως παιδεραστή(σου αρέσει να σε αποκαλούμε κι εμείς όπως γουστάρουμε μέτριε Θεατρίνε;άψε να υβρίζεις κόμματα και δημοκρατικούς θεσμούς.


Και μια υπόμνηση. Θα σε κριτικάρουμε όπως κριτικάρεις. Ουδείς υπεράνω κριτικής, κολλητέ αλλοδαπών παιδεραστών

Θα σε κρίναμε ακόμα και εαν εξύβριζες και εξέθετες τον οποιονδήποτε.Έχε το υπόψι σου. Σε μας δεν περνάνε αυτά που ήξερες και που βέβαια δεν τολμούν να ειπωθούν στα άθλια θέατρα των μεσημεριανών εκπομπών.

Κατάλαβες, κολλητέ των παιδεραστών;(άντε των φερόμενων ως παιδεραστών για να είμαστε και ακριβείς με την ποινική δικονομία).

Μόκο. Σε αυτό το τόπο γνωρίζουμε όλοι τις συνήθειες των άλλων. Άντε για να μην αρχίσουμε το ξεμπρόστιασμα νυχτιάτικα…


Πηγή


και απο έναν αναγνώστη απο μπλογκ:
"Ε άσε μας ρε Λάκη με το ΣΥΡΙΖΑ, έχεις βαλθεί να μας τρίβεις στα μούτρα την φάτσα του Τσίπρα, και να προσπαθείς να μας πείσεις κάθε Τρίτη για τις ηγετικές του ικανότητες. Λες και έχει πιάσει όλο το φάσμα της νεολαίας, του άνεργου, του χαμηλόμισθου και των παιδιών των Stage. Φτάνει...έχεις ένα τρομερό βήμα, από όπου ξεκίνησες με σάτιρα, και τελικά κατάφερες τους στόχους σου, να γίνεις ένας δημαγωγός και μάλιστα χωρίς να καταλάβουν κάτι οι οπαδοί σου. Οι τελευταίοι θα ήθελες πολύ να εθελοτυφλούν..


39 σκάνδαλα και εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ..τα θέλει ο κώλος σας ε?


1.
Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού, το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ )

2. Παράδοση του δημόσιου πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων(έξι οικογένειες)


3. Καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Όλες οι διεθνής εκθέσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στην ίδια κατηγορία με τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.


4. Έγκλημα χρηματιστηρίου: άγρια δηλαδή λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.

5. Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.


6. Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης.



7. Οι ολέθριοι χειρισμοί της «νύχτας των Ιμίων» έστω συγχωρoύνται με το αιτιολογικό του μη-πολέμου, η συμφωνία όμως της Μαδρίτης που παραχωρεί για πρώτη φορά δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην περιοχή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχαστεί και αποδεικνύει την ανικανότητα Σημίτη και προέδρου Γιώργου……….


8. η σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου από ελληνικής πλευράς ενώ δεν έγινε το ίδιο από τουρκικής πλευράς. Προσπαθούσαμε επί μήνες να τους κρύψουμε σε κάποιο νησί.


9. Η «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, ενώ ποτέ δεν εξήγησαν στους Έλληνες ποιές ήταν οι πραγματικές συνέπειες αυτής της συμφωνίας.


10. Συναίνεση Σημίτη – Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.


11. Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.


12. Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).


13. TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $


14. Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.


15. Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων ‘πράσινων κατασκευαστών’ , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπερεργολαβία.


16. Εθνικό Κτηματολόγιο : φαγώθηκαν αμέτρητα δις από το Λαλιώτη και πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.


17. Ο προϋπολογισμός του 2003 προέβλεπε έλλειμμα 0.9% του ΑΕΠ και τελικά έφτασε το 5.7%.


18. εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.


19. Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.


20. Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.

21. Καθύβριση δικαστών μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής παρά του ότι προκαλούσε συνήθως ‘όποιον έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη.


22. Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.


23. Μανίκας – Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999. Κατά πόσο και οι δυο τους ήταν κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών;


24. Και η «Ελευθεροτυπία» στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.



25. Φόροι: παρά του ότι η πράσινη υποσχεσιολογία ευαγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου, δικαιότερα συστήματα φορολόγησης και φορολόγηση του έχοντα και κατέχοντα, από το 1993 έως το 2003 παρατηρείται αύξηση φόρων κατά 122,5%. Επί Σημίτη επιβλήθηκαν 97 νέοι φόροι που κυρίως στόχευαν μικρές, εμπορικές, βιοτεχνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το 1981 τα συνολικά φορολογικά έσοδα αντιστοιχούσαν στο 15,8% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 26,6%. Το 1981 οι αυξήσεις άμεσων φόρων αντιστοιχούσαν στο 5% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 11,2%. Το 1995 π.χ. το 66,1% των φόρων ήταν έμμεσοι, το 2000 ήταν 57,6%, το 2001 ήταν 58,9%, το 2002 ήταν 59,4% και το 2003 ήταν 59,4%……….

26. Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, πάντως όλοι, παραπληροφορήθηκαν και εξαπατήθηκαν αφού πίστεψαν ότι θα παίρνουν τις επιδοτήσεις επ’ άπειρον ενώ οι επιδοτήσεις ήταν απλώς τμήμα πακέτων που κάποτε φυσικά απορροφούνται και σταματούν. Εξάλλου η Ευρώπη δεν μπορεί να ενισχύει για πάντα προϊόντα που δεν χρειάζεται(χωματερές) ή προϊόντα υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με άλλες χώρες. Κανένας δεν εξήγησε στους αγρότες πως και γιατί να ανανεώσουν και αναδιαρθρώσουν τις καλλιέργειές τους, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους και πώς να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους. Ήταν λογικό ο Δρυς να βγει και να πει «οι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» και ο Σημίτης ότι «η ελληνική γεωργία δεν έχει μέλλον» και ότι οι αγρότες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα». Το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτασε το 2002 στο πρωτοφανές έλλειμμα των 1,84 δις €. Έτσι φτάσαμε στην εξέγερση των αγροτών, στα σκασμένα λάστιχα, στην κατασυκοφάντηση των αγροτών και στον ξυλοδαρμό τους.


27. Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% – 1500%.


28. Ανεργία : το 1981 υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού όρου. Μετά το 81 άρχισε να αυξάνεται ενώ το 1998 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό όρο, το 1999 έφτασε το 12% και το 2004 το 12,3%


29. Ολυμπιακή αεροπορία : τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Σημίτη. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένο το σχέδιο εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002.


30. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά….. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Ρίζος : «πώς συμβαίνει η ΝΔ να διορίζει γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν πασόκ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το πασόκ».


31. Το φιάσκο της οδούς Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.


32. Υπόθεση Πάσσαρης : δολοφόνησε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια απόδρασής του από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Πρέπει να αναφέρουμε και τη μετέπειτα πλήρη αδυναμία σύλληψής του. Γιατί ο αστυνομικός να ριψοκινδυνεύσει τη ζωή του όταν είναι διορισμένος πρασινικαρτούχος;


33. Διαφθορά : το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% – 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.


34. Ναυάγιο ‘Σαμίνα’ και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την Minoan Lines ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η Μίνοαν λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοϊας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.


35. Για τέσσερα κακουργήματα άσκηθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).


36. Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!


37. Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ’ αυτό “παίχτηκαν” 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.


38. Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται… Το 2002 – 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της “Ακρόπολις” χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματά τους.


39. Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : …το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!


Πηγή:

Επαναστάτες με Visa…

xa-3

«Με τα σημερινά αντανακλαστικά το να είσαι Χρυσαυγίτης είναι από μόνο του σκέτη αλητεία σε αντίθεση με τους σημερινούς βουτυροεπαναστάτες της γραμμής Κηφισιά – Εξάρχεια»



«…Καταρχάς δεν είναι κακό να είσαι από πλούσια οικογένεια και να ζεις άνετα. Δικαίωμά σου, μαγκιά σου. Ωστόσο, όταν ζεις από την μία πουπουλένια και ζαφειρένια, κι από την άλλην μου το παίζεις RAF και Ερυθρές Ταξιαρχίες τότε εδώ κάποιο πρόβλημα υπάρχει.»