Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ




Ξεσηκώθηκαν πολίτες της Θράκης και ζητούν την απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής!!

Η ιστοσελίδα πρωτοβγήκε στη δημοσιότητα τη βραδιά του αγώνα Πανθρακικού - Παναθηναϊκού και πήρε πανελλαδική δημοσιότητα όταν αναρτήθηκε πανώ στην είσοδο της πόλης και πάνω από το στάδιο την ώρα του αγώνα.

Η ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας πολιτών:
http://www.proxeneio-stop.org/

Η συλλογή υπογραφών:
http://www.gopetition.co.uk/online/30752.html


Πηγη


H μεγάλη κοτσάνα του Debate!! ψεματα και παραπληροφορηση των Οικολόγων Πράσινων στο μεγαλειο της

Μα πραγματικά αυτός ζεί στην Ελλάδα; Οι απαντήσεις του αφορούσαν μια άλλη πραγματικότητα, χωρίς προβλήματα...


Τον ρώτησε ο Ευαγγελάτος ποια είναι η γνώμη του για τους παράνομους μετανάστες και απάντησε:




"Δεν μπορεί να έρθει κάποιος μετανάστης νόμιμα".



"Θα ενδυναμώσει την Μακεδονία η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων. Θα ακουστεί σαν περιφέρεια καλύτερα στην Ευρώπη η Μακεδονία!!!!

Περιφέρια ποιανού; Βρε οικότροφε την Μακεδονία την ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν περιμένει τα Σκόπια και την Αλβανική μειονότητα που βρίσκεται από πίσω για να την μάθει...

Μαζέυτε πια τον κάθε ηλίθιο πληρωμένο ανθέλληνα αριστερό. τους πληρώνουμε που τους πληρώνουμε.. πρέπει να ακούμε και την προπαγάνδα και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ????


Μαυρίστε τους Οικολόγους πράσινους. Ξεμπροσιάστηκαν με τον Νίκο Χρυσόγελο και όσα είπε για την Μακεδονία σε ερώτηση του Ανδρέα Κωνσταντάτου από το ALTER για τις θέσεις Τρεμόπουλου σε πάνελ με το φιλοσκοπιανό σωματείο "Ουράνιο τόξο": "Μην κοιτάμε πίσω, δεν μας συμφέρει να έχουμε εχθρούς γιατί μαζί απειλούμαστε.

Η ιστορία δεν πρέπει να εμπλέκεται με την Πολιτική".

Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας. Ουστ από εδώ που επιμένετε κιόλας αντί να ζητήσετε συγνώμη από τους Μακεδόνες στην Βόρεια Ελλάδα.



ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ : Σε ερώτηση προς το Χρυσόγελο, για την τοποθέτηση του προέδρου των Οικολόγων Τρεμόπουλου, ότι η Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ήταν Ελληνική κατά την ένωσή της με την Ελλάδα και ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε ως Έλληνες για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ένωση αυτή, ο Χρυσόγελος είπε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

Ακούει τι λέει; Θα τον μαζέψει κανείς;;;;
Εεεε, με αυτό μπορώ να κλείσω την τηλεόραση. Και πολύ είδα αυτό το τσίρκο...


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ:Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!


Όσο κι αν ενοχλει καποιους,φυσικα και δεν ειναι νομιμη αυτη η...συναξη,αφου τετοιες επιτρεπονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Με εξαιρεση λοιπον καποιες "Ελληνιδες που ασπαστηκαν το Ισλαμ",οι υπολοιποι ηταν ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ!


Μαλιστα,η εκπροσωπος της...αθειας Ελευθεροτυπια,δημοσιευσε το παρακατω δακρυβρεχτο αρθρο,με την υπογραφη της γνωστης και μη εξαιρεταιας Γωργιας Δαμα:

"Μπροστά στάθηκαν οι διπλωμάτες, εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων. Πίσω τους, ατελείωτες σειρές με μουσουλμάνους, προερχόμενους από όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Νέοι άνδρες, που εργάζονται στη χώρα μας. Ορισμένοι με τους γιους δίπλα τους. Προσέρχονται με ευλάβεια, σχηματίζοντας τις τελευταίες σειρές.

Στον διπλανό χώρο στάθηκαν οι γυναίκες. Φορώντας τα γιορτινά τους, κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά. Την πρώτη σειρά σχημάτισαν Ελληνίδες που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ.

Αραβες από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο, Αφρικανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί συναντήθηκαν κι αγκαλιάστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Θα προσευχηθούμε όλοι μαζί στη γιορτή που σημαίνει το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού, που διήρκεσε ένα μήνα. Είναι μέρα χαράς. Τρώμε μετά τη νηστεία κι ευχόμαστε ειρήνη για όλο τον πλανήτη», απαντά η Αννα, μία από τις Ελληνίδες που ασπάσθηκαν το Ισλάμ. Μια Αιγύπτια προσθέτει: «Ειδικά στους Ελληνες ευχόμαστε καλύτερες μέρες και ειρηνικές. Μακάρι στην επόμενη προσευχή η Ελλάδα να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα».

Ο αντίλαλος του «Αλλάχ ακμπάρ» γεμίζει την υπαίθρια εκκλησία. Οι μετανάστες γονατίζουν, αγγίζοντας με το μέτωπο το χαλί. Προσεύχονται με κατάνυξη. Ακούγονται μόνο τα λόγια της μεγάλης προσευχής: «Να διατηρήσουμε τις αξίες μας, να μην απομακρυνθούμε από το Θεό, να είμαστε πάντα κοντά του». Η μεγάλη προσευχή γίνεται δύο φορές τον χρόνο. Η επόμενη ακολουθεί 72 μέρες αργότερα, όταν οι μουσουλμάνοι ταξιδεύουν για προσκύνημα στη Μέκκα.

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ, που ζει 35 χρόνια στη χώρα μας, εύχεται «να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες και για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Να υπάρξει ένας χώρος προσευχής για τα παιδιά μας που γεννήθηκαν εδώ, σπουδάζουν, ορισμένα έχουν ελληνική υπηκοότητα, θα υπηρετήσουν στο στρατό και συγκεντρώνονται σε υπόγεια και γκαράζ για να προσευχηθούν. Να υπάρξει κι ένα κομμάτι γής για να ταφούμε. Στη χώρα μου, την Αίγυπτο, οι Ελληνες έχουν ναούς κι απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματά τους".



Ειδατε ποσο...λυρικα και μελο ακουγονται ολα;;;Δεν ενοχλειται η θολοκουλτουριαρα της Ελευθεροτυπιας ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ"!!!ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ'ΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ:

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '50 ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;



Αραγε θα τολμησει κανεις απο τους πολιτικους αρχηγους να μιλησει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για το θεμα της λαθρομεταναστευσης στο σημερινο πολυθρυλητο ντιμπεητ;Ιδωμεν...

πηγη

ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ



ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΠΑΣΕ"!

Το παρακάτω άρθρο, που αφορά το περιστατικό με την παλικαρίσια στάση Έλληνα διπλωμάτη που παρουσίασε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο "Στόχος", δημοσιεύεται στην εφημερίδα που κυκλοφορεί:

Σοβαρότατο επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ στην Γερμανία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος των Σκοπίων με το βουλγαρικό όνομα τζορτζ Ιβάνοφ, ανάμεσα στον ίδιο και τον πρέσβυ μας στην Γερμανία Αναστάσιο Κριεκούκι που δεν κάθησε να ακούει την εις βάρος μας άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Σκοπιανόςμ πρόεδρος ανάμεσα στα άλλα που είχε να κάνει στην Γερμανία, ήταν και ομιλήτής την Κυριακή σε μιά εκδήλωση του ιδρύματος ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ (μην κάνετε άλλες σκέψεις, περί αμερικανικού ιδρύματος πρόκειται) που αφορούσε την ένταξη των γειτόνων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Με ιδιαίτερο θράσσος ο βουλγαροσκοπιανός πρόεδρος έθεσε τα γνωστα επιχειρήματα εις βάρος της Ελλάδας και της Ιστορίας και συνέχισε λέγοντας πως αυτοί είναι «έτοιμοι για έναν συμβιβασμό αλλά όχι η Ελλάδα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις 126 χώρες που μάς έχουν ήδη αναγνωρίσει σαν Μακεδονία» πρόσθεσε... (Σιγά μην στενοχωρηθούν κιόλας...) «Ο συμβιβασμός είναι σαν το ταγκό» είπε ο Ιβάνωφ «και το ταγκό για να χορευτεί θέλει δύο». Βέβαια ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος έχει κάνει ήδη έναν ανιστόρητο και ντροπιαστικό συμβιβασμό αποδεχόμενη σύνθετο που να περιέχει τον όρο Μακεδονία διαφεύγει συνειδητά από τους Σκοπιανούς που ζητάνε τα πάντα. Δηλαδή να τους λέμε "Μακεδονία κάπως" εμείς και όλοι οι υπόλοιποι να τους λένε «Μακεδονία» σκέτο. Κι επειδή κανένας σοβαρός ηγέτης δεν υπάρχει στην Ελλάδα να τους χορέψει στο ταψί αυτούς τους άθλιους εκφραστές του ψεύδους και της προπαγάνδας που αποτελούν εργαλείο και μόνο της Νέας Τάξης, ο πρεσβυς μας στο Βερολίνο αποφάσισε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του.

Περήφανη και δυναμική παρέμβαση του Έλληνα πρέσβυ στο Βερολίνο

Ο διπλωμάτης μας λοιπόν τα μάζεψε και πήγε απρόσκλητος στην αίθουσα όπου μιλούσε ο Ιβάνοφ και έκανε δυναμική παρέμβαση και αντιπαρατέθηκε στον βουλγαροσκοπιανό πρόεδρο αφήνωντας άφωνους τους παρεβρισκομένους που έχουν συνηθίσει μόνοι τους να μιλάνε μόνοι τους να ακούνε μόνοι τους να χειροκροτάνε, αφού δεν αντέχουν σε καμιά σοβαρή αντιπαράθεση τα σαθρά και αστεία διαχρονικά ψευτοεπιχειρήματα τους.


Ξεκίνησε μιλώντας για το δηλητήριο που χύνει ο Γκρουεφσκι με την προσπάθεια καπήλευσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με σαφέστατη επιθετική στάση, μεταξύ των άλλων, ο πρέσβυς μας στο Βερολίνο αφού ανέλυσε τις υφιστάμενες θέσεις της Αθήνας, προχώρησε στην περιγραφή προκλητικών ενεργειών των Σκοπιανών όπως οι ονοματοδοσίες αεροδρομίων και πλατειών με τα ονόματα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και την δημιουργία αδριάντων των δύο ανδρών καταδεικνύοντας τις πραγματικές προθέσεις του μέσα από τον βιασμό και την παραχάραξη της ιστορίας.

Ο βουλγαροσκοπιανός Ιβάνοφ, είναι αλήθεια πως τα έχασε και προσπάθησε με αστειάκια και σαρκασμούς να δείξει ότι είναι ψύχραιμος αναφερόμενος σε... γεωγραφικά ποσοστά της Μακεδονίας, αλλά αναρωτήθηκε κι όλας γιατι δεν έχουν οι Έλληνες πρόβλημα με τον ανδριάντα του Φιλίππου που έστησαν οι βουλγαροι στην Φιλιππούπολη. Βέβαια θα αρκούσε και στον τελευταιο το επιχείρημα ότι οι Βούλγαροι θέλουν να λέγονται βούλγαροι και όχι «Μακεδόνες» (άσχετα αν από αυτούς ουσιαστικά ξεκίνησε το ζήτημα) αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές που ξέρουν ότι λέγε λέγε συνέχεια ψέμματα κάτι θα μείνει.

Φιλοσκοπιανό παραλήρημα του Γερμανού Προέδρου – Παράδειγμα για τις χώρες της Ευρώπη η... «Μακεδονία»!!!

Μέσα σε όλα αυτά η σύμμαχος κατά τα άλλα Γερμανία δια του προέδρου της Χορστ Κόλερ (που είναι καιτέως πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου άρα και γνήσιος εκφραστής της Νέας Τάξης) κατέστησε σαφές πως παραμένει παρασκηνιακά ένθερμος υποστηρικτής της ενταξιακής πορείας των γυφτοσκοπιανών στην Ε.Ε. («Μακεδονίας» είπε) και πως είναι αισιόδοξος πως θα λάβουν ημερομηνία ένταξης σύντομα.


Τόσος ήταν ο ζήλος του Γερμανού προέδρου να πεί καλά πράγματα για τους αγαπημένους των αφεντικών του που ανακάλυψε σύμφωνα με τις δηλώσεις πως «έχει επιτευχθεί εθνική ομοιογένεια και η θρησκευτική ανοχή που, κατά την άποψή του, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές ευρωπαϊκές χώρες

Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν έμαθε όλα αυτά που συμβαίνουν, όπως δεν μαθαίνει και τίποτα από τα σημαντικά που αφορούν τα Εθνικάμας θέματα, που έχουν αποκλειστεί από την προεκλογική κουβέντα. Ακόμη και όσοι διαθέτουν κάποια πατριωτιά αντανακλαστικά έχουν χωθεί για τα καλά στην αναζήτηση της ψήφου και δεν δίνουν σημασία. Για τους άλλους ούτεκουβέτα να γίνεται. Ρε δε πα να φτάσουν οι τούρκοι στον όλυμπο και οι γυφτοσκοπιανοί στον Αλιάκμονα. Τα οφίτσια και το βόλεμα τους να μην πειραχθεί και η Ελλάδα «κομμάτια να γίνει»...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" 17 Σεπτεμβρίου 2009

Με "αποζημείωση" και βίζα εισόδου απελαύνονται οι λαθρομετανάστες!!!







Το "πριμ" αγγίζει τα 1000 ευρώ ανά κεφάλι!

1500 θα απελαθούν από τους 300000 φέτος! Σταγόνα εν τω ωκεανώ για τα μάτια του κόσμου!


πηγη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;


ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:


«Καλούμε σε κοινό αγώνα Έλληνες και μετανάστες ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό, για πλήρη δικαιώματα στους ξένους…» Οικολόγοι Ελλάδας


Όπως γνωρίζετε, με το κόμμα ΛΑΟΣ πρόκειται να πολιτευθεί και ο κ. Παπανικόλας ανακοίνωση του κόμματος του οποίου(Οικολόγοι Ελλάδας) σας παραθέτουμε παρακάτω: «Καλούμε σε κοινό αγώνα Έλληνες και μετανάστες ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό για πλήρη δικαιώματα στους ξένους (νομιμοποίηση, γλώσσα, σχολεία, ψήφος, κτλ, κτλ, και γενικά να φερθούμε στους ξένους όπως θέλουμε να φέρονται οι ξένοι στους Έλληνες του εξωτερικού), για ελεύθερη διακίνηση των πολιτών, υπέρ της πολυτισμικότητας….»

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Οι οργανώσεις: Έλληνες Οικολόγοι Χωρίς Σύνορα – GEWB, Οικολόγοι Ελλάδας».

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ).

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ:

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΑ.Ο.Σ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ αποφασίσαμε την εκλογική σύμπραξη με το ΛΑΟΣ,έχοντας εμπιστοσύνη στον Προέδρο Γ.Καρατζαφέρη για την ακεραιότητα του χαρακτήρα και την αγάπη του στην Οικολογική ζωή.
Η σύμπραξη αυτή αποφασίστηκε για να προωθήσουμε αποτελεσματικότερα τους Ελληνοσωτήριους σκοπούς του κινήματος μας που είναι : Δημοκρατία στην πράξη, η Πολιτική Ανιδιοτέλεια και Οικολογική Ζωή, ηθικές αξίες που είναι απαραίτητες για να σωθεί η Ελλάδα από την ηθική και οικονομική χρεοκοπία που μας οδήγησαν δυο οικογένειες , που κυβερνούν την χώρα μας τα τελευταία 60 χρόνια.
Συμμετέχουμε σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες τηΙς χώρας στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ διατηρώντας την αυτονομία μας και την ανεξαρτησία μας και ζητάμε την υποστήριξη του Ελληνικού λαού προκειμένου να εκπροσωπήσουμε τους
ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην Ελληνική Βουλή για να αγωνιστούμε για την πραγματοποίηση των υψηλών ηθικών αξιών του κινήματός μας.
Υπενθυμίζουμε ότι αν εκλεγούμε βουλευτές, τα χρήματα που θα λάβουμε, θα τα επιστρέψουμε ως δωρεά στο Δημόσιο Ταμείο."


ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.


πηγη


Ας μιλήσουμε για τις μειονότητες στην Τουρκία...

Οι Τούρκοι, μέχρι πρόσφατα, διακατέχονταν από το σύνδρομο της «Συνθήκης των Σεβρών». Έτσι, οι μειονότητες που κατοικούν στα εδάφη της Ανατολίας, αποτελούν για αυτούς ένα καυτό θέμα ζωτικής σημασίας, που - στην κυριολεξία - τους κάνει να τρέμουν! Με κάποιες μεινότητές τους λοιπόν, θα ασχοληθούμε κι εμείς από εδώ σήμερα…

ΟΙ ΛΑΖΟΙ – Ανήκουν στην πελασγική φυλή και είναι κατά βάσιν λαός ναυτικός. Δεν συμπαθούν τους Τούρκους, κατοικούν στις περιοχές Τραπεζούντος, Κερασούντος, Κοτυώρων (Ορντού) και στην περιοχή της Γεωργίας του Βατούμ (Ατζαρία). Συγγενικό φύλο προς αυτούς, θεωρουνται οι Μιγγρελοί, απόγονοι των αρχαίων Κόλχων. Στους Λαζούς ανήκουν και οι Οφίτες ή Οφλήδες, οι οποίοι εξισλαμίσθηκαν τον ΙΖ’ αιώνα και διατηρούν ακόμη έντονη την Ελληνική τους καταγωγή, έχοντες λανθάνουσα Ελληνική συνείδηση και ομιλούν ακόμη την Ελληνική. Το 1904, αριθμούσαν 120.000 άτομα. Σήμερα, υπολογίζονται σε τετραπλασίους.

ΟΙ ΜΕΣΟΧΑΛΔΗΝΟΙ – Κατοικούν στο βιλαέτι Τραπεζούντος και το 1904 αριθμούσαν 80.000 άτομα. Είναι απόγονοι παναρχαίων Ελλήνων, των Χαλύβδων. Αν και τυπικώς παρουσιάζονται ως μουσουλμάνοι, είναι κατ’ ουσίαν δίθρησκοι. Ήσαν αιρετικοί Χριστιανοί επί Βυζαντίου. Κατεργάζονται τον σίδηρο, ως πεταλουργοί, για αυτό και καλούνται υπό των Τούρκων Ναλτζήδες.

ΟΙ ΣΑΥΝΝΟΙ (ΣΑΝΝΟΙ Ή ΤΣΑΝΝΟΙ) – Πανάρχαιο Ελληνικό φύλο. Ο Ξενοφών, στην Κύρου Ανάβασιν, τους αναφέρει όταν διήλθε δια... μέσου της χώρας τους, οδηγώντας τους Μυρίους μετά τη μάχη στα Κούναξα (401 π.Χ.). Μουσουλμάνοι, αλλά διατηρούν στην πίστη τους πολλά στοιχεία της παναρχαίας Ελληνοφρυγικής λατρείας, που θυμίζουν την λατρεία της Μητέρας Γης. Οι Τσάννοι (Τσαννίκ τους καλούν οι Τούρκοι) ήσαν κι αυτοί αιρετικοί, μοντανιστές. Στις αρχές του περασμένου αιώνος, ανήρχοντο σε 303.955 άτομα. Είχαν στενές και φιλικές σχέσεις με τους Έλληνες Ορθοδόξους του Πόντου.

ΟΙ ΚΟΛΧΟΙ (ΜΙΓΓΡΕΛΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΑΣΓΟΙ – Οι Μιγγρελοί είναι απόγονοι των Κόλχων, παναρχαίου Ελληνικού φύλου του Καυκάσου. Δεν είναι αιγυπτιακές καταγωγής, όπως εσφαλμένως θεωρούσαν κάποιοι, στηριζόμενοι στα όσα περί αυτών (περιτετμημένοι, μελαμψοί, ασχολούμενοι με την επεξεργασία του λιναριού) αναφέρει ο Ηρόδοτος. Όμως, πολλοί ανθρωπολόγοι βεβαιούν ότι, είναι Αρίας καταγωγής. Άλλοι δε, ότι είναι απόγονοι των λεγομένων Πρωτοελλήνων του Καυκάσου. Διατηρούσαν μάλιστα, σχέσεις με τους βασιλικούς Οίκους των Περσών.Οι Αβασγοί ή Αβάσκοι (νυν Αμπχάζιοι) ήσαν γνωστοί κατά την αρχαιότητα και αναφέρονται στα Αργοναυτικά των Ορφικών (754) ως λαός αυτόχθων, κατοικών βορείως της Κολχίδος. Οι αρχαίες παραδόσεις μνημονεύουν παναρχαίους δεσμούς των Κρητών και των Μυκηναίων με τις χώρες της Μαύρης Θαλάσσης και συγκεκριμένως με τα παράλια της Αβασγίας, όπου βρίσκονται οι πόλεις Διοσκουριάς και Πιτυούς (νυν Πιτσούντα όπου και ναός της Παναγίας, του 6 ου αιώνος, κτισθείς υπό του Ιουστινιανού). Κόλχοι και Αβασγοί, αριθμούσαν το 1904, 210.510 άτομα…

ΟΙ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ – Κατοικούν στο βιλαέτι της Τραπεζούντος, στην περιφέρεια μεταξύ Πλατάνων και Τριπόλεως. Κατοικούν σε 45 χωριά και ονομάζονται Τσεπνήδες.

ΟΙ ΚΙΡΚΑΣΙΟΙ – Είναι η υπερήφανη φυλή των Τσερκέζων του Καυκάσου, η οποία έχει συνείδηση της φρυγοπελασγικής καταγωγής της. Καυχώνται ότι συνδέονται φυλετικώς προς τους ιστορουμένους Αχαιούς του Καυκάσου και προς τους Κρήτες (τους Σφακιανούς μάλιστα), των οποίων έχουν το ευσταλές και το εύσωμον. Διατηρούν ζωηροτάτη ανάμνηση της καταγωγής τους, καθώς και της Χριστιανικής θρησκείας, σέβονται τον Σταυρό, πιστεύουν στην Παναγία, επικαλούνται τους Αγίους Αποστόλους και γενικώς, τελούν έθιμα χριστιανικά. Στις αρχές του περασμένου αιώνος, οι Κιρκάσιοι του Καυκάσου ανήρχοντο σε 1.500.000 ψυχές και οι ομόφυλοί τους στην Μικρά Ασία, Κουρδιστάν, Αρμενία, Συρία, Μεσοποταμία (Ιράκ) και Θράκη ανήρχοντο σε 700.000 ψυχές. Η γλώσσα τους είναι φρυγοπελασγικής προελεύσεως και παρέμεινε, όπως και η Αλβανική, πρωτόγονη. Η Παναγία, για αυτούς, καλείται και Μέρισσα (Μέλισσα) θεά των Μελισσών, ιερειών του θεού Απόλλωνος, στους Δελφούς, καθώς και των θεαινών Δήμητρος, Αρτέμιδος και Κυβέλης. Κατά την άνοιξη γίνεται εορτή προς τιμήν του θεού Σωσεζές (Σωτήρος Διός ή Ζηνός) καθώς και άλλη προς τιμήν του προστάτου των Χαλύβων Τληέφε (Ηφαίστου). Περί τα τέλη του Οκτωβρίου, γίνεται η εορτή των νεκρών (Ψυχοσάββατον) και η εορτή του Κεραυνού. Επίσης, τιμούν τον θεό του Πολέμου και της Δικαιούνης Σιβλ.

ΟΙ ΙΒΗΡΕΣ – Πρόκειται για τους Γεωργιανούς, οι οποίοι αποκαλούνται υπό του Ηροδότου Σάπειροι. Αρχαιότατο πρωτοελληνικό φύλο. Ίσως απόγονοι των κατοίκων της Ατλαντίδος. Κατά τις αρχές του πεερασμένου αιώνος, οι Γεωργιανοί που κατοικούσαν στην Μικρά Ασία, ανήρχοντο σε 55.000 άτομα…

ΟΙ ΙΣΑΥΡΟΙ (ΑΦΣΑΡΟΙ) – Η Ισαυρία είναι ορεινή χώρα της Μικράς Ασίας και βρίσκεται στα νότια της Λυκαονίας, στο κεντρικό τμήμα της οροσειράς του Ταύρου, κοντά στις πύλες της Κιλικίας. Σήμερα, η περιοχή λέγεται Καραμανία. Οι Ίσαυροι, είναι πανάρχαιο πελασγικό φύλο. Ασχολούνται με τους ίππους και τα όπλα και είναι πολύ φιλόξενοι. Τον περασμένο αιώνα, ήσαν 225.000 ψυχές.Σε επόμενα φύλλα του «Ε.Κ.», θα αναφερθούμε στους Γαλλογραικούς, τους Λυκίους, τους Γεζίτες, τους Καππαδόκες, τους Γιουρούκους, τους Κηζηλμπασήδες, τους Πισίδες, τους Λυκάονες, τους Παμφύλους, τους τουρκοφανείς Βιθυνούς, τους Ζεϊμπέκους, τους Πομάκους της Μικράς Ασίας, τους κρυπτοχριστιανούς της Λαμψάκου και άλλους (Εβραίους, Αλεβίτες, Νουσαϊρί, Γρηγοριανούς, Νεστοριανούς, Κελντανί, Καντίμ Ασσύριους, Τατάρους, Τσιγγάνους, Άραβες, Αλβανούς, Βόσνιους, Αρμενίους, Κούρδους).Ανοίξαμε έναν «φάκελλο» που «ζεματάει» για τους φίλους της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά τι να κάνουμε, ήρθε η ώρα να ειπωθούν κάποιες καλά κρυμμένες (και πικρές για τους… «Τούρκους») αλήθειες. Είναι μια υπερήφανη προσφορά, τούτης εδώ της επάλξεως, για το Έθνος και την Αλήθεια…

Ζεϊμπέκ Αϊσέλ. Η υποψήφια της ΝΔ στην Ξάνθη. "Σήμερα λέω πως είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα" δηλώνει

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Καραμανλής οδήγησε το κόμμα του σε "αυτοκτονία" με δική του απόφαση ή κατ' εντολή.

Τα ξένα κέντρα που καθοδηγούν τις πολιτικές ηγεσίες του ελληνικού κράτους φαίνεται ότι προτιμούν την επιλογή "Ντόρας" και "George" από τα σκαμπανεβάσματα του Κ.Καραμανλή. (Επί τοις ευκαιρίας τι κρίμα που αρρώστησε η Ντόρα με την πνευμονία- τι θα γίνει τώρα με την προγραμματισμένη επίσκεψή της στις ΗΠΑ?) .

Δεν μπορούμε να σιωπήσουμε προεκλογικά μπροστά σε μια τόση ξεδιάντροπη επιλογή της ΝΔ στην Ξάνθη.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η Ζεϊμπέκ Αϊσέλ :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1

Το 2005 υπογράφει με άλλους 163 και ζητάει από την Ελληνική Κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη και να λογοδτήσουν οι έλληνες εθελοντές που πολέμησαν στη Σρεμπρένιτσα.
Ας δούμε ποιοι άλλοι υπέγραψαν το κείμενο αυτό:


Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Αθανασόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Σπύρος Απέργης, Μιχάλης Αρτεμάκης, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Τάσος Βάμβουκας, Δήμητρα Βασιλάκη, Μανώλης Βασιλάκης, Άρης Βασιλειάδης, Γιώργος Βερυκάκης, Παύλος Βοσκόπουλος, Ευτυχία Βουτυρά, Σίσσυ Βωβού, Θεμιστοκλής Γάτης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Ήλιος Γιαννακάκης, Όλγα Γιαννακοπούλου, Γιάννης Γιανουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Αριάδνη Γκαζή, Μανώλης Γκαζής, Μαίρη Γκαζή, Μελίττα Γκουρτσογιάννη, Διονύσης Γουσέτης, Νικόλαος Δαμηλάκης, Άννα Δαμιανίδη, Παντελής Δαμιανού, Σπύρος Δανέλλης, Νίκος Δεμερτζής, Παναγιώτης Δημητράς, Κορίνα Δημητρίου, Περικλής Δημητρολόπουλος, Νίκος Δήμου, Δημήτρης Δουλγερίδης, Κώστας Ζέπος, Πέρσα Ζέρη, Μυρσίνη Ζορμπά, Αλέξης Ηρακλείδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Μαριλένα Θεοδωράκου, Νάσος Θεοδωρίδης, Θωμάς Ιακώβη, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Σταύρος Ιωαννίδης, Βούλα Καλογερή, Νίκος Καλογερής, Ηλίας Κανέλλης, Γκασμέντ Καπλάνι, Μαρία Καποδίστρια, Άκης Καπράνος, Άννα Καραμάνου, Ξανθούλα Καρανίκα, Χάρης Καρανίκας, Αντύπας Καρίπογλου, Τάκης Κατσαρός, Tριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Ηλίας Κατσούλης, Ιωάννα Κεραμετσή, Ζαν Κοέν, Μαρία Κόντη, Ελπίδα Κοντσάκη, Ιωσήφ Κόβρας, Βασίλης Κοζωνάκης, Κλιφ Κουκ, Κυριάκος Κουκλάκης, Πέτρος Κουναλάκης, Ελένη Κουντούρη, Αγγελική Κουρούνη, Μιχάλης Κυριακίδης, Αλέκα Κυφιώτη, Σταύρος Κωσνταντακόπουλος, Γιάννης Κωνσταντίνου, Σιμόνη Λαζίδη, Ζωή Λιάκα, Αντώνης Λιάκος, Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Μπάμπης Λίτος, Λίνα Λούβη, Στάθης Λουκάς, Πάσχος Μανδραβέλης, Στέφανος Μάνος, Νίκος Μαραντζίδης, Φιλίτσα Ματζιορίνη-Μπένμπεργκ, Μάνος Ματσαγγάνης, Νίκος Μεγγρέλης, Τάκης Μίχας, Ηρακλής Μήλλας, Μιχάλης Μητσός, Μπερίν Μυισλή, Ρένα Μόλχο, Στρατής Μπαλάσκας, Παντελής Μπασάκος, Νίκος Μπίστης, Νέναντ Μπογκντάνοβιτς, Νίκος Μυλωνάς, Γεώργιος Νακρατζάς, Θεόφιλος Νικολαΐδης, Σωτήρης Ντάλης, Μαρία Νταλιάνη, Αμπντουλαχίμ Ντεντέ, Κίττυ Ξενάκη, Βάσος Οικονόμου, Δημήτρης Οικονόμου, Μάγδα Οικονόμου, Χριστιάνα Οικονόμου, Άουντ Ούμιρ, Αποστόλης Κ. Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπαγεωργίου, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Γιάννης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Τέτα Παπαδοπούλου, Κωστής Παπαϊωάννου, Θανάσης Παπανδρόπουλος, Ναυσικά Παπανικολάτου, Προκόπης Παπαστράτης, Ρένα Πατρικίου, Φώτης Περλικός, Στέφανος Πεσματζόγλου, Πετρολέκας Σταύρος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Αντώνης Πιταριδάκης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, Ευτέρπη Ραγκούση, Άλκης Ρήγος, Βασίλης Σακελλαρίου, Μάκης Σεφεριάδης, Γιώργος Σιακαντάρης, Ιακώβ Σιμπή, Δημήτρης Σκάλκος, Δημήτρης Σκουρέλλος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Αμαλία Τζανάκη, Χρήστος Σταύρου, Mάνος Σταυρουλάκης, Ντίνος Στεργίδης, Κωνσταντίνα Τζίνη, Χ.Ν. Τζιτζιλέρης, Βικτωρία Τζούμα, Κώστας Τζωρτζάκης, Μαρία Τοπάλη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Κική Τριανταφύλλη, Θανάσης Τριαρίδης, Σταύρος Τσακυράκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Θόδωρος Τσίκας, Καίτη Τσίχλη, Αλεξία Τσούνη, Γιώργος Φαράκλας, Θεοδοσία Φραντσεσκάκη, Χαμπής Κιατίπης, Έλενα Χάρη, Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Τάκης Χατζόπουλος, Άιλιν Χόγκαν.


Και λίγο μετά την υπογράφουν και οι παρακάτω 28:


Άρτεμις Αλκαλαη, Ανδρονικίδου Κατερίνα, Δημήτριος Αχλιώπτας, Ευτύχης Βαρδουλάκης, Αντώνιος Βλυσίδης, Λάζαρος Βογίαζας, Νίκος Γιαννής, Δημοσθένης Δούκας, Πάνος Ευαγγελόπουλος, Ευθύμιος Ευθυμιάδης, Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, Κυριάκος Θεοδωρακάκος, Μαρία Καβάλα, Κωνσταντίνος Καζαμιάκης, Μαρία Καλυβιώτου, Σπύρος Κασιμάτης, Πλάτωνας Κοτζιάς, Νίκος Κουσουρνάς, Ιωάννης Κωβαίος, Νικόλαος Κωβαίος, Ξενοφών-Σπύρος Λουράντος, Ιωάννης Παρασκευόπουλος, Απόστολος Πετρούλιας, Άρης Σκάτσικας, Ασπασία Τσαούση, Αθανάσιος Τσιούρας, Μωρίς Χατζής, Κώστας Χριστίδης.

Επισημάναμε ενδεικτικά μερικά ονόματα.
Περιλαμβάνονται οι γνωστοί πράκτορες του Παρατηρίου του Ελσίνκι που διεκδικούνε "Μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα, και η γνωστή νομενκλατούρα της αριστεράς που παρουσιάζεται μόνιμα και μαζικά σε κάθε ανθελληνική προσπάθεια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2

Ιός της Ελευθεροτυπίας 12/06/04

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ της "Επιτροπής Αγώνα για την Τιμή και την Αξιοπρέπεια της Τουρκικής Μειονοτικής Ψήφου" να μην ψηφιστεί αύριο ούτε η Ν.Δ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, συντάσσεται η κ. Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου, γράφοντάς μας ότι:


"ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ένα τόσο σοβαρό λάθος εκ μέρους του κ. Παπανδρέου να παρασυρθεί από αντί-μειονοτικούς κύκλους και να επιλέξει τον κ. Καπζά Μουζαφέρ στην 13η θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Ο εν λόγω υποψήφιος έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με την έκδοση πομακικού λεξικού και εφημερίδας που δεν εκφράζουν τη μειονότητα και στοχεύουν στη διάσπασή της (...) Η Ν.Δ παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Καραμανλή ότι 'θέλει να αγκαλιάσει τη μειονότητα', δεν βρήκε ούτε καν μια τιμητική θέση στη λίστα της για έναν εκπρόσωπό της (...) Η ψηφοθηρική αντιμετώπιση της τουρκικής μειονότητας από τα δύο κυρίαρχα κόμματα και η αδιαφορία των υπολοίπων, δεν μπορεί παρά να διαψεύσει τις ελπίδες της για πολιτική ισοτιμία και αξιοπρέπεια. Οποιοι θέλουν να την 'κερδίσουν' θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις απόψεις της και πραγματικά να θέλουν να την εκπροσωπήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Επισημαίνουμε την αναφορά της 2 φορές στην λέξη "Τουρκική" μειονότητα και την επίπληξή της στην ΝΔ που έβαλε κάποιον Πομάκο στο ΕυρωΨηφοδέλτιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3

από την επίσημη σελίδα του
σελίδα του Παρατηρίου του ελσίνκι:

Συνάντηση με δημοσιογράφους από τη Θράκη διοργάνωσε το ελληνικό Τμήμα του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Δημόκριτος με αφορμή την παρουσίαση των νέων μελών της Οργάνωσης στη Θράκη Αισέλ Ζεϊμπέκ και Μεχμέτ Ντουνκαντζή. Ο ΠτΘ μιλά σήμερα με τον εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου στην Ελλάδα Δημητρά Παναγιώτη για το Παρατηρητήριο, την αντικατάσταση του Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, τις μειονότητες.

Π.Τ.Θ.: Μετά τον Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ ποιοι αναλαμβάνουν ;

Π.Δ.: Πριν ένα τρίμηνο ο Ντεντέ παραιτήθηκε από την οργάνωση. Αυτή την στιγμή έχουμε 2 άτομα που μένουν στη Ξάνθη την Αϊσέλ Ζεϊμπέκ και τον Μεχμέτ Ντουκαντζή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 4

από την εφημερίδα
ΕΜΠΡΟΣ της Ξάνθης αναδημοσιεύουμε:

Η 5η υποψηφιότητα είναι αυτή της κας Ζεϊμπέκ Αϊσέλ. Μια νέα γυναίκα 32 ετών από τον Εχίνο, η οποία τέλειωσε με άριστα την Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πολιτική φλέβα καθώς ο προπαππούς της Ζεϊμπέκ Χουσεϊν ήταν βουλευτής με το Εργατικό κόμμα το 1946, ο θείος της Ζεϊμπεκ Τζελάλ βουλευτής το 1977 με την Ν.Δ. ενώ και ο ξάδελφός της Ζεϊμπεκ Χουσεϊν κατεβαίνει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια δραστηριοποιείται στα κοινά από το 1997 και έγινε γνωστή στο πανελλήνιο (πρωτοσέλιδο άρθρο στην Ελευθεροτυπία) με τον αγώνα της για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας η οποία της είχε αφαιρεθεί σύμφωνα με το άρθρο 19 σε κείνη και σ’ όλη την οικογένειά της όταν επισκέφτηκαν τη γιαγιά της στην Κωνσταντινούπολη. Την απέκτησε ξανά το 2001 – όπως η ίδια λέει στο «Ε» - μετά από τον αγώνα της μέσα από το Ελληνικό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ελνσίνκι, όπως και η μητέρα της η οποία δικαιώθηκε και από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο για το επίδομα πολυτέκνων. Η κα Ζεϊμπέκ ήταν από το 1997 – 2001 στο Ελληνικό Παρατηρητήριο ως παρατηρητής της Θράκης , είναι στο Δίκτυο γυναικών της Ευρώπης ενώ ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ.Ντουκιαντζή.

Επί ένα χρόνο διέμεινε στην Άγκυρα και δούλευε στην Ελληνική υπηρεσία του κρατικού τουρκικού καναλιού TRT: «Θέλω να γεφυρώσω το χάσμα που έχει προσκληθεί για διάφορους λόγους μεταξύ της παράταξής μου και της μειονότητας. Όλα τα κόμματα έχουν προβλήματα με την μειονότητα. Πιστεύω ότι η μειονότητα πρέπει να ενωθεί και να στείλει τον δικό της άνθρωπο στη βουλή…τον δικό της άνθρωπο που μιλά την ελληνική και άλλες γλώσσες ώστε να διεκδικήσει τα αιτήματά της και να επιλυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα της. Θέλω να στείλω το μήνυμα: Οι μειονοτικοί ψήφοι στους μειονοτικούς υποψηφίους. Έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε και 2 βουλευτές στην Ξάνθη.

Τώρα το πως την διόρισαν στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας (σαν να λέμε στην ΕΡΤ) μάλλον σύμπτωση θα ταν!
επίσης προσέξτε και το σύνθημά της "Οι μειονοτικοί ψήφοι στους μειονοτικούς υποψηφίους". Ότι δηλαδή λένε και στο βίντεο που ακολουθεί οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (απλά εκεί το λένε με περισσή ειλικρίνεια-μιλάνε για "γκιαούρηδες" κλπ, μη γνωρίζοντας ότι θα διαρρεύσει το βίντεο)
επίσης τι χρειάζεται να μιλάνε οι υποψήφιοι και "άλλες γλώσσες", μάλλον το υποπτευόμαστε: για να συνεννοούνται καλύτερα με τις αντίστοιχες υπηρεσίες μήπως;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 5

Σημερινή συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Ζεϊμπεκ Αϊσέλ:

Μετρήστε (αν έχετε υπομονή) πόσες φορές αναφέρει τη λέξη Τούρκοι στη Θράκη και Τουρκική μειονότητα.


«οι Τούρκοι της
Δυτικής Θράκης πρέπει να ψηφίσουν Τούρκο υποψήφιο
»


και
«το Μειονοτικό είναι πρόβλημα ελληνοτουρκικό που πρέπει να λυθεί με διμερείς συνθήκες».


«Τιμή μου που
είμαι Τουρκάλα
»

«Οταν ήμουν φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο έτυχε να έχω πάρα πολύ καλούς καθηγητές. Ενας από αυτούς ήταν και ο κ. Αλέξης Ηρακλείδης. Την ώρα λοιπόν που καθηγητής και φοιτητές συζητούσαμε, ένας συμφοιτητής μου με ρώτησε αν είμαι Τουρκάλα ή Ελληνίδα.
Ο κ. Ηρακλείδης λοιπόν δεν με άφησε να απαντήσω, λέγοντας πως ήταν η πιο βλακώδης ερώτηση που είχε ακούσει.

Σήμερα, λοιπόν, λέω πως είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για εμένα.

Η ταυτότητά μου άλλωστε είναι γνωστή στην Ξάνθη».

Αυτή τη φορά, όπως εξηγεί η κυρία Ζεϊμπέλ, η υποψηφιότητά της προέκυψε ύστερα από συνάντηση που είχε με τον γραμματέα της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Ζαγορίτη λέγοντας συγκεκριμένα: «Με ήξερε, μια και μου είχε προτείνει να είμαι υποψήφια και το 2007. Με ξανακάλεσε στογραφείο του πριν από λίγες εβδομάδες και μου ξανάκανε πρόταση. Αυτή τη φορά δέχτηκα, μια και οι όροι ήταν καλύτεροι». Οροι όμως που δεν έχουν να κάνουν με ιδεολογική ταύτιση, καθώς όπως η ίδια σημειώνει: «Για μένα δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει μόνο η μειονότητα και η μειονότητα είναι υπεράνω των κομμάτων».«Θα πρέπει να επιλυθούν επιτέλους τα προβλήματα που θέτει συνεχώς η Ελλάδα για την τουρκική ταυτότητά μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα, πέρα από τους μειονοτικούς βουλευτές, πρέπει να το συζητήσουν μεταξύ τους η Ελλάδα και η Τουρκία. Το Μειονοτικό είναι θέμα ελληνοτουρκικό. Η ταυτότητά μας είναι τουρκική και τα μεγάλα μας προβλήματα θα πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν σε επίπεδο διμερών σχέσεων».

Ωστόσο, αν και θεωρεί πως η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει τη δήθεν «εθνική τουρκική ταυτότητα» της μειονότητας, η ίδια αναστατώνεται όταν ακούει για Πομάκους.
Επιχειρώντας μάλιστα να εμφανίσει ως τρελούς όσους αυτοπροσδιορίζονται
Πομάκοι, τονίζει πως «υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να τους αποκαλούμε ελέφαντες».

Οι Πομάκοι υπάρχουν στην ελλάδα όσο και οι ελέφαντες λοιπόν σύμφωνα με την κυρία Ζεϊμπεκ.

Να τα διαβάζουν οι κύριοι της ΝΔ,να μην λένε μετά ότι δεν ήξεραν

Ας δούμε τώρα και τα πρωτοπαλίκαρα του ΠΑΣΟΚ:

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Κομμάτι του τουρκικού έθνους η μειονότητα»

Τουρκική» και «αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους» είναι η μειονότητα της Θράκης κατά τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή, χαρακτηρισμοί που περιλαμβάνονται σε συλλυπητήρια του επιστολή για τον θάνατο του Γκιουντούς Ακτάν, που ήταν πρόξενος της Τουρκίας, στην Κομοτηνή.Η επιστολή δημοσιεύθηκε στην εβδομαδιαία μειονοτική εφημερίδα της Κομοτηνής «Γκιουνδέμ» και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της συμβουλευτικής επιτροπής της μειονότητας. «Βρισκόταν κοντά στην τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης», γράφει για τον πρέσβη ο βουλευτής και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη «μαύρη και πιο δύσκολη μέρα, την 29η Ιανουαρίου 1990, με τους βανδαλισμούς και τις αγριότητες που δεχτήκαμε από τους Έλληνες συμπατριώτες μας με την προτροπή και των διοικούντων μας».

Σε άλλο σημείο των «συλλυπητηρίων» του αναφέρει: «Η τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης που αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους» βίωσε μεγάλη θλίψη με τον ξαφνικό θάνατο του «αείμνηστου» Γκιουντούς Ακτάν. Η «συλλυπητήρια» τοποθέτηση του Τσετίν Μαντατζή είναι στα χέρια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/01/2009

δες τε και το βίντεο

αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ακόμη στα "χαμόγελα" των μειονοτικών και σε όσους σκέφτονται ακόμη να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

Καμαρώστε "γκιαούρηδες"!




Πηγή:
ΑντιΠαρακμή


Οι Αλβανοί ψηφίζουν!

Προ ημερών είχα μια συνομιλία με μια Αλβανίδα. Έμεινα έκπληκτος όταν με πληροφόρησε ότι θα ψηφίσει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, και μάλιστα θα επιλέξει την Νέα Δημοκρατία διότι την βοήθησε πολύ με τα... χαρτιά της! Είναι άγνωστο πόσες χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις Ελληνοποιημένων Αλβανών υπάρχουν. Είναι φυσικό να ψηφίζουν ΝΔ όταν είναι οι κερδισμένοι της οικονομικής κια μεταναστευτικής πολιτικής της!!!

Φυσικά αυτά οφείλονται στον νόμο Ν. 3284/2004 που αφορά τον νέο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α΄) που πέρασε η ΝΔ το 2004! Εκεί αναγράφεται ότι:

"Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να: α) Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης." (περισσότερα)

Τα ίδια έκανε το ΠΑΣΟΚ με τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοποιημένους δήθεν παλλινοστούντες Ρωσοπόντιους στις εκλογές του 2000! Τελικά φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία έχει αντιγράψει το ΠΑΣΟΚ σε κάθε πιθανή απατεωνιά! Ποιός ξέρει, ίσως οι ομάδες αυτές των ψηφοφόρων να είναι το κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του Κώστα Καραμανλή! Πόσο επιρρεάζουνται άραγε οι αποφάσεις στην εξωτερική και την εσωτερική πολιτική από την γνώμη αυτών των νέων "ψηφοφόρων";

Φυσικά σε όλα αυτά, η μεγάλη χαμένη είναι όπως πάντα η πατρίδα μας η οποία όμως δεν μαθαίνει ΠΟΤΕ από τα παθήματα της, στην μακρά Ιστορίας της!


πηγη


Ο πρόεδρος της Βαρβακείου θύμα ληστείας


Έδεσαν και βασάνισαν τη γυναίκα του και την κόρη του


Η ληστεία που έγινε νωρίς το πρωί στην Βούλα, αφορούσε τον πρόεδρος της Βαρβακείου κ Τσιρώνη. Τρεις αλλοδαποί, μπήκαν στο σπίτι του, και βασάνισαν την σύζυγό του και την κόρη του, μέχρι να τους υποδείξουν που είχαν τα τιμαλφή και τα χρήματα. Ο πρόεδρος έλειπε εκείνη την ώρα, και οι δυο γυναίκες έζησαν τη φρίκη των ληστών.

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ" ΕΠΟΧΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!

Το ΥΠΕΞ χρηματοδότησε τον Δημητρά που βρίζει την Ελλάδα!



Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης έδωσε 60.000 ευρώ σε ΜΚΟ «συγγενή» με το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, το οποίο προπαγανδίζει την ύπαρξη μακεδονικής, τουρκικής, αλβανικής και βλάχικης μειονότητα στη χώρα μας. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την Ελλάδα στα διεθνή φόρα για δήθεν καταπίεση ανύπαρκτων μειονοτήτων στη χώρα μας και το υπουργείο Εξωτερικών χρηματοδότησε τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ο ίδιος ίδρυσε και διευθύνει.

Aν και η ανθελληνική δράση του κ. Παναγιώτη Δημητρά, μέλους και εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), είναι γνωστή στους υπηρεσιακούς κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών, εντούτοις το 2004 ο τότε υφυπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης χρηματοδότησε τη ΜΚΟ που διευθύνει με το ποσό των 60.000 ευρώ.

Πρόκειται για την Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Ερευνας (ΕΤΕΠΕ), που ουσιαστικά λειτουργεί επικουρικά για το ΕΠΣΕ προκειμένου να λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση. Η ΜΚΟ του κ. Δημητρά χρηματοδοτήθηκε τον Νοέμβριο του 2004 για την υλοποίηση δράσης που αφορούσε στην καταπολέμηση της εμπορίας αλλοδαπών γυναικών και από το συνολικό ποσό εισέπραξε ήδη το 50% (30.000 ευρώ).

Αν και επανειλημμένως ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αδωνις Γεωργιάδης έχει ζητήσει αναλυτικά στοιχεία για την κατάληξη της συγκεκριμένης χρηματοδότησης, μέχρι και σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση από την υπουργό Εξωτερικών. «Εφερα το θέμα στη Βουλή ζητώντας να μας δημοσιοποιήσουν την έκθεση απολογισμού της δράσης για την οποία χρηματοδοτήθηκε η συγκεκριμένη ΜΚΟ και αν τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου χρησιμοποιήθηκαν για την καταπολέμηση του trafficking ή για την ανθελληνική δράση κ. Δημητρά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στο «ΘΕΜΑ», χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη ΜΚΟ «θυγατρική» του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει πως, παρότι η δράση της ΜΚΟ του κ. Δημητρά ολοκληρώθηκε τυπικά στις 31/5/2005, εντούτοις στις 29/9/2008 ενεργοποιήθηκε εκ νέου, με απόφαση της ΥΔΑΣ, εντελώς ανεξήγητα.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) κ. Μερκούριο Καραφωτιά, έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία η έκθεση πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός από την ΕΤΕΠΕ, αλλά ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία προκειμένου να εκταμιευτεί η δεύτερη δόση των 30.000 ευρώ προς τον κ. Δημητρά. Με βάση τα επίσημα στοιχεία που υπάρχουν καταχωρημένα στο αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, η ΕΤΕΠΕ συστεγάζεται με το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, που από το 1993 λειτουργεί δυσφημιστικά για τη χώρα στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο ανοιχτά και απροκάλυπτα για «ύπαρξη μακεδονικής, τουρκικής, αλβανικής, βλάχικης μειονότητας στην Ελλάδα».

Kρατική χρηματοδότηση δίπλα στη σκοπιανή!

Η χρηματοδότηση των δράσεων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι από δημόσιες υπηρεσίες δεν αποτελεί μυστικό. Εκτός από το υπουργείο Εξωτερικών και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς παλαιότερα χρηματοδότησε τις ανθελληνικές δράσεις του ΕΠΣΕ, φιγουράροντας μάλιστα και ως «σπόνσορες» στην επίσημη ιστοσελίδα του δίπλα στην σκοπιανή οργάνωση Macedonian Human Rights Movement of Canada. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για εθνικιστική οργάνωση Σκοπιανών του Καναδά, η οποία ευθέως κάνει λόγο για «κατεχόμενη» από την Ελλάδα Μακεδονία. Ο πρόεδρος της MHRM κ. Bill Nicholov είχε γράψει σε ένα φόρουμ στο Διαδίκτυο το 1998:

«Η Ελλάδα θα χάσει τη Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη και την Κύπρο από την Τουρκία και την Hπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά σε σας τους δήθεν Eλληνες; Ο μικρός σας βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική. Η Μακεδονία στους Μακεδόνες».

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι είναι παράρτημα του International Helsinki Federation for Human Rights, το οποίο έχει βάλει λουκέτο μετά την καταδίκη σε φυλάκιση τριών ετών του πρώην οικονομικού διευθυντή Rainer Tannenberger για υπεξαίρεση 1,2 εκατ. ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, το ΕΠΣΕ εξακολουθεί να εμφανίζεται ως... παράρτημά του, χρησιμοποιώντας και το σχετικό λογότυπο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα, Κυριακή 20/9/2009 - Π.Σ. Θερμοπύλαι

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης λαθρομεταναστών


Εννιαμελή σπείρα διακίνησης λαθρομεταναστών εξάρθρωσαν το Σάββατο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η σπείρα αποτελείτο από έναν 23χρονο υπήκοο Αφγανιστάν και οκτώ υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 44 ετών. Επίσης συνελήφθησαν άλλοι οκτώ αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, Μπανγκλαντές και Αφγανιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Στην κατοχή της σπείρας βρέθηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα με τα οποία γινόντουσαν οι παράνομες μεταφορές, καθώς και δύο πλαστά διαβατήρια.

Η σπείρα παρελάμβανε από ερημικά σημεία στις ακτές της Εύβοιας αλλοδαπούς που ερχόντουσαν λαθραία από την Τουρκία και στη συνέχεια τους κρατούσε σε σπίτι στη Νίκαια όπου με τη χρήση βίας τους ανάγκαζε να καταβάλουν το ποσόν των 4.000 ευρώ ο κάθε ένας.


Τούρκος υπήκοος βιντεοσκοπούσε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Χίο

Στρατονόμος του στρατοπέδου Λοχαγού Γκιάλα στη Χίο κατέσχεσε χθες το πρωί βιντεοκάμερα Τούρκου υπηκόου ο οποίος κατέγραφε στρατιωτικές εγκαταστάσεις εντός των οποίων στεγάζεται το διοικητήριο της 86 ΑΔΤΕ...



Στελέχη του Λιμενικού Σώματος συνέλαβαν και ανέκριναν τον Τούρκο υπήκοο. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως ενημερώθηκαν για το περιστατικό οι αρμόδιες αρχές.


Φωτογραφίες που διαθέτει η Frontex δείχνουν την τουρκική ακτοφυλακή να συνοδεύει δουλεμπορικό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αποδεικτικά στοιχεία για την ανοχή που επιδεικνύουν οι τουρκικές αρχές απέναντι στους δουλέμπορους που μεταφέρουν παράνομα μετανάστες στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου διαθέτει πλέον η Επιτροπή.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που τράβηξε την περασμένη Δευτέρα (14/9) λεττονικό ελικόπτερο της Υπηρεσίας Φύλαξης Εξωτερικών Συνόρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Frontex) και την αναφορά του πιλότου, είναι σαφές ότι η τουρκική ακτοφυλακή, στην καλύτερη περίπτωση, δεν εμποδίζει τα δουλεμπορικά σκάφη να αποπλεύσουν από τις ακτές της. Στη δε χειρότερη, τα συνοδεύει μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

. Στην αναφορά συμβάντος, το πλήρωμα του λεττονικού ελικοπτέρου της Frontex (YL - HMK) καταγράφει τον εντοπισμό φουσκωτής βάρκας που μετέφερε 24 μετανάστες στις 08.06 π.μ. «ενώ κατευθύνεται προς το Φαρμακονήσι».

«Πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την αναφορά του εναέριου μέσου, στις 08.01 εντοπίστηκε ύποπτος στόχος εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, ο οποίος κατευθυνόταν ανατολικά. Στις 08.02 ο ύποπτος στόχος αναγνωρίστηκε σαν περιπολικό σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής (φωτογραφίες NVE00018, 00019)», σημειώνεται στην αναφορά της Frontex.

Στις διαδοχικές φωτογραφίες που τράβηξε το ελικόπτερο της Frontex είναι σαφές, σύμφωνα με τα στοιχεία που διακρίνονται, δηλαδή το γεωγραφικό στίγμα και η ώρα λήψης, ότι το τουρκικό περιπολικό της ακτοφυλακής παρακολουθεί από κοντά το δουλεμπορικό σκάφος την ώρα που αυτό εισέρχεται στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Το λεττονικό ελικόπτερο, τη στιγμή που κατέγραφε τις κινήσεις του σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής, δέχθηκε διπλή παρενόχληση από την τουρκική πλευρά. Συγκεκριμένα, καθώς πετούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου εκλήθη, μέσω ασυρμάτου, να εγκαταλείψει την περιοχή, διότι, σύμφωνα με τους χειριστές του τουρκικού ραντάρ, είχε εισέλθει στον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Πηγη

"Μακεδονική" και "Τουρκική" μειονότητα στην Ελλάδα βλέπει Ευρωπαική Επιτροπή!


Μέσα στο προεκλογικό...νταβαντούρι απαρατήρητη πέρασε η Εκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας (ΕCRΙ) του Συμβουλίου της Ευρώπης που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Τρίτη και η οποία ουσιαστικά υιοθετεί (και δεν είναι η πρώτη φορά) την ύπαρξη «μακεδονικής» και «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα, ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με τις ελληνικές θέσεις.

Ίσως το ζήτημα αυτό να μην προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίοδο αυτή, δεν παύει όμως να έχει αρνητικές επιπτώσεις για τη διεθνή εικόνα της χώρας και να προκαλεί δυσχέρειες στον χειρισμό μιας αξιόπιστης εξωτερικής πολιτικής.
Αποδεικνύει, δηλαδή, ότι η Αθήνα δεν έχει κατορθώσει να πείσει για τις θέσεις της στο ευαίσθητο θέμα των μειονοτήτων τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με τα θέματα αυτά.

Αρκεί να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η... αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ είχε καταλήξει πέρυσι σε ανάλογα συμπεράσματα προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς.

Αυτό για το οποίο κατηγορείται κυρίως η Ελλάδα είναι ότι, ενώ έχει υπογράψει από το 2000 το 12ο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν το έχει κυρώσει, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η απαγόρευση του δικαιώματος της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι σε άτομα που ανήκουν στη «μακεδονική κοινότητα» και στην «τουρκική κοινότητα», ένα από τα τρία στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Αυτή ακριβώς τη φρασεολογία χρησιμοποιεί η Εκθεση υπενθυμίζοντας ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει εκδώσει τρεις καταδικαστικές αποφάσεις κατά της Ελλάδας για παραβίαση της ελευθερίας του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι σε μέλη της «κοινότητας ατόμων εθνοτικής τουρκικής καταγωγής», ενώ εκκρεμεί απόφαση για την αναγνώριση του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού».

Επισημαίνεται παράλληλα ότι οι ελληνικές αρχές εξακολουθούν να διορίζουν τους μουφτήδες παρά την καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Oλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει ένα σοβαρό έλλειμμα ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης και θα πρέπει επιτέλους η ελληνική εξωτερική πολιτική να μην ασκείται αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση, με εθνικιστικούς κομπασμούς για την άγρα ψήφων.

Διότι δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πείσουμε τους Ελληνες ότι δεν υπάρχει «τουρκική» ή «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα όταν δεν έχουμε κατορθώσει να πείσουμε τους ξένους, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται με επιχειρήματα (που στηρίζονται μάλιστα στο διεθνές δίκαιο) η άλλη πλευρά. Σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα των μειονοτήτων έχουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιήσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι προφανές ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προσαρμοσθεί στις επιταγές του νέου ευρωπαϊκού δικαίου αν θέλει να θεωρείται μια σύγχρονη ανοικτή κοινωνία που δεν διακατέχεται από τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος.

Μεταξύ όλων των πολλών άλλων η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα πρέπει να χαράξει μια νέα μειονοτική πολιτική εναρμονισμένη με τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ετσι θα εξυπηρετηθούν τα καλώς εννοούμενα εθνικά συμφέροντα και θα αποφευχθούν οι διεθνείς επικρίσεις που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας.

(Δείτε πατώντας ΕΔΩ,ολόκληρο το πόρισμα της έκθεσης σε μορφή PDF).

Πηγή http://greece-salonika.blogspot.com/