Χρήστες OnLine

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Χιλιάδες στο Βίτσι - ΓΕΜΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ
...
...
Χιλιάδες Ελληνες από όλη την χώρα έσπευσαν να τιμήσουν σήμερα το πρωί στο Βίτσι του πεσόντες της περιόδου 44-49 και να καταθέσουν υπόσχεση μνήμης επ'ευκαιρία της συμπληρώσεως 60 χρόνων από τις νικηφόρες μάχες στο Βίτσι και το Γράμμο τον Αύγουστο του 49, οι οποίες τερμάτισαν την πολεμική περιπέτεια -υπαιτιότητα ξένων δυνάμεων- στην οποία είχε μπεί η Πατρίδα.

Μιά πρώτη γεύση από την κορυφογραμμή του Βιτσίου στην φωτογραφία που παραθέτουμε. Θα ακολουθήσει κι άλλο φωτογραφικό υλικό καθώς και εκτενές ρεπορτάζ από το http://www.stoxos.gr/ και από την εφημερίδα "Στόχος"

Με σεβασμό τιμήθηκε όπως κάθε χρονιά και φέτος, στην βουνοκορφή Βίτσι, η μνήμη των χιλιάδων νεκρών του Ελληνικού Στρατού, που έδωσαν την ζωή τους, για να προστατέψουν την χώρα από την κομμουνιστική επιβολή.

Σε μία εκδήλωση, την μαζικότερη των τελευταίων ετών, στην οποία παραυρέθηκαν πάνω από χίλια άτομα, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για τις ψυχές τους. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες καταθέσεις στεφάνων, από πλήθος οργανώσεων, συνδέσμων και συλλόγων.
Όπως κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις οργάνωσαν σύνδεσμοι αποστράτων και εφέδρων πολεμιστών της εποχής και καλούσαν σε αυτές πληθώρα εθνικών συλλόγων και οργανώσεων.

Αυτό που είχε ιδιαίτερη σημασία ήταν η παρουσία για δεύτερη συνεχόμενη φορά ενός αντιπροσώπου κόμματος της Βουλής, του βουλευτού του ΛΑΟΣ Γ. Γεωργίου, μετά την περυσινή παρουσία του Ηλία Πολατίδη.

Η φετεινή τελετή φαίνεται ότι ήταν η αρχή μίας νέας περιόδου, καθώς σηματοδοτήθηκε από την πρωτοφανή παρουσία νεολαίας, που αντίθετα με τις προσπάθειες του κατεστημένου δεν λησμονεί τα ιστορικά γεγονότα και κατανοεί την σημασία τους.

Εξάρθρωση 3μελούς σπείρας διακίνησης λαθρομεταναστών, στον Ασπρόπυργο

Εξαρθρώθηκε 3μελής σπείρα Πακιστανών για διακίνηση μεταναστών, χτες στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ο ένας εκ των τριών, αναζητείται ακόμα, ενώ συνελήφθησαν και 19 υπήκοοι Πακιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα...

Η σπείρα μετέφερε λαθρομετανάστες από την Τουρκία με πλωτά μέσα και στη συνέχεια, τους μετέφεραν στον Ασπρόπυργο με Ι.Χ.

Την τελευταία εβδομάδα, οι λαθρομετανάστες κρατούνταν σε ειδικά διαμορφωμένη μονοκατοικία προκειμένου, εκτός του προσυμφωνηθέντος ποσού των 7.000 ευρώ, να καταβληθεί από τους οικείους του, επιπλέον, το ποσό των 4.000 ευρώ, για τον καθένα.

Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι λίγο πριν τη σύλληψή τους, με σωματική βία και απειλές εναντίον της, τα μέλη της σπείρας είχαν αφαιρέσει από το σπίτι 86χρονης, 3.000 ευρώ.

Εξάλλου, οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Σε 3.879 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία τον Αύγουστο

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΑΡΙΣΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ


Συνολικά 3.879 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου από τις διάφορες υπηρεσίες της ΓΑΔΑ, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.


Ειδικότερα, συνελήφθησαν 7 άτομα για ανθρωποκτονία, 454 για παραβάσεις του νόμου "περί ναρκωτικών", 309 για κλοπές και διαρρήξεις, 24 για ληστείες, 233 για παραβιάσεις του νόμου "περί ηθών", 134 για απάτες και πλαστογραφίες, 48 για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 313 για καταδιωκτικά έγγραφα, 1.573 για παραβάσεις του νόμου "περί αλλοδαπών", 25 για παραβάσεις του νόμου "περί παιγνίων", ακόμη, 24 για παραβάσεις του νόμου "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", και 735 για διάφορα άλλα αδικήματα.

Ακόμη, εξαρθρώθηκαν 2 κυκλώματα που παγίδευαν μηχανήματα ανάληψης χρημάτων από τράπεζες, 3 κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών, και 2 σπείρες διαρρηκτών διαμερισμάτων.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν 15 ληστείες σούπερ μάρκετ και ιδιωτών, 45 κλοπές σε βάρος σούπερ μάρκετ, ιδιωτών και σε οχήματα, καθώς επίσης και 8 ανθρωποκτονίες.

Σε συνεργασία με συναρμόδιες αρχές, εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και κατασχέθηκαν συνολικά, 447 κιλά.

Ειδικότερα, κατασχέθηκαν 256.583,96 γραμμ. κάνναβης και 845 δενδρύλλια, 6.070,08 γραμμ. ηρωίνης και 651,1 γραμμ. κοκαΐνης, κατανεμημένες σε συσκευασίες έτοιμες για εμπορία και χρήση, 792,1 γραμμ. υγρής μεθαδόνης και 2.028 δισκία ναρκωτικών χαπιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 9 πιστόλια, 10 κυνηγετικά όπλα, 215 φυσίγγια, 44 μαχαίρια, 28 οχήματα, 131 μηχανήματα για παιχνίδια και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 31.284 ευρώ, 51 πλαστά χαρτονομίσματα, 506 πλαστά έγγραφα, 6.403 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, 752 λοιπά είδη, και 238 ανευρεθέντα-κλαπέντα οχήματα.


Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 10Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


1. USA
2. Russia
3. China
4. India
5. France
6. UK
7. Germany
8. R. Korea
9. Israel
10. Greece

This list is comprised from data comparing not only manpower, but the budget size and mobility of the Airforce. It also doesn't favour countries like Israel as, although they do have highly trained pilots and a reasonable amount of aircraft, it is an example of a country that has built an unsustainable armed force (due to its relatively small economy) so could not withstand a war over 4 months at a time and its milatary strength is as a result of its generous share of its governments budget spending in comparision to other countries. Also countries like Israel and india may have landed higher in the table if they could compete with the USA, UK or France on Weapons and Aircraft technology develpment as these are the countries which develop and create the Aircraft where as israel and India buys its defence capitol from the USA and UK second hand. The Greek Air-Force is also very well-known for its extensively highly-trained pilots. Dont forget that their best squad beat America's best squad with an incredible 17-3 at NATO's biggest airforce exercise "Red Flag" which took place at Nellis Airbase of Nevada in 2007.

ΠΗΓΗ http://wiki.answers.com/Q/Who_are_the_Top_ten_air_force_of_the_world




Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΗΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΤΗΝ RED FLAG! ΕΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ O ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΤΟ 2008 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (Π.Α.) ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ RED FLAG, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ[USAF].

H AEΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ 343 ΜΟΙΡΑ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΟΔΥΝΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 11 – 0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ F15, F16 ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ F15 ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ USAF ΤΗΣ 64ΗΣ ΜΟΙΡΑΣ AGGRESSORS .

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ [ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ] ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 13 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ USAF: 6 ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ…3,2 ΠΡΟΣ 1 !!!!!!.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ 17 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ !!!!!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ RED FLAG ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ AΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕLLIS ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΠΛΕΟΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…
ΤΑΞΙΔΕΥΩ…

ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ «ΔΙΠΛΗ» ΑΠΟΣΤΟΛΗ…
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ…

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩ ΠΟΛΥ…
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ… ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ…
ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΠΑΝΤΟΥ…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ… ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΙΑ ΠΑΝΟΠΛΙΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ…
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ (ΤΣΟΚΑΡΑΤΟΣ – ΣΤΡΙΓΚΑΤΟΣ ΒΡΩΜΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ…
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΔΡΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ… ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑΣ…

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΝΟΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ…
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ… ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ… ΠΡΟΣΠΑΘΩ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ… ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ)… ΑΣ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ…

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΜΑΣ…
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΤΣΕΠΕΤΗ» ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΡΗΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.

Πηγή http://hellaspatriotnews.blogspot.com/

Τι είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ?


Εύγε στους Ρουμάνους : Γιουχάϊσαν την καμπαλίστρια Μαντόνα γιατί τους είπε ρατσιστές !

Βουκουρέστι, Ρουμανία 27/08/2009 11:51 (ΑΠΕ-ΜΠΕ της ανταποκρίτριάς μας Ι. Ράντου)
Ρουμανία- Η Μαντόνα προκαλεί την αντίδραση των θαυμαστών της με σχόλιο περί διακρίσεων κατά των Ρομά.

Την περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά η "ντίβα" της ποπ πίκρανε ορισμένους από τους φανατικούς θαυμαστές της στη Ρουμανία, όταν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής της συναυλίας, στο Βουκουρέστι, μίλησε για διακρίσεις κατά των Ρομά στην ανατολική Ευρώπη.

Αφού ερμήνευσε με εκπληκτικό τρόπο ένα γνωστό τσιγγάνικο τραγούδι, η πασίγνωστη Αμερικανίδα σταρ, απευθυνόμενη στο κοινό της, είπε: "Έχω διαβάσει στον Τύπο και καταλαβαίνω πως υπάρχουν μεγάλες διακρίσεις στην ανατολική Ευρώπη. Αυτό με λυπεί, επειδή δεν μ' αρέσει να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων. Θέλω ίσα δικαιώματα για τους Ρομά, τους ομοφυλόφιλους, τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος".
Το σχόλιο αυτό της Μαντόνα για τους Ρομά προκάλεσε γιουχαΐσματα από μερίδα των οπαδών της, που θεώρησαν πως η Αμερικανίδα "ντίβα" προσβάλλει τη χώρα τους.

Τα πράγματα ηρέμησαν, ωστόσο, και η Μαντόνα συνέχισε να τραγουδά για τους περίπου 60.000 θαυμαστές της, που κατέκλυσαν το Parcul Izvor, όπου δόθηκε η συναυλία, για να τη δουν.

Επόμενος "σταθμός" της Μαντόνα, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της "Sticky and Sweet" είναι η Βουλγαρία, όπου εκεί αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με ορισμένους ιερείς, που αντιδρούν στην ημέρα που επέλεξε για να διοργανώσει τη συναυλία, μια ημέρα, που, όπως λένε, είναι μεγάλη γιορτή για τη Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία και απαιτεί προσευχή και νηστεία.

πηγη