Χρήστες OnLine

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Συγκρούσεις μεταξύ Σομαλών στο κέντρο της Αθήνας

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Σομαλών.

Δέκα άτομα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συνεπλάκησαν στη συμβολή των οδών Ξούθου και Σωκράτους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίο και συνέλαβαν ένα άτομο ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων αλλοδαπών που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια.


σημειωση : MAYΡO ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ . ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ, ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΔΑΣΩΝ .

ΟΤΑΝ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ . ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .. ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
..

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ...


ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ...

Η περίπτωση της Χασιάς με τον Αλβανό που πυρπόλησε την γυναίκα του έχει ουρά και δεν πρέπει επ' ουδενί λόγο να αντιμετωπισθεί πρόχειρα.

Ο Αλβάνός φέρεται να έχει δημιουργήσει κι άλλη εστία φωτιάς κατά την διαφυγή του και εως ότου να συλληφθεί στα διόδια της Ελευσίνας κατευθυνόμενος προφανώς προς Ρίο - Αντίριο και απο εκεί στην Αλβανία.

Ότι αποφάσισε να κάψει την γυναίκα του τέτοιες μέρες μέσα στο δάσος στην Χασιά δεν μας πείθει. Πιο λογικό μας φαντάζει να προσπάθησε να "περιποιηθεί" την γυναίκα του που αντέδρασε σε ότι επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή. Η γυναίκα που πρόλαβε πριν χάσει τις αισθήσεις της να περιγράψει σε όσους έτρεξαν κοντά, το αυτοκίνητο του δράστη, βρίσκται νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.


Να σημειώσαουμε ότι την ίδια στιγμή που ξεσπούσε η φωτιά στην Χασιά (την μιά άκρη της Δυτικής Αττικής) κι ενώ καιγόταν ολόκληρη η Ανατολική Αττική, ξεκινούσε και η φωτιά στον Κιθαιρώνα... Την άλλη άκρη της Δυτικής Αττικής...

Ακομα υπαρχει κανεις που ν'αμφιβαλει οτι οι φωτιες ηταν οργανωμενο σχεδιο αναρχικων,λαθρομεταναστων και ξενων μυστικων υπηρεσιων;
Εχει ηδη αρχισει συντονισμενη προσπαθεια κυβερνησης και αντιπολιτευσης για να κουκουλωσουν και παλι τις καταγγελιες για τους πραγματικους ενοχους για να μην ξεσηκωθουν οι Ελληνες.
Εμεις ομως πρεπει να διαδωσουμε παντου την αληθεια
..

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους νεοσύλλεκτους σε ..."ανυπακοή"


"ΑΙΣΧΟΣ".!!!


Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει στη νέα ανθελληνική "πρωτοβουλία" του ΣΥΡΙΖΑ, όργανα του οποίου στήθηκαν έξω από τα στρατόπεδα της χώρας, πρωί πρωί και Κυριακάτικα, προκειμένου με ...φυλλάδια, να "ενημερώσουν" τους νεοσύλλεκτους που κατατάσσονται αυτές τις μέρες για τα δικαιώματά τους, αλλά και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την στρατιωτική θητεία.

Παρά την έντονη αντίδραση των Αξιωματικών των στρατοπέδων, τα ...όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν προκλητικά το ...προσηλυτιστικό τους έργο.

Το ..."φυλλάδιο" είχε τον τίτλο "μην ψαρώνεις", ενώ στο κείμενο των ...στρατευμένων νέων του ...προδευτικού ΣΥΡΙΖΑ, περιέχονταν και "σαφείς οδηγίες προς ...στρατολογημένους".

"...Φίλοι φαντάροι, το στρατιωτικό δόγμα έχει πλέον αλλάξει για τη χώρα μας και από αμυντικό που ήταν έως τώρα κατάντησε αποτρεπετικό, για να μπορεί να αντιμετωπισθεί με αυτό τον τρόπο η ...λαθρομετανάστευση. Ο σημερινός σκοπός και στόχος του στρατεύματος είναι η δαπανηρή αγορά των εξοπλισμών για την καταστολή των διαδηλώσεων, η διαφθορά και η αδιαφάνεια με τα ρουσφέτια και τους θανάτους φαντάρων, και ότι χωρίς μείωση των στρατοπέδων, η μείωση της θητείας σημαίνει εντατικοποίηση..."

Ακόμα αναφέρονται στην τεχνητή διάκριση σε παλιούς και νέους φαντάρους από τους αξιωματικούς προτρέποντάς τους ώστε να μην δεχθούν την εξουσία κανενός '"παλιού" πάνω τους και, κυρίως, "να μην την ...ασκήσουν".

Τέλος, οι ...στρατευμένες νέες/οι του ...προοδευτικού ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιούν αναλυτικά τα ...δικαιώματα των στρατευμένων πολιτών για το "...θέμα συνείδησης και λειτουργίας του στρατού...", καλώντας τους εμμέσως σε ...ανυπακοή, ενώ δημοσιεύουν και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για "...ελεύθερο συνδικαλισμό στους φαντάρους, συνταγματική απαγόρευση της εξόδου στρατευμάτων από την χώρα, εξάμηνη θητεία, διάλυση του ΝΑΤΟ, αλλαγή της διαδικασίας για την διαπίστωση της αντίρρησης συνείδησης και υπολογισμό της θητείας ως συντάξιμου χρόνου..."



ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ , ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ .. ξεφτιλισμενοι ανθελληνες


πηγη

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ


Το βίντεο που ακολουθεί έχει τίτλο Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.

Είχε ανέβει στο YouTube εδώ και 14 μήνες και είχε πάνω από 20.000 views.Ξαφνικά όμως στις 31 Δεκεμβρίου το βίντεο αυτό με την έρευνα της ΕΟΕ κατέβηκε και εξαφανίστηκε χωρίς καμία ενημέρωση από το YouTube.Φυσικά εμείς στείλαμε και mail και επιστολή αλλά και φαξ στο ίδιο το YouTube για να ενημερωθούμε για ποιο λόγο κατέβηκε. Απάντηση δεν είχαμε.

Πριν βιαστούν κάποια πουλάκια να βγουν και να μιλήσουν για copyright σας αναφέρουμε πως το ίδιο βίντεο υπάρχει και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=P41J34... από διαφορετικό χρήστη ανεβασμένο και δεν έχει πειραχτεί.

Εμείς ξανανεβάζουμε το βίντεο και ζητάμε από όλους εσάς να μας βοηθήσετε να ξεπεράσει σε views το προηγούμενο.


Τα συμπεράσματα δικά σας.


Πηγή ΕΟΕ Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων

222 συνολικά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στην Ήπειρο το Σαββατοκύριακο



Συλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών στη Θεσπρωτία

Χωρίς σταματημό συνεχίστηκε και το περασμένο Σαββατοκύριακο η παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών από τη γειτονική Αλβανία προς το εσωτερικό της χώρας, ενώ ειδικότερα για την περιοχή της Θεσπρωτίας σε δύο μόνο περιστατικά είχαμε τη σύλληψη επτά ατόμων.


Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στην περιοχή Μαυροματίου Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό επειδή μετέφερε προς το Ναύπλιο τη σύζυγό του, η οποία συνόδευε και το ανήλικο τέκνο τους και η οποία στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, χθες το βράδυ, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, επειδή μετέφεραν προς την Αθήνα τέσσερις λαθρομετανάστες.Και στις δύο περιπτώσεις, τόσο οι διακινητές, όσο και οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, ενώ τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που διενεργούν τις σχετικές προανακρίσεις.

Απελάθηκαν 222

Διακόσιοι είκοσι δύο συνολικά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το περασμένο σαββατοκύριακο από τις Αστυνομικές αρχές σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη χώρα τους.

Πηγή:
epirusgate

Επιστολή:Συγχαρητήρια στους Χρυσαυγίτες

Είμαι κάτοικος της Πεντέλης και αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τους νέους της Χρυσής Αυγής που έδωσαν μαζί μας την μάχη με τις φλόγες για να σωθεί η Μονή Πεντέλης. Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του Mega την Κυριακή το μεσημέρι, αλλά και το βράδυ την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Αρχιεπίσκοπος φάνηκαν στο πλάνο νέοι της Χρυσής Αυγής, αλλά βέβαια κανένας δεν είπε λέξη! Το μόνο που ξέρουν να κάνουν τα κανάλια είναι να συκοφαντούν και να λασπολογούν τους Πατριώτες. Συγχαρητήρια και πάλι!


Π. Τ. – Πεντέλη