Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ταυτοποίθηκαν τα υλικά της τρομοκρατικής οργάνωσης

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Από το εργαστήρια της αστυνομίας ταυτοποίηθηκαν τα υλικά στις επιθέσεις του Χηνοφώτη και της Λούκας Κατσέλη, υπουργείο Μακεδονίας-θράκης κάτι που σημαίνει ότι είναι "Συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς"

Τα 4 άτομα που συννελήφθησαν και προέρχονται απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΗ ΠΑΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .

παρακρατικοί φασίστες αριστεροί μας θυμίζουν εποχές εμφυλίου και χούντας. Δεν είναι άγνωστο άλλωστε οτι Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

Oι Ιωάννης Σταυρουλάκης 33 ετών, Οσάμα Νουχ 25 ετών και Αμέρ Νουχ 27 ετών είναι οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή και δολοφονία του επιχειρηματία



Ποινική δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας κατά των κατηγορουμένων για την απαγωγή και δολοφονία του επιχειρηματία Γ. Κυπριωτάκη


Σε βάρος και των τριών ασκήθηκε ποινική διώξεις για:

-συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

-αρπαγή με σκοπό τα λύτρα

-ανθρωποκτονία από πρόθεση...

-περιύβριση νεκρού κατά συναυτουργία και

-διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Παράλληλα τους παρέπεμψε στην τακτική ανάκριση και θα απολογηθούν τη Δευτέρα μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, ενώ ο 33χρονος ελαιοχρωματιστής αρνείται να τύχει υπεράσπισης.

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου κάνοντας χρήση συγκεκριμένης διάταξης έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των κατηγορουμένων, που είναι: Ιωάννης Σταυρουλάκης 33 ετών, Οσάμα Νουχ 25 ετών και Αμέρ Νουχ 27 ετών.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο 50χρονος στραγγαλίστηκε με πλαστικό έλασμα το οποίο είχε βρεθεί στο λαιμό του πτώματος.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ


ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΕΝΩ ΕΔΩ ...

Η αρνητικότητα των αρμοδίων φορέων της Αλβανικής πολιτείας για την ανάπτυξη διαφανούς διαλόγου με τον εκπαιδευτικό κόσμο της Ελληνικής κοινότητας και τους πολιτικούς εκπροσώπους της, έχει ως αποτέλεσμα και η φετινή σχολική χρονιά να ξεκινήσει με πολλά κενά και δυσκολίες που θα επηρεάσουν βαθύτατα την ποιότητα της.


Στην κατεύθυνση των σχολικών κτιρίων και υποδομών δεν έχει γίνει καμιά ουσιαστική δαπάνη και επέμβαση με αποτέλεσμα τα σχολεία όπου παρακολουθούν τα παιδιά μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας να είναι σε αθλία κατάσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ενώ όλα τα σχολικά κέντρα του νομού των Αγίων Σαράντα έχουν ανακαινιστεί, στα μοναδικά που δεν δαπανήθηκε ούτε ένα λέκ, είναι τα σχολεία του Αλύκου, Λιβαδειάς και Δίβρης. Επαρχίες που κατοικούνται από αμιγώς ελληνικό πληθυσμό.


Τα περισσότερα απ’ τα βιβλία και εγχειρίδια δεν έχουν φτάσει στα χέρια των μαθητών. Οι κατά τόπους διευθύνσεις παιδείας παραπέμπουν στο Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρου.
Δεν έχει σημειωθεί καμιά πρόοδος σε ότι αφορά στη βελτίωση των προγραμμάτων και του περιεχομένου των σχολικών εγχειριδίων πάνω στα οποία έχει εκφραστεί η δυσαρέσκεια των αντιπροσώπων της ΕΕΜ.


Παρά τις συστάσεις του διεθνούς παράγοντα και ειδικά του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας και Γεωγραφίας που πρέπει να συνταχθούν σε άλλο πνεύμα δεν έχει γίνει καμιά προεργασία


Σε ότι αφορά την Ορθόδοξη πίστη και την ιστορία του Έθνους δεν έχει προβλεφθεί καμιά παρέμβαση ειδικά για τα παιδιά της μειονότητας.
Η Ελληνική Γλωσσά και Λογοτεχνία που διδάσκονταν στα Λύκεια ως δεύτερη ξένη γλώσσα, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας από φέτος καταργείται.
Στο γυμνάσιο της Τσούκας, τα μαθήματα των ελληνικών καταργήθηκαν με την αιτιολογία ότι τα παιδιά είναι λίγα.


Η επιλογή των εκπαιδευτικών, γίνεται με καθαρά κομματικά κριτήρια. Εκπαιδευτικοί με πάνω από 30 χρόνια προσφοράς στην παιδεία, μετατίθενται δυσμενώς γιατί δεν συμμετείχαν ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος.

Πηγή

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΧΘΕΣ...




Με επιτύχια έγινε η συγκέντρωση του Αγ. Παντελεήμονα. Οι χρήσιμοι-ηλίθιοι των εξαρχείων και των επαγγελματιών αντιρατσιστών δεν εμφανίστηκαν... πρώτον γιατί... ήξεραν πως εκεί ο κόσμος δεν αστειεύεται...και δεύτερον γιατί τα αφεντικά τους μάλλον δεν επιθυμούσαν σε προεκλογική περίοδο να οξύνουν τα πνεύματα σε μια περιοχή που δεν δείχνει υποταγμένη στα σχέδια του συστήματος... χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως οι πρόθυμοι αναρχοκάτι δεν ήταν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου και όταν διαταχθούν!

Ελεύθεροι υπηρεσίας καθώς ήταν και ανύμποροι να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους...αρκέστηκαν να δείξουν την θρασυδειλία τους, χτυπώντας και κλέβοντας (όπως κάνουν πάντα οι αγωνιστές) μια παρέα ανήλικων (στην τύχη; ή κατόπιν υπόδειξης;) που περνούσε με ταξί μπροστά από το δημόσιο κτίριο που έχουν με την ανοχή του επίσημου κράτους υπό παράνομη κατάληψη εδώ και χρόνια.

http://www.stoxos.gr/2009/09/blog-post_9959.html

Δείτε το βίντεο




ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρε τι κάνει το 3%... οι ανθέλληνες έγιναν ξαφνικά "πατριώτες"


Δεν ξέρω εάν υπέπεσε στην αντίληψή σας, αλλά οι "συνιστώσες" του Σύριζα εξαφανίστηκαν ή τις "εξαφάνισαν". Που είναι οι "κορώνες" για τους λαθρομετανάστες και τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Οι "αντιρατσιστικές δράσεις"; Που είναι ο Αλαβάνος που συνέκρινε τα γκαζάκια και τις κουκούλες με τη βία (ή μήπως βια) του Εθνικού Ύμνου; Που είναι η κακομοίρα Κ. Κούνεβα ή η "αγωνίστρια" δασκάλα Σ. Πρωτονοτάριου; Που είναι ο "αντιρατσιστής" Γιαννόπουλος, ο θυρωρός του Εφετείου Κούρκουλος, η Λεγάκη, η Κούρτοβικ και η παρέα τους; Που είναι η Οικολογική Παρέμβαση;


Είδατε τι κάνει ο αγώνας για το 3%. Όλα κι όλους τα εξαφανίζει! Άσπρος σίφουνας AZAX! Μέχρι κι ο αντι-τηλεοπτικός Αλαβάνος εξαφανίστηκε και ξανα-θυμήθηκαν το πρόσωπο που "πουλάει". O cool Alexis! Ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι έκανε καλή εμφάνιση στην τηλεμαχία σε σχέση με τα υπόλοιπα "ερείπια". Και το πιο υπέροχο; Οι νεροκουβαλητές πασόκοι blogger του Γιωργάκη ξέροντας ότι η μη είσοδος του Σύριζα στη Βουλή σημαίνει πιθανά αυτοδυναμία τους κατηγορούν για εθνικόφρωνες πατριδοκάπηλους!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!


Τα ίδια κι οι Οικολόγοι. Πάει ο Τρεμόπουλος.... Εξαφανίστηκε. Άλλωστε τον βάραιναν πολλά. "Μακεδονικό Λεξικό" παρέα με Βοσκόπουλο, Τριαρίδη, Ουράνιο Τόξο. Ενώ ο Χρυσόγελος, ε; Άφθαρτος! Μόνο οικολόγος! Βέβαια, "θέλει ο (οικολόγος) να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει". Και δεν αναφέρομαι σε κάτι αφηρημένο, αλλά σε δηλώσεις του πριν γίνει "αρχηγός" και προκηρυχθούν εκλογές.


Τελικά το βρήκαμε το φάρμακο για τους ανθέλληνες και τους ταραξίες. Εκλογές και γίνονται με μιας "φιλήσυχοι πατριώτες"!!!


Στο στόχαστρο των αριστερών τρομοκρατών η Χρυσή Αυγή

Συνελήφθησαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» – Μέσα στα σχέδιά τους για μελλοντικούς στόχους, που βρήκε η Αστυνομία ήταν να κτυπήσουν και την Χρυσή Αυγή, εναντίον της οποίας είχαν αναφερθεί σε προκήρυξή τους πριν δύο μήνες… Ανάμεσα στους συλληφθέντες μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εξαρθρώσεως ομάδων της κόκκινης τρομοκρατίας. Οι αρχές πιστεύουν και έχουν στοιχεία ότι υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των συλληφθέντων
οι οποίοι ανήκουν στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, που διέπραξαν εγκληματικές ενέργειες τους τελευταίους μήνες.

Πέπλο προστασίας από τα «προοδευτικά» ΜΜΕ… Προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα γίνουν και άλλες συλλήψεις. Σας θυμίζουμε την αναφορά στην Χρυσή Αυγή σε προκήρυξη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργανώσεως:

Η αναφορά στην Χρυσή Αυγή στο κείμενο της προκήρυξής της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς»:

“Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιουλίου 17, 2009

Η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου 2009 στο σπίτι του Ναυάρχου Παναγιώτη Χηνοφώτη. Η αναφορά στην Χρυσή Αυγή στο κείμενο της προκήρυξής τους έχει ως εξής:

«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς: …Ξαφνικά το παλαιό εφετείο και οι καταληψίες του γίνονται επικίνδυνοι για τη σταθερότητα του έθνους, και οι δημοσιογράφοι ωρύονται για την εγκατάλειψη του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Επιτροπές κατοίκων ξεπηδούν με μπροστάρηδες σχεδόν πάντα τους οργανοπαίχτες της Χρυσής Αυγής. Οργανώνονται περιπολίες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα , πεζές η μηχανοκίνητες, χωρίζονται σε βάρδιες αποτελούμενες από πολίτες και μπάτσους όπου εισβάλουν και χτενίζουν ολόκληρες γειτονιές… Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών»

Περιπετειώδης καταδίωξη διακινητή και λαθρομεταναστών τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, κοντά στη Θεσσαλονίκη

Περιπετειώδης καταδίωξη τα ξημερώματα σήμερα στην Εγνατία Οδό. Λαθροδιακινητής προσπαθούσε με ένα μικρό φορτηγό, να μεταφέρει προς τη Θεσσαλονίκη και από εκεί άγνωστο που, 26 λαθρομετανάστες προερχόμενους από χώρους της Ασίας.

Ο λαθροδιακινητής δεν σταμάτησε στο αστυνομικό μπλόκο στο ύψος του χωριού Προφήτης, για να ακολουθήσει μία μεγάλη καταδίωξη, η οποία έληξε περίπου στο ύψος του Λαγκαδά, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου ο λαθροδιακινητής εγκατέλειψε το μικρό φορτηγό και εξαφανίστηκε.
newsblog

Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα 23 Σεπτεμβρίου 2009: Η Ελλάδα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ +βιντεο


V2

Εκατοντάδες απλών ανθρώπων του λαού και ανάμεσά τους ΠΑΡΑ πολλοί νέοι παρακολουθούσαν τους ομιλητές ενώ φώναζαν συνθήματα γεμάτα εθνικό παλμό, που ανάμεσά τους ξεχωρίζει το «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».


Σχόλιο:Το tvxs προσέξτε πως προσπαθεί να ζουμάρει σε πρόσωπα για να τα δουν οι κολλητοί του στο indymedia και να σπάνε κεφάλια λίγο μετά. Αυτό θα πει πυρήνας της τρομοκρατίας... οι άλλοι είναι απλά πιόνια-εκτελεστές (βλέπε εδώ). Να σημειώσουμε ότι οι αναρχικοί σε αυτή την ειρηνική συγκέντρωση-διαμαρτυρία των κατοίκων ήταν στις τρύπες τους στην Βίλα Αμαλίας και ξαμολύθηκαν μετά αφού είδαν το βίντεο από το tvxs - που πάντα φροντίζει να ΚΡΥΒΕΙ τα πρόσωπα των συντρόφων αναρχικών όταν τραβά σε επεισόδια. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι βρίσκεται πάντα από την πλευρά τους σε αυτές τις περιστάσεις.


Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα 23 Σεπτεμβρίου 2009: Η Ελλάδα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ



πηγη


ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ!


Α ναι, να μην το ξεχάσω. Εκτός από το κρέμασμα που είναι και η βασική ποινή που αρμόζει σε αυτά τα βοθρολύματα και εχθρούς της δημοκρατίας και της ζωής, να επιβληθεί άμεσα κατάσχεση και σε πάσα κινητή και ακίνητη περιουσία των κακομαθημένων αυτών πλουσιόπαιδων από τα βόρεια προάστια καθώς και των γονιών τους οι οποίοι θα πρέπει φυσικά να πληρώσουν και τα εκατομμύρια ευρώ από τις ζημιές που προκάλεσαν τα τσογλάνια τους σε πάνω από 100 επιθέσεις τα τελευταία χρόνια με βόμβες και γκαζάκια ειδάλλως αν δεν τα πληρώσουν να πάνε στην ψειρού και αυτοί μέχρι να πληρώσουν και το τελευταίο σεντς.


Να πως αντιμετωπίζεις τα βοθρολύματα της ακροαριστερής αναρχοναζί τρομοκρατίας με επιτυχία και φύλλο δεν θα κουνιέται.... άλλος τρόπος δεν υπάρχει και ανθρωπισμοί και σωφρονισμοί σε επικίνδυνα ανθρωπόμορφα σκουλήκια δεν υπάρχουν…


πηγη


Από εύπορη οικογένεια τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης

Πέντε οι συλληφθέντες στην Γιάφκα του Χαλανδρίου

Μια ομάδα με...πιτσιρίκια έκανε ρόμπα μια ολόκληρη κυβέρνηση! Χτύπαγε με βόμβες σε κατσαρόλες τους υπουργούς και άλλους στόχους. Ηλικίας 20-22 ετών από εύπορες οικογένειες.

Προφανώς περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους. Και τα είχαν όλα στο κάτω διαμέρισμα και στο πάνω έμεναν οι συγγενείς! Είναι δυνατόν να μην τρελαίνεσαι; Ξέρετε από πότε ξεκίνησαν τις επιθέσεις τα μέλη της "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς"; Από τα 18-19 τους χρόνια.

Και μιλάμε για δεκάδες επιθέσεις που έφθασαν κοντά στις 80! Και η Αστυνομία λέει ότι εδώ και έναν μήνα είχαν σταμπάρει το σπίτι.

Ταυτίζουν οι αστυνομικοί τις επιθέσεις στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και αυτής στο σπίτι της Κατσέλη με την γιάφκα της "συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς". Βρέθηκαν σε σχεδιαγράμματα με νέους στόχους της οργάνωσης...

Όλοι οι συλληφθέντες ήταν νεαροί. Η γειτονιά δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Μία κοπέλα και τέσσερις άντρες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ασφάλεια. Τους παρακολουθούσαν για ένα χρόνο.

Άλλα οκτώ άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

H οργάνωση είχε χτυπήσει και σε εκκλησιές...


Η ΝEΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΟΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΜΕΣΩΣ.. ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ

Τα μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ήταν απο ηλικίες 20-22 χρονών που σημαίνει πως τις επιθέσεις τις ξεκίνησαν κατα την ενηλικίωσή τους αφού η δράση της οργάνωσης ξεκινάει πριν 2 χρόνια.

Το σπίτι ήταν των γονιών του ενός παιδιού όπου το είχαν κάνει γιάφκα. Η αστυνομία εξετάζει τις διασυνδέσεις τους με την Θεσσαλονίκη για να βρει τις εκεί επιθέσεις.

Ειδικότερα για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, οι ίδιες πηγές λένε ότι είναι πασίγνωστος αντιεξουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για τη δεινότητα του γραπτού λόγου του.
Τους τελευταίους μήνες, λέγεται ότι είχε μεγάλη δράση.
Πριν λίγο καιρό, ο αντιεξουσιαστής συμμετείχε σε ομάδα που προσπάθησε να πυρπολήσει κλούβα των ΜΑΤ.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στη Θεσσαλονίκη.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;


Μετά τη δολοφονική επίθεση αναρχοφασιστών σε φοιτητή του ΛΑΟΣ οι εγκληματίες του τρομοκρατικού server που εκπέμπει μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανάρτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του την οποία έκλεψαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Αν και αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ η ανάρτηση των στοιχείων του δημόσια στο διαδίκτυο, των στοιχείων ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του φοιτητή από τους εγκληματίες που λίγο έλειψε να τον δολοφονήσουν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επέμβει λόγω ΑΣΥΛΟΥ.

Με λίγα λόγια Ένα δημόσιο Κτίριο για την Παιδεία μας είναι ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Δείτε την ανάρτηση των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1082386

Το χρονικό της εγκληματικής επίθεσης εδώ

Πηγή:stop-indymedia


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ "ΑΣΥΛΟΥ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ?


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΟΛΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ