Χρήστες OnLine

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ρόλος της Αριστεράς και της Τρομοκρατίας στην Μεταπολίτευση


Μετά την θερινή περίοδο διακοπών ο Επαναστατικός Αγώνας και οι Πυρίνες της φωτιάς επέστρεψαν με νέες επιθέσεις.

Τα νέα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αρχίζουν κα επιβεβαιώνουν τις υποψίες όλων για το ποιοί βρίσκονται πίσω από τον "Επαναστατικό Αγώνα".


Μετά από απουσία μηνών, Δύο χτυπήματα, ένα του Επαναστατικόυ αγώνα, και ένα των Αναρχικών "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο το Χρηματηστήριο και το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. (πληροφορίες εδώ)

Επιπλέον Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεiς είχαν κλαπεί από τις περιοχές του Ζωγράφου και της Καισαριανής αντίστοιχα.

"το μεν βαν εκλάπη στον κάθετο δρόμο που οδηγεί στο ΕΜΠ, το δε αυτοκίνητο από κεντρικό δρόμο της Καισαριανής, πλησίον της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου."

Τέλος το προειδοποιητικο τηλεφώνημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ προήλθε από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται πίσω από το ... Πολυτεχνείο! (πληροφορίες εδώ)

Ας θυμηθουμε ότι η επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ τον Ιανουάριο είχε διεπραχθεί μέσα από την Πανεπιστημιούπολη. Η επίθεση κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο Θ. Ματζόυνης σημειώθηκε στα Εξάρχεια.

Αυτά τα στοιχεία έρχονται να προστεθούν σε παλαιότερα ευρήματα της Αστυνομίας που ταυτοποιούν γεννετικο υλικό από ένα από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσεις με ληστή που δραστηριοποιήται στον Αναρχικό χώρο.

Ακόμη περισσότερο, η ΕΛ.ΑΣ είχε δηλώσει παλαιότερα ότι παρακολουθούσε στενά συγκεκριμένα άτομα οι οποίοι θεωρούνταν βασικοί ύποπτοι για συμμετοχή στον Ε.Α.. Ξαφνικά όμως έχασε τα ίχνη τους.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιοφυία για να καταλάβει σε ποιο χώρο κινούνται οι τρομοκράτες του Ε.Α.. Ούτε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι τα άτομα αυτά όπως οι σύντροφοι τους στο Athens Indymedia εκμεταλεύονται το Πανεπιστημιακό άσυλο! Το ύφος των προκυρήξεων έχει την ιδεολογική υπογραφή της Άκρας Αριστεράς και του Αναρχικού χώρου.

Μια ικανή αστυνομία που έχει στην διαθεσή της όλα αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να είχε σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στις έρευνες κατά της οργάνωσης. Παρόλα αυτά η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στο ... ΜΗΔΕΝ!

Για να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει με την Τρομοκρατία στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να την εξετάσουμε με βάση κάποια ιστορικά δεδομένα.

Η Ελληνική τρομοκρατία είναι ένα "απόστημα" της Αριστεράς. Μιας Αριστεράς που εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό για το πολιτικό κατεστημένο. H αγκαλιά που απλώνει η Αριστερά γύρω από τους τρομοκράτες γίνεται εμφάνης σε εμάς τους κοινούς θνητούς κάθε φορά που συλλαμβάνεται ένας τρομοκράτης. Τότε, πλήθος Αριστερών "αστέρων" από πολιτικούς και δημοσιογράφους μέχρι πολιτικοποιημένες δικηγόρους σαν την Κούρτοβικ, και λοποί ακτιβιστές τρέχουν να τους υπερασπιστούν με ποίκιλους τρόπους.

Η διαιώνιση της τρομοκρατίας στην χώρα μας δεν σχετίζεται με την ανικανότητα των αστυνομικών αρχών να εντοπίσουν τα μέλη της και να εξαρθρώσουν τις οργανώσεις. Εξάλλου όπως βλέπουμε, άλλες οργανώσεις παίρνουν την θέση των παλαιών, πράγμα που υποδεικνύει ότι π΄ρπει να δείξουμε ενδιαφέρον για το πολιτικό και ιδεολογικό υπόστρωμα που παραγει τους τρομοκράτες.

Αντίθετα, η τρομοκρατία σχετίζεται άμεσα με την ΑΝΑΓΚΗ για ιδεολογική επικράτηση της Αριστεράς κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης! Η επικράτηση της Αριστεράς δεν είναι διόλου τυχαία και ούτε οφείλεται σε κάποια ολιγωρία της Δεξιάς. Αντίθετα επιτεύχθει βάση σχεδίου με κύριους εμπνευστές το πολιτικό κατεστημένο! Αναλογιστείτε πόσα από αυτά τα πρόβλήματα θα λύνονταν αν καταργούταν το Πανεπιστημιακό Άσυλο, που εκολλάπτει τους μελλοντικούς τρομοκράτες. Ποιος άραγε προστατεύει το Άσυλο αν όχι οι πολιτικοί αυτού του τόπου;

Για ποιο λόγο όμως; Η απάντηση είναι απλή αλλά σύνθετη:

Διότι το πολιτικό κατεστημένο επεδίωξε να καταργήσει την δύναμη του Στρατού! Όσοι δεν γνωρίζουν καλά την νεώτερη Ελληνική Ιστορία μπορεί να παρεξενευτούν από αυτή την απάντηση, αλλά αυτός είναι ο λόγος που το πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί συστηματικά να αποκρύψει και να παραποιήσει την Νεώτερη Ιστορία του έθνους μας.


Η Ιστορία

Από τις αρχές του περασμένου αιώνα και έως το 1974, επικρατούσαν τρεις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα: Το Κοινοβούλιο, ο Παλάτι, και .... ο Στρατός! Από τα ιστορικά γεγονότα προκύπτει ότι τον τελευταίο λόγο στα πολιτικά δρώμενα τον είχε σχεδόν πάντα ο Στρατός! Οι στρατιωτικοί έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στα κόμβικά σημεία της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας. Ο "Στρατιωτικος Συνδέσμος" ήταν αυτός που μετά το "Κίνημα του Γουδί" έφερε τον Ελευθέριο Βενιζέλο στην εξουσία. Δίχως την επιλογή και την μετέπειτα στήριξη αυτή ο Βενιζέλος δεν θα είχε μεγαλουργήσει τα χρόνια που ακολούθησαν. Οι επιτυχίες στον Μακεδονικό Αγώνα εδραίωσαν την δύναμη των αξιωματικών για δεκαετίες. Τούτο γίνεται αμέσως αντιληπτό όταν εξετάσει κανείς το πλήθος των πραξικοπημάτων και των πολιτικών επεμβάσεων που επακολούθησαν. Πλήθος κρυφαίων στρατιωτικών πρωτοστατούσαν στο πολιτικό προσκήνειο στο πρώτο μισό του περασμένου αιώνα: Πλαστήρας, Πάγκαλος, Γονατάς, Μεταξάς, Παπάγος και πολλοί άλλοι. Η επιστροφή του Στρατού από την Β. Αφρική το 1944 είδε την ίδρυση του ΙΔΕΑ που έπαιξε καταλύτικό ρόλο στον αντικομμουνιστικό αγώνα, και την μεταπολεμική περίοδο.

Το 1965 ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου φέρεται να επιχείρησε να οργανώσει μια τέτοια ομάδα αντιφρονούντων αξιωματικών υπό τον ΑΣΠΙΔΑ («Αξιωματικοί Σώσατε Πατρίδα, Ιδανικά, Δημοκρατίαν, Αξιοκρατίαν»). Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι γνωστά και οδήγησαν στην αποστασία και την δικτατορία των συνταγματαρχών δύο χρόνια αργότερα. Η συμμετοχή του Ανδρέα στον ΑΣΠΙΔΑ έδειχνε την πρόθεση του να ελέγξει το στράτευμα. Ο ίδιος ο Γέρος το είχε δηλώσει, πράγμα που επιβεβαιώνουν και οι προθέσεις του να τοποθετήσει τον Ανδρέα ως υπουργό Εθνικής Αμύνης, με στόχο να άρει από τα χέρια του Παλατιού τον έλεγχο του στρατεύματος. Ο έλεγχος του Στρατού ήταν ο πραγματικός λόγος για το πολιτικό αδιέξοδο που οδήγησε στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, το πράξικόπημα των συνταγματαρχών είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηρηστικό. Έστειλε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο σπίτι του, συμπεριλαμβανομένου και του Βασιλιά! Αυτή ήταν μια σημαντική καινοτομία διότι σε όλα σχεδόν τα προηγούμενα στρατιωτικά κινήματα οι στρατιωτικοί έφερναν πάντα στην εξουσία πολιτικούς τους οποίους στήριζαν. Μόνο οι συνταγματάρχες πήραν εξολοκλήρου την εξουσία στα χέρια τους.

Κάτι που σήμερα εκπλήσει είναι ότι οι Έλληνες πολίτες δεν διαμαρτυρήθηκαν για την άνοδο των συνταγματαρχών στην εξουσία; Αν σήμερα συνέβαινε κάτι παρόμοιο ο κόσμος θα έβγαινε στους δρόμους και θα επαναστατούσε. Ακόμη είναι αμφίβολο αν οι στρατιώτες θα υπάκουαν σε εντολές κατάλληψης της εξουσίας. Τότε όμως και μέχρι το Πολυτεχνείο δεν υπήρξε σοβαρή αντίδραση από την πλειονότητα του λαού, διότι ο Ελληνικός λαός είχε κουραστεί από το πολιτικό αδιέξοδο, αλλά ακόμη πιο σημαντικό διότι ο λαός ήταν συνηθισμένος στην ιδέα της στρατιωτικής εξουσίας!!!

Αυτό είναι και το κλειδί για να καταννοήσουμε το σχέδιο σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας στην Μεταπολίτευση!

Όταν οι πολιτικοί επέστρεψαν φροντισαν να διορθώσουν την κατάσταση. Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι η Χούντα του Ιωαννίδη έπεσε όχι λόγω του Πολυτεχνείου της Αριστεράς και των οικοδόμων, αλλά λόγω του Ελληνικού πατριωτισμού και της Εθνικής υπερηφάνειας που πληγώθηκε βαθιά από το φιάσκο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Αυτό τον πατριωτισμό καλούνταν τώρα οι πολιτικοί να ελέγξουν και να περιορίσουν. Το πατριωτικό φρόνημα ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τον Στρατό. Κύριο μέλημα του πολιτικού κατεστημένου κατά την επαναφορά του στην εξουσία ήταν να απαλείψει μια για πάντα την πολιτικη δύναμη του Στρατού. Για να το επιτύχει έπρεπε να υποβαθμίσει αλλά και να μεταλλάξει το πατριωτικό φρόνημα. Μια ιδεολογική συνταγή υπήρχε. Αυτή της Αριστεράς!

Όλοι μετακινήθηκαν προς τα "αριστερά". Η πατριωτική συντηριτική Δεξιά της ΕΡΕ, έγινε ο μεσαίος χώρος της Νέας Δημοκρατίας. Η δημοκρατική αντικουμονιστική παράταξη της Ένωσης Κέντρου, μετεβλήθει στο Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, και η Αριστερά έλαβε την αποστολή να διαμορφώσει τις συνειδήσεις του Ελληνικού λαού!

Η αριστερή ιδεολογική απόκλιση όμως δεν ήταν κάτι καινούριο. Η ιδέα προυπήρχε ήδη από το 1960 όταν ο ανερχόμενος Ανδρέας Παπανδρέου επεδίωκε πολιτικές συνεργασίες με την ΕΔΑ, και της σοβιετιές χώρες. Στην ουσία, η παράνομη επιβολή του σχεδίου Προμηθεύς από τους Συνταγματάρχες στις 21 Απριλίου του 1967 ήταν η τελευταία κίνηση αντίδρασης του Στρατού προς τα σχέδια που τον απειλούσαν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κλίμα μεταξύ Καραμανλη και λοιπον κατά την διάρκεια του 1974 που προσπαθεί να προβάλλει ο αριστερότατος Ιός της Ελευτθεροτυπίας προκειμένου να δικαιολογήσει την δράση της 17Ν ως αγώνα υπερασπίσεως της δημοκρατίας από τις χουντικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να ξαναπάρουν την εξουσία το 74-75:

"Πρόκειται για ιστορική παραχάραξη. Η πτώση της δικτατορίας τον Ιούλιο του 1974 δεν είναι ένα στιγμιαίο γεγονός. Η σταθεροποίηση του νέου καθεστώτος απαίτησε μήνες και χρόνια. Ο φόβος επιστροφής της χούντας αλλά και η σύγκρουση με τους θαλερούς μηχανισμούς της αποτέλεσαν επί χρόνια της διακηρυγμένες σταθερές όλων των πολιτικών κομμάτων έως τα τέλη της δεκαετίας του '70. Ολα αυτά όμως πρέπει να ξεχαστούν, προκειμένου να δοθούν τα απαραίτητα εξωπολιτικά χαρακτηριστικά στους συλληφθέντες ως τρομοκράτες και να αποπολιτικοποιηθούν οι διαδικασίες που οδήγησαν στη στερέωση της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας."

Αναφερόμενος στον φόβο του Καραμανλή προς του Χουντικούς ο Ιός παραθέτει φράση του Γ. Ράλλη:

"Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει ο στενός συνεργάτης του Καραμανλή Γεώργιος Ράλλης: «Μερικά βράδια ο Καραμανλής δεν κοιμόταν στη "Μεγάλη Βρεταννία-, ενώ κάποιο βράδυ κοιμήθηκε στο πλοίο ενός φίλου του για να μην τον συλλάβουν». " (Πηγή: Iός)

Αν ο Ιός είναι σωστός, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η πολιτική "Δεξιά" και "Αριστερά" είχαν ένα κοινό εχθρό ακόμη και μετά την πτώση της Χούντας. Με την επιστροφή του Ανδρέα υπό την αιγίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η "κάθαρση" που επιζητούσε ο Ανδρέας εφαρμόστηκε σε όλα τα επίπεδα, από την μυθοποίηση της εξέγερης του Πολυτεχνείου, την δυήσδηση των Αριστερών, της ΠΑΚ, της γενιάς του Πολυτεχνείου και της γενιάς του 1-1-4 στις θέσεις της ενημέρωσης και του πνεύματος, μέχρι την "ποινικοποίηση" του πατριωτισμού και της εθνικής υπερηφάνιας που έπεσαν παράπλευρες απώλειες αυτής της μακράς πολιτικής αντιπαράθεσης. Το κλίμα στον λαό ήταν πρόσφορο μεά την προδοσία της Κύπρου την οποία χρεώθηκε ο Στρατός.

Η Αριστερά είχε όμως και τις παρενέργειες της που ίσως και να μην ήταν τόσο ανεπιθύμητες από την πολιτικη ηγεμονία. Την ένοπλη δράση, ή αλλιώς... τρομοκρατία. Η 17Ν, Ο ΕΛΑ αλλά και πλήθος άλλων οργανώσεων έκαναν την εμφάνιση τους από το 1974 και συγκλόνησαν το πανελλήνειο μέχρι την εξάρθρωσή τους 30 χρόνια αργότερα. Η ένοπλη δράση ήταν κάτι που το πολιτικό κατεστημένο μπορούσε με ευκολία να προβλεψει διότι ως γνωστόν η Αριστερά δεν νοεί να θάψει τα φαντάσματα του εμφυλίου. Επιπλέον σαν οντότητα δύσκολα συμβαδίζει με τις υπόλοιπες πολιτικές τάσεις.

Πολλά ερωτηματικά παραμένουν σε σχέση με την δράση της 17Ν. Δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε ανώτερη ηγεσία, ούτε το πως χρηματοδοτούσαν την δράση και πλουσιοπάροχη ζωή τους κάποια από τα μέλη της. Έχουν γίνει αναφορές για αναφορές για λογαριασμούς με μηνιαίες εισφορές προς τον Σάββα Ξηρό που δεν έχουν διερευνηθεί. Επίσης οι πυροτεχνικές γνώσεις της οργάνωσης δεν εξηγούνται εύκολα από την στρατιωτική εκπαίδευση Το χτύπημα κατά του Γιώργου Πέτσου πριν την κατάθεση του στο ειδικό δικαστήριο βάζει σε σκέψεις ως προς την σκοπιμότητα. Σκέψεις που συμμερίζεται και ο το ίδιο το θύμα. Από την άλλη κάποια χτυπήματα της 17Ν υποδεικνύουν ότι η πληροφόρηση τους γινόταν από τα μέσα και τις εφημερίδες. Στο χτύπημα κατά του Πάυλου Μπακογιάννη η 17Ν χρησιμοποίησε ως προφαση το σκάνδαλο Κοσκωτά αν και το πανελλήνιο ήξερε ότι ο Μπακογιάννης είχε απολυθεί. Οι κύριοι λόγοι του χτυπήματος αυτού ήταν οι έρευνες του δημοσιογράφου στο θέμα της τρομοκρατίας και η προσπάθεια του να φέρει την ελληνική Αριστερά πιο κοντά στο πολιτικό κέντρο. Σε πολλά ακόμη χτυπήματα ίσως θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλες ερμηνείες. Άξιο περιέργειας αποτελεί το γεγονός ότι την εξάρθρωση της 17Ν ακολουθήσαν οι συλλήψεις των μελών του ΕΛΑ, όταν για δεκαετίες δεν είχε σημειωθεί καμία επιτυχία.

Το πιο περίεργο από όλα όμως είναι γεγονός ότι τα πρόσωπα των δραστών τα είχαν δει εκατοντάδες άνθρωποι. Όπως διαιρωτάται και ο συνήγορος υπεράσπισης σε ερώτηση προς τον διευθυντή του Πολεμικού μουσείου κατά την διάρκεια της δικαστικής εξέτασης στο θέμα της κλοπής των αντιαρματικών όπλων:

"Σ. ΦΥΤΡΑΚΗΣ: Σε εκείνη τη φάση στα πρόσωπα τα οποία ενεπλάκησαν από την πλευρά της φρουράς κλπ., μήπως επεδείχθη μια σειρά φωτογραφιών πιθανών υπόπτων, ή διάφορα σκίτσα, ή κάτι για να γίνει τότε προσέγγιση στους δράστες και να τους βρούμε; Να μην τους βρούμε μετά από 30 χρόνια, (αν τους βρήκαμε?!)
ΕΥ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: Δεν το ξέρω το θέμα αυτό κ. συνήγορε."
(Πηγή: Πρακτικά δίκης 17Ν)


Τόσα τρομοκρατικά χτυπήματα μέρα μεσημέρι. Τόσοι αυτόπτες μάρτυρες. Ανταλλαγές πυροβολισμών και καταδιώξεις, ληστείες τραπεζών, και ούτε ένα σκίτσο υπόπτου δεν δημοσιοποιήθηκε! Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17Ν ήταν εξίσου μυστικές με την ίδια την οργάνωση.

Σε αυτό το παιχνίδι η Αριστερή τρομοκρατία εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Η 17Ν αλλά και ο ΕΛΑ είχαν λάβει μυθικό χαρακτήρα. Αυτές οι ομάδες μπορούσαν να αναλάβουν δράση κατά στόχων που τυχόν να απειλούσαν το σύστημα. Τα μέλη της τιμωρούσαν παραδειγματικά τα σύμβολα της αστικής τάξης που δεν αντέδρασε την επταετία, και συνεχίζουν μεχρι και σήμερα να πληγώνουν το ηθικό και το γόητρο των σωμάτων ασφαλείας της χώρας που συνομώτησε εναντίων των πολιτικών. Ουσιαστικά το κράτος αλλά κυρίως οι δυνάμεις ασφαλείας φάνηκαν αδύναμες ενάντια στην τρομοκρατία.


Η έκβαση αυτή δρούσε καταλυτικά στην διαμορφώση της αντίληψης της κοινωνίας προς αυτά. Η άκρα-αριστερά όχι μόνο έβγαινε κερδισμένη αλλά δρούσε σε ένα κράτος οπου προστατευόταν με κάθε μέσον το βήμα με το οποιο οι τρομοκράτες διεξήγαγαν και συνεχίζουν να διεξάγουν την ιδεολογική τους προπαγάνδα.


Το κράτος ενίσχυσε επίσης το γόητρο των κύκλων εκείνων που όλοι γνώριζαν ότι κινούνταν και στρατολογούσαν οι τρομοκράτες. Οι κύκλοι τους ήταν γνωστοί διότι σε αυτούς ανήκαν και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στον "αντιδικτατορικό αγώνα". Όταν αποκαλύφθηκαν τα μέλη της 17Ν και η συμμετοχή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου οι απόψεις αυτές επιβεβαιώθηκαν. Ένας άνθρωπος γνωστότατος στους πολιτικοκοινωνικούς κύκλους της Αριστεράς. Το ίδιο ίσχυε για μέλη του ΕΛΑ που είχαν στενές σχέσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και που όλοι αυτοί εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Οι ίδιοι κύκλοι συνεχίζουν να αποτελούν εκολλαπτήριο τρομοκρατών αλλά ουδεμία κίνηση δεν γίνεται για να ελεγχθούν ή να αναχαιτιστούν.

Ομοίως με τις μουσουλμανικές τρομοκρατικές οργανώσεις που υπήρέτησαν τα σχέδια του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού, έτσι και οι εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενός πολιτικού κατεστημένο που εν ανάγκη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διασφαλίσει τουλάχιστον την έκφραση της πολιτικής της ιδεολογίας (σσ. μάχη ΠΑΣΟΚ κατά αντιτρομοκρατικού νόμου Μητσοτάκη). Την αρρωστημένη ιδεολογία μιας αιματοβαμένης Αριστεράς που κρίνει την αξία της ανθρώπινης ζωής με πολιτικά και μόνο κριτήρια

Φυσικά τα μυνήματα αυτά είναι διάχυτα στα "αριστεροκρατούμενα" ΜΜΕ που αλλιώς αξιολογούν την ζωή ενός αναρχικού και αλλιώς αυτή ενός αστυνομικού.

Βίντεο 1:
Τα κανάλια που προβάλλουν τις αρρωστημένες δηλώσεις κάποιου αυτοαποκαλούμενου αντιεξουσιαστή. Άραγε, ποιο κανάλι θα τολμούσε να βγάλεί ένα τέτοιo άνθρωπο να δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα με τον θανατο το Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου;




Βίντεο 2:
Ο Διαμαντής Ματζούνης χαροπαλέυει και το δελτίο του ΣΚΑΙ ασχολείται και θλίβεται που τα ΜΑΤ έσπασαν το άβατο των Εξαρχείων και θα διαταράξουν την όμορφη γειτονιά τους!!! Αυτές είναι οι προτεραιότητες. Φυσικά τα αντίθετα ίσχυσαν για τον Γρηγορόπουλο..



πηγη


Αποκαλύπτουμε τον δεκάλογο της ανατροπής κυβερνήσεων από τα κέντρα εξουσίας


Αφού μελετήσαμε τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν από την CIA/MOSSAD, άλλους Οργανισμούς, MKO και διάφορα ευαγή ιδρύματα(G. Soros etc), κατά την διάρκεια της ιστορικής τους διαδρομής, για να ανατρέψουν ή να ποδηγετήσουν δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις χωρών που παρουσίαζαν δυστροπία στις επιθυμίες και τις εντολές των διεθνών εξουσιαστών, από την Hawaii, το Ιράν, την Χιλή μέχρι το Ιράκ και τις διάφορες παρδαλές εξεγέρσεις στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον Δεκάλογο της Ανατροπής.

1 Αντιπολίτευση
Πρέπει να βρεθεί κάποια αντιπολίτευση οποιαδήποτε αντιπολίτευση. Αν δεν υπάρχει δημιούργησε την. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που μείνανε εκτός του νυμφώνα της εξουσίας και τώρα στριμώχνονται στα σκαλιά της πρεσβείας για να τους την δώσουμε πίσω.
2 Αφορμή
Βρες κάποια αφορμή για την οποία η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση πρέπει, επιβάλλεται να πέσει, να φύγει. Μία πάρα πολύ δημοφιλής αφορμή που έχει χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα στο παρελθόν είναι η κατηγορία της βίας και νοθείας στις εκλογές.
Τώρα έχουμε επιπλέον και την προηγμένη μέθοδο των exit polls και των προπαγανδιστικών δημοσκοπήσεων. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο με αυτό των exit polls και των δημοσκοπήσεων, άρχισε να φωνάζεις βία και νοθεία.
3 Μέσα Μαζικού Σκοταδισμού(ΜΜΣ)
Αγόρασε ή εξαγόρασε τα Μέσα Μαζικού Σκοταδισμού και χρησιμοποίησέ τα για να καλλιεργήσεις την δυσαρέσκεια, την παραπληροφόρηση και άφθονη σκανδαλολογία κατά της δύστροπης κυβέρνησης.
4 Οικονομία
Χρησιμοποίησε ανοικτά η κεκαλυμμένα μέσα να υπονομεύσεις την οικονομία. Αδυναμία δανεισμού από το εξωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία κυρίως σε χαλεπούς καιρούς ή μεγάλες καταστροφές.
5 Εργατικά Συνδικάτα, Φοιτητικές Ενώσεις
Διείσδυσε στα εργατικά συνδικάτα και τις φοιτητικές ενώσεις. Θα γίνουν το υπομόχλιο της ανατροπής. Οι εργατοπατέρες και φοιτητοπατέρες ονειρεύονται ότι ο κόσμο τους ανήκει και είναι πάντα καταδικασμένοι να γλείφουν το κοκαλάκι, όταν οι άλλοι τρώνε το ψητό. Είχαμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην Χιλή.
6 Διαδηλώσεις
Οργάνωσε Διαδηλώσεις, πολλές διαδηλώσεις κατά προτίμηση βίαιες, άγριες, ανεξέλεγκτες. Πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε θύματα. Αν δεν υπάρξουν δημιούργησε τα, τι στο καλό τόσες ταράτσες υπάρχουν γύρω-γύρω, και κατόπιν φόρτωσε τα στη κυβέρνηση προς ανατροπή.
7 Λάσπη
Συκοφάντησε, δυσφήμησε, λοιδώρησε όποιον και όποια τολμήσει να βγάλει άχνα.
8 CIA/MOSSAD
Θα χρειαστούμε την λίστα με του ανθρώπους της CIA/MOSSAD κυρίως στα ντόπια (αμερικάνικα, αγγλικά...) ΜΜΣ ώστε να προετοιμάσουν την αμερικάνικη κοινή γνώμη, όχι ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, για το πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κυβέρνηση προς ανατροπή για την πρόοδο και την Δημοκρατία
9 Καταδίκασε
Καταδίκασε την έκρυθμη κατάσταση άμεσα και ανεπιφύλακτα και εξέφρασε την ελπίδα για ότι καλύτερο στον ταλαιπωρημένο λαό
10 Συνωμοσιολογία
Όταν η δουλειά θα έχει τελειώσει και ο ανατραπείς θα έχει ανεβεί στο αεροπλάνο, ή θα έχει αυτοκτονήσει, μπορεί κάποιοι να έχουν μερικές υποψίες για τον ρόλο που έπαιξες. Να βγάλεις αμέσως από το μαντρί τους δημοσιογράφους, δημόσιους διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, πολιτικατζήδες και να αρχίσουν να ουρλιάζουν: Συνωμοσιολογία!

πηγη


Ο εφιάλτης της Τουρκίας είναι η ανακατάληψη της Πόλης από τους Έλληνες


Bugün Atina'da bir "İstanbul'u geri alacağız" mitingi düzenlense... Şehrin surlarının da bir maketi yapılsa ve Ortaçağ zırhlarına bürünmüş savaşçılar o surlara saldırsalar... "Yunan Battal Gazisi" diyebileceğimiz efsanevi kahramanları "Diyenis Akritas" kılığına girmiş bir herif de bizim Ulubatlı Hasan'ı kolundan tuttuğu gibi aşağı atsa...
Derken beyaz bir atın ütünde İmparator Konstantinos belirse ve yanında Lukas Notaras, Yorghos Frantzis falan kılığına girmiş birtakım heriflerle birlikte şehre temsili olarak girse...Mukavvadan yapılmış bir Ayasofya'nın da minarelerini sökseler ve tepesine de haçı taksalar...Tütsüler yakılsa, ilahiler söylense...Hoşunuza gider miydi?Gitmezdi. Kıyameti koparırdık, elçimizi geri çekmeye kadar varırdı iş.Öyleyse siz niçin yapıyorsunuz bunu?Aradan tam beş yüz elli altı yıl geçmiş, geçen gün almış gibi daha neyi kutluyorsunuz?Niçin her sene bu zamanda dönüp dönüp bütün dünyaya "burası aslında bizim değildi, sonradan geldik, zorla aldık" mesajını veriyorsunuz?Neredeyse altı asır önceki meseleyi niçin taze tutuyorsunuz?Alınan şehrin "bir gün geri verilebileceği" korkusu mu var bilinçaltınızda?Korkmayın, bir avuç Ergenekoncu ahmağın iddia ettiği gibi "1919 şartları" falan yok ortada...Korkmayın, dokuz milyon Yunan, on iki milyonluk şehri geri alamaz, alsa da içinde oturamaz.O rüyayı gören, bir avuç manyaktır.Bizim burada da İstanbul'un fethi kutlaması yapan bir avuç fanatik ama sesleri gür çıkıyor.Ya herifler şimdi "üç gün üç gece yağmaladılar" diye tuttururlarsa ne diyeceğiz? Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde savunma mı yapacağız, yoksa tarihçilere mi bırakacağız?Hep "aldığımız" şehirlerle övüneceğimize, "kurduğumuz" şehir varsa onunla övünelim.Öyle bir şehir yok. Buram buram Anadolu, baştan aşağı "sonradan alma"...Anadolu ismi bile, sanıldığı gibi "annelerle dolu" demek değil, Rumca "i anatoli" yani "doğu" kelimesinden tornistandır.İstanbul isminin, Evliya Çelebi'nin esrarlı "leb-i dilber" macununu çekip çekip salladığı gibi "İslam bol" lafından gelmeyip, gene Rumca "stin poli" (stimboli okunur) yani "şehire, şehirde" deyiminden geldiği gibi...Fakat tamam yahu, yerleştik artık, göçebelik bitti.Göçebelik bittiği için millet apartman dairelerini beşer beşer alıyor, kimse bizi sürüp çıkaramaz, rahatlayın artık... Köylülerimiz İstanbul'u katletmekle yetinsinler, fazla bağırıp çağırmadan...


...και η (ελεύθερη) μετάφραση απο το "Υπόθετο" είναι η εξής (βάλαμε αυτούσιο και το τουρκικό κείμενο για όποιον γνωρίζει τη γλώσσα και για να μην υπάρχουν...παρεξηγήσεις - αφού δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τούρκικα).

"Μην το θυμίζετε αυτό στους μη μουσουλμάνους!
ΑΝ οργανωνόταν στην Αθήνα συνέδριο με θέμα «Θα πάρουμε πίσω στην Πόλη»…
ΑΝ έφτιαχναν μακέτα με τα τείχη της πόλης και τους στρατιώτες με τις πανοπλίες τους να επιτίθενται στην Πόλη…

ΑΝ ένας τύπος ντυμένος όπως ο περίφημος Έλληνας νικηφόρος και σχεδόν μυθικός Διγενής Ακρίτας έπιανε τον δικό μας Ulubatlι Hasan και τον γκρέμιζε κάτω…
ΑΝ ξαφνικά έμπαινε στην πόλη κάποιος ντυμένος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πάνω σε ένα λευκό άλογο και δίπλα του άλλος ως Λουκάς Νοταράς, ως Γεώργιος Φραντζής κι έμπαιναν ως αντιπρόσωποι της πόλης…

ΑΝ έφτιαχναν μια χάρτινη Αγία Σοφία που δεν είχε μιναρέδες αλλά σταυρό…
ΑΝ έκαιγαν λιβάνι και έλεγαν ύμνους, θα σας άρεσε;

Δεν θα μας άρεσε, θα ξεσηκώναμε τον κόσμο, μέχρι που θα καλούσαμε πίσω τον πρέσβη μας. Τότε γιατί το κάνετε εσείς αυτό; Πέρασαν 556 χρόνια και γιορτάζετε (την άλωση) σαν να ήταν χθες; Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή διακηρύσσετε σε όλο τον κόσμο: «αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά μας, ήρθαμε εκ των υστέρων και τα πήραμε με τη βία». Για ποιο λόγο άραγε φέρνετε στη μνήμη μια υπόθεση 6 αιώνων;
Μήπως στο υποσυνείδητό σας υπάρχει ο φόβος ότι η Πόλη κάποια μέρα θα δοθεί πίσω;

Μην φοβάστε, δεν υπάρχει αυτό που λένε μερικοί ηλίθιοι της Εργκενεκόν περί όρων του 1919. Μη φοβάστε, τα 9 εκατομμύρια Ελλήνων δεν μπορούν να πάρουν την πόλη των 12 εκατομμυρίων κι αν ακόμη την πάρουν, δεν μπορούν να την κατοικήσουν. Αυτό το όνειρο το βλέπουν μια χούφτα βλάκες μόνο. Κι οι δικοί μας που γιορτάζουν την Άλωση είναι μια χούφτα φανατικοί μόνο που η φωνή τους ακούγεται δύσκολα.
Ρε σεις, αν μας πούνε ότι λεηλατούσαμε την Πόλη τρεις μέρες και τρεις νύχτες συνεχώς τι θα απαντήσουμε;Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή θα αφήσουμε το θέμα στους ιστορικούς; Αντί να περηφανευόμαστε με τις πόλεις που κατακτήσαμε, ας περηφανευτούμε με αυτές που ιδρύσαμε, αν υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν. Όλη η Ανατολή είναι περιοχή κατακτημένη.Ακόμα και το όνομα της Ανατολίας δεν είναι αυτό που πιστεύουν (ana=μανα, dolu=γεμάτη) αλλά προέχεται από την ελληνική λέξη η Ανατολή.Ακόμα και η ονομασία της Ισταμούλ δεν είναι όπως μας λέει ο Ebliya Celebi «εκεί όπου υπερτερεί το Ισλάμ» τραβώντας τη λέξη από τα μαλλιά, αλλά προέρχεται από το «εις την Πόλιν».Εντάξει λοιπόν, αποκτήσαμε μόνιμη εγκατάσταση, τέλος η νομαδική ζωή και γι’ αυτό ο λαός αγοράζει πέντε πέντε τα διαμερίσματα. Κανείς δεν μπορεί να μας κουνήσει, ηρεμήστε πια…Οι χωριάτες μας ας αρκεστούν στο να δολοφονούν την Κωνσταντινούπολη χωρίς πολλές φανφάρες…"

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2009/05/29/hatirlatmayin_sunu_kefereye

πηγη

ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

Το έχουμε ξαναγράψει.. και το ξαναγράφουμε... η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι απο τις πιο πλούσιες της Ευρώπης.. αν δεν είχαμε τους αριστερούς φασίστες ανθέλληνες και τους λοιπούς πράκτορες Τούρκους και Εβραίους να προσπαθούν τον διαμελισμό της χώρας για να πάρουν στα χέρια τους τον εδαφικό πλούτο της Ελλάδας





Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας "Επενδυτής" στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα "Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα", η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών. Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του.

Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και συγκεκριμένα:
Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.

Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο: Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Χρωμίτης. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο: Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας "Αθηναϊκή" είχε ως τίτλο "Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα" και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα. Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης" Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο. Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την "εύφλεκτη πίσσα". Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα. Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές..." Ένα εύλογο ερώτημα είναι το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο και σημαντικά ορυκτά σε τέτοιες ποσότητες. Σε αυτό απαντούν οι γεωλόγοι λέγοντας τα εξής. Όσον αφορά το πετρέλαιο είναι γνωστό στους γεωλόγους ότι ολόκληρο σχεδόν το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος ήταν κάποτε μία απέραντη πεδιάδα με πλούσια βλάστηση η οποία στην πορεία κατεποντίσθη για να δημιουργήσει μετά από χιλιάδες χρόνια το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών έγιναν πετρέλαιο. Όσον αφορά τα σπάνια μέταλλα, εξηγείται εύκολα κι αυτό την στιγμή που ως γνωστόν καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί μεταξύ άλλων και κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα "περίεργα" και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ, ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

α') Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),

β') Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),

γ') Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ), δ') Επανομή - Σιθωνία - Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL). Το ζήτημα είναι ανεξάντλητο και τα στοιχεία που παρέθεσα ενδεικτικά και προκύπτουν από επίσημες Κρατικές εκθέσεις και πορίσματα ερευνών, άρθρα έγκριτων εφημερίδων και διατριβές καθηγητών Πανεπιστημίου.

Το μέγα ερώτημα που προκύπτει βεβαίως είναι: Γιατί δεν γίνεται καμία προσπάθεια εκμετάλλευσης όλου αυτού του ορυκτού πλούτου που βρίσκεται στο υπέδαφος πολλών περιοχών της Ελλάδας; Η χώρα που ξόδεψε τόσα τρισεκατομμύρια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν δικαιολογείται πλέον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για την εκμετάλλευση αυτού του πλούτου.

πηγη

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ για προώρες εκλογές από όλους,ακόμα και τους κυβερνώντες;Ποιοι βιάζονται και γιατί;


Ε ίμαστε βέβαιοι ότι σε όλους ήρθαν στο μυαλό τα παραπάνω ερωτήματα,ακούγοντας το διάγγελμα Καραμανλή απόψε,όπου προς τέρψιν των κορακιών-δημοσιοκάφρων,ανακοίνωσε Εκλογές σ'ένα μήνα.Σε αυτά θα προσπαθήσουμε ν'απαντήσουμε σ'αυτή την ανάρτηση,μιας και υπάρχουν ζητήματα που πιθανόν διαφεύγουν από μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας.



-ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι μέρες του Καραμανλή στην εξουσία είναι μετρημένες.ΕΠΕΙΤΑ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ!

-ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ:ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ,ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ 100% ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ:ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 2007,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ!


-ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ!ΚΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ".

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΕΜΕΙΣ,ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ,ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ:ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ...ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΗΝΥΜΑ!


Μαύρο λοιπόν σε όλους όσους παίζουν με το μέλλον του ελληνικού λαού και ψήφος μόνο σε πατριωτικά κόμματα,εντός και εκτός Βουλής!


πηγη


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ανθελληνικά και αναρχικά συνθήματα στο άλμπουμ φωτογραφιών του Γιωργάκη!!!


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...

Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδέες που πρεσβεύει ο Γιωργάκης,μείναμε έκπληκτοι όταν αντικρύσαμε απίστευτες εικόνες με εμετικά συθήματα,τα οποία το επιτελείο του έχει βάλει στο προσωπικό του άλμπουμ στο μεγαλύτερο σάιτ φωτογραφιών παγκοσμίως,το Flickr.Παραθέτουμε εδώ τις πιο χαρακτηριστικές:όσοι θέλουν να δουν ολόκληρο το άλμπουμ,προκειμένου να πεισθούν ότι δεν είναι... σύμπτωση,μπορούν να το κάνουν εδώ κι εδώ.


-ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΤΗ:"ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ".

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο GEORGE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ...ΓΕΛΑΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟ "ΧΙΟΥΜΟΡ"!!!ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ "ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ";


-ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΤΙΤΛΟΣ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ".

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ" ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΓΕΛΙΕΤΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ!!!


-ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΗ:"ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ".

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΩΣ...ΧΙΟΥΜΟΡ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;


-ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:"ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ;"

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ.ΚΙ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..."ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ"!!!


-ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΜΠΤΗ:"ΚΡΗΤΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ-ΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΣΣΑ".

ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥ-ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ 50-60% ΕΚΕΙ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ;


-ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΤΗ:"ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-HOMOREBELS".

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ,ΠΟΥ "ΠΑΡΗΛΑΣΕ" ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ (!!!) ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ...ΑΠΟΨΗ!!!


Τελικά Γιωργάκη,είναι τυχαίο που όλες αυτές οι "απόψεις" είναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ;

Δεν γνωρίζεις εσύ ο ίδιος τι φωτογραφίες βάζουν οι υπεύθυνοι του σάιτ σου,υπογράφοντας με το όνομά σου;

Ή μήπως έχεις την εντύπωση πως το "χιούμορ" σου θα μείνει εν κρυπτώ;Στο Διαδίκτυο βρίσκεσαι αγαπητέ,όχι στα συνεταιράκια σου στα κανάλια!

Και το ερώτημα που τίθεται αυτομάτως σε όλους μας:

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΧ. ΜΕ "ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ" ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;;;

Ανατριχίλα μας πιάνει και μόνο που το σκεφτόμαστε!


πηγη


ΟΙΚΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ – ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Δελτίο τύπου των “Ανένταχτων Πατριωτών”:

melas-anentaxtoi

Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων χαρακτήρισε οριστικά και αμετάκλητα την οικία του Παύλου Μελά ως Εθνικό Μνημείο.


Δικαίωση τόσο απέναντι στον Ήρωα Μακεδονομάχο,όσο και απέναντι στην ίδια την Ιστορία μας. Οι Ανένταχτοι Πατριώτες οφείλουν να αναγνωρίσουν, τις ενέργειες όλων των πολιτικών και δημοτικών φορέων του Υπουργείο Πολιτισμού και του Δήμου Κηφισιάς, όπως και το ενδιαφέρον ιδιωτών που με τις πιέσεις τους συνέβαλαν σε αυτή την κατάκτηση.


Αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια που κι εμείς με την ακτιβιστική κινητοποίηση μας το διήμερο 28-29 Μαρτίου, φέραμε δυναμικά στο προσκήνιο το ζήτημα…


Όλα μπορούν να γίνουν όσο το Όραμα παραμένει σκέτα Γαλανόλευκο…


«ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

πηγη

Επεισόδια ‘Νεοταξικών’ Στο Κέντρο Της Αθήνας

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, όταν μία ομάδα των “γνωστών-αγνώστων” αριστερών φασιστων νεαρών, εξαπέλυσε οργανωμένη επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ που στάθμευσε, στην συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, αλλά δεν επιχειρήσαν να συλλάβουν κάποιον από τους νεοταξίτες νεαρούς…

Οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε δύο ΙΧ και σε κάδους απορριμμάτων, ενώ προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Διδότου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πλατεία των Εξαρχείων, ενώ η διμοιρία των ΜΑΤ παρέμεινε απαθής χωρίς να προβή στην καταδίωξή τους!




ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ; ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΩ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ (ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ)!!


Συλλήψεις για την επίθεση κατά της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι


Σε συλλήψεις προχώρησε η Σέρβικη αστυνομία των ατόμων που σχετίζονται με την επίθεση με μολότοφ κατά του κτιρίου, όπου στεγάζεται η ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

Η Είδηση από μόνη της προκαλεί εντύπωση! πως γίνεται εδώ να γίνονται επιθέσεις καθημερινώς και να μην συλλαμβάνεται κανείς...και στην Σερβία τους έπιασαν μετά από μερικές ημέρες!!

Η Απάντηση είναι απλή....Η Ελληνική αστυνομία είναι σαφώς καλύτερη, πιο εξοπλισμένη και πιο εκπαιδευμένη από την Σέρβική....αλλά η Ελληνική αστυνομία σε σχέση με τις υπόλοιπες αστυνομίες του κόσμου είναι αναγκασμένη να κάνει το έργο της δεσμευμένη από τις πολιτικές εξελίξεις και το πολιτικό κόστος που θα έχουν αυτές.

Γιατί απλά....στην Ελλάδα η αστυνομία εδώ και μερικές δεκαετίες από υπηρέτης και προασπιστής της ασφάλειας του Ελληνικού λαού έχει μεταβληθεί σε υποχείριο των εκάστοτε πολιτικών προισταμένων της.

Σε αυτό συνετέλεσε η προπαγάνδα των αριστερούληδων μαζί με το κόμπλεξ των δεξιούληδων ...

Οι μεν μασώντας την καραμέλα πως δεν πρέπει να μπορεί η αστυνομία να κάνει έργο γιατί θα γυρίσουμε στην εποχή....του χωροφύλακα.

και οι δε γιατί αν κάνει έργο....θα τους κακοχαρακτηρίσουν ως φασίστες και θα χάσουν...ψήφους.

με λίγα λόγια....

για τα πολιτικά τους παιχνίδια και τα πολιτικά τους κόμπλεξ, η Αστυνομία έχει εξοπλισμό, κόσμο και εκπαίδευση...αλλά δεν πρέπει να κάνει τίποτα.

Και για να προλάβουμε αυτούς που θα τρέξουν να μας πουν πως υμνούμε και επιδιώκουμε την αστυνομοκρατία....

δεν υμνουμε και δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από τα αυτονόητα....

Όταν κάποιος χτυπάει, καταστρέφει, κλεβει, λεηλατεί....το αυτονόητο είναι να επέμβει και να τον καταδιώξει αυτός που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια.
κάτι που δυστυχώς στην Ελλάδα γίνεται σε ελάχιστες περιπτώσεις.

και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι πως στην Ελλάδα ακόμη και αν αξιωθούν να τους συλλάβουν, θα τους αφήσουν ελεύθερους γιατί οι θύτες που μέχρι να χάσουν την ελευθερία τους το παίζουν σουπερμαν, θα αρχίσουν τα κλαψουρίσματα και τις απεργίες πείνας. Απεργείες πείνας που στις περισσότερες των περιπτώσεων περίσσότερο με υγιεινή διατροφή μοιάζουν παρά με αποχή από το φαγητό, αλλά όταν συνοδεύονται και με την απαραίτητη προπαγάνδα μεταμφιέζονται σε δήθεν αγώνα και αναγκάζουν τους πολιτικούς να σκεφτούν ακόμη μια φορά...το πολιτικό κόστος.

Αυτός είναι ο λόγος που μέχρι και οι Σέρβοι (το μέχρι το γράφω γιατί στην ουσία δεν έχουν πολύ καιρό που εστήσαν ένα κράτος από την αρχή) μπορούν να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους από τους Έλληνες.

Πηγή:
Greekalert

Σύλληψη λαθρομεταναστών, διέφυγε ο διακινητής


Δέκα λαθρομετανάστες από το Ιράκ συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό στο τμήμα μεταξύ Ξάνθης – Καβάλας, μετά από καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο διακινητής κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν στοιβαγμένοι στην κυριολεξία οι λαθρομετανάστες, κατασχέθηκε.

newsblog


ΜΕ ΦAΝΕΛΕΣ "MACEDONIA" ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ


ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...

Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης για το EUROBASKET 2009 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Στον προκριματικό όμιλο η Εθνική μας ομάδα έχει να αντιμετωπίσει τα Σκόπια την πρώτη αγωνστική, την Κροατία και το Ισραήλ. Και τώρα έρχεται η είδηση...

Η Ομοσπονδία μπάσκετ των Σκοπίων αποφάσισε πως η ομάδα τους στον πρώτο αγώνα με την Ελλάδα θα φοράει φανέλες που θα αναγράφουν επάνω το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... Ασφαλώς καταλαβαίνουν όλοι ότι το θέαμα να αγωνίζεται στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης που θα παρακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου, μιά ομάδας με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ άπέναντι σε μιά ομάδα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι μόνο ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ αλλά και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ και ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ και... και...

Βέβαια ο πρόεδρος της FIBA της Ευρωπαϊκής Οοσπονδίας Μπάσκετ που είναι ο Έλληνας Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε πως «...πρόκειται για παιχνίδι εσωτερικής κατανάλωσης. Η ομάδα της ΠΓΔΜ θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ με φανέλα που θα συμβαδίζει με τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της FIBA. Αυτό, άλλωστε, μου έχει δηλώσει σε σχετική του επιστολή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ταγκρώνης είπε για το θέμα ότι: «Η Ομοσπονδία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ανάλογο ζήτημα το 2007, στο Ευρωμπάσκετ Νέων της Σλοβενίας, όταν τελικώς εφαρμόστηκαν πιστά οι διεθνείς διατάξεις. Το ίδιο είμαστε βέβαιοι πως θα συμβεί και τώρα»

Οι δηλώσεις αυτές μόνο δεν καθησυχάζουν και εξηγούμαστε. Κανείς δεν μας αποκλείει ότι οι γυφτοσκοπιανοί δεν θα εισέλθουν με φανέλες που θα αναγράφουν “f.y.r. MACEDONIA” ή «ΜΚD” όπως έχουν επαναλάβει σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Πως θα αντιδράσουν τότε οι έλληνες παράγοντες και η Εθνική μας Ομάδα; Επιπλέον πως θα αντιμετωπισθεί η προπαγάνδα της εξέδρας από τους μεταφερόμενους του Γκρουέφσκι, που θα είναι βέβαια ολιγάριθμοι και πολύ λιγότεροι από τους Έλληνες αλλά σίγουρα θα κλέψουν κάποια πλάνα;

Δεν θα πρέπει να κοιμούναι ήσυχοι οι παράγοντες μας στην Πολωνία, γιατί έτσι κι αλλιώς υποδοχή ετοιμάζουμε από τώρα στους παίχτες μας που θα γυρίσουν με μεγάλη επιτυχία στα στήθη τους. Για την ασφάλεια όμως όσων ντροπιάσουν την Πατρίδα με την ανεπάρκεια τους πως μπορούμε να εγγυηθούμε;

Πηγή:Στόχος

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ



Στα ηλεκτρονικά πρωτοσέλιδα των σημαντικότερων βρετανικών και αμερικανικών εφημερίδων βρίσκεται σήμερα η είδηση της έκρηξης έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

«Βόμβα εξερράγη έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών, τραυματίζοντας ελαφρά μια γυναίκα και προκαλώντας καταστροφές στο κτήριο. Ακόμη μία βόμβα εξεράγη έξω από κυβερνητικό κτήριο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει σημαντικές ζημίες», μεταδίδει το BBC.

Οι εκρήξεις ενδέχεται να είναι έργο του Επαναστατικού Αγώνα, μιας ελληνικής οργάνωσης εξτρεμιστών. Νωρίτερα εντός του έτους, η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για δύο βόμβες που στόχευσαν τον αμερικανικό όμιλο Citibank», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με μάρτυρα του Reuters, «προκλήθηκε θραύση των τζαμιών στα κτήρια της περιοχής, μεταξύ των οποίων και αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Η αστυνομία σχημάτισε κλοιό στην περιοχή».

«Οργανώσεις αριστεριστών και αναρχικών έχουν αναλάβει την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μετά τον πυροβολισμό εφήβου το Δεκέμβριο, ο οποίος πυροδότησε τα χειρότερα επεισόδια των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα», αναφέρει το Reuters.

Για «έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας μπροστά από το χρηματιστήριο της Αθήνας» κάνει λόγο το Bloomberg, «μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη γύρω περιοχή».

Δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Τηλεφωνήματα σε ελληνικά ΜΜΕ προηγήθηκαν και των δύο βομβιστικών επιθέσεων», μεταδίδει το Associated Press. «Σύμφωνα με την
Ελληνική Αστυνομία ο βασικός ύποπτος για την έκρηξη στο ΧΑ είναι ο Επαναστατικός Αγώνας, μια ένοπλη οργάνωση που έγινε γνωστή από την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία το 2007», αναφέρει το πρακτορείο.

«Σε ανακοίνωσή του, το χρηματιστήριο διαβεβαίωσε ότι η σημερινή συνεδρίαση θα διεξαχθεί κανονικά, παρά τις εκτεταμένες ζημίες που έχουν προκληθεί στο κτήριο».
«Αυτοκίνητο με εκρηκτικά εξεράγη σήμερα έξω από το Χρηματιστήριο των Αθηνών», γράφουν στη διαδικτυακή τους τοποθεσία οι The New York Times.

«Πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν σε ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο». «Η έκρηξη ήταν ισχυρή αλλά προκάλεσε περιορισμένες ζημιές στο κτήριο. Οκτώ αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες», συμπληρώνει.

«Σειρά βίαιων επεισοδίων σημειώθηκαν στην Ελλάδα μετά τον πυροβολισμό εφήβου το Δεκέμβριο, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για να ξεσπάσει το μεγαλύτερο κύμα αναταραχών των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα, με οργανώσεις αριστεριστών και αναρχικών να έχουν αναλάβει την ευθύνη των επιθέσεων», καταλήγουν οι NYT.

Στις βομβιστικές επιθέσεις αναφέρονται και τα γαλλικά μέσα, με τη γαλλική Le Figaro να κάνει λόγο για «δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα», σημειώνοντας ότι «οι επιθέσεις, για τις οποίες δεν έχει γίνει ακόμη ανάληψη ευθύνης, σημειώθηκαν τρεις ημέρες πριν τα εγκαίνια της Έκθεσης της Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμαλή».

«Βόμβα προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο του χρηματιστηρίου της Αθήνας» είναι το τίτλος της ισπανικής El Pais, η οποία αναφέρει επίσης τη βομβιστική επίθεση σε κυβερνητικό κτήριο της Θεσσαλονίκης.

«Το κτήριο του χρηματιστηρίου υπέστη εκτεταμένες ζημίες, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου Σπύρου Καπράλου στο Reuters. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία», μεταδίδει η El Pais, η οποία εντάσσει επίσης την επίθεση στο πλαίσιο των βομβιστικών επιθέσεων που διαδέχθηκαν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Πηγή:
greeknation