Χρήστες OnLine

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ - ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ... Συνελήφθηκαν 41 λαθρομετανάστες ανοικτά από το Αγαθονήσι



Εντοπίστηκαν, βορειοανατολικά του Αγαθονησίου, από πλωτό του Λιμενικού Σώματος, σαράντα ένας 41 λαθρομετανάστες. Οι πρόσφυγες ήρθαν στη χώρα προερχόμενοι, από τα τουρκικά παράλια, με φουσκωτή κωπήλατη λέμβο, την οποία κατέστρεψαν.






Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πάτμου.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ : το σχέδιο ειναι πια ξεκάθαρο, ο Ταλάτ επιχειρεί να "τουρκοποιήσει" την Κύπρο



Ο ΤΑλάτ επεδίωξε να εξασφαλίσει τη δυνατότητα παραχώρησης ιθαγένειας της «Ενωμένης Κύπρου» σε Τούρκους πολίτες, μετά από μια ενδεχόμενη λύση στην Κύπρο. Όπως επισημαίνεται στο έγγραφο του ΟΗΕ, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ αξίωσε όπως «η Ενωμένη Κύπρος μεταχειρίζεται με ίσο τρόπο τους Τούρκους με τους Έλληνες πολίτες, σε σχέση με τα δικαιώματα εισόδου και εγκατάστασης»...




...Ο Αλί Ταλάτ, επέμεινε στην εξασφάλιση δικαιωμάτων εγκατάστασης και εργασίας, για όσους εκ των 70 εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών επιθυμήσουν ενδεχομένως να μεταναστεύσουν στην «Ενωμένη Κύπρο».


Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, δήλωσε αγανακτισμένος ότι οι τουρκικές θέσεις «τον έκαναν να δει τον κόσμο ανάποδα».



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΤΟΥΡΚΩΝ" ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ &ΚΟΜΟΤΗΝΗ




Προσέξτε τι λέει πίσω του....

και δείτε και την σημαία που αντιστοιχεί σε αυτά... με αυτή τη σημαία ορέγεται η ανύπαρκτη "τουρκική" μειονότητα τη Θράκη μας


ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
Σε Ροδόπη και Ξάνθη ο
Χαλίτ Χαμπίμπογλου

Ο πρόεδρος των αυτοαποκαλούμενων «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» στην Γερμανία που μια ζωή μιλά για …καταπιέσεις.

Με αφορμή τις εκλογές και το μπαϊράμ έρχεται στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, χώρο του ενδιαφέροντος του, ο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο πρόεδρος των αυτοαποκαλούμενων «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης στην Γερμανία, που θα έχει σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με συλλόγους, υποψηφίους και στελέχη πρώτης γραμμής της μειονότητας. Η επίσκεψή του, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, όπου κάποιοι επιχειρούν να δυναμιτίσουν το κλίμα και να ανεβάσουν τους τόνους δίνοντας και το ηχηρό μήνυμα προς την μειονότητα για συσπείρωση, πρόσφατη είναι και η απόφαση της άτυπης Συμβουλευτικής επιτροπής, «ψηφίστε ισχυρούς μουσουλμάνους μόνο στα ψηφοδέλτια οποιουδήποτε κόμματος».

Πηγή

Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες


Τελευταία συζητείται αρκετά το θέμα της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την απόδoση της Ελληνικής Ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει να πάρει επίσημα θέση στο ζήτημα, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι σκοπεύει να διατηρήσει το status quo! Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα έχουν αλλιώς.



Επίσημα στην Ελλάδα η ιθαγένεια απόδιδεται με βάση το δίκαιο του αίματος. Όμως τον Απρίλιο του 2009 " σε παρέμβαση που έκανε πρόσφατα ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος σε συζήτηση εν όψει αλλαγής του υφιστάμενου Κώδικα Ιθαγένειας. Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι τόσο το δίκαιο του αίματος όσο και το δίκαιο του εδάφους είναι έννοιες ξεπερασμένες και προέκρινε την έννοια του «animus», του ελέγχου δηλαδή του ψυχισμού, της συνείδησης του αλλοδαπού που επιθυμεί την ελληνική ιθαγένεια! Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η απόδοση της ιθαγένειας δεν σχετίζεται «ούτε με τη γέννηση ούτε με το έδαφος ούτε ακόμη με το αίμα» και εκτίμησε ότι «πρέπει να ερευνάται αν η απόκτηση αυτής ανταποκρίνεται στον ψυχισμό του αιτούντος, πόσο δηλαδή θέλει και νιώθει την ανάγκη να αποτελέσει μέλος ενός έθνους». (Kαθημερινή)

Οι απόψεις του Προκόπη Παυλόπουλου ξεπερνούν σε "προοδευτισμό" αυτές του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Δίνουν μια γεύση των προθέσεων της ΝΔ αλλά αντανακλούνται και στα νομοσχέδια που ψήφισε ως κυβέρνηση τα τελευταία 5 χρόνια!




Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Το 2004, αμέσως μετά την άνοδο της στην εξουσία, η ΝΔ ψήφισε τον νόμο Ν. 3284/2004 που αφορά τον νέο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α΄). Εκεί αναγράφεται ότι:

"Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να: α) Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης. Για τον ανιθαγενή αλλοδαπό ή για τον αλλοδαπό που έχει αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας αρκεί διαμονή στην Ελλάδα πέντε ετών μέσα στην τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης. ...β) Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού."

Πηγή : ΦΕΚ

Η συγκεκριμένη παράγραφος του νόμου 3284/2004 υποκινεί τις προσπάθειες των δήθεν αριστεριστών και αναρχικών που με κρατικές επιχορηγήσεις και την κάλυψη συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης , διαδήλωναν τα περασμένα χρόνια υπέρ της αναγνώρισης όλων των λαθρομεταναστών ως "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"! Διότι με το μέτρο αυτό θα μπορεί να αποδοθεί η Ελληνική ιθαγένεια σε όλους όσους βρίσκονται νόμιμα ή παράνομα στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια!

Επιπλέον, η ΝΔ εκκίνησε τις μαζικές νομιμοποιήσεις αλλοδαπών με τον νόμο 3386/2005. Ο κ Παυλόπουλος δήλωνε στην σύνοδο της Λισσαβώνας ότι:

Εκεί που γίνεται η σημαντική, επίσης, τομή είναι στη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε μια πρώτη προσπάθεια με το ν.3386/2005, η οποία σχεδόν ολοκληρώθηκε, και απέδωσε τη νομιμοποίηση περίπου 180.000 μεταναστών. πηγή

Λαμβάνοντας υπόψιν την συνεργεία μεταξύ των παρούντων νόμων τα παιδιά των νομιμοποιημένων και μη μεταναστών που έχουν διαμείνει 5 χρόνια στην Ελλάδα θα μπορούν με ευκολία να ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ την ιθαγένεια τους σε περίπτωση που δεν είναι ήδη ανιθαγενείς, και να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια!

Η Νέα Δημοκρατία προέβει σε επιπλέον διαυκολύνσεις ούτως ώστε να επιτρέπει την μακρά παραμονή των ατόμων αυτών στην Ελλάδα με τον Ν. 3731/2008, ΦΕΚ Α 263/23-12-2008.

"Άρθρο 40

Ρυθμίσεις επί μέρους ζητημάτων μεταναστευτικής πολιτικής

7. Τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών, τα οποία γεννήθηκαν και διαμένουν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς εξακολουθούν να διαμένουν νόμιμα στη Χώρα, μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον έχουν διανύσει την πρωτοβάθμια και γυμνασιακή εκπαίδευση, αποκτούν, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας, την ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος, κατά παρέκκλιση της διαδικασίας, των προϋποθέσεων και των κριτηρίων των άρθρων 67 και 68 του ν. 3386/2005 (ΦΕΚ 212 Α)"


Επιπλέον η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε κατάργηση του άρθρου που απαγόρευε την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε άτομα που είχαν καταδικαστεί για κακουργήματα, όπως και για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά την λαθρομετανάστευση.

"Άρθρο 41

Θέματα ελληνικής ιθαγένειας

1. Το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 5 παράγραφος 1 περίπτωση β' του ν. 3284/2004 (ΦΕΚ 217 Α') κώλυμα που αναφέρεται στη μη ύπαρξη τελεσίδικης καταδίκης, ανεξαρτήτως ποινής και χρόνου έκδοσης καταδικαστικής απόφασης, για παραβάσεις της νομοθεσίας για την εγκατάσταση και κίνηση αλλοδαπών στην Ελλάδα, καταργείται. Η κατάργηση του κωλύματος αυτού καταλαμβάνει και τις εκκρεμείς αιτήσεις πολιτογράφησης."

Πηγή

Τέλος η Νέα Δημοκρατία θέσπισε και το δικαίωμα σε αλλοδαπούς που λαμβάνουν την Ελληνική ιθαγένεια να "ελληνοποιούν" το όνομα τους!

"5. Με την αίτηση για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει και τον εξελληνισμό του ονόματος και του επωνύμου του, αν αυτά είχαν μεταβληθεί ή αλλοιωθεί στη χώρα από την οποία προέρχεται.

Πηγή

Το επόμενο βήμα της νέας κυβέρνησης άσχετα από το αν είναι πράσινη, ή γαλάζια θα είναι να προβούν στην κατακρεούργηση του Κώδικα Ιθαγένειας με βάση τις αντιλήψεις του κ Παυλόπουλου. Ας μην ξεχνούμε ότι οι λιγοστές επιχειρήσεις σκούπας στο κέντρο της Αθήνα ξεκίνησαν μόνο 2 εβδομάδες προ των Ευρωεκλογών για να αποτρέψουν τις διαρροές των γαλάζιων ψηφοφόρων προς τον ΛΑ.Ο.Σ. Η άνοδος που σημείωσε ο ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές συνέβαλε και στην διάλυση του παράνομου καταυλισμού Αφγανών στην Πάτρα. Ο καταυλισμός δημιουργούσε μείζον πρόβλημα στους κατοίκους της πόλης επι σειρά ετών δίχως η ΝΔ να έχει κάνει το παραμικρό για την απομάκρυνση του. Μόνο όταν η αγανάκτηση του κόσμου μεταφράστηκε σε εκλογική στροφή προς τον ΛΑ.Ο.Σ. υπήρξε ανταπόκριση από την κυβέρνηση.

Η Νομική Προστασία των Λαθρομεταναστών!

Κλείνοντας ας αναγνώσουμε μερικά σημεία του νόμου της Νέας Δημοκρατίας 3304/2005 - ΦΕΚ: 16/Α ( 27/01/2005)

"Άρθρο 6 Θετική δράση ∆εν συνιστά διάκριση η λήψη ή η διατήρηση ειδικών µέτρων µε σκοπό την πρόληψη ή την αντιστάθµιση µειονεκτηµάτων, λόγω φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής.
Άρθρο 19 Φορείς προώθησης της αρχής της ίσης µεταχείρισης 1. Φορέας προώθησης της αρχής της ίσης µεταχείρισης στις περιπτώσεις που αυτή παραβιάζεται από δηµόσιες υπηρεσίες είναι ο Συνήγορος του Πολίτη. "

Ο "Συνήγορος του Πολίτη" αποτελεί ανηξάρτητη διοικητική αρχή στην οποία δραστηριοποιούνται αυτοί που επιδιώκουν το άνοιγμα των συνόρων και την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Χαρακτηριστική έιναι η περίπτωση του κ. Μίλτου Πάυλου που εργάζεται παράλληλα στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση: Εθνικό Παρατηρητήριο του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας HLHR-ΚΕΜΟ (Κέντρο Ερευνητικών Μειονοτικών Ομάδων)!

"Αρθρο2

1. Απαγορεύεται η άμεση ή έμμεση διάκριση για έναν από τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο 1. 2. Ως διάκριση νοείται και η παρενόχληση ή κάθε άλλη προσβλητική ενέργεια, η οποία εκδηλώνεται με ανεπιθύμητη συμπεριφορά που σχετίζεται με έναν από τους λόγους του άρθρου 1 και έχει ως σκοπό ή αποτέλεσμα την προσβολή της αξιοπρέπειας προσώπου και τη δημιουργία εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού περιβάλλοντος. Κατά την εξειδίκευση της έννοιας της παρενόχλησης λαμβάνονται υπόψη και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη. Άρθρο 16 Ποινικές κυρώσεις 1. Όποιος παραβιάζει την κατά τον παρόντα νόμο .... τιμωρείται με φυλάκιση έξι (6) μηνών μέχρι τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή χιλίων (1.000) έως πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ." (Πηγή)

Γι αυτό προσέχετε τι λέτε για τους λαθρομετανάστες...

Τον νόμο υπογράφουν οι Σιούφας, Αλογοσκούφης και Παυλόπουλος!

ΕΨ - πηγη


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΕΧΘΕΣ

...
75 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 410 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
...
Επιχείρηση σκούπα εχθές τοαπόγευμα από την Αστυνομία στην Αθήνα με θεαματικά αποτελέσματα που δείχνουν ξεκάθαρα τι κυκλοφορεί στην πρωτεύουσα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού η «σκούπα» έγινε σχετικάνωρίς. Συγκεκριμένα σε επιχείρηση που διεξήχθει κατά τις ώρες 17:30-18:15 χθες τοαπόγευμα και συμμετείχαν 280 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες:

Ελέχθησαν : 410 άτομα, 52 οχήματα, 33 δίκυκλα και 58 καταστήματα.

Συνελήφθησαν: 75 άτομα, από τα οποία :
- Δώδεκα (12) άτομα για παράβαση του νόμου «περί Ναρκωτικών»(Επτά -7-ημεδαποί και πέντε -5- αλλοδαποί). - Πενήντα εννέα (59) άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων» (Σαράντα τρείς -43- αλλοδαπές, δεκατρείς -13- ημεδαπές, ένας -1- αλλοδαπός και δύο -2- ημεδαποί ). - Δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου «περί όπλων» ( Ένας -1- αλλοδαπός και ένας -1- ημεδαπός ). - Δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου «περί παιγνίων» ( Ημεδαποί ).

Προσήχθησαν: 20 άτομα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κατασχέθηκαν: - ΗΡΩΙΝΗ συνολικού βάρους -3,9- γραμμαρίων, κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες. - ΚΑΝΝΑΒΗ συνολικού βάρους -30,6- γραμμαρίων, κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες έτοιμη για εμπορία. - Ναρκωτικά χάπια : -47- - Δώδεκα (12) παιγνιομηχανήματα - Ένα (1 ) σπρέι πιπεριού - Δύο (2) μπαλτάδες

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε χρόνο και περιοχές που επιλέγονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Να συμπληρώσουμε συμπερασματικά ότι 75 συλλήψεις στους 410 ελεγχόμενους -Έλλληνες και ξένοι- είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο που αγγίζει την αναλογία 2 στους 10... Δηλαδή 2 στους 10 που σταμάτησαν οι αστυνομικοί στους δρόμους χθες το ΑΠΟΓΕΥΜΑ συνελήφθησαν για διάφορους λόγους. Δηλαδή αν γινόταν βράδυ τι αναλογία θα συναντούσαμε; Κι επίσης... μαζεύετε αυτή η ΑΚΡΑΙΑ κατάσταση με σκούπες;

πηγη

ΧΑΝΙΑ: Βιασμός & Σεξουαλική Εκμετάλλευση Ανήλικης Αλλοδαπής Από Συγγενείς Της…!


Τον εφιάλτη στα χέρια δικών της ανθρώπων βίωσε μία ανήλικη αλλοδαπή στα Χανιά που έπεσε θύμα κτηνώδη βιασμού από στενό συγγενικό της πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια γνώρισε και την απάνθρωπη σεξουαλική εκμετάλλευση.


Η υπόθεση αποκαλύφθη προχθες και χθες ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Αριστείδης Καζάλης αναφέρθηκε σε αυτήν. Όπως είπε, έπειτα από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δυο ενήλικοι Αλλοδαποί που διαμένουν και εργάζονται σε χωριό της περιφέρειας του νομού Χανίων και ανήκουν στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον μιας ανήλικης αλλοδαπής, την εκμεταλλεύονται σεξουαλικά, διενεργήθη άμεσα αστυνομική έρευνα και προανάκριση.


Όπως είπε ο κ.Καζάλης από την προανάκριση προέκυψε πως ο ένας εκ των προαναφερόμενων αλλοδαπών βίασε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009 την ανήλικη, ο δε δεύτερος στον οποίο είχε ανατεθεί από την μητέρα της η προσωρινή φύλαξη και επίβλεψη, την παρέδωσε προς γενετησία εκμετάλλευσή της έναντι αμοιβής σε ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.


Η αστυνομία εξετάζει τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση, ενώ η ανήλικη τελεί ήδη υπό παρακολούθηση από ειδικούς παιδοψυχολόγους.


Όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής «από την προανάκριση διερευνάται η συμμετοχή και άλλων προσώπων στην σεξουαλική εκμετάλλευση της εν λόγω ανήλικης, η οποία μετά την εξέταση της που έγινε στα πλαίσια της προανάκρισης με εντολή της αρμόδιας εισαγγελέως ανηλίκων Χανίων οδηγήθη με συνοδεία κοινωνικής λειτουργού σε κατάλληλο ίδρυμα για προσωρινή φιλοξενία μέχρι να αποφασισθή σε ποιον θα ανατεθή η επιμέλειά της. Στην ίδια θα παρασχεθή και ψυχολογική υποστήριξη, από παιδοψυχολόγους».


Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος ως βιαστής της ανήλικης έχει συλληφθει στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ για τους υπολοίπους έχει σχηματισθεί δικογραφία η οποία θα τεθή υπόψη του αρμοδίου εισαγγελέως.


πηγη


ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ!





Αυτή την δήλωση είχε κάνει ο Bravo Yorgo σαν υπουργός εξωτερικών το 1999... Αυτόν το τύπο θέλετε για πρωθυπουργό; Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εάν είχε κάνει τέτοια δήλωση πολιτικός και μάλιστα υπουργός και τώρα υποψήφιος πρωθυπουργός, θα τον είχαν στείλει εξορία στα νησιά Bora Bora στην καλύτερη περίπτωση για να μη πω ότι θα τον είχαν κρεμάσει με τη μία....

πηγη

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διαλύσεις μία κοινωνία, ή ένα ολόκληρο λαό;


Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διαλύσεις μία κοινωνία, ή ένα ολόκληρο λαό;


α) Του στέλνεις ανεξέλεγκτο αριθμό λαθρομεταναστών και τον αλλοιώνεις πολιτισμικά.

β) Τον ρίχνεις στα ναρκωτικά, οπότε τον αχρηστεύεις εντελώς.

Μήπως το τέλος μας πλησιάζει; Μήπως έφθασε η μέρα που ο τόπος τούτος, είτε Κρήτη λέγεται, είτε Ελλάδα, θα έχει έναν λαό ακαθορίστου συνθέσεως και προελεύσεως και επί πλέον αποτελούμενο από ναρκομανή σκουπίδια, ανίκανα όχι μόνο να τον υπερασπιστούν, αλλά και να σταθούν ακόμη στα πόδια των;

Σας παρακαλώ, ενώστε την φωνή σας με την δική μου και διαδώστε αυτό το μήνυμα. Τα όσα γράφουν τα παραπάνω άρθρα είναι πολύ λίγα μπροστά σ' αυτά που βλέπομε καθημερινά και που μας κάνουν να μην ανγνωρίζομε τον ίδιο μας τον τόπο πια.

Ευχαριστώ

Κρητικός

1000000 οι οργανωμένοι μουσουλμάνοι


http://www.greekalert.com/2009/09/1000000.html


Οι πολιτικοί μπορεί να το αρνούνται αλλά η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος μιλά για .....1.000.000 μουσουλμάνους στην Ελλάδα


Δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους το βίντεο που μιλάει ξεκάθαρα για 1.000.000 μουσουλμάνους στην Ελλάδα!!!


http://equalsociety.com


Απορία...
αν μόνο οι Μουσουλμάνοι είναι 1.000.000 (που σημαίνει 10% περίπου στο σύνολο του πληθυσμού)...τότε πόσοι είναι όλοι οι αλλοδαποί στην χώρα μας;;;

Απάντηση
4.500000 και συνεχιζουν..


σημασία έχει όμως οτι στις παραγωγικές ηλικιες 18-45 είναι το 50 τα εκατό ήδη του ενεργού αυτου πληθυσμού (ειναι δηλαδη ισάριθμοι των ληνών αυτης της κρίσιμης ηλικιακής φέστας).

-Οπότε καλα κρασιά.

Οι εξουσιαστές παραδίδουν οτι λευτέρωσε το αίμα του 1821
χωρίς μια σφαίρα και αναίμακτα!

Αληθινη μαγκια τους δε συμφωνειτε;

Αο χειρότερο ειναι οτι πλεον ουτε στην οσμανοκρατια δεν υπηρχαν τοσοι παραλληλοι εχθροι ταυτοχρονα εντος των εδαφων!αφελληνισμενοι ημεδαποι,αλβανοι,σλαβοι, αφρικανοι,ασιατες,ισλαμ,και στο τελος θα επιστρεψουν και οι πορθητες τουρκοι με το δουρειο ιππο της ευρωπαικης ενταξης και την ελευθερια εγκαταστασης για να δωσουν το τελειωτικο χτυπημα-χαριστικη βολη σε ελλαδα και ευρωπη..

πραγματικα ειναι να απορει κανεις πως το καταφεραν οι ελληνοφαγοι αξιωματουχοι.

Και μαλιστα με σατανικο προσχημα.

το.. equal society.

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ;

ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ..ΙΣΟΤΗΤΑΣ(!!!!!) ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(SIC) ANTIKEIMENO ΣΥΓΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΕΝΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ .
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΑ,ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ!

ΕΜ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ 'EQUAL SOCIETY'
MOΝΑ ΖΥΓΑ ΜΟΝΟΖΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΔΗΛΑΔΗ!

ΛΟΓΙΚΗ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ..ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ ΠΟΥ ΡΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΑΛΑΡΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!ΧΑΛΑΡΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ..

ΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ..ΕΘΝΩΝ(ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ..) ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΟΤΣΑΝΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ!

ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ..ΑΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ!
ΠΑΝΤΑ ..ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ..ΠΡΟΟΔΟΣ.
ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ.ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ..
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

πηγη

Οι "Νo Borders" στη Μυτιλήνη και η αντίδραση του απλού κόσμου που δεν τρώει κουτόχορτο



Στη Μυτιλήνη από τις 25-31 Αυγούστου έλαβε χώρα το «αντιρατσιστικό» "No Border Camp" με κεντρικό σύνθημα «Η καταστολή δεν έχει θέση στο δικό μας πλοίο» με συμμετοχή ακτιβιστών απ' όλη την Ευρώπη και με την υποστήριξη κομμάτων της "αριστεράς" (ιδιαιτέρως του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετείχαν και πολλά στελέχη του ΚΚΕ).

Στόχος των «αντιρατσιστών» η έκφραση αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες, η προπαγάνδα για κατάργηση των συνόρων, η αποδόμηση της λειτουργίας του κράτους και η διασπορά αντεθνικών ιδεών και πρακτικών, κάτω από τον μανδύα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» (η προστασία των οποίων, είναι γι' αυτούς επιλεκτική και μάλλον ...έχει σύνορα). Πρέπει να σημειωθεί ότι στη Λέσβο ο αριθμός των λαθρομεταναστών αυξάνεται συνεχώς, η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύση στο θέμα και η Ε.Ε. «νύπτει τας χείρας της», ενώ οι «ευαισθητοποιημένοι «ανθρωπιστές» αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και να εξετάσουν τα βαθύτερα αίτια αλλά και τα αποτελέσματα. Σημεία των καιρών....

Οι προθέσεις των "No Borders" και των ακολούθων τους διαφάνηκαν εξ' αρχής. Η πρώτη τους ενέργεια ήταν η παρεμπόδιση του αγήματος του Στρατού το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν βίαιες καταλήψεις χώρων (δημόσιων πάρκων, δρόμων, κτιρίων, κλπ), «απελευθέρωση» 400-500 λαθρομεταναστών (με ό,τι αυτό συνεπάγεται...), πορείες διαμαρτυρίας που περιλάμβαναν βάψιμο τοίχων και αγαλμάτων (δηλ. φθορά και βεβήλωση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας), πέτρες, λοστούς, προπηλακισμούς σε διαφωνούντες (όπως αυτός ενός ηλικιωμένου από κάποιον θερμόαιμο ακτιβιστή... υπήρξαν όμως και αρκετές άλλες περιπτώσεις), κ.α. Ο φόβος πρόκλησης «ζημιών διαμαρτυρίας» ήταν διαρκής και οι ντόπιοι βρίσκονταν συνεχώς σε εγρήγορση, φανερά ενοχλημένοι.

Οι ντόπιοι έβλεπαν μια ομάδα νεαρών επισκεπτών να επιχειρεί να επιβάλλει με διαφόρους απολυταρχικούς τρόπους, με «ανθρωπιστικές βόμβες» και με «δημοκρατική» βία, τον δικό της νόμο στην πόλη. Παρά ταύτα, σεσημασμένοι κονδυλοφόροι του τοπικού τύπου έκαναν λόγο για ...ειρηνικές διαμαρτυρίες, για άσκηση υπέρμετρης βίας από την «βάρβαρη» αστυνομία, για «συμβολικές» καταλήψεις, σπεύδοντας να ωραιοποιήσουν τα πάντα (μονάχα την παρεμπόδιση του αγήματος δε μπόρεσαν να ωραιοποιήσουν...), αποσιωπώντας μεγάλης έκτασης γεγονότα, τα οποία μπορεί να επιβεβαιώσει πλήθος αυτόπτων μαρτύρων.

Κάποιοι άλλοι, πλήρως κυριαρχημένοι από το δόγμα της Νέας Τάξης (θυμίζοντας την αίρεση των Καθαρών), παραβλέποντας όλα τα παραπάνω αλλά και την άποψη του απλού πολίτη, έκαναν λόγο για «κατασκευή σκηνικών τρόμου»...

Αξίζει να αναφερθεί ότι δικηγόρος των "No Borders" ήταν η κ. Κούρτοβικ, η δικηγόρος της «17 Νοέμβρη», γεγονός που επίσης πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Ας μην εθελοτυφλούμε λοιπόν... αν μας ενδιαφέρει η αλήθεια.


Η τελευταία νύχτα παραμονής των ανθρωπιστών-εκπολιτιστών (Κυριακή 30 Αυγούστου) τους επεφύλασσε μια έκπληξη. Από την προηγούμενη μέρα υπήρχαν πληροφορίες ότι οι "No Borders" θα επιχειρούσαν και πάλι να σταματήσουν το στρατιωτικό άγημα. Η υποστολή της Σημαίας έγινε κανονικά. Στη συνέχεια, το άγημα προχωρούσε περιφρουρούμενο από αρκετούς πολίτες. Στην πορεία μαζεύονταν όλο και περισσότεροι... Στο τέλος, δίχως καμία πρότερη οργάνωση μαζεύτηκαν καμιά 500αριά Μυτιληνιοί στο χώρο όπου είχαν αυθαιρέτως στήσει την κατασκήνωσή τους οι "No Borders" καταλαμβάνοντας το δημόσιο πάρκο του Δημοτικού Θεάτρου και διαμορφώνοντας το κατά βούληση, μετατρέποντας το κέντρο της πόλης σε ένα μεγάλο τσαντίρι. Το πλήθος των Μυτιληνιών (έμοιαζε ωσάν προεκλογική συγκέντρωση μεγάλου κόμματους στις οποίες μαζεύεται κόσμος απ' όλο το νησί) εξασφάλισε την ομαλή διέλευση του στρατιωτικού αγήματος (μέσα σε χειροκροτήματα) και εξέφρασε την αγανάκτησή του για την τρομοκρατική συμπεριφορά των "No Borders" όλες αυτές τις ημέρες.

Οι πολίτες περιφρούρησαν το άγημα μέχρι το σημείο που βρίσκονταν οι ακτιβιστές που όμως αυτή τη φορά δεν τόλμησαν να το παρεμποδίσουν. Οι Μυτιληνιοί κατέβασαν και πήραν μαζί τους το κεντρικό πανό των "No Borders" και τους γιουχάρισαν. Οι ακτιβιστές αδράνησαν απέναντι στο αγανακτησμένο πλήθος που παρέμεινε πεισματικά στον ίδιο χώρο για την επόμενη μισή ώρα... Οι ντόπιοι έδωσαν το αυστηρό τους μήνυμα. Η Αστυνομία δε χρειάστηκε καν να επέμβει... Η είδηση όμως θάφτηκε.

Οι "No Borders" απέτυχαν παταγωδώς στη Μυτιλήνη. Και το γνωρίζουν καλά. Μπορεί ο Δήμος Μυτιλήνης κατά πρώτο λόγο, και η Νομαρχία κατά δεύτερο, στο πλαίσιο του «πολιτικά ορθού» , να τους παραχώρησαν χώρο και να τους έδειξαν ανοχή, μπορεί οι εφημερίδες μεγαλύτερης κυκλοφορίας (δείτε "ΑΙΟΛΙΚΑ ΝΕΑ" και "ΕΜΠΡΟΣ") να προέβαλλαν τις ενέργειές και να υπεράσπισαν το «δίκιο» τους, αλλά ο κόσμος τους έδωσε ένα καλό μάθημα που ποτέ δε θα ξεχάσουν (αυτή, κύριοι της "αριστεράς" και του δογματισμού, δεν είναι «δύναμη του λαού» ή μήπως ο λαός σε αυτή την περίπτωση είναι οι στρατευμένοι ...no borders;). Ωστόσο δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα:

·Γιατί κάποιοι επιμένουν να ονειροβατούν... «βλέποντας το δάχτυλο και όχι το δέντρο»;

·Γιατί μια σημαντική μερίδα τοπικών δημοσιογράφων (βλ. εφημερίδες «Αιολικά Νέα» και «Εμπρός») προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, να περάσουν την πολιτική τους άποψη και όχι να μεταφέρουν την είδηση, να κατασκευάσουν μια άλλη πραγματικότητα, παραβλέποντας και αποκρύπτοντας σοβαρά στοιχεία και γεγονότα (όντας πιστοί υπηρέτες του συστήματος, όντας μη έχοντας ηθικούς ενδοιασμούς και κώδικα δεοντολογίας, όντας μη καταρτισμένοι στη δημοσιογραφία);

.Γιατί όταν καλούνται να δείξουν υπευθυνότητα και σοβαρότητα φροντίζουν να επιτίθενται κατά της Αστυνομίας καταλογίζοντας σε αυτή «βίαιες πρακτικές» και δημιουργώντας «κλίμα»; Μήπως σκοπός αυτών των τοπικών δημοσιογράφων είναι ο καταλογισμός ευθυνών βάσει των συμφερόντων και των μικροπολιτικών τους σκοπιμοτήτων; Συμφέροντα και σκοπιμότητες μπορεί να υπάρχουν παντού, αλλά γιατί τέτοια «κατρακύλα» στη Λέσβο; Ας τα λάβουν όλα αυτά υπόψην τους οι πολίτες...

Παρά ταύτα, οι εφημερίδες μικρότερης κυκλοφορίας (με λιγότερες εξαρτήσεις) τόλμησαν να πουν το αυτονόητο και να μιλήσουν «έξω απ' τα δόντια». Δείτε:

Εφημεριδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" 1/9/2009
Εφημεριδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" (1) 31/8/2009
Εφημεριδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" (2) 31/8/2009

Και όπως έγραψε, κατ' εξαίρεση, μια τοπική εφημερίδα: «Έχουν αυτιά να ακούσουν τη δυσφορία του κόσμου ή ακούν μόνο τις σειρήνες των ολίγων»;

ένας Μυτιληνιός Πατριώτης

Πηγή:Η άλλη άποψη

ΣΟΚ ! ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οταν οι τουρκοι κανουν παρτυ στο αιγαιο...ο συριζα προτεινει μειωση των εξοπλιστικων δαπανων.



Αντιγραφω απο το επισημο προγραμμα τους για την οικονομια...

Στρατιωτικοί εξοπλισμοί ..
Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη και 5η στον κόσμο την περίοδο 2004-2008, σε στρατιωτικές δαπάνες ξοδεύοντας το 4,1% του ΑΕΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη άμεση μείωση των εξοπλιστικών δαπανών κατά 50%, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για τις βασικές ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας (παιδεία, υγεία, περιβάλλον, κ.α.)


Ποσο κοκορομυαλοι ,αχρηστοι,ανθελλληνες μπορει να ειναι μερικοι?
Ελεος ρε πουστηδες πια,ελεος..
Ποιος μαλακας σας ψηφιζει,ειναι αξιο αποριας.
Εδω οι τουρκοι εχουν μπει για τα καλα στο αιγαιο,διοχετευουν με οργανωμενο σχεδιο λαθρομεταναστες με σκοπο να γινουμε ενα νεο ισλαμ,καθε μερα διεκδικουν ολο και περισσοτερα.
Πρωτα τα ιμια,μετα οι φουρνοι και οι λειψοι,αγαθονησι και φαρμακονησι,κι εσεις προτεινετε περικοπη των δαπανων για την αμυνα?
Τι να την κανεις την παιδεια και την υγεια οταν θα κινδυνευει η εδαφικη ακεραιοτητα της χωρας ρε ανεγκεφαλοι λιγδιαρηδες?
Τι να κανω εγω ρε την αυξηση του μισθου οταν η θρακη θα ειναι υπο τουρκικη κατοχη?
Οταν θα εχουν μπει μεσα στο σπιτι μου και θα μου παρουν ολο το βιος?
Εχετε απιστευτο θρασος κυριες και κυριοι του συριζα,οι ακριτικες περιοχες πρεπει να παραμεινουν στρατιωτικα ισχυρες .
Αν εσεις νομιζετε οτι χρειαζεται 50% μειωση για την αμυνα,ρωτηστε και τους ακριτες να σας πουν την γνωμη τους.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Πηγή:
Επώδυνες Αλήθειες


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ STAGE


Συναντήθηκε σήμερα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με νέες και νέους που έχουν βρει απασχόληση στα πλαίσια των προγραμμάτων stage. Είπε λοιπόν ότι τα προγράμματα αυτά δημιουργούν "εξάρτηση και εκμετάλλευση"!

Και αναρωτιέται κανείς: μα καλά, μας περνάει για αμερικανάκια; Νομίζει ότι έχουμε πάθει αμνησία ή ότι τρώμε κουτόχορτο; Πιστεύει ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει πως το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τα stage ακριβώς για να κρατά σε ομηρία τα νέα παιδιά της πατρίδας μας και να τάζει κάθε θέση στο πρόγραμμα αυτό σε δέκα άτομα; Ξεχάσαμε μήπως ότι με αυτά τα τερτίπια παρέμεινε τόσα χρόνια στην εξουσία το καθεστώς ΠΑΣΟΚ;

Αμάν πια με αυτή την υποκρισία... Έλεος...

Πηγή

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ

ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
Διαβάζουμε σε τουρκική ιστοσελίδα:

Muslims in Greece are planning to gather at the Olympic Stadium of Athens for celebrations of Eid Al-Fitr prayer on Sunday.

Muslim Association of Greece will celebrate the completion of Ramadan at the Olympic Stadium of Athens with the festive Eid Al-Fitr prayer marking the end of the fast.

Two imams from Al Azhar University in Egypt will be present to lead the prayer and sermon, Greeks rethink said.

The Eid will take place on September 20, 2009 at 7:30 am at the "Agora" of the Olympic Stadium.

Millions of Muslims in Balkans, including in Greece, followed Turkey to observe holy month Ramadan, setting the starting date on Aug 21.


Με λίγα λόγια με τη καθοδήγηση της Τουρκίας για τη τήρηση του θρησκευτικού χαρακτήρα του εορτασμού του Ραμαζανίου θα συγκεντρωθούν χιλιάδες μουσουλμάνοι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας σήμερα το πρωί στις 7.30 γιορτάζοντας τη λήξη της νηστείας. Καλεσμένοι θα είναι δυο ιμάμηδες από την Αίγυπτο και διοργανωτής είναι ο Μουσουλμανικός Σύνδεσμος Ελλάδας.

Η Τουρκία ελέγχει και καθοδηγεί τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια κι αυτό είναι φανερό. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει εξέγερση και επεισόδεια πολλαπλάσια σε μέγεθος από αυτά του περασμένου Μαίου στην Αθήνα. Είναι ακόμα ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της, την ώρα που οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι και μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες τέτοιες αρλούμπες ενώ οι γείτονες εξ ανατολών τρίβουν τα χέρια τους.

ΥΣ.Το απόγευμα βέβαια αγωνίζεται στο Στάδιο ο Παναθηναικός κι ελπίζουμε να έχουν αποχωρήσει γιατί αλλιώς θα γίνει της Καμπούλ...

Πηγή:
Έγερσις

"Η Ελληνική σημαία στον Άη Γιώργη το Δυσάλωτο στη Σύμη"


"Η συγκεκριμένη παραλία (Άης Γιώργης ο Δυσάλωτος) στη Σύμη είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα και "βλέπει" Τουρκία.

Το ύψος είναι περίπου 300 μέτρα και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες περίπου
στη μέση των κατακόρυφων βράχων αναρριχητές σχεδίασαν την ελληνική σημαία, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στην ήδη εντυπωσιακότατη τοποθεσία.

Στην παραλία υπάρχει ένα εκκλησάκι και λίγα δέντρα."

πηγη

"Σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα στο Άκτιο"


"Δύο σπουδαία ευρήματα, δύο θεϊκά κεφάλια κολοσσικών αγαλμάτων αποκαλύφθηκαν στο ναό του Άκτιου Απόλλωνα, (του Δήμου Ανακτορίου), μέσα από τον σηκό του ναού, στην ανασκαφή της Καθηγήτριας Αρχαιολογίας Ισμήνης Τριάντη.

Τα δύο κεφάλια βρέθηκαν σε άριστη κατάσταση, λευκά, φτιαγμένα από πεντελικό μάρμαρο εξαιρετικής ποιότητας και πιθανολογείται ότι ανήκουν στον Απόλλωνα και την Άρτεμη.
Για να επιβεβαιωθεί ή όχι αν υπάρχουν και τα σώματα των θεών χρειάζονται τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες. Εκτός, όμως, από τον χρόνο, εξαντλήθηκαν και τα χρήματα της ανασκαφής, της οποίας ένα μέρος του συνολικού της κόστους χρηματοδοτήθηκε από την Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας.

Το σημείο της εύρεσής τους, στο βάθος του δυτικού τοίχου του σηκού, αλλά και το μέγεθός τους, που αναλογεί σε αγάλματα ύψους 3,5 μέτρων, δείχνει πως πρόκειται για τμήματα των λατρευτικών αγαλμάτων, τα οποία δεν αποκλείεται να βρίσκονται ακόμη στο χώμα. Ο χώρος δεν έχει πλήρως ανασκαφεί και ούτε πρόκειται, αφού αύριο λήγει ουσιαστικά η άδεια του ΥΠΠΟ προς την πανεπιστημιακή ομάδα. Ηδη, σκάβουν εκεί τρεις εβδομάδες, από το πρωί στις 6 έως τις 12 το βράδυ για να προλάβουν. Και θα χρειάζονταν άλλες δύο εβδομάδες προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και να επιβεβαιωθεί αν υπάρχουν ή όχι τα αγάλματα. Εν τω μεταξύ, εκτός από τον χρόνο, εξαντλήθηκε και η χρηματοδότηση.

Η κ. Τριάντη σκάβει τα τελευταία χρόνια στο Ακτιο, απέναντι από την Πρέβεζα, αποκαλύπτοντας τον ναό του Απόλλωνα που είδε ο Οκταβιανός Αύγουστος εκεί και τον μεγέθυνε όταν νίκησε τον Μάρκο Αντώνιο και την Κλεοπάτρα στη ναυμαχία του Ακτίου (31 π.Χ.). Ο ναός είναι πιθανότατα σύγχρονος της ίδρυσης της Νικόπολης και του Μνημείου του Αυγούστου (29-27 π.Χ.). Η θέση του ήταν γνωστή από το 1867, όταν ο Γάλλος πρόξενος στα Γάννενα Φρανσουά Νοέλ Σαμπουαζό έκανε την πρώτη ανασκαφή και βρήκε δύο αρχαϊκούς Κούρους, που έστειλε στο Λούβρο. Πυκνή βλάστηση είχε καλύψει έπειτα από χρόνια τα υπολείμματα του κτιρίου.

Περισσότερα στο http://agrinio-news.blogspot.com/2009/09/blog-post_19.html

Από την ιστορία αντίστασης κατά της ελληνικής μασονίας...



Με το Βασιλικό Διάταγμα (εφημ. Κυβερνήσεως 23 Ιουλίου 1949, τεύχος πρώτον, αριθμός φύλλου 161) η Μασονία στην Ελλάδα αναγνωρίζεται ως «αγαθοεργόν Ίδρυμα’, ως ίδιον Νομικόν πρόσωπον, και όχι μόνο νομιμοποιείται αλλά και επαινείται η «αγαθοεργός» της δράση!


Με το ίδιο Διάταγμα ως πόροι της εν Ελλάδι μασονίας καθορίσθηκαν μεταξύ άλλων και εισφορές «εκ του Κράτους, εκ των Δήμων και Κοινοτήτων, Ναών ή Μονών.» Και όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης το 1956 σε επιστολή του στον Βασιλιά Κωνσταντίνο, διαμαρτυρόμενος για το αντίχριστο και ανθελληνικό αυτό Διάταγμα και ζητώντας την κατάργησή του επειδή βάσει του διατάγματος αυτού, «όλον το Ορθόδοξον Βασίλειον εκαλείτο να ρίψη εις τον δίσκον της παμπτώχου μασονίας την συνδρομήν του δια να κτίση καλλιμάρμαρα Μέγαρα, δια ν’ανεγείρη παντού τεκτονικάς Στοάς, Σχολάς και εργαστήρια δια να λατρεύηται εν αυτοίς ο Σατανάς.»

Μετά την έντονη αντίδραση κλήρου και λαού ο Κωνσταντίνος με δεύτερο διάταγμα ακυρώνει το προηγούμενο. Προς στιγμήν ανασαίνει η Ελλάδα. Όχι όμως για πολύ. Γράφει ο Καντιώτης στον Βασιλιά μεταξύ άλλων:
“Ο Υπουργός εκείνος όστις τω 1949 ως υπουργός της Κοινωνικής Προνοιας ενήργησε και μετά της Υμ. Μεγαλειότητος ως υπεύθυνος απέναντι του Έθνους συνυπέγραψε το σκανδαλώδες εκείνο Διάταγμα, κατά τους τελευταίους μήνας του παρελθόντος έτους (1955) εγένετο Πρωθυπουργός της Χώρας. Και επί της πρωθυπουργίας αυτού οι μασόνοι εκινήθησαν πάλιν δραστηρίως και ούτω νέον υπέρ της Μασονίας Β.Δ. εξεδόθη και επανέφερεν εν ισχύϊ το παλαιόν διάταγμα…

Και οποία σύμπτωσις! 23 του μηνός Δεκεμβρίου 1949 το υπέρ Μασονίας εκείνο Β.Δ. υπό τας αράς του Πανελληνίου ετάφη. Ετάφη δια της Υμετέρας Βασιλικής χειρός, η οποία υπέγραψε την κατάργησίν του. 23 πάλιν του μηνός Δεκεμβρίου 1955 υπό τας ευλογίας της Μασονίας το αμαρτωλόν διάταγμα ανεστήθη. Ανεστήθη δια της Υμετέρας Βασιλικής χειρός, η οποία υπέγραψε την ανάκλησιν του καταργούντος την ίδρυσιν του Τεκτονικού Ιδρύματος Διατάγματος. Μετά μίαν ακριβώς εξαετίαν οι Ποντίφηκες της Μασονικής Στοάς επέτυχον δι’ ών αυτοί γνωρίζουν μέσων την αντεκδίκησιν…

Ολόκληρον το αμαρτωλόν εκείνο Διάταγμα επανέρχεται εν ισχύϊ διαγραφομένων των εν άρθρω 5 λέξεων, «Ναών ή Μονών». Δια της διαγραφής αυτής οι μασόνοι νομίζουν ότι θα κατευνάσουν την αγανάκτησιν του Ελληνικού λαού κατά της σκοτεινής των οργανώσεως, η οποία πλουτίσασα, φαίνεται, διά ξένων εισφορών δεν καταδέχεται πλέον να εισπράττη εισφοράς από Ναούς και Μονάς… Αλλ’ ο ευσεβής λαός δεν εξηγέρθη τότε δια να διαγράψη μόνον την εκ των εκκλησιαστικών οργανισμών υπέρ μασονίας συνεισφοράν, αλλά δια να καταργήση ολόκληρον το σατανικόν εκείνο μηχάνημα. Όπερ και επέτυχε τότε αγωνισθείς.

Βασιλεύ!Κατόπιν της εκδόσεως του νέου τούτου Β. Διατάγματος το τέρας της Μασονίας εξέρχεται και πάλιν εκ του άντρου και ανοίγει τας απαισίας σιαγόνας του δια να καταβροχθίση την Ορθόδοξον Πατρίδα. Ο κίνδυνος δεν είναι μικρός. Πλείστοι μασόνοι κατέχουν υψηλάς θέσεις εν τω Κρατικώ οργανισμώ και ως εκ των θέσεών των επηρεάζουν πολλούς και μάλιστα την σπουδάζουσαν νεότητα και δια της νέας τώρα σημαντικής ενισχύσεως, την οποίαν λαμβάνουν, θα επηρεάσουν ακόμη καταστρεπτικώτερον. Ασφαλώς οι εν πρωτευούση και επαρχίαις μασόνοι θα πανηγυρίζουν το γεγονός ως νέον σταθμόν εν τη ιστορία του Μασονισμού, αλλ’ ο ευσεβής λαός της πρωτευούσης και των επαρχιών, όστις λαμβάνει γνώσιν της νέας ταύτης επιβουλής κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας, λυπείται διότι δια δευτέραν φοράν η Μασονία κατώρθωσε να περιπλέξη και τον Ανώτατον Άρχοντα της Ελληνικής Πολιτείας εις μίαν τοιούτου είδους ενέργειαν.»

Ειρήνη Βούλγαρη

Πηγή http://greeknation.blogspot.com/2009/09/blog-post_18.html

Δυναμική παρουσία Εθνικιστών στον Μελιγαλά

Εξόρμηση για προεκλογική ενημέρωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα



Μια σεμνή τελετή τιμής και μνήμης έγινε σήμερα το πρωΐ στον Μελιγαλά εις ανάμνηση της άνανδρης και βάρβαρης σφαγής 2.000 περίπου εθνικιστών και πατριωτών από τους εγκληματίες του Άρη Βελουχιώτη. Δυναμική η παρουσία, όπως κάθε χρόνο, μελών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με το δυναμικό τους παρόν έδωσαν τόνο και εθνικό παλμό στην εκδήλωση.


Την ίδια ώρα στα διόδια του Ρίου ομάδα συναγωνιστών και συναγωνιστριών από Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα διένημαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα προεκλογικό υλικό και εφημερίδες Χρυσή Αυγή. Πολλοί από τους συμπατριώτες μας δέχθηκαν με ενθουσιασμό το μήνυμα της Χρυσής Αυγής και επικρότησαν το αγωνιστικό ήθος του Κινήματός μας.