Χρήστες OnLine

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Παραπέμφθηκαν με τον αντιτρομοκρατικό νόμο οι τέσσερεις αριστεροί ανθέλληνες τρομοκράτες

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά των τεσσάρων συλληφθέντων οι οποίοι παραπέμπονται με τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Άλλες κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι:

προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, παραβάσεις του νόμου όπλων.

Εισαγγελική εντολή δόθηκε πριν από λίγη ώρα προκειμένου να συλληφθούν τα έξι άτομα που αναζητούνται από την αστυνομία ως ύποπτοι για την υπόθεση της τρομοκρατίας.
Τα ονόματα των έξι είναι:

Γεώργιος και Παναγιώτης Νικολόπουλος, Νταμιάνο Μπαλάνο
Γιώργος Καραγιαννίδης, Ελένη Κοντοπούλου, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη



Δείτε φωτογραφίες από την προσαγωγή των συλληφθέντων στον Εισαγγελέα. Όπως γράψαμε και νωρίτερα...

και οι τέσσερεις παραπέμφθηκαν με τον αντιτρομοκρατικό νόμο...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...









Κακομαθημένα κωλόπαιδα των βορείων πραστίων οι τρομοκράτες


Gallery-Riots-in-Athens-A-011
ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ;;ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ;;

ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΚΟΚΑΙΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Σε σπίτια των βορείων προαστίων, αλλά και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας, επεκτείνονται οι έρευνες της αστυνομίας μετά και την σύλληψη των νεαρών τρομοκρατών. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται αρκετοί νεαροί, κάτοικοι πλούσιων προαστίων και γόνοι εύπορων οικογενειών, που το βράδυ συχνάζουν στα Εξάρχεια.

Οι συλληφθέντες είναι 20 – 22 ετών, άεργοι, ενώ ως εγκέφαλος φέρεται ένας 22χρονος από το Περιστέρι, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και θεωρείται ένας από τους «σκληρούς» των Εξαρχείων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος είχε πρωταγωνιστήσει στη ρήψη μολότωφ εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Φειδιππίδου και Μιχαλακοπούλου, μετά τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου.


Οι κάτοικοι της γειτονιάς στο Χαλάνδρι ελάχιστα γνωρίζουν το νεαρό ζευγάρι που έμενε στο σπίτι – γιάφκα. Σύμφωνα με μια μάρτυρα, στον επάνω όροφο μένει μια κύρια με τον γιο της, ενώ το ισόγειο ανήκει στον αδελφό της και παλαιοτέρα ήταν νοικιασμένο. Ο νεαρός γιος του ιδιοκτήτη εγκαταστάθηκε σε αυτό πριν από περίπου τέσσερις μήνες και μαζί του έμεναν δυο – τρεις φίλοι του.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» συμμετέχουν τουλάχιστον 10 άτομα, που μέσα σε περίπου 2 χρόνια έχουν διαπράξει περισσότερα από 100 χτυπήματα. Αρχικά, οι «τρομοκράτες της κατσαρόλας» έκαναν εμπρηστικές επιθέσεις και «αναβαθμίστηκαν» τον περασμένο Ιούλιο.


Το χρονικό των χτυπημάτων………..

- Σεπτέμβριος 2008: Ομάδα 30 ατόμων πετάει βόμβες μολότοφ και σακούλες με γκαζάκια στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος στην πλατεία Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
- Οκτώβριος 2008: Εμπρηστικές επιθέσεις στο δικηγορικό γραφείο του Ευάγγ. Μεϊμαράκη, στο Στρατοδικείο του Ρουφ και σε σπίτια δύο απόστρατων αξιωματικών.

- Φεβρουάριος 2009: «Κύμα» εμπρησμών σε γραφεία πολιτικών, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία εφημερίδων και σπίτια δικαστικών, μεταξύ των οποίων και εκείνο του νυν διοικητή της ΕΥΠ, Δημ. Παπαγγελόπουλου.

- Μάρτιος 2009: Ταυτόχρονος εκρήξεις με γκαζάκια σε 5 πολιτικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, εμπρηστική επίθεση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

- Απρίλιος 2009: Ωρολογιακοί μηχανισμοί έξω από δύο εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη και άλλες δύο στην Αθήνα, που δεν εκρήγνυνται γιατί εντοπίζονται.

- Μάιος 2009: Ωρολογιακοί μηχανισμοί αποτελούμενοι τοποθετούνται στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης. Οι μηχανισμοί πυροδοτούνται, αλλά εκρήγνυνται μόνο τα γκαζάκια.

- Ιούλιος 2009: Ωρολογιακός μηχανισμός σε κατσαρόλα στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτη Χηνοφώτη. Εμπρηστικός μηχανισμός και στο προξενίο της Χιλής στη Θεσσαλονίκη.

- Σεπτέμβριος 2009: Ωρολογιακός μηχανισμός σε κατσαρόλα εκρήγνυται σε καφάο πίσω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Σχεδόν ταυτόχρονα, επίθεση με παγιδευμένο βαν γίνεται στο Χρηματιστήριο, στην Αθήνα από τον «Επαναστατικό Αγώνα», ενισχύοντας την θεωρία περί «συγκοινωνούντων δοχείων» στις τρομοκρατικές οργανώσεις.


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ- ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.

Οι Τούρκοι ξεφορτώνουν άρματα στην Αμμόχωστο



Την ώρα που κορυφώνονται οι προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού και η Άγκυρα πλησιάζει ακόμη περισσότερο την πόρτα της Ευρώπης, οι Τούρκοι μεθοδικά ενισχύουν τις μηχανοκίνητες δυνάμεις τους στην Κύπρο, οι οποίες συνεχίζουν ν’ αποτελούν άμεση απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή1

Πηγή2