Χρήστες OnLine

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Συνελήφθη ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΑΡΗ Μιχάλης Μισούνοφ

Στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα, αντιαρματικοί εκτοξευτές, πλαστά δελτία ταυτότητας, κλπ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΑΡΗ Μιχάλης Μισούνοφ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές RPG, πλαστά δελτία ταυτότητας, πλαστές σφραγίδες, δικαστικά έγγραφα, και άλλα αντικείμενα.

Μαζί του έχουν συλληφθεί άλλα τρία άτομα, δύο άντρες...
και μία γυναίκα, τα οποία φέρονται ότι είναι μέλη του ίδιου κυκλώματος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μία από τις πτυχές της δράσης του κυκλώματος ήταν η λήψη δανείων από Τράπεζες με πλαστά στοιχεία και έγγραφα.

Ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2004 για κατασκευή και χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών, κατηγορούμενος τότε ότι ήταν μέλος διεθνούς κυκλώματος που υπέκλεπτε τα προσωπικά στοιχεία πελατών από ξενοδοχείο των Σκοπίων.


Σοκ με την σύλληψη του πρώην μπασκετμπολίστα του Άρη


ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ

Επενέβη η αντιτρομοκρατική για την σύλληψή του και στην κατοχή του βρέθηκαν:


- ένα πιστόλι και ένα περίστροφο

- δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές RPG

- πλαστά δελτία ταυτότητας

- πλαστές σφραγίδες

- δικαστικά έγγραφα

Αυτός θα μπορούσε να είναι μόνος του ολόκληρη τρομοκρατική οργάνωση. Οριστε οι γυφτοσκοπιανοι γειτονες μας, οι προβοκατορες, οι πρακτορες και οι τρομοκρατες!

(http://www.newsblog.gr)

Μπερλουσκόνι :η αριστερά θέλει τους λαθρομετανάστες, για να μπορεί στην συνέχεια να τους δώσει δικαίωμα ψήφου



«η αριστερά θα ήθελε μια πολιτική ανοικτών πυλών προς τους λαθρομετανάστες, για να μπορεί στην συνέχεια να τους δώσει δικαίωμα ψήφου, προσβλέποντας σε εκλογική νίκη. Εμείς, όμως, δεν θα το επιτρέψουμε».

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε σε εκπομπή του τηλεοπτικού του καναλιού «Canale 5» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αναφέρθηκε στα κύρια θέματα της ιταλικής επικαιρότητας.

Υπογράμμισε πως «η κατηγορία ότι η ελευθεροτυπία στην Ιταλία ενδέχεται να κινδυνεύει, είναι ανέκδοτο, το οποίο διατυπώνει η κομουνιστική μειονότητα και οι εφημερίδες της, που ελέγχουν το 90% του Τύπου».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, ερωτηθείς για τις μηνύσεις, που κατέθεσε κατά των εφημερίδων «Λ' Ουνιτά» και «Λα Ρεπούμπλικα», απάντησε ότι «για τα φύλλα αυτά, η ελευθεροτυπία σημαίνει ελευθερία προπηλακισμού, συκοφαντίας, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας».

Ο «Καβαλιέρε» χαρακτήρισε «άριστες» τις σχέσεις του με το Βατικανό, ενώ διέψευσε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία της Αγίας Έδρας. Σχετικά με τη δημοτικότητά του, επιμένει ότι ύστερα από δεκατέσσερις μήνες διακυβέρνησης, βρίσκεται κοντά στο 70%, ρεκόρ αξεπέραστο για όλες τις δημοκρατίες της Δύσης, «διότι το βέβαιο είναι ότι στην πλειονότητά τους οι Ιταλοί θα ήθελαν να είναι σαν και εμένα, στηρίζουν τη συμπεριφορά μου και νιώθουν πως τους αντιπροσωπεύω».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις πρόσφατες απωθήσεις μεταναστών νότια της Σικελίας και τη δυνατότητα να μπορούν οι νόμιμοι μετανάστες να ζητούν για τα παιδιά τους την ιταλική υπηκοότητα, ο Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι «η αριστερά θα ήθελε μια πολιτική ανοικτών πυλών προς τους λαθρομετανάστες, για να μπορεί στην συνέχεια να τους δώσει δικαίωμα ψήφου, προσβλέποντας σε εκλογική νίκη. Εμείς, όμως, δεν θα το επιτρέψουμε».

ΝΤΡΟΠΗ:Ο Σύριζα ψηφοθηρεί στα καμμένα,γεμίζοντας την Ανατολική Αττική αφίσες!!!



Μία από τις πολλές και διάφορες συνιστώσες του υπό διάλυση μορφώματος,η ΚΟΕ,εξέδραμε στις καμμένες περιοχές της Σταμάτης,της Ροδόπολης,του Μαραθώνα,του Διονύσου,του Αγίου Στεφάνου κλπ και ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟΥΣ!!!Οι φωτογραφίες που ακολουθούν,αδιάψευστος μάρτυρας:

ΑΠΟΡΙΑ:ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ,ΜΙΚΡΟ ΕΣΤΩ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;


ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΦΙΣΕΣ!!!

ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ...ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ",ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΡΤΙΟΥ (ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

Μετά,δεν απορούμε που το κόμμα των άλλοτε...κραταιών Αλέκου και Αλέξη παραπαίει και παλεύει να μπει στη Βουλή και κυρίως,να μη διαλυθεί.

Τσακιστε τους αριστερους φασιστες δολοφονους, τους ανθελληνες ψευτες που ο πραγματικος σκοπος τους ειναι οι ψηφοι των αλλοδαπων!!! Τετοια Ελλαδα ονειρευονται αυτοι.

Πηγή:
hellas-orthodoxy

Τι γίνεται με το Indymedia, που το “έκλεισαν”;

Προ μηνών κάποιοι βουλευτάδες του «υπερ-πατριωτικού» κόμματος και μαζί τους κάποιοι θλιβεροί κολαούζοι, μας διαβεβαίωναν καμαρωτοί-καμαρωτοί ότι… κατόπιν ενεργειών τους (επερωτήσεων στη Βουλή και πύρινης αρθρογραφίας τους), κλείνει οσονούπω το Indymedia.

Όμως, έχουν ήδη περάσει μερικά μηνάκια,

Συμπαράσταση στα καθίκια των Εξαρχείων...



ΓΚΡΑΦΙΤΑΣ- ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

από Α 5:05μμ, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009
μικρη ενημερωση

ολα καλα με το γκραφιτα που περναγε σημερα απο ευελπιδων,ειναι σιγουρο
αλλα δεν ξερΩ λεπτομερειες. Αυριο περνανε μονο οι 3 με τα κακουργηματα
ο 4ος πηρε προθεσμια μεχρι τη παρασκευη.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 11:00
http://athens.indymedia.org/

Ναι καθίκια θα είμαι και εγώ εκεί....
Να σας φέρω τυρόπιτες ή μπουγάτσες;

Η Κα Κούρτοβικ τι καφέ πίνει γιατί θα φέρω και καφέδες!
Τι να φωνάζουμε να μου πείτε για να προπονηθώ να τα γράψω κάπου
γιατί ξεχνάω....

"Λευτεριά στους λεχρίτες με τις μολότοφ!!!!"

"Συμπαράσταση στους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων!!!"

"Έξω οι βρωμιάρηδες!!!"

Αν έχετε κι άλλα συνθήματα ευχαρίστως να τα φωνάξω.
Τα λέμε αύριο!

Αθηναίος


Απάντηση για το θέμα της λαθρομετανάστευσης



πηγη

ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ!




Κανείς δεν έκανε καμία δήλωση

Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε

Είναι όλοι απασχολημένοι με τα ψηφοδέλτια και τις αφισοκολλήσεις

Με το κυνήγι των θυμάτων...δηλαδή των ψηφοφόρων τους...

Και τα ΜΜΕ καθάρισαν με μία σύντομη αναφορά και that's all...πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους από όπου και τα κονομάνε...

Εσύ που θα πας στις 4 Οκτώβρη να ψηφίσεις θυμήσου τις παρακάτω εικόνες και τις ανύπαρκτες αντιδράσεις...

Αν ξεχάσεις σημαίνει ότι είσαι άξιος αυτών που σε κυβερνάνε...

Αν ξεχάσεις, καλά κάνουν και δεν σε υπολογίζουν... ένας σκύλος που γαβγίζει και ποτέ δεν δαγκώνει πάρα πάνω...




ΑΪΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΪΝΤΕ ΨΩΝΙΟ

ΑΪΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ....


πηγη