Χρήστες OnLine

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.09.2009 ΩΡΑ : 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ



ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΤΕΤΑΡΤΗ 23.09.2009 ΩΡΑ : 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ‘ΑΗΤΤΗΤΟ’ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ,ΚΟΛΩΝΟΥ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ,ΔΑΦΝΗΣ,Ν.ΙΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ


OI YΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ"

...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... ΕΠΤΑ "ΝΕΑΡΟΙ" ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Στις 6 σήμερα το απόγευμα ομάδα επτά νεαρών χτύπησε χώρους του περιοδικού "Ρεσάλτο" στα Εξάρχεια. Αφού έσπασαν με βαριοπούλες τις τζαμαρίες του ισογείου και πέταξαν μέσα εμπρηστικό υλικό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά που κατάστρεψε έντυπο υλικό και προξένησε ζημιές σε υλικοτεχνικές υποδομές του περιοδικού.


Το περιοδικό είχε δεχθεί πολύ συγκεκριμένες απειλές μέσα από τον "γνωστό" διαδικτυακό χώρο του INDYMEDIA τις οποίες είχε καταγγείλει, χωρίς βεβαίως να ιδρώσει το αυτί κανενός.

Δείτε την καταγγελία του "Ρεσάλτο" στις 13 Σεπτεμβρίου ΕΔΩ

ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;ΕΝΑΣ ΑΚΕΦΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Σ'ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ;

ΟΤΙ (ΤΟΥ) ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ:ΜΕ ΣΑΡΔΑΜ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΤΑΚΕΣ,ΓΕΛΟΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ:ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ν'ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΩΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ!ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΤΥ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΧΑ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Ο ΤΖΕΦΡΥ) ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;;;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟ 2004 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕ!!!Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ!ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΡΑΓΕ ΤΟΤΕ; ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΞΥΠΝΑ...!


Θεία Λειτουργία στην Αγιά Σοφιά το 2010



Την απόφασή του να οργανώσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2010 Θεία Λειτουργία στο ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε ο Ελληνοαμερικανός Κρίς Σπύρου, πρόεδρος της "Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας", σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Στο προσκύνημα, εκτός από μέλη της "Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας", θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Αμερικανικού και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Αποκατάσταση του ιστορικού ναού.

Ο Κρις Σπύρου, δημοσιοποίησε την επιστολή που έχει στείλει προς τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν, με την οποία τον ενημερώνει για την κίνηση αυτή και τον καλεί να συμμετάσχει σε αυτό το "ιστορικό", όπως το χαρακτηρίζει, "παγκόσμιο προσκύνημα και προσευχή στην Αγία Σοφία μετά από 556 χρόνια".

"Πεποίθησή μας είναι, κύριε πρωθυπουργέ, ότι το παγκόσμιο προσκύνημα και η λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας θα αποτελέσει το έναυσμα για μία παγκόσμια συνάντηση κορυφής για την ειρήνη και τη συνύπαρξη", τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Σπύρου.
Την επιστολή του αυτή προς τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, ο κ. Σπύρου την έχει κοινοποιήσει στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Υπουργών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σάμουελ Μπόγκαρ και τους πρέσβεις της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον και στην Αθήνα.

Πηγή

Η τηλεμαχία, οι οικολόγοι-πράσινοι, ο κ. Χρυσόγελος και το "Μακεδονικό" αναγνωστικό του 1925



Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, έχω σκοπό να κρατήσω το παρόν ιστολόγιο μακριά από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, καθώς η θεματολογία του είναι αυστηρά ιστοριογραφική Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτω πολιτική άποψη, απλά δεν θεωρώ τον χώρο κατάλληλο.

Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστες τις θέσεις του εκπροσώπου των Οικολόγων - πράσινων κ. Χρυσόγελου απαντώντας σε ερωτήσεις για την συμμετοχή του αρχηγού του κόμματος του κ. Τρεμόπουλου σε συνέδρια υπέρ της ιστορικής ύπαρξης "μακεδονικής εθνότητας".

Κατ΄ αρχάς οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι ο κ. Χρυσόγελος ντρέπεται στην κυριολεξία για τις ανθελληνικές και αντι-ιστορικές θέσεις του αρχηγού του, καθώς προσπάθησε να αποφύγει όχι μόνο να τις υπερασπιστεί αλλά και να τις συζητήσει. Κατά δευτερον, η "Μακεδονική" εθνότητα δεν υπήρξε ποτέ στην Ιστορία. Ακόμα και η περίφημη εξέγερση του Ίλιντεν που αποτελεί το λίκνο των προπαγανδιστών των Σκοπίων, είχε Βούλγαρους υποκινητές κατά το προηγούμενο της ανατολικής Ρωμυλίας και στις προκηρύξεις τους δεν αναφέρονταν φυσικά σε "μακεδονική εθνότητα", αλλά σε αυτονόμηση του μακεδονικού χώρου σαν γεωγραφική ενότητα που βρισκόταν υπό τον οθωμανικό ζυγό.

Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας σοβαρός ιστορικός που μπορεί να υποστηρίξει ότι υπήρχε έστω ένας κάτοικος της Μακεδονίας που δεν είχε είτε βουλγαρική είτε ελληνική είτε σερβική εθνική συνείδηση? Όταν επί 30 και πλέον χρόνια οι τρεις αυτές εθνότητες κατασπαταλούσαν χρήματα σε σχολεία, φιλεκπαιδευτικούς συλλόγους, εκκλησίες, προξενεία, ένοπλα τμήματα, προπαγανδιστές-πράκτορες, οι ντόπιοι Μακεδόνες ενέμεναν σε μια φανταστική "εθνότητα", που δεν είχε καταγραφεί ποτέ και πουθενά? που δεν είχε ποτέ κρατική έκφραση και υπόσταση?

Ανέφερε ο κ. Χρυσόγελος και το "Μακεδονικό" αναγνωστικό που τύπωσε το Ελληνικό κράτος το 1925 ως τεκμήριο για την ύπαρξη μιας τέτοιας εθνότητας. Δεν μας είπε όμως ποιος το τύπωσε και με ποια σκοπιμότητα. Το τύπωσε ο δικτάτωρ θεόδωρος πάγκαλος, ώστε να βελτιώσει τις σχέσεις του με την ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, για να μείνει απερίσπαστος στις προετοιμασίες του για τον πόλεμο με την κεμαλική Τουρκία που προετοίμαζε. (Να υπενθυμίσουμε ότι η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στην διάρκεια του μεσοπολέμου ακολούθησε αναθεωρητική πολιτική, πιέζοντας την Ελλάδα να αναγνωρίσει ως "μακεδονική" μειονότητα τους Σλαβόφωνους της περιοχής, ενώ στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο κατέλαβε την Ανατολική μακεδονία ως σύμμαχος του Χίτλερ.) Αλήθεια ο κ. Χρυσόγελος εγκρίνει ως σωστή, την ενέργεια ενός δικτάτορα ποου έγινε με γνώμωνα την επεκτατική πολιτική εις βάρος ενός άλλου "αδερφού" λαού?
θα κλείσω με ένα τελευταίο σημείο της χρυσογέλοιας επιχειρηματολογίας Μας ανέφερε ότι ο κ. Τρεμόπουλος έλαβε μέρος σε ένα συνέδριο ιστορικών που δεν έχει σχέση με την πολιτική επικαιρότητα Άρα είμαι αφελής που καταλαβαίνω ότι οι εθνικιστές του Γκρούεφσκι ακριβώς εκεί στηρίζονται για την αλυτρωτική πολιτική τους εις βάρος του υφιστάμενου εδαφικού στάτους κβό? Ισχύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποστήριξε στην τηλεμαχία ο κ. Χρυσόγελος για να βγει από την δυσχερή του θέση. Η συζήτηση περί Ιστορίας είναι μια βαθιά πολιτική διαδικασία που επηρεάζει την παρούσα πολιτική κατάσταση και διαμορφώνει πολιτικές καταστάσεις και συνειδήσεις.

Απλά αναρωτιέμαι ποιος εχέφρων Έλληνας είναι δυνατόν να στηρίζει ένα οικολογικό κόμμα που υιοθετεί πλήρως την φρασεολογία των εθνικιστών αναθεωρητών των Σκοπίων. Είναι δείγμα πολιτικής σχιζοφρένειας να καταδικάζεις απερίφραστα τους φανατικούς "Έλληνες εθνικιστές" και να υποστηρίζεις με σθένος και τόλμη τους Σκοπιανούς ομολόγους τους.

Πηγή:Θέματα Ελληνικής Ιστορίας

ΧΙΟΣ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΚΑΙ… ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ των ανθελληνων και των ξεφτιλισμενων πολιτικων...


Τον έπιασαν άνδρες του Λιμενικού με την κάμερα στο χέρι! Στην βιντεοκασέτα υπήρχε η κοντινή παραλία, που είναι ζώνη αποβάσεως , ο δρόμος που οδηγεί στο στρατόπεδο, η πύλη του στρατοπέδου και το εσωτερικό του.


Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι παρά την ύπαρξη προειδοποιητικών πινακίδων και σαφούς νομικού πλαισίου που προβλέπει διάφορες ποινές φυλάκισης για όσους παραβιάζουν την σχετική νομοθεσία και κινηματογραφούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ο Τούρκος αφέθηκε ελεύθερος! Είναι η… δεύτερη φορά(!) μέσα σ’ ένα μήνα που η Χίος γίνεται αντικείμενο κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων της Τουρκίας.


Κατέβασαν και έκαψαν την ελληνική σημαία στην Ηγουμενίτσα!



Την ελληνική σημαία κατέβασαν και έκαψαν άγνωστοι ανεγκέφαλοι/ σκατόμυαλοι σε σχολείο της Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι άγνωστοι εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του τρίτου Δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας, κατά το χρονικό διάστημα από τις πέντε το απόγευμα της 18ης Σεπτεμβρίου μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας...

Εκμεταλλευόμενοι στο διάστημα αυτό την απουσία μαθητών και δασκάλων κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό και στην συνέχεια την έκαψαν. Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πίσω από την ενέργεια αυτή βρίσκονται νεαρά άτομα της περιοχής, που προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με γκράφιτι και την αναγραφή συνθημάτων σε διάφορα σημεία της πόλης της Ηγουμενίτσας.


Επεισόδια σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κωνσταντινούπολης

Πολλές δεκάδες λαθρομεταναστών έσπασαν τη νύχτα τα τζάμια στους κοιτώνες ενός κέντρου κράτησης στην Κωνσταντινούπολη και έβαλαν φωτιά σε έπιπλα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες νύχτα χθες τη νύχτα για τις συνθήκες κράτησής τους, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Αφρικανοί, έβαλαν φωτιά σε προσωπικά τους αντικείμενα και σε κουβέρτες που στη συνέχεια πέταξαν από τα παράθυρα.

Το τουρκικό τηλεοπτικό ενημερωτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονταν για την ελλιπή σίτιση και για γραφειοκρατικά ζητήματα.

Στο κέντρο αυτό, το οποίο βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, κρατούνται 600 με 800 λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Τουρκία, ενώ οι περισσότεροι ετοιμάζονταν να μεταβούν στην Ευρώπη.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί γύρω από το κέντρο κράτησης του Κουμκαπί, αλλά δεν έχουν επέμβει.

ΠΗΓΗ

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ , ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλους τους νομούς της χώρας – ΑΥΤΟΝΟΜΗ η συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές – Πριν από λίγα λεπτά ανακηρύχθηκε και επίσημα από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αυτό σαν ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ στους ψεύτες και τους κακοήθεις που έλεγαν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ γιατί εξυπηρετούμε… σκοτεινά συμφέροντα. Όλοι οι υποψήφιοι του Εθνικιστικού Κινήματος ανακηρύχθηκαν νόμιμοι σε όλη την επικράτεια. Σημειώνεται και τονίζεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και δεν στηρίζει κανένα..

ΛΑΟΣ και κανένα Καρατζαφέρη όπως διαδίδουν κάποιοι θλιβεροί κομματάρχες και κάποια ΜΜΕ της διαπλοκής. Από όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές εξαρτάται να φτάσει η Αλήθεια στον λαό.

Το αμαρτωλό σύστημα εξουσίας και τα ΜΜΕ της διαπλοκής μας πολεμούν. Γίνετε όλοι εσείς η φωνή μας, από στόμα σε στόμα, από πόρτα σε πόρτα, παντού και σε όλους να πείτε και να μάθουν ότι σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο «ακραία» εθνικιστικό ασυμβίβαστο και απροσκύνητο, το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής! Έλληνες πατριώτες και Ελληνίδες πατριώτισσες, Εθνικιστές και Εθνικίστριες καλό αγώνα! Αγώνα για να τους αποδείξουμε πως υπάρχουν ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ!


Όσο για την «πατριωτική» λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμη και το indymedia, την γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας δυνατά, αγνοώντας τις βλακείες και τις μπούρδες των «εθνικοφρόνων» της πεντάρας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/21/%ce%b7-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b7-%e2%80%93-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/



Η Υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου στον Έβρο τους πείραξε. Γι’ αυτό τι έχουν να πουν;

Ζεϊμπέκ Αϊσέλ. Η υποψήφια της ΝΔ στην Ξάνθη. “Σήμερα λέω πως είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα” δηλώνει: http://antiparakmi.blogspot.com/2009/09/blog-post_21.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
=============

Δημοσίευμα στην Θράκη για την Χρυσή Αυγή: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/19/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b1%cf%85/


Μια απάντηση για την υποψηφιότητά μου στον Έβρο: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/10/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%cf%85/


UFO: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/21/%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-ufo-%cf%88%ce%b7/



Προεκλογική δράση στη Θεσσαλονίκη – ΣΠΑΣΤΕ την συνωμοσία της σιωπής!

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στη διασταύρωση, κοντά στο δημαρχείο Σταυρούπολης, κλιμάκιο συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πολύωρη ενημερωτική δράση με φυλλάδια και πανώ.

Εκμεταλλευόμενοι την ώρα αιχμής του απογεύματος, οι συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια για την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και τις θέσεις του Κινήματος, στους διερχόμενους οδηγούς. Επίσης, αναρτήθηκε πανώ με προεκλογικό μήνυμα.1809091Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν άγνοια για την συμμετοχή μας στις εκλογές, καθώς σκοπίμως δεν γίνεται καμία αναφορά από τα ΜΜΕ.
Στο λιγοστό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, θα ακολουθήσουν πολλές ανάλογες δραστηριότητες με στόχο να σπάσει στο δρόμο η συνωμοσία της σιωπής και να ενημερωθούν οι Έλληνες ποιός πραγματικά υποστηρίζει το συμφέρον του Έθνους.




«Εξάψαλμος κατά της “Στιγμής της Αλήθειας” από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας»: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/21/%e2%80%a6%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b7%ce%b4%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83/#more-12374



Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ – «Αποφασίσαμε να μη Σας προδώσουμε»

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες, αποφασίσαμε με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αντιμετωπίζουμε την αυτόνομη συμμετοχή του Κινήματός μας στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την χώρα. Αποφασίσαμε να μη προδώσουμε τις 25.000 των δικών μας ανθρώπων, που σταθήκανε δίπλα μας στις 7 Ιουνίου.

Γνωρίζουμε απόλυτα τι θα αντιμετωπίσουμε και ήδη το αντιμετωπίζουμε. Ψηφοδέλτια που θα κρύβονται, κανάλια πλουτοκρατών μεγαλοεργολάβων, που δεν θα λένε λέξη για εμάς και άλλα πολλά… Την ξέρουμε την δημοκρατία τους και γι’ αυτό την πολεμάμε. Αποφασίσαμε να μη χαρίσουμε έστω και με τρόπο έμμεσο δια της απουσίας μας ούτε μια ψήφο αληθινού και ασυμβίβαστου Εθνικιστού στους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων. Αποφασίσαμε να διαχωρίσουμε έμπρακτα την θέση μας από κάποιους «πρώην», που με τα ίδια χέρια που σήκωναν σε «φασιστικό» χαιρετισμό τώρα τα έχουν σπάσει για να χειροκροτούν τον Καρατζαφέρη. Να διαχωρίσουμε την θέση μας από όλους αυτούς που έχουν αναγάγει την προσωπική τους ανέλιξη δήθεν σε πολιτική τακτική!
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στις 7 Ιουνίου δώσαμε μια μάχη και την κερδίσαμε σύμφωνα με αυτά που εμείς θέλουμε και με τους τακτικούς στόχους που έχουμε θέσει. Πρέπει να κερδίσουμε και την μάχη της 4ης Οκτωβρίου, η οποία μη το λησμονείτε, είναι απλά και αυτή μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Ο καθένας από εσάς και η κάθε μία από εσάς, που θέλετε να δώσετε χείρα βοηθείας στο Κίνημα των αληθινών Εθνικιστών, θα πρέπει:

Α) Να έλθετε σε επαφή είτε με τα γραφεία της κεντρικής διοικήσεως, είτε με άλλο περιφερειακό γραφείο της Χρυσής Αυγής, είτε με τους πυρήνες μας προκειμένου να συντονιστεί ο αγώνας μας.

Β) Βοηθήστε με τον προσωπικό σας αγώνα το εθνικιστικό κίνημα. Ενισχύστε οικονομικά είτε με όποιο άλλο τρόπο θέλετε την προσπάθειά μας και προπαντός…

Γ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ ΗΔΗ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Θα δώσουμε τον αγώνα μας και όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο! Γιατί αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα είναι η πίστη στην Ιδέα, η συνέπεια και η Τιμή! Αυτά για εμάς τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και τις ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ μετρούν πολύ παραπάνω από μία θέση στο κοινοβούλιο.


Δημοσιεύθηκε στην xryshaygh: http://xryshaygh.wordpress.com


Η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στη Θράκη, απασχολεί τα τουρκικά μέσα



Ως «ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ», αναφέρεται σε άρθρο της SABAH

Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που τόλμησε να μιλήσει για το τουρκικό προξενείο, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου...

Με τον τίτλο «Ο εχθρός των Τούρκων έθεσε την υποψηφιότητά του στη Δυτική Θράκη» η τουρκική εφημερίδα Sabah φιλοξενεί στις εσωτερικές της σελίδες ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, για την παρουσία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στο ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης.

Η είδηση της υποψηφιότητάς του στην περιοχή μας και οι επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα, ήδη είχε σχολιαστεί από τον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο, όπου το ερώτημα ήταν κοινό για όλους και το εξής «από πού προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρον του Γ. Καρατζαφέρη για τη Θράκη;».

Στο ερώτημα αυτό έσπευσε να απαντήσει και το γραφείο Τύπου της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΛΑ.Ο.Σ. που στην ανακοίνωσή του, αναφέρει, ότι «η υποψηφιότητα οποιουδήποτε αρχηγού κόμματος σε μία ακριτική περιοχή, κάθε άλλο παρά «ύποπτη και «περίεργη» μπορεί να θεωρηθεί. Καμία ψήφος δεν θεωρείται χαμένη (ακόμη και αν αυτή είναι η λευκή), πόσο μάλλον η ψήφος στο ΛΑ.Ο.Σ. το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που τόλμησε να μιλήσει για το ρόλο του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, τον οποίον όλοι γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν τολμά να πάρει θέση».

Όλο το ρεπορτάζ εδώ

50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!


50 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ στέλνουν οι μετανάστες και λαθρομετανάστες στις χώρες τους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Αυτιά στον ALTER ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Γιαυτό δεν έχει μείνει φράγκο στην χώρα, ειδικά από τη στιγμή που οι λαθρομετανάστες βγάζουν χρήματα από μαύρη εργασία και κυρίως παράνομες δραστηριότητες και συνεπώς δεν προσφέρουν τίποτα στο κράτος.

Δισεκατομμύρια κάθε χρόνο στέλνουν πχ οι μαύροι στις χώρες τους από καθαρά παράνομες δραστηριότητες όπως πορνεία, ναρκωτικά, εμπόριο όπλων και πλαστά cd και dvd. Εάν έχετε δει ποτέ μαύρο σε οικοδομή, ελάτε να μου το πείτε.... Αυτή είναι η προσφορά των αλλοδαπών και της πολυπολιτισμικότητας....

Και μπορεί οι λίγοι αλλοδαποί, όχι πάνω από 600.000, που εργάζονται νόμιμα και προσφέρουν οικονομικά στα ασφαλιστικά ταμεία και στο κράτος, να έχουν συνεισφέρει μεν, τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια λαθραίων(ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ να μη τα ξαναλέμε) καταστρέφουν και ξεζουμίζουν την οικονομία την χώρας μας γιατί εκτός του ότι στέλνουν 50 εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα στις χώρες τους, τυγχάνουν και εντελώς δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε αντίθεση με τους Έλληνες ανασφάλιστους οι οποίοι δεν έχουν αυτό το προνόμιο.... Βλέπετε εμείς δεν ζητάμε τα ρέστα από τις πρεσβείες τους όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα σοβαρά κράτη γιατί το παίζουμε πονόψυχοι και ας πτωχεύσουμε εντός ολίγου.... Κατηγορεί μάλιστα ο Γιωργάκης τον Κωστάκη ότι χρέωσε τα νοσοκομεία με 6μισι δις ευρώ! Μα βρε βλαμμένο Γιωργάκη ποιος χρέωσε τα νοσοκομεία, οι λαθραίοι δεν τα χρέωσαν; Λαθραίοι τους οποίους και ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης θέλει στην χώρα ανεξέλεγκτους και χωρίς ποσόστωση και έλεγχο; Γιατί νομίζετε ότι η υγεία έχει χρεοκοπήσει και τα νοσοκομεία μας είναι γεμάτα με ράντζα;


Γιατί νομίζετε τέλος ότι η εγκληματικότητα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Ελλάδα και συγκρίνεται μόνο με την εγκληματικότητα σε χώρες της Λατινικής Αμερικής; Όταν εισάγεις εκατομμύρια λαθραίων και δεν ξέρεις τι να τους κάνεις και συνεπώς τους αφήνεις να αλωνίζουν στην χώρα ανεξέλεγκτοι και χωρίς δουλειά, τι περιμένετε να κάνουν για να ζήσουν;

Έτσι λοιπόν για να τα καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες η πολιτεία, ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 150 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! Πως θα ξεπληρωθούν τα χρέη αυτά όταν η Ελλάδα δεν παράγει και κυρίως δεν εξάγει ούτε καρφίτσες αλλά μόνο εισάγει αγαθά; Νομίζετε ότι με την οικοδομή που βρίσκεται στα χέρια των Αλβανών θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει; Μα η οικοδομή δεν είναι προϊόν εξαγόμενο αλλά αποτελεί προϊόν καθαρά εσωτερικής κατανάλωσης, Μία χώρα που δεν παράγει και κυρίως δεν εξάγει τίποτα, είναι καταδικασμένη σε πτώχευση αργά ή γρήγορα!

Ξυπνήστε όρνια πάνω από την κάλπη προτού να είναι αργά!


πηγη